Kemin kapinaan osallistuneita elossa?

Laki ja rikos

Kemin kapinaan ja muihin ay-liikkeen organisoimiin lakkoihin ja kapinoihin osallistuneet rikolliset on etsittävä ja heidät on asetettava vastuuseen. Kemin kapinaan osallistuneet paperimiehet on otettava kiinni ja asetettava lailliseen edesvastuuseen mm seuraavista rikoksista:

* vapaisiin työläisiin kohdistuneista uhkauksista, väkivallanteoista, ja niiden yrityksestä
* yrittäjän omaisuuteen tai tilaan kohdistuneesta laittomasta anastuksesta ja tunkeutumisesta yksityisalueelle
* yrittäjään kohdistuneesta kiristyksestä
* lainmukaisesti suojelutoiminnassa toimivan virkavallan vastustamisesta


Valtion on osoitettava että yrittäjät toimivat valtion suojeluksessa. Valtio suojelee yrityksiä rikollisliigoilita ja ay-kiristykseltä. On ihan sama onko kiristäjä ay-liike vai mafia. Valtio suojelee kansalaisiaan ay-liikkeen rikolliselta toiminnalta.

Kemin kapinaan osallistuneita elossaolevia paperimiehiä on rangaistava ja heidät on tuomittava korvausvelvollisuuteen Veitsiluoto yhtiöille.

Kemin kapinaan osallistuneiden paperimiehien on korvattava yritykselle aiheutuneet taloudelliset tappiot ja rikollisin keinoin saatu hyöty (tässä tapauksessa kiristetty palkka). On myös korvattava vapaille työläisille uhkauksista, ja elinkeinon harjoittamisen laittomasta estämisestä.

Eli eläkkeellä olevakin paperimieskin saattaa joutua miljoonakorvauksien maksajaksi joka luonnollisesti ulosmitataan eläkkeestään. Samoin jos kuolinpesiä vielä on jakamatta, niistä on voitava ulosmitata paperimiehen rikollisesti saama hyöty korvauksina ay-liikkeen uhreille.

10

1155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vankeutta heille + korvausmaksut

   Ay-liike on perustuslain vastainen rikollisjärjestö joka pyrkii sortamaan yrittäjiä ja kiristämään näiltä rahaa.


   Niinkauan kuin itse valtiovaltakin hyväksyy ay-liikkeen kiristys ja uhkailu oikeudet, niin kauan on oikeutettua kuulua liittoon, soluttautua siihen ja kupata siitä rahaa. Ay-kassan rahat on kupattava koska ne verovaroilla katettu. Vain työttömien massaliike ja työttömien luokan hallitseva asema yhteiskunnassa voi kumota ay-liikkeen.


   Ay-kassan rahat on kiskottu veronmaksajien selkänahasta.
   tottakai valtion rahoittamasta kassasta kannattaa aina ottaa rahat pois.. hölmähän se on joka ei ota niitä rahoja kun ne on veroilla katettu .... niin kauan kuin itse valtiovaltakin hyväksyy ay-liikkeen toiminan, niinkauan on oikeutettua kuulua liittoon ja kupata demarin jakelemat rahat.

   • huomaa tämä

    Ne "lakkorikkurit" keitä paperiliittolaiset lähtivät pahoinpitelemään (tappamaan?) Kemissä olivat työttömiä.

    Työttömien tulee aina pitää mielessä mikä on Paperiliiton todellinen suhtautuminen työttömiin: työtön on hyvä kun hän pysyy työttömänä; paperitehtaalle työttömällä ei ole asiaa.


   • 345kk
    huomaa tämä kirjoitti:

    Ne "lakkorikkurit" keitä paperiliittolaiset lähtivät pahoinpitelemään (tappamaan?) Kemissä olivat työttömiä.

    Työttömien tulee aina pitää mielessä mikä on Paperiliiton todellinen suhtautuminen työttömiin: työtön on hyvä kun hän pysyy työttömänä; paperitehtaalle työttömällä ei ole asiaa.

    =mafia Kiristää yrityksia uhkailee ei jäseniä ym


   • Ay = Ahne
    345kk kirjoitti:

    =mafia Kiristää yrityksia uhkailee ei jäseniä ym

    Ay-liike on rikollisjärjestö jonka lonkerot ulottuvat nykypäivänä lainsäädäntöön ja eduskuntaan asti. Vain poliittinen muutos voi johtaa ay-instituution purkamiseen. VALTIOVALTA on se instanssi jonka tulee panna ay-miehet häkkiin. Mutta tällä hetkellä siihen ei ole poliittista tahtoa.


   • huolestunut virkamie
    Ay = Ahne kirjoitti:

    Ay-liike on rikollisjärjestö jonka lonkerot ulottuvat nykypäivänä lainsäädäntöön ja eduskuntaan asti. Vain poliittinen muutos voi johtaa ay-instituution purkamiseen. VALTIOVALTA on se instanssi jonka tulee panna ay-miehet häkkiin. Mutta tällä hetkellä siihen ei ole poliittista tahtoa.

    Jos oikeus voi osoittaa että kemin kapinallisten tarkoitus oli tappaa ja murhata lakkorikkureita, eli työtömiä työnhakijoita, niin mielestäni tulee harkita myös kuolemantuomion soveltamista näihin kapinallisiin.

    Se on selvä että korvausvelvollisuuteen heidät on asetettava, mutta onko väkivaltarikosten osalta syytä harkita myös ankarampia rangaistuksia: sen tähden ettei tämä toistuisi. Rangaistuksillahan pyritään suojelemaan muuta yhteiskuntaa.


  • Super.

   Lakkoon menneet ahtaajat on irtisanottava. Kyllä työttömät supstuu tekeen samat työt esim 3000 eur/kk

   Eihän palkkaa makseta lakkoilusta, vaan työnteosta

  • lakkoilijoille

   Ahtaajat aloittivat rähinän Kotkassa

   MTV3 - Juha Muurinen, Mari Paavoseppä


   Kotkassa Mussalon rahtisatamassa noin 150 lakossa olevaa AKT:n ahtaajaa on sulkenut sataman sisäänkäynnin. Ahtaajaa pyrkivät estämään AKT:n ulkopuolisen työvoiman pääsyn satama-alueelle.

   Kello 7.50 mennessä ahtaajien läpi oli päässyt yksi henkilöauto, jonka tuulilasi lyötiin rikki. Useampia poliisiautoja saapui nopeasti paikalle.

   Paikalla oleva MTV:n uutistoimittaja Juha Muurinen kertoo, että poliisien tulo paikalle on rauhoittanut tilannetta hieman. Samalla Multilinkin terminaali on saatu vastustuksesta huolimatta auki. Myös yksi venäläinen rekka on myös päässyt satamaan AKT:n ahtaajien vastustuksesta huolimatta.

   Ahtaajien lakon takia Kotkan sataman edessä odottaa noin 400 venäläistä rekkaa ja sataman lähialueilla 600 rekkaa. Kuljettajat ovat olleet parkissa jo pari viikkoa.

   - Kuljettajat ovat huonossa tilanteessa. Paikalliset asukkaat ovat vieneet heille syötävää ja juotavaa, mutta tilanne ei ole hyvä. He odottavat, että pääsisivät satamaan purkamaan lastiaan ja lastaamaan rekkoja uudelleen, Muurinen raportoi.

   (MTV3)

  • Piraattipuolue

   http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2008/11/kemin-kapina.html

   Kemin veritorstai oli Kemissä 18. elokuuta 1949 tapahtunut poliisien ja työläisten välinen kahakka.

   Urakkapalkkauksessa olleet sellun lastaajat ja varastomiehet siirrettiin tuntipalkkaukseen, mikä merkitsi noin 30-40 prosentin ansiotason laskua. Seurauksena olivat laajat lakot. Voimakkaan lakkoliikkeen aloittamista Kemissä edistivät uhkaava mieliala ja kireät välit eri tahojen kesken.

   Elokuun 18. päivänä 1949 Kemin lakot saavuttivat suurimman laajuutensa. Kaikkiaan noin 5000 henkilöä oli lakossa. Eri työpaikoilla jatkui kiihotus. Pääluottamusmies Kalle Kurkinen puhui voimakkaasti lakon puolesta ja rikkureiden poistamisesta työmaalta.

   Lakkolaisten kokous oli kutsuttu kokoon 18. päivä elokuuta 1949 klo 14 Karihaaran työväentalolle. Kokoukseen saapuneiden lakkolaisten määrän arvioitiin olleen 2000 – 3000. Kokouksessa kiihotettiin mieliä. Kovaäänisellä annettiin selkeät ohjeet:
   1. Mennään erottelutyömaalle joukolla
   2. Heitetään erottelutyömaalla olevat rikkurit veteen.

   Marssin aikana komennettiin miehet eteen ja naiset taakse. Niinikään kehotettiin keräämään kiviä. Kulkue saapui vähitellen jonon muotoisena poliisien luo.

   Poliisipäällikkö Huhtala kehotti väkijoukkoa pysähtymään kolme kertaa lain ja hallituksen nimessä ja pyysi väkijoukkoa hajaantumaan. Marssijoiden johtajat aloittivat kovan kiihotuksen. Niinpä eräs nainen kehotti hyökkäämään poliisin kimppuun, mutta muut poliisit estivät aikeen. Takana tulevat painoivat rivistöä eteenpäin. Hyökkäysmerkin antoi mies, joka pyöritti hattua pään päällä ja huusi: ” Päälle vaan ja eteenpäin”. Tuolloin väkijoukko oli aloittanut rynnäkön. Osa heitteli isokokoisia kiviä. Rynnäkköön osallistuneiden määrä lienee ollut 200-400 henkeä. Kamppailun alussa ammuttiin kaksi laukausta poliiseihin ilmeisesti tien toisella puolella olevien puiden takaa metsiköstä.

   Rynnäkön alkaessa Huhtala määräsi ottamaan pamput esiin ja hajottamaan väkijoukon. Yhteenotto oli varsin raju. Siinä lyötiin puolin ja toisin pamppujen läpi. Poliisi tehosti toimintaansa ampumalla pistooleilla varoituslaukauksia. Vasta konepistooleilla ilmaan ampuvien poliisien tuli sai rynnäkön loppumaan.


   ----


   Mitöä opimme tästä?

   1) Että ay-liikkeen tarkoitus on estää työttömien/vuokratyöläisten toimeentulo
   2) Että ay-liikkeen tarkoitus on pahoinpidellä ja tappaa työttömiä/vuokratyöläisiä/lakkorikkureita
   3) Että vuokratyöläisten on järjestäydyttävä poliittiseksi massaliikkeeksi joka asettaa papermiehet oikeudelliseen edesvastuuseen kansantuomioistuimen eteen
   4) Että työttömät ja vuokratyöläiset muodostavat työttömien luokan joka taistelee papermiehiä ja vasemmisto-virkalijoita vastaan
   5) Että poliisilla ja vuokratyöläisillä on hyvä olla aseita koska tässäkin tapauksessa niillä pelastettiin syyttömien vuokratyöläisten henki ja terveys
   6) Että ay-demarin rankaiseminnen on välttämätöntä ihmisten yleisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden kannalta

  • kumotaan ay-liike

   Ansiosidonnaisen ennakkoperintä lopetettava, jokaisen on itse huolehdittava työttömyyskassan jäsenyysdestä

   Ay-liike on poistettava laesta, kaikista työsopimuslaista, sovittelusta, työtuomioistuimesta jne.

   Ay-liikettä on kohdeltava laissa kuten järjestäytynyttä rikollisuutta.

   Paperiliitto ja sen jäsenet korvausvelvollisuuteen vuokratyöläisille ja työttömille

  • dkldlkdlklk

   ahtaajat ovat samaa kastia kuin paperimiehet

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2387
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   287
   2287
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   75
   1780
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   119
   1452
  5. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1308
  6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1299
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1040
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1030
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   925
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   901
  Aihe