Mies nimittelee

Emmi

Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 2vuotta.Ollaan kihloissa nyt.
Kun meille tulee riita, mies nimittelee minua kaikilla eri sanoilla mm kusipää, mul**u,ääliö,idiootti,huora,sairas jne.
Sanoo syyksi, ettei pysty hillitsemään, vaan on pakko sanoa mua rumilla sanoilla.
Tiedän, ettei hän tarkoita, mutta silti se satuttaa, joka kerta.
Muutenkin hän hermostuu tosi paljon, mm lyö nyrkillä seinään jne.
Minua hän ei ole lyönyt kertaakaan, enkä usko että tekisikään sitä.
Kärsin kuitenkin tästä miehen itsehillitsemisen puutteesta.Oon yrittäny puhua sen kans, mut sanoo vaan syyks, et no miten pitäis olla ku v***ttaa, istua kädet ristissä, vai...

15

4371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö

      Hei Emmi! Voin sanoa, että itselläni on parisuhteessa sama tilanne. Olemme seurustelleet n. 1,5 vuotta, ja poikaystäväni (olemme molemmat vasta 18) ei osaa hillitä itseään. Riidat paisuvat joskus todella suuriksi aivan turhaan kun hän paisuttelee asioita. Eihän minua kamalasti hauku, olen kyllä saanut kuulla olevani ilonpilaaja ja este hänen hauskanpidolleen (jee), mutta tulistuessaan hänesta tulee väkivaltainen. Ei minua kohtaan, mutta itseään. On jo ollut käsi paketissa, on ollut huuli halki, kaapin ovessa on lommo, ja mun sydämessä monta haavaa. Tällasten kohtausten jälkeen sitä on aivan henkisesti puhki, on aivan kuin säikähtänyt ja todella sekaisin. Anteeksi hän pyytelee joskus, mutta ei kuulemma voi itselleen mitään.
      Muhun nämä kohtaukset sattuu sen verran, että oon sanonu harkitsevani tarkasti suhteen jatkumista, jos ne eivät lopu. Ollaan keskusteltu, ja olen sanonut että oppis hillitsemään itseään. Pari kertaa se on sanonut että "no mitäs olit niin ärsyttävä" mutta ei se silti tarkoita että pitäisi käydä riehumaan ja haukkumaan. Sitä pitää vaan katsoa päivä kerrallaan. Kyllähän rakas lupailee, että koittaa hillitä. Vaatii kovasti yritystä molemmilta.

      Ollaan Emmi vaan iloisia, että meillä ei ole mustia silmiä, mutta ei nimittelyäkään kyllä tarvitsisi kestää. Sano sille, että kun vituttaa niin kannattaa ajatella vähän pidemmälle, onko asia sen tappelun arvoinen, ja pitää ajatella asiaa myös toisen kannalta!

      Tällaisessa tilanteessa sitä kai lipsuu helposti tossun alle, kun ei uskalla suututtaa toista. Pitää kuitenkin ensin ajatella itseään, ja sitten vasta suhdetta (tai jotain), mutta eihän se ole aina niin helppoa. Rakkaus ei lopu ihan seinään. Onneksi.

    • poju

      Juu, aika ikävä tilanne tuollainen, jos kaverilla on niin lyhyt pinna, ettei pysty pidättelemään ulosantia suuttuessaan. Henk.koht mun on kyllä aika vaikeata käsittää, kuinka joku, joka rakastaa toista ihmistä kehtaa huoritella toista, vaikka sitten suuttuisikin kovasti. Menis vaikka ulos raivoamaan tms. Kuitenkin toisen haukkuminen on myös väkivaltaa, henkisellä tasolla.. Tuo seinien hakkaaminen on kyllä minusta aika huolestuttavan kuuloista, toivottavasti se kohde ei joskus vaihdu johonkin pehmeämpään..

    • Kyra

      Samma här. Just samat nimittelyt olen itsekin kuullut moneen otteeseen. Ja paikkoja on hajonnut kun mies suutuspäissään on paiskonut huonekaluja ja muita kamoja päin seiniä. Kylläpä hävettää kun tulee vieraita kylään ja ihmettelee että mitä tuolle kaapinovelle on tapahtunu...

      Hänellä on todella huono itsehillintä ja saattaa vetää herneet nenään hyvinkin pienestä ja huutaa kohtuuttomasti mitättömistäkin asioista. Mulla ei sitten samaa oikeutta olekaan, vaan jos korotan ääneni niin heti tulee "ole hiljaa" käsky. Kihloissa ollaan mekin jo kolmatta vuotta. Olen aika ahdistunut ajoittain, kun ei tavallaan uskalla olla oma ittensä, pitää vähän niinku varoa puheitaan ja kuulostella millä tuulella tuo millonki on. Jos on hyvällä tuulella ja pirteänä, niin saan minäkin kiukutella ja nakella niskojani ja mies vaan sanoo korkeintaan että äläs nyt kulta viitsi. Mutta sitten ku on oikein kireällä päällä niin joudun oleen vähän "varpaillaan" koko ajan. Pelottaa tuo tavaroiden paiskominen. Ahistaa katella rikkoutuneita kamoja, jotka muistuttaa niistä raivokohtauksista...

    • Achim

      ..Teille molemmille tai vain Sinulle.

      Vasta kaksi vuotta yhdessä... Heh Heh...
      Kohta puhuu Miehesi (Mies?) nyrkki...

      Hankkiudu tuollaisesta miehestä eroon; kirjoittamasi perusteella tulevaisuus ei näytä lupaavalta todellakaan.

      • tsi

        Missä on Suomen naisten omanarvontunto.Roikutaan tuollaisissa klopeissa kun ei muutakaan ole saatu.Niinkö se on.Kukaan järkevä ihminen ei vapaaehtoisesti olisi tuollaisessa suhteessa.
        Vai luuletteko että asia paranee ajanmyötä?Ei vaan pahenee ja kärsimykset kasvaa.


    • Eila

      ...myös näiden kaverien itsensä kannalta, että nainen pistäisi heidät (tai lähtisi itse) ulkoruokintaan mahdollisimman pian. Kun muutama nainen tekisi samalle miehelle tuon, ehkäpä kaveri joutuisi seinää vasten tuon riehumisensa kanssa. Ei muutoksesta ole silti takeita, mutta ainakin hän oppisi kantapään kautta omien tekojensa seuraukset.

    • Kansanparantaja

      Tämäkin kirjoitus osoittaa selvästi sen, mitä seuraa näistä lasten kotileikeistä. Alle 20-vuotiaat henkisesti keskenkasvuiset ihmiset yrittävät leikkiä kotia, vaikka mitään edellytyksiä yhteiselolle ei ollenkaan ole. Näin kehittymättömien ihmisten pitäisi olla vielä omassa lapsuuskodissaan omassa lastenkamarissa lukemassa sarjakuvalehtiä omien vanhempiensa valvonnan ja ohjauksen alaisina. Ainoastaan näissä olosuhteissa heistä saattaisi joskus kasvaa aikuisia ajattelevia ihmisiä.

      Monet nuoret naiset menevät harhaan siinä, että he eivät usko miehensä (keskenkasvuisen klopin) tarkoittavan sanoillaan ja nimityksillään mitään pahaa. Tämä on täysin väärä luulo. Jos miehesi nimittelee Sinua kusipääksi, älykääpiöksi tai huoraksi, niin kyllä hän varmasti sitä tarkoittaa. Sinun pitää vain hieman ryhdistäytyä ja tehdä miehesi sanonnoista oikeat johtopäätökset.

    • miia

      Mielestäni parisuhteessa kummankin osapuolen tulisi kunnioittaa toisiaan. Tottakai riidassa voi olla vaikea hillitä kieltään, mutta jotkut rajat on oltava, muuten keskinäinen kunnioitus katoaa ja suhteessa ei ole enää hyvä olla. Mielestäni sinulla on oikeus vaatia mieheltäsi tätä kunnioitusta, myös riitatilanteissa. Et todellakaan ole mikään mulkku tai huora, vaan arvostettava henkilö. Toisen nimittely ja mustamaalaaminen ovat alistamisen keinoja. Ne eivät ainakaan auta parisuhteessa elämistä... Tsemppiä! Hyvä, että olet miettinyt asiaa. Loppujen lopuksi se on itsestä kiinni, miten antaa toisten kohdella itseään. Jos arvostaa itseään, uskoo, ettei ansaitse sikamaista kohtelua.

    • sad:(

      Kenenkään ei tarvi kestää tuommoista. Itse olen kokenut samoja. Olin yhdessä noin kaksi kuukautta yhden pojan kanssa. Joka siis oli alaikäinen. Seurustelun aikana kun olin vaikka hänen luonaan kylässä niin sitten kun olin lähdössä illalla kotiin niin hän ei päästänyt mua lähtemään pois. Piti ranteista kovaa kiinni sänkyä vasten ja tuli mun päälle. En päässyt mitenkää pois. Porukat soitti himaan, mutta hän heitti kännykkäni kauemmaks etten pystyisi vastaamaan. Kotona minulta kysyttiin että miksen vastannut kännykkääni. mutta en viitsiny kertoa totuutta. Ja multa uhkattiin ottaa kännykkä pois jos en vastaa siihen. Ja hän on repinyt mua hiuksista. Ja lyönyt. Aina kun hän oli vihainen hä heitti tavaroita seiniä päin ja lattiaan todella kovaa. Hän on aina todella agressiivinen. Aina alkaa riitelemään joka asiasta ja haukkuu muita ihmisiä. Silloin jo aloin pelkäämään että mikäköhän jätkä tää nyt on... Sitten hän oli todella mustasukkainen kaikesta. En saanut mennä hyvälle ystävälleni yöks, koska hänellä oli veli. Aina kun olin jossain hän kyselee että oliko sielä jätkiä ja että en saa katsella niitä. Hän uhkasi hakata yhden jätkän kun se luuli että mul oli sen kaa jotain juttua vaikka oltiin vain kavereita. Hän aina hakkui minulle muita jätkiä. Sitten sen jälkeen jätin kyseisen pojan. Sitten se poika alkoi haukkumaan mua huoraks kaikille hänen kavereilleen. Sitten yks päivä hän oli todella agressiivinen. Hän pahoinpiteli mua ja mun hyvää ystävää. Ja sitten haututtiin huoriks ja kaikkee. Ja tultiin viesteillä ja facebookissa haukkumaan. Se on aina haukkunut entisiään.Sitä paitsi se säätää monen muijan kaa samaa aikaa ja ehdottelee piilosuhteita ja seksisuhteita. Mut onnee sitten uusille säädöille! toivottavasti huomaavat minkälainen ihminen hän oikeasti on. Tajusin että onneksi jätin hänet, koska tää olis voinu pahentua! Olin vain kaksi kuukautta sen ihmisen kanssa yhessä. Hän on väärennellyt monille ihmisille koko juttua ja puhunut musta paskaa. Mutta mä itse tiedän paremmin miten asiat on menny!

      • miesvm1967

        Sad, olen iloinen puolestasi että pääsit tuosta sairaasta lapsesta eroon, samalla toivon että otit opiksesi että osaat välttää vastavia miehiä tulevaisuudessa. Kas, vääjäämättä jokainen meistä täällä vanhenee ja kerran teinipojasta tulee joskus aikuinen mutta se, että tajuaako typeryytensä ja selkiytyy vai muuttuuko pahemmaksi, on vain arvoitus.

        Joten tarkkailehan tulevia kumppaneitasi, jos noita merkkejä ilmenee niin otat äkkiä ritolat.

        Meillä kaikilla on oikeus olla onnellinen tässä elämässä joka on kenties ainutkertainen ja melko lyhyt. Pidä tuosta ajatuksesta kiinni ja toimi aina sen mukaan. Ja lapsia täytyy suojata AINA.


      • 5+14

        Hei oikeesti: aloittajan kirjoituksesta on yhdeksän vuotta! Miksi vastaat siihen???


      • Anonyymi
        5+14 kirjoitti:

        Hei oikeesti: aloittajan kirjoituksesta on yhdeksän vuotta! Miksi vastaat siihen???

        Mitäs se sulle kuuluu?


    • 69 / 65

      Ensimmäinen henkilöön menevä herja olisi liikaa ja toinen olisi saamalla se viimeinen.

      Tuollaisessa ei ole mitään lieventäviä asianhaaroja!
      Älä ressukka kuvittele, että pinna pitenisi ja käyttäytyminen tasoittuisi.
      Ei tuo jätkä sinusta kovin paljon piittaa. Puhukoon kohtaustensa jälkeen mitä tahansa.

      Ennemmin tai myöhemmin, sinä olet siinä nyrkin ja seinän välissä!

      En ymmärrä tuota muuten kuin käsittämättömän itsekkääksi kasvatetun kakran ilmiönä.
      Pinna palaa jos kaikki ei mene täydellisesi ko. tyypin halujen mukaan.
      Vihellä peli poikki välittömästi!

      Ps. Meidän 44-vuotisen yhteiselon aikana kumpikaan ei ole kertaakaan syyllistynyt kuvaamaasi käytökseen ja omalta osaltani voin vilpittömästi sanoa, ettei se ole kertaan edes käynyt mielessä.

    • Anonyymi

      Miehen kanssa jo 5v tunnettu silti saan kuulla monet haukut apinasta lehmään ja huoraan idiotti sairas...siihen lisäksi venäläiset kirosanat joiden sisältöä en kaikkea ymmärä ..tuntuu vaan ettei mies kunnioita sitä mitä hänellä on ja sitä miten käytöksensä saa itkemään ja omatunnon ihan pohjamutiin...että asiasta puhunut vaan tapojaan ei muuttanut..nim. masentunut nainen

    • Naiset on idiootteja. Jos nimittelee niin ero vaan heti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe