nettimainontaa rajoitettava

äiti Kiukaisista

Joillain palstoilla tilaisuutensa ovat löytäneet ne, jotka maalailevat kannabiksen harmittomaksi elämän eliksiiriksi. Heidän propagandansa on nuorisolle vaarallisinta, sillä kypsymättömät nielaisevat löyhät argumentit - kyse on kuitenkin rasvaliukoisesta päihteestä, josta tunnetaan vakavia haittoja.

Hyvänä esimerkkinä alaikäisten huumevyyhti Kiukaisissa heinäkuussa.
Kiukaisissa yksi suuren huumevyyhdin lapsista on saanut vakavia mielenterveyden ongelmia. Pilvenpolttaminen laukaisi jotakin. Kiukaisten porukan takanakin on pilviveikkojen ja hyötyjien nettipropaganda, kotikasvatusohjeet ja siementen tilauspaikat.

Nettipropagandalle tultava loppu!

9

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juidexx

      itsekin sen ymmärrät. Keskustelua pitää olla. Totalitarismia tuollainen, että jotkut pitää hiljentää, ei sovi nykymaailmaan. Otat vaan turhan herkästi itseesi ja oot niin kauhean totinen.

      • kaikki kaikkien luettavaksi

        Muistakaa, että näitäkin palstoja lukee lapset alkaen 6 vuotta. Keskustelujen ymmärtäminen vaatii jonkun verran kypsyyttä.
        Olisipa ikäraja netissäkin mahdollinen, mutta kun ei ole.


    • public slut from hell

      kai siinä mielenterveysongelmia tuleekin herkille nuorille, kun maailman vähähaittaisimman päihteen satunnaiskäytöstä jyrätään koko oikeuskoneiston voimin.

      päälle painaa fanaattiset ja vs:n valheelliset rasvavalistussontaopit saaneet sosiaalitantat, joilla ei ole mitään käsitystä koko asiasta, mitä nyt ovat vuosikymmeniä kuunnelleet tämän valistajan itsekeksimiä ja veronmaksajien rahoilla levittämiä "huumefaktoja", joten muksu huostaan vaan, elämä piloille ja näin.

      koulusta ulos vaan, merkinnät paperiin ja mitä nyt keksivät millä alistaa.

      jos ei vs:n valistuksen "paratiisinkiellettyhedelmä"-päihde aiheuta ongelmia käyttäjälleen lainkaan tai vähiten maailmassa, niin tehdään niitä sitten hänelle vaikka väkisin ja todella paljon.

      paljon enemmän kuin mitä päihteen 20 vuotta jatkunut päivittäiskäyttö olisi saanut aikaan, joka ei ollut oikeastaan paljon mitään dosentti jyrki korkeilan raportin mukaan.

      vs:hän tämän korkeilan raportin täällä esitti aikoinaan. kiitos siitä.

      ei yhtään psykoosia, ei yhtään skitsofreniaa - ja käyttöä yli sadalla tutkitulla henkilöllä yli 20 vuotta, ja vieläpä runsasta päivittäiskäyttöä.

      olen täysin varma, että kiukaisten nuorille on tullut mielenterveysongelmia kannabiksesta, tai ehkä enemmän omasta fanaattisesta asenteestanne siihen.

      hollannissa kiukaisten pojista ja tytöistä tulisi normaaleja ihmisiä, täällä heistä tehdään mielenterveysongelmaisia.

      kiitosko pitäisi sanoa?

      • sosiaalipornoa

        kiukaisista löydetty paljon jäänteitä esihistorialliselta ajalta. Tuhansia vuosia kenties hemmot pössytelleet... Sitten kirjoitetaan maan lehtiä myöten, mitä kauheaa lapset ovat tehneet, lapset ovat käyttäneet kannabista, joka on aikoja sitten tutkimuksilla ja käytännössä havaittu alkoholia huomattavasti vähä-haittaisemmaksi päihteeksi.

        Kun poliisi sanoo, yhdelle tullut vakavia mielenterveysongelmia, nousee epäilykset. Mitähän kaikkea muuta sieltä taustoilta löytyy? Kun oikein paheksutaan ja supistaan, niin siitä tulee niitä mielenterveysongelmia varmasti. Vakava mielenterveysongelma on, jos poika on esim. sanonut haluavansa tappaa itsensä, sellaista teinit puhuvat silloin tällöin ja toiset valitettavasti toteuttavatkin sen.

        Niin hulluja väitteitä näilläkin sivuilla löytyy ja eräs fanaatikko on hyvin todistanut, mitä saadaan aikaan äärimmäisellä vainoamisella.

        Tässä maassa ei olla rehellisiä kannabiksen haitoista ja hyödyistä, siksi kaikki nettifoorumit ovat pullollaan tätä keskustelua. Tukahduttamalla ei olla koskaan saatu hyviä tuloksia, silti paksukalloiset pysyvät samoissa poteroissa.

        Ne lapset ovat tämän yksisilmäisen huumevainon uhreja. Lapsien ei pitäisi käyttää mitään päihdettä, mutta onhan tuo nyt kaksinaismoralistista suhtautumista, että joka viikonloppu nuoret heiluvat humalassa, eikä kukaan viranomainen välitä, vaikka kuinka moni siellä puhuu itsareista ym. Ei niitä tarvi ottaa vakavasti teinikänniläiset riehuu kato. Kukaan ei ole innostunut ottamaan selvää heidän mielenterveydestään. Mutta sitten tämän vähähaitattoman kannabikse kohdalla hirveä jeesustelu päällä. Sääli. Koulusta erottamisilla saadaan vielä yhteisön asettamat odotukset romutettua ja saadaan nolattua totaalisesti nuori ensimmäisen, ainoan ja tärkeimmän ihmisyhteisönsä edessä. Kuten pienemmät uskonyhteisöt erottavat jäseniään huonosta käytöksestä seurakunnasta ja tuhoavat koko ihmisen siinä samalla. Samalla tavalla kuitenkin käyttäytyy meidänkin yhteisö.

        Eikö tällaisen yhteiskuntamma jäsenien suoranaisen vahingoittamisen voisi lopettaa ja sen sijaan yrittää RAKENTAVAA ratkaisua.

        Kun ollaan tutkittu alkoholismia, ollaan huomattu, että mitä kiinteämpi yhteisö on ja mitä enemmän sillä on yhteistä kulttuuria, työssä, juhlissa, arjessa. Sitä vähemmän on tarvetta käyttää alkoholia isoja määriä. Juutalaisyhteisöillä alkoholismi äärimmäisen harvinaista johtuen varmastikin heidän tiiviistä kulttuurista. Yhteisön sääntely ja hyväksyntä ovat ihmiselle tärkeimpiä asioita elämässä. Kun ihminen erotetaan yhteisöstä, se on sama asia, kuin hänelle samalla sanottaisiin, nyt voit unohtaa kaikki normit, olet yksin ja yksinäisyyteen auttaa, kun päihdytät itsesi oikein kunnolla. Miksi pitää vahingoittaa omaa yhteiskuntaa, sitä elinpiiriä missä itse vaikuttaa, silloin vahingoittaa vain itseään.


    • puhun asiaa

      "kyse on kuitenkin rasvaliukoisesta päihteestä, josta tunnetaan vakavia haittoja."

      Sinä viisas kannabiksen vastustaja, jos olet sitä mieltä että kannabiksesta on haittaa niin perustele mielipiteesi äläkä vain heitä jotain paskaa päästä.

      Tottakai kaikissa päihteissä on haittapuolensa, kannabiksessa ne ovat vähäisimmät(jos et usko, lue tämän sivuston artikkelit : http://kannabisuutiset.wordpress.com/ ). Jos suomalaiset vaihtaisivat alkoholin kannabikseen, rikollisuus perus "kännirähinät" vähentyisivät koska kannabiksen vaikutus ei tuota esteetonta olotilaa, jonka taas alkoholituottaa.

      Kannabiksen laillistaminen toisi paljon etuja valtiolle sekä yhteiskunnalle :

      1.) Rahat pois mafialta. Mafian toiminta on sitä kannattavampaa, mitä laittomampia tietyt kysytyt päihteet ovat. Kotikasvatuksen laillistaminen veisi mafialta jo ihan mukavasti tuloja, mutta tehokkain kuolinisku mafian hasismyynnille olisi luonnollisesti kannabiksen ottaminen Alkon valikoimaan. Nykyinen kieltolaki on täydellinen bisnesmalli järjestäytyneelle rikollisuudelle; ylimmät portaat saavat valtion avustuksella verotonta tuloa, ja voittomarginaalit ovat sitä suuremmat, mitä isompi riski on.

      2.) Valtiontalous nousuun. Asettamalla kannabis veronalaiseksi, valtio kasvattaisi luonnollisesti verotuloja. Laillistamisen myötä poliisi kykenisi myös kohdistamaan resurssejaan tehokkaammin vakavien rikosten pariin. Nykystatus aiheuttaa pahimmillaan täysin työkykyisten henkilöiden syrjäyttämisen poliisioperaatioiden myötä, tästä on suoraa seurausta verotulojen tippuminen (tuloverot, välilliset verot, työttömyyskorvaus, aina vankilassa istumisen aiheuttamiin kustannuksiin saakka).

      3.) Käyttäjämäärän kääntyminen laskusuuntaan. Hollanti on jo pitkään ollut hyvä esimerkki siitä, kuinka sallivampi politiikka tosiasiallisesti vähentää päihteiden käyttöä (verrattuna etenkin tiukan politiikan maihin). Viime aikoina toinen rohkaiseva esimerkki on ollut Portugal, jossa dekriminalisointi vähensi käyttäjien määrää, ja lisäsi hoitoon hakeutuvien määrää. Josta päästäänkin neljänteen argumenttiin:

      4.) Inhimillisempi lähestymistapa. Kun päihteet eivät ole laittomia, niistä riippuvaiset uskaltavat helpommin hakeutua hoitoon. On myös huomionarvoista, että kriminalisointi jakaa kansakuntia kahti. Käyttäjiä syrjitään, vaikkei käytöstä aiheutuisikaan haittaa ympäristölle. Äärimmäisissä tapauksissa voitaisiin puhua jopa syrjinnästä kansanryhmää kohtaan.

      5.) Terveydellinen näkökulma. Vaikka suomalaismedia onkin jaksanut taas viime aikoina kunnostautua muistuttamalla kannabiksen psykoosiriskistä, on siinä sivussa unohtunut se oleellinen tosiseikka, että alkoholin psykoosiriski on vieläkin korkeampi. Mikään päihde ei varmasti ole ongelmaton, ja yksilöllisiä eroja löytyy. Silti laittomuus nostaa tuota psykoosiriskiä yhä entisestään, ja vaikeuttaa hoitoonpääsyä.

      6.) Sosiaaliset ongelmat. Jos useampi väkivaltaisiin alkoholipsykooseihin taipuvainen vaihtaisi kannabikseen, vähenisi luonnollisesti myös väkivaltarikollisuus. Sekakäyttäjille ei tietenkään voi mitään, mutta eipä siihen ongelmaan tehoa myöskään kriminalisointi.

      7.) Yliannostuskuolemat. Tai oikeastaan niiden puute. Alkoholi tappaa työväkeä nelinumeroisen luvun vuosittain. Kannabiksesta on käytännössä mahdoton saada yliannostuskuolemaa.

      8.) "Miksi tarvitaan lisää päihteitä?" Laillistaminen ei tuo yhtään uutta päihdettä Suomeen. Päihteet ovat jo valmiiksi täällä, ja niitä käytetään laittomuudesta huolimatta. Kannabiksen hyötyä voidaankin ajatella lääkekäytön lisäksi korvaushoitomenetelmänä. Sen ollessa alkoholia vähemmän haitallinen - poislukien toki yksilölliset vaihtelut - sekä miedompaa riippuvuutta aiheuttava, olisi tällaisesta lähestymistavasta saatava hyöty kiistaton.

      9.) Lääkekäyttö. Tätä tulisi kiireettömästi edesauttaa, ja lääkekäytön saatavuutta tulisi helpottaa huomattavasti. Tällä hetkellä esteenä tuntuisikin olevan lukkiutuneet asenteet sekä niiden lisäksi lääkeyritysten halu pitää kannabis laittomana. Tämä johtuu siitä, että kannabiksen ollessa luonnonkasvi, sitä ei voida patentoida. Tuntuisi pitkälti siltä, että korporaatioiden raha puhuu tässäkin asiassa. Mieluummin potilaille tarjotaan mm. opiaatteja (samaa tuoteperhettä kuin heroiini) kivunhoitoon, kuin millä tahansa asteikolla mitattuna haitattomampaa vaihtoehtoa - kannabista.

      10.) Porttiteoria. Tieteellisissä tutkimuksissa tätä ei olla kyetty todistamaan, mutta sosiaalinen portti on olemassa: Niin kauan kuin kannabiksen myynti on rikollisten käsissä, saa samalta diileriltä myös vahvempia aineita - varsinkin silloin, kun "kannabis on päässyt loppumaan". Rikollinen diileri ei kysy ostajan ikää. Mafiaa ei kiinnosta kellonaika, tai asiakkaan päihtymystila. Ainoastaan raha.

      Yhteenveto: Laittomuus aiheuttaa enemmän ongelmia, kuin ratkaisee niitä.

    • puhun asiaa

      "kyse on kuitenkin rasvaliukoisesta päihteestä, josta tunnetaan vakavia haittoja."

      Sinä viisas kannabiksen vastustaja, jos olet sitä mieltä että kannabiksesta on haittaa niin perustele mielipiteesi äläkä vain heitä jotain paskaa päästä.

      Tottakai kaikissa päihteissä on haittapuolensa, kannabiksessa ne ovat vähäisimmät(jos et usko, lue tämän sivuston artikkelit : http://kannabisuutiset.wordpress.com/ ). Jos suomalaiset vaihtaisivat alkoholin kannabikseen, rikollisuus perus "kännirähinät" vähentyisivät koska kannabiksen vaikutus ei tuota esteetonta olotilaa, jonka taas alkoholituottaa.

      Kannabiksen laillistaminen toisi paljon etuja valtiolle sekä yhteiskunnalle :

      1.) Rahat pois mafialta. Mafian toiminta on sitä kannattavampaa, mitä laittomampia tietyt kysytyt päihteet ovat. Kotikasvatuksen laillistaminen veisi mafialta jo ihan mukavasti tuloja, mutta tehokkain kuolinisku mafian hasismyynnille olisi luonnollisesti kannabiksen ottaminen Alkon valikoimaan. Nykyinen kieltolaki on täydellinen bisnesmalli järjestäytyneelle rikollisuudelle; ylimmät portaat saavat valtion avustuksella verotonta tuloa, ja voittomarginaalit ovat sitä suuremmat, mitä isompi riski on.

      2.) Valtiontalous nousuun. Asettamalla kannabis veronalaiseksi, valtio kasvattaisi luonnollisesti verotuloja. Laillistamisen myötä poliisi kykenisi myös kohdistamaan resurssejaan tehokkaammin vakavien rikosten pariin. Nykystatus aiheuttaa pahimmillaan täysin työkykyisten henkilöiden syrjäyttämisen poliisioperaatioiden myötä, tästä on suoraa seurausta verotulojen tippuminen (tuloverot, välilliset verot, työttömyyskorvaus, aina vankilassa istumisen aiheuttamiin kustannuksiin saakka).

      3.) Käyttäjämäärän kääntyminen laskusuuntaan. Hollanti on jo pitkään ollut hyvä esimerkki siitä, kuinka sallivampi politiikka tosiasiallisesti vähentää päihteiden käyttöä (verrattuna etenkin tiukan politiikan maihin). Viime aikoina toinen rohkaiseva esimerkki on ollut Portugal, jossa dekriminalisointi vähensi käyttäjien määrää, ja lisäsi hoitoon hakeutuvien määrää. Josta päästäänkin neljänteen argumenttiin:

      4.) Inhimillisempi lähestymistapa. Kun päihteet eivät ole laittomia, niistä riippuvaiset uskaltavat helpommin hakeutua hoitoon. On myös huomionarvoista, että kriminalisointi jakaa kansakuntia kahti. Käyttäjiä syrjitään, vaikkei käytöstä aiheutuisikaan haittaa ympäristölle. Äärimmäisissä tapauksissa voitaisiin puhua jopa syrjinnästä kansanryhmää kohtaan.

      5.) Terveydellinen näkökulma. Vaikka suomalaismedia onkin jaksanut taas viime aikoina kunnostautua muistuttamalla kannabiksen psykoosiriskistä, on siinä sivussa unohtunut se oleellinen tosiseikka, että alkoholin psykoosiriski on vieläkin korkeampi. Mikään päihde ei varmasti ole ongelmaton, ja yksilöllisiä eroja löytyy. Silti laittomuus nostaa tuota psykoosiriskiä yhä entisestään, ja vaikeuttaa hoitoonpääsyä.

      6.) Sosiaaliset ongelmat. Jos useampi väkivaltaisiin alkoholipsykooseihin taipuvainen vaihtaisi kannabikseen, vähenisi luonnollisesti myös väkivaltarikollisuus. Sekakäyttäjille ei tietenkään voi mitään, mutta eipä siihen ongelmaan tehoa myöskään kriminalisointi.

      7.) Yliannostuskuolemat. Tai oikeastaan niiden puute. Alkoholi tappaa työväkeä nelinumeroisen luvun vuosittain. Kannabiksesta on käytännössä mahdoton saada yliannostuskuolemaa.

      8.) "Miksi tarvitaan lisää päihteitä?" Laillistaminen ei tuo yhtään uutta päihdettä Suomeen. Päihteet ovat jo valmiiksi täällä, ja niitä käytetään laittomuudesta huolimatta. Kannabiksen hyötyä voidaankin ajatella lääkekäytön lisäksi korvaushoitomenetelmänä. Sen ollessa alkoholia vähemmän haitallinen - poislukien toki yksilölliset vaihtelut - sekä miedompaa riippuvuutta aiheuttava, olisi tällaisesta lähestymistavasta saatava hyöty kiistaton.

      9.) Lääkekäyttö. Tätä tulisi kiireettömästi edesauttaa, ja lääkekäytön saatavuutta tulisi helpottaa huomattavasti. Tällä hetkellä esteenä tuntuisikin olevan lukkiutuneet asenteet sekä niiden lisäksi lääkeyritysten halu pitää kannabis laittomana. Tämä johtuu siitä, että kannabiksen ollessa luonnonkasvi, sitä ei voida patentoida. Tuntuisi pitkälti siltä, että korporaatioiden raha puhuu tässäkin asiassa. Mieluummin potilaille tarjotaan mm. opiaatteja (samaa tuoteperhettä kuin heroiini) kivunhoitoon, kuin millä tahansa asteikolla mitattuna haitattomampaa vaihtoehtoa - kannabista.

      10.) Porttiteoria. Tieteellisissä tutkimuksissa tätä ei olla kyetty todistamaan, mutta sosiaalinen portti on olemassa: Niin kauan kuin kannabiksen myynti on rikollisten käsissä, saa samalta diileriltä myös vahvempia aineita - varsinkin silloin, kun "kannabis on päässyt loppumaan". Rikollinen diileri ei kysy ostajan ikää. Mafiaa ei kiinnosta kellonaika, tai asiakkaan päihtymystila. Ainoastaan raha.

      Yhteenveto: Laittomuus aiheuttaa enemmän ongelmia, kuin ratkaisee niitä.

    • puhun asiaa

      "kyse on kuitenkin rasvaliukoisesta päihteestä, josta tunnetaan vakavia haittoja."

      Sinä viisas kannabiksen vastustaja, jos olet sitä mieltä että kannabiksesta on haittaa niin perustele mielipiteesi äläkä vain heitä jotain paskaa päästä.

      Tottakai kaikissa päihteissä on haittapuolensa, kannabiksessa ne ovat vähäisimmät(jos et usko, lue tämän sivuston artikkelit : http://kannabisuutiset.wordpress.com/ ). Jos suomalaiset vaihtaisivat alkoholin kannabikseen, rikollisuus perus "kännirähinät" vähentyisivät koska kannabiksen vaikutus ei tuota esteetonta olotilaa, jonka taas alkoholituottaa.

      Kannabiksen laillistaminen toisi paljon etuja valtiolle sekä yhteiskunnalle :

      1.) Rahat pois mafialta. Mafian toiminta on sitä kannattavampaa, mitä laittomampia tietyt kysytyt päihteet ovat. Kotikasvatuksen laillistaminen veisi mafialta jo ihan mukavasti tuloja, mutta tehokkain kuolinisku mafian hasismyynnille olisi luonnollisesti kannabiksen ottaminen Alkon valikoimaan. Nykyinen kieltolaki on täydellinen bisnesmalli järjestäytyneelle rikollisuudelle; ylimmät portaat saavat valtion avustuksella verotonta tuloa, ja voittomarginaalit ovat sitä suuremmat, mitä isompi riski on.

      2.) Valtiontalous nousuun. Asettamalla kannabis veronalaiseksi, valtio kasvattaisi luonnollisesti verotuloja. Laillistamisen myötä poliisi kykenisi myös kohdistamaan resurssejaan tehokkaammin vakavien rikosten pariin. Nykystatus aiheuttaa pahimmillaan täysin työkykyisten henkilöiden syrjäyttämisen poliisioperaatioiden myötä, tästä on suoraa seurausta verotulojen tippuminen (tuloverot, välilliset verot, työttömyyskorvaus, aina vankilassa istumisen aiheuttamiin kustannuksiin saakka).

      3.) Käyttäjämäärän kääntyminen laskusuuntaan. Hollanti on jo pitkään ollut hyvä esimerkki siitä, kuinka sallivampi politiikka tosiasiallisesti vähentää päihteiden käyttöä (verrattuna etenkin tiukan politiikan maihin). Viime aikoina toinen rohkaiseva esimerkki on ollut Portugal, jossa dekriminalisointi vähensi käyttäjien määrää, ja lisäsi hoitoon hakeutuvien määrää. Josta päästäänkin neljänteen argumenttiin:

      4.) Inhimillisempi lähestymistapa. Kun päihteet eivät ole laittomia, niistä riippuvaiset uskaltavat helpommin hakeutua hoitoon. On myös huomionarvoista, että kriminalisointi jakaa kansakuntia kahti. Käyttäjiä syrjitään, vaikkei käytöstä aiheutuisikaan haittaa ympäristölle. Äärimmäisissä tapauksissa voitaisiin puhua jopa syrjinnästä kansanryhmää kohtaan.

      5.) Terveydellinen näkökulma. Vaikka suomalaismedia onkin jaksanut taas viime aikoina kunnostautua muistuttamalla kannabiksen psykoosiriskistä, on siinä sivussa unohtunut se oleellinen tosiseikka, että alkoholin psykoosiriski on vieläkin korkeampi. Mikään päihde ei varmasti ole ongelmaton, ja yksilöllisiä eroja löytyy. Silti laittomuus nostaa tuota psykoosiriskiä yhä entisestään, ja vaikeuttaa hoitoonpääsyä.

      6.) Sosiaaliset ongelmat. Jos useampi väkivaltaisiin alkoholipsykooseihin taipuvainen vaihtaisi kannabikseen, vähenisi luonnollisesti myös väkivaltarikollisuus. Sekakäyttäjille ei tietenkään voi mitään, mutta eipä siihen ongelmaan tehoa myöskään kriminalisointi.

      7.) Yliannostuskuolemat. Tai oikeastaan niiden puute. Alkoholi tappaa työväkeä nelinumeroisen luvun vuosittain. Kannabiksesta on käytännössä mahdoton saada yliannostuskuolemaa.

      8.) "Miksi tarvitaan lisää päihteitä?" Laillistaminen ei tuo yhtään uutta päihdettä Suomeen. Päihteet ovat jo valmiiksi täällä, ja niitä käytetään laittomuudesta huolimatta. Kannabiksen hyötyä voidaankin ajatella lääkekäytön lisäksi korvaushoitomenetelmänä. Sen ollessa alkoholia vähemmän haitallinen - poislukien toki yksilölliset vaihtelut - sekä miedompaa riippuvuutta aiheuttava, olisi tällaisesta lähestymistavasta saatava hyöty kiistaton.

      9.) Lääkekäyttö. Tätä tulisi kiireettömästi edesauttaa, ja lääkekäytön saatavuutta tulisi helpottaa huomattavasti. Tällä hetkellä esteenä tuntuisikin olevan lukkiutuneet asenteet sekä niiden lisäksi lääkeyritysten halu pitää kannabis laittomana. Tämä johtuu siitä, että kannabiksen ollessa luonnonkasvi, sitä ei voida patentoida. Tuntuisi pitkälti siltä, että korporaatioiden raha puhuu tässäkin asiassa. Mieluummin potilaille tarjotaan mm. opiaatteja (samaa tuoteperhettä kuin heroiini) kivunhoitoon, kuin millä tahansa asteikolla mitattuna haitattomampaa vaihtoehtoa - kannabista.

      10.) Porttiteoria. Tieteellisissä tutkimuksissa tätä ei olla kyetty todistamaan, mutta sosiaalinen portti on olemassa: Niin kauan kuin kannabiksen myynti on rikollisten käsissä, saa samalta diileriltä myös vahvempia aineita - varsinkin silloin, kun "kannabis on päässyt loppumaan". Rikollinen diileri ei kysy ostajan ikää. Mafiaa ei kiinnosta kellonaika, tai asiakkaan päihtymystila. Ainoastaan raha.

      Yhteenveto: Laittomuus aiheuttaa enemmän ongelmia, kuin ratkaisee niitä.

    • samoin kuin californiassa

      kyse on kuitenkin huomattavan pienihaittaisesta päihteestä jonka suurimmat ongelmat johtuvat sen
      laittomuudesta, eivät itse aineen ominaisuuksista. pelkästään porttiteoria ja sen toteutuminen ovat
      kieltolain syytä tai ansiota riippuu vähän miltä kantilta sitä katsoo. kovia huumeita kun myydään samasta
      luukusta kuin kannabista ja myyjät vielä tyrkyttävät kovia. saattavat hyvinkin antaa ilmaisen maistiaisenkin.

      etkö sinä halua katkaista kovien huumeiden ja kannabiksen kytköstä?

      sitten on tämä lääkekäyttö, no apua kannabiksesta olisi todella moneen vaivaan. eniten ihmettelen sitä
      vähättelyä mitä on syöpäsairauksien kohdalla ilmennyt, hyvistä hiiri ja rottakokeista huolimatta media on
      hyvin hiljaa. suomessa kannabista on lähes mahdotonta saada lääkkeeksi, ensin on kokeiltava kaikkea
      muuta, varsin koviakin aineita joilla on ikäviä sivuvaikutuksia. hyvän kuvan lääkkeiden käytöstä antoi
      ministeri risikko joka antaisi vanhuksille ennemmin opiaatteja kuin kannabista. jo terve järki sanoo kumpi
      noista on sitä kovempaa kamaa.

      tv mainostus pitäisi aloittaa ihan siitä syystä että meille on valistuksen nimissä valehdelty vuosikymmeniä.
      nyt eletään aikaa jolloin moiset valheet on kumottu, mutta valheita ehdittiin toistaa niin pitkään että
      monet uskovat niihin yhä. nyt on korkea aika tehdä korjausliike ja asettaa kannabis sallituksi päihteeksi
      ja lääkeluetteloon niin että lääkärit voivat sitä määrätä kuten muitakin lääkkeitä.

    • SSSSSSSZZZZ

      Itse tiedän tästä kiukaisten tapauksesta paljon. Ja se että yhdelle nuorelle on tullut mielenterveysongelmia on median vääristämää.. Pilven poltto ei laukassut yhtään mitään paitsi tajunnan siitä mikä vois olla parempaa ihmiselle. Voisit tutkia ensiksi millaisia haittoja on kannabiksessa. Ja vähän aikaa tuli dokumentti huumeista: http://www.youtube.com/watch?v=aw2XjnKBKTc&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=SQO4A48eKE4&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=VCgbFR3wCz4&feature=related . Itse olen polttanut kannabista, koulukäynti on sujunut hyvin jopa kiitettävillä numeroilla, en ole huomannut mielenterveysongelmia enkä riippuvuutta. Poltan silloin tällöin viikonloppusin. jatkuu.... myöhemmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8925
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1247
    Aihe