Status Quo

Montako kertaa Status Quo on vieraillut Suomessa?
Mukaan lasketaan 28.03.2010 Finlandia-talolta alkava 3 keikan Suomi-kiertue.
Ilmoita


miettii ja sanoo lonkalta, että -86 Lappajärvi Tulivuori-Rock-jes!!, Nummirock ja Ahvenlampirock tuossa kasikytäluvun lopulla. Helsinki 90- luvun taitteessa jäähalli, sitten Parainen? semmoinen soramonttu festari 98-99?, Vuokatissa 2000 luvun toisella puoliskalla 05? ja Tampere kesällä -07 'Pakkahoune'-
Muistakaa myös 70-luvulla Ruisrock ihan alussa, ja Helsingissä kultuuritalo, QUO-levyn aikoihin- 74 perättäisinä vuosina.
Siis kysymys oikaistaan; 4 keikan kiertue. OULU myös;)
1 VASTAUS:
Jep. Ja Turku Elysee -arena syksy 1991 ja syksy 1994. Olin paikalla. Onko kellään tietoa, kuinka turvallista on ostaa tuotteita FMTO:sta eli Quo fan Clubin nettikaupasta?
+Lisää kommentti
Useasti ja nähty useasti ja aivan useasti eri kokoonpanoissa ja useasti samat piisit ja saakeli yhä tää jätkä tykkää, se on quo tai ei mitään, pelin henki.
Ilmoita
Bobyoung milteinpä oikeassa. Koskaan ei ole quo keikallaan pettänyt, vaikka nyt on valitettavasti yksi poissa. Rossia morkataan usein ties mistä, mutta mies on 'se' työhevonen. Moni härmän stara voisi ottaa mallia, vaikka raha ratkaisee, kuinka homma hoidetaan ja prohymy kasvoilla:-)
Ilmoita
Rossi vaan vielä jaksaa! Huumori veikko..ei ole löytynyt parempaa bändiä, aikoinaan fanitin tietysti hanoita mut nykyään hanoin kasarimusiikki kuulostaa hieman amatöörimäiseltä mut quo on pitänyt paikkansa musiikki maussani
1 VASTAUS:
Sama täällä rock on rock.
+Lisää kommentti
däd däy diduli däy get däy didyli däy däd däyn didyli däy
Ilmoita
Enää ei nouse samanlaista bändiä mitä SQ oli/on. Kuinkahan voi olla niin että ketään ei kiinnosta tuollainen musiikki jotta nousisi uusi bändi jolla sama tatsi. Nykyään vaan räppi ykkösjuttu.
1 VASTAUS:
Virtasalmen motoparkissa juhannuksena, vuotta en muista.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Status Quo

Montako kertaa Status Quo on vieraillut Suomessa?
Mukaan lasketaan 28.03.2010 Finlandia-talolta alkava 3 keikan Suomi-kiertue.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta