Apuaa tanssi ohjeitaaaaaaaa

DiscoMan

Mun pitäs saada äkkiä tanssi ohjeita discoon kun en tiiä mitäään!!!!!!

2

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vko49

      Paras ohje on ettet tarvitse mitään ohjeita. Diskotanssiin ei ole mitään seinätauluun painettuja ohjeita toisin kuin paritanssiin ehkä. Ei se muita haittaa tai ole heiltä pois miten siellä menet. Pääasia että nautit musiikista ja tanssista. Toki joidenkin mielestä touhusta saa enemmän irti jos osaa tanssia edes rytmiin.

      Muuten olen sitä mieltä ettei nykynuoriso osaa enää irrotella kunnolla diskossakaan. Tanssiminen, jos sellaista esiintyy on vain paikallaan huojumista. Stagella on melkein pelkästään tyttöjä tai nuoria naisia. Miespuoliset diskoilijat loistavat poissaolollaan. Tällä en tarkoita tietenkään etteikö hyviä tanssijoita ole nuorten keskuudessa ja vieläpä poikien joukossa. Esmerkiksi meidän nuoruudessa ei sellaista kuin hip hop ym katutansseja tunnettu eikä sellaista taituruutta oltu nähtykään kuin nykyään. Valitettavasti nämä ovat vain pienten piirien harrastusta.

      Vaan mitä tuosta. Uudenvuoden aatoksi on luvassa tänäkin vuonna Eckerö-linen Nordlandialla K-50 risteily. Aivan oikein, sinne ei alle 50 vuotialla ole mitään asiaa. Paperit tarkastetaan jo laivaan noustessa. Koko laiva on "nuorisovapaata" vyöhykkeettä. Meno laivan yökerhon tanssilattialla aivan katossa kun (entiset ja nykyisetkitn) "diskohileet" ja "travoltat" irrottelevat 50-, 60-, 70-, ja 80-90 lukujen parhaan musiikin tahtiin. Unohtamatta viimeisimpiäkään kuumia hittejä. Eikä tarvitse yhtään ujostella nuorempiaan. Sen rinnalla nuorten aikuisten suosimat ravintoloiden yökerhot ym vaikuttavat yhtä vilkkailta kuin terveysasemien odotushuoneet.

      Sinnepä tänäkin vuonna, jos tapahtuma vaan järjestetään. Näkyi olevan jo Eckerön kotisivuilla.

      • Kill me...

        Ensinnäkin, on ihan hienoa että vanhemmille on vielä sellainen paikka minne pääsee ilman että tarvitsee haukkua nuoria kakaroiksi. Ja parempikin on ettei laiteta vanhempaa väkeä ja nuorisoa sekaisin, sillä sitä musiikin sillisalaattia ei kestä kuin kolmen promillen humalassa. Ja lisäksi, kun se valtaväestön suosima nuorten musiikki on aivan hirveätä kuraa. Kaikki "yökerhot" soittaa samaa radio-aivopesu-sontaa, jonka käyttötarkoitus ei ole olla kuunneltavaa musiikkia, vaan koukuttavaa. Suuret levy-yhtiöt kerää pelkästään rahaa näillä uusilla hiteillä ja se kuulostaa ja myös näyttää siltä. Ja sitähän me juntit sitten tanssitaan ja hehkutetaan. Ja sitten tähän keinumiseen tanssilattialla on vain yksi selitys. Tanssilattia ei ole tanssilattia, vaan isku paikka. Kun tietty kynnys on ylitetty niin sinne mennään kähmimään tuntemattomia. Itse vihaan sitä koska haluan tanssia ihan oikeasti.
        Ja muuten, menkää joku kerta 50 kemuihin selvin päin ja ihan siihen juomatiskin tai DJ:n viereen, niin huomaatte että mikään muu ikäryhmä, edes yläasteen oppilaat eivät käyttäydy niin huonosti kuin 50 ikäiset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      109
      2155
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      119
      1666
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1266
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe