Näin tunnistat pinnallisen naisen!

Catabolic

Pinnallisen naisen määritelmä on monimutkaisempi kuin voisi kuvitella.

Tässä näitä ominaisuuksia:

-Vaatteiden ja ulkonäön valtaisa korostaminen
-Koko elämä keskittyy ulkonäön ympärille.Liittyen edelliseen, kuluttaa valtavia summia ulkonäköönsä (vaatteet, meikit, kampaaja jne)
-Vaatii, että mies jota tapailee rikas tai komea. Mielellään molempia.
-Häpeää liikkua ruman ihmisen kanssa, etenkin ruman tai keskinkertaisen miehen kanssa, vaikka pitäisi hänestä ystävänä.
-Pinnallisen lorton kaverit ovat pinnallisia ja näin ruokkivat toistensa mielisairautta
-Kokee itsensä toisten ihmisten yläpuolelle, kokee mm. olevansa kauniimpi ja parempi kuin muut.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta ei nyt tällä kertaa. :häh:

Lisätään vielä, että nainen joka on kaunis ja pitää itsestään hyvää huolta ja on samaan aikaan nöyrä, kohtelias ja "jalat maassa" kuulu niihin tyttöystävä materiaaleihin, mitä miehet todella haluavat. Muut kauniit naiset on vaan panopuita. Tiettyyn tasoon saakka saa pinnallisuutta olla, mutta se raja on ymmärettävä. Tässä nöyrä mielipiteeni.

31

7626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymys81

      mistä tunnistaa pinnallisen miehen?? Kuuluko samat kriteerit kuin pinnalliseen naiseen??

    • Ei se pinta...

      Pinnallisuutta voi olla myös miehillä. Itsekeskeisyys ei kaunista ketään.
      Itse olen ollut muutamilla treffeillä... Mies tulee parta ajamatta (muutama haiven naamasssa !) ??
      Siisti hoidettu parta on kaunis !
      Itse hoidan itseäni ja haluan olla huoliteltu omissa silmissäni. Mutta "tuhlaan" siihen omat rahani.
      Pidän myös kauniista vaatteista.
      Ja kyllä. Valitsen seurani, mutta en noilla kriteereillä. Rumuus tai komeus. Ovat katsojan silmissä.
      Persoonallisuus on ratkaisevampi, arvomaailma,kemiat. En etsi mitään panoseuraa, vaan ensin ystävää
      ja jos kemiat pelaa myös muuta.
      Käytöstavat tuntuvat olevan joillakin hakusessa !! Fiksu kohtelias käytös on aina iso PLUSSA !

      • Shaain

        oot pinnallinen lortto, häpeä!! käytöstavat on pinnalisuutta pahimmilaan.


      • Anonyymi
        Shaain kirjoitti:

        oot pinnallinen lortto, häpeä!! käytöstavat on pinnalisuutta pahimmilaan.

        Olet juuri se pinnallinen.
        "Rumuus tai komeus. Ovat katojan silmissä" eli jos tämä kanssaolija ei ole kuten sinä, joka pitää itseään niin ihanan kauniina, hylkäisit hänet.
        Tämä mies, joka tulee parta ajamatta on sinusta kauheaa ja ruma, jonka hylkäisit, koska et kestä arkisia ihmisiä. Haluat olla kuin Temptation Islandista ja toivot toisen olevan yhtä perseestä.

        PS. Käytöstavat eivät ole pinnallisuutta!


    • tyttö21

      Suurin osa listastasi kuuluu huonoon itsetuntoon, ei suinkaan pinnallisuuteen!

      - "Koko elämä keskittyy ulkonäön ympärille.Liittyen edelliseen, kuluttaa valtavia summia ulkonäköönsä (vaatteet, meikit, kampaaja jne)." Tämä voi johtua vain huonosta itsetunnosta ja ympäristön paineesta. Melkein kaikilla naisilla on ollut joskus värjätyt hiukset, mutta suinkaan kaikki eivät ole pinnallisia ihmisiä.

      On myös naisia, jotka osaavat nauttia elämän pienistä asioista. Se on minusta myös syvällisyyttä. Pieniä iloja ovat mm. kampaajalla käynti. Syvällinen ihminen ymmärtää myös sen, että aina ei ole hyvä lähteä yksin parantamaan maailmaa.

      - "Häpeää liikkua ruman ihmisen kanssa, etenkin ruman tai keskinkertaisen miehen kanssa, vaikka pitäisi hänestä ystävänä."

      Läpeensä pinnallisella ihmisellä tuskin on rumia ystäviä. Mutta henkilö, jolla on huono itsetunto, niin voi tuntea yllä kuvatulla tavalla.

      - "Kokee itsensä toisten ihmisten yläpuolelle, kokee mm. olevansa kauniimpi ja parempi kuin muut." Miten tämä liittyy pinnallisuuteen? EIkö tämä ole lähinnä narsistisuutta?

      Ja itse uskon siihen, että jokaisessa henkilössä on jonkin verran sekä pinnallisuutta, että syvällisyyttä. Toisissa on vain enemmän kuin toisissa. Kasvatus ja ympäristö vaikuttavat paljon siihen kumpi tulee vallitsevammaksi piirteeksi. Mutta minusta kukaan ei kuitenkaan ole läpeensä pinnallinen. Eikö me kuitenkin ihmisinä olla syvällisiin ajatuksiin kykeneväisiä?

      Yksi ystävästäni on minusta hyvinkin pinnallinen, mutta on hänessäkin vähän syvällisyyttä. Hän ei oikeastaan välitä muusta kuin omista ympyröistään. Luonto, lapset toisella puolella maapalloa ja sodat eivät häntä kiinnosta. Hän käyttää aikaansa ennemmin shoppailuun, urheiluun, itsensä ehostamiseen ja kavereidensa kanssa oleiluun. Hänellä on komea poikaystävä. Ruma ei hänelle kelvannut. Hän on aina ollut rikas ja saanut kaiken haluamansa (puhutaan materiasta). Pakko sanoa, että en tunne häntä kovin hyvin. Hän ei koskaan puhu syvällisiä. Joten loppujen lopuksi en voi hänestäkään tietää, että onko hän nyt sellainen kuin hän näyttäisi olevan...

      • XD XD XD

        "On myös naisia, jotka osaavat nauttia elämän pienistä asioista. Se on minusta myös syvällisyyttä. Pieniä iloja ovat mm. kampaajalla käynti. Syvällinen ihminen ymmärtää myös sen, että aina ei ole hyvä lähteä yksin parantamaan maailmaa."

        Vittu että mä repesin tälle...

        KAMPAAJALLA KÄYNTI JA SIITÄ NAUTTIMINEN ON SYVÄLLISYYTTÄ!


      • kammattava
        XD XD XD kirjoitti:

        "On myös naisia, jotka osaavat nauttia elämän pienistä asioista. Se on minusta myös syvällisyyttä. Pieniä iloja ovat mm. kampaajalla käynti. Syvällinen ihminen ymmärtää myös sen, että aina ei ole hyvä lähteä yksin parantamaan maailmaa."

        Vittu että mä repesin tälle...

        KAMPAAJALLA KÄYNTI JA SIITÄ NAUTTIMINEN ON SYVÄLLISYYTTÄ!

        kampaajalla käynti voi olla äärimmäisen syvällistä!! :D ..nimittäin huorakampaajalla käynti..


      • Anonyymi

        Et ymmärrä mitä on syvällistä. Hän on pinnallinen eikä hänen kanssaan tarvitse vietää aikaa, vai vietätkö aikaa että saat häneltä jotain? Nimittäin sekin on todella pinnallista.
        Kampaajalla käynti ja siitä nauttiminen ei ole syvällistä jos sen vielä vertaa pienistä asioista nauttimiseen, sillä kampaajalla käynti maksaa ihan helvetisti ja kun siitä tarpeeksi nauttii ja rahaa on niin sitä rahaa kuluu siihen. Eli haloo!
        Jos ei ole huolissaan jostain nälkäisitä lapsista toisella puolela maailmaa, mitä sitten? sillä ei ole mitään merkitystä. Telkkari suoltaa paskaa mitä sinun pitäisi ajatella ja se on vaikuttanut sinuunkin.


    • mistä löytää hyvän?

      "Nainen joka on kaunis ja pitää itsestään hyvää huolta ja on samaan aikaan nöyrä, kohtelias ja "jalat maassa" kuulu niihin tyttöystävä materiaaleihin, mitä miehet todella haluavat."

