Saako uida String-uikkareissa?

Piukka.Uros-77

Mulla on uimahousukangasta olevat aika paljastavat mustat stringit. Saankos uida niillä uimahallissa?

7

2570

  Vastaukset

  • Siitä vaan, tuskin sitä missään on kielletty! Voishan ne naisetki simmailla siellä vähän pienemmissä...

  • Täällä Helsingissä saa Yrjönkadun uimahallissa uida ALASTI. Jos vartaloasi haluat näytellä,niin mene ihmeessä sinne!

  • ..miksei, mutta eikös tollaiset kropannäyttelyt voisi säästää sinne kesään ja kunnon biitsille ja uimahalliin ihan kunnon simmarit jalassa.

  • Luulenpa että et saa, sillä uimahallissa vaaditaan asianomaista pukeutumista.. En usko että se muita haittaisi, mutta valvojilla saattaa olla sanomista asiaan :)

  • luonnottomanpaa näkyä kuin karvaperseinen äijä stringeissä. Kuka vittu sellaisia tosissaan edes harkitsee pitävänsä ja vielä yleisellä paikalla???

  • Arvaa saako, ei... oon säännös, ettei uimahallissa saa paljastella itseään yleisesti eikä tällä tavoin häiritä toisten uiskentelua...
   Ehkä jokku naiset vois tykätä sun paljasteluistas, mutta ei muut miehet ja ajattele jos sulla ois lapsia jokka näkis sut niin...
   ei ne kehtaa myöntää sua isäkseen, ja se on kauhein asia maailmassa isälle!
   Ajattele järjellä, string uikkarit voit pistää yleisellä rannalle, mutta sekään ei ole suoiteltavaa, sillä se on myös muiden häirintää... Niitä voi ainostaan suositeltavana käyttää jonkun ystävän altaassa, juhlissan tai jonkun läheisen(siis TOSI läheisen) ihmisen kans.

  • olen ollut pelkissä narustringeissä rannall rantabaarissa kylpylässä .aika moni naishenkilö on nähnyt paljaan pyllyni.on jännittänyt mutta ei hävettänyt.viime kesänä olin ne stingit päällä rantabarissa .nuori tarjoilija toivotti kauniisti hymyillet hyvää päivän jatkoa . meinasi kysyä onko hyvä asu.nautin siitä että saa olla melkein alasti julkisilla paikoilla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3867