Pomoni on vitun kusipää!

If only I could...

Tänään tein töissä erään asian siten, miten ei olisi pitänyt tehdä. Lähetin sähköpostia eräälle yhteyshenkilölle ja laitoin vahingossa tiedoston, jossa oli vanhentunutta tietoa. Mainitsin tästä pomolle, joka suuttui: "ONKO NIIN HELVETIN VAIKEAA LUKEA SITÄ OHJEKIRJAA, ETTÄ MITÄ SIELLÄ SANOTAAN NÄISTÄ ASIOISTA?!". Kerroin itku kurkussa että olin jo laittanut oikaisun, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Ei voi koskaan tietää millä tuulella se on, töihin meno ei pätkääkään huvita enää. Jotain yritti siinä mielistellä ennen lähtöään, mutta en hyväksynyt sitä, koska ei pyytänyt anteeksi. Mä olen tottunut huutaviin esimiehiin, mutta toi meni jo pikkasen yli.

Onko esimiehillä joku yleinen tapa räyhätä alaisilleen jos on stressiä? Tiesinhän mä, että sitä jokin muukin vaivasi kuin pelkkä mun tekemä virhe jonka sai helposti korjattua, mutta jos ei painetta siedä, onkohan se ala ihan oikea...?

14

4424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alainen

      kusipäitähän ne on ei sille mitään voi, voi ainoastaan rukoilla heidän puolesta ja siunata

      • VITUPILLUNAAMA

        Nää saatanan mulkut kun saa helposti aina jonkun toisen apinan pompotettavakseen kun sä lyöt pyhkees kehään PERKELE.


    • TottunutTähän

      Usein esimiehinä on ihmisiä, jotka jollain tapaa luulevat olevansa parempia kuin muut, ja siis kuvittelevat voivansa kohdella muita kuin tiskirättejä. Tämä pitää paikkansa myös heidän yksityiselämässään, ja he ovat sitten stressaantuneita töissäkin kun parisuhteet ym. eivät toimi. Harvoin heille tulee mieleen katsoa peiliin.

      Itse menin jokin aika sitten ihan ystävällisesti kysymään, voisiko pomoni pitää työhuoneensa ovea kiinni silloin kun polttaa, ettei minun tarvitsisi istua jatkuvasti savupilvessä. No, sain potkut ja hirveät haukut! Viikon päästä kuitenkin jo soiteltiin perään, että tuletkos töihin.

      Älä välitä tuommosista purkauksista. Minäkin annan sellaisten vaan nykyään mennä samantien toisesta korvasta ulos.

      • Vetele

        Ei se miksikään muutu ja purkaukset vain voimistuvat. Selitysten keksiminen ja lateleminen on ainut tapa päästä jotenkin eteenpäin ja siinä on se hyvä puoli, että ne jotka noilla 1970 luvun tiedoilla hallitsevat maailman menoa saavat vastata seuraamuksista. Se on iso asia ja palkollisen etu, että voi luistaa vastuusta, kun nerojen strategiat pettävät..


    • meniskö hermot

      olla esimies...katotaan kuinka rahikaisen käy kun tarpeeks paskaa sataa niskaan ja tietää että muitten mokia joutuu selittelemään. Siinä sopii kysyä eikö kestä painetta....esimiehetkään mitään ropotteja ole.

      • hermostuu

        Jos pomo hermostuu siten kuin ap kuvaili, niin kyllä kyseinen henkilö on aivan väärissä hommissa. Olen itse ollut todella pitkään pomona, eikä tuollainen käyttäytyminen tulisi mieleenikään. Hyvin on hurtilla huumorilla vaikeammatkin asiat hoideltu. Muitten mokia olen myös joutunut reklamaatioiden muodossa aina silloin tällöin selvittelemään, mutta ei se minusta ihan normaalia asiakastyötä kummallisempaa ole ollut. Virheet on myönnetty ja niistä on otettu opiksi. Lopputuloksena on ollut entistä parempi asiakassuhde.


      • If only I could...
        hermostuu kirjoitti:

        Jos pomo hermostuu siten kuin ap kuvaili, niin kyllä kyseinen henkilö on aivan väärissä hommissa. Olen itse ollut todella pitkään pomona, eikä tuollainen käyttäytyminen tulisi mieleenikään. Hyvin on hurtilla huumorilla vaikeammatkin asiat hoideltu. Muitten mokia olen myös joutunut reklamaatioiden muodossa aina silloin tällöin selvittelemään, mutta ei se minusta ihan normaalia asiakastyötä kummallisempaa ole ollut. Virheet on myönnetty ja niistä on otettu opiksi. Lopputuloksena on ollut entistä parempi asiakassuhde.

        Esimies koettaa olla nykyään toisenlainen, mutta jos hän tekee virheitä, hän syyllistää siitä muita asioita kuin itseään. Jos itse teen virheen jonka TIEDÄN omaksi mokakseni, myönnän asian ja menen taas eteenpäin.

        En koe saavani minkäänlaista kannustusta esimieheltäni. Olen ollut jo pitkään talossa, mutta aina on ollut sama juttu. Täytyyhän sitä tarkkana olla mutta virheitä sattuu jokaiselle. Pahinta on se että mistään ei heti sanota; saattaa mennä useampi päiväkin että esimies on ollut ärsyyntynyt jostain asiasta eikä hän ole viitsinyt siitä heti mainita. Sen sijaan sitten varautumattomana mihinkään saan kuulla hirveän haukkuryöpyn jostain aivan mitättömästä pikkuseikasta! Hän on monta kertaa haukkunut minut pystyyn ilman mitään syytä, mutta toivottavasti jatkossa menee paremmin.

        En kuitenkaan ole lähdössä mihinkään, koska ei muutakaan ole. Kunhan menen syksyllä taas opiskelemaan, se on tervemenoa niille.


    • marmati

      Olen nyt 1.5 vuotta kestänyt pomoa, joka on samalla epämääräinen ja tiukka, pyytää tekemään jotain ja sitten kun tekee niin ihmettelee miksi ihmeessä olen tuollaista tehnyt. Ei myöskään koskaan voi tietää mistä tuulee, eri päivinä on erilaiset kriteerit, aikataulut muuttuvat lennossa - yleensä aikaistuvat. Pomoni ei ole ammatillisesti ytä pätevä kuin alaisensa, ehkä siiitä johtuu tuo outo käyttäytyminen. Onneksi vaihdan nyt tiimiä, myötätuntoni on vanhojen työkavereiden puolella.

      • If only I could...

        Pomo on pyytänyt tekemään tiettyjä työtehtäviä, ja yhtäkkiä niiden tekeminen on ollutkin väärin! Muutama viikko sitten sain taas tiukkaa palautetta siitä miten työaikaa menee hukkaan "turhanpäiväisyyksien" takia (jotka OVAT tärkeitä töitä ja ennen kaikkea työtä jota NIMENOMAAN oli käsketty tehdä) tai muuhun yleissälään. Antoi myös ymmärtää että heidän budjettinsa ei pian enää anna periksi jos en ole tuottavampi.

        ETTÄ ANTEEKSI MITÄ?! Olen antanut itsestäni kaiken firmalle mitä olen irti saanut. Olen tehnyt palkatonta työtä useita tunteja, aivan vapaaehtoisesti. En ole koskaan vaatinut palkkaa niiltä 15 minuuteilta jotka ovat menneet yliajaksi. Yhteenlaskettuna useita tunteja! Teen normaalisti neljälle ihmiselle kuuluvia hommia, vastailen kahteen puhelimeen ja hoidan niitä asioita joita muut eivät viitsi. Kaikki tämä siis oman työni ohessa johon kuuluu todella monia eri osa-alueita.

        Sekava selitys, mutta jos sitä palkkaa ei haluta maksaa, tunkekoot puljunsa hanuriinsa. Mä tiedän montakin lafkaa jotka ottaa mut mielihyvin töihin, ja alan tosissani harkita vaihtoa. Palkan maksaminen ei näissä ole myöskään mikään ongelma.


    • BRUCE WILLIS

      EI VOI MITÄÄN. KEHITYSMAASSA KUN ELETÄÄN VIELÄ NIIN EI OLE TYÖTÄTEKEVÄN ASIAT AJANTASALLA NÄET.
      KYLLÄ NIITÄ MULKKUJA RAHA KIINNOSTAA, VAAN EI SEN TEKIJÄT, KUTEN SINÄ,VIATON DUUNAAJA. OLET VAIN PELKKÄ PELINAPPULA HÄNEN KIEROSSA PELISSÄÄN, JOTA TÄMÄ "IHANA" ESKARISI\POMOSI PELAA.(SAA SIITÄ VARMASTI SUURTA MIELIHYVÄÄ JA ITSETUNNON PÖNKKÄÄ!) LIEKÖ JONKINASTEISTA HULLUUTTA? RUNKKARI LIE?

      MEILLÄ MULKKU POMO.: TUNKEE NENÄEDELTÄ JOKAPAIKKAAN, ARVOSTELEE MUITA, EI MAKSA REHTIÄ PALKKAA, KÄY KESKEN TYÖPÄIVÄN HIMASSAAN RU....LLA (TODISTETUSTI!), JÄTTÄNYT LOMARAHOJA MAKSAMATTA VAIKKA OMAA MILJOONIEN TILIN(NIIN NE PIKKULINNUT VISERTÄÄ!!), MUTTA ONNEKSI TÄMÄ MIELIPUOLI ON LOPPUJEN LOPUKSI VAIN PELKKÄ SÄÄLITTÄVÄ ERAKKO, JOLLE TÄMÄ KAIKKI ON VAIN PELKKÄÄ ITSETUNNON PÖNKITYSTÄ MUITA KUSTANTAVALLA KIEROLLA PELILLÄÄN. LUUSERI. JA MELKOINEN SITTENKIN!

      • Vielä...

        Akka hakkaa lomalla mustan silmän ja pennut kokeilee hasaa.


    • paska pomo

      Mulla on pomo, joka luulee olevansa joku ylijumala, jota pitää sinisilmäisesti uskoa ja totella. Sillä on joku auktoriteettikriisi, ja siitähän se hermostuu totaalisesti, kun sille sen mainitsen. Eli arkaan paikkaan kolahtaa. Työpaikallani on otettu alaisia puhutteluun ties mistä asiasta ja aivan mitättömistä asioista on annettu kirjallisia varotuksia. Pomoni on patologinen valehtelija, joka kieltää myös omat sanomisensa. Olen koittanut saada oikeutta alaisille, mutta tuntuu että se on täysin turhaa. Alaiset nimitetään valehtelijoiksi ja pomoa nostetaan vaan korkeammalle jalustalle... Ei siis kannata olla rehellinen...mitä enemmän elämässä kusettaa, sitä paremmin näyttää pärjäävän. Aivan uskomatonta.

    • vxsrwdsf

      Pomona luonnevikainen pitkävihainen juristi. Jakoi tulospalkkkiot päin persettä eli naamarin mukaan. Nipottaa turhasta ja luo huonon ilmapiirin. Mutta saa jatkaa hommassaan, suuremmat pomot hyvissä väleissä.

      Saatte uskoa että motivaatio nolla.

    • kiikarit

      Nyt on vuosi anno 2015 ja pomo edelleen vitun mulkku. Ei se mihinkään muutu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe