BeautyHair Sirpa Mansner

Kiinnostunut...

Onko kenelläkää kokemusta? Tuleeko hyvät hiukset? Toimipaikkojahan on paljon, että voi sanoa paikan vielä missä on käynyt. (:

44

4814

  Vastaukset

  • muusta en tiedä .?? siellä kusetetaan työntekijöitä oikein perusteellisesti..

   • Puhut asiaa. Ei kai siellä kukaan kauaa viihdy, etenkään jos on lahjakas ja hyvä kampaaja. Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä, allekirjoitan kusetusväitteesi täysin. Luultavasti isot kampaamoketjut yleensä perustuvat idealle, että palkataan nuoria kampaajia suoraan koulun "penkiltä" minimipalkalla, kaikkia lisiä/vakuutuksia ei makseta, ei ole työterveyshuoltoa, työntekijää ei arvosteta vaan simpuutetaan kuin apinaa ja kohdellaan kuin idioottia. Kiire on, mutta koko ajan pitäisi tehdä nopeammin ja tuottaa rahaa kuin mekaaninen kone. Ei siinä paljoa asiakkaan, saati työntekijän etua ajatella.
    Kertakäyttötyövoima on halpaa, nuorta ja viatonta.


  • Kampaajia kusetetaan kyllä, porukka on ammattitaitoista mutta jos arvostaa kampaajaansa yhtään kannattaa asioida muualla. Ammattitaitoa löytyy mutta eivät saa näissä liikkeissä edes keskustella muusta kuin hiuksista, ei tule hirveän hyvää kontaktia kampaajaan kun puhutaan kuinka kamalat hiukseni ovat. Ainoat hyvät kokemukset itiksessä mutta sieltäkin ykköskampaaja on juuri lähtenyt, ja kaikkea hyvää hänelle!

   • Itse olen ollut sirpamansnerilla töissä, ja en kauaa ollut


   • S- kirjoitti:

    Itse olen ollut sirpamansnerilla töissä, ja en kauaa ollut

    ja nimenomaisessa itiksen liikkeessä


   • Martinlaskson ostari oli tyhjä, kysyin niskatukan siistimistä . N 1/ 2 cm. Koneellinennhinta 20 e. Hieman enemmän siistimistä hinta olisi 50 e. Oho ? En suostunut tehtiin jotakin 5 min työ hinta oli 35 e.? Työ kesti tasan 5 min. Ei pesua eikä muuta. Ei ihme että ei ollut asiakkaita . Pöyristettävä hinta. Muualla saisin sama kympillå.


  • Itse olin sielä töissä. ja kyllä sielä kusetetaan ja kohdellaan työntekijöitä törkeästi.

  • Minä kävin Kaisaniemen tolla kampaajalla. Poikani hiukset leikattiin ja ihan hirveät niistä tuli. Takaa tosi lyhyt ja eestä ei edes leikattu oikein mitään. Maksoi jotain 40euroa. EN itse viittinyt valittaa tai sanoa, että '' voisitko leikata vielä vähän? '' kun oltiin jo kassalla....

  • Kävin Beauty Hair Sirpa Mansner Kaisanimenkadaun liikkeessä Elinalla permanentissa ja leikkauksessa. Olisi tehnyt mieli ostaa peruukki sen jälkeen. Koskaan aikaisemmin ei ole hiukset menneet täydellisesti pilalle :)

  • Itse kävin Malmilla ja hiukset on ihan pilalla, totaalisen epäonnistunut värjäys.

   • Joo en tiedä miksi me ammattilaiset ollaan ,so out of mansner. Halu antaa ammattitaitoa, mut ei huolita vanhusta duuniin.


   • vanhaparturikampaaja kirjoitti:

    Joo en tiedä miksi me ammattilaiset ollaan ,so out of mansner. Halu antaa ammattitaitoa, mut ei huolita vanhusta duuniin.

    Me vanhat tiedetään osaamme vaatia palkkaa sekä tiedämme työaikalait eikä meitä voida kusettaa niin kuin vastavalmistuneita tai alalle opiskelevia, meitä ei uskalleta palkata.


  • On nyt aika vanha ketju jo, mutta vastaan silti tasapuolisuuden nimissä. Itse olen käynyt useammassa liikkeessä, ja joskus on tullut hutejakin. Yleensä käyn Malmilla tai Kaisaniemessä, ja ihan tyytyväinen olen ollut. Jos en ole ollut tyytyväinen,on aina korjattu mukisematta. Ja ainakin minun kanssani ovat kaikki kampaajat jutelleet mistä vain! Koska joukossa on noviisejakin, kannattaa pyytää tilatessa joku kokenut kampaaja.

  • Kiitos kaikki entiset työntekijät :) En siis menettänyt mitään, vaikka en päässyt Mansnerille duuniin . (Liikaa työkokemusta yli 20 vuotta ja liikaa ikää 48-v ?? ) Niillä on jatkuvasti haku työntekijöistä Mol.fi-sivuilla :)

   • Eivät palkkaa kokeneempaa kampaajaa saatikaan vanhempaa koska he tietävät oikeutensa! Nuoria ja kokemattomia palkkaavat kun eivät tiedä/uskalla omia oikeuksiaan. Kusettavat minkä kerkeävät! Onneksi tuli kuittipakko!


  • Ei varmaan tuu, sehän on selkee tosi. Pyydä takuu ja kysy onko vastuuvakuutusta.

  • No minä ihmettelinkin vähän. Olen käynyt kaksi kertaa Mansnerilla ja molemmilla kerroilla on ollut todella taitava nuori työntekijä. Edellisestä käynnistä oli noin puoli vuotta aikaa ja koko henkilökunta oli tässä välissä kokonaan vaihtunut, ei ollut enää sekään henkilö töissä, joka laittoi hiukseni edellisellä kerralla. Ensimmäisellä kerrallakin joku asiakas tuli sisään ja kysyi jotakin tiettyä työntekijää ja hänelle ilmoitettiin, ettei henkilö ole enää töissä kyseisessä liikkeessä. Toivon kuitenkin, että nämä nuoret taitavat työntekijät hyötyvät ainakin työkokemuksen verran ja perustavat itse menestyviä yrityksiä. Muutenkin toivon, että myös asiakkaat arvostavat kampaajan työtä ja sen myötä myös jotakin voi palvelusta maksaakin. Liian moni yrittäjä joutuu laittamaan pillit pussiin, koska toiminta ei kannata.

  • Mä olen ollut Sirpa Mansnerilla töissä 8v. Lähdin kun perustin lopulta oman. Mitään pahaa sanottavaa ei kyllä ole. Ihmettelen väitteitä työntekijöiden sortamisesta. Palkkaus on tessin mukainen, ja valmis hyvä kampaaja tienaa hyvin kun saa provikat päälle. Tottakai vastavalmistuneella on pienempi palkka kuin kauan alalla olleella, ihan joka paikassa. Työterveyshuoltokin löytyi, jossa kaikki työperäiset asiat hoidettiin. Perus sairaanhoito normi lääkärissä. Nuoret kampaajat eivät yleensä tiedä mitä kampaajan työ on, siksi vaihtuvuus nuorten kesken on suurta. Usein kuvitellaan että kampaaja vain laittelee omia hiuksiaan, on nätti ja tienaa hyvin. Kampaajan työhön kun kuuluu kaikki kampaamon työt, myös yleinen siivous, myynti, kassatyöt, juoksevat muut asiat. Eikä rahaa tule jollei asiakkaita tee. Hyvällä kampaajalla on nopeasti oma asiakaspiiri joka pitää kiinni leivänreunassa ;) Huono kampaaja ei liksoille pääsekään.
   Jos vielä työntekijäksi lähtisin, en edes miettisi vaan samaan firmaan palaisin. Harvinaisen hyvin kaikki asiat lain mukaisia. Näin ei joka firmassa todella ole!
   Voin suositella myös asiakkaana, monta vuotta kävin eri tekijöillä ja aina on hiukseni olleet täydelliset. Olen jopa uskaltautunut opiskelijoille eikä moitteen sanaa.

   • Ja mikä tessin mukaan palkkaus?
    Sielä on kiintee kuukausi palkka provikka.


  • En tiedä mistä firman hyvä maine on peräisin. Mutta nyt tehdään kalliiseen hintaa nopeasti ja huonosti. Tuntuu että raha on ainut asia joka enää määrää mitään. Vissiin liian monta sukulaisten suuta elätettävänä saman firman rahoista. Asiakkaana vaihdan muuhun kampaamoon jossa asiakas on kuningas. Sellaiseen kampaamoon jossaminusta välitetään enkä ole pelkkä lompakon kantaja. Hyi hävetkää.

  • Aivan vitun järkyttävää paskaa älkää koskaan käykö vitun aivokuolleet apinat ei ymmärrä mitä vittua niille sanotaan

  • Itse vaihtanut yrittäjyydestä mansnerille töihin, nyt vuoden päivät firmalla töitä tehnyt ja palkka on kyllä ollut merkittävästi enemmän kun joka kuu pääsee provinsiolle kun vertaa yrittäjänä kaikkiin maksuihin tms. Mitä siihen kuuluu niin koen nyt saavani enemmän rahaa kun koskaan aiemmin, toki minulla oli myös oma asiakaskunta kun töihin tulin. Minulla ei kyllä firmasta ole huonoa sanottavaa kaikki lain mukaista ja kun joustaa firmalle niin firma joustaa takas.

  • Tässä firmassa joustetaan vain yhteen suuntaan. Työntekijällä ei ole mitään arvoa.

  • Outoa haukkumista hyvästä firmasta, missä ammattitaitonen omistaja ja tunnen montakin kampaajaa jotka olleet työssä siellä kymmeniä vuosia !! Itse ollut myös, ei valitettavaa lainkaan ! Päinvastoin, kadun että ikinä lähdin pois !

  • Olenko vai en kyseisessä firmass töissä.niiltä jotka jaksavat vuodesta vuoteen purnaamata tehdä töitä eivä ikinä kiitosta saa.teet luuserien työt omiesi lisksi ja saat palkalsi vaan sen että etkö.pystynyt enempään.rajansa on kaikella ahneudellallakin.katsokaa verotiedot

  • Oliskohan tonkin firman aika tulla tälle vuosituhannelle.ei nimi kauas.kanna.kuulemma 50vuotta ja tytär jaksaa jatkaa samaa paskaa kun nämä viestit osottavat

  • Se haastattelulomake on aika erikoinen mikä pitää täyttää ennen kun haastattelu alkaa. Muutenkin jäi vähän sellainen outo fiilis kun lähes kaikki lapsettomat ja ajokortilliset ystäväni ovat firmaan palkattu, mutta minua ei valittu.. tiedä sitten oliko syinä oikeasti se että minulla on lapsia, eikä ajokorttia. Näin jälkeenpäin kun näitä olen lukenut, niin eipä edes enää harmita. Haastattelija oli muutenkin todella törppö ja häijyhkö :-D

  • Huhhu, melkein varasin ajan kyseisen ketjun liikkeeseen, mutta tämän keskustelun luettuani ei tee moista työntekijöitä sortavaa yritystä mieli tukea. Että viestiä vaan sinne päin, - sillä on väliä, miten yritys työntekijöitään kohtelee.

   • Meinasin itse juuri mennä sinne mutta kiitos vinkeistä en ole todellakaan enää menossa. Et suuri kiitos kaikille paitsi niiden omistajien viesteille.


  • Itse työskentelin mansnerilla noin. 6kk ja never again! Ihan järkyttävää skeidaa työntekijöitä kusetetaan niin paljon kun vaan pystytään pitää kaikki työt tehdä niin nopeesti kun vaan mahdollista ja jos ei niin siitä saa kyllä kuulla joka_kerta!! En ikinä saanut palkkaa jos olin kipeä koska en koskaan saanut lääkärin todistusta kunnallisesta. Joten kampaajat äläkää ikinä hakeko kyseiseen firmaan!

  • Sirpa Mansner oli tänään maikkarin aamutv:s Lenita Airiston kanssa. Ovat ystävättäriä. Kehumista ja kehumista tuli Lenitalta.

   • Ei kukaan nyt mee telkkariin haukkumaan toista vaikka ei niin tykättäiskään, no ystävyys, sitä ny ollaan olevinaan niin ystävää ,kun ollaan telkkarissa, pitää olla ystävällinen ja käyttäytyä ihmisten edessä.


  • Itse kyseisessä firmassa lähes vuoden olin töissä ja sitten oli pakko päästä pois. Työntekijöitä sorretaan eikä pidetä minkään arvoisina, paitsi silloin jos jaksat mielistellä ja nuoleskella omistajaa. Työterveyshuollosta ei tietoakaan. Siitä kun kysyi niin asiaa kierreltiin ja kaarreltiin eikä kerrottu totuutta. Kaikkea muutakin oleellista tietoa pimitettiin. Hyville ansioille todella vaikea päästä vaikka tekisi kuinka paljon töitä. Jos viitsit jostain puutteesta huomauttaa saat haukut ja syyt käännetään omille niskoillesi. Ei missään nimessä kannata hakea sinne töihin, eikä myöskään asiakkaana kannattaa tuollaista paikkaa. Eivät sitä ansaitse. Vaikka kuinka olisi hyvä tarjous niin se on suoraan työntekijöiden jo alhaisesta palkasta pois omistajien itsensä tienatessa kymmenen ihmisen edestä.

  • Joo täytyy kyllä sanoa, että edellä olevat asiat pitävät täysin paikkansa ja positiivisten kommenttien kirjoittaja luultavasti ihan oikeasti on joku omistajista. Aivan kahjoa meininkiä kyseisessä yrityksessä. Työntekijöiden vaihtuvuus tosi korkea, kertoohan sekin jo tosi paljon..
   Kuullut aivan järkyttäviä juttuja, siinä yrityksessä ei kyllä työntekijöitä arvosteta paskanvertaa, ellet ole kieli ruskeana omistajia kohtaan...

  • Aivan kamala työpaikka! Mitään työterveyttä ei ole ja kun pitää kiinni oikeuksistaan nii saa vaib huudot että eb arvosta työtäni (?) Arvostan kyllä työtäni ja olen hyvä kampaaja mutta rajansa minullakin. Haluaisij tehdä asiakkaan rauhassa, ilman kiirettä mutta väri ajat esim. Ovat naurettavan lyhyitä. Ei siinä ehdi asiakasta kuunnella. Mikä harmittaa minua suuresti :(

  • Kamalin työpaikka jossa olen ollut. Työntekijää ei arvosteta yhtään ja auta armias jos satut sairastumaan, saat kuulla kunniasi jos et pääse pariin päivään kuumeen takia takomaan rahaa kassaan. Kaikki edellämainittu negatiivinen palaute on totta. Sen kertoo varmasti jo jatkuva vaihtuvuus työpisteissä ja jatkuvasti avoimena olevat työpaikat. Kuluttajana en tukisi tämänkaltaista firmaa.

   • Jep täysin sama kokemus itsellä tästä työpaikkana. Kivat asiakkaat ja ihanat työkaverit pelastivat päivän kun meinasi epätoivo iskeä. Muuten ihan älytöntä touhua. Näkipähän sen millainen työnantaja en todellakaan itse halua olla.


  • Parhaat lähtee. Ne yleensä perseennuolijat omaan pussiin pelaajat jää. Onnetonta firman hoitamista ja nyt uus tunari liike Rediin. Sääliksi käy työn tekijöitä tulos painostuksen alla. Koittakaa jaksaa

  • Asennekysymys . Valittajat ei pärjää eikä kestä painetta, jos v-käyrä nousee niin sitten tuumaustauko ja pikapalaverin paikka.

   • Eipä tuolla siitä ole kysymys, kun firma hoitaa kaikki asiat päin helvettiä ja lainvastaisesti moni asia. Siellä ne jotka valittaa on aivan oikeassa vaatiessaan asioita. Vain ne sinne jäävät jotka eivät tiedä miten työpaikkojen pitäisi toimia ja jotka eivät uskalla pitää kiinni oikeuksistaan. Siksi siellä nykyään lähinnä töissä vastavalmistuneita ja vanhoja tätejä jotka eivät enää pärjää muualla. Kaikkialla muualla missä ollut töissä ei ole ollut mitään valittamisen aihetta.


  • Mietin kans, että onko laillista vaatia työntekijöitä pesemään nitriliinihanskoja uudestaan ja uudestaan niin kauan kunnes ne hajoavat? Käytetään siis uudestaan useita kertoja. Mielestäni työturvallisuus ei nyt mene ihan putkeen. Foliotkin pestään useaan otteeseen, mutta sen nyt vielä joten kuten siedän.....

  • Vaarallista työntekijöille kun KERTAKÄYTTÖhanskat joutuu pesemään moneen kertaan ja käyttämään niitä niin kauan että hajoaa, vaikka aineet imeytyy jo yhden kerran jälkeen niistä läpi. Samoin folioit pestään niin kauna uudestaan että kuluu puhki. Jolloin helposti asiakkaillekin tulee väriä vääriin paikkoihin kuluneiden folioiden läpi. Jännä että tällaista saa tehdä. Terveyden uhalla säästetään joka asiassa.

  • Olen käynyt ko. kampaamossa, mutta mietin tässä juuri vaihtamista. Tuntuu, että aineissa säästetään, niin että tulos ei ole sitä mitä piti. Hinnoissakin on toivomista. Tuntuu, että yritetään vain saada mahdollisimman paljon rahaa, mahdollisimman vähällä. Asiakkaita ei arvosteta oikeasti.

   • Joo, ihan normaali kun siellä koko suku elätä isoäidin firmasta.
    Tosi outo, eiks kukaan niist halunnu olla jotain muuta elämässä kun peleilla pomoksi mummon firmassa ja haukku työntekijät jotka saa minimi palkka?

    Siellä palkkataan muuten semmoset heikkot ihmiset, koska vahva ihminen ei viihty siellä kauan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   20671
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   344
   3665
  3. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   117
   3551
  4. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   216
   3184
  5. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   49
   1232