missä voi pelata pingistä?

pingpong

Missä voi helsingissä pelata aikuinen ihminen pingistä?

Toinen kysymys:Mistä voisin löytää pingispöydän suht. edullisesti?

Meillä oli kotona pinggispöytä kun olin lapsi ja tuli paljon pelattua.

onko jotain seuroja joihin voi keski ikäinen aikuinen liittyä?

13

5596

Vastaukset

 • Aloittaisit lukemalla alempia viestiketjuja.

 • Suomen Pöytätennisseurat löytyvät täältä

  SPTL Suomen Pöytätennisliitto
  http://www.sptl.fi

  Helsingissä satunnaiseen pallotteluun käy Töölön kisahalli (pääsymaksu).
  Muutama pöytä taitaa olla myös Pirkkolan uimahallin aulassa (ilmainen).

  Vakavampaan pelaamista varten kannattaa liittyä seuraan, joista monella on pelipaikkana Ruskeauon palloiluhalli, jossa järjestetään myös kilpailuja ja maaotteluitakin. Katso kilpailukalenteri SPTL:n sivuilta. Kilpailuja pääsee katsomaan ilmaiseksi.
  Ruskeasuon palloiluhallissa on alku-iltaisin paljon seurojen vuoroja ja seuroissa on paljon pelaajia, joten tilaa on vähän. Loppuillasta on paremmin tilaa.
  Jotkut seurat pelaavat myös Maunulan väestönsuojassa. Espoon pöytätennisseuralla on vuorot Tapiolassa väestönsuojassa.
  Jos menet kokeilemaan, muista varata mukaan oikeat sisäpelivarusteet, kuten vaaleapohjaiset sisäpelikengät.

 • Myllypuron liikuntahallissa kaksi pingis pöytää, mailat ja pallo oltava itellä mukana.
  Sisään pääsy 1,5e.

 • Helo,
  I am lyudmyla.
  Haluan, pelata pöytätennistä,
  tänä viikonloppuna,
  jossa mies 45-50 vuotta.

  • Voisin pelata pingistä joku päivä :)


  • Готов предложить услуги спаринг - партнёра в любое свободное от работы время. Играю в настольный теннис на уровне первого взрослого разряда или кандидата в мастера спорта. Рассматриваю любую возможность официального трудоустройства. Живу в Санкт - Петербурге. Контакты по Whats App: +7 965 001 91 78. Имя Артём.


 • Onko joku paikka Helsingissä missä 13 v pojalle olisi ohjattua pingis harrastusta?

  • Tulkaa haastaa tuuuuuuuuu


 • Jos pingis kiinnostaa, niin voi tulla tutustumaan la. 8.2.2014 kauppakeskus Kaareen. Pöytätennisseura MBF esittelee toimintaansa. Halukkaat pääsevät pelaamaan.

  • Tuolta saa Stigan -pöytää ainakin tilattua:

   www.jippesport.fi


 • Paikkoja näyttää olevan kyllä Helsingissä ja muuallakin pk-seudulla, mutta mistä löytää pelikaverin?

  Kaikissa noissa paikoissa näyttää kaikilla olevan oma pari tai kaverit joiden kanssa pelaavat, Kerran Ruskeasuolla uskaltauduin kysymään erästä ohikävelevää pelaajaa pelaamaan kanssani, niin hänellä näytti olevan jo kiire seuraavan kaverin kanssa pelaamaan.

  Mistä 50 v ihminen joka on joskus nuorena vähän harrastanut löytäisi pelikaverin nyt yli 30 vuoden tauon jälkeen? Osaan vieläkin jotenkin pelata.

  • Täällä olis juuri vastaava heppu pingiskaveria vailla, jos vielä kiinostaa. Maunulassa pääsee aina pelaamaan anttniem@gmail.com


 • Minäkin olisin halukas kokeilemaan pingistä jonkun kanssa. Olen 50-vuotias. Maunulassa, Pirkkolassa tai Myllypurossa voisi skulata.
  t. marko.ruuskanen@netti.fi

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Koronavirus Kiinasta tulleesta paketista?

  Tilasin tavaraa Aliexpressin kautta ja hermostuttaa onko joku Kiinan puolella yskinyt tavaraa tehdessä tai paketoidessaan tuotteeseen. Aion heittää koko paketin suoraan roskapöntöön kaikenvaralta! Voiko Aliexpressin kautta tilatut paketit levittää koronaviruksen mailmanlaajuisesti?

  111
 • Koronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä muut pienet rykäisyt, mitä niistä seuraa? Saako esimerkiksi koululainen jopa ilmaisen vapaan yskittyään hieman koulussa?

  27
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  198

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  126
  3809
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  89
  3634
 3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  965