      Niin, ja sitten kun olin tällainen löysin kumppaneikseni väkivaltaisen ja pettäjän. Olin liian kiltti. =/

      • asdgasdg

        löysit!? katuojastako sen poimit ja kiikukit kotiin kiillotettavaksi?!? et sä sitä löytäny, sä valitsit sen, koska se tuntu mukavalta ja kotoisalta.. se väkivaltaisuus ja petollisuus, ja sait leikkiä marttyyria.. ja teet sitä vieläkin.. hmpmh


      • Anonyymi
        asdgasdg kirjoitti:

        löysit!? katuojastako sen poimit ja kiikukit kotiin kiillotettavaksi?!? et sä sitä löytäny, sä valitsit sen, koska se tuntu mukavalta ja kotoisalta.. se väkivaltaisuus ja petollisuus, ja sait leikkiä marttyyria.. ja teet sitä vieläkin.. hmpmh

        Ihme pilkunviilaaja mulkku sinä olet, kun sanaa "löytäminen" pitää viedä noin pitkälle. Vitun idiootti. Koita ymmärtää ihmisi ja sanoja.


    • eepoksen rustailija

      Pinnalliseksi leimataan helposti ihminen joka on simppelisti onnistunut naamansa meikkauksessa, nappiin mennyt vaatecombo päällä ja merkkishampoolla ääriputsattu tukanpehko.Opin jotain elämästä kun ystävystyin runoilevan hippien kanssa joka panosti Marseille-palasaippuan käyttöön vaatehuollossa.Hänellä oli laatikossa aromikynttilää ja intialaisia suitsukkeita poltettaviksi.Aloimme keskustella niitä näitä ja tunnistin hyvän ystävän ainekset heti hänessä.Se oli se,ettei hän tuominnut minua siitäkään huolimatta,että olin rämminnyt sateessa sandaleteissa joissa oli hopeiset reunukset.

    • annelix

      sitten oikein halutaan?Vaikuttaa siltä et tyttöystävä on sellanen kiva ja kiltti,tai ei ainakaan ulkoiselta olemukseltaane liian yleisesti haluttava kotip:llu.Ja sit kumminkin halutaan ja tilanteen tullessa maistellaan niitä pinnallisia typyjä.

      • asdgasdg

        luonteen ominaisuudet: rehellisyys, suoruus, välittömyys, nöyryys, positiivisuus, syvällisyys
        ulkoiset ominaisuudet: uniikki, persoonallinen ja kaunis

        eiks tää pitäis olla ihan pässinlihaa puolin ja toisin?


    • josefiina =)

      Pyrin pukeutumaan hyvin kun lähden liikkeelle kaupungille.. rakastan korkokenkiä ja ostan laadukkaita vaatteita ja asusteita. Olen omasta mielestäni hyvän näköinen ja meikkaan melkein joka päivä (paitsi päivinä, jolloin en paljoa liiku oman pihapiirin ulkopuolella). Käyn kampaajalla kuukauden välein, koska minulla on lyhyt tukka ja se kaipaa leikkausta säännöllisesti.

      Puolisoni on mielestäni komea ja maskuliininen. Kalju pää, kirkkaan siniset silmät, leveät hartiat ja kapeat lantiot (vaikka ei bodari olekaan). Hän tienaa hyvin työssään ja on kunnianhimoinen työelämässä. Olen itsekin hyvä palkkaisessa työssä, mutta mieheni tienaa kolme kertaa enemmän kuin minä.

      En ole koskaan hävennyt liikkua rumien ihmisten kanssa.. mitä se nyt tarkoittaakaan. Ystäväpiirissäni (joka on muodostunut työni kautta) ihmiset ovat yleensä aktiivisia liikkujia, joten kovin lihavia ihmisiä ei kaveripiirissäni ole (=kauniita ihmisiä?). Mielestäni terveellisen ja aktiivisen elämäntavat omistavat ihmiset ovat luonnostaan hyvän näköisiä, vaikka ovatkin persoonallisen näköisiä. Ystäväni pitävät myös itsestään hyvää huolta, joten hekin ovat pinnallisia?

      Pidän itseäni keskivertoa ihmistä fiksumpana ja parempana ihmisenä kuin muut. Eikös kaikki tunne näin?

      Olenko siis pinnallinen?
      - mieheni olen tavannut opiskeluaikoinani 8 vuotta sitten. Mieheni oli tuolloin juuri opinnoista valmistunut, varaton ja työtön. Ensimmäisille treffeille hän tuli hakemaan minua ikivanhalla ford transitilla, joka kolisi ja paukkui. Rakastuin häneen välittömästi ja rakastan edelleenkin. Mieheni vitsaileekin että ensin rakastuin hänen ulkonäköönsä ja nykyisin rakastan vain hänen rahojaan. Takaisin olen sanonut että: rakkaus on ikuista, kohteet vain vaihtuvat.
      -lähimmäisilleni olen rakastava ja pidän heistä huolta. Vieraammat ihmiset kokevat varmasti minut kylmäksi ja määrätietoiseksi henkilöksi. Tämä johtuu osittain siitä että minulla on jonkin asteinen kasvosokeus, joten minun on vaikea oppia tuntemaan/muistamaan uusia ihmisiä ja heidän nimiään.
      -Olen mensan jäsen (tosin en kovin aktiivinen). En kaihda kotitöitä ja rakastan hyvän ruoan laittoa (tällä hetkellä on hirvipaisti uunissa). Myös raudoituskoukku on pysyy käsissä ja osaan käyttää moottorisahaa.
      -olen kohtelias, mutta osaan pitää puoleni asioissa joissa tiedän olevani oikeassa, joten nöyrää minusta ei saa tekemälläkään

      Jos olisin vapaana niin olisinko vain kaunis panopuu vai tyttöystävämateriaalia?

      • huuulllu

        oot hyvä "länkkäri". sun oma elämä skulaa, pidät itsestäs ja rakastat miestäsi. sen pidemmälle sinun ajatuksesi eivät riitä. katsot omaan napaasi ja pidät siitä. se on mukavan muotoinen ja täysi. matkustelet jonkin verran ja "tarkastelet" vieraita kulttuureja, oi sitä eksotiikkaa! sinua ei kuitenkaan kiinnosta muu kuin oma hyvinvointisi etkä tule siitä koskaan muuttumaan. mutta elä hyvä elämä, itse en siihen pysty. onneksi miehelläsi on nykyään isompi auto kuin FORD TRANSIT?!!?

        ps. rakkaus kuoli 70-luvulla


      • kumpaakaan,

        koska sinulla on lyhyt tukka.


      • länkkäripänkkäri
        huuulllu kirjoitti:

        oot hyvä "länkkäri". sun oma elämä skulaa, pidät itsestäs ja rakastat miestäsi. sen pidemmälle sinun ajatuksesi eivät riitä. katsot omaan napaasi ja pidät siitä. se on mukavan muotoinen ja täysi. matkustelet jonkin verran ja "tarkastelet" vieraita kulttuureja, oi sitä eksotiikkaa! sinua ei kuitenkaan kiinnosta muu kuin oma hyvinvointisi etkä tule siitä koskaan muuttumaan. mutta elä hyvä elämä, itse en siihen pysty. onneksi miehelläsi on nykyään isompi auto kuin FORD TRANSIT?!!?

        ps. rakkaus kuoli 70-luvulla

        oot mensan jäsen? harmi ettei älykkyyttä mitata useammalla eri tavalla, olisit saattanut joskus oppia sitä nöyryyttä myös. sun miehes on oikeassa ja ei vitsaile, lähinnä sietää sua.


    • ...

      Ja sitten sun oma mielipiteesikin siitä, että millainen naisen pitää olla on hyvinkin yksioikoinen. Eikä musta mitenkään nöyrä.

    • 12345+6

      Olen varmaankin pinnallinen kun haluan näyttää ITSENI mielestä hyvältä ja tuhlaan rahaa siihen. Sitä sitten joskus katselee hyvältä näyttävien naisten perään kun vaimo ei ole itse kovinkaan puoleensa vetävä...

    • trust me

      menee. Se on aivan yks hailee mitä adjektiiveja käytetään kuvaamaan tällaisia naisia, ovatko ne nyt pinnallisia, narsistisia, huonoitsetuntoisia vai mitä..Itseasiassa narsistihan on ihminen jonka itsetunto on täysin hajonnut ja riippuvainen tällaisesta egobuustauksesta.Ymmärrän kahtiajakosi täysin. Elikkä siis tällaisen naisen tunnistaa tarkemmin siitä:

      - Korostaa jatkuvasti sitä kampaajalla, mani- ja pedikyyrissä, sekä salilla käyntiään
      - Sekä sitä kuinka joku (tai siis tietysti kaikki miehet) ovat taas kehuneet hänen vartaloaan.
      - Positiista palautetta toisten ulkonäöstä et tule hänen suustaan kuulemaan koska hänen on yksinkertaisesti vaikea keskittyä muuhun kuin itseensä. On myös levoton kuuntelemaan muiden juttuja koska miettii jo seuraavaa asiaa jolla voisi itseään tuoda esille.
      - Katsoo oikeudekseen huomautella muille ulkonäöllisistä asioista koska hän ajattelee että tekee tällä luultavasti palveluksen tälle sekä muille ihmiselle sanomalla sen hänelle ääneen. Ja toiseksi, koska ulkonäkö, vaatetus ja hiukset ovat ne asiat joihin hän kiinnittää huomionsa ihmisessä.
      - Kaikesta mistä muut puhuvat, hänelle tulee mieleen vain itseensä keskittyviä positiivissävyisiä esimerkkejä, ne voivat olla vuosienkin takaa, kunhan vain puhutaan hänestä.
      - Hän hallinnoi ympäristöään jatkuvalla kälätyksellään ja jos mies on kuvioissa, piipittämällä tälle vaatimuksiaan ynnä muuta levotonta valittamistaan ja itsekorostustaan.
      - Hän hankkii ystäväpiiriinsä vain ihmisiä jotka ovat hänen silmissään jotain ja joista on hänelle hyötyä tai jotka tavallaan rakentavat hänen identiteettiään. Tämän huomaat siitä kuinka hän korostaa heti kaikkea mitä nämä tutut tekevät työkseen tai missä siis tämä kiinnostuksen salaisuus piilee. Hänellä on myös pokkaa ja hän ystävystyy kyllä toisiin vaikka väkisin..tärkeintä on, että hän tuntee paljon olennaisia ihmisiä.

      • juuuopp

        Mikä keskustelun aihe! Loistavaa! Tulin äsken kännissä himaan juhlista, joissa oli mielestäni OIKEASTI pinnallisia naisia ja siks googletin pinnallisen naisen ja löysin tän.

        Mutta joo edellisistä viesteistä päätellen monet on nyt loukkaantuneet, kun ovat tunnistaneet itensä ensimmäisessä viestissä esitetyistä KRITEEREISTÄ. Noh. Oon tän viimiesimmän kirjoittajan kanssa samoilla linjoilla ainakin jossain määrin.

        Pinnallinen ihminen on itsekäs, muita "ylempi" ja epärehellinen. Epärehellinen sekä itselleen että muille. KYLLÄ pinnallisuuden tunnistaa :D


    • ........

      Taas näkee miten termi on saanut kaksi merkitystä ja sitä on arkikielessä alettu käyttää väärin. Pinnallisuus ei todellakaan tarkoita sitä, että joku olisi keskittynyt vain ulkonäköönsä, tuhlaisi tähän paljon rahaa jne. Tätä kutsutaan ULKONÄKÖKESKEISYYDEKSI joka sekin toisaalta on ihan ongelmaksi muodostunut joillain. Se, mitä termi "pinnallinen" sitten tarkoittaa on loppujen lopuksi ihan helppo määritellä tuosta termistä itsestään. Henkilö ei ole kiinnostunut asioissa muusta kuin pinnasta ja tekee johtopäätöksensä sen mukaan. Tämä ei tarkoita sitä että pinnallinen nainen on kaunis, Katie Price -kopio tms. Hän, tai kuka tahansa muukin pinnallinen ihminen voi olla kuinka ruma tahansa, mutta ei vain ole kiinnostunut muusta kuin pinnasta. Se taas, että ei ole kiinnostunut kuin pinnasta ei tarkoita mitään rumien syrjintää (joka menee taas ulkonäkökeskeisyyden piikkiin), vaan sitä, että lähes tulkoon kokee olevansa kyvyllinen tekemään pitävän persoonallisuusanalyysin pelkästään ulkonäön perusteella. Hyvän esimerkin saa tästä keskustelusta. Monet ovat yhtyneet tuohon aloittajan stereotyyppiseen yleistykseen, jonka mukaan tietynlainen naistyyppi olisi pinnallinen. Kuitenkaan ei ole tehty mitään tieteellistä tutkimusta että näin olisi, vaan kokemukset näyttivät pohjautuvan katkeriin baarimuistoihin. Itseasiassa on siis niin, että nämä täällä palstalla näin väittäneet saattavat olla niitä pinnallisia koska ovat todellakin sitä mieltä, että pystyvät tietynlaisen naisen PINTAA (kalliit vaatteet, meikattu jne) katsomalla tekemään johtopäätökset tämän naisen persoonallisuudesta. Älkää siis sotkeko näitä termejä keskenään, ulkonäkökeskeisillä ihmisillä on ulkonäkökeskeinen luonne mutta pinnallisuus siis tarkoittaa tätä pinnan perusteella persoonan esittämistä.

      Ainoa missä aloittajaan yhdyn on tuo virke "Tiettyyn tasoon saakka saa pinnallisuutta olla, mutta se raja on ymmärettävä." Kaikki ihmisethän ovat pinnallisia. Jos näemme hoikan naisen Adidaksen tennismekossa oletamme yleensä hänen olevan urheilullinen, mutta todellisuudessa hän on saattanut vaikka olla tulossa naamiaisista, joissa pitää pukeutua inhoamaansa teemaan, jolloin nainen olisi kaikkea muuta kuin urheilullinen. Olemme siis tehneet johtopäätökset pinnan perusteella, olemme pinnallisia.

      • Eino Noheva

        Tuo nyt ei kyllä pidä paikkaansa.

        Pinnallisuuteen liittyy ulkonäkökeskeisyys sekä oman pinnallisuuteen keskittyminen. Kaikessa keskitytään omiin ensireaktioihin ja miltä asiat näyttävät tai tuntuvat alkujaan.

        Pinnallisista ihmisistä näkee usein ulospäin sen pinnallisuuden käytöksen perusteella. Tätä ei pidä sotkea pinnallisuuteen.


    • edelleen siksi yksin

      että ne kiltit ja kauniit tyttöystävämateriaalia olevat naiset ei todellakaan halua tuollaista kaksinaismoralistia kumppanikseen.

    • bellötska

      olet selvästikin joku vanhapiika ja olet muille kauniimmille ja ''paremmille'' naisille vain kade. mitä pahaa jos elämä kukoistaa rikkaan ja komean miehen rinnalla?!

    • Anonyymi

      Tulee mieleen joku hieno perse noviisi, en kiinnostuis. Musta se tyhmyyttä, pinnallisuus, kyl mulle ulkonäkökin merkkaa mut ei valitettavasti riitä, loppujen lopuks sisus ennenkaikkee, sisus täytyy olla kunnossa.

    • Anonyymi

      Miettikää tätä yhteiskuntaa jossa mainostetaan muotia ja malleja. Kellä tahansa voi napsahtaa ja alkaa vetämään turhan isoa linjaa jotta tuntisi itsensä paremmaksi muiden silmissä, vaikkei hän tiedä mitä muut ajattelevat. Televisio määrää miltä pitää näyttää ja mitä merkkejä käytettävä. Vain kulutusjuhlaa, jolla ei ole tekemistä ihmisyyden kanssa. Lampaat menee näihin. Itsekkin pidin merkkivaatteita aikoinaan enemmän, mutta olen tajunut ettei se muuta mitään. voit ostaa yksivärisen paidan ja painauttaa siihen iste suunitteleman kuvan ja edustaa itseäsi. Tarpeeksi hieno kuva leviää ja kohta merkkisi on kaikkialla ja voit olla ylpeä omasta aikaansaannosta tai vittuuntua plagioinnista. Miettikää, miksi trendi merkki on Nasa? Mitä helvettiä?

    • Anonyymi

      no mistä tunnistaa-naamasta isot ripset rusketusta s...nasti vaikka blondi, pitkä tekokynnet, meikkii sairaan näkyvästi,,,tyrkkyrinta kannikat näkyy napaki näkyy...ja sitten asiaan

      • Anonyymi

        Nämähän on helvetin seksikkäitä naisia!


    • Anonyymi

      Tylsät ihmiset ulkonäkökeskeisiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe