Tampere Rullis 2009

Onko menijöitä?

Tämäkin tapahtuma lähestyy... on jo tämän viikon sunnuntaina. Onko täällä lähtijöitä? Mikäli säät sallivat niin osallistun ensimmäistä kertaa. Tulen junalla, mahtaakohan päästä luistimilla asemalta lähtöpaikalle kartan osoittamaa suorinta reittiä? (eli onko myös pyörätietä koko matkan?)

Mahtaakohan reitti kulkea enimmäkseen maantietä vaiko kevyen liikenteen väylää...?

4

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The rimpula

      Ei kai tuolla tule hiksa? olen ostanut kalleimmat ja keveimmät mahdolliset rullikset, mutta lenkillä saattaa tulla silti hiki!
      Tykkään humpsutella superkovilla ja kevyesti rullaavilla jättirenkaillani. Hampaista putoaa paikat ja kulkuset kilisee vielä joulunakin näillä Suomen rupu asvalteilla, mutta kuvittelen olevani Kaliforniassa. Losissa vaan palmut huojuu ja tiet ovat sileää betonia joissa rullikseni kevyesti ja tärisemättä kulkee.

    • Taito

      luistella junalta Kaukajärvelle. Paremman lenkin saa aikaan kotona eikä tarvitse raahata kassia tai reppua mukana. Kannttaa otta sitten myös teltta ja tulla edellisenä päivänä. Vai ajattelitko mennä vain kaksvitoselle. Sama kuin menisi johonkin Pyhäjärvi-uintiin simmarit päällä (ja räpylät jalassa) Onkohan siellä uintitapahtumia, koska kartan mukaan järveä riittää.?

      En taida lähte täällä enkä muuallakaan, jos minun lähtöä kysytään, ainakaan asemalta räpeltämään minnekään. Miksi kysyt lähtöä? Lähteekö kukaan muu asemalta? Totta maar tämä tämä Suomi24 hieno tapa kysyä lähtijöitä.

      Kaupungeissa ovat varmasti pyörätiet vähän joka suuntaan, ainakin isommissa, eikö olekin. En ymmärrä tämän jutun jujua ihan täysin. Vai onko omassa ymmärryksessä vikaa, kun ei aina leikkaa? Sain järjestäjältä viestin rulliksen lähestymisestä sähköpostilla. Sen ymmärsin, joten välillä leikkaa mulla. Mutta oikein hyvä jos asia ilmoitetaan täälläkin. Tulee monenkertainen varmistus.

      • VVeeJoroin

        bussipysäkille. Bussi vie varmasti perille Kaukajärven keskustaan. Kassin kanssa ei kannata luistella perille. Kassin kahvoista isonkin kassin saa selkään. Silti väsymys tulee matkalla. Bussimatka on helpoin tapa päästä Tampere Rullikseen.


      • tästä...
        VVeeJoroin kirjoitti:

        bussipysäkille. Bussi vie varmasti perille Kaukajärven keskustaan. Kassin kanssa ei kannata luistella perille. Kassin kahvoista isonkin kassin saa selkään. Silti väsymys tulee matkalla. Bussimatka on helpoin tapa päästä Tampere Rullikseen.

        Tosiaan oli tarkoitus vähän kartoittaa että kannattaisko julkisilla tulla ko. tapahtumaan, taidan tulla sitten kuitenkin autolla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe