Vittu mä ainakaan mikään gootti oo!

Gothic Rocker

Kuuntelen Bauhausia, Killing Jokea, Joy Divisionia, Fields Of the Nephilimiä, Sisters of Mercyä ja muuta ns. goottimusaa. Pukeudun mustiin vaatteisiin. Mutta vittu mä ainakaan mikään gootti ole. Se on vaan lehdistön keksimä kaupallinen nimitys. Samoin kuin punk jne... Sitäpäitsi kuuntelen myös punkia ja bluesia ja muutakin tunteella tehtyä musaa, jossa munaa. Enkä kulje hakemassa jotain muotivaatetta muotikaupoista. Vaatteet on toisarvoinen asia. Musa on tärkeintä. Hyvä musa. Paska on paskaa oli se sitten goottia tai jööttiä. HYvä musa jossa särmää on hienoa oli se sitten goottia, punkia, bluesia, rock ´n rollia, jazzia,... Millä nimellä kukin sitten haluaakin nimittää asioita. Itse en ainakaan halua lokeroida itseäni johonkin goottiraamiin ja jättää kaiken muun hyvän musiikin kuuntelematta ja kokematta. Vittu niin tyhmä en ole. Alussa mainitsemani bändit on vitun kovia, mutta yhtä kovia on Jimi Hendrix, Robin Trower, Iggy & the Stooges, Sex Pistols, the Saints, the Clash, Ramones, Misfits, Chingon, Black Sabbath, John Coltrane, Tiger Army, Peter Tosh, Bob Marley, Doors, Lama, Pelle Miljoona, New York Dolls, Johnny Thunder´ s Heartbreakers, Al DiMeola, Paco de Lucia, Slade, Stranglers, Mountain, Free...

10

645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lady Karnstein

      Näin sen kuuluisikin olla. Vitut raameista. Itse ainakin pidän itseään gootteina mainostavia (esim. irc gallerian yhteisöt) ja joka ikinen päivä viimeisen päälle laittautuneita henkilöitä aika mielikuvituksettomina..

    • FrozenCorpse

      Hui kauheeta, jos joku sanoo sun olevan jotain!! Maailmasko siitä kaatuu?
      Tästä lokeroimis/määrittelyjutusta on tehty suorastaan katastrofi, siis eihän ihmiset yleensä halua olla mitään? Eihän? Ne haluu muuten vaa idolseihin, julkkiksis ja staroiks, olla jotain!

      • paskaajaksaaihmisetjauha

        sori jos nyt ei oo tarpeeks aiheellinen viesti, mut mä EN kestä sua enää... Hell is open 24/7 for you!


      • FrozenCorpse
        paskaajaksaaihmisetjauha kirjoitti:

        sori jos nyt ei oo tarpeeks aiheellinen viesti, mut mä EN kestä sua enää... Hell is open 24/7 for you!

        That´s your problem! Että voikin tuntematon ihminen olla niin suuri rasite muille. Kannattaa varmaan kasvaa vielä, niin tulee elämään niitä OIKEITA ongelmia...


      • Stregoicae

        Sähän oot viesties perusteella tollanen. Ja sulle on hirveän tärkeetä, et Oikea Metallisti on vaan sellanen joka kuuntelee pelkkää metallia ja oikeen pukeutuu kaikkiin typeriin kuteisiin ja "elää metallille", mitä vittua se ikinä tarkottaakaan. Musiikkiahan se vaan on.


      • FrozenCorpse
        Stregoicae kirjoitti:

        Sähän oot viesties perusteella tollanen. Ja sulle on hirveän tärkeetä, et Oikea Metallisti on vaan sellanen joka kuuntelee pelkkää metallia ja oikeen pukeutuu kaikkiin typeriin kuteisiin ja "elää metallille", mitä vittua se ikinä tarkottaakaan. Musiikkiahan se vaan on.

        Kaikesta ei voi eikä tarvitse pitää ja on minun valintani elää musiikille. Mitä se sua kiusaa?

        Skid Row ja Mötley Crüe eivät tietääkseni ole metallia..?
        Entäs Zeromancer? Klamydia? ... ja kaikkien kuuntelen metallin ohessa..


      • thinkoink
        FrozenCorpse kirjoitti:

        Kaikesta ei voi eikä tarvitse pitää ja on minun valintani elää musiikille. Mitä se sua kiusaa?

        Skid Row ja Mötley Crüe eivät tietääkseni ole metallia..?
        Entäs Zeromancer? Klamydia? ... ja kaikkien kuuntelen metallin ohessa..

        Eikö Zeromancer ole jotain industrialia?


    • Danzigi

      Tässä asiassa oon kyllä ihan samaa mieltä.
      Onkohan olemassa yhtäkään ihmistä joka kuuntelisi vai jotain tietyn tyylisuunnan musiikkia? Mä en ainakaan tunne yhtäkään sellaista ihmistä, enkä oikeestaan haluakkaan niin "sulkeutunutta" tuntea. Sillä voisin kuvitella, et se ihminen olis aika helvetin typerä. Sulkea nyt kaikki muut hyvät bändit pois..

      Joo, ja paska on paskaa, ei siitä yli pääse.

      Samaten mua ärsyttää ylipukeutuneet ihmiset. Tyyliin "Katsokaa mua kun mulla on näin hienot kledjut" siihen kun lisätään vielä, aivottomat "blondit", idiootit, suvaitsemattomat, rasistit, ennakkoluuloiset, itsekeskeiset yms... Hohhoijaa..
      Sanonpa vielä, ihmisiä voi sietää tiettyyn pisteeseen asti kunnes asiaan on välttämätön pakko puuttua. Se, jos mikä kirvoittaa oikein rattoisaan keskusteluun.
      Olenhan rauhaa rakastava ihminen kuitenkin.

      Hyvää kesän jatkoa ja festarointeja. \,,/

      • Gothic Rocker

        Asiaa kirjoitat!


    • Darkspell

      Ja taas pitää lukea jonkun tavallisen yksinkertaisen idiootin ihmettelyitä siitä mikä on idea missäkin asiassa tällä genrellä, tai mikä nyt edes on gootti!? Äh! Vittu mä saan päänsärkyä!! Noh, jos nyt vielä kerran valaistakoon jollekkin ihmiselle tästä asiasta ja toivon ettei nyt ainakaan moneen kuukauteen kukaan tulisi tätä kysymään ja ihmettelemään!

      Mutta joo, mennäänpä asiaan. Niin olet siinä aivan oikeassa ettet ole mikään gootti, vaan olet pikemminkin vaan joku tavis, joka vain tykkää goottimusasta, that's it! Mutta sitten kysymykseen, mikä muka sit on edes gootti? Semmoinenko vaan joka kuuntelee kyseisen genren musiikkia ja pukeutuu kyseiseen tyyliin? Vastaisin tuohon että nojoo, mut ei nyt aivan... Olet varmaankin nähnyt monilla hoppareilla jotain tiettyjä stereotyyppisiä luonteenpiirteitä hoppareilla, hevareilla tai punkkareilla ja/tai aatteita tai tietynlaiset ajatusmaailmat. Itse ainakin olen, taikka Rockabillyillä. Nehän oli ja on edelleenkin tunnettu yleiseltä luonteeltaan erittäin väkivaltaisina, samaten tunnettu vielä usein tyypeinä jotka on hajottanut paikkoja. Kuten samaten osa on ainakin nähnyt näillä gooteilla. Tai vielä että minkälaisia mielenkiinnon kohteita niillä on usein ollut automaattisesti. Tai että minkä takia ovat monet edellämainitut alakulttuuri-ihmiset aina keskenään tullut tosi hyvin juttuun omiensa kanssa.

      Eli kyseinen tyyli kertoo siis että minkälainen sinä suurinpiirtein olet ihmisenä. Onko siis persoonassasi mitään, mikä jollain tavalla siis yhdistää sinut helposti tähän musiikkiin ja tyyliin. Lisätietoa jos haluat saada gooteista, niin lueppa kirja Goth chic.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      388
      1533
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1220
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1145
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      701
    Aihe