MInkälainen on naisellinen nainen?

Emilia heittomerkill

Nyt tässä ollaan tosissaan, minkälainen on mielestänne naisellinen nainen ja minkälainen hän ei ole?

21

9620

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen on...

      hieman pyöreähkö, ei siis lihava, vaan runsaaaan muotoinen...semmoinen mistä saaa kiinni, eikä luut kolise....

      Hymyilevä, naurava...ei tosikko...semmoisesta on naisellinen nainen tehty.

    • ....

      naisellisuus on kaikkea mitä homot yrittävät imitoida. Katso heitä

    • määrittelijästä

      Naisellinen nainen on hyvin laaja määritelmä ja riippuu loppukädessä siitä määrittelijästä. Myös naisen iällä on tässä jotain merkitystä, se mikä tulkitaan vaikkapa 25 vuotiaassa naisessa naiselliseksi voi näyttää jo säälittävältä jossakin 50 vuotiaassa naisessa, ja toisin päin.

      Oma ideaali olisi se (omaa ikäluokkaa oleva) 20-30 vuotias nainen, jolla on pitkät hiukset, solakka/normaali/hoikka vartalo (toki pieni pyöreys ei varmaan mitään haittaa, mutta raja naisellisen pyöreyden ja lihavan välillä on hyvin epäselvä ja määrittelijästä riippuvainen), käyttää kohtuudella tai ei ollenkaan meikkiä, pukeutuu naisellisesti (en nyt välttämättä tarkoita tällä mitään mekkoa, vaan lähinnä sitä että nainen pitää muutakin kuin niitä sinisiä farkkuja ja t-paitaa) ja ennen kaikkea hymyilee. Loppu onkin sitten sitä ei-ei listaa, sillä nainen on yleensä jo automaattisesti tietyn verran naisellinen miesten silmissä, mutta hän voi vähentää tuota naisellisuuttaan pukeutumalla miesmäisesti, kasvattamalla liian näkyvät lihakset, leikkaamalla hiuksensa, hankkimalla tatuoinnin tai korvakorujen lisäksi muita lävistyksiä, käyttäytymällä huonosti/miesmäisesti/härskisti.

      Pari linkkiä omasta mielestäni naisellisista naisista:

      http://x92.xanga.com/962f507617134227880588/s179386062.jpg
      http://static2.thrivesmart.com/uploaded_images/business_images/0007/0881/Woman-Glasses-1_slide_show.jpg
      http://www.youthink.com/quiz_images/quiz1726outcome2.jpg
      http://www.pseudoart.co.uk/portfolio/2008/vsmu_young_woman_old_woman_young_man_old_man/photo_young_woman.jpg
      http://cdn.buzznet.com/media/jj1//2009/07/mcadams-running/rachel-mcadams-running-woman-03.jpg

      Ja sitten epänaisellisista naisista:

      http://i44.photobucket.com/albums/f18/ep3er/MANLY.jpg
      http://2.bp.blogspot.com/_3clLE7Yvy1E/RwVc0I7ejKI/AAAAAAAAACg/ivL39E67mPI/s320/molly bionic.jpg
      http://www.crossfit.com/mt-archive2/RunningCert0108EvaT.jpg
      http://imaginingourselves.imow.org/Asset/2217_web1FE7T6414_impact1.jpg
      http://moremashup.com/wp-content/uploads/2009/08/Nicole.jpg

      Ja tulee aina muistaa se ettei naisellinen tarkoita aina sitä että on kaunis tai että epänaisellisuus olisi epäseksikästä. Jokin urheilija nainen voi olla hyvinkin epänaisellinen ja silti monen miehen himoitsema seksisymboli. Naisellisuus viehättää yleensä näitä nuorempia ja epävarmoja miehiä, kun taas jo elämää nähneet ja itsevarmuutta omaavat miehet eivät ole niin tarkkoja siitä naisen naisellisuudesta. Tämä näkyy eritoten siinä että esim. 20 vuotias aiemmin pitkätukkainen naisellisesti pukeutuva nainen huomaa ettei hänelle riitäkään enää niin paljoa kysyntää baareissa sen jälkeen kun hän leikkasi hiuksensa ja muutti pukeutumistyyliään. Suosion lasku ei johdu siitä että nainen olisi vanhentunut, vaan siitä että lyhyet hiukset ja miesmäinen pukeutumistyyli karkottaa nuoria miehiä jotka tulkitsevat nuo asiat negatiivisesti. Eli jos haluaa päästä helpommin parisuhteeseen, niin tuota naiseutta kannattaa vaalia ja korostaa, mutta jos olet jo sellaisessa tai sinulla on tarpeeksi ikää mittarissa, niin sitten voit olla ihan rauhassa epänaisellinen.

      • Suklaasilmät

        kun luin tän vastauksen. Olen varmaan maailman epänaisellisin nainen, enkä ole sitä koskaan tajunnut :( Miehet varmaan kammoaa mua. Rakastan urheilua ja vedän leukoja ihan onnessani. Mulla on kova ääni ja suutun nopsasti. Kerron vitsejä ja puhun suoraan. En ole avuton, enkä tarvitse miesten apua. Uskon tasa-arvoon! Tukkanikin on lyhyt ja tissit avuttoman kokoiset rusinat, koska rasvaprosenttini on alhainen. Tykkään lihaksista ja farkuista ja olisin mielelläni kuten Pink! Minusta hän on kaunis. Pelastaakohan yhtään se, että olen melko pienikokoinen ja nauran ja hymyilen paljon. Olen myös aika kiltti ja itkenkin joskus ihan julkisesti. Farkkujen ja t-paidan lisäksi pidän paljon mekoista ja käytän niitä tiuhaan. Minua on nuoruudessa miehet pidelleet aika huonosti ja siksi haluan, että minuun ihastuttaisiin sellaisena kuin oikeasti olen, enkä halua olla mikään kikattava kiharapilvi, joka herättää ihastusta vain ulkoisilla avuillaan ja tulee jymäytetyksi. Onkohan toivoakaan?


    • o1o1o1o

      Kun naisellinen nainen kävelee, sen ryhdistä ja askeleesta näkee, että siinä menee nainen eikä löntystävä poika. Naisellisen naisen käytös on sellaista, että huomaa että hän on sinut itsensä kanssa eikä hänen tarvitse esittää sen paremmin sukupuolineutraalia olentoa, avutonta pikkutyttöä, jääprinsessaa kuin jätkämäistä rääväsuutaakaan. Naisellinen nainen tietää hymyn ja katseen voiman ja mitkä ovat hänen muut vahvuutensa ja osaa tarpeen tullen käyttää niitä vaikutuksen tekemiseen. Naisellisen naisen käytöksessä on tilannetajua ja tyyliä ilman keinotekoisen hienostelun vaikutelmaa.

    • Emilia heittomerkill

      Piti vielä teitä kiittämäni, sillä oli niin kauniita ajatuksia mukana viesteissänne. Sellainenhan se on se naisellinen nainen.

      • kylie#2

      • Emilia heittomerkill

      • ihan mitä vain
        Emilia heittomerkill kirjoitti:

        Minkämoiset miehet sitten mielestäsi sopisivat juuri noille naisille tai naiselliselle naiselle :)

        Riippuu tietenkin siitä naisesta :D

        Jokin naisellinen nainen voi haluta itselleen sellaisen 100kg bodarin, joku toinen taas jonkin 50 kiloisen tummiin pukeutuvan hevarin ja joku kolmas vaikka sitten sen Pentti Perus Insinöörin.


    • velo

      Naisellinen nainen on sellainen,joka on löytänyt oman tyylinsä! Sellainen nainen,joka kantaa vaatteitaan ja omaa itseään hienon tyylikkäästi. Useimmiten oma tyyli tuntuu löytyvän vasta 3-kymppisenä ja sisältää jo muutakin kuin ulkonäön ja vaatteet.

      Näin kesän kynnyksellä pukeutumiseen liittyen:
      Naisellista ja seksikästä ei ole se,että jotain tyylittömästi paljastaa vaan ennemmin se,että tyylikkäästi peittää!
      Kevyt/ohut polvipituinen tai pidempi hame tai mekko esim. aina naisellisempi ja seksikkäämpi kuin minihame!

      Pukeutumiseen liittyviä "turn-offeja" muutama:
      -caprihousut
      -korkokenkien kanssa käytetyt "hörhelö"sukat
      -nirunarusandaalit (mallia antiikin Rooman sotilaslegioonat)
      -isot aurinkolasit

    • hymyilevä ja levollinen oman vartalonsa suhteen ,. ei yritä piilottaa itseään vaan luottaa siihen että löytää aina paikkansa pelkästään naisena olemalla miesten keskuudessa ,.

    • Naisellisuus

      Naisellisuus tulee naisen sisältä, sitä joko on tai ei ole. Ihanan naiselliset vaatteetkaan eivät voi lopulta peittää sitä ja korvata, jos nainen on käytökseltään tosi jätkämäinen, kiroilee paljon, istuu naisellisesta lookista huolimatta kuin tukkijätkä(hajareisin), polttaa paljon tupakkaa ja juo kuin pesusieni. Naisellisen naisen tyyli ei ole koskaan liian paljastava, peittää ja paljastaa sopivasti, mutta ei liikaa. Naisellinen nainen ei ole meikannut liian vahvasti ja tosi paljon, meikki on siisti ja hillitty tai sitten voi olla myös ilman meikkiä jos haluaa. Naisellisen naisen käytös on yleensä ystävällistä ja muita ihmisiä kunnioittavaa, mutta ei teeskentelevää. Naisellinen voi olla myös lyhyellä tukalla kunhan malli on naisellinen ja itselle sopiva (mm. prinsessa Diana). Pitkä tukka on naisellinen, jos on siisti ja puhdas eikä roiku silmillä kuin kodittomalla, jolla ei ole ollut mahdollisuutta siistiä sitä ja jos pitkä tukka hiuslaadun ja päänahan kunnon puolesta sopii.

    • 52mies

      Hame, ehdottomasti. Punaiset huulet, puolipitkät tai pitkät hiukset. Hymy.
      Hyvin simppeliä, klassista pukeutumista. Pyöreät korvakorut (sellaiset isohkot ja
      kapeat renkaat, en tiedä mikä niiden nimitys on). Kroppa pitäisi olla kohtuullinen, ei
      tarvitse olla missihoikka, mutta vatsa ei saa olla rintoja pullistuneempi.

      Kun hame ja hiukset heilahtaa, olen aivan myyty!

    • ltooyt

      Tosi nainen löytää vastaukset ihan itse netistä muutamassa minuutissa, pikkulikat kyselee palstoilta.

    • Tämä tulee nyt myöhässä, mutta aina saa lukea, että joku valittaa tai mainitsee, ettei lyhythiuksinen nainen voi olla naisellinen. Entäs Audrey Hepburn tai prinsessa Diana? Heillä molemmilla oli jatkuvasti tai johonkin tietyyn aikaan elämästä lyhyet hiukset. Olivatko he sitten epänaisellisia? Tai vaikka Mia Farrow 1960-luvulla, jolloin hänellä oli lyhyt tukka (taisi olla vielä 1970-luvun alussa)? Ja lisataa voisi jatkaa vaikka loputtomiin. Halle Berry, Keira Nightley (oli lyhyet hiukset jonkin aikaa), Emma Watson(yhteen aikaan lyhyt tukka)...

      Toki miesmäisemmän näköisiäkin lyhyttukkaisia löytyy, mutta niin myös miesmäisen näköisiä pitkätukkaisia naisia kuten myös naisellisia pitkätukkaisia.

      Itselläni on lyhyt tukka, mutta en koe olevani miesmäinen/äijämäinen enkä kauhean poikamainenkaan. Mutta en kuitenkaan ajattele sukupuolta ihan kaikissa asioissa, joita teen. Voin ihan hyvin katsoa vaikka toimintaelokuvia, jos haluan tai kuunnella vaikka jotain heviä joskus kuten Iron maidenia (molemmat petinteisesti ei niin naisellisia asioita). Ja joku mainitsi täällä, että oluen juonti ei ole kauhean naisellista, niin nyt juon Sandelsia (tosin en juomalla juo, vain yksi pieni tölkki).

      Naisellisuus on myös tunne. Jos tuntee olevansa naisellinen eikä miesmäinen ja käytöskin on enemmän naisellisen tai tyttömäisen suuntaan, niin sitten on sitä. Toinen ei voi ihan aina määritellä, että et ole naisellinen kun sinulla ei ole esim. pitkä tukka tai et kauheasti meikkaa. Tai et ole naisellinen kun juot vaikka olutta viinin tai siiderin sijaan. Tai mitä muuta tahansa.

    • Anonyymi

      40 vuotias vartalostaan ja pukeutumisestaan huolta pitävä nainen.
      Tyylikäs ihminen joka tuoksuu hyvälle, siistit hiukset .
      sitten toisenlaiset naiset, huomiota herättämättömät tunika ja legginssit päällä lyllertävät hiukset terrakotan väriseksi värjättyinä.
      Kengät lintassa ja suihkussa käyty viimeksi toissa päivänä. terassilla kaljaa litkivät eivät kuoharia tai viiniä niinkuin tyylikkäät naiset.
      Näin yleistettynä näen asian.

    • Anonyymi

      No esimerkiksi Halonen ja sen tehyn punatukkainen puheenjohtaja eivät ole naisia vaan pelottavia röllejä, metsän hirviöitä.

    • Anonyymi

      Varmaan toisten (sikkien) mielestä sellaiset, jotka ei kykene puolustamaan itseään niin henkisesti kuin fyysisesti

    • Anonyymi

      -Isot tissit
      -Kurvikas peppu
      -Pitkät hiukset
      -Käyttää mekkoja
      -Meikkaa joka päivä
      -Pitkät kynnet
      -Käyttää korkokenkiä
      -Kiltti
      -Tykkää eläimistä
      -Tykkää seksistä
      -Kaunis

    • Anonyymi

      Karvaton

    • Anonyymi

      Eiköhän se tiedetä monessa sukupolvessa jo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe