Mihin saa koskettaa

rusalkaa

miestä?

No nih, jatkan tästä aiheesta, kun tuolla aiemmin meni koskettamiset sekaisin. Siellä toisessa kyssärissä kysyin mihin-haluaisit-koskettaa? Vastauksia lukiessani huomasin miesten kommentteja joihinkin 'kosketuksiin'.

Esimerkkinä kerron: Naisena minusta on aivan ihanaa, että mies koskettaa minua kasvoihin...sivelee kämmenellä poskea ja kaulaa tai sormella kulmakarvojen tai huulten kaarta pitkin.... Näyttää siltä, että miestä ärsyttää hänen kasvoihinsa koskettaminen(joissakin vastauksissa tuli ilmi)!!! Pitääkö tämä havainto paikkansa? Tietenkin tässä voi pohtia, miten tuttavia ollaan ja onko kanssakäyminen intiimiä, mitä ei tuossa kyselyssä ollut mitenkään rajattu...muuta kuin mihin ensimmäistä kertaa haluaa koskettaa toista...

Nyt kosketellaan miestä. Nainen on tuttu, ei kumppani, mutta saa lähestyä. Kerro miltä tuntuu. Laitan tähän nyt varsin viattomia kanssakäymisen tilanteita.

Vaihtoehdot:

1. Mies istuu ja nainen asettaa jotakin miehen eteen papereita, kupin kahvia jne. Nainen laittaa kätensä miehen harteille ja pyyhkäisee ohimennen niskaa sormillaan. Entä, jos kosketus jatkuu korvan alle kaulalle? Liian pitkä saatto? Miten on hiusten koskeminen, silittäminen? Onko eroa sillä, että koskettaa päälakea, ohimoa tai niskaa?

2. Jossakin seisomassa. Nainen laittaa kätensä miehen vyötärölle kämmenpuoli ristiselällä. Seuraa hieman selkärankaa sormilla vaatetuksen läpi. Eksyy paidanhelman alle. Tämä on varsin yleinen käden paikka tanssiparilla käsi jossain hartioilla, meneekö ristiselälle jo liian alas? Saako sormet tehä omia tutkimuksiaan selän puolella? Entä saako koskea kylkeen, kainaloon... miltä tuntuu?

3. Nainen koskettaa rintaa, vatsaa. Onko vyön solki merkki, ettei saa koskettaa alemmaksi? Tässä voisi taas mies istua ja nainen poistuu, kun on asettanut pöydälle mitä asettanut ja lähtee käsi viipyillen. Saako käsi koskettaa etupuolella rintaa, mennä esim takin kauluksen alle ja siitä ylös kohti niskaa? Onko se enää viatonta?

4. Nainen koskettaa kasvoja. Sivelee miehen poskea, otsaa.

5. Saako koskea jollain esineellä? Esimerkiksi hiuskammalla, kynällä, kauhalla, haravalla jne. mitä nyt naisilla on kädessä... lattiaharja vaikkapa ja sillä sutaa jaloissa tai tiskiharja. Missä menee raja, millaisella esineellä? Onko epämiellyttävää, jos sormenpäällä koskee. Onko esineellä koskeminen epämiellyttävää vai merkitseekö mitään se MITEN sen tekee?

6. Miehellä jotakin roikkuu kaulassa esim työväline, nimilappu. Saako vetää? Saako parrasta vetää? Saako vaatteesta kiinni pitäen vetää? Jos ottaa vartalosta kiinni ja vetää? Miltä tuntuu? Onko työntäminen poispäin epämiellyttävämpää?

7. Tässä on kosketeltu lähinnä yläpäätä. Miltä tuntuu jalkoihin koskeminen? Milloin saa koskea ja miten?

8. Onko eroa sillä, että koskee yhdellä kädella tai molemmilla samanaikaisesti? Miltä tuntuu, jos nainen laittaa kätensä miehen olkapäille? Nainen laittaa molemmat kätensä miehen vyötärölle, rinnalle tai poskille? Onko kahdella kädellä koskettaminen eri asia kuin yhdellä kädellä? Onko tämä jo paikallaan pitämistä?

9. Vartalolla koskettaminen. Tähän voi laittaa mielipiteensä halaamisesta. Entä, jos nainen painautuu sivulta, takaa vartalolla miehen vartaloa vasten? Onko sillä eroa, jos nainen tekee sen etu- tai takapuolellaan? Entä, jos molemmat ovat selin?

10. Bonus: Saako nainen koskea varpaalla miehen nenänpäähän? Miltä se tuntuisi?

8

2526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rusalkaa

      Jokainen kirjottelee omiaan. :)

    • monte34

      tykkää et tuttu alkais mua mitenkään koskettelemaan.
      jotkut noista sun esimerkeistä oli musta sellaisia et niitä vois pitää jo lievänä seksuaalisena ahdisteluna.

      ainoastaan läheiset ihmiset saa mua kosketella

    • "Esimerkkinä kerron: Naisena minusta on aivan ihanaa, että mies koskettaa minua kasvoihin...sivelee kämmenellä poskea ja kaulaa tai sormella kulmakarvojen tai huulten kaarta pitkin.... Näyttää siltä, että miestä ärsyttää hänen kasvoihinsa koskettaminen(joissakin vastauksissa tuli ilmi)!!! Pitääkö tämä havainto paikkansa? Tietenkin tässä voi pohtia, miten tuttavia ollaan ja onko kanssakäyminen intiimiä, mitä ei tuossa kyselyssä ollut mitenkään rajattu...muuta kuin mihin ensimmäistä kertaa haluaa koskettaa toista..."

      aika jännää.. tulin nyt vasta aatelleeksi että oon aina suurinpiirtein kavahtanu toisen (tuttu tai tuntematon) kosketusta enkä myöskään tykkää "äijien tavoin" kasvoihin koskettelusta, minkä takia liekään. heti nousee ärsytys.

    • rusalkaa

      Ensin on niin epämääräistä kysely. Sitten kun tehään oikee miehen-logiikka-palsta-muotoon niin ei sekään kelpaa. Eikö tää nyt vieläkään ole tarpeeksi selkee? HÄH

    • ...on sama ku viimeks. Eli jos ei oo "kumppani", niin en tykkää minkäänlaisista kosketuksista. Alkaa ahdistaa.

    • mrandmrs-x

      miehen mielestä flirttailua, suorastaan kutsuja. Jos nainen ei ole mun kumppani, niin miksi se hiplaisi mua, selästä, nenästä... pitäishän sen tietää paremmin, jos se on aikunen.

      Jos sun mielestä on ihanaa että ei-kumppani-miehet hiplaa sua, niin niiden muijat tuskin kattoo kovin hyvällä silmällä. Ja vaikka sillä miehellä ei olis kumppaniakaan, niin se tuskin tekis noita sulle vaan platonisesti, siks ku "se on ihanaa".

    • NevilleR

      Saa koskea, ja oikeastaan pitääkin. Mutta vaan sen yhden. Oikeastaan menis hermo jos se lakkais lääppimästä. Meneeköhän tämäkin siihen "tottumuksen voima & muutoksen pelko"-osastoon?
      /Nev

      • rusalkaa

        kun ei näköjään ole ketään lääpittävää. Ketä alkais?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe