Impotentin avioliitto

Käännekohdassa

Kerron nyt vaikeasta ja vaietusta asiasta, impotenssista ja sen vaikutuksesta parisuhteeseen. Olen 49 vuotias ja vaimoni ei vielä edes neljääkymmentä. Olemme olleet naimissa 12 vuotta. Impotenssiani on kestänyt noin viisi vuotta, mutta sen alkamista ei voi ajoittaa tarkasti.

Impotenssimi on tutkittu HYKS:ssa perusteellisesti, mutta diagnoosi on silti epäselvä. Vika tuntuisi olevan sekamuotoinen, sekä laskimo- että valtimoperäinen. Viagrat ym. eivät auta, ja piikitettävistä seuraa enemmän kipua kuin erektiota. Ainoa hoitokeino näyttäisi olevan penisproteesin asentaminen, mutta siihen minulla on suuri kynnys. Pumpattava penis on kamala ajatus ja kaikki toiveet luonnollisesta erektiosta olisivat mennyttä.

Masturbointi onnistuu yhdyntää paremmmin, koska masturboidessa peniksen ei tarvitse olla yhtä kova kuin yhdynnässä. Sooloseksin aikana ei haittaa jos penis veltostuu kokonaan ja sitten taas jäykistyy. Pystyn hankkimaan siemensyöksyn yksin, mutta en yhdynnässä. En muuten varsinaisesti vihaa penistäni, joka tuntuu olevan pahoillaan siitä, ettei kykene seisomaan.

Itse olisin halunnut korvata yhdyntäseksin leluilla ja suuseksillä. Impotentti mies kuitenkin lakkaa tietyn ajan kuluessa kiinnostamasta naista, ja nainen voi menettää seksihalunsa kokonaan. Näin kävi myös meillä ja muutamassa vuodessa loppuivat myös ihokontaktit ja suudelmat. Tukahdutettu halu tietysti purkautui muita reittejä: riitoina, kiukutteluna ja henkisenä poissaolona. Näiden yhteys impotenssiin oli päivänselvä, enkä siksi vaimoani juuri syyttänyt. Tulevaisuus alkoi näyttää todella masentavalta: edessä luultavasti avioero, nöyryytys sekä elinkautinen yksinäisyys ja katkeruus.

Umpisolmuun on viime aikoina tullut eräs uusi elementti. Vaimoni on aivan viime aikoina osoittanut kiinnostusta seksiin. Huomasin tämän sillä hetkellä, kun nukkumaan mennessä sanoin puolivitsillä, että kaipa sinun täytyy hankkia rakastaja pelastamaan meidän avioliitto. Huomasin kuinka vaimoni sävähti ja hän mietti olenko tosissani, vitsailenko vai testaanko häntä. Tuon tapauksen jälkeen vaimoni on käynyt internetissä seksisivuilla ja seuranhakupalstoilla peittelemättä sitä (tiedän ettei hän halua pettää). Lomallamme Turkissa hän tanssi erittäin intiimisti erään paikallisen miehen kanssa, luvallani. Hän on myös vihjaillen puhunut mahdollisuudesta viedä asioita pidemmälle. En ole tuntenut mustasukkaisuutta, vaan pikemmin arvostin vaimoni avoimia kortteja.

Kysymykseni tällä palstan viisaille ihmisille on: voiko avioliiton ulkopuolinen suhde pelastaa kaatumaisillaan olevan avioliiton, vai kaatuuko se sitten aivan varmasti? Itse voisin kuvitella, että olisin onnellisempi jonkinlaisessa polyamorisessa suhteessa kuin yksin. Ja selvää on, että nykytilanne ei voi jatkua loputtomiin. Vai olisiko vaihtoehto B eli penisproteesi oikea ratkaisu? Ja innostuuko vaimoni penisproteesista – lääkäreiden mukaan tätä ei voi etukäteen tietää?

Olisin iloinen asiallista ehdotuksista ja kommenteista elämän käännekohdassa.

53

4954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se.

      Kyllä se pelkkä seksi jonkin ulkopuolisen kanssa voi pelastaa sen teidän suhteen, mutta sillä kaverilla jonka luona vaimosi käy pitää olla järki päässä ja kunnioitusta teidän parisuhdetta kohtaan.
      Tuohon sinun erektioon täytyy olla joku ratkaisu olemassa, ei pidä hyväksyä sitä että lääkäri vaan ei tee niille suonille mitään, niitä verisuonia osataan käsitellä nykyisin aika hyvin niin että virtaus paranee.

      • alup ...

        Verisuonten korjausleikkaus ei auttaisi kuin muutamaksi kuukaudeksi, koska verisuonet kuulemma etsivät uusia ohivirtausreittejä. Minulle epäselväksi jäi miksi ne juuri minulla etsisivät ohivirtausreittejä eivätkä terveillä miehillä.


      • verisuonten.
        alup ... kirjoitti:

        Verisuonten korjausleikkaus ei auttaisi kuin muutamaksi kuukaudeksi, koska verisuonet kuulemma etsivät uusia ohivirtausreittejä. Minulle epäselväksi jäi miksi ne juuri minulla etsisivät ohivirtausreittejä eivätkä terveillä miehillä.

        Niitten verisuonten ei tarvitsisi etsiä uusia reittejä jos pääkanava olisi jälleen kunnossa. Olen pikkaisen erimieltä lääkärisi kanssa, jos vaan mahdollista niin sitä leikkausta kannattaa kokeilla, lääkärien tiedetään erehtyneen ennenkin.


      • alkuper ....
        verisuonten. kirjoitti:

        Niitten verisuonten ei tarvitsisi etsiä uusia reittejä jos pääkanava olisi jälleen kunnossa. Olen pikkaisen erimieltä lääkärisi kanssa, jos vaan mahdollista niin sitä leikkausta kannattaa kokeilla, lääkärien tiedetään erehtyneen ennenkin.

        Aika pätevä kommentti: jJotain outoa siinä diagnoosissa oli. Mitä järkeä on tehdä tutkimuksia jos tulos on kuitenkin, että proteesileikkaus on ainoa vaihtoehto. otan vielä uudelleen lääkäriin yhteyttä.


      • Voi hyvät ihmiset

        Uskomatonta! Millaisissa "rakkaussuhteissa" ihmiset elävätkään? Eikö teillä ollut yhteistä historiaakin jo takanapäin? Maailmassa on paljon avioliittoja, joissa on sama ongelma. On avioliitonomaisia sisko-velisuhteita, mutta niistä ei puhuta. On paljon verenkiertoon vaikuttavia sairauksia, jotka aiheuttavat impotenssia. Penetroitumiskokemus on sitten välttämätön naiselle, että voisi miehensä luvalla mennä vieraisiin? Mikä se semmoinen avioliitto? Mies lakkaa ilmeisesti olemasta mies, jos on impotentti ja vaimolle pitää sallia vieraissa käynti. Sanoisin, että mielikuvitusta kehiin...Onkai teillä molemmilla vielä toimivat kädet?


      • samaa mieltä!
        verisuonten. kirjoitti:

        Niitten verisuonten ei tarvitsisi etsiä uusia reittejä jos pääkanava olisi jälleen kunnossa. Olen pikkaisen erimieltä lääkärisi kanssa, jos vaan mahdollista niin sitä leikkausta kannattaa kokeilla, lääkärien tiedetään erehtyneen ennenkin.

        Nykyisin kun terveydenhuollossa pyritään säästämään sieltä ja täältä, suositellaan niin paljon mielummin halpoja hoitoja, ettei vaan täytyisi tehdä mitään operaatioita, ettei menisi rahaa.

        Ei kun menet vaan takaisin, mielummin eri lääkärille, ja kyselet uudelleen.

        Siihen asti voitte hyvin rakastella käsin, suin, ja kehon kanssa. Ei yhdyntä ole ainoa seksin muoto.


      • Anonyymi

        Ei onnistu pitemmäksi aikaa, tulee välisten kuitenkin sanomisia puolin ja toisin. Parempi erota, voi osua kohdalleen uusi nainen jonka kanssa seksi onnistuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei onnistu pitemmäksi aikaa, tulee välisten kuitenkin sanomisia puolin ja toisin. Parempi erota, voi osua kohdalleen uusi nainen jonka kanssa seksi onnistuu

        Uusi nainen ei auta asiaa.


    • *****

      Voi hyvä Luoja, miten iso ongelma sulle on annettu! Käsittämättömän suuri risteysalue rakkauden, seksuaalisuuden ja velvollisuuksien, ihmisyyden polttavissa kipupisteissä. Vaatii aivan valtavia sydämen, sielunvoimia sekä sinulta, että vaimoltasi selvitä onnistuneesti, rakkaasti.

      Haluan osoittaa palan kunnioitusta ja arvostusta sinulle, tekstisi huokuu ajatusta, lämpöä, tunteellista, avointa ja rohkeaa rakastamisen kykyä. Olet myös tosi rohkea kun sanot sen täällä ääneen. Toivottavasti tiellesi ilmestyy viisaita, sydämellisiä neuvonantajia. Olen myös pahoillani vaikeuksistasi, sinun edessäsi on melkein mahdottomia vuoria. Mount Kailash odottaa, tunteellisesti. Valtava vuoristorata.

      Jos on niin, että joka tapauksessa avioliittosi on kaatumaisillaan - pelaa kaikki korttisi, myös polyamoriset, pelastaaksesi, koska vaikka pelkäät tulevaisuutta, rakastat. Ehkä vain korkein panoksin voi voittaa. Jos on muita ratkaisuja - kuulostaa siltä, että keskustelu vaimon kanssa todellisista, oikeista mahdollisuuksista, kaikki kortit avoimina voi tuoda pöydälle muunkinlaisia vaihtoehtoja - kokeile niitä, ensin. Arvota vaihtoehdot, koskettakaa niitä pienin askelin.

      Otan osaa sen johdosta, että ihokontakti ja suudelmat ovat loppuneet. Kaipaat varmaan valtavasti. Kosketus on niin tärkeää. Miten ihmeessä jaksat rakastaa? Onhan sekin mahdollista, että sinulle löytyy rakkautta, hellyyttä, kosketusta - joka ei vaadi yhdyntäkokemusta. Että joku ymmärtää, hyväksyy, haluaa, koskettaa sinut sellaisena kuin olet. Että joku tarvitsee sitä, mitä sinä olet. Olet kestänyt paljon - ensin ongelman joka on sinussa ja puolisosi pahan mielen päälle.

      Teet, niinkuin tuntuu oikealta. Kuuntele sydäntä. Ensin pienin askelin. Peruuttamattomat päätökset viimeiseksi. Vaimosi innostumisen voi tietää vain kysymällä, kokeilemalla. Ehkä, jos hän ei innostu leluista tai muista tavoista, sinun kannattaa asettaa oma hyvinvointisi ensin, oma terveytesi ensin. Jos mieli kestää polyamorian proteesia paremmin, se on ehkä sinun tiesi. Se on rohkea tie, poikkeuksellinen tapa rakastaa. Se voi toimia.

      Elämässä ei ole oikeita tai vääriä valintoja, on vain valintoja ja niillä on vain erilaisia seurauksia.

      Toivon onnea, läheisyyttä, lämpöä tiellesi. :)

      • alkuper ....

        Helppohan täällä nimenttömänä on kirjoittaa. Kiitos empatiasta, periksi ei anneta.


    • nainen.

      Naisena minun on vaikea kuvitella, että ns. polyamoria pelastaisi avioliitosi.
      Minä ainakin tarvitsen melko voimakkaita tunteita miestä kohtaan, että voisin harrastaa seksiä hänen kanssaan. Aviomies jäisi kyllä sellaisessa tapauksessa lehdellä soittelemaan, ennemmin tai myöhemmin. Epäilen, etten kuulu vähemmistöön naisten keskuudessa.

      Miksi et ole kysynyt vaimosi mielipidettä penisproteesista?

      • impotentti nainen

        Olen itse kadottanut kyvyn kiihottua, vaikean avioliiton jälkeen. nautin kyllä rakastuneena seksistä mutta lasten saannin jälkeen se vaan hiipu, ehkä hormonitason on liian alhainen?

        Mies yritti väkisin ja se vasta loukkasi mutta kuten täällä niin monet seksin perässä kulkijat neuvovat jättämään seksiin kykenemättömät kumppaninsa niin itse en olisi halunnut erota.

        samoin kuin sinulla saatan joskus illalla mielikuvien avulla kiihottua, tosi harvoin kylläkin, ja pienellä hieronnalla saan orgasmin, en kovin voimakasta kuitenkaan.
        En myös tarvitse mitään penetraatiota, eli vain ulkoisia paikkoja hieromalla saan minkä tarvitsen.

        En tiedä kiihottuisinko miehen kanssa koska olen karttanut suhteita juuri sen takia etten pystyisi vastaamaan miehen toistuviin seksihaluihin ja kykyihin, olen ollut ihastunut monta kertaa mutta en voi osoittaa kiinnostusta koska tuottaisin vaan pettymyksen miehelle petikaverina.

        Tällaiset miehet ja naiset voisivat kai elää yhdessä ja hoitaa sitten soolona ne omat juttunsa. eikö niin muka voisi olla onnellinen ? Ei kai tässä maailmassa ole pakko yhtyä toiseen jonkun tietyn kaavan mukaan tietyin vaäliajoin?

        En suostu stressaamaan, seksuaalisuuttaan voi toteuttaa yksinkin, ihmissuhde menee vaan niin solmuun heti jos toinen ei ole standardikumppani.


      • käydä.
        impotentti nainen kirjoitti:

        Olen itse kadottanut kyvyn kiihottua, vaikean avioliiton jälkeen. nautin kyllä rakastuneena seksistä mutta lasten saannin jälkeen se vaan hiipu, ehkä hormonitason on liian alhainen?

        Mies yritti väkisin ja se vasta loukkasi mutta kuten täällä niin monet seksin perässä kulkijat neuvovat jättämään seksiin kykenemättömät kumppaninsa niin itse en olisi halunnut erota.

        samoin kuin sinulla saatan joskus illalla mielikuvien avulla kiihottua, tosi harvoin kylläkin, ja pienellä hieronnalla saan orgasmin, en kovin voimakasta kuitenkaan.
        En myös tarvitse mitään penetraatiota, eli vain ulkoisia paikkoja hieromalla saan minkä tarvitsen.

        En tiedä kiihottuisinko miehen kanssa koska olen karttanut suhteita juuri sen takia etten pystyisi vastaamaan miehen toistuviin seksihaluihin ja kykyihin, olen ollut ihastunut monta kertaa mutta en voi osoittaa kiinnostusta koska tuottaisin vaan pettymyksen miehelle petikaverina.

        Tällaiset miehet ja naiset voisivat kai elää yhdessä ja hoitaa sitten soolona ne omat juttunsa. eikö niin muka voisi olla onnellinen ? Ei kai tässä maailmassa ole pakko yhtyä toiseen jonkun tietyn kaavan mukaan tietyin vaäliajoin?

        En suostu stressaamaan, seksuaalisuuttaan voi toteuttaa yksinkin, ihmissuhde menee vaan niin solmuun heti jos toinen ei ole standardikumppani.

        Kannattais käydä lääkärissä kyselemässä että mikä on vikana niin saat mahdollisesti lisää iloa elämään. Se hiipuminen tuossa onkin juuri se petollinen juttu, se haluttomuus ikäänkuin hiipii ja yhtenä päivänä vaan huomaa että ei ole enää mitään jäljellä.


      • alkuper ....
        impotentti nainen kirjoitti:

        Olen itse kadottanut kyvyn kiihottua, vaikean avioliiton jälkeen. nautin kyllä rakastuneena seksistä mutta lasten saannin jälkeen se vaan hiipu, ehkä hormonitason on liian alhainen?

        Mies yritti väkisin ja se vasta loukkasi mutta kuten täällä niin monet seksin perässä kulkijat neuvovat jättämään seksiin kykenemättömät kumppaninsa niin itse en olisi halunnut erota.

        samoin kuin sinulla saatan joskus illalla mielikuvien avulla kiihottua, tosi harvoin kylläkin, ja pienellä hieronnalla saan orgasmin, en kovin voimakasta kuitenkaan.
        En myös tarvitse mitään penetraatiota, eli vain ulkoisia paikkoja hieromalla saan minkä tarvitsen.

        En tiedä kiihottuisinko miehen kanssa koska olen karttanut suhteita juuri sen takia etten pystyisi vastaamaan miehen toistuviin seksihaluihin ja kykyihin, olen ollut ihastunut monta kertaa mutta en voi osoittaa kiinnostusta koska tuottaisin vaan pettymyksen miehelle petikaverina.

        Tällaiset miehet ja naiset voisivat kai elää yhdessä ja hoitaa sitten soolona ne omat juttunsa. eikö niin muka voisi olla onnellinen ? Ei kai tässä maailmassa ole pakko yhtyä toiseen jonkun tietyn kaavan mukaan tietyin vaäliajoin?

        En suostu stressaamaan, seksuaalisuuttaan voi toteuttaa yksinkin, ihmissuhde menee vaan niin solmuun heti jos toinen ei ole standardikumppani.

        Varmaankin vaimoni eroaa minusta lopulta. Olen miettinyt jo nyt olisiko mahdollinen suhde naiseen, joka ei tarvitse yhdyntää. Siis seksin hoitaminen soololla, molemmat tahoillaan. Voisiko sellaisessa suhteessa kuitenkin olla rakkautta? Onko standardisuhde ainoa mahdollinen, vai voiko olla poikkeuksiakin ... aika näyttää.


      • alkuper ....

        Niin, näinhän se menee. Et varmasti kuulu vähemmistöön, vaan ylivoimaiseen enemmistöön.


      • on meitä.....
        alkuper .... kirjoitti:

        Niin, näinhän se menee. Et varmasti kuulu vähemmistöön, vaan ylivoimaiseen enemmistöön.

        Minusta kuulostaa hyvältä tuollainen ei-yhdyntäkeskeisyys. Olisi iso stressi pois kun ei kokoajan tarvitsisi spekuloida yhdynnän säännöllisyyspaineilla.

        Luullaan että nainen ei muka voi kärsiä kiihottumisvajeesta, että pysytyy muka aina, että on muka jotain pihtaamista jos ei saa itseään kiihottumaan ja jos vastentahtoisesti pystyy antamaan kolonsa käytettäväksi moititaan kylmäksi kalaksi vaikka se johtuu siitä ettei ole kiihottunut (erektionomainen tunne varmaankin)
        ja suostuminen silloin on vastenmielistä. henkisesti raskasta antaa kehonsa hyväksikäytettäväksi ja moni mies haluaa naisen vaikka näyttelevän innokasta, ei kivaa...

        Itse viihtyisin loistavasti yhdyntävapaassa liitossa, hellyyttä ja toisesta huoltapitämistä kyllä pitäisi silti olla.


      • Alkuper ... .
        impotentti nainen kirjoitti:

        Olen itse kadottanut kyvyn kiihottua, vaikean avioliiton jälkeen. nautin kyllä rakastuneena seksistä mutta lasten saannin jälkeen se vaan hiipu, ehkä hormonitason on liian alhainen?

        Mies yritti väkisin ja se vasta loukkasi mutta kuten täällä niin monet seksin perässä kulkijat neuvovat jättämään seksiin kykenemättömät kumppaninsa niin itse en olisi halunnut erota.

        samoin kuin sinulla saatan joskus illalla mielikuvien avulla kiihottua, tosi harvoin kylläkin, ja pienellä hieronnalla saan orgasmin, en kovin voimakasta kuitenkaan.
        En myös tarvitse mitään penetraatiota, eli vain ulkoisia paikkoja hieromalla saan minkä tarvitsen.

        En tiedä kiihottuisinko miehen kanssa koska olen karttanut suhteita juuri sen takia etten pystyisi vastaamaan miehen toistuviin seksihaluihin ja kykyihin, olen ollut ihastunut monta kertaa mutta en voi osoittaa kiinnostusta koska tuottaisin vaan pettymyksen miehelle petikaverina.

        Tällaiset miehet ja naiset voisivat kai elää yhdessä ja hoitaa sitten soolona ne omat juttunsa. eikö niin muka voisi olla onnellinen ? Ei kai tässä maailmassa ole pakko yhtyä toiseen jonkun tietyn kaavan mukaan tietyin vaäliajoin?

        En suostu stressaamaan, seksuaalisuuttaan voi toteuttaa yksinkin, ihmissuhde menee vaan niin solmuun heti jos toinen ei ole standardikumppani.

        Viestisi oli muuten erittäin lohduttava. Kaltaisiasi naisia siis on. Mistä ikinä tietää, vaikka joskus muutaman vuoden kuluttua tapaan juuri sinut.


    • kokeillut-

      Oletko kokeillut jo arginiinin ostamista luontaistuotekaupasta, sitä pitää syödä 3g päivässä ja joka päivä...tanakoittaa erektiota lisäämällä typpioksidin tuotantoa ja vaikutuksen huomaat suunnilleen 1kk syönnin aloittamisesta. Kannattaa kokeilla. Se peli siis kuitenkin toimii jos voit masturboida, tuo arginiini antaa sen ekstra puhdin minkä tarvitset siihen että se kestää kovana. Erektiolääkkeet eli siis pde5 estäjät eivät lisää typpioksidin muodostumista joka on erektion polttoaine, niinpä tuo voisi toimia.

    • Elämänne vaikein päätös.

      Niin ongelmasi mies hyvä on yksi vaikeimmista. Sinulla yksin ei nyt vaikeaa,
      toki samoin tuntee vaimosi tässä tilanteessanne.
      Se että et tunne mustasukkaisuutta on tässä ainut etusi.

      Tanssimisessa, eroottisessa lomamatkalla en pahaa näe, jos se ei aiheuta riitaa välillenne... Mutta että vaimosi selailee jo treffipalstoilla sinun, huolimattoman heittosi takia ei ole ratkaisu/ apu pitkällisesti tilanteesenne.

      Tottakai tuollainen huomautus säväyttää naisen jokaisen, mutta jos sallisit vaimollesi rakastajan, silläkö liittonne olisi pelastettu ja kaikki hyvin jälleen?

      Jos vaimosi hankkisi rakastajan luvallasi, koska ajattelet että liittonne pelastuisi sillä. Ilman tosi sääntöjä ja suunnitelmallisuutta homma ei auringon paistetta elämäänne tuo. Vaan näen ajatuksena, hyvin vaarallisena monella tapaa.

      Koska millä takaat sen, että vaimosi ja vieraan miehen välille ei synny enempää, kuin vain fyysinen kontakti silloin tällöin. (Omasta kokemuksesta saatan todeta että, ventovieraaseen voi kiintyä hyvinkin nopeasti ja salakavalasti).

      Koska näen suuren merkityksen, sillä että mitä puhutaan ja millaiseksi fyysinen kontakti muodostuu tosipaikan edessä.

      Kannattaisi miettiä tässä tilanteessanne erilaisia vaihtoehtoja kuitenkin. ( Mihin kaikkeen lääketiede todella pystyy?) Oletko kääntynyt erikoislääkärin puoleen, jota kautta saattaisi selvitä enemmänkin apuja. Läheisyys/ seksi on tärkeää parisuhteessa. Hyvässä parisuhteessa se on suorastaan elintärkeää/ välttämätöntä. Huonossa parisuhteessa se ei yksin ole ratkaisu mihinkään.

      Voimia sinulle elämääsi ja tulevaisuuteenne. Päätöksesi olkoon vakaan harkinnan tulos ja kaiken tuskan arvoinen. Terveisin. Nainen vapaa...

      • itsellä...

        hei!
        Minulla naisena kokemus omassa avioliitossani. Mieheni on sairastanut syövän josta kyllä parantunut täysin. Hänellä myös II-tyypin diabetes ja olemme olleet yli 30 vuotta naimisissa mutta seksielämä mennyt koko ajan huonompaan suuntaan hän ei puhu mitään minulle enkä minäkään voi hänelle sanoa mitään. kieltämättä hankala tilanne ja eikä olla kummatkaan vielä mitään ikäloppuja kuitenkaan. minua kyllä vaivaa tämä liittomme seksittömyys tosiaan eikä meillä enää ole ollut minkäänlaista lämpöä välillämme lastemme ja lastenlapsemme takia olemme olleet varmaankin vain yhdessä. olemme melkein kuin vain kavereita.
        minulta on mennyt aivan kaikki halut, samassa sängyssä sentään nukumme.
        Mieheltäni on otett diabeteksen takia usein verikokeita ja myös mitattu testosteroni pitoisuus ja se on näyttänyt alhaiselta lukemalta ja hän saikin sellaisia hormoni laaastareita joista olikin varmaan jotain hyötyä, mutta niitäkään hän ei ole enää moneen vuoteen käyttänyt.
        Kyllä tämä elämä meilläkin on paljon muuttunut ja minulle ainakin kun on sellainen tunne että ei itsekään ole edes enää nainen..tiedän kyllä että miehestäni voi tuntua samalta mutta hänen kanssaan ei kyllä todella voi esim. puhua ko.asiasta vaikka olemmekin kauan olleet naimisissa.


      • Alkuper ... .

        Kylllä, ei kukaan nainen rakastele miehen kanssa josta ei pidä. Varmasti tulisi ihastumisia ja rakastumisia.

        Kyse vain on siitä, että voinko vaatia ettei vaimollani saisi olla yhdyntäseksiä. Luin kerran jutun, jossa Italian korkein oikeus oli tuominnut impotentin aviomiehen maksamaan jättikorvaukset ex-vaimolleen seksuaalisten oikeuksien loukkauksesta. (http://www.msnbc.msn.com/id/7826719/)


      • itsellä...
        Alkuper ... . kirjoitti:

        Kylllä, ei kukaan nainen rakastele miehen kanssa josta ei pidä. Varmasti tulisi ihastumisia ja rakastumisia.

        Kyse vain on siitä, että voinko vaatia ettei vaimollani saisi olla yhdyntäseksiä. Luin kerran jutun, jossa Italian korkein oikeus oli tuominnut impotentin aviomiehen maksamaan jättikorvaukset ex-vaimolleen seksuaalisten oikeuksien loukkauksesta. (http://www.msnbc.msn.com/id/7826719/)

        palaan vielä. oletteko te vaimonne kanssa voineet puhua asiasta avoimesti?
        Asia on kyllä meillä niin arka asia me vain toisillemme kiukuttelemme ja riitelemme oikeastaan sivuutamme tämän ongelmamme.


      • ToistaAvioliittoa12v
        itsellä... kirjoitti:

        hei!
        Minulla naisena kokemus omassa avioliitossani. Mieheni on sairastanut syövän josta kyllä parantunut täysin. Hänellä myös II-tyypin diabetes ja olemme olleet yli 30 vuotta naimisissa mutta seksielämä mennyt koko ajan huonompaan suuntaan hän ei puhu mitään minulle enkä minäkään voi hänelle sanoa mitään. kieltämättä hankala tilanne ja eikä olla kummatkaan vielä mitään ikäloppuja kuitenkaan. minua kyllä vaivaa tämä liittomme seksittömyys tosiaan eikä meillä enää ole ollut minkäänlaista lämpöä välillämme lastemme ja lastenlapsemme takia olemme olleet varmaankin vain yhdessä. olemme melkein kuin vain kavereita.
        minulta on mennyt aivan kaikki halut, samassa sängyssä sentään nukumme.
        Mieheltäni on otett diabeteksen takia usein verikokeita ja myös mitattu testosteroni pitoisuus ja se on näyttänyt alhaiselta lukemalta ja hän saikin sellaisia hormoni laaastareita joista olikin varmaan jotain hyötyä, mutta niitäkään hän ei ole enää moneen vuoteen käyttänyt.
        Kyllä tämä elämä meilläkin on paljon muuttunut ja minulle ainakin kun on sellainen tunne että ei itsekään ole edes enää nainen..tiedän kyllä että miehestäni voi tuntua samalta mutta hänen kanssaan ei kyllä todella voi esim. puhua ko.asiasta vaikka olemmekin kauan olleet naimisissa.

        Mun miehen kyvyn vei runsas tupakointi 40v ja Parkinsonin tauti johon sairastu 59 vuotiaana, nyt eletään niinkun sisko ja sen veli.


    • Toinen nainen

      Kyllä rakastajan hankkiminen voi oikeasti auttaa teidän tilanteessanne, varsinkin jos itse olet valmis hyväksymään asian. Ainakin sitä kannattaa kokeilla, koska muut keinot teillä ovat vähissä.

      Meillä oli vähän samantyypinen tilanne, ei tosin noin paha kuin teillä, mutta kuitenkaan en saanut avioliitossa seksuaalista tyydytystä. Löysin itselleni netistä oikein hyvän seksikaverin. Avioliittokin toimii edelleen hyvin, hellyyttä ja suudelmia meillä on koko ajan ollut, enkä enää ole kiukkuinen ja ärtynyt puutteesta, enkä flirttaile työkavereille ja muille miehille.

      Jotkut naiset voivat olla ihan onnellisia ilman yhdyntää, kuten täälläkin kommentoitiin. Mutta eivät kaikki. Minä saatan satunnaisesti nauttia muutenkin,
      mutta minulle yhdyntä on pitemmän päälle ihan ehdoton tapa saada seksuaalinen tyydytys. Ilmeisesti sinun vaimosi tuntee samoin. Tuon yhden vastaajan syyllistävä kommentti oli ikävä: ei se ole rakkaudesta kiinni, millaista seksiä kukin haluaa, mikä riittää ja mikä ei. Jos joku on "yhdyntäkeskeinen" tai "orgasmikeskeinen" niin sitten on, ei asia sillä korjaannu että joku moittii että ei pidä olla vaan suuseksin pitää riittää.

      Sitä ei tietenkään pysty kukaan "takaamaan", ettei vaimon ja rakastajan välille kehittyisi sellaisia tunteita ettei "polyamoria" enää kävisi päinsä. Mutta eihän elämässä mitään muutakaan pysty takaamaan. Varsinkaan sitä ei voi taata, ettei vaimosi päätä erota sinusta ensin ja etsiä uutta kumppania sitten vasta.

      Vaimosi varmastikin rakastaa sinua paljon, koska on noin pitkään ollut rinnallasi impotenssiongelmasta huolimatta. Moni olisi eronnut jo aikoja sitten.

      Sinäkin olet viisas ja empaattinen mies, kun olet tutkituttanut itsesi ja hakenut apua ongelmaan, ymmärrät vaimosi tarpeet ja olet valmis harkitsemaan sen hyväksymistä, että joku toinen mies ne tyydyttää. Vaikea on tilanteenne, toivon että asianne järjestyvät kaikkia tyydyttävällä tavalla. Kokeilkaa sitä rakastajaa ennen kun teette mitään peruuttamatonta.

      Mutta mieti, minkä verran haluat tietää vaimosi suhteesta. Haluatko tavata miehen ja jutella hänen kanssaan, haluatko katsella kun he rakastelevat, tai peräti itse osallistua aktiin? Vai olisiko parasta vain tehdä periaatepäätös (asia ok) ja olla tietämättä edes milloin vaimo on käynyt miestä tapaamassa?

      • Alkuper ...

        Näin sen TÄYTYY olla. On naisia, joille yhdyntä ei ole kovin tärkeä, ja niitä joille se on. Kyllä minun vaimoni kuuluu aivan selvästi jälkimmäiseen ryhmään.

        Nyt kaikki tuntuu selvältä. Mieluummin polyamoria kuin nykytilanne, ja voihan se johtaa hyviinkin asioihin, ehkä jopa uuteen läheisyyteen. Kyllä tämä päätös on nyt aivan selvä.

        Ehkä paras ratkaisu olisi, että vaimoni vain jää "ylitöihin" tai menee "työmatkalle", mutta suurin piirtein haluan pysyä kartalla.


    • nainen ..

      Meillä toimii. Mieheni kiinnostus ja sitä myöten kyky seksiin hiipui kymmenkunta vuotta sitten. Fyysistä vikaa hänellä ei ole, halu puuttuu. Häntä ei tosin kiinnostanut korvata yhdyntää millään muulla, vaan hän halusi lopettaa kokonaan. Kuten sitten tapahtuikin, ei miestä voi pakottaa...

      Jossain vaiheessa tuli eteen se tilanne, että oli pakko tehdä asialle jotain. Ajatus mahdollisesti loppuelämästä ilman seksiä alkoi ahdistaa liikaa. Päädyimme rakastajan hankkimiseen.

      Sen jälkeen mulla on ollut pitkiä suhteita muutaman miehen kanssa. Oma mieheni ei halua tietää näistä sen kummemmin, saati olla tekemisissä rakastajieni kanssa. Luotettavia, järkeviä ja fiksuja miehiä ei ole ollut vaikea löytää.

      Minulla ja miehelläni on nykyään hyvä ja toverillinen suhde, jota en hevillä vaihda. Miestä ei enää paina minun seksintarpeeni, kuten ei tietysti minuakaan :) Siinä ohessa rakastajani, eronnut mies, saa säännöllisesti seksiä ja läheisyyttä ilman, että kukaan olisi kiirehtimässä häntä uuteen suhteeseen. Epäilemättä hän tapaa jonain päivänä jonkun mukava naisen, ja sitten mun ei auta kuin etsiä uusi mies...

      • itsellä---

        Palaan vielä. Itse en pystyisi elämään tuollaista elämää täytyy kyllä sanoa. Eihän se silloin ole enää mikään avioliitto-. Sama se sitten on ollaanko yleensä enää muutenkaan avioliiitossa. Kyllä naisen ja miehen täytyy olla toisilleen uskollisia vaikka ei sitten olisikaan seksiä. Tai sitten tosiaan erota. ja sen jälkeen molemmat voivat tehdä mitä haluavat.


      • avioliitto?
        itsellä--- kirjoitti:

        Palaan vielä. Itse en pystyisi elämään tuollaista elämää täytyy kyllä sanoa. Eihän se silloin ole enää mikään avioliitto-. Sama se sitten on ollaanko yleensä enää muutenkaan avioliiitossa. Kyllä naisen ja miehen täytyy olla toisilleen uskollisia vaikka ei sitten olisikaan seksiä. Tai sitten tosiaan erota. ja sen jälkeen molemmat voivat tehdä mitä haluavat.

        Missään ei sanota, että yhteisellä sopimuksella ei voisi olla seksiä muun kuin puolison kanssa. Liitto on juuri sellainen kuin sen osapuolet sen määrittelevät. Kristillisiin avioliittolupauksiinkaan on turha vedota, koska emme kuulu kirkkoon.

        Miksi erota muuten toimivasta suhteesta pelkästään seksin takia?


      • sanasota
        avioliitto? kirjoitti:

        Missään ei sanota, että yhteisellä sopimuksella ei voisi olla seksiä muun kuin puolison kanssa. Liitto on juuri sellainen kuin sen osapuolet sen määrittelevät. Kristillisiin avioliittolupauksiinkaan on turha vedota, koska emme kuulu kirkkoon.

        Miksi erota muuten toimivasta suhteesta pelkästään seksin takia?

        Olen tuon avioliitto?- vastaajan kanssa samaa mieltä. Mikä estää omassa ja varsin pitkässäkin(yli 30 v) avioliitossa tekemästä omia sopimuksia, jos molemmat ne hyväksyvät. Eihän se kuulu muille. Enkä voi sietää ,että joku tulisi minulle arvostelemaan tekemisistämme avioliiton sisällä. Meillä on ollut asiasta paljon puhetta, samasta syystä. Minä olen pakotettu olemaan ilman(nainen olen) ja voin sanoa, että kauheata on. Kerrassaan järkyttävää, kun ajattelee mahdollista kotiin tuloa joskus, että voisi sanoa miehelle, että käypäs kulta pukille...noita tilaisuuksia ei tule enää ikinä. Se on väärin! Jos ajatellaan kristillisen avioliiton merkitystä, voin nyt kokemuksesta sanoa, että sen merkitys on minulla jo ajat sitten pois heitetty. Sehän on aikojen mennen ollut ainoa instituutio, jossa seksiä on saanut luvallisesti harrastaa. Paljon on ennen aikaankin naimisiin menty sen takia, että saa, vaikka aina. Sitten, sehän asettaa molemmat osapuolet siihen tilanteeseen, että toinen on eräällä tavalla velvoitettu antamaan, ja huolehtimaan toisen tarpeista. Jos siihen ei pysty, avioliiton yhteys, yhdeksi lihaksi tuleminen, ei toteudu. Silloin avioliiton tarkoitus vesittyy. Ihmiset kärsivät, katkeroituvat, ja niitä kiukkuisia akkojahan on ympäristö pullollaan. En tajua, enkä ymmärrä, miksi yhteisiä sopimuksia voi tietyissä tilanteissa tehdä. Keneltä se on pois, jos molemmat suostuvat?


      • .........
        sanasota kirjoitti:

        Olen tuon avioliitto?- vastaajan kanssa samaa mieltä. Mikä estää omassa ja varsin pitkässäkin(yli 30 v) avioliitossa tekemästä omia sopimuksia, jos molemmat ne hyväksyvät. Eihän se kuulu muille. Enkä voi sietää ,että joku tulisi minulle arvostelemaan tekemisistämme avioliiton sisällä. Meillä on ollut asiasta paljon puhetta, samasta syystä. Minä olen pakotettu olemaan ilman(nainen olen) ja voin sanoa, että kauheata on. Kerrassaan järkyttävää, kun ajattelee mahdollista kotiin tuloa joskus, että voisi sanoa miehelle, että käypäs kulta pukille...noita tilaisuuksia ei tule enää ikinä. Se on väärin! Jos ajatellaan kristillisen avioliiton merkitystä, voin nyt kokemuksesta sanoa, että sen merkitys on minulla jo ajat sitten pois heitetty. Sehän on aikojen mennen ollut ainoa instituutio, jossa seksiä on saanut luvallisesti harrastaa. Paljon on ennen aikaankin naimisiin menty sen takia, että saa, vaikka aina. Sitten, sehän asettaa molemmat osapuolet siihen tilanteeseen, että toinen on eräällä tavalla velvoitettu antamaan, ja huolehtimaan toisen tarpeista. Jos siihen ei pysty, avioliiton yhteys, yhdeksi lihaksi tuleminen, ei toteudu. Silloin avioliiton tarkoitus vesittyy. Ihmiset kärsivät, katkeroituvat, ja niitä kiukkuisia akkojahan on ympäristö pullollaan. En tajua, enkä ymmärrä, miksi yhteisiä sopimuksia voi tietyissä tilanteissa tehdä. Keneltä se on pois, jos molemmat suostuvat?

        On ollut hyvin helpottavaa huomata, että omassa liitossaan voi elää yhdessä sovituin säännöin ja poiketa näistä yleisistä normeista. Kun liittoa on kuitenkin jo takana vuosikymmeniä, sitä on ihan turha laittaa poikki pelkästään siksi, että saisi jälleen harrastaa seksiä. Asian voi hyvin hoitaa toisin, ja itse asiassa yllättävän monella on jokin tällainen järjestely. Niistä ei vain pahemmin puhuta, koska aina herää joku moralisti huutelemaan, että erota pitäisi. Toki joillekin se ero onkin parempi ratkaisu, mutta ei kaikille.


      • Minulla
        ......... kirjoitti:

        On ollut hyvin helpottavaa huomata, että omassa liitossaan voi elää yhdessä sovituin säännöin ja poiketa näistä yleisistä normeista. Kun liittoa on kuitenkin jo takana vuosikymmeniä, sitä on ihan turha laittaa poikki pelkästään siksi, että saisi jälleen harrastaa seksiä. Asian voi hyvin hoitaa toisin, ja itse asiassa yllättävän monella on jokin tällainen järjestely. Niistä ei vain pahemmin puhuta, koska aina herää joku moralisti huutelemaan, että erota pitäisi. Toki joillekin se ero onkin parempi ratkaisu, mutta ei kaikille.

        Minulla ja miehelläni ei ainakaan ole ollut mitään yhteistä sen jälkeen kun seksihommat loppuivat..ei voi muuta kun todeta ja enemmän vain näytämme menevän erillemme koko ajan. Mieheni on muutenkin kuin puupökkelö ja vuosia olemme olleet naimisissa. Meillä ei ainakaan ole mitään enää tehtävissä avioliittomme suhteen niin tyhjää on. Turha on muuta esittää, loppu mikä loppu.


      • .........
        Minulla kirjoitti:

        Minulla ja miehelläni ei ainakaan ole ollut mitään yhteistä sen jälkeen kun seksihommat loppuivat..ei voi muuta kun todeta ja enemmän vain näytämme menevän erillemme koko ajan. Mieheni on muutenkin kuin puupökkelö ja vuosia olemme olleet naimisissa. Meillä ei ainakaan ole mitään enää tehtävissä avioliittomme suhteen niin tyhjää on. Turha on muuta esittää, loppu mikä loppu.

        Varmasti erilaisia tilanteita on yhtä paljon kuin parejakin, ja just siksi on turha lähteä antamaan mitään yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten kaikkien pitäisi toimia.

        Meillä on miehen kanssa näin kaverisuhteessa todella paljon yhteistä. Pystymme puhumaan todella monista asioista, meillä on yhdessä rakennettu koti, jossa molemmat viihtyvät, olemme samalla alalla töissä ja ennen kaikkea meillä on hyvin yhteensopivat arvomaailmat. Toisaalta meillä on aina ollut omat harrastuksemme ja ystäväpiirimme, ja olemme aina viettäneet paljon aikaa erossa toisistamme.


    • konsteja on monta

      ...miten saada nainen laukeamaan ihan ilman penistäkin. Kaikki lelut käyttöön vaan, ja mikä jottei proteesikin.

      Vielä tärkeämpää on kosketus. Hellyys, huomiointi. Toinen toisensa erityisenä kokeminen. Muukin yhteinen kuin vain vällyjen välissä. Todellinen rakkaus kestää penisproteesin ja minkä tahansa, koska toisensa voi tehdä onnelliseksi hyvin monella tapaa - kun toista todella rakastaa.

      • 888888

        että todellinen rakkaus on jotáin, mistä useimmat nykyihmiset vain haaveilevat ja lukevat kirjoista tai näkevät elokuvissa?


    • impotentin ex

      olin naimisissa miehen kanssa jolla ei vain loppuajasta seisonut. syytä hän ei suostunut selvittämään, söi kaikkia käsikauppalääkkeitä. katselin tilannetta 2vuotta ja sitten tuli mitta täyteen kun ei minkäänlaista seksuaalista kontaktia ollut.. oli vain oman itsensä mollaamista ja säälin kerjäämistä.

      hommasin siis rakastajan, mies ei tästä tiennyt. ajattelin että kykenen rakastamaan jos edes saan seksuaaliset tarpeet jotenkin tyydytettyä, muutenkin kuin oman käden kautta. olen sellainen, että minulle seksi on portti toiseen ihmiseen, hellyyttä, läheisyyttä ja pohjatonta luottamusta, yhteyttä. kun tuon tajusin niin lopetin suhteen, pelkäsin tulevaa.. tunsin irtaantuvani miehestäni.

      kotona jatkuva itsesäälin viidakko vain laajeni, penis oli yhtäkuin miehuus. en jaksanut enää ja löysin toisen rakastajan, miehisen miehen. en harrastanut kertaakaan tuon miehen kanssa yhdyntää piilosuhteemme aikana. hän hyväili minua kaikin muin tavoin ja niin siinä vain kävi, rakastuin. opein miten yhtyä ilman yhdyntää :) ehkä elämäni hienoin ja opettavaisin kokemus. erosin edellisestäni ja nykyisin suunnittelen häitä tämän "rakastajani" kanssa :)

      tämän sepustuksen päälle haluaisin kertoa, että..

      * miehisyys lähtee aivan jostain muualta kuin peniksestä ja sen toimivuudesta!!
      * itseluottamus on juuri nyt parasta mitä voit vaimollesi antaa
      * rakastajasta tulee liian helposti aviomies......
      * yritä ja yritä!! rakasta ja helli!! ja käy vielä lääkärissä ja vaadi uusia tutkimuksia!!
      * onnistuisikohan kolmen kimppa? se voisi tuoda säpinää sänkyyn. tarvit sinäkin jotain seksuaalisia kokemuksia yhdessä vaimosi kanssa.

      HIRVITTÄVÄSTI voimia sinulle!! olet uskomattoman rohkea ihminen kun olet uskaltanut aiheesta puhua!! luulisi vaimosi sitä arvostavan.

      • Alkuper ...

        Annoin jo vaimolleni vapaat kädet. Meillä oli ihana ilta, ymmärsimme toisiamme. Ymmärrän myös sen, että ei tämä hyvin pääty. Mutta kukaan ei pääse sanomaan, ettenkö olisi yrittänyt. En kirjoittele nyt enempää, kiitos kaikille.


    • Nainen 46

      Oma mieheni sairastaa impotenssiä, lääkeet ei auta. Pohjalla diapetes ja sydän jutut. Kuten sinulla välillä puolikova ja välillä veltostuu.

      Ison meidän välinen ongelma oli, että tiesin miehen harrastavan sooloseksiä, mutta ettei meidän hommasta tullut mitään. Olin hiljaa ja kavahdin kosketusta ja läheisyyttä, vetäydyin ja olin loukkaantunut. Mitähän lie Pamellaa sielä ajattelee, vaimo kun ei kelpaa. Selitti impotenssista, mutta sooloilu tahtoi maistua, vikahan täytyy olla minussa ( silloin ajattelin )

      Miehenikin vihjaili ulkopuolisesta joka minut hoitelisi, alkoi se viimeinen naula arkkuun olla valmis. Leikittelin ajatuksella ja olin helvetin loukkaantunut, näin vähääkö mies välitti. Lähes ero meille tuli.

      En tiedä mistä mies sai kyvyn keskustella. Kertoi impotenssista, peloistaan, tuntemuksistaan ja kaipuusta läheisyyteen. Pysähdyin ehkä ensimmäisen kerran ja keroin omista toiveistani. Halusin yhä seksiä, mutta yhdyntä ei ollut välttämätön sillä olihan dildojakin olemassa ( kiva jos mies suostuu käyttämään sellaista ), suuseksiä ym. Nykyisin minua ei haittaa ettei yhdyntää ole, mutta ei myöskään sooloseksiä. Hän pitää kyllä minunkin kosketuksesta tai hoitaa itse sen masturboinnin mutta minun läsnä ollessa ja monesti vaihdamme suudelmia hyväillen toinen toisia. Meillä siis on seksielämää vaikka mieheni on impotentti ( muuten jopa parempaa, vaihtelempaa ja taatusti mielekäämpää kuin nuorena )

      Toivon sinun miettivän olsikohan teillä myös aika avoimeen ja rehelliseen keskusteluun. Avioliiton ulkopuolinen suhde voi olla ihan ok tai sitten ei. Tietääkö vaimosi miksi olet valmis antamaan luvan käydä vieraissa ? Mitä mieltä hän on ? Oletko valmis kokeilemaan teko pensitä ( laitetaan vöillä kiinni ja vaikutelma on lähes sama ) Oletko valmis hyväksymään dildot, antamaan suuseksiä ja hyväilemään hänet huippuun.

      Tähän tilanteeseen ei auta mikään muu kuin avoin keskustelu molempien toivesta, peloista ja kauhukuvista.

      • nainen.

        Eihän niiden sivumiesten kanssa tarvitse mennä yhdyntään asti. Tiedän pareja, joista molemmatkin hankkiin kiihotusta mm. tanssimalla ulkopuolisen kanssa kuten kuvasit vaimosi tehneen. Kiihottuuhan siitä - ja sen voi sitten purkaa oman puolison kanssa. Kunhan tekee sitä tietysti niin, että ei loukkaa sitä kolmatta osapuolta, mutta tuollainen tanssiminen nyt ei loukkaa. Joku saattaa vähän hernettä vetää nenuun, ja ymmärtää sen lupauksena panosta, mutta voihan vaimosikin sanoa jo heti alussa, että ei petiin sitten lähde. Kunhan vähän hauskaa pitää. Eli sellainen "mukakimppaseksi" - kolmatta tai tilannetta käytetään kiihottumiseen, mutta ei mennä seksiin asti. Sillä suora kontakti ... tahtoo rikkoa ihmistä. Siis jos vaimosi ottaa sen ulkopuolisen rakastajan. Ihminen ei tahdo olla niin vahva, että kuitenkaan kestäisi sen. Lisäksi tulee pelot mm. seksitaudeista koko ajan. Eli: pää ei kestä.

        Minua myös loukkasi se, että mies masturboi, mutta selvästi vältteli seksiä kanssani. En tajunnut, että se menee noin, että masturbointi voi onnistua mutta yhdyntä ei. Toki meillä ei mm. ratsastusjuttuja voinut tehdä enää, kun se yksinkertaisesti oli liian vetelä. Ja mies tykkäsi peppuseksistä, mutta sekään ei onnistunu, kun peppuun pitää kyllä olla kunnon stondis - ei mene muuten sisään. Emätin ottaa pehmeämmänkin.

        Tämä oli mun suhde vain, ja olisin kovasti tykännyt miehestä ja jäin kovasti kaipaamaan, mutta suhde loppui. Mies vältteli mua liikaa ja mä en kestäny sitä. :(

        Toi avoin ja täysin rehellinen keskustelu olisi kyllä hyvä.

        Kokemuksesta sanoisin, että yrittäkää pitää teidän parisuhde olemassa ja hyvänä! Irtoseksi - kaluja maailmalta saa - ei ikinä, ei ikimaailmassa korvaa hyvä parisuhdetta! Vaikka se yhdyntä jäisi poiskin, mutta kun seksissä voi tehdä niin paljon muuta kaikkea!

        Avoimuus ja rohkeus peliin! Ja kokeilkaa ihmeessä sitä proteesijuttuakin!


      • commentor
        nainen. kirjoitti:

        Eihän niiden sivumiesten kanssa tarvitse mennä yhdyntään asti. Tiedän pareja, joista molemmatkin hankkiin kiihotusta mm. tanssimalla ulkopuolisen kanssa kuten kuvasit vaimosi tehneen. Kiihottuuhan siitä - ja sen voi sitten purkaa oman puolison kanssa. Kunhan tekee sitä tietysti niin, että ei loukkaa sitä kolmatta osapuolta, mutta tuollainen tanssiminen nyt ei loukkaa. Joku saattaa vähän hernettä vetää nenuun, ja ymmärtää sen lupauksena panosta, mutta voihan vaimosikin sanoa jo heti alussa, että ei petiin sitten lähde. Kunhan vähän hauskaa pitää. Eli sellainen "mukakimppaseksi" - kolmatta tai tilannetta käytetään kiihottumiseen, mutta ei mennä seksiin asti. Sillä suora kontakti ... tahtoo rikkoa ihmistä. Siis jos vaimosi ottaa sen ulkopuolisen rakastajan. Ihminen ei tahdo olla niin vahva, että kuitenkaan kestäisi sen. Lisäksi tulee pelot mm. seksitaudeista koko ajan. Eli: pää ei kestä.

        Minua myös loukkasi se, että mies masturboi, mutta selvästi vältteli seksiä kanssani. En tajunnut, että se menee noin, että masturbointi voi onnistua mutta yhdyntä ei. Toki meillä ei mm. ratsastusjuttuja voinut tehdä enää, kun se yksinkertaisesti oli liian vetelä. Ja mies tykkäsi peppuseksistä, mutta sekään ei onnistunu, kun peppuun pitää kyllä olla kunnon stondis - ei mene muuten sisään. Emätin ottaa pehmeämmänkin.

        Tämä oli mun suhde vain, ja olisin kovasti tykännyt miehestä ja jäin kovasti kaipaamaan, mutta suhde loppui. Mies vältteli mua liikaa ja mä en kestäny sitä. :(

        Toi avoin ja täysin rehellinen keskustelu olisi kyllä hyvä.

        Kokemuksesta sanoisin, että yrittäkää pitää teidän parisuhde olemassa ja hyvänä! Irtoseksi - kaluja maailmalta saa - ei ikinä, ei ikimaailmassa korvaa hyvä parisuhdetta! Vaikka se yhdyntä jäisi poiskin, mutta kun seksissä voi tehdä niin paljon muuta kaikkea!

        Avoimuus ja rohkeus peliin! Ja kokeilkaa ihmeessä sitä proteesijuttuakin!

        Proteesia ei voi kokeilla, koska leikkaus on peruuttamaton. Miehen omat paisuvaiset poistetaan leikkauksessa kokonaan.

        Moni nainen, ja ehkä ei mieskään, tiedä sitä, että masturbointi onnistuu vielä sen jälkeen kun yhdyntä ei enää velttouden vuoksi ole mahdollinen.

        On aivan totta, että ensimmäisenä jää pois peppupano, koska peräaukko torjuu helposti puolivelton siittimen. Toisena jää pois ratsastus ja viimeisenä perinteinen lähetyssaarnaaja. Loppuvaiheessa nainen ei tosin taida tuntua yhtään mitään - ei välttämättä edes tiedä onko veltto ja pieni penis sisällä vai ei.


    • toivotaan, toivotaan

      Onpa surullista, että noin nuorena on tullut tuollainen ongelma. Mutta se on totta, itse tiedän naisena, että ongelma on vaiettu, hävetty ja niin monella tapaa, ei vain miesten puolelta. Kuulostat todella fiksulta, siis todella fiksulta mieheltä, osaat suhtautua asiaan jotenkin kamalan reilusti myös vaimoasi kohtaan, vaikkei tuo elämän kolhu ihan reilu olekaan.

      Mutta... Niin, impotenttius on vaan ihan raa'alla rehellisyydellä sellainen, ettei sitä seksiä välttämättä korvata leluilla eikä suuseksillä, kuten havaitsit, nimittäin itse tiedän sen. Se on jotain biologiaa, mutta impotentti mies vaan lakkaa kiinnostamasta, ja olen pahoillani, oikeasti, mutta näin on. Elimistö sanelee, että turhaa ja ei tee mieli mennä edes lähelle kohta, kun toivot seksistä hiipuu jne. Vaimosikin on vielä lisääntymisikäinen kuten minäkin, ja veikkaan että se on luonnon tapa alkaa uudelleen järjestely. Siis seksihän on myös lisääntymisen takia, biologista ja se on sitä, vaikka kuka väittäisi mitä. Joten... Vaimosi keho tajuaa, että turhaa on, ja alkaa hylkimään sinun kroppaasi.

      Mutta myös se, etttä miehestä tuleekin liian heikko ja yleensä alistuvainen muutenkin. Se ei ole hyvä, jälleen kerran ikävä kyllä, luonto alkaa toimia toisin.

      En usko, että vaimosi innostuu proteesista, siis itse en, ihan suoraan sanottuna. Se olisi jotenkin hirveää, teennäistä jne... Älä ehkä lähde siihen. Mutta, jos ulkopuolinen seksisuhde tulee, se voisi pelastaa, mutta teidän täytyy keskustella siitä, että vaimosi tosiaan haluaa vain seksiä eikä rakastumista, ja että te voitte sitten etsiä tapoja olla toisella tavalla yhdessä. Teilläkin voi se seksielämä parantua, kun vaimosi saa yhdyntää muualla, teille jää masturbaatiot yhdessä, lelut ja suuseksi. Hellyys tietenkin. Mutta se on sovittava, muuten seksi vieraannuttaa teitä entisestään. Teidän on oltava mielikuvituksekkaita ja todella avoimia ja rehellisiä. Sopia, ettei se ole pettämistä, ja teidän on pystyttävä osa kokemuksista jakamaan, vaikka sitten masturboiden jne. koska, salasuhde ja suhteet, ne näivettävät, muuttuvat liian jännittäviksi, alkavat tuntumaan rakkaudelta. Seksi ja läheisyys ja avoimuus, ne ovat ne siteet liitoissa, kuitenkin.

      Mutta. miksei? Ketäänähän ei voi omistaa ja te saatatte saada todella rikkaan ja hyvällä tavalla "pervessin" seksielämän, tarinoineen, vapauksineen, katsomiseen jne. voisitte ehkä kuvata (vastapuolen luvalla) osaa seksistä, ja saada omia pornovideoita, jakaa asioita niin, sinä voisit hyväillä naistasi käsin ja dildolla, kuten hän haluaa, vaikka kertoa jostain hyvästä kerrastaan, mutta sinä voisit muuten muutenkin osoittaa miehisyyttä. Impotenssi aiheuttaa myös miehisyyden menetystä, ja nainen alkaa kokea koko miehen velttona: Jotain on siis tehtävä, voiman saamiseksi takaisin, muutakin, kun pyydellä ja alistua. Joten tee valmistelut ja vaikka seuraavaa... Pyydä häntä kokeilemaan ja yrittämään vielä, mutta tee se varmasti, tietkö, niinkuin olisit terve, voimiesi tunnossa, ja todella miehekäs.

      Ota silkkinarut, ja sido nainen sänkyyn, että hän on lempeästi alistettu.
      Hiero ensin makuöljyllä, kiusoittele hieromalla, sivelemällä, nuolemalla koko kroppaa, ja suutele niinkuin ensimmäistä kertaa...
      Kun olet lämmitellyt ja suutelet, paina kädellä hellästi, mutta varmasti häpykumpua, siihenhän peniskin osuu kun ollaan vastakkain: että tulisi se samantyylinen tunne, kun joku haluaa ja painaituu sua vasten...
      Sitten suuseksiä ja ei välttämättä dildoa (sormet riittävät yhteystyössä kielen kanssa): älä yritä korvata jotain, mitä ei ole, vaan niin että nainen on vastaanottava, niinkuin yhdynnässä, ja sinä mies voimissasi, niinkuin yhdynnässä, lempeä ja voimakas.

      Teidän täytyy käyttää mielikuvitusta ja sinun on houkuteltava nainen mukaan asenteella, että olet vielä mies ja osaat ottaa naisesi.
      Impotenssi on vaikea vaiva, olen todella, vilpittömästi pahoillani.
      Siitä on vaikeaa puhua ja jotkut eivät sitä myönnä. Naiset eivät saa sanoa ääneen tosiasioita, jolloin ne jäävät kaivamaan ja ajavat etäämmäs, ja mies tuntuu menettävän muutakin kun pippelin seisomisen. Pahimmillaan seksiin tulee suoritttamista ja pakkotyydyttämistä, sellaista väkinäistä yrittämistä. Ja kuitenkin jokainen nainen haluaa että mies on MIES sängyssä.

      Joten, alkakaa käyttää mielikuvitusta seksissä enemmän, ja jos sivusuhteen hankitte vaimolle, niin olkaa avoimia, ja tehkää siitä teidän juttunne. Kysy voitteko vielä kerran kokeilla ja ole silloin varmempi kuin koskaan, ja jos et ole, niin näyttele, kokeile, ja vaan heittäydy kokeiluun.

      En tiedä, tietenkään, jos ei mikään auta, niin ei auta, mutta kannattaa kuitenkin yrittää.

      • keskustelua seurannut

        Juuri näin se on: impotentti mies ei kiihota, ei lelun eikä proteeesin kanssa, ja tämä on silkkaa biologiaa. Luonto käskee tosiaan tekemään tämän uudelleen järjestelyn, eli vaihtamaan kyvykkääseen, siitoskykyiseen mieheen. Alkuperäisen kirjoittajan tulee tämä ensin ymmärtää, sitten hyväksyä.


      • kirjoittelette!
        keskustelua seurannut kirjoitti:

        Juuri näin se on: impotentti mies ei kiihota, ei lelun eikä proteeesin kanssa, ja tämä on silkkaa biologiaa. Luonto käskee tosiaan tekemään tämän uudelleen järjestelyn, eli vaihtamaan kyvykkääseen, siitoskykyiseen mieheen. Alkuperäisen kirjoittajan tulee tämä ensin ymmärtää, sitten hyväksyä.

        Oikeasti, ei luonto??? mitään siitoskykyisiä miehiä hae.

        Eikä yhdyntä sitten taasen muun kuin oman rakkaan kanssa todellakaan tunnu miltään, eikä siitä saa tyydytystä. Ihan olette väärillä jäljillä, jos väitätte, että muualla voisi käydä yhtymässä, ja jatkaa suhdetta rakkaaseen sitten masturboiden.

        Ainakaan minä en näitä yhdyntöjä vieraan kanssa kaipaisi, vaan saisin tyydytyksen mielummin oman rakkaan käsin ja huulin. Samoin tyydyttäisin rakkaani.

        Ja voin kertoa että olen nainen, joka saa orgasmin 98% mieheni kanssa yhtäaikaa juuri yhdynnässä, eli kyllä ymmärrän sen arvon. Mutta aina joskus se ei ole ollut mahdollista yhtyä,(esim, meillä oli keskenmenon uhka kun vuosin verta raskausaikana) niin silloin on ollut ihan yhtähyvää seksi muulla tavoin järjestettynä. Eipä tullut mieleenkään lähteä sekoittamaan parisuhteeseemme vieraita.

        Ja nyt kun mieheltäni on "piuhat solmussa" seksi tuntuu aina vain paremmalta kun ehkäisyä ei siis enää tarvita. Taatusti hän ei ole siitoskykyinen, mutta todella haluttava, ja herkullinen yhä.

        Älä sinä alkuperäinen ota näitä lapsosten höpö höpö juttuja noin todesta vaan noudata mielummin ihan ensikisi sinulle vastanneen sitä leikkaukseen menon neuvoa. Elämänlaatunne paranee, ei mihinkään ole kirjoitettu että leikkauksella ei olisi pitkäaikaisia hyviä vaikutuksia, ei sitä tiedä ennen kuin kokeilee. Sittenhän on kaikkensa yrittänyt, eikä tarvitse miettiä, että entäs jos ....


      • joujoujoujou
        kirjoittelette! kirjoitti:

        Oikeasti, ei luonto??? mitään siitoskykyisiä miehiä hae.

        Eikä yhdyntä sitten taasen muun kuin oman rakkaan kanssa todellakaan tunnu miltään, eikä siitä saa tyydytystä. Ihan olette väärillä jäljillä, jos väitätte, että muualla voisi käydä yhtymässä, ja jatkaa suhdetta rakkaaseen sitten masturboiden.

        Ainakaan minä en näitä yhdyntöjä vieraan kanssa kaipaisi, vaan saisin tyydytyksen mielummin oman rakkaan käsin ja huulin. Samoin tyydyttäisin rakkaani.

        Ja voin kertoa että olen nainen, joka saa orgasmin 98% mieheni kanssa yhtäaikaa juuri yhdynnässä, eli kyllä ymmärrän sen arvon. Mutta aina joskus se ei ole ollut mahdollista yhtyä,(esim, meillä oli keskenmenon uhka kun vuosin verta raskausaikana) niin silloin on ollut ihan yhtähyvää seksi muulla tavoin järjestettynä. Eipä tullut mieleenkään lähteä sekoittamaan parisuhteeseemme vieraita.

        Ja nyt kun mieheltäni on "piuhat solmussa" seksi tuntuu aina vain paremmalta kun ehkäisyä ei siis enää tarvita. Taatusti hän ei ole siitoskykyinen, mutta todella haluttava, ja herkullinen yhä.

        Älä sinä alkuperäinen ota näitä lapsosten höpö höpö juttuja noin todesta vaan noudata mielummin ihan ensikisi sinulle vastanneen sitä leikkaukseen menon neuvoa. Elämänlaatunne paranee, ei mihinkään ole kirjoitettu että leikkauksella ei olisi pitkäaikaisia hyviä vaikutuksia, ei sitä tiedä ennen kuin kokeilee. Sittenhän on kaikkensa yrittänyt, eikä tarvitse miettiä, että entäs jos ....

        Niin, sinullahan on jo lapsia... Eli ei sun tarvitsekaan enää saada niitä. Joten ehkei tilanne olekaan ihan sama.
        Sun omalla kohdalla ehkä se suuseksi ja muu riittäisi, mutta ei se tarkoita sitä, etttä se KAIKILLE riittäisi ja taitaa olla niin, ettei se suurimmalle osalle riitä.
        On ihan eri asia olla vaikka se 9 kk ilman yhdyntää, kun vuosia, siitähän sinä et tiedä mitään? On ihan eri asia olla lapsen takia vuosi ilman seksiä, kun se, että on parantumattomasti yhdynnän mahdollisuus mennyt. Ilman lapsia, ilman syytä.
        Mun mielestä tuo on ongelman väheksymistä.

        Lisäksi on eri asia kun piuhat on solmussa, kun impotentti. Impotentti on varsin kovin eri asia, itseasiassa ei mitenkään sama asia.
        Lisääntyä ei voi kumpikaan, mutta asia on kaikilla mahdollisilla tavoilla täysin eri asia.

        Älä sinä lapsonen neuvo ihmistä vain ja ainoastaan oman liittosi ja hetkellisen yhdynnättömyyden perusteella menemään peruuttamattomaan sukupuolielinten leikkaukseen ja vähättele impotenssi-ongelmaa jollekin vapaaehtoisen piuhat-poikki-leikkauksen tasolle.
        Älä kuvittele tietäväsi ihan kaikkea ja ala puhumaan muista alentuvasti vain siksi, että sinulla liitto on kestänyt lapsen saamisen, kun toisilla ei ole mahdollisuutta sitä saada.
        Älä neuvo impotentin ongelmissa, jos et ole sitä kokenut, et voi tietää, jos et ole ongelman kanssa elänyt.
        Arvaileminen olisi kohteliasta, mutta kaikkitietävyys on ainoastaan rasittavaa.
        Kiitos.


      • ERäs vain
        kirjoittelette! kirjoitti:

        Oikeasti, ei luonto??? mitään siitoskykyisiä miehiä hae.

        Eikä yhdyntä sitten taasen muun kuin oman rakkaan kanssa todellakaan tunnu miltään, eikä siitä saa tyydytystä. Ihan olette väärillä jäljillä, jos väitätte, että muualla voisi käydä yhtymässä, ja jatkaa suhdetta rakkaaseen sitten masturboiden.

        Ainakaan minä en näitä yhdyntöjä vieraan kanssa kaipaisi, vaan saisin tyydytyksen mielummin oman rakkaan käsin ja huulin. Samoin tyydyttäisin rakkaani.

        Ja voin kertoa että olen nainen, joka saa orgasmin 98% mieheni kanssa yhtäaikaa juuri yhdynnässä, eli kyllä ymmärrän sen arvon. Mutta aina joskus se ei ole ollut mahdollista yhtyä,(esim, meillä oli keskenmenon uhka kun vuosin verta raskausaikana) niin silloin on ollut ihan yhtähyvää seksi muulla tavoin järjestettynä. Eipä tullut mieleenkään lähteä sekoittamaan parisuhteeseemme vieraita.

        Ja nyt kun mieheltäni on "piuhat solmussa" seksi tuntuu aina vain paremmalta kun ehkäisyä ei siis enää tarvita. Taatusti hän ei ole siitoskykyinen, mutta todella haluttava, ja herkullinen yhä.

        Älä sinä alkuperäinen ota näitä lapsosten höpö höpö juttuja noin todesta vaan noudata mielummin ihan ensikisi sinulle vastanneen sitä leikkaukseen menon neuvoa. Elämänlaatunne paranee, ei mihinkään ole kirjoitettu että leikkauksella ei olisi pitkäaikaisia hyviä vaikutuksia, ei sitä tiedä ennen kuin kokeilee. Sittenhän on kaikkensa yrittänyt, eikä tarvitse miettiä, että entäs jos ....

        SINULLE SINLKKAA PUPPUA. Sinulla on satumaista seksiä ihanan kullannupun kanssa, 98:sti yhtäaikaisine orgismineen. Olet jokseenkin viimeinen ihminen neuvomaan ap:ta omien kokemustesi kautta. Elvistele seksilläsi jossain muualla.

        AP:lle. Olet selvästi fiksu mies ja hyvä jätkä, joka ei vähällä anna periksi. Varamaankaan et kelpaa suurimmalle osalle naisista, et ehkä vaimollesikaan. Mutta naisia on tässäkin maassa monta miljoonaa. Luit varmaan kaikki viestit: jo tässä joukossa yksi kirjoitti "KELPAISIT MINULLE". Ihan jäkevästi ajatellen, on tuhansia ja taas tuhansia, joille kelpaisit paremmin hyvin. Ja sinulle riittää vain yksi.

        Proteesista: se ei ole niin epäluonnollinen kuin aikaisemmat kirjoittajat väittävät. Paísuvaisten täyttyminen on epäluonnollista, mutta ei mikään muu. Seksi tuntuu aivan samalta kuin ennenkin, sama hyvän olon tunne sekä orgasmi ja siemensyöksy ovat aivan samanlaisia kuin ennenkin. Penis on yhtä iso kuin ennenkin. Anakin siitä olen varma, että kaltaiseisi mies kelpaa proteesilla, ainakin sille yhdelle oikealle.


      • Everstiluutnantti
        ERäs vain kirjoitti:

        SINULLE SINLKKAA PUPPUA. Sinulla on satumaista seksiä ihanan kullannupun kanssa, 98:sti yhtäaikaisine orgismineen. Olet jokseenkin viimeinen ihminen neuvomaan ap:ta omien kokemustesi kautta. Elvistele seksilläsi jossain muualla.

        AP:lle. Olet selvästi fiksu mies ja hyvä jätkä, joka ei vähällä anna periksi. Varamaankaan et kelpaa suurimmalle osalle naisista, et ehkä vaimollesikaan. Mutta naisia on tässäkin maassa monta miljoonaa. Luit varmaan kaikki viestit: jo tässä joukossa yksi kirjoitti "KELPAISIT MINULLE". Ihan jäkevästi ajatellen, on tuhansia ja taas tuhansia, joille kelpaisit paremmin hyvin. Ja sinulle riittää vain yksi.

        Proteesista: se ei ole niin epäluonnollinen kuin aikaisemmat kirjoittajat väittävät. Paísuvaisten täyttyminen on epäluonnollista, mutta ei mikään muu. Seksi tuntuu aivan samalta kuin ennenkin, sama hyvän olon tunne sekä orgasmi ja siemensyöksy ovat aivan samanlaisia kuin ennenkin. Penis on yhtä iso kuin ennenkin. Anakin siitä olen varma, että kaltaiseisi mies kelpaa proteesilla, ainakin sille yhdelle oikealle.

        Puuttumatta Ap -kirjoittajan tapaukseen tämä ketju todistaa aika monia asioita

        1) Jos käännettäisiin asiat toisin päin (vaimo ei anna ja menen porttoihin). mikä huuto syntyisikään!
        2) On naisen oikeus olla yhtymättä mieheensä.

        3) Kun miehellä ei ota eteen, niin voi hellan lettas miten naiset ovat huomaavaisia, kuitenkin samalla tunnustaen että "se on kauhea asia".
        4) Jos joku mies kirjoittaisi samaan tapaan, niin hän olisi hirveä seksiriippuvainen tyranni (tms).

        Joten hyvä AP: Ruikutus pois. Jos naaraasi ei saa sarveasi tanaan, se on naaraasi vika. Ja jos sinä et pysty panemaan naarastasi kunnolla, jää vastavuoroisesti naaraasi jotakin paitsi.

        Kovin monet avioliitot ovat heiveröisiä. Mutta kirjoitettakoon tosiasioista myös niin, että ne tulevat esiin. Olisiko mahdollista, että naaraasi ei vain kiihoita sinua, kun runkkaus sentään onnistuu. Vaihda siis naista, jos ei seiso. Se voisi auttaa.

        Kaikista eniten toivoisin naissukupuolen miettivän "ymmärtävää ja empaattista kirjoittamisen tapaansa, jossa henkii ehdoton ylemmyys". Se on juuri se syy, jonka vuoksi me menestyvät urokset olemme yhä enemmässä määrin muuttaneet ulkomaille, kevyen verotuksen pariin, missä myös naaraat ovat naaraita eivätkä lässyttäviä tekopyhiä empaattisia ymmärtäjiä.


    • Pelmis

      Ole onnellinen että pääset lepoon soitä heövetin pyörästä jota kukaan mies ei oikeasti kaipaa. Olisin mieluysti täysdin impotentti jota en juuri nyt ole vaan jotakin vaan melkein. Pippeli i!maisee joskus halujaan mutta eo kuitenkaan tpomi silloin kun pitäisi. Vaihtaisin ilo mielin osia kanssasi.

    • Impotentti

      Sama kokemus ettei ajankohtaa pysty määrittämään. Minulla ajankohta sijoittuu johonkin 2000 luvun alkuvuosiin. Sen jälkeen on ollut muutama vaihteleva yritys. Joskus on niinkuin sessyt muttei ihan. Tälläkin vuosikymmenellä olen yrittänyt runkata joitakin kertoja. Ei siitäkään ole tullut mitään. Lopetin senkin homman jo pian 2010 jälkeen. Kun ei seiso niin silloin ollaan ilman.

      • Into.Pentti

        Entäs vaimo?


    • pop98

      " miehisyys lähtee aivan jostain muualta kuin peniksestä ja sen toimivuudesta!!"
      -Joopa joo, mitä valehtelua!

      -Että nainen ei voi elää ilman yhdyntää, pakko hankkia toinen mies
      jos oma ei pysty.
      Mutta oma mies on hyvä puoliso vaikka penis ei toimi.

      Eipä voisi olla ristiriitaisempaa kommenttia.

      Mies on mies vaikka penis ei toimisi, mutta silloin on naisen ehdottoman pakko hankkia rakastaja.!

      • omallatavallaan

        Tietysti jos nainen sitä haluaa.


    • Tumptump

      Muijalta loppu moonikset 13 v sitten ja silloin myös seksihalut, nyt sitten katellaan netistä japanilaisia koulutyttöjä ja tumputetaan :)

    • Onanimus

      Aloittaja taitaa olla sama Markus-impotentti, joka on trollannut aikoinaan vaivallaan Suomen kaikki mahdolliset keskustelupalstat. Ajankohtakin on sopiva eli v 2009. Juuri silloin hän on "loistanut" ja vastaillut itse itselleen välillä miehenä ja välillä naisena. Tämä yhden miehen (tai naisen) show näkyy hänen ylipitkistä dramatisoiduista kommentteistaan ja niiden tyylistä. Hän taitaa olla muuten ihan fiksu henkilö, mutta kuitenkin.

    • Anonyymi

      Meillä vieraat miehet pelasti liittomme.Miehelläni alkoi oleen ylipainosta ja ikääntymisestä johtuen huono erektio ja seksi oli ainaista säheltämistä.Kyllästyin vuosien mittaan ja paukautin että se on joko ero tai sallit muut miehet!Ja mieheni salli :) Mieheni on hyvää seuraa ja rakastan häntä mutta on se ollut kiva mennä tapaamaan vieraita miehiä ja minulle ei ole tullut mieleenikään että korvaisin mieheni jollain toisella,liittomme toimii hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe