rahan pummaaminen

en ole

rasisti, lapseni isä on ulkomaalainen, mutta oikeasti vituttaa se jatkuva rahan pummaaminen. Emme asu yhdessä, hänellä on oma vaimo ja minulla oma elämä. Mutta se helvetillinen jatkuva rahanpummaaminen.
Ei kai se minun asiani ole maksella heidän perseelleen mennyttä talouttaan? Itsepä ovat kuseen itsensä laittaneet...

Omalta vaimolta (suomalainen) ei voi rahaa pyytää, koska ei anna, sillä tavalla kai yrittää pitää miehen kotona,eikä kai vittumaisuuttaan auta raha-asioissa tai on myös itse ylivelkaantunut.

Onko tähän rahanpummaamiseen törmänneet muut? Kai sitä vois antaa rahaa jos oli mistä antaa, mutta kun ei ole.

16

2332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoijaa...

      MOT

    • ja rohkeat

      No et kai nyt sentään ole antanut luuserille fyrkkaa? Harmiahan siitä tietty vaan koituu, kun rupee pummien kanssa lisääntymään.

    • bidraldi

      Eihän sinun ole pakko antaa sitä rahaa?
      Et anna jos ei ole. Joskus käyn ahmalle kaupassa (ei ole aikaa käydä kun on töissä) ja tuollaista pientä mutta aina hän maksaa takaisin. Kai sekin on pummaamista mutta minun mielestä pummeilla tarkoitetaan rahaa joka luvataan maksaa takaisin mutta kaveri häviää johonkin.

      Miten suurista summista on kyse?
      Monet juo tai pelaavat pummirahansa (tiedän pari intialaista ja on noita suomalaisiakin pummeja tullut nähtyä ja kuultua. kerran tuli lainattua yhelle intialaiselle rahaa tupakkaan ja monen muistutuskerran jälkeen sain ehkä viikon päästä rahat vasta takas.)
      Jos pikku summista on kyse, niin varmaan menee pelikoneeseen tai johonkin tupakkaan ja viinaan.

      Ahman exä, joskus pummaa ahmalta rahaa vaikka ahma maksaa jo elatusmaksut ja hänellä on omiakin rahahuolia (velkaa). Hän ei ikinä maksa takaisin eikä siitä taida edes olla puhetta kun rahat menevät "lapselle".

      yleensä pummatut rahat menevät kyllä muuhun (vai voiko olla muka että 50e tarvitaan lasten sadevaatteisiin kaksi kertaa kuussa?? olen nähnyt text jossa tähän tarvitaan rahaa...ja sama sisältöinen text on lähetetty parin vk välein)

      Sillon kun asuivat yhdessä ahma antoi exälleen rahaa ja tämä meni baariin toisen miehen kanssa.
      Kuvaavaa on sekin, että exä oli pyytänyt ahmalta sata euroa ja pisti minulle heti rahat saatuaan viestin, että nyt Pirjo mennään baariin, minä tarjoan. (Kysyin ahmalta oliko exälle tullut jo lapsi lisät ja hän sanoi että ei mutta exä pyysi häneltä satasen tänään lapsen menoihin.)
      Ahman exällä on suomalainen mies mutta tämä ei luonnollisestikaan osallistu lapsen kustannuksiin (ahman mukaan)

      Itsekin elän periaatteessa pummilla, sillä en ole ikinä exmiehelleni rahaa antanut (hän on maksanut menoni, yhteen aikaan maksoi puhelinlaskunkin mutta se on vähän liikaa kun maksaa yhteisen vuokran) Kävin toki kaupassa ja hoidin taloutta kun exmies oli töissä (oikeastaan tämä tilanne on vieläkin päällä kunnes saan oman asunnon) ja autoin miestä töissä kun olimme yrittäjiä mutta varmaan kahtakymppiä isompaa en ole omaksi miehelle antanut
      (tosin lainasin 200 venäjän viisumiin mutta hän maksoi jo samalla viikolla takaisin, mainitsen tämän kun olen maininnut aiemminkin ettei tule sanomista).


      Äiti pummaa kanssa rahaa aina baarissa mutta se on täysin eriasia... siitä ilosta, että hän aikoinaan pullautti minut maailmaan nyt sietää vähän maksaakin;D

      Olen aika lepsu raha-asioissa jos annan rahaa ja joku ei maksa takaisin en kehtaa pyytää enää kuukausien pääst... etenkään jos kaverisuhde on jo mennyt, tyyppi on muuttanut muualle kadonnut tms.

      Tarjoan usein kavereille baarissa ja muutenkin jos jollakin ei ole rahaa ja itsellä on niin maksan esim ruokalassa. sanion että maksat sit joskus ja unohdan kuka se oli ja mikä summa. (samoin jos joku lainaa vaikka 25e niin hyväksyn että antaa vaan 20 takas etenkin jos on hyvä kaveri (ystävien ei tarvitse maksaa takasin voivat tarjota siitä eestä drinkkejä ja lounaita joskus tulevaisuudessa))

      mielestäni sinä et ole mitenkään velvollinen maksamaan mitään tälle kaverille. Jos on omat raha-asiansa sotkenut niin ei siinä kannata ainakaan exältä tulla ruinaamaan... olipa ex miten hyvä ihminen tahansa.
      Vaimon velvollisuuksiin kuuluu se auttaminen myötä kuin vasta mäessä (tästä voi olla eri mieltä mutta meidän taloudessa ainakin on raha asiat jaettu jo alusta asti siten, että se jolla rahaa on maksaa/tarjoaa, ja jos minulla olisi ollut rahaa minä olisin maksanut.)

      Miksi kaveri ei pyydä sossusta tai vielä parempi etsi töitä? Suomessa tuskin kenenkään tarvitsee ainakaan nälkään kuolla vaikka olisi miten huonosti raha-asiat... kyse on vain omasta viitseliäisyydestä. minunon tietysti helppo sanoa kun on vielä katto pään päällä ja opintotuki mutta yleensä kun Suomessa näkee esim. asunnottomia on syynä alkoholismi, huumeet tai peliriippuvuus.
      Toki myös voi olla konkurssi tai joku on varastanut kaiken tai kasvatuksessa on kaikki persiillään (narkkari vanhemmat, väkivaltaa tms.) mutta aika harvoin se oikea syy on jossain itsen ulkopuolella.
      Minä olen tehnyt töitä paikassa, jossa näitä asunnottomia, alkoholisteja ja narkkareita kokoontui, että tältä pohjalta puhun.

      • bidraldi

        From the outside,, the camp appeared to be an ordinary military post, surrounded by a high brick wall. It was garrisoned by several hundred SS troops and Gestapo agents who lived in comfortable quarters. On the far side of the camp from the main gate was a large rectangular confinement area, surrounded by a water-filled moat, a high barbed wire fence and guard towers. within the confinement area were thirty-four wooden barracks, some of which were used for administrative purposes and the remainder to house the prisoners. Two connected larger buildings just inside the only entrance to the confinement area contained the kitchen, laundry, storage rooms and the "camp prison." In this dual facility, prisoners were tortured, flogged, hung at the stake, and executed. This infamous complex now houses the camp museum established by the present German government.


      • bidraldi

        Nuo kaksi vastaus viestiä (joku copypaste ja linkki) eivät ole minun
        joku ottanut bidraldin käyttöön taas

        Tulen poistattamaan ajallaan kaikki viestit, jotka eivät ole minun kirjoittamia (tai jos olen erehtynyt väittelemään tuon marakatin kanssa
        (merkityksessä apinoija ja riidan haastaja);D)

        muut viestini saa ylläpito poistella oman harkintakykynsä mukaan mutta noista lähtee ilm asiattomasta viestistä pyyntö nyt.

        lisäksi minä en koskaan vastaa parilla sanalla
        copypasteella tai pelkällä linkillä;D
        Yritin olla kirjautuneena vaan kone viskasi minut taas pois ennen kuin sain edes toista viestiä valmiiksi, siinä syy miksi en jaksa rekkautua.


    • toimintaa....

      Suomalaisten ex-miesten suhteen valitetaan korkeintaan, etteivät maksa elatusmaksuja. Ilmeisesti tämä ulkkismiehesi kuitenkin maksaa osansa lapsen elatuksesta, mutta rahat meneekin sit siihen ja sitten pitää pummata sulta lisää? :D

      • missä???

        sanotaan että pummi olisi ap:n ex?

        Enintään kyse on siitä että ap on ollut jalkavaimo.


      • tiedoksi
        missä??? kirjoitti:

        sanotaan että pummi olisi ap:n ex?

        Enintään kyse on siitä että ap on ollut jalkavaimo.

        että aikoinani halusin VAIN lapsen en miestä. Voitteko ymmärtää? Aina ei tarvitse olla miestä elääkseen. Se että halusin lapsen juuri ulkomaalaisen kanssa teitä tuntuu vituttavan. Kaikki naiset eivät tarvitse miestä, nääs.


      • ja lapsen edut
        tiedoksi kirjoitti:

        että aikoinani halusin VAIN lapsen en miestä. Voitteko ymmärtää? Aina ei tarvitse olla miestä elääkseen. Se että halusin lapsen juuri ulkomaalaisen kanssa teitä tuntuu vituttavan. Kaikki naiset eivät tarvitse miestä, nääs.

        Kun suvuttomasti ei ihminen kuitenkaan voi lisääntyä, niin miksi et valinnut lapsiparalle parempaa faijaa? Tai olisiko spermapankista voinut olla apua? On selvää, ettet tarvitse miestä elääksesi, mutta toinen kysymys on se, tarvitseeko lapsi isää. Ja millaista isää. Kai lapsen edullakin nyt jotain merkitystä pitäisi olla, kun lisääntymään ryhdytään.


      • ainakaan paskaa
        ja lapsen edut kirjoitti:

        Kun suvuttomasti ei ihminen kuitenkaan voi lisääntyä, niin miksi et valinnut lapsiparalle parempaa faijaa? Tai olisiko spermapankista voinut olla apua? On selvää, ettet tarvitse miestä elääksesi, mutta toinen kysymys on se, tarvitseeko lapsi isää. Ja millaista isää. Kai lapsen edullakin nyt jotain merkitystä pitäisi olla, kun lisääntymään ryhdytään.

        sellaista. Minun lapseni on täysipainoinen ja päinen ihminen. Sitä mitä minä en pysty antamaan hän ei myöskään tarvitse.


      • Itse isätön
        ainakaan paskaa kirjoitti:

        sellaista. Minun lapseni on täysipainoinen ja päinen ihminen. Sitä mitä minä en pysty antamaan hän ei myöskään tarvitse.

        Lapsi ei todellakaan tarvitse paskaa isää. Olemme tästä samaa mieltä. Miksi siis hommasit lapsellesi sellaisen? Lapsesi on varmasti tasapainoinen ihminen, mutta faija siltä silti puuttuu. Ja onhan se puute, ei siitä mihinkään pääse. Lapsi kyllä voi pärjätä ihan hyvin ilman isää, mutta aina parempi, jos sellainen on. Sinä et voi olla lapsellesi isä etkä todellakaan voi antaa hänelle kaikkea.


    • Anonyymi

      mua ärsyttää yks tuttava mikä pummaa koko vitun ajan rahaa. yhtään ei omillaan pärjää ja minä olen olemassa vaan lainatatakseni sille rahaa

    • Anonyymi

      nauti paskastasi, mitäs et kuunnellut kun varoiteltiin.

    • Anonyymi

      On geeneissä hyvin monella, varsinkin mitä käyhemmästä/ sivistymättömämmästä perheestä on. Pummi on luuseri oli sitten suomalainen tai ulkolainen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2669
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      231
      2531
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      191
      1808
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1253
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe