Lakisääteinen seisontapäiväkorvaus !!

Vakuutusmaksut suole

Noin pari viikkoa sitten vestapuolen auto ajoi kylkeeni aiheuttaen vauriot autolle jolla ei voinut enään ajaa..Auto on pajalla...ja yritin saada sijaisauton, mutta perustelut eivät olleet riittäviä sijais autolle vaikka olen vuorotöissä ja viisi kesraa niiden harrastukset ym...Vastapuolen auto oli syyllinen kysiseen kolariin ja otin selville ettei ollut minkäänlaista mahdollisuutta saada sijais autoa vaikka itse en aiheuttanut kyseistä tillannetta ja minulla ei ollut keskeyttämisvakuutta autolle, vaikka isokasko olikin. Mutta tulenko saamaan vastapuolen vakuutusyhtiöltä lakisääteisen seisontäpäiväkorvauksen? Olen pommitellut molempien osapuolien vakuutusyhtiöitä ja niistä ei todellakaan ota selvää kärsivällisyys poettää..On se vaan niin väärin kun itse ei ole aiheuttanut kolaria ja auto seisoo pajalla noin 3-4 viikkoo ja joudun maksamaan kyseiseltä ajalta vakuutukset ilman sijais autoa ja ehkä ilman seisontapäiväkorvausta. Auttakaa minua valaisemaan ????

4

6757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeaan yhteyteen

      Sellaista ei ole olemassakaan kuin "lakisääteinen seisontapäiväkorvaus". Keskeytysvakuutuksen voit ottaa jos tarvitset välttämättä sijaisauton, mutta sekin on sinun oma vakuutuksesi ja ihan vapaaehtoinen.

      Liikennevakuutus on lakisääteinen ja pakollinen, mutta sen tarkoituskin on korvata vain ja ainoastaan vastapuolen aineelliset ja henkilövahingot. Vastapuolen vakuutusyhtiö ei sinulle mitään sijaisautoa korvaa, kun ei vastapuoli ole mitään sellaista vakuutusta maksanutkaan. Miksi korvaisi?

      Sitten sotket vielä kaksi täysin erillistä asiaa. Jos auto seisoo pajalla vastapuolen aiheuttaman syyn takia, niin mitä ihmettä sen pitäisi vaikuttaa sinun omalle vakuutusyhtiöllesi maksamiin maksuihin? Tottakai maksat omia vakuutuksiasi yhtiölle, jolla ei ole osaa, eikä arpaa koko tapahtumaan. Ethän ole sinne keskeytysvakuutusta maksanut!

      • puhe

        Liikennevakuutuksesta maksetaan syyttömälle osapuolelle korvaus ajalta, jonka auto on korjattavana, ellei syytön osapuoli saa sijaisautoa esim työmatkojen takia. Korvaus on luokkaa 10 e /päivä, tarkempia summia en tarkistanut.


      • vakuutusm...

        Minulle tuli mustaavalokosella jossa luki näin..."Muutoin ajoneuvonne korjausajalta maksamme lakisääteisen seisontapäiväkorvauksen ...OP-Pohjolan korvauspalvelujen henkilön allekirjoittamana..itsekkin ihmettelin mikä se sommoinen on. Ensinnäkin olen ihan ensinmäistä kertaa vakuutusyhtiöiden kanssa kun ei ole tullut koskaan kolaroitu ja muutenkaan joutunut kanssakäymisiin vaikka 15 vuotta olen vakuutuksia maksanu. Eli itse olen asioita helvetin tietämätön kun ei ole kohdalle sattunut.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe