Puolalainen mies???

ihastunutko

Onko puolalaisten miesten kanssa naimisissa olevia tai asuvia?

Ovatko huomattavasti temperamenttisempia kuin suomalaiset... nimittäin luulen niin.

Miten sujuu yhteiselo?

14

4120

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on yksi

      joka on puolalaisen naisen kanssa naimisissa. Kohtapuoliin 5 vuotta täynnä. Miehistä tiedän niiden olevan mustasukkaisia ja temperemanttisia. Mitäs muuta haluat tietää? Kocham cie i tak dalej...

    • erkki

      Joukkotappelu Rovaniemen yössä

      Rovaniemen poliisin mukaan Ounasrinteellä sattui usean suomalaisen ja ulkomaalaisen nuoren miehen välinen tappelu torstain ja perjantain välisenä yönä kahden aikoihin.

      Miehet nujakoivat kauppakeskuksen lähellä Salmenperällä. Poliisin tuleminen paikalle sai tilanteen nopeasti päättymään.

      Rovaniemen poliisi tutkii tapahtumaa rikosnimikkeellä tappeluun osallistuminen. Poliisi selvittää yhteenottoon johtaneita motiiveja.

      • nainen;)

        olen puolalainen nainen,nii voin neuvoa vähän ;) jos kyseessä on joku puolalainen rakennusmies, nii unohda koko asia. Muuten kyl ne puolalaiset on melko mustasukkaisia, mut ei se ainakaan mua häiritse (ehkä siks, et oon tottunut siihen).


      • Mä vaan
        nainen;) kirjoitti:

        olen puolalainen nainen,nii voin neuvoa vähän ;) jos kyseessä on joku puolalainen rakennusmies, nii unohda koko asia. Muuten kyl ne puolalaiset on melko mustasukkaisia, mut ei se ainakaan mua häiritse (ehkä siks, et oon tottunut siihen).

        "jos kyseessä on joku puolalainen rakennusmies, nii unohda koko asia."

        Miksi?


      • Puolalainen nainen
        nainen;) kirjoitti:

        olen puolalainen nainen,nii voin neuvoa vähän ;) jos kyseessä on joku puolalainen rakennusmies, nii unohda koko asia. Muuten kyl ne puolalaiset on melko mustasukkaisia, mut ei se ainakaan mua häiritse (ehkä siks, et oon tottunut siihen).

        joo olen samaa mieltä, unohtakaa raksamiehet, heillä on aika varmasti vaimo ja lapset kotona odottamassa. ja mustasukkaisuus kuuluu aikalailla jokaisen Puolalaisen miehen luonteeseen. mutta minunkin mielestä se ei häiritse ollenkaa. muuten Puolalaiset miehet ovat hyväiä, he tekevät miehen työn ja arvostavat naisia jotka käyttäytyy kun nainen ja pitää itsestään huolen :)


    • Pekka 38

      minula on puolalainen nainen, ja on tempperamenttinen. Se on hyvä luonteenpiirre yhdistettynä sympaattisuuteen ja ystävällisyyteen, jollainen hän myös on. Meillä on yksi lapsi, ja suhteemme kestänyt jo 5 vuotta.

    • Kikka87

      Heipä hei!

      Olen kihloissa Puolalaisen miehen kanssa ja meillä on reilu vuoden ikäinen lapsi. ( olemme olleet yhdessä vajaa 2,6 v.) Ja KYLLÄ on hyvin temperamenttinen ja mustasukkainen!

    • Miesw 1969

      Kova työmoraali...Alkoholi maistuu sit ihan hyvin...
      Mut ei niis tietääkseni mitään muuta vikaa ole,
      parempi valintana kuin venäläinen ja joskus jopa parempi
      kuin Eestiläinen.. Eli anna mennä vaan jos on tilaa

    • Au

      Minulla on ihana puolalainen nainen avopuolisona ja hän on luonteeltaan hyvin rauhallinen mutta erittäin päättäväinen, puolalaisesta luonteesta poiketen. Yleisesti ottaen puolalaisilla on kapea maailmankatsomus, he eivät ole kovin itsenäisiä ja he suvaitsevat huonosti erilaisuutta mistä johtuu myös ankara rasismi ja herkästi puhkeava kateus muiden menestystä kohtaan.

      He ovat kuitenkin erittäin mukavia ja lämpimiä ihmisiä joiden kanssa tulee helposti toimeen kunhan liikutaan samalla yhteiskuntatasolla. Maassa on opittu pelkäämään auktoriteetteja ja olemaan tekemättä itsenäisiä päätöksiä. Tämä voi Suomessa oleskeleville puolalaisille olla pieni järkytys sillä maassamme odotetaan yksilön ottavan itse vastuun omasta elämästään kun taas Puolassa sinulle sanotaan miten elää ja miten käyttäytyä. Puolalainen yhteiskunta kasvattaa erittäin uskolliseksi vankasta uskonnollisuudesta johtuen ja siksi varmaan myös voi esiintyä mustasukkaisuutta jos käyttäydyt itse sitä ruokkivasti.

    • Kiinnostusta on

      Tuosta vankasta uskonnollisuudesta: Puolalaisethan ovat kaiketi pääsääntöisesti katolilaisia, eikö vain? Tietääkö kukaan, esimerkiksi kokemuksesta, katolisen kirkon suhtautumisesta vihkimiseen ei-katolisen kanssa? Vieläpä niin, että luterilainen on eronnut edellisestä liitostaan toisen luterilaisen kanssa. Onko katolisessa maassa kirkkovihkiminen tällöin täysi mahdottomuus? Tai sitten, mistä tietoa saa? Kaiketi katolisen kirkon kanta on sama, maasta riippumatta, eli ei tarvitse olla välttämättä puolalaisesta kyse.

    • Ihastunut

      Hei!

      Olen työni kautta tutustunut ja ihastunut puolalaiseen mieheen, minua 13 vuotta vanhempaan. Ikäeroa ei kyllä meistä huomaa, yhtä pöhlöjä ollaan ja liikutaan samalla ajatusmaailmalla. Tämä mies on eronnut ja 11-vuotias poika entisestä avioliitosta. Temperamenttia olen huomannut, ehkä vähän tuota mustasukkaisuuttakin. Mutta sitten se romanttisuus, huolenpito, huumori ja hellyyden osoitukset vievät jalat alta :) Todella liikutaan samalla aaltopituudella, asioista voidaan puhua. Jossain viestissä täällä aiemmin sanottiin, että puolalaiset miehet arvostaisivat naisellisuutta. Minä en ole erityisen naisellinen. työni oli miehekästä ja silti hän minuun ihastui. Lisäksi hän itse haluaa tehdä minulle ruokaa ja tykkää siivotakin. Arvostan kyllä tätä. Hänen ystävänsäkin ovat todella mukavia ja tuntuvat odottavan puolalaisen ja suomalaisen häiden yhdistelmää... :)
      Joulun aikoihin tämän miehen on tarkoitus lähteä Puolaan tapaamaan poikaansa ja perhettään. Nyt kuitenkin tuntuu ettei haluaisi lähteä vaan olla minun kanssa. Tuntuu hurjalta se, miten avoimesti hän näyttää tunteensa.
      Olemme puhuneet siitä, miten voisimme jatkaa tulevaisuudessa. Minua hieman pelottaa sitoutua vakavammin, olen vasta eronnut entisestä suhteesta. Hän kyllä tuntuisi kaikin puolin sopivalta mieheltä minulle, temperamenttisuutta ja luonnetta löytyy tältäkin suomalaiselta naiselta. En vain oikein tiedä, mitä tehdä. Olemme puhuneet mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudestammekin: haluaisiko hän jäädä Suomeen, lähtisinkö Puolaan vai menisimmekö jonnekin aivan muualle.
      Mitäpä mieltä olette, tartunko hetkeen ja tunteiden vietäväksi, vai kuljenko järjellä ja jatkan yksin?

    • köjkjoioikbj

      No itse olen tavannut monia puolalaisia, sekä miehiä että naisia, ja suurin osa oli erittäin mukavia ja sympaattisia, huumorintajuisia ja maanläheisiä.

    • finka

      2 vuotta Puolalaisen miehen kanssa yhteiseloa. Asumme Lontoossa ja miehellani on taalla tosi hyva tyo, itsellanikin hyva, jonka vuoksi varmaan jaammekin tanne. Mieheni on rehellinen, huolehtivainen, tekee kotitoita kaskematta, rakastaa ruoanlaittoa, juo erittain harvoin eika tupakoi. Katolisuus nakyy suhteessamme vain niin etta kaymme kirkossa aina joskus. En ole huomannut miehessani mitaan ylenpalttista mustasukkaisuutta, pikemminkin sita ihan normaalia joskus. Temperamenttinen han on vain vahan, ehka vahemman kuin keskiverto Polskit ja pidan siita etta miheni on hyvin sivistynyt ja kulttuuria rakastava, kuten minakin (ja suurin osa Puolalaisista joita olen tavannut!) Kotona puhumme englantia, puolaa ja suomea sekaisin, kuitenkin englatia eniten.

      Mieheni on kotoisin Etela-Puolasta ja hanella on aika modernit vanhemmat joten mitaan ongelmaa ei ole tullut sielta suunnalta, kaikki ovat ottaneet minut oikein lampimasti vastaan ja olen nyt vieraillut Puolassa nyt 7 kertaa. Minulle ei olisi mikaan mahdottomuus muuttaa Varsovaan joskus, Suomesta olen ollut 10v poissa niin paluu sinne tulisi ehka olemaan vaikeampaa.

      -Finka

    • Anonyymi

      Onhan niillä hmm aika isot nenät

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      152
      6409
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3868
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1995
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1488
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe