Hyvä personal trainer vantaa?

Olisiko kellään tietoa / markkinoida hyvää personal traineria, joka kehittäisi hyvän sekä monipuolisen kunto-ohjelman. Tarvitsisin häntä kunnon nostamiseen, poliisikoulun pääsykokeita varten ja siitä eteenpäin.

Kiitoksia tiedoista :)
Ilmoita


23 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Hei!

Ota yhteyttä K3fitness@gmail.com niin mietitään yhdessä miten voisit päästä tavoitteisiisi :)

Yst.terv.,
Juhani / K3
Ilmoita
No ainaskin mut laittoi kuntoon www.omavalmentaja,org sivuston Tuomo. Erittäin ammattitaitoista ja inhimillistä palvelua! Antoi jopa minulle ylimääräisiä tapaamisia porkkanaksi tsemppaamaan minua, kun ei huvittanut oikeen treenata tai syödä oikein.
Ilmoita
No ainaskin mut laittoi kuntoon www.omavalmentaja.org sivuston Tuomo. Erittäin ammattitaitoista ja inhimillistä palvelua! Antoi jopa minulle ylimääräisiä tapaamisia porkkanaksi tsemppaamaan minua, kun ei huvittanut oikeen treenata tai syödä oikein.
Ilmoita
Kiitos Esko vinkistä, otin yhteyttä Tuomoon kuukausi sitten ja erittäin tyytyväinen olen :) Tuloksia on tullut, niin kuin lupasikin!
Ilmoita
Taitaa Tuomo itse täällä mainostella. Ihme lafka kun ei edes koko nimeään uskalla nettisivuilleen laittaa.
3 VASTAUSTA:
Firman nimestä puhumattakaan, koitas huvikses selvittää. Sen verran kokemusta, että kyllä pilaa koko alan maineen.
orgcomnet kirjoitti:
Firman nimestä puhumattakaan, koitas huvikses selvittää. Sen verran kokemusta, että kyllä pilaa koko alan maineen.
Mut siis Tuomo Neuvonen. Mut koitas siitä huolimatta selvittää...
Janne Sipponen - http://personaltrainervantaa.fi. Erittäin vahva ja lämmin suositus tästä herrasta! Asiantunteva ja sympaattinen - osasi ottaa oman hektisen elämäntilanteeni hienosti huomioon. Reilun 8 kuukauden aikana lähti -20kg ilman kalorien laskentaa ja turhaa stressiä.
+Lisää kommentti
Itselläni on kokemusta tästä edellä mainitusta "personal trainerista" eikä todellakaan mitään hyviä kokemuksia. Mikään ei tapahtunut odotusten mukaisesti; ruokavalion tekeminen oli lista ruoka-aineista mitä tulisi syödä (siis minkä jokainen nyt tietää muutenkin). Kolmen kuukauden ajan hankasin samaa saliohjelmaa (ei siis päivitetty kertaakaan tänä aikana). Kiinnostusta hänellä ei esim. ruoka-asioihini juurikaan ollut; kysyi tavatessamme "mites ruokailut"? Totesin vaan että ihan ok ja siihen se jäi. Tuloksia ei juurikaan tullut ja odotin vaan koko ajan milloin sopimuskausi loppuu. Tulipa melko kalliiksi tämä pt-jakso. Kaiken lisäksi kun annoin palautetta hänelle sähköpostitse, asia kääntyi niin että minä olen hankala asiakas, suorastaan luonnehäiriöinen. No onneksi tällä hetkellä minulla on maailman paras pt jolla kiinnostusta asioihini riittää; saliohjelmaa päivitetään säännöllisesti, ruokapäiväkirjaa pidän ajoittain (jota käymme välillä yhdessä läpi). Tuloksia on alkanut syntyä heti ja hintakin on edullisempi. Tämä on siis minun henkilökohtainen kokemukseni. Kannattaa todella tarkkaan harkita ja ottaa selvää henkilöstä ennenkuin teet sopimuksia kenenkään pt:n kanssa.
2 VASTAUSTA:
Entinen sohvaperuna: haluaisitko kertoa nykyisen personal trainerisi nimen? Olen nimittäin etsimässä itselleni pt:tä.
sylvia16 kirjoitti:
Entinen sohvaperuna: haluaisitko kertoa nykyisen personal trainerisi nimen? Olen nimittäin etsimässä itselleni pt:tä.
Pääkaupunkiseudulla on avattu uusi ketju evo-fittness. Tällä hetkellä keskuksia on Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Tammistossa. Helsinkiin ollaan avaamassa myös keskusta. Kaikki Evon pt:t todella mukavia ja ammattitaitoisia. Olen saanut seurata heidän työskentelyään ja jutellut myös muiden asiakkaiden kanssa; kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Kannattaa pistäytyä Evo:n nettisivuilla. Tietysti hyviä trainereita löytyy muualtakin mutta itselläni on kokemusta tämän yrityksen trainereista.
+Lisää kommentti
Tsekkaapa eri saliketjujen kautta, ei välttämättä tarvitse olla jäsen saadakseen PT-palveluja.
Ilmoita
Kuinka kauan teillä on kestänyt saada pt:ltä harjoitus ja ravinto-ohjelmat? Minulla on jo kulunut yli 3 viikkoa aloitusmittauksista/testeistä ja olen ainoastaan saanut kuntosaliohjelman sähköpostiin. Ruokaohjelma ja viikkoaikataulu on edelleenkin saamatta. Tämä on minun PT:n mielestä ihan normaali tahti ! Kuulostaa kyllä melko oudolta minun mielestäni. Tekisi mieli purkaa koko sopimus.
1 VASTAUS:
Oletko yllä mainitun mies-pt:n asiakkaana? Itse olin 6 kk, ja meni 2 kk aloituksesta ennen kuin sain ruoka-ohjelmat. 2 kk siis "hukkaan heitettyä" treeniä, sillä pt itsekin sanoi että treeni on turhaa jos syö väärin! Lisäksi sopimuksen päättyessä hintaan olisi kuulunut loppumittaukset jotta voidaan todeta saavutetut tulokset, mutta moisia mittauksia ei koskaan tehty, pt ei vastannut yhteydenottoihini.. Kokemukset hyvin samanlaiset kuin nim. entinen sohvaperuna. Sinne meni 1000€!
+Lisää kommentti
Parikin hyvää traineria Tammiston EVOlla sekä toki muillakin EVON saleilla Tutkaile täältä kaikki evo trainerit
https://evofitness.fi/personal-training/personal-trainerit-palveluksessasi
Ilmoita
En ottaisi kuntosalilta personal traineria koska kuntosalien pt:t ovat usein joko itseoppineita bodareita tai salin omia pikakoulutettuja treinereitä. Olen seuraillut näiden toimintaa ja välillä nämä näpräävät puhelinta tylsistyneen näköisinä kun asiakkaan ohjaaminen ei taida kiinnostaa eikä taidotkaan ole sitä luokkaa kuin koulutetuilla pt:illä. Saleille tulee asiakkaita tasaisena virtana vaikkei siellä olisi hyviä pt:itä,yksityiset joutuvat pitämään asiakkaista ihan eri tavoin kiinni ja ovat siten sitoutuneempia ja innostuneempia asiakkaiden treenailuista.
Ilmoita
Kaikki on välillä sattuman kauppaa, niin kaupallisilla kuntosaleilla kuin yksityisillä elinkeinonharjoittajillakin.. Kyllä kaupallisiltakin kuntosaleilta joskus on mahdollista löytää ja törmätä oikeisiin alansa ammattilaisiin, eivät kaikki heistä ole todellakaan itseoppineita entisiä bodareita.

On vaan valitettavaa että PT-palvelutkin ja niiden maine on ollut helppo pilata alalla toimivien helppoheikkien ansiosta, jotka ovat liikkeellä lähinnä helpon rahan perässä, sillä nykyisin ulkoisilla tekijöillä on korostunut merkitys itsetuntoon ja suhteeseen toisiin ihmisiin.

Kyseessä ei nyt ole minkään sohvaperunan vuodatus, vaan olen itse ammatti- ja kilpaurheilija, joka tietää mistä puhuu. Mutta vaikka ulkoinen olemus ja kunto onkin korkealla tasolla, on sisälläkin oikea ihminen oikeine arvoineen ja asenteineen.

Toivon että löydätte rahallenne vastinetta, löytyy se sitten kaupallisilta saleilta tai yksityisiltä elinkeinonharjoittajilta, mutta olkaa varovaisia siitä, millaisiin sopimuksiin - ja kenen kanssa - menette sitoutumaan. Ettei käy kuin avioliitossa, jossa eroon pääseminen vie pahimmillaan kuukausia..

Tsemppiä treeniin! Sinä olet kuitenkin se, joka todellisen työn tekee!!
Ilmoita
Suosittelen Tikkurilan Elixiassa Suvia ja Timoa!
Ilmoita
Tuolta oli oli näppärä vertailla hintoja ja tyyppejä. Taidan silti kokeilla vielä omin avuin :/

http://personaltrainer1.fi/
1 VASTAUS:
Tämä PT tuomo mainostaa itseään koulutetuksi traineriksi ja ravintovalmentajaksi, mutta takuita ei ole hänen suorittamistaan koulutuksista. Sen verran onnetonta oli tekeminen. JOs olisi käynyt nuo koulutukset, niin osaisi varmaan paremmin tehdä työnsä. En suosittele. Rahastusta.
+Lisää kommentti
Älkää nyt ihmeessä ainakaan tätä tuomoa ottako. tällaista kaveri latelee nettisivuillaa.
Olin harjoittelemassa omia treenejäni vuosia sitten eräällä kuntosalilla. Samaan aikaan Personal Trainer ohjasi erästä naista laitteessa. Traineri vain seisoi asiakkaansa takana puhumatta mitään, räpläten kännykkäänsä, eikä kiinnittänyt huomiotansa asiakkaaseensa, niin kuin tilanne olisi vaatinut. Hän myös jätti asiakkaansa yksin silmin nähden vaativaan laitteeseen. En pystynyt sietämään moista epäammattimaisuutta ja siitä hetkestä lähtien syntyi ajatus tulemisesta Personal Traineriksi, hyväksi sellaiseksi. Kului vuosia, keräsin tietoa ja kokemusta. Opiskelin alaa, neuvoin ja autoin erilaisia ihmisiä, kunnes PÄÄDYIN Omavalmentajaksi. Ammattiini ei ryhdytä vaan ammattiini kasvetaan ajan myötä!

Dissaa siis muut ja luulee itse olevansa hyvä. hoh hoijaa.

Lisää häntä ja hänen erinomaisuuttaan.Onnistumisprosenttini on täydet 100 jos asiakas kuuntelee ja tekee niin kuin minä neuvon ja opastan.

kenenkään hyvän trainerin ei tällaisia lauseita tartte laittaa.

kiertäkää.
1 VASTAUS:
Ei se aina ole trainerin vika ole että ei hommat suju. Yleensä se johtuu asiakkaasta. Ei minulla ole ongelmia ollut ainenkaan. Luultavasti olet yksi turhautuneista asiakkaista jolla ei vaan kemiat toiminut keskenään.
En ihan menis syytteleen tollee vaan ketään enkä tuomitsemaan.

Nykyään joutuu yrittäjät käyttämään kovia keinoja että saavat asiakkaista,
yritys maailma on raakaa peliä.
+Lisää kommentti
Itse otin juuri Tikkurilan Davidille salijäsenyyden (on muuten kiva ja toimiva sali) ja sieltä Kuntokompassin PT:n kanssa 8 kuukauden paketin. Alkuvaiheessa vasta mennään, mutta toistaiseksi kaikki hoitunut ensiluokkaisesti ja laatu ollut sitä mitä luvataan. https://www.personaltrainingstudio.fi/fi/personal-trainer-vantaa
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvä personal trainer vantaa?

Olisiko kellään tietoa / markkinoida hyvää personal traineria, joka kehittäisi hyvän sekä monipuolisen kunto-ohjelman. Tarvitsisin häntä kunnon nostamiseen, poliisikoulun pääsykokeita varten ja siitä eteenpäin.

Kiitoksia tiedoista :)

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta