Karvanpoisto aine intiimialueille.BlitzBlank. Kokemuksia?

tsippee

Moikka. Eli oletteko kokeilleet mm erotiikkakaupoissa myytäviä karvanpoisto aineita? Minulla on epilaattori ja se on melko hyvä, mutta en kykene ihan "tavaran" läheisyydestä ajamaan kun sattuu perskuleesti. :)

BlitzBlankista olen lukenut joiltain palstoilta, mitä mieltä te olette? Toimiiko?
http://www.seksitalo.fi/product_details.php?p=1199

17

5811

  Vastaukset

  • Älä tuhlaa rahoja BlitzBlankkiin. Minä erehdyin tilaamaan ja ei lähtenyt varmaan karvaakaan irti vaikka tuplasin vai jopa triplasin vaikutusajan. Epäilin oliko tuote voinut vanhentua vai missä vika... Pysyttelen Veet-voiteissa, tai ajelen ja vahaan ja nypin pinseteillä...

   • Niin, että toimiiko tämä veet sitten? :)


   • tsippee kirjoitti:

    Niin, että toimiiko tämä veet sitten? :)

    Veet voiteet on toiminut ihan hyvin. Olen käyttänyt erityisesti bikinialueelle tarkoitettua voidetta, mutta myös muita ja viimeksi veet for men voidetta kun oli tarjouksessa :) Myös lämminvahaa olen käyttänyt minne uskaltanut.


  • Ostin (tuskailtuani kaikenmaailman mömmöjen, epilattoreiden ja perus sheivaamisen kanssa) bliziä, ja toimii todella! Ostin purkin juurikin eräästä erotiikkakaupasta, joka tosin sitten kyni multa sen 8-5 euroa enemmän, mitä tuote todellisuudessa muaalla maksaa..

   Ite käytän noin viikon välein, 20 min annan vaikuttaa ja hieron suihkussa suihkusienen kanssa pois. Tummana ja valitettavan karvaisena ihmisenä joudun hinkkaamaan ihan kunnolla, että karvat lähtee, mutta lopputulos on aina ollut hyvä :) eikä mitään ärsytystä oo koskaan tullu ja karvatkin on muuttuneet hennommiksi. Toimii erityisesti intiimialueilla!

  • Kokeilin.. Annoin vaikuttaa 15 min. Ei mitään eroa. haisee pahalle

  • Opettele sokeroimaan intiimialue, sokeria saa ostaa monista luontaistuotekaupoista. Iho tulee suloisen sileäksi eikä ole ongelmia että tuote olisi vahingollinen ja lopulta karvojenkin kasvu vähenee.

  • Onko kellekkään tullut tuosta blitzblankista näppylöitä tai sisäänpäin kasvaneita karvoja?

  • Ei toiminut minullakaan, joten siirryin käyttämään Veet-ihokarvanpoisto voidetta ja sillä lähti karvat hyvin, on myös helpompi hankkia kun löytyy lähes joka kaupasta ja hintaa alle kympin.

  • Tota voidetta ollu iät ja ajat ja oon kuullu vaan negatiivistamm että haisee hirveeltä eikä auta mitään :D veet on kyllä myrkkyä mulle...ei mikään niiden tuote oo sopinu. Karvanpoisto aineista saan ihon veres lihalla ihan ku asfaltti ihottumaa,vahat taas repii ihon hajalle. No onneks teen ite sokerointi massan ja se on hellempi :)

  • Kysyn tässä niin ei tartte uutta aihetta tehä... eli kellään kokemusta miten hyvin toimii miehellä tällaiset naisten tuotteet karvanpoistossa? jaloista, käsistä ja kainaloista olis tarkoitus poistaa karvat kokonaan ja intiimialue olis tarkoitus siistiä

  • Onko salva vai höylä parempi?

   • Karvanpoistovoiteen käyttö on ehkä helpompaa (jos nahka kestää sen kirvelyn). Voide levitetään vaan karvoituksen alueelle, annetaan vaikuttaa ohjeissa määrätyn ajan ja huuhdellaan pois. Höylällä pitää näperrellä, mutta vastaavasti se ei rasita ihoa niin paljon kuin karvanpoistovoide.

    Lopputulos on molemmissa tapauksissa samanlainen. Sänki alkaa kasvamaan muutamassa päivässä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Karvanpoistovoiteen käyttö on ehkä helpompaa (jos nahka kestää sen kirvelyn). Voide levitetään vaan karvoituksen alueelle, annetaan vaikuttaa ohjeissa määrätyn ajan ja huuhdellaan pois. Höylällä pitää näperrellä, mutta vastaavasti se ei rasita ihoa niin paljon kuin karvanpoistovoide.

    Lopputulos on molemmissa tapauksissa samanlainen. Sänki alkaa kasvamaan muutamassa päivässä.

    Kyllä höylän käyttö on melkoista raastamista ja turha edes unelmoida käyttävänsä mitään halpismerkkejä.
    Voidetta kun on käyttänyt niin minulla ainakin sänki tulee hitaammin.
    Voide ei ole itseäni kirvellyt ainakaan lainkaan, mutta saattaa olla yksilöllistä kun toiset on kovin herkkiä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9063
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   8023
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   284
   2944
  4. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   105
   1881
  5. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1877