timmi vatsa!!

Anonyymi

Mulla on monia tavoitteita ja yks niistä on timmi vatsa, muita on notkeampi keho ja ja koordinaatiotaitojen parantaminen. Ajattelin tietenkin myös ruokavaliota hieman parannella mutta en mitään nälkäkuuria aio pitää enkä kyllä luovu pastastakaan :) kohtuudella tietenkin!
Mutta onnistuisikohan pilateksen (kerran viikossa) ja vesijuoksun (2kertaa viikossa) ?

Olisi ihana pitää pitsihepeneitä ensi kesänä mistä voisi vähän vilahdella masukin eikä tarttis häpeillä :P

8 kommenttia

Vastaukset

 • tuottaa jonkunlaista tulosta, mutta oletko varma ettei sinulla olisi aikaa esimerkiksi päivittäiseen tai ainakin 5 krt viikossa tapahtuvaan omaan pieneen pilatessessioon. 15 minuuttiakin riittä! Kannattaa jostain halpakaupasta ostaa pilatespallo (saa alle 10€) ja netistä etsiä kivoja pilatespallon kanssa tehtäviä liikkeitä. Esimerkiksi pelkkä pallon päällä istueltaan pomppiminen ilman tukea, hyvässä ryhdissä ja 30% keskivartalon lihaksista jännitettyinä tekee todella hyvää lantipohjan lihaksille ja syville vatsalihaksille että pomppiminen on kivaa! :) Tuota voi sitten tehdä vaikka tv:tä katsellessa.

  Tsemppiä! :)

  • voishan tuotaki harkita, mulla on niin paljon parempi itsekuri jos joudun menemään tunnille ku tekemään jotain itsekseni kotona :) Ja pallokin on vaikea saada piiloon :P Mutta pistän harkintaan! kiitos vinkistä!

 • Juu, Pilates tekee kyllä keskivartalosta timmin kun jaksat jumpata säännöllisesti. Hommaa itsellesi matto ja pallo ja vaikka jotkut pienet painot: http://kauneuden.nettikauppaa.fi/pilates.aspx niin kyllä se siitä lähtee.

 • Suosittelen ainakin 2 krt viikossa body balance tunteja.
  (pilates,yoga,thi chi tyyppinen tunti,jossa myöskin tehdään vatsalihaksia)
  TOIMII !!!!!!

  • Ostin FysNet verkkokaupasta itselleni jooga-pilates setin. Olen tyytyväinen hankintaani, kiva on treenata kotona ja nimenomaan silloin, kun omaan aikatauluuni käy sopivasti. Treeni on mielestäni monipuolista ja mielekästä, koska settiin kuuluu useampi väline (mm. jumppapallo, joogamatto ja pilates-nauha). Treeni käy tehokkaasti mm. keskivartalon alueelle. Settiin kuuluu myös 3 kpl harjoitus DVD:tä, jossa saa kivan opastuksen harjoitteluun.

   Voin laittaa tähän alle linkin jooga-pilates settiin FysNet verkkokaupan sivuille. Kantsii käydä katsomassa tuotetta ja ostaa itselleen setti kotitreeniin. Ja sitten eikun iloisin, pirtein mielin treenaamaan. Suosittelen.

   http://www.fysnet.fi/6_osainen_yoga_pilates_setti__3_kpl_dvd_62001_g.html

  • kotikuntoilija kirjoitti:

   Ostin FysNet verkkokaupasta itselleni jooga-pilates setin. Olen tyytyväinen hankintaani, kiva on treenata kotona ja nimenomaan silloin, kun omaan aikatauluuni käy sopivasti. Treeni on mielestäni monipuolista ja mielekästä, koska settiin kuuluu useampi väline (mm. jumppapallo, joogamatto ja pilates-nauha). Treeni käy tehokkaasti mm. keskivartalon alueelle. Settiin kuuluu myös 3 kpl harjoitus DVD:tä, jossa saa kivan opastuksen harjoitteluun.

   Voin laittaa tähän alle linkin jooga-pilates settiin FysNet verkkokaupan sivuille. Kantsii käydä katsomassa tuotetta ja ostaa itselleen setti kotitreeniin. Ja sitten eikun iloisin, pirtein mielin treenaamaan. Suosittelen.

   http://www.fysnet.fi/6_osainen_yoga_pilates_setti__3_kpl_dvd_62001_g.html

   Onks se fysnet luotettava ja miten maksoit tai siis millä maksutaval?

 • Itse käyn kerran viikossa pilateksessa, kerran viikossa zumbassa, 1-2 kertaa lenkillä, sekä 1-2 kertaa salilla.
  Ja ei muuten tarvitse katsoa YHTÄÄN mitä suuhunsa laittaa, ja paino vaan tippuu ja kiinteytyy!!

 • Vaihdoin treenit vähäksi aikaa joogaan ja pilatekseen ja sanottava, että kyllä tuntuu. Ranka vahvistuu ja hapenotto paranee. Ihan erilainen olo.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.