Zero3

Hei. Onks teillä tota Zero3? Se on kyllä kai Mp4 mut joo ihan sama. Nii et miten saan ladattua siihen niitä videoita? Kun on video mp4 muodossa mutta kun laitan sen sinne soittimeen niin se ei ole siellä. Eli missä vika? :o Tai siis se ei löydä sitä sieltä? :'D

Ps. Ja muutenkin kommentteja tuosta Zero3:sesta. kiitos
Ilmoita


oletko varma että ne videot on mp4 -muodossa eli oletko muuttanut ne videot jotenkin mp4:ksi tai saanut jostain ne suoraan mp4:nä?
1 VASTAUS:
No tuota ainakin kun katson ominaisuuksista niin siellä lukee että tyyppi ja sen kohdalla MP4. Että uskoisin että se olisi MP4 muodossa (:
+Lisää kommentti
Mukana tulevalla cd:llä on ohjelma mikä muuttaa videot soittimen ymmärtämään muotoon ja jos soitin on kiinni niin kopioi soittimeen, pitää vaan siirtää ne soittimen video kansioon. Musiikit vastaavasti music kansioon.

Vähän halvan oloinen ja tuntuinen soitin, mutta toimii kuitenkin ihan hyvin. Akku kestää mp3 kuunnellessa 7 tuntia ja videoita katsellessa alle kolme tuntia. Heikko akun kesto toisaalta selittyy laitteen pienellä koolla. Soittimessa on paljon toimintoja kokoisekseen, mistä mp3-soitin, videosoitin ja valokuvien katselu on ihan toimivia. E-kirja toiminnolla ei tee mitään kun se ei osaa näyttää ääkkösiä. Radiokin soittimessa on ja radio-ohjelmia voi jopa äänittää mp3:ksi. Mikrofoni ei tuntunut tarpeeksi herkältä äänen tallennukseen.

Mielenkiintoista huomata kuinka paljon toimintoja on saatu tuollaiseen pieneen kiinarihkamasoittimeen. Soittimen valmistuskustannukset eivät varmaan montaa euroa ole kun sitä on varaa jaella ilmaiseksi. Ihmettelenkin tuon jälkeen sitä miksi vastaavat toiminnot sisältävä applen soitin maksaa niin paljon enemmän.

Nappulat eivät aina reagoi heti painalluksiin ja käyttöliittymä on vähän omituisen tuntuinen ainakin alkuun, mutta kun tuohon tottuu niin ainoa riesa on se että soitinta pitää ladata usein. Mukana tulevat kuulokkeet oli käyttökelvottomat jo senkin takia että johto on ihan liian lyhyt. Kannattaa siis käyttää jotain muita kuulokkeita tuon kanssa.

Ihan hyvä kylkiäinen siis. Vastaavia soittimia näkyy myyvän ainakin e-ville verkkokauppa, sieltä löytyy keskustelualueelta enemmän käyttökokemuksia niistä, mitä nyt pikaisesti vilkaisin niin jotkut oli vaihtanut itse akun tilalle jonkun kännykkäakun ja saanut sillä tavalla lisättyä toiminta-aikaa, mutta tämä on sen verran ohut ettei kuorten sisään saa tavallista kännykän akkua mahtumaan.

Jos on ostamassa tuollaista soitinta ja aikomuksena on katsella videoitakin niin kannattaa ostaa sellainen missä on microSD muistikortin paikka, 16:9 laajakuvanäyttö olisi parempi kuin tässä zerossa olevan 4:3 muotoinen näyttö. Akkukesto saisi olla videokäytössä ainakin 5 tuntia ja mp3-käytössä mielellään noin 20 tuntia. Creative Zen vaikuttaisi esimerkiksi paremmalta soittimelta tuossa mielessä, mutta en sitä ole päässyt itse kokeilemaan. Aikaisempi mp3-soittimeni on creative ja siihen olen ollut tyytyväinen. Hintaa tietysti creativen soittimilla on enemmän mutta ne ovat kuitenkin halvempia kuin applen vastaavat.
2 VASTAUSTA:
mulla on zero mutta se ei toimi.kun sen laittaaa koneeseeen kii niii siihen tulee maapallon kuva mutta mitää muuta ei tuu vaikka olis täys akku.
zeron surullinen omi kirjoitti:
mulla on zero mutta se ei toimi.kun sen laittaaa koneeseeen kii niii siihen tulee maapallon kuva mutta mitää muuta ei tuu vaikka olis täys akku.
Moi. Luulen ettei sen kuulukkaan koneessa ollessan toimia. Itselläni ei ainakaan toimi mutta silloin tietsikka voi käyttää sitä kuten USB- muistia. Itse lataan sinne samoin mm. musaa. Käytän pääsääntöisesti linuxia joten en myöskään saa videoita tuonne sellaisessa muodossa että ne näkyisi. Mutta muuten olen ihan tyytyväinen laitteeseen. Tosin ei muita vertailukohteita kuin puhelimet.
+Lisää kommentti
miten videot saa toimimaan siinä olen laittanut oikean muodon ja resoluution ja muut, mutta siltikään vain harva video toimii
Ilmoita
Tässä ainakin linux-käyttäjille loitsu jolla saa muutettua videot tuon laitteen haluamaan muotoon, tähän asti toiminut ilman ongelmia muutaman sadan videon verran:
ffmpeg -i lähtötiedosto -f avi -r 30 -b 1800 -maxrate 2500 -vcodec xvid -qmin 3 -
qmax 5 -s 320x240 -acodec mp3 -ab 80 -ar 48000 antotiedosto.avi
1 VASTAUS:
Ja muunnettavat lähtötiedostot ovat olleet mp4-koodattuja.
+Lisää kommentti
Jousiainen, olisiko sulle ffmpeg kaavaa MKV lähtötiedostoille? Mulla Ubuntu 11.10.
Ilmoita
Zero 3 mb soitin on todella vanhaa mallia Windovs 98 ja Me: lle
Uskoisin jostain löytyvän haulla uudemmat ajurit nykyisille tietsikka tyypeille.
Annoin pojalle leikkikaluksi, sillä voi pelata ja kuunnella radiota jne.
Ilmoita
paljon tuollasella uuden veroisella soittimella olisi arvoa ?
1 VASTAUS:
varmaan joku muutama hassu euro, en ainakaan ite maksas mitään.
+Lisää kommentti
Tuommoinen zero3 M-series soitin oli kirpparin ilmaislaarissa ja otin mukaan. Sehän pelaa ihan hyvin. Tökkäsin usbin kautta läppäriin (Windows 7) ja se haki itse netistä uudet ajurit. Soittaa mp3-kappaleet ja näyttää mp4.avi-videot. Kuviakin osaa näyttää ja siinä on radio. Läppäristä voi ladata siihen tavaraa alihakemistoihin, toimii kuten usb-tikku. Ja akku latautuu siitä usbin kautta läppäristä. On siinä muutama pelikin (legendaarinen Tetris) ja ajanottokello, kalenteri ja laskin sekä e-kirjan lukuohjelma, joka osaa näyttää txt-tiedostoja. Sillä voi myös äänittää puhetta ja radiosta ohjelmia. Kiinanpojat on pakanneet paljon ominaisuuksia pieneen koneeseen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Zero3

Hei. Onks teillä tota Zero3? Se on kyllä kai Mp4 mut joo ihan sama. Nii et miten saan ladattua siihen niitä videoita? Kun on video mp4 muodossa mutta kun laitan sen sinne soittimeen niin se ei ole siellä. Eli missä vika? :o Tai siis se ei löydä sitä sieltä? :'D

Ps. Ja muutenkin kommentteja tuosta Zero3:sesta. kiitos

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta