Apuaa tanssi ohjeitaaaaaaaa

DiscoMan

Mun pitäs saada äkkiä tanssi ohjeita discoon kun en tiiä mitäään!!!!!!

2

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vko49

      Paras ohje on ettet tarvitse mitään ohjeita. Diskotanssiin ei ole mitään seinätauluun painettuja ohjeita toisin kuin paritanssiin ehkä. Ei se muita haittaa tai ole heiltä pois miten siellä menet. Pääasia että nautit musiikista ja tanssista. Toki joidenkin mielestä touhusta saa enemmän irti jos osaa tanssia edes rytmiin.

      Muuten olen sitä mieltä ettei nykynuoriso osaa enää irrotella kunnolla diskossakaan. Tanssiminen, jos sellaista esiintyy on vain paikallaan huojumista. Stagella on melkein pelkästään tyttöjä tai nuoria naisia. Miespuoliset diskoilijat loistavat poissaolollaan. Tällä en tarkoita tietenkään etteikö hyviä tanssijoita ole nuorten keskuudessa ja vieläpä poikien joukossa. Esmerkiksi meidän nuoruudessa ei sellaista kuin hip hop ym katutansseja tunnettu eikä sellaista taituruutta oltu nähtykään kuin nykyään. Valitettavasti nämä ovat vain pienten piirien harrastusta.

      Vaan mitä tuosta. Uudenvuoden aatoksi on luvassa tänäkin vuonna Eckerö-linen Nordlandialla K-50 risteily. Aivan oikein, sinne ei alle 50 vuotialla ole mitään asiaa. Paperit tarkastetaan jo laivaan noustessa. Koko laiva on "nuorisovapaata" vyöhykkeettä. Meno laivan yökerhon tanssilattialla aivan katossa kun (entiset ja nykyisetkitn) "diskohileet" ja "travoltat" irrottelevat 50-, 60-, 70-, ja 80-90 lukujen parhaan musiikin tahtiin. Unohtamatta viimeisimpiäkään kuumia hittejä. Eikä tarvitse yhtään ujostella nuorempiaan. Sen rinnalla nuorten aikuisten suosimat ravintoloiden yökerhot ym vaikuttavat yhtä vilkkailta kuin terveysasemien odotushuoneet.

      Sinnepä tänäkin vuonna, jos tapahtuma vaan järjestetään. Näkyi olevan jo Eckerön kotisivuilla.

      • Kill me...

        Ensinnäkin, on ihan hienoa että vanhemmille on vielä sellainen paikka minne pääsee ilman että tarvitsee haukkua nuoria kakaroiksi. Ja parempikin on ettei laiteta vanhempaa väkeä ja nuorisoa sekaisin, sillä sitä musiikin sillisalaattia ei kestä kuin kolmen promillen humalassa. Ja lisäksi, kun se valtaväestön suosima nuorten musiikki on aivan hirveätä kuraa. Kaikki "yökerhot" soittaa samaa radio-aivopesu-sontaa, jonka käyttötarkoitus ei ole olla kuunneltavaa musiikkia, vaan koukuttavaa. Suuret levy-yhtiöt kerää pelkästään rahaa näillä uusilla hiteillä ja se kuulostaa ja myös näyttää siltä. Ja sitähän me juntit sitten tanssitaan ja hehkutetaan. Ja sitten tähän keinumiseen tanssilattialla on vain yksi selitys. Tanssilattia ei ole tanssilattia, vaan isku paikka. Kun tietty kynnys on ylitetty niin sinne mennään kähmimään tuntemattomia. Itse vihaan sitä koska haluan tanssia ihan oikeasti.
        Ja muuten, menkää joku kerta 50 kemuihin selvin päin ja ihan siihen juomatiskin tai DJ:n viereen, niin huomaatte että mikään muu ikäryhmä, edes yläasteen oppilaat eivät käyttäydy niin huonosti kuin 50 ikäiset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe