Hyvä personal trainer vantaa?

M24.

Olisiko kellään tietoa / markkinoida hyvää personal traineria, joka kehittäisi hyvän sekä monipuolisen kunto-ohjelman. Tarvitsisin häntä kunnon nostamiseen, poliisikoulun pääsykokeita varten ja siitä eteenpäin.

Kiitoksia tiedoista :)

30

11947

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • K3

      Hei!

      Ota yhteyttä [email protected] niin mietitään yhdessä miten voisit päästä tavoitteisiisi :)

      Yst.terv.,
      Juhani / K3

    • Esko

      No ainaskin mut laittoi kuntoon www.omavalmentaja,org sivuston Tuomo. Erittäin ammattitaitoista ja inhimillistä palvelua! Antoi jopa minulle ylimääräisiä tapaamisia porkkanaksi tsemppaamaan minua, kun ei huvittanut oikeen treenata tai syödä oikein.

    • Esko

      No ainaskin mut laittoi kuntoon www.omavalmentaja.org sivuston Tuomo. Erittäin ammattitaitoista ja inhimillistä palvelua! Antoi jopa minulle ylimääräisiä tapaamisia porkkanaksi tsemppaamaan minua, kun ei huvittanut oikeen treenata tai syödä oikein.

    • Jonna Mäkinen

      Kiitos Esko vinkistä, otin yhteyttä Tuomoon kuukausi sitten ja erittäin tyytyväinen olen :) Tuloksia on tullut, niin kuin lupasikin!

    • Mss_Truth

      Taitaa Tuomo itse täällä mainostella. Ihme lafka kun ei edes koko nimeään uskalla nettisivuilleen laittaa.

      • orgcomnet

        Firman nimestä puhumattakaan, koitas huvikses selvittää. Sen verran kokemusta, että kyllä pilaa koko alan maineen.


      • prepaid
        orgcomnet kirjoitti:

        Firman nimestä puhumattakaan, koitas huvikses selvittää. Sen verran kokemusta, että kyllä pilaa koko alan maineen.

        Mut siis Tuomo Neuvonen. Mut koitas siitä huolimatta selvittää...


      • Taina-85

        Janne Sipponen - http://personaltrainervantaa.fi. Erittäin vahva ja lämmin suositus tästä herrasta! Asiantunteva ja sympaattinen - osasi ottaa oman hektisen elämäntilanteeni hienosti huomioon. Reilun 8 kuukauden aikana lähti -20kg ilman kalorien laskentaa ja turhaa stressiä.


    • entinen sohvaperuna

      Itselläni on kokemusta tästä edellä mainitusta "personal trainerista" eikä todellakaan mitään hyviä kokemuksia. Mikään ei tapahtunut odotusten mukaisesti; ruokavalion tekeminen oli lista ruoka-aineista mitä tulisi syödä (siis minkä jokainen nyt tietää muutenkin). Kolmen kuukauden ajan hankasin samaa saliohjelmaa (ei siis päivitetty kertaakaan tänä aikana). Kiinnostusta hänellä ei esim. ruoka-asioihini juurikaan ollut; kysyi tavatessamme "mites ruokailut"? Totesin vaan että ihan ok ja siihen se jäi. Tuloksia ei juurikaan tullut ja odotin vaan koko ajan milloin sopimuskausi loppuu. Tulipa melko kalliiksi tämä pt-jakso. Kaiken lisäksi kun annoin palautetta hänelle sähköpostitse, asia kääntyi niin että minä olen hankala asiakas, suorastaan luonnehäiriöinen. No onneksi tällä hetkellä minulla on maailman paras pt jolla kiinnostusta asioihini riittää; saliohjelmaa päivitetään säännöllisesti, ruokapäiväkirjaa pidän ajoittain (jota käymme välillä yhdessä läpi). Tuloksia on alkanut syntyä heti ja hintakin on edullisempi. Tämä on siis minun henkilökohtainen kokemukseni. Kannattaa todella tarkkaan harkita ja ottaa selvää henkilöstä ennenkuin teet sopimuksia kenenkään pt:n kanssa.

      • sylvia16

        Entinen sohvaperuna: haluaisitko kertoa nykyisen personal trainerisi nimen? Olen nimittäin etsimässä itselleni pt:tä.


      • sohvaperuna
        sylvia16 kirjoitti:

        Entinen sohvaperuna: haluaisitko kertoa nykyisen personal trainerisi nimen? Olen nimittäin etsimässä itselleni pt:tä.

        Pääkaupunkiseudulla on avattu uusi ketju evo-fittness. Tällä hetkellä keskuksia on Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Tammistossa. Helsinkiin ollaan avaamassa myös keskusta. Kaikki Evon pt:t todella mukavia ja ammattitaitoisia. Olen saanut seurata heidän työskentelyään ja jutellut myös muiden asiakkaiden kanssa; kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Kannattaa pistäytyä Evo:n nettisivuilla. Tietysti hyviä trainereita löytyy muualtakin mutta itselläni on kokemusta tämän yrityksen trainereista.


    • Tsekkaapa eri saliketjujen kautta, ei välttämättä tarvitse olla jäsen saadakseen PT-palveluja.

    • pettynyt3

      Kuinka kauan teillä on kestänyt saada pt:ltä harjoitus ja ravinto-ohjelmat? Minulla on jo kulunut yli 3 viikkoa aloitusmittauksista/testeistä ja olen ainoastaan saanut kuntosaliohjelman sähköpostiin. Ruokaohjelma ja viikkoaikataulu on edelleenkin saamatta. Tämä on minun PT:n mielestä ihan normaali tahti ! Kuulostaa kyllä melko oudolta minun mielestäni. Tekisi mieli purkaa koko sopimus.

      • ano2

        Oletko yllä mainitun mies-pt:n asiakkaana? Itse olin 6 kk, ja meni 2 kk aloituksesta ennen kuin sain ruoka-ohjelmat. 2 kk siis "hukkaan heitettyä" treeniä, sillä pt itsekin sanoi että treeni on turhaa jos syö väärin! Lisäksi sopimuksen päättyessä hintaan olisi kuulunut loppumittaukset jotta voidaan todeta saavutetut tulokset, mutta moisia mittauksia ei koskaan tehty, pt ei vastannut yhteydenottoihini.. Kokemukset hyvin samanlaiset kuin nim. entinen sohvaperuna. Sinne meni 1000€!


    • Personal Trainer
    • pump up the wolume

      En ottaisi kuntosalilta personal traineria koska kuntosalien pt:t ovat usein joko itseoppineita bodareita tai salin omia pikakoulutettuja treinereitä. Olen seuraillut näiden toimintaa ja välillä nämä näpräävät puhelinta tylsistyneen näköisinä kun asiakkaan ohjaaminen ei taida kiinnostaa eikä taidotkaan ole sitä luokkaa kuin koulutetuilla pt:illä. Saleille tulee asiakkaita tasaisena virtana vaikkei siellä olisi hyviä pt:itä,yksityiset joutuvat pitämään asiakkaista ihan eri tavoin kiinni ja ovat siten sitoutuneempia ja innostuneempia asiakkaiden treenailuista.

    • Niccke

      Kaikki on välillä sattuman kauppaa, niin kaupallisilla kuntosaleilla kuin yksityisillä elinkeinonharjoittajillakin.. Kyllä kaupallisiltakin kuntosaleilta joskus on mahdollista löytää ja törmätä oikeisiin alansa ammattilaisiin, eivät kaikki heistä ole todellakaan itseoppineita entisiä bodareita.

      On vaan valitettavaa että PT-palvelutkin ja niiden maine on ollut helppo pilata alalla toimivien helppoheikkien ansiosta, jotka ovat liikkeellä lähinnä helpon rahan perässä, sillä nykyisin ulkoisilla tekijöillä on korostunut merkitys itsetuntoon ja suhteeseen toisiin ihmisiin.

      Kyseessä ei nyt ole minkään sohvaperunan vuodatus, vaan olen itse ammatti- ja kilpaurheilija, joka tietää mistä puhuu. Mutta vaikka ulkoinen olemus ja kunto onkin korkealla tasolla, on sisälläkin oikea ihminen oikeine arvoineen ja asenteineen.

      Toivon että löydätte rahallenne vastinetta, löytyy se sitten kaupallisilta saleilta tai yksityisiltä elinkeinonharjoittajilta, mutta olkaa varovaisia siitä, millaisiin sopimuksiin - ja kenen kanssa - menette sitoutumaan. Ettei käy kuin avioliitossa, jossa eroon pääseminen vie pahimmillaan kuukausia..

      Tsemppiä treeniin! Sinä olet kuitenkin se, joka todellisen työn tekee!!

    • aurinko5

      Suosittelen Tikkurilan Elixiassa Suvia ja Timoa!

    • kesäkuntoon2016
      • pettynyt nainen

        Tämä PT tuomo mainostaa itseään koulutetuksi traineriksi ja ravintovalmentajaksi, mutta takuita ei ole hänen suorittamistaan koulutuksista. Sen verran onnetonta oli tekeminen. JOs olisi käynyt nuo koulutukset, niin osaisi varmaan paremmin tehdä työnsä. En suosittele. Rahastusta.


    • ihmettelee tällaista

      Älkää nyt ihmeessä ainakaan tätä tuomoa ottako. tällaista kaveri latelee nettisivuillaa.
      Olin harjoittelemassa omia treenejäni vuosia sitten eräällä kuntosalilla. Samaan aikaan Personal Trainer ohjasi erästä naista laitteessa. Traineri vain seisoi asiakkaansa takana puhumatta mitään, räpläten kännykkäänsä, eikä kiinnittänyt huomiotansa asiakkaaseensa, niin kuin tilanne olisi vaatinut. Hän myös jätti asiakkaansa yksin silmin nähden vaativaan laitteeseen. En pystynyt sietämään moista epäammattimaisuutta ja siitä hetkestä lähtien syntyi ajatus tulemisesta Personal Traineriksi, hyväksi sellaiseksi. Kului vuosia, keräsin tietoa ja kokemusta. Opiskelin alaa, neuvoin ja autoin erilaisia ihmisiä, kunnes PÄÄDYIN Omavalmentajaksi. Ammattiini ei ryhdytä vaan ammattiini kasvetaan ajan myötä!

      Dissaa siis muut ja luulee itse olevansa hyvä. hoh hoijaa.

      Lisää häntä ja hänen erinomaisuuttaan.Onnistumisprosenttini on täydet 100 jos asiakas kuuntelee ja tekee niin kuin minä neuvon ja opastan.

      kenenkään hyvän trainerin ei tällaisia lauseita tartte laittaa.

      kiertäkää.

      • pekka808

        Ei se aina ole trainerin vika ole että ei hommat suju. Yleensä se johtuu asiakkaasta. Ei minulla ole ongelmia ollut ainenkaan. Luultavasti olet yksi turhautuneista asiakkaista jolla ei vaan kemiat toiminut keskenään.
        En ihan menis syytteleen tollee vaan ketään enkä tuomitsemaan.

        Nykyään joutuu yrittäjät käyttämään kovia keinoja että saavat asiakkaista,
        yritys maailma on raakaa peliä.


    • Nainen39v

      Itse otin juuri Tikkurilan Davidille salijäsenyyden (on muuten kiva ja toimiva sali) ja sieltä Kuntokompassin PT:n kanssa 8 kuukauden paketin. Alkuvaiheessa vasta mennään, mutta toistaiseksi kaikki hoitunut ensiluokkaisesti ja laatu ollut sitä mitä luvataan. https://www.personaltrainingstudio.fi/fi/personal-trainer-vantaa

      • Anonyymi

        Tämä kuntokompassi kiinnostaa kovasti. Mitä tällainen pidempi 8kk paketti maksaa?


      • Anonyymi

        En voi suositella Kuntokompassia, ainakaan Marko Kuoppasalmea. Surkeaa palvelua, tai ei siis palvelua ollenkaan, todella ylimielinen ja epäammattimaista käytöstä. Ravinto-ohjeet vain lista ruoka-aineista ja ohjelma sama viikosta toiseen, ei mitään vaihtelua eli rahat pois eikä mitään vastinetta. Ei kannata hankkia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä kuntokompassi kiinnostaa kovasti. Mitä tällainen pidempi 8kk paketti maksaa?

        Ei kannata hankkia löytyy parempia pt:n palveluita muualta Marko Kuoppasalmi on todella ylimielinen ja epäammattimainen pt, ei mitään tuloksia hänen kanssaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En voi suositella Kuntokompassia, ainakaan Marko Kuoppasalmea. Surkeaa palvelua, tai ei siis palvelua ollenkaan, todella ylimielinen ja epäammattimaista käytöstä. Ravinto-ohjeet vain lista ruoka-aineista ja ohjelma sama viikosta toiseen, ei mitään vaihtelua eli rahat pois eikä mitään vastinetta. Ei kannata hankkia!

        Olen samaa mieltä Marko Kuoppasalmesta. Ylimielinen ja todella töykeä henkilö. Olipa jotenkin ikävä kokemus. Käytös huonoa ja myös rahanahne.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä tuosta kompassista. Toivottavasti kukaan ei haksahda. Tai varmaan monet, jotka ei tiedä paremmasta agressiivisen mainonnan ja suurten lupauksien sokeuttamina . Maailmasta löytyy ihan oikeasti hyviä ja omistautuneita treenareia, joille asiakas ole pelkkä setelinkuva


    • Anonyymi

      Suosittelen PHI Vantaalta 👍 www.phioy.com/personal-trainer-vantaa ... Oma PT Niku mutta sivusta seuranneena kaikki PT:t täällä hyviä. 3 kk aikana laihduttu melkeen 10 kg ja kroppa kiinteytynyt huomattavasti. Plussaa yksityisestä salista... Kiva aloitella ympäristössä jossa ei ruuhkaa ja kaikilla muillakin treineri.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe