Missä elämänvaiheessa naiset pettää?

Kaveripiiri

Moikka,

Kaveriporukassa, (noin 10 miespuolista kaveria, keski-ikä 36-37v ) jutellaan joskus siitä, että missä elämänvaiheessa naiset pettää.

Tämän porukan mielipide on se, että useimmiten naiset pettää noin 2 vuotta sen jälkeen kun ensimmäinen lapsi on syntynyt. Perusteluina kokemukset omien vaimojemme synneistä (2 faktapohjaista pettämistä) ja siitä miten meistä jotkut ovat olleet varattujen naisien kanssa.

Onko mielipiteitä, mistä tämä johtuu? Onko nainen "petollisimmillaan" 2 vuotta ekan lapsen syntymän jälkeen?

25

2350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ja jätin, kun esikoinen oli 4-vuotias.

      • kaksivuotiaan

        lapsen äidillä on ihan muut jutut mielessä. Lapsi vie niin paljon aikaa ja energiaa, että ei siinä kuulkaas arvon herrat pettäminen monellakaan käväise edes mielessä. Huh, mitä mietintöjä teillä on...


      • Tietoa

        Nainen pahimmillaan,kun asunut 7 vuotta miehen kanssa.Siinä on sellainen,että
        nainen haluaa kokea jotain muutakin,onko tämä samanlaista.
        Toinen vaihe on >40 vuotiaat,tulee sellainen olo,että onko elämä tässä?Eihän
        tässä ole vierasta saatu,ehkä kukaan ei enää huolikaan.Tulee 50 v.villitys.

        Voiko naiset kommentoida ihan rehellisesti,puhtaalla omallatunnolla???


      • Anonyymi
        Tietoa kirjoitti:

        Nainen pahimmillaan,kun asunut 7 vuotta miehen kanssa.Siinä on sellainen,että
        nainen haluaa kokea jotain muutakin,onko tämä samanlaista.
        Toinen vaihe on >40 vuotiaat,tulee sellainen olo,että onko elämä tässä?Eihän
        tässä ole vierasta saatu,ehkä kukaan ei enää huolikaan.Tulee 50 v.villitys.

        Voiko naiset kommentoida ihan rehellisesti,puhtaalla omallatunnolla???

        Tuohan pätee nimenomaan miehillä. Kun tulee 40 ikäiseksi aletaan etsimään sitä kadonutta nuoruutta. Siinä saa vaimo kiitoksen viimeisestä esim. 25 vuodesta Siinä on kiitos. Ja mies 50 villityksessä vaihtaa nuorempaan. Sitä ennen roikottaa vaimoa löyhässä hirressä jopa vuosia, kun on niin kiva että kotona on piika ja muualla rakastajatar.


    • En ole vielä pettänyt

      En ole pettänyt miestäni (paitsi jos lasketaan ajatukset), takana yli 15 v avioliittoa. Nyt on kuitenkin jostain syystä sellainen tilanne, että ajatukseni ovat kiinni toisessa miehessä, johon tunnen välillä ihan järjetöntä fyysistä vetoa. Olemme yhden kerran kohdanneet ja viimeisen askeleen ottamiselle ei ollut mahdollisuutta. Kauhukseni totean, että olisin sen askeleen ottanut, jos se olisi ollut mahdollista - ja ottaisin valitettavasti vieläkin..

      En tiedä, voisinko elää itseni kanssa, jos homma olisi mennyt/menisi loppuun asti, mutta tuon illan olen löytänyt itseni monta kertaa haaveilemasta seksistä tämän toisen kanssa.

      Vikan lapsenkin syntymästä on muuten jo reippaasti enemmän kuin tuo 2 v. Sen sijaan tilastointiinne voin sanoa, että oma mies petti juuri tuon 2 v ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen...

    • näin...

      Petin miestäni 39 vuotiaana, takana 19 v yhdessä oloa ja lapset teini-ikäisiä, eikä suksi enää luistanut ex-miehen kanssa mihinkään suuntaan.
      En usko, että teorianne pitää paikkaansa, jos ajattelee, miten 2 vuotias lapsi sitoo äitinsä täysipäiväisesti. Ei tule seksi vieraan miehen kanssa ensimmäisenä mieleen.

    • Miehen mpide

      On totta vartalo on palautunut silloin raskaudesta ja kroppa huutaa himoaan...

    • Turha arpoa

      vaiheessa, ei siinä sen kummempaa analyysiä tarvita. Pettäjä pettää aina ja uudestaan kun haluaa. Ihan se ja sama oli vihkivalasta tunti tai 20 vuotta, kyllä se nainen pettää jos se sen luontoinen on. Vaimoni muutoin on, ja kohta ex.

      • tollopöllö

        Nainen pettää aina. Siihen sentään voi luottaa!


      • EN IKINÄ PETTÄISI!!!
        tollopöllö kirjoitti:

        Nainen pettää aina. Siihen sentään voi luottaa!

        Ei tulisi pieneen mieleenikään pettää...

        Alempana ajatuksia rakkaudesta,joka ei ole aitoa, jos pettää. Otsikko oli joitain: pettäjille/sitä aikoville tjtn.

        Pisin suhteeni on olut 6 vuotta, ja himoitsin MIESTÄNI koko ajan yhtä paljon!!!

        Nyt nykyiseni kanssa ollut 1,5v, ja himoitsen häntä yli kaiken, etten edes näe muita miehiä.Ei voisi vähemmän kiinnostaa!!!

        USKOLLINEN HAUTAAN ASTI!!!


      • sitten
        EN IKINÄ PETTÄISI!!! kirjoitti:

        Ei tulisi pieneen mieleenikään pettää...

        Alempana ajatuksia rakkaudesta,joka ei ole aitoa, jos pettää. Otsikko oli joitain: pettäjille/sitä aikoville tjtn.

        Pisin suhteeni on olut 6 vuotta, ja himoitsin MIESTÄNI koko ajan yhtä paljon!!!

        Nyt nykyiseni kanssa ollut 1,5v, ja himoitsen häntä yli kaiken, etten edes näe muita miehiä.Ei voisi vähemmän kiinnostaa!!!

        USKOLLINEN HAUTAAN ASTI!!!

        Miksiköhän sitten olet lukemassa uskottomuudesta täällä????


    • nyt on hyvin

      Minä petin pitkän harkinnan ja suunnittelun jälkeen kun liitto rakoili viimeisillään, mies murjotti, ei puhunut ei pussannut...Tuli vaan mieletön tarve saada olla jonkun hellittävänä ja rakastettuna..
      Liitto onneksi hajosi ja nyt elän tyytyväisenä toisena naisena

    • nappa

      Ei sillä vuosimäärällä ole mitään tekemistä asioiden kanssa, uskon kuitenkin että 2 vuotta voisi olla siksi sellainen raja, koska silloin lapsi ei enää ole niin riippuvainen äidistä, ja äiti alkaa kaivata muuta sisältöä elämään, joten jos kumppani ei ole jostain syystä oikea, niin silloin asioita voi tapahtua. ja tieteellisestihän on todistettu että nainen valitsee kumppaniksi Isäksi sopivimman henkilön..biologiaa, nääs.
      Itselläni on sellainen tilanne, että avomieheni tuli kuvioihin kun lapseni oli 1,5 v vanha, mutta emme siis isänkään kanssa olleet yhdessä, eli en pettänyt, mutta silloin palasin työelämään lapsen hoidon jälkeen ja alkoi olla sitä omaa elämää taas. ja nyt kun olemme olleet 4 vuotta yhdessä, niin petin avokkiani nyt. siihen taas on johtanut monet syyt, esim se ettei hän ota vastuuta elämästään ja voisi siis sanoa että psykologian näkökulmasta olen ollut jäävi tekemään viimeistä ratkaisua rehellisesti ja suoraan, joten valitsin siis sekä tietoisesti että tiedostamatta jonkin ratkaisun pitkään jatkuneeseen tilanteeseen.

      en ole ylpeä, ja aion kertoa totuuden, mutta tosiaan joskus tarvitaan kriisiä, että ymmärtää asioita. ja olemme yksilöitä, jokaisella on omat syynsä pettämiseen, joskus sitä hakee, joskus se vain tapahtuu jos on tilaisuus. tavallaan se 2 vuotta on looginen, koska kun äiti pääsee irtautumaan vihdoin hiukan siitä pelkkänä huoltoasemana olostaan, niin tietenkin alkaa taas kiinnostumaan huomiosta ja naiseudesta. te miehet kun ette ehkä ihan ymmärrä kuinka raskasta on olla äiti, varsinkin ne ekat vuodet.sitä joutuu ensin omaksumaan sen että tästä ei pääse mihinkään, on muututtava äidiksi joka tekee kaiken Vain lapsen takia.sitten alkaa se vaihe että alkaa muistamaan että ainiin, minäkin olen olemassa.miettikääpä näitä asioita porukassa. isät eivät ole niin kiinni lapsessa.

      • hyvä yh-äiti

        Kuinkahan monta isää tuollakin lapsella ehtii olla ennen täysi-ikäiseksi ehtimistään?

        Häirikköainesta.


    • ja siksi petin

      Mä petin, koska mies oli impotentti ja silloinkin kun pystyi johinkin, niin älysi, että pienimunainen äheltäjähän se oli...huonoa seksiä siis

    • Hetken heila

      Mennään kaverien ja ystävien kanssa porukalla reissuun, siellä otetaan sitten kaikki kaikesta irti.

    • äiti minäkin

      En millään usko, että nainen on petollisimmaan, kun lapsi on 2 vuotta. Uskon, että jokainen nainen, joka on halunnut äidiksi keskittyy tuossa vaiheessa täysin lapseen/lapsiin. Itsellä ei olisi tullut mieleenkään pettäminen. Sitä on vain onnellinen siitä mitä on saanut eli lapsesta ja perheestä. Itse ennemminkin luulen, että mies pettää helposti, kun lapsi tulee kuvioihin tai kun perheessä on alle kouluikäisiä lapsia, koska kaikki miehet ei jaksa isänä olemista, yövalvomisia, sitä että eletään lapsen ehdoilla ja äiti on usein väsynyt eikä anna huomiota enää miehelleen - vaan lapsi on monelle äidille ykkösenä. Tiedän, että mies on kuin pikkupoika, jos ei saa huomiota, niin hakee sitä muualta. Meillä onneksi kaikki meni hyvin lapsen ollessa pieniä - muistin paijata puolisoakin:)

      Uskoisin, että nainen on herkimmillään pettämiseen, kun lapset ovat isompia ja jos suhde on kestänyt kauan, noin 10-30 vuotta eikä mies anna arvostusta, huomiota ja/tai seksiä. Nainen on tuolloin yleensä noin 40-vuotias tai yli. Moni huomaa, että ei kenties enää ole viehättävä miehensä mielestä ja hakee huomiota muualta tai sitten haluaa testata, että vieläkö saa isketyksi jonkun. Tulloin myös kun on niin tottunut omaan kumppaniin, nin helposti ihastuu muihin ihmisiin. Nainen on tuolloin myös rohkeampi, ei turhia ujostele, iskee rohkeasti, osaa erilaiset seksitemput jne. joten kaikki käy helposti. Itse en ole pettänyt enkä aiokaan, mutta tiedän monia jotka ovat. Tiedän myös, että se olisi helppoa, jos tahtoisin pettää. En kuitenkaan pysty sellaiseen ikinä, vaikka omassa suhteessa menisi miten huonosti tahansa.

      • Anonyymi

        Olen mies 50v ja olen ollut vaimoni kanssa 21 vuotta. Meillä on kaksi lasta. Ennen ihanaan puolisoni tutustumista elin ja vosuilin useiden naisten kanssa. Oli vapaita , mutta enemmän varmasti varattuja, naimisissa olevia naisia. Haitari 20 - 55. Petin silloista kumppaniani mennen tullen, jopa hänen siskonsa kanssa meillä oli suhde.
        Vaimoni tavattuani koin Jumalallisen rakkauden. Näin, tunsin asiat aivan eri tavalla ja kontekstissa. Olin rakastunut ensisilmäyksellä.
        Ensimmäisen lapsemme, tyttölapsemme syntymä liikutti jostakin todella syvältä ja itkien vaimoni vieressä illan ja yön ihaillen kaunista ihanaa lasta ja upeaa, urheaa, kaunista, väsynyttä vaimoani. Meni pelätty kaksivuotias, meni avioliiton seitsemän vuotta. Harrastimme vaimoni kanssa yhdessä, osallistuin vauvan ja kodinhoitoon. Hyväilin ja kehuin vaimoani päivittäin mistä milloinkin, aivan pienestäkin syystä. Rakastin puolisoani. Seksiä oli paljon heti kun se oli synnytyksen jälkeen vain mahdollista. Jo ennen tätä vaimoni halusi hyväillä ja imeä minua, koska tiesi menneisyyteni, ja ehkä pelkäsi minun pettävän tai toisaalta Toisaalta vaimoni oli aina halukas ja kiimainen ka piti seksistä.
        Jonkun vuoden päästä meille syntyi toinen lapsi, poika eikä mikään muuttunut. Jaoimme kotityöt, hoidamme lapsia yhdessä tai vuorotellen. Melempien lasten ollessa pieniä vaimoni kävi ulkona ystäviensä kanssa ja usein toivoi, minun hakevan hänet kaupungista kotiin yöllä. Pelkäsi tulla junalla tai bussilla. Minä pakkasin lapset yöllä autoon ja hain rouvan kotiin.
        Koskaan ei tullut tunnetta, että vaimolleni olisi ollut toinen. Koskaan ei ollut tarvetta minulla toiselle naiselle.
        Tuli vuosi 2019. Vaimoni alkoi väsyä aivan pienestä ja hänelle tuli kipuja. Tehtiin tutkimuksia monia viikkoja. Pian vaimoni joutui sairaalaan ja lääkärit kertoivat ettei ole mitään tehtävissä. Aivoissa oli kasvain, joka oli levinny salakavalasti ja varkain. Sairasvuoteella vaimoni tunnusti uskollisuutta ja rakkauttaan ja vaati minua jatkamaan elämääni. Minun tulisi löytää uusi kumppani ja äitipuoli lapsille 18 ja 12vuotisille lapsille.
        Nyt olen elänyt vuoden ja 3kk enkä pysty lähestymään tai päästämään lähelleni toisen sukupuolen edustajaa. Rakkauteni ja kaipuuni edes,enneeseen vaimooni on liian suuri. Halukkaita on ollut ja on jonoksi asti. En haluaisi loukata teitä naiset, en vain pysty.
        Että se uskottomuudesta.


    • tuttavapiirissä

      alkoi "sattua ja tapahtua", kun tultiin noin 35-40:n ikään. Lapset kaikkea 5-15 vuoden välillä, joten tuota 2 v "maagista rajaa" en allekirjoita. Taisin olla "piireissä" ensimmäinen, joka ihastui toiseen mieheen - seksisuhteeseen en ajautunut, mutta sen verran tuo kokemus ravisteli hereille, että nyt olemme mieheni kanssa kolmen vuoden jahkailun jälkeen eroamassa. Tässä iässä taitaa olla monilla - ei toki kaikilla! - meneillään jokin ns itsensä etsimisen (ja kai löytämisenkin) kausi, jolloin moni vanha "hyvä" asia romuttuu..?

    • lapsi on noin pieni..

      Itsellä ei olis tullu mieleenkään silloin pettää. Nyt kun ikää on 34 ja nuorin on yli 5v niin hormoonit hyrrää ja tekee vierasta mieli, koska oma mies ei anna hellyyttä eikä läheisyyttä. Seksiä (hyvää ja tyydyttävää) kyllä piisaa 5 kertaa viikossa, mutta niinä iltoina kun ei rakastella, haluaisin edes pienen halauksen, aamulla ehkä pienen hellän hipaisun. Haluan kuulla myös lämmintä puhettä eikä heti aamusta nalkutusta ja vittuilua.

      Järki kyllä sanoo, ettei ne toiset miehetkään tuota hellyyttä anna sen enempää kun pääsevä pukille. Mutta nyt on ihan nautinto imeä tuota huomiota toisilta miehiltä. En ole siis fyysisesti pettänyt lainkaan ja takana on 15 vuoden parisuhde. Enkä kyllä taida pettääkään. Himoja ja haluja kyllä olisi. Vitsit kun oma ukko hellisi! Antaisin siitä vaikka kuun taivaalta, mutta ei perkele voi edes halata tai puhua asiallisesti. Jos loukkaannun niin ukko huutaa, että älä sinä ala isottelemaan ja hyppimään silmille. (joten olen kyllä tosi helppo kohde toisille miehille, mut saa polvilleen vain vähän osoittamalla huomiota.)

    • coco*

      vaiheessa, kun miettivät eroa.

      Itse en ainakaan miettinyt eroa 2v ekan lapsen syntymän jälkeen, koska olin juuri synnyttänyt tokan lapsen. Tai oikeastaan kävi tuo eroajatus silloinkin mielessä, mutta ei sitä olisi ollut voimia toteuttaa - kuin vasta lähes 20 v myöhemmin.

      • Minun naisista

        Laskeskelin tässä kyseisen luvun, 10 naista on ollut ja 7 niistä on pettänyt miestään minun kanssa. Parhaimmilla on ollut 2 muutakin ukkoa jalkojen välissä, jotka varmaksi tiedän. Itse olin sinkku "aviorikosta" tehdessä


    • Anonyymi

      Nainen pettää todennäköisesti alle 25-vuotiaana ja 40-vuotiaana.
      25 vuotias hakee vielä jännitystä ja 40 vuotias on kerta kaikkiaan kyllästynyt yksin pyörittämään perheen arkea.
      Yleensä vielä tässä 40 vuoden iässä ero tulee erittäin pienistä murheista, ollaan niin hiuskarvan varassa pienikin riita ja lähtö tulee ukolle.

    • Anonyymi

      Niin mitä tämä ”teidän” kaksinaismoralistien kerho halusi siis tietää?

    • Anonyymi

      Mun vaimo halusi ja sai pomonsa 48 työpöydällä ja pomon kotona tarjosi.. Sai maistells musta pienempää Munaa..alussa kiimassa sit rauhottui
      Sit joitakin hierojia oli jot orgguja tekivät hänelle.
      Ei käytössä kulu vaan paranee.
      En ollenkaa ymmärrä miksi ei saa avioliitossa mieli tekojaan toteuttaa.
      Koska suurin osa aviopuolisoista on vieraan kanssa joitakin kertoja.
      Kerran laskin omat vieraat niin oli 40vuoden aikana yli 50 tosin olin paljon öitä poissa.. Rakastan vaimoani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      109
      2155
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      119
      1666
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1266
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe