Eilen tuli

mietityttää

radiosta erään vaikutusvaltaisen miehen, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista kommentti siitä, että varhaiselle eläkkeelle pyritään sen takia, koska työssä ei enää viihdytä vanhemmiten.

Mielestäni tässä väitteessä on jotain perääkin, koska ikärasismia harjoitetaan muutenkin työnantajien ja muittenkin työntekijöitten toimesta. En nyt ala luettelee erilaisia syitä, mutta jotenkin heijastuu tai huokuu sellainen asenne työilmapiiristä, että löysät pois ja robottimainen työskentely kunniaan, jolloin työssä viihtyvyys kärsii.

1

1767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaatimuksista

      Nolla-tutkimus on tieteellisesti tai taloudellisesti arvotonta tutkimustyötä jolla yliopistojen huuhaa-tutkijat rahastavat veronmaksajia. Se on usein jo entuudestaan tunnetun asian uudelleen tutkimusta, arvotonta yksityiskohtien lisätutkimusta tai muuten hyödytöntä tutkimustyötä jota tehdään vain siksi että siihen saadaan rahoitus valtiolta.


      Suomessa nolla-tutkimusta (sekä pseudo- eli näennäistiedettä) edustaa lähinnä yliopistojen humanistis-yhteiskuntatieteelliset tiedekunnat (kasvatustieteet, sosiologia, yhteiskuntatieteet, psykologia). Yliopistojen yhteiskuntatieteellisten tiedekuntien ja koko humanistisen instituution tehtävä on käytännöllisesti katsoen tuottaa nolla-tutkimusta, arvotonta tutkimustietoa niin että he voivat luoda virkoja julkiselle sektorille ja siten saada hyötyä veronmaksajista. He haluavat ettei yliopistoja yksityistetä koska julkinen rahoitus takaa sen että veronmaksajien on pakko maksaa heille veroa, niin että he pääsevät taloudellisesti hyötymään ihmisistä.

      Kasvatustieteiden maisterin, yhteiskuntatieteiden maistertin tutkinnot ovat poliittisia tutkintoja, ne sisältävät pääosaltaan HYÖDYTÖNTÄ tietoa, eivätkä ne pätevöitä mihinkään. Kuntien on pyrittävä siihen että nämä tutkinnot poistetaan virkakelpoisuusvaatimuksista MIHINKÄÄN tehtävään.
      Tällaiset tutkinnot ovat poliittisia tutkintoja joiden keskeinen opetus on 'hyvinvointiyhteiskuntaa' ja siihen kuuluva kollektivismi.

      Humanistien ainoa tarkoitus on perustella omaa olemassaoloaan ja siten päästä käsiksi veronmaksajilta kerättyihin varoihin. Humanistit ovat onnistuneet virkakelpoisuusvaatimuksillaan monopolisoimaan itselleen arvokkaan rahanlähteen : kuntien virat. Yliopistolaistos ja akateeminen instutuutio on sosialistisen teorian mukainen verorahojen kuppaus-mekanismi jolla rahanahneet humanistit pyrkivät pääsemään virkoihin ja ylläpitämään monopoliaan kunta- ja valtiosektorin ammatteihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe