Aihe

Herbalife -huijausta!

ent. jälleenmyyjä

Pieni varoittava sana Herbalifen "upeasta mahdollisuudesta". Ja ihan näin aluksi kerron, että olen itse ollut herbalifen jälleenmyyjänä 3vuotta aktiivisesti, nyt viisastunut ja "tipahtanut" takaisin maanpinnalle.

Herbalife lupaa, että voit hyvin elämäntyylistäsi ja elämänvaiheestasi huolimatta, näytät hyvältä ja voit hyvin -tosin vain jos syöt herbalifea!
tuotteet perustuvat jauheisiin, lukuisiin kapseleihin, patukoihin, erilaisiin juoma-aineksiin, keittoihin, rasvoihin jne. jne. Ja sana jolla myyjät näitä myyvät ovat: "nämä tuotteet ovat ainoita maailmassa, jotka vaikuttavat solutasolla, ne imeytyvät suoraan soluihin, uudistavat sinua sisäisesti ja ulkoisesti, näytät paremmalta, voit paremmin, samalla laihdut ja saat lisää elinvoimaa!" . Jaa-a... pah.

kerron oman tarinani, lähdin herbalifeen mukaan vuosia sitten, kun mieheni alkoi sairastamaan vakavaa syöpää. Kuulin tuttavaltani että herbalife saattaisi antaa hänelle lisää voimia, sairaus ja sen hoito kun vei hänet täysin vuodepotilaaksi, ruoka ei maistunut ja voimat hupenivat pikku hiljaa. Tällöin jälleenmyyjänä ollut ystäväni ehdotti kaikenlaisia paketteja ja pillereitä.. Ostin Quick Start-ohjelman miehelleni, myöhemmin myös itselleni koska ajattelin että saisin tästä lisää elinvoimaa myös itselleni. Rahaa meni 230,1 euroa kuukaudessa näihin tuotteisiin vielä normaalit ruokamenot, täytyihän minun valmistaa normaalia kotiruokaa lapsilleni. Näytti siltä että valmisteet paransivat mieheni tilaa, näin vaihdoimme Quick Startin Ultimate-ohjelmaan (tämä kun oli kuulemma vielä parempi) ja näin rahaa meni kuukaudessa yli 500euroa näihin tuotteisiin. Jatkoimme näin hieman yli vuoden, mutta koska 500euroa kuukaudessa tekee 6000 euroa (36 000markkaa!!!) vuodessa ruokakulut alkoi se nakertaa talouttamme pikku hiljaa, mieheni sairautteen kun meni vielä omat rahansa. Lopulta minun oli pakko lopettaa tuotteiden ostaminen ja alkaa itse jälleenmyyjäksi, ajattelin että pakko sillä on jostain rahaa saada. Kun lopetin tuotteiden käytön huomasin väsyneeni hieman, tosin miehelleni syötin tavallisia vitamiineja, rautatabletteja ja ohrapirtelöä (hänen oli vaikea syödä kiinteää ruokaa). Mieheni ei huomannut tilassaan mitään muutosta. Mieheni ei missään vaiheessa tietänyt että tuotteet olivat muuttuneet, sanoin vain että aikaisempien pirtelöiden lisäksi on nyt tullut uusi maku joka on vielä ravitsevampi. Itse siirryin nauttimaan paljon hedelmiä, vihanneksia ja terveellistä ruokaa, sitähän se herbalifen porukkakin mainostaa, ei heidän tuotteissaan ole mitään ylimääräisiä aineita, ainoastaan vitamiineja, hivenaineita yms. Ja näitä aineita saa myös normaalistakin ruuasta? kyllä!!

Mieheni menehtyi sairauteensa jokin aika sitten, hän oli yhtä pirteä viimeiseen asti, vaikka ei syönyt herbalifea 1,5vuoteen. Tosin hän ei tiennyt sitä, mutta mielestäni se todistaa sen, että jos annat lapselle vitamiinin ja sanot sitä buranaksi hänen särkynsä kädestä lähtee, se on se alitajunta mikä sen aiheuttaa. Toki näitä tarinoita ihme parantumisista ja laihtumisista on, ja osa niistä on tottakin, mutta kyllä sen kaiken tarvitseman saa siitä normaalistakin ruuasta, ja liikuntaa sen lisäksi niin ei siihen mitään keinotekoista tarvita.

Mielestäni herbalifen hinnat ovat myös erittäin korkeita, laskin, että jos käyttäisin yksinäni ultimate-ohjelmaa se tulisi maksamaan minulle yli 3000euroa vuodessa, ja saman tuloksen saan jos syön terveellisesti ja harrastan liikuntaa. ne jotka eivät siihen pysty niin se on heidän ongelmansa, silloin ei löydy tarpeeksi tahdon voimaa! Ja on eräs seikka mitä moni asiakas ei ymmärrä.. jos haluat tuloksia herbalifella, sinun on syötänä niitä KOKO IKÄSI! Ja samalla sinun on myös valmistettava ruokaa perheellesi, jolloin kustannukset ruokamenoissa ei pienene, päin vastoin. Kovin moni jälleenmyyjä tätä ei halua myöntää, mutta niin se on.

Kun Mark Hughes perusti Herbalifen yli 20vuotta sitten hän halusi löytää ravitsemuksen joka auttaa ihmisiä löytämään oikean elämäntavan ja yksinkertanen, tehokas painonhallintakeino. Jos tämän kaiken takana on halu auttaa ihmisiä, miksi tämä keino on mahdollista vain niille ihmisille joilla on rahaa maksaa siitä? Miksi nämä tuotteet eivät voi olla kohtuu-hintaisia, jolloin kaikilla olisi mahdollisuus käyttää niitä? Tiedän tiedän, tähän jälleenmyyjät vastaavat "herbalifella on hinta-laatu suhde kohdallaan". Mutta silti, joku vetää välistä.. ei näiden tuotteiden teko maksa näin paljoa.
Kasvovoide joka auttaa ihoa uusimaan solujaan maksaa 50euroa, selluliitti geeli maksaa 33euroa, teepurkki 30euroa.. ei mikään ihme että jälleenmyyjillä on tyrkyttäminen,selittäminen ja todistelu myynnin tärkeimpiä asioita, heillä on oma lehmä ojassa ja rahaa on pakko saada!

Tällä hetkellä olen entinen herbalife jälleenmyyjä, voin yhtä hyvin kuin ennenkin liikunnan ja terveellisen ruokavalion ansiosta. Rahaa jää nyt muuhunkin kuin jauheisiin ja tabletteihin, keskityn viettämään laatu-aikaa lasteni kanssa. Ja toisille jälleenmyyjille haluan sanoa, vaikka herbalife tarjoaa suuria seminaareja, matkoja ulkomaille ja myyntipalkkioita, onko se kaikki sen arvoista? Paljonko entiset ystävät haluaa tavata, kun pelkää että alat heti puhua herbalifesta? Nauravatko muut sinulle selkäsi takana? ymmärrettävää se on, että jokaisen se tienisti täytyy jostain saada, mutta on PALJON helpompia tapoja hankkia leipä perheelleen. Itse olen tämän huomannut, onneksi jo näinkin nopeasti, itselläni ei koulusta pahemmin ollut, mutta silti löysin työn josta saan perheelleni leivän helpommin kuin herbalifella.

Jälleenmyyjillä on tähän varmasti pitkä lause sanottavana, mutta se ei minua niinkään kiinnosta, aivopestyjä kuin aivopestyjä. Mutta jokainen sen varmasti joskus huomaa. Ja asiakkaat sen ainakin osaavat kertoa, kaikessa on kyse rahasta, sen vuoksi nämä jälleenmyyjätkin sitä tekevät, ei sen vuoksi että he haluavat ihmisille hyvää vointia vaan että he tarvitsevat rahaa! Ja kalliita nämä tuotteet ovat.. ei siitä mihinkään päästä..

T: Entinen jälleenmyyjä -ja ylpeä siitä!

24

7223

  Vastaukset

  • Kaikenlaisten laihdutusjauhojen,proteiinien tai vaikkapa lehtien myyjät ovat minusta kaikkein säälittävimpiä ihmisiä maailmassa,kalliolaisella katuhuorallakin on parempi työ,annat kerran ja homma sillä selvä kun taas jauhoja ja lehtiä myydessä täytyy olla mielinkielin ja palvoa asiakasta.Tästä syystä ostan omat proteiinini normaalista luontaistuotekaupasta ja paiskaan puhelinmyyjille luurin korvaan. Kyllä ihmisen pitäisi itse pystyä päättämään ostaako jotain vai ei,henkilökohtainen myynti(people francicing) on perseestä ja perustuu valheelle.

   • monet meistä PIRUPAROISTA ovat valmiita maksamaan laihtumisesta. joten kyllä tämä liittyi aiheeseen. kyllä sitä mainostetaan aika paljon kyseiseen pulmaan auttajana. verä sä vi..u päähän ja pakene vuorille.


   • people francicing perustuu ihmissuhteisiin. Eli muutat ystävyys-, perhe- ja muut tärkeät ja läheiset suhteesi rahaksi.


  • Kirjoituksesi on hyvä ja oli kiva lukea välillä
   myös asian kääntöpuolta ja ennenkaikkea uskalsit
   kirjoittaa ! Useimmiten monista asioista uskalletaan tuoda vain ne hyvät asiat esiin ja
   välillä tuntuu, että liiankin hehkutuksen kanssa
   ja varsinkin verkostomarkkinoinnissa, missä
   järjestäen yleensä myytävät tuotteet on kalliita,
   jos olette huomanneet....Myyjille varmaan kerrotaan että sinulla on mahdollisuus ansaita
   vaikka mitä, mutta ei kaikista tule koskaan
   hyviä myyjiä koulutuksesta huolimatta, sillä
   myyminen vaatii myös hyviä puhelahjoja ja on
   osattava vakuuttaa ihmiset puheellaan.Tietysti se
   on myös etu jos on iso suku ja laaja ystävä ja
   tuttavapiiri, joista aloittaa myymisen.Yleensä
   verkostomarkkinoinnissa tienaavat ilmeisesti
   parhaiten ne, jotka ovat lähteneet tarpeeksi
   ajoissa ja alussa mukaan myyntitouhuun ja voivat
   päästä suuriinkin summiin käsiksi, toki onhan
   ahkeruudella myös merkitystä. Myyminen ei kuitenkaan kaikilta luonnistu niin helposti ja
   kaikista ei ole hyviksi myyjiksi...Niinpä niin kuinkahan moni herbalife myyjä tekee todella
   täydestä sydämestään työtään, ettei rahalla juuri
   olisi merkitystä, kun myyjiä juuri houkutellaan
   mukaan suurten summien toivossa tienaamaan.
   On varmasti niitäkin myyjiä joilla on se
   sydän myös mukana...Herbalife tuotteiden
   saatavuus olisi paljon helpompaa,jos tuotteita
   saisi ostaa suoraan kaupasta.
   Eipä ole kaikilla rahallisesti mahdollista ostaa
   herbalife tuotteita mahdolliseen hyvinvointiin,
   sillä monilla on rahallisesti tosi tiukkaa ja
   jopa köyhyyttä ja kaikki eivät halua alkaa
   kuitenkaan myyjiksi, että saisivat alennuksen
   tuotteista.Toisethan tekevät työtään puhtaasti
   harrastuspohjalta myös ja tienaavat hieman
   " taskurahaa ". Toisaalta tuntuu kyllä hassulta,
   kun ihmissuhteet kaupallistetaan....Olen kirjoittanut "luontaistuotteet" puolelle oman
   kokemukseni herbalife asiakkaana ja sekin
   poikkeaa varmasti jonkin verran siitä,
   kun valtaosalla käyttäjistä on ilmeisesti vain
   hyviä kokemuksia tuotteiden käytöstä kuitenkin.

   t. sanni

   • Joskus vuosia sitten olen itsekin herbalifea käyttänyt ja tiedän monia, jotka käyttävät. Mutta asiaan. Syy siihen miksi tuotteet eivät ole kaupassa myynnissä on se, että puristeiden ja jauheen käyttö saa elimistössä aikaan puhdistusreaktion. Kaikki elimistöön kertynyt kuona alkaa poistumaan kehosta. On hyvä että alussa on joku, joka seuraa vasta-alkajan vointia ja huolehtii että suosituksista pidetään kiinni niin ettei puhdistusreaktio tule liian rajuna ja saa pahaa aikaan. Samalla toiselta saa myös neuvoja ja kannustusta. Kaupasta saat vain purkkeja ja pusseja sekä jotain opastusta, mutta purkit ja pussit on helppo unohtaa kaappiin tai alottaa heti purkin/pussin kyljessä suositellulla annostuksella, jolloin olo voi olla joko hyvä tai sitten hyvin huono ja seuraukset täysin omalla vastuulla.

    Jokainen tekee kuitenkin itse päätöksensä ja kantaa niistä vastuun. Nämä tuotteethan on lähteneet liikenteeseen rapakon takaa, jossa sairaalloisen ylipainoisia on paljon. On ihan ymmärrettävää, että tällaisia "helppoja aterioita" kehitetään maassa, jossa roskaruoka maistuu, ruokaa pitää saada äkkiä ja nelirenkainen on yleensä paras ja turvallinen kulkuväline. Istuessa ei energia kamalasti kulu.


  • Tosi hienoa, että kirjoitit noin avoimesti.
   Olen jälleenmyyjän mies, 2 vuoden kokemuksella.
   Minua on raastanut armottomasti tuo hinta myös.
   Olen käynyt lukuisissa 'koulutus'tilaisuuksissa ja totuus on että Herbalife työnä sopii erittäin, erittäin harvalle. Loppuja sitten hävettää mukaan lähteminen niin paljon, ettei uskalla kunniallisesti lopettaa. Korkeasta hinnasta on mahdotonta puhua. Olen saanut päälleni sellaiset huudot puolisoltani, että myönnän sen vieneen itsetuntoani todella alas. Tiedän, että minun pitäisi olla jämäkämpi mutten kuitenkaan haluaisi loukata puolisoani.
   Ikävä totuus menestyvistä jälleenmyyjistä:
   1. Eniten ansaitsevat alussa mukaan lähteneet sekä aidosti häikäilemättömät ja manipulointiin kykenevät vampyyrit
   2. Heidän isoja tulojaan pitää yllä joukko yksinkertaisia ja HYVÄSYDÄMISIÄ ihmisiä. Nimenomaan hyväsydämisiä. Heiltä monet ostavat tuotteita HELPOSTI koska he ovat aidosti vilpittömiä ja haluavat auttaa ihmisiä. Näitä ihmisiä minun käy sääli. Koskaan he eivät häikäilemättömyyden puutteen vuoksi koskaan nouse isoihin tuloihin, eivätkä ilkeä myöskään lopettaa jälleenmyyntiä.

   Tuotteista en rehellisesti osaa sanoa, ovatko ne parempia kuin jotkut muut. Huonot tulokset pidetään visusti salassa jälleenmyyjien keskuudessa ja monasti syyllistetään asiakasta: "et ole käyttänyt tuotetta oikein".
   Tulee sellainen olo näitä kuunnellessa, että jälleenmyyjien mielestä jokainen ihminen ei ole Herbalifen arvoinen. Sairas maailmankuva.
   Toisaalta myös hyviä tuloksia on valtava määrä. Mutta mutta, johtuvatko ne itse tuotteesta vai siitä, että jälleenmyyjä valvoo niiden SÄÄNNÖLLISTÄ käyttöä. Luontaistuotekaupasta ostettua tavaraahan ei juuri kukaan käytä yli kuukautta. Ei muista, ei jaksa jne. Jälleenmyyjän tärkein tehtävä on patistaa asiakasta käyttämään uudestaan ja uudestaan. Hyvä juttu niille, joille tästä todella on apua. Huono juttu niille, jotka eivät ilkeä sanoa EI.

   Tämmöstä höpinää. Minua hävettää olla tässä hankalassa tilanteessa. Elämä on osittain tadoudellisessa ja sosiaalisessa umpikujassa. Ja Jälleenmyyjien kiväärikomppanialla on liipasinherkkä sormi pettureita kohtaan.

  • Ja aina vaan lisää myyjiä värvätään porkukkaan ja luvataan helppoa rahaa ja vielä helpompaa ja ennekaikkea PYSYVÄÄ painonpudotusta.

  • En käytä Herbalifea, mutta kosmetiikka-alan asintuntijana voi kertoa, että hinnat on aivan keskitasoa. Surullista, että menetit miehesi, mutta näkee kirjoituksesta, että yritit ainakin kaikkesi. Hyvää jatkoa sinulle ja lapsillesi!

  • Melkein 10 vuotta vanha juttu. Tuskin aloittaja enää tätä lukee.

  • Maksalle haitallisia on tutkimuksissa havaittu mm. ayuervada-hoitomenetelmissä käytetyt tuotteet, joista on löydetty lyijyä, elohopeaa ja arsenikkia, monet kiinalaiset yrtit, eräät Herbalife- tuotteet, jotkin vihreät teet, kava, puolanminttu ja tähkäkimikki.
   Tutrkimustuloksia ovat julkaisseet mm. C.Bunchorntavakul ja K.R. Reddy Alimentary Pharmalogy & Therapeutic -lehdessä, jota Suomessa referoi Duodecim.

   • Ei pidä paikkans, tutkimuslausuntoa ei ole olemassakaan. Viite: Tolonen, luontaistuotteet ja terveystutkimukset.


  • Vastuuttomia ne myyjät on, eräskään tapaus ei välitä onko asiakkaalla perustauteja. Ne kun sopii kaikille, raskaana olevista vauvoille ja vanhuksille....

  • Firmaa epäillään huijaukseksi. Katteettomia lupauksia tuotteen paremmuudesta ja siitä kuinka paljon sillä voi tienata.

   http://www.abc.net.au/news/2014-01-24/us-senator-edward-markey-calls-for-fraud-investigation-into-her/5216970

   ABC News Investigates Controversial Diet Shake Company Herbalife :
   http://www.youtube.com/watch?v=wAuJ5cJsGgA

   http://abcnews.go.com/Business/wireStory/ackman-prove-herbalife-fraud-24652395

   "Itse siirryin nauttimaan paljon hedelmiä, vihanneksia ja terveellistä ruokaa, sitähän se herbalifen porukkakin mainostaa, ei heidän tuotteissaan ole mitään ylimääräisiä aineita, ainoastaan vitamiineja, hivenaineita yms. Ja näitä aineita saa myös normaalistakin ruuasta? kyllä!!"

   Paljon edullisemmaksi tulee tosiaan syödä paljon tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Vaikka ostaisi kaikki luomuna, niin se tulee huomattavasti halvemmaksi. Siihen päälle voi ostaa lisäksi superfoodeja jos haluaa.

   • Täältä löytyy muutaman päivän takainen webcast, jossa Bill Ackman esittää aika vedenpitävästi Herbalifen olevan pyramidihuijaus:

    http://www.herbalifepyramidscheme.com/webcast/

    Ackman on tutkinut yhtiötä jo parin vuoden ajan ja käyttänyt tähän 50 miljoonaa dollaria eli hän kyllä tietää mistä puhuu.


  • Joku on vetänyt tämän vanhan lenkin esille.
   Sama soveltuu Cambridgeen ja muihin pulvereihin.
   Niitähän tulee markkinoille koko ajan uusia.
   Sokeroituja tötkyjä, jotka ovat vahingoksi keholle.

   Ostan kaikkia kivoja luonnontuotteita mieluummin.
   Spirulinaa, psylliumia, mantelia, soijaa, vaikka mitä.
   Nekin ovat kalliita, mutta ilman suuria määriä kemiallisia aineita.

   Kun itse on kokenut jonkin hyväksi, uskoo siihen, alkaa koulutuksen,
   haluaa investoimansa rahat takaisin ja on niissä ketun-raudoissa kituen
   Siitä on vaikeaa löytää pois pääsy tietä, kun täytyy säilyttää kasvonsa
   työnantajan ja muiden konsulenttien keskellä.
   Ei sitä muuta työtä tilata kuin ateriaa ravintolassa, jos on vaikka ikääkin...

  • Hei minä törmäsin tähän kirjoitukseen ja pakko on kyllä puolustaa tätä tuotetta.
   Minä olen aina ollut hyvin arka ja ujo,aina ihan pienestä asti. Töissä oli palavereita ym. En uskaltanut siellä puhua ja aina olin tulipunainen ja kauhistunut jos joku kysy minulta jotain. Kun olin käyttänyt herba tuotteita huomasin eron ja ihmettelin,minusta tuli esiintyjä.Minä jopa itse aloitin keskustelun.
   Nyt jostain syystä olen ollut monta vuotta ilman herba tuotteita ja olen menossa alaspäin. Minun mieheni sanoi että alappa kuule syömään taas niitä tuotteita ja olen jo pikkasen tasapainottunut.
   Kiitos herbbalife tuotteiden

   • Ennenaikaisesti eläkkeelle jouduttuani tapaturman vuoksi, etenkin talviajoista tuli kovin vaikeita. Tartuin Herbelife-korteen.
    Sain miehenä kokea uuden jaksamisen ihmeen. Käytin monia vuosi putkeen Herbalifeä. Jouduin huonon rahatilanteen takia luopumaan tuotteesta.
    Lähes putosin, mutta painoni nousi. Tuli vaan tavaksi liian ravinteikkaat välipalat.
    En selviytynyt ok-talon huoltotöistäni. Vieraalla teettäminen maksoi, vaikka kotitalousvähennys hiukan korvasikin.
    Sivullisten hyvillä vinkeillä taistelin normaalipainoiseksi. En edelleenkään pysty ostamaan kalliita Herbalifetuotteita.
    Jos rahapelissä voittaisin, alottaisin uudelleen Herbalifen käytön.


   • Hannes.59 kirjoitti:

    Ennenaikaisesti eläkkeelle jouduttuani tapaturman vuoksi, etenkin talviajoista tuli kovin vaikeita. Tartuin Herbelife-korteen.
    Sain miehenä kokea uuden jaksamisen ihmeen. Käytin monia vuosi putkeen Herbalifeä. Jouduin huonon rahatilanteen takia luopumaan tuotteesta.
    Lähes putosin, mutta painoni nousi. Tuli vaan tavaksi liian ravinteikkaat välipalat.
    En selviytynyt ok-talon huoltotöistäni. Vieraalla teettäminen maksoi, vaikka kotitalousvähennys hiukan korvasikin.
    Sivullisten hyvillä vinkeillä taistelin normaalipainoiseksi. En edelleenkään pysty ostamaan kalliita Herbalifetuotteita.
    Jos rahapelissä voittaisin, alottaisin uudelleen Herbalifen käytön.

    Ikävää, että olet kokenut kokenut kertomiasi vastoinkäymisiä.
    Itsekin olen samassa tilanteessa, että on tyydyttävä perusruokaan.
    Nuorena kokeilin konsuletin työtä, joten tiedän sen tuomat vaikeudet.
    Nyt yritän selviytyä luonnollisella ravinnolla ja niiden myrkytykset huomioon ottaen.
    Vähän ruokaa ja paljon liikuntaa, niin elää kauemmin kuin pulleat herkuttelijat ;-D
    Voihan hyvin "vastatuulessakin"!


  • Herbalife on huijausta ja vaarallista ihmisen keholle...lopettakkaa ihmeessä tuon myrkyn syönti...moni tullut kipiäksi ja sairaala hoitoon tuosta herrbalifestä.......sitten tullut geluakiaa ja alkergioita ja kilpirauhas ongelmia
   . Syökää ihmiset oikea ruokaa eikä mittää herbalifettä......yks ihminen hän on syönnyt tuota myrkkyä niin paljon ettei elimistö toimi normaalisssti

  • Ottakaa ihmiset selvää asioista ennen kuin alatte kirjoittamaan tai varsinkaan uskotte näitä juttuja täällä. Minulla on useampi tuttu ollut vuosien varrella erilaisissa verkostomarkkinointi jutuissa. Jotkut ovat menestyneet, jotkut ei. Tässä pätee sama kuin muussakin, he jotka ovat ahkeria pärjäävät. Näistä kirjoituksista paistaa kateus ja kateus ei vie ketään eteenpäin. Jos ihminen myy tuotteen ihmiselle joka haluaa ostaa, en oikein käsitä missä on pyramidihuijaus? Ja kaupan hyllyllä tuotteet varmaan halvempia kun välissä lisäksi tukkuliike ja jälleenmyyjä...

   • Et ilmeisesti ole sieltä terävimmästä päästä. Verkostomarkkinointi on yleensä pyramidihuijaus, koska raha ei tule pyramidin huipulle "tuotteen" myynnistä vaan näiden kaiken maailman aloituspakkausten ja liittymismaksujen kautta. Katsoppa MOT one coin huijaus. Se saattaa avata silmäsi.


  • Älkää tulko mulle myymään mitään terveystuotteita, tykkään syödä pikaruokaa ja hyvin pysyn hengissä. Kaupasta ostan valmisruokaa, ne on hyvää ja helppoa, ravintolassa en syö koskaan, paitsi mäkkärissä kun joku tarjoaa. välillä olen sairaana ollut pitkiäkin aikoja, mutta se ei kyllä haittaa yhtään! mikäs sitä on sohvalla möllöttää, sama raha ja asumistuki tulee kuitenkin. Turhaa koko terveyshömpötys, kyllä massaa pitää olla. Juossut en ole 20 vuoteen enkä juokse, kävellenkin ehtii . Kunhan voitan lotossa niin näytän teille kaikille terveysintoilijoille, ja ajan mun avo-Mersulla ohi kun ravaatte hikisinä! Hahhah!

  • Vaarallista syödä herdalifettä...moni sairastunut .kekiakiaan ja maksa sairauksiin.ja munuais sairauksiin..ne ketkä käyttää esim. Lapset on kiukkuisia.jos ne ei käytä herbaa niin lapset on paljon rauhallisempia eikä juonittele niin paljon..muutama kuollut tuohon myrkkyyn.ihminen tarttee oikeaa ruokaa ja marjoja ja hedelmiä.eikä herdalifettä....tiiän että usea on joutunut sairaalaan tuon myrkyn takia....en suosittele kenelkekkään

  • Verkostomarkkinoinnin vitamiineissa on se ongelma että ne ovat pitoisuuksiltaan liian pieniä ja kenenkään urheilijan ei ainakaan kannata niitä käyttää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899