Miten iskeä julkkis?

Naikkonen-76

Tyhmän kuuloinen ongelma mutta selitetäänpä nyt. Olen auttamattoman ihastunut erääseen tavallaan julkkismieheen. Uskon että suhteemme voisi olla ainutlaatuinen.

Miten saisin yhteyden tähän henkilöön, koska hän ei siis edes tiedä että täällä olisi näinkin täydellinen nainen odottamassa? Asia näet vaivaa minua ikuisesti jos en pääse selvittämään tätä hänen kanssaan. Olisiko jollain uskomattomia vinkkejä tilanteeseeni?

13

4183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ----ei oo totta-----

      IHMINEN, toope!!
      Kysyisit samalla, miten saisit hitsaajan/rakennusmiehen/maalarin/remonttireiskan/stuertin etc kiinnostumaan itestäs. Eiköhän vastaus ole IHAN SAMA!!
      Ei kuitenkaan kannata mennä vinkuun että kiinnostuit just ja vaan sen julkisuuden takia..

      • Naikkonen-76

        En vissiin osannut oikein selittää homman ydintä. Okei, hitsarille/rakennusmiehelle toki menisin ihan henkkoht kertomaan tunteistani, mutta tähän ns. julkkikseen liittyy muita ongelmia. En tunne häntä joten en tiedä missä häneen törmäisi. Puhelinnrot ym. ovat salaisia. Toivonkin että hän ei olisi julkkis; silloin homma helpottuis eikä tarvis tänne kirjoitella. Ehkä ette pysty tässä asiassa mua auttamaan, eikä tämä ehkä ole oikea palstakaan...


      • Nainen

        Tunnen naisen joka teetti poikaystävillään lähes koko asuntonsa remontin. Etsiskeli illat tiettyä ammattilaista ja pokasi sitten ensin kirvesmiehen ja sitten sähkömiehen . En nyt muista missä järjestyksessä. Mutta pitäähän siinä tytönkin olla melko namunen ja helvetin kylmä ihminen.


    • huono neuvoja..

      esim. 7päivää yms. (nuo lehdet kun tuntuvan tietävän julkkisten liikkeet ja teot :), missä kyseinen miekkonen milloinkin liikkuu, ja sitten vaan yrität osua samaan aikaan kyseiseen paikkaan, rohkaiset mielesi ja menet juttusille..En parempaakaan keksinyt..

    • Nainen

      Kuulostaa aika hullulta neuvoa tällaisia. Osoitteen voi kysyä henkikirjoittajalta (älä kysy viraston nykyistä nimeä). Kun tiedät osoitteen, alat tietenkin vakoilla kyseistä henkilöä tummissa vaatteissa kavereiden autoissa tuntikausia istuen (ainakin telkkarissa tehdään näin). Saat hänestä selville jotain, mitä voit käyttää hyväksesi, kun järjestelet tapaamista - sitten tapaatte. Ja mitä sitten?

      Unohda koko juttu.

      • Naikkonen-76

        Tähänhän mä tähtään - siis siihen että jos tapaisin tyypin livenä niin voisin todeta, että sehän on täys pässi ja unohtaa koko jutun. Siis mielenrauhaa...


    • Mrs Musician

      No niin ethän pahastu jos kommentoin?
      Eli muutama tyhmänkuuloinen kysymys ja vinkki ns. julkkismiehen eli muusikon muijalta.

      Ensinnäkin, jos puh.no on salainen on syytä olettaa, että myös osoitetiedot ovat salaiset, eli hieman mutkistuu asuinpaikan selvittäminen.

      Miten olet varmistunut että suhteenne olisi ainutlaatuinen?
      Ethän kuvittele ulkokuoren edustavan hänen todellista minäänsä?
      Suhteessa kun ei eletä värivalojen loisteessa.
      Sitten tahtoisin kysyä, oletko ajatellut tätä "julkkkista" leluksi vai oikeaan suhteeseen?
      Muistathan sen, että me kaikki olemme tuntevia ihmisiä, ei julkisuudessa esiintyvä ole mikään "kesäkissa" jonka voi kyllästyttyään nakata menemään.

      Oletetaan, että tahdot vakavan suhteen, jos kyseessä on esim muusikko, tiedäthän että elämäsi tulee olemaan yksinäistä odottelua,
      epäsäännöllisiä päivärytmejä,miehesi perään kuolaavia toinen toistaan hemaisevampia haneja,
      kiukuttelua ja erilaisten aineiden käyttöä.
      Hyvin vähän arkeen mahtuu lehtien markkinoimaa pintajuhlintaa (ellei kyseessä ole joku todella pintatyyppi) tai muuta glamouria, muistathan myös että julkkis on tähti, sinusta ei hänen rinnallaan tule kuin korkeintaan palstantäytettä (itse olen valinnut totaalisen julkisuudesta poissa pysymisen).

      En kirjoita tätä millään pahalla, mutta kerron ihan suoraan, että elämä julkisen eläimen rinnalla on melko rankkaa.
      Tosin rakasta miestäni en koskaan vaihtaisi, pelkään kuitenkin sydän syrjällään, että eräänä päivänä kuitenkin olen yksin, kilpailijani ei ole toinen nainen, vaan viina.

      Mutta jos tiedät mihin ryhdyt en voi kuin toivottaa onnea sinulle,
      olenhan itse saman tien kulkenut.
      Minä täydellinen nainen olen lumonnut ihanan miehen ja suhteemme on ainutlaatuinen.

      • Naikkonen-76

        Niin, muusikot ja muut maan kiertäjät saattavat tosi olla hankalia puolisoina. Toivon että et rakastamaasi miestä menetä. Luulen ettei ihan tästä ole kuitenkaan minun kohdallani kyse, mutta matkustelevasta henkilöstä silti.

        En nyt kuitenkaan aio miesraukkaa pyörittää mieleni mukaan... Yhden kerran kun näkis livenä, niin huomaa heti että onko tämä sellainen kun olen kuvitellut.

        Enkä toki usko että julkisuuskuva olisi totta; olen vaan seurannut esim. haastatteluja ym. vuosikausia, enkä usko, että kaikki mitä julkkis omasta elämästään kertoo, voisi olla valetta. Eri asia on kuitenkin se, että meneekö kuvitteluni yksiin todellisuuden kanssa, vai olenko siltikin kuvitellut pieleen.

        Ehkäpä silti haen seikkailua elämääni ja siinä sivussa elämää suurempaa Rakkautta...


    • Nick

      Katso elokuva Nurse Betty ennenkuin teet mitään, olet ihastunut jonkun julkisuuskuvaan, et ihmiseen

      • Naikkonen-76

        Voi olla totta, mutta silti olis kiva oikeesti tavata tämä ihminen silmästä silmään. Oon kai nähnytkin tämän elokuvan...


    • Anni

      minulta tuskin löytyy, mutta tiedän mitä ajat takaa. Periaatteessa henkilö vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta ihmiseltä esim. haastattelujen perusteella etc. ja teillä tuntuisi olevan paljon yhteistä. Et ole kiinnostunu julkisuusarvosta(tai no en tiedä...) vaan itse henkilöstä aivan samalla tavalla kun kiinnostuisit jostain henkilöstä esim. baarissa.

      Henkilö on varmasti hyvin varovainen uusien tuttavuuksie suhteen ja ehkä olettaa että (kun ja jos) yrität häntä "iskeä" niin teet sen vain julkisuusarvon takia.Jos edes pääset näkemään häntä siviilissä. Juuri itse on luonut henkilöstä ns. ihannekuvan ja haluaisit tavata ja nähdä pitääkö tämä yhtään paikkaansa.Jos ei niin voit huoletta jatkaa elämää ilman miettimistä mitä jos. Ja hyvässä tapauksessa henkilö vastaakin niitä ja oikeasti olette täydellisiä toisilleen. Tarinoissa voi olla myös onnellinen loppu :)

      En nyt kyl tiedä oliko tämä yhtään mitä tarkoitit, mutta minä ainakin ajattelen noin. olen hyvä kirjoittamaan ohi aiheen :)

    • Anne

      Nii et Oskari on varattu mulle. Täs nyt kyllä pikkasen menee aikaa ennenku Oskari tajuaa et sen on tultava takaisin pohjanmaalle. Hiljaa hyvää tuloo. Eli sulla ei oo mitään saumaa.
      Hee hee vitsi vitsinä.
      Ihan ihmisiä ne julkishenkilökin ovat. Josko iskisit silmää. Se on vanha mutta edelleen toimiva iskutapa. Parempi kun nyrkki.

    • Weegg

      Hei miten lähestyit lopulta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe