Kemin kapinaan osallistuneita elossa?

Laki ja rikos

Kemin kapinaan ja muihin ay-liikkeen organisoimiin lakkoihin ja kapinoihin osallistuneet rikolliset on etsittävä ja heidät on asetettava vastuuseen. Kemin kapinaan osallistuneet paperimiehet on otettava kiinni ja asetettava lailliseen edesvastuuseen mm seuraavista rikoksista:

* vapaisiin työläisiin kohdistuneista uhkauksista, väkivallanteoista, ja niiden yrityksestä
* yrittäjän omaisuuteen tai tilaan kohdistuneesta laittomasta anastuksesta ja tunkeutumisesta yksityisalueelle
* yrittäjään kohdistuneesta kiristyksestä
* lainmukaisesti suojelutoiminnassa toimivan virkavallan vastustamisesta


Valtion on osoitettava että yrittäjät toimivat valtion suojeluksessa. Valtio suojelee yrityksiä rikollisliigoilita ja ay-kiristykseltä. On ihan sama onko kiristäjä ay-liike vai mafia. Valtio suojelee kansalaisiaan ay-liikkeen rikolliselta toiminnalta.

Kemin kapinaan osallistuneita elossaolevia paperimiehiä on rangaistava ja heidät on tuomittava korvausvelvollisuuteen Veitsiluoto yhtiöille.

Kemin kapinaan osallistuneiden paperimiehien on korvattava yritykselle aiheutuneet taloudelliset tappiot ja rikollisin keinoin saatu hyöty (tässä tapauksessa kiristetty palkka). On myös korvattava vapaille työläisille uhkauksista, ja elinkeinon harjoittamisen laittomasta estämisestä.

Eli eläkkeellä olevakin paperimieskin saattaa joutua miljoonakorvauksien maksajaksi joka luonnollisesti ulosmitataan eläkkeestään. Samoin jos kuolinpesiä vielä on jakamatta, niistä on voitava ulosmitata paperimiehen rikollisesti saama hyöty korvauksina ay-liikkeen uhreille.

10

1150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vankeutta heille + korvausmaksut

      Ay-liike on perustuslain vastainen rikollisjärjestö joka pyrkii sortamaan yrittäjiä ja kiristämään näiltä rahaa.


      Niinkauan kuin itse valtiovaltakin hyväksyy ay-liikkeen kiristys ja uhkailu oikeudet, niin kauan on oikeutettua kuulua liittoon, soluttautua siihen ja kupata siitä rahaa. Ay-kassan rahat on kupattava koska ne verovaroilla katettu. Vain työttömien massaliike ja työttömien luokan hallitseva asema yhteiskunnassa voi kumota ay-liikkeen.


      Ay-kassan rahat on kiskottu veronmaksajien selkänahasta.
      tottakai valtion rahoittamasta kassasta kannattaa aina ottaa rahat pois.. hölmähän se on joka ei ota niitä rahoja kun ne on veroilla katettu .... niin kauan kuin itse valtiovaltakin hyväksyy ay-liikkeen toiminan, niinkauan on oikeutettua kuulua liittoon ja kupata demarin jakelemat rahat.

      • huomaa tämä

        Ne "lakkorikkurit" keitä paperiliittolaiset lähtivät pahoinpitelemään (tappamaan?) Kemissä olivat työttömiä.

        Työttömien tulee aina pitää mielessä mikä on Paperiliiton todellinen suhtautuminen työttömiin: työtön on hyvä kun hän pysyy työttömänä; paperitehtaalle työttömällä ei ole asiaa.


      • 345kk
        huomaa tämä kirjoitti:

        Ne "lakkorikkurit" keitä paperiliittolaiset lähtivät pahoinpitelemään (tappamaan?) Kemissä olivat työttömiä.

        Työttömien tulee aina pitää mielessä mikä on Paperiliiton todellinen suhtautuminen työttömiin: työtön on hyvä kun hän pysyy työttömänä; paperitehtaalle työttömällä ei ole asiaa.

        =mafia Kiristää yrityksia uhkailee ei jäseniä ym


      • Ay = Ahne
        345kk kirjoitti:

        =mafia Kiristää yrityksia uhkailee ei jäseniä ym

        Ay-liike on rikollisjärjestö jonka lonkerot ulottuvat nykypäivänä lainsäädäntöön ja eduskuntaan asti. Vain poliittinen muutos voi johtaa ay-instituution purkamiseen. VALTIOVALTA on se instanssi jonka tulee panna ay-miehet häkkiin. Mutta tällä hetkellä siihen ei ole poliittista tahtoa.


      • huolestunut virkamie
        Ay = Ahne kirjoitti:

        Ay-liike on rikollisjärjestö jonka lonkerot ulottuvat nykypäivänä lainsäädäntöön ja eduskuntaan asti. Vain poliittinen muutos voi johtaa ay-instituution purkamiseen. VALTIOVALTA on se instanssi jonka tulee panna ay-miehet häkkiin. Mutta tällä hetkellä siihen ei ole poliittista tahtoa.

        Jos oikeus voi osoittaa että kemin kapinallisten tarkoitus oli tappaa ja murhata lakkorikkureita, eli työtömiä työnhakijoita, niin mielestäni tulee harkita myös kuolemantuomion soveltamista näihin kapinallisiin.

        Se on selvä että korvausvelvollisuuteen heidät on asetettava, mutta onko väkivaltarikosten osalta syytä harkita myös ankarampia rangaistuksia: sen tähden ettei tämä toistuisi. Rangaistuksillahan pyritään suojelemaan muuta yhteiskuntaa.


    • Super.

      Lakkoon menneet ahtaajat on irtisanottava. Kyllä työttömät supstuu tekeen samat työt esim 3000 eur/kk

      Eihän palkkaa makseta lakkoilusta, vaan työnteosta

    • lakkoilijoille

      Ahtaajat aloittivat rähinän Kotkassa

      MTV3 - Juha Muurinen, Mari Paavoseppä


      Kotkassa Mussalon rahtisatamassa noin 150 lakossa olevaa AKT:n ahtaajaa on sulkenut sataman sisäänkäynnin. Ahtaajaa pyrkivät estämään AKT:n ulkopuolisen työvoiman pääsyn satama-alueelle.

      Kello 7.50 mennessä ahtaajien läpi oli päässyt yksi henkilöauto, jonka tuulilasi lyötiin rikki. Useampia poliisiautoja saapui nopeasti paikalle.

      Paikalla oleva MTV:n uutistoimittaja Juha Muurinen kertoo, että poliisien tulo paikalle on rauhoittanut tilannetta hieman. Samalla Multilinkin terminaali on saatu vastustuksesta huolimatta auki. Myös yksi venäläinen rekka on myös päässyt satamaan AKT:n ahtaajien vastustuksesta huolimatta.

      Ahtaajien lakon takia Kotkan sataman edessä odottaa noin 400 venäläistä rekkaa ja sataman lähialueilla 600 rekkaa. Kuljettajat ovat olleet parkissa jo pari viikkoa.

      - Kuljettajat ovat huonossa tilanteessa. Paikalliset asukkaat ovat vieneet heille syötävää ja juotavaa, mutta tilanne ei ole hyvä. He odottavat, että pääsisivät satamaan purkamaan lastiaan ja lastaamaan rekkoja uudelleen, Muurinen raportoi.

      (MTV3)

    • Piraattipuolue

      http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2008/11/kemin-kapina.html

      Kemin veritorstai oli Kemissä 18. elokuuta 1949 tapahtunut poliisien ja työläisten välinen kahakka.

      Urakkapalkkauksessa olleet sellun lastaajat ja varastomiehet siirrettiin tuntipalkkaukseen, mikä merkitsi noin 30-40 prosentin ansiotason laskua. Seurauksena olivat laajat lakot. Voimakkaan lakkoliikkeen aloittamista Kemissä edistivät uhkaava mieliala ja kireät välit eri tahojen kesken.

      Elokuun 18. päivänä 1949 Kemin lakot saavuttivat suurimman laajuutensa. Kaikkiaan noin 5000 henkilöä oli lakossa. Eri työpaikoilla jatkui kiihotus. Pääluottamusmies Kalle Kurkinen puhui voimakkaasti lakon puolesta ja rikkureiden poistamisesta työmaalta.

      Lakkolaisten kokous oli kutsuttu kokoon 18. päivä elokuuta 1949 klo 14 Karihaaran työväentalolle. Kokoukseen saapuneiden lakkolaisten määrän arvioitiin olleen 2000 – 3000. Kokouksessa kiihotettiin mieliä. Kovaäänisellä annettiin selkeät ohjeet:
      1. Mennään erottelutyömaalle joukolla
      2. Heitetään erottelutyömaalla olevat rikkurit veteen.

      Marssin aikana komennettiin miehet eteen ja naiset taakse. Niinikään kehotettiin keräämään kiviä. Kulkue saapui vähitellen jonon muotoisena poliisien luo.

      Poliisipäällikkö Huhtala kehotti väkijoukkoa pysähtymään kolme kertaa lain ja hallituksen nimessä ja pyysi väkijoukkoa hajaantumaan. Marssijoiden johtajat aloittivat kovan kiihotuksen. Niinpä eräs nainen kehotti hyökkäämään poliisin kimppuun, mutta muut poliisit estivät aikeen. Takana tulevat painoivat rivistöä eteenpäin. Hyökkäysmerkin antoi mies, joka pyöritti hattua pään päällä ja huusi: ” Päälle vaan ja eteenpäin”. Tuolloin väkijoukko oli aloittanut rynnäkön. Osa heitteli isokokoisia kiviä. Rynnäkköön osallistuneiden määrä lienee ollut 200-400 henkeä. Kamppailun alussa ammuttiin kaksi laukausta poliiseihin ilmeisesti tien toisella puolella olevien puiden takaa metsiköstä.

      Rynnäkön alkaessa Huhtala määräsi ottamaan pamput esiin ja hajottamaan väkijoukon. Yhteenotto oli varsin raju. Siinä lyötiin puolin ja toisin pamppujen läpi. Poliisi tehosti toimintaansa ampumalla pistooleilla varoituslaukauksia. Vasta konepistooleilla ilmaan ampuvien poliisien tuli sai rynnäkön loppumaan.


      ----


      Mitöä opimme tästä?

      1) Että ay-liikkeen tarkoitus on estää työttömien/vuokratyöläisten toimeentulo
      2) Että ay-liikkeen tarkoitus on pahoinpidellä ja tappaa työttömiä/vuokratyöläisiä/lakkorikkureita
      3) Että vuokratyöläisten on järjestäydyttävä poliittiseksi massaliikkeeksi joka asettaa papermiehet oikeudelliseen edesvastuuseen kansantuomioistuimen eteen
      4) Että työttömät ja vuokratyöläiset muodostavat työttömien luokan joka taistelee papermiehiä ja vasemmisto-virkalijoita vastaan
      5) Että poliisilla ja vuokratyöläisillä on hyvä olla aseita koska tässäkin tapauksessa niillä pelastettiin syyttömien vuokratyöläisten henki ja terveys
      6) Että ay-demarin rankaiseminnen on välttämätöntä ihmisten yleisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden kannalta

    • kumotaan ay-liike

      Ansiosidonnaisen ennakkoperintä lopetettava, jokaisen on itse huolehdittava työttömyyskassan jäsenyysdestä

      Ay-liike on poistettava laesta, kaikista työsopimuslaista, sovittelusta, työtuomioistuimesta jne.

      Ay-liikettä on kohdeltava laissa kuten järjestäytynyttä rikollisuutta.

      Paperiliitto ja sen jäsenet korvausvelvollisuuteen vuokratyöläisille ja työttömille

    • dkldlkdlklk

      ahtaajat ovat samaa kastia kuin paperimiehet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe