Löysin vanhan kirjoitukseni

Huutavanääni

Vanha kirjoitus alkaa tästä....

"Ehkä tässä vaiheessa minun on hyvä kirjoittaa hieman sitä historiaa, mikä ajoi minut ottamaan selvää kannabiksesta.
Siitä silloin selviää se miksi ajattelen kannabiksesta, niinkuin ajattelen.

Palataan aikaan yli 30 vuotta sitten.
Siloin minun kannabistietoni oli se mikä on monilla tänäkin päivänä, mutta joka on jo paljon korjaantunut.
Eli, ensiksikin niputin kannabiksen samaan nippuun, enkä osannut kuvitella, että seuraamukset eri huumeilla on erillaiset.
Kun poikani ensimmäisen kerran mainitsi kokeilleensa kannabista, niin Hän "valisti" minua "Että kannabis ei ole huume lainkaan vaan se on lievempää kuin olut."
Koska en tuntenut asiaa, niin seurasin tilannetta. Aluksi tuntui, että kaikki menee niinkuin poikani minulle on sanonut.
Mutta jo noin 6 kk. jälkeen (ensimmäisistä "kokeiluista" poikani alkoi muuttumaan (Hän oli silloin n. 20 v.)mielestäni oudoksi. Kaveri piiri muuttui, Hän alkoi seurustelemaan hippien kanssa ja alkoi itsekkin muuntaunn hippimäiseksi. Koulunkänti ei enää ollut tärkeää.
Entiset kaverit saivat jäädä, joista on nyt tullut, kuka insinööriksi, kuka opettajaksi jne. Kaikilla entisillä kavereilla on avioliitot kunnossa ja turvattu toimeentulo.

Sen sijaan nämä uudet hippikaverit.....

Kaikilla järjestään on avioliitot rempallaan ja lapset yhteiskunnan elätettävänä. Kenelläkään heillä ei ole työpaikkaa vaan ovat syrjäytyneessä tilassa, mutta onnellisia kannabiksensa kanssa.
Yksi näistä poikani uusista hippikavereista on "hurahtanut uskoon" (on koittanut poikaanikin neuvoa käyttämään harvemmin) mutta silti käyttää kannabista, mutta ei ole niin sekaisin kun poikani.

Palaan nyt historiassani siihen, kun huomasin poikani muuttuvan mielestäni omituiseksi.

Aloin ottamaan selvää, mikä on tämä "harmittomaksi mainostettu huume".

Yli 30 vuotta sitten oleva tietous oli hyvin köyhää. Tietoa sain mm. Ilka Taipaleelta, joka lohdutteli, että kyllä nuoret jättävät kannabiksen kun tulevat järkevämpään ikään eli viimeistään 30 vuotiaana.
Parempaa tietoa sain Juhanna Idänpää-Heikkilän kirjoista, ja itse asiassa sieltä ensimmäisen kerran löysin sanan "rasvaliukoinen".

Jossain törmäsin vihreitten kansanedustajaan Heidi Hautalaan ja Hän lähetti minulle Ranskalaisen sanomalehden kirjoituksen (Le Monde) jossa oli Gabriel Nahaksen tutkimuksen tuloksia (arvostukesni parani Heidi Hautalaa kohtaan huomattavasti) ja että Hän olis saanut Nobel palkinnon tutkimuksistaan (että se on rasvaliukoinen)
Joita tutkimuksia (huolimatta täällä olevista valheellisista vastaväitteistä) ei ole missään vaiheessa peruutettu eikä edes kyseenalaistettu.
Kyseenalaistajina ovat olleet vain kannabikseen rakastuneet, mutta ei oikea lääketiede.

Käännätin tämä Le Monden kirjoituksen ja silmäni aukenivat.
Sen jälkeen vielä hankin lisä tietoa, ja aloitin vähitellen suorittamaan valistus työtä joka perustuu nähtyihin kokemuksiin ja tosiasioiin.

Tajusin myös, että kannbiksen vähättelyn takana on puoluepolitiikkaa. Jotkut kuvittelivat rasvaliuykoisen / psykedeelisen aineen muuttavan koko ihmiskuntaa eli haaveilivat Psykedeelisestä vallankumouksesta.

Kiukkuni vai lisääntyi kun huomasin, että "viis välitettiin siitä, että nuoria menee "pesuveden mukana viemäriin", kun vain saadaan radikaaleja kavereita "barrikaadeille"

Poikani muuttui aina vain enemmän ja enemmän.

Nyt muuttuminen on päätepisteessä.

Muuttuminen kesti 30 vuotta.

Vielä olisi aikaa terveemmälle elämälle vaikka kuinka paljon.

Joku väittää minun väistävän tosiasioita ja kirjoittelevan epäolaisia asioita ?
Kysyn, miksi kirjoituksen kuitenkin saavat niin paljon lukijoita ?
Jos ne olisi niin epäolennaisia, niin kiinnostus lopahtaisi.

Onko epäolennaista kysyä "marssijärjestyksen perään" On täysin järjetöntä alkaa rakentaa taloa toisesta kerroksesta, kyllä perustus on ensin tehtävä ja hyvä. Silloin talo kestää.

Ensin siis on laillistettava aine ja sitten saatava lupa sen mahdollsieen kasvattamiseen kotioloissa itseänsä varten.

Ja jos tuo laillistamisen aaatavuus on kiinni YK:sta niin katseet on suunnattava sinne, onhan teilla kannabistit suuri maailmanlaajuinen armeija kun ottaa huomioon koko maailman käyttäjäkunta."

Lainaus vanhasta kirjoituksestani loppuu...

23

849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajan Henki

      Oliko toi sen jälkeen kun Ihryäijä Pallari veteli muksunsa kännissä pöpilään, päätti syyttää kaikesta kannabista ja perusti huumevalistususkonnon? Vai oliko se ennen sitä?

    • gaddafi

      no nyt saatiin valkoisen puhdasta totuutta. puretaas tuo höpötys osiin, niin saat vähän mielenruokaa...

      sinä:Mutta jo noin 6 kk. jälkeen (ensimmäisistä "kokeiluista" poikani alkoi muuttumaan (Hän oli silloin n. 20 v.)mielestäni oudoksi. Kaveri piiri muuttui, Hän alkoi seurustelemaan hippien kanssa ja alkoi itsekkin muuntaunn hippimäiseksi. Koulunkänti ei enää ollut tärkeää.

      eli siis hipit on paha? onko se omakotitalo, auto, vene, mökki, kaksi lasta, kissa ja koira se Eden, johon kaikkien kuuluisi pyrkiä mielestäsi? ainakin sen perusteella miten ihannoit sitä, mihin hänen kaverinsa itsensä lukivat. minun kysymykseni kuuluu, ovatko ne lääkärit ja insinöörit onnellisia? poikasi on oman juttunsa löytänyt kun hänen entiset kamunsa juoksevat materian perässä.

      sinä:Tajusin myös, että kannbiksen vähättelyn takana on puoluepolitiikkaa. Jotkut kuvittelivat rasvaliuykoisen / psykedeelisen aineen muuttavan koko ihmiskuntaa eli haaveilivat Psykedeelisestä vallankumouksesta.

      tässä kyllä repesin aika pahasti. mistä hitosta te raittiuden sipulit keksitte näitä sloganeita? "psykedeelinen vallankumous"??? anteeksi, mutta täällä on hipit ihan huuli jengalla...

      sinä: kun vain saadaan radikaaleja kavereita "barrikaadeille".

      hamppumarssiinkin on hankala saada ihmisiä niin paljon että jengi huomaa kyseessä olevan marssi, eikä ottoautomaatti jono. ainoat barrikaadit ovat hampun vastustajien rakentamia.

      sinä:Poikani muuttui aina vain enemmän ja enemmän. Nyt muuttuminen on päätepisteessä. Muuttuminen kesti 30 vuotta.

      ... miksikä se muuttui? vihreäksi limaksi? godzillaksi? jättimäiseksi bongiksi? miksikä?

      sinä: On täysin järjetöntä alkaa rakentaa taloa toisesta kerroksesta, kyllä perustus on ensin tehtävä ja hyvä. Silloin talo kestää.

      vaikea alkaa rakentaa yhtäkään kerrosta jos maa, jolla pitäisi rakentaa on kivinen. vastassa on tietämätön keskiluokka, omia etujaan ajava eliitti ja laatikkonsa uumenista vilkuileva perustallaaja, joka on pelästynyt vuosien propagandaa. ja YK? yk:n liksat maksaa USA ja me tiedämme mitä mieltä HE ovat asiasta. ei tosin, että heillä olisi puhtaat jauhot pussissa.. kysy itseltäsi: miksi USA alunperin kielsi kannabiksen, ja ennenkaikkea kuka sitä asiaa ajoi...

      hamppumarssilla nähdään :)

    • Aburabies

      Olet kova äijä. Löysit peräti oman huuhaakirjoituksesi.

      • lukija.

        *huuhaakirjoituksesi*

        On muuten parhaita kirjoituksia mitä palstalla on ollut, sorry vaan.


      • Huippius
        lukija. kirjoitti:

        *huuhaakirjoituksesi*

        On muuten parhaita kirjoituksia mitä palstalla on ollut, sorry vaan.

        Heh, ihry-jouko kehuu omaa tekstiään.

        On niin parasta että.


    • ronettaja

      Kerro mitä mieltä tutkimukset ovat kannabiksesta. Odotan mielenkiinnolla vastaustasi.

      • lukija.

      • ronettaja
        lukija. kirjoitti:

        Miksi? Etkö osaa itse etsiä?

        Linkitän mieliksesi tähän yhden hyvän ketjun.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9598542

        Huutavaääni a.k.a. vierestäseurannut puhuu mielellään tutkimuksista. Harvemmin näistä tutkimuksista kuitenkaan mainitaan mitään tarkempia tietoja, joten halusin tietää missä ne tutkimukset ovat, joista hän tietonsa ammentaa. Missä ovat tutkimukset, joista hän usein puhuu.

        Ole hyvä Huutavaääni, kerro mahdollisimman tarkasti mistä tutkimuksista puhut. Missä ne on julkaistu. Jos kyseessä on internet-lähde, laitathan suoran linkin. Jos taas kirjallisuudesta, niin kerro niin tarkasti kuin mahdollista mikä (väitös?)kirja on kyseessä, koska se on julkaistu ja kirjoittajan nimi. Lisäksi joitain mielestäsi tärkeitä sivuja olisi hyvä olla.

        Viimeksi kyseisen henkilön kanssa keskustellessani sain häneltä ainoastaan jonkun suomentajan kirjoittaman tekstin, jossa ei ollut väitteille juurikaan lähteitä. Le monde:n kirjoitus on myös mainittu, mutta sekään ei ole tutkimus. Luulisi, että hän mielellään jakaisi lähteensä, jotta mahdollisimman moni voisi tutustua niihin. Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että ainoa lähde on oma mielikuvitus.

        Mielipidekirjoituksia tai vastaavia en halua saada tutkimuksina. Jos ei halua kertoa mistä tutkimuksista puhuu, on mielestäni valehtelua väittää perustavansa mielipiteensä tutkimuksiin.

        Tutkimukset näkyviin, kiitos.


      • lukija.
        ronettaja kirjoitti:

        Huutavaääni a.k.a. vierestäseurannut puhuu mielellään tutkimuksista. Harvemmin näistä tutkimuksista kuitenkaan mainitaan mitään tarkempia tietoja, joten halusin tietää missä ne tutkimukset ovat, joista hän tietonsa ammentaa. Missä ovat tutkimukset, joista hän usein puhuu.

        Ole hyvä Huutavaääni, kerro mahdollisimman tarkasti mistä tutkimuksista puhut. Missä ne on julkaistu. Jos kyseessä on internet-lähde, laitathan suoran linkin. Jos taas kirjallisuudesta, niin kerro niin tarkasti kuin mahdollista mikä (väitös?)kirja on kyseessä, koska se on julkaistu ja kirjoittajan nimi. Lisäksi joitain mielestäsi tärkeitä sivuja olisi hyvä olla.

        Viimeksi kyseisen henkilön kanssa keskustellessani sain häneltä ainoastaan jonkun suomentajan kirjoittaman tekstin, jossa ei ollut väitteille juurikaan lähteitä. Le monde:n kirjoitus on myös mainittu, mutta sekään ei ole tutkimus. Luulisi, että hän mielellään jakaisi lähteensä, jotta mahdollisimman moni voisi tutustua niihin. Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että ainoa lähde on oma mielikuvitus.

        Mielipidekirjoituksia tai vastaavia en halua saada tutkimuksina. Jos ei halua kertoa mistä tutkimuksista puhuu, on mielestäni valehtelua väittää perustavansa mielipiteensä tutkimuksiin.

        Tutkimukset näkyviin, kiitos.

        En huomannut että aloitusviestissä olisi kirjoitettu mitään tutkimuksista, vaan omasta elämänkerrasta.
        Laitoin sinulle linkin jossa oli mukana useita tutkimuksia lähteineen, etkö huomannut.
        Laitan pari tutkimusta lisää;

        - Kannabiksen käyttö lisää skitsofrenian ja muiden psykoosien sairastumisriskiä, toteaa Lancetissa julkaistu meta-analyysi (2007;370:319).
        http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140673607611623/abstract

        - Kannabis yhdistyy psykoosin kehittymiseen vahvemmin kuin mikään muu aine!
        Cannabis use is more strongly associated with development of psychosis than any other substance.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20391271

        Kannabis aiheuttaa skitsofreniaa
        http://bjp.rcpsych.org/cgi/content/full/184/2/110

        Kannabiksen polttamiseen liittyy syöpäriski
        http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/tx900106y

        Kannabis altistaa masennukselle ja ahdistuneisuudelle
        Lähde: BMJ 2002;325:1195


      • ronettaja
        lukija. kirjoitti:

        En huomannut että aloitusviestissä olisi kirjoitettu mitään tutkimuksista, vaan omasta elämänkerrasta.
        Laitoin sinulle linkin jossa oli mukana useita tutkimuksia lähteineen, etkö huomannut.
        Laitan pari tutkimusta lisää;

        - Kannabiksen käyttö lisää skitsofrenian ja muiden psykoosien sairastumisriskiä, toteaa Lancetissa julkaistu meta-analyysi (2007;370:319).
        http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140673607611623/abstract

        - Kannabis yhdistyy psykoosin kehittymiseen vahvemmin kuin mikään muu aine!
        Cannabis use is more strongly associated with development of psychosis than any other substance.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20391271

        Kannabis aiheuttaa skitsofreniaa
        http://bjp.rcpsych.org/cgi/content/full/184/2/110

        Kannabiksen polttamiseen liittyy syöpäriski
        http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/tx900106y

        Kannabis altistaa masennukselle ja ahdistuneisuudelle
        Lähde: BMJ 2002;325:1195

        Kirjoitit: "En huomannut että aloitusviestissä olisi kirjoitettu mitään tutkimuksista"

        Ja juuri siksi halusin tietää mihin Huutavaäänen 'tieto' perustuu.

        Huutavaääni kirjoitti: "Siitä silloin selviää se miksi ajattelen kannabiksesta, niinkuin ajattelen." "Palataan aikaan yli 30 vuotta sitten. Siloin minun kannabistietoni oli se mikä on monilla tänäkin päivänä, mutta joka on jo paljon korjaantunut."

        Ole hyvä Huutavaääni. Kerro meille mistä faktatietosi ovat peräisin.

        On an individual level, cannabis use confers an overall twofold increase in the relative risk for later schizophrenia. http://bjp.rcpsych.org/cgi/content/full/184/2/110

        Kannabis kaksinkertaistaa riskin sairastua skitsofreniaan. Skitsofreniaa esiintyy noin prosentilla väestöstä. Kannabiksen käyttäjillä on siis 1% todennäköisyys saada skitsofrenia kannabiksesta, 1% todennäköisyys saada skitsofrenia jostain muualta, eli yhteensä tuo kaksinkertainen eli 2% riski.

        Joillekin tuo on liian suuri riski, joillekin mitättömän pieni. Joillekin napsahtaa, suurelle osalle ei.

        Henkilökohtaisesti en ole ymmärtänyt haittanäkökulmaa näissä kannabiskeskusteluissa. Mitä merkistystä on kannabiksen haitoilla, kun puhutaan kannabispolitiikasta? Eikö täällä tulisi verrata erilaisten lainsäädännöllisten suhtautumistapojen vaikutusta? Esim:

        DHMO:
        * Tunnetaan myös nimellä hydroksyylihappo, ja sitä on suurissa määrin happosateissa.
        * Vaikuttaa maaperää kuluttavasti eroosioon.
        * Vaikutuksia kasvihuoneilmiöön.
        * Aiheuttaa korroosiota ja hajoamisia elektronisissa esineissä.
        * Nauttiminen voi aiheuttaa useita epämiellyttäviä vaikutuksia.
        * Pitkitetty altistuminen sen kiinteän muodon kanssa aiheuttaa vakavia kudosvaurioita.
        * Vetäminen hengityselimiin voi pienissäkin määrissä johtaa kuolemaan.
        * Kaasumuodossaan voi aikaansaada vakavia palovammoja.
        * Sitä löydetään syöpäpotilaiden kasvaimista.
        * Jos aineelle addiktoituneilta poistetaan kontakti siihen, aiheuttaa varman kuoleman 168 tunnin sisällä.

        Kaikesta huolimatta hallitus ja sen yritykset jatkuvasti käyttävät DHMO:ta laajasti piittaamatta sen vaaroista.

        Kuulostaako vaaralliselta?

        DHMO tarkoittaa divetymonoksidia eli vettä. Tarkoitus oli demonstroida sitä, kuinka pelkistä negatiivisista vaikutuksista ei voida johtaa kieltoa. Väitän että sama pätee havaintojen mukaan myös kannabikseen: kannabiksen kielto aiheuttaa enemmän ongelmia kuin kannabis ilman kieltoa. Mut sen takiahan tällä palstalla ollaan, että voidaan asioista keskustella.


      • ronettaja kirjoitti:

        Kirjoitit: "En huomannut että aloitusviestissä olisi kirjoitettu mitään tutkimuksista"

        Ja juuri siksi halusin tietää mihin Huutavaäänen 'tieto' perustuu.

        Huutavaääni kirjoitti: "Siitä silloin selviää se miksi ajattelen kannabiksesta, niinkuin ajattelen." "Palataan aikaan yli 30 vuotta sitten. Siloin minun kannabistietoni oli se mikä on monilla tänäkin päivänä, mutta joka on jo paljon korjaantunut."

        Ole hyvä Huutavaääni. Kerro meille mistä faktatietosi ovat peräisin.

        On an individual level, cannabis use confers an overall twofold increase in the relative risk for later schizophrenia. http://bjp.rcpsych.org/cgi/content/full/184/2/110

        Kannabis kaksinkertaistaa riskin sairastua skitsofreniaan. Skitsofreniaa esiintyy noin prosentilla väestöstä. Kannabiksen käyttäjillä on siis 1% todennäköisyys saada skitsofrenia kannabiksesta, 1% todennäköisyys saada skitsofrenia jostain muualta, eli yhteensä tuo kaksinkertainen eli 2% riski.

        Joillekin tuo on liian suuri riski, joillekin mitättömän pieni. Joillekin napsahtaa, suurelle osalle ei.

        Henkilökohtaisesti en ole ymmärtänyt haittanäkökulmaa näissä kannabiskeskusteluissa. Mitä merkistystä on kannabiksen haitoilla, kun puhutaan kannabispolitiikasta? Eikö täällä tulisi verrata erilaisten lainsäädännöllisten suhtautumistapojen vaikutusta? Esim:

        DHMO:
        * Tunnetaan myös nimellä hydroksyylihappo, ja sitä on suurissa määrin happosateissa.
        * Vaikuttaa maaperää kuluttavasti eroosioon.
        * Vaikutuksia kasvihuoneilmiöön.
        * Aiheuttaa korroosiota ja hajoamisia elektronisissa esineissä.
        * Nauttiminen voi aiheuttaa useita epämiellyttäviä vaikutuksia.
        * Pitkitetty altistuminen sen kiinteän muodon kanssa aiheuttaa vakavia kudosvaurioita.
        * Vetäminen hengityselimiin voi pienissäkin määrissä johtaa kuolemaan.
        * Kaasumuodossaan voi aikaansaada vakavia palovammoja.
        * Sitä löydetään syöpäpotilaiden kasvaimista.
        * Jos aineelle addiktoituneilta poistetaan kontakti siihen, aiheuttaa varman kuoleman 168 tunnin sisällä.

        Kaikesta huolimatta hallitus ja sen yritykset jatkuvasti käyttävät DHMO:ta laajasti piittaamatta sen vaaroista.

        Kuulostaako vaaralliselta?

        DHMO tarkoittaa divetymonoksidia eli vettä. Tarkoitus oli demonstroida sitä, kuinka pelkistä negatiivisista vaikutuksista ei voida johtaa kieltoa. Väitän että sama pätee havaintojen mukaan myös kannabikseen: kannabiksen kielto aiheuttaa enemmän ongelmia kuin kannabis ilman kieltoa. Mut sen takiahan tällä palstalla ollaan, että voidaan asioista keskustella.

        "Ja juuri siksi halusin tietää mihin Huutavaäänen 'tieto' perustuu."

        Ehkä olen asiani esittänyt heikosti, tai sinun lukemisen ymmärtämyksesi on heikentynyt huomattavasti viimeisen vuoden aikana.
        Alettuani kirjoittelemaan näillä palstoilla yli kolmevuotta sitten, niin sinäkin jo silloin muistaakseni tulit kuvioihin mukaan, silloin ymmärsit asoita paremmin.
        Niin myös poikani kirjoitteli silloin huomattavasti parempia ja selvempiä tekstiä, mutta vuosien kuluessa olemme voineet kaikki seurata, mihin kannabiksen käyttö vähitellen johti esim. poikani lukemisen ymmärtämisen ja myös kirjoittamisen taidossa.

        Aikasempi nimimerkkini oli "Vierestäseurannut", joka jo kertoi paljon, eli sen, että olen vierestä seurannut poikani elämää, kun hän käytti kannabista, alussa vähemmän, mutta käyttö lisääntyi vuosien mittaan.
        Nyt olemme kutakuinkin päätepisteessä, poikani on hoitolassa jo neljännen kerran.

        Siis kirjoitukseni ja päätelmäni perustuu nähtyihin tosiasioihin ja ne ei ole yhtään ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa, vaan päinvastoin. Mtä enemmän tutkimuksien tuloksia tulee lähes viikottain, niin ne kaikki tukee vieressä seuranneen näkemyksiä kannabiksen käyttäjän elämästä.

        Pyytämiäsi linkkejä kirjoittelikin jo joku, että kiitokset hänelle.


      • Huutavanääni kirjoitti:

        "Ja juuri siksi halusin tietää mihin Huutavaäänen 'tieto' perustuu."

        Ehkä olen asiani esittänyt heikosti, tai sinun lukemisen ymmärtämyksesi on heikentynyt huomattavasti viimeisen vuoden aikana.
        Alettuani kirjoittelemaan näillä palstoilla yli kolmevuotta sitten, niin sinäkin jo silloin muistaakseni tulit kuvioihin mukaan, silloin ymmärsit asoita paremmin.
        Niin myös poikani kirjoitteli silloin huomattavasti parempia ja selvempiä tekstiä, mutta vuosien kuluessa olemme voineet kaikki seurata, mihin kannabiksen käyttö vähitellen johti esim. poikani lukemisen ymmärtämisen ja myös kirjoittamisen taidossa.

        Aikasempi nimimerkkini oli "Vierestäseurannut", joka jo kertoi paljon, eli sen, että olen vierestä seurannut poikani elämää, kun hän käytti kannabista, alussa vähemmän, mutta käyttö lisääntyi vuosien mittaan.
        Nyt olemme kutakuinkin päätepisteessä, poikani on hoitolassa jo neljännen kerran.

        Siis kirjoitukseni ja päätelmäni perustuu nähtyihin tosiasioihin ja ne ei ole yhtään ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa, vaan päinvastoin. Mtä enemmän tutkimuksien tuloksia tulee lähes viikottain, niin ne kaikki tukee vieressä seuranneen näkemyksiä kannabiksen käyttäjän elämästä.

        Pyytämiäsi linkkejä kirjoittelikin jo joku, että kiitokset hänelle.

        Muuten,--jossain vaiheessa kysyin sinulta, mutta en ole huomannut vastaustasi, että "oletko sitä mieltä, että Raakkuna, kun hänet vietiin tahdonvastaiseen hoitoon, että hän vei näin ollen paikan sellaiselta, joka olisi halunnut sinne itse vapaaehtisesti ?

        Olisi hienoa, jos vastaisit.


      • Killittäjä
        Huutavanääni kirjoitti:

        Muuten,--jossain vaiheessa kysyin sinulta, mutta en ole huomannut vastaustasi, että "oletko sitä mieltä, että Raakkuna, kun hänet vietiin tahdonvastaiseen hoitoon, että hän vei näin ollen paikan sellaiselta, joka olisi halunnut sinne itse vapaaehtisesti ?

        Olisi hienoa, jos vastaisit.

        Ei se hoito sun poikaasi paranna. Samanlainen se tulee olemaan loppuikänsä, vaikka olisi loppuelämänsä laitoksessa. Mielenkiintoista on kyllä se, että se paranoidina skitsona pärjäsi vuosia teltassa ulkomailla asuen, vaikka käyttinkin kannabista joka päivä.


      • ronettaja
        Huutavanääni kirjoitti:

        "Ja juuri siksi halusin tietää mihin Huutavaäänen 'tieto' perustuu."

        Ehkä olen asiani esittänyt heikosti, tai sinun lukemisen ymmärtämyksesi on heikentynyt huomattavasti viimeisen vuoden aikana.
        Alettuani kirjoittelemaan näillä palstoilla yli kolmevuotta sitten, niin sinäkin jo silloin muistaakseni tulit kuvioihin mukaan, silloin ymmärsit asoita paremmin.
        Niin myös poikani kirjoitteli silloin huomattavasti parempia ja selvempiä tekstiä, mutta vuosien kuluessa olemme voineet kaikki seurata, mihin kannabiksen käyttö vähitellen johti esim. poikani lukemisen ymmärtämisen ja myös kirjoittamisen taidossa.

        Aikasempi nimimerkkini oli "Vierestäseurannut", joka jo kertoi paljon, eli sen, että olen vierestä seurannut poikani elämää, kun hän käytti kannabista, alussa vähemmän, mutta käyttö lisääntyi vuosien mittaan.
        Nyt olemme kutakuinkin päätepisteessä, poikani on hoitolassa jo neljännen kerran.

        Siis kirjoitukseni ja päätelmäni perustuu nähtyihin tosiasioihin ja ne ei ole yhtään ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa, vaan päinvastoin. Mtä enemmän tutkimuksien tuloksia tulee lähes viikottain, niin ne kaikki tukee vieressä seuranneen näkemyksiä kannabiksen käyttäjän elämästä.

        Pyytämiäsi linkkejä kirjoittelikin jo joku, että kiitokset hänelle.

        Huutavaääni: "Siis kirjoitukseni ja päätelmäni perustuu nähtyihin tosiasioihin ja ne ei ole yhtään ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa, vaan päinvastoin. Mtä enemmän tutkimuksien tuloksia tulee lähes viikottain, niin ne kaikki tukee vieressä seuranneen näkemyksiä kannabiksen käyttäjän elämästä."

        Eikö sinun tulisi rehellisyyden nimissä puhua myös siitä, kuinka näkemyksesi perustuu yhden (1) henkilön seuraamiseen. Henkilön joka on käyttänyt kannabista suurinpiirtein 30 vuotta. Päivittäin. Runsaita määriä. Ollut käytännössä jatkuvasti kannabiksen vaikutuksen alaisena. Onko tämä mielestäsi tavallinen kannabiksen käyttötapa? Jos ei, miksi et korosta runsaan käytön riskejä, vaan annat/annoit ymmärtää, etenkin silloin rasvateoriastasi kirjoitellessasi, että poikasi kaltaiset ongelmat tulevat lähes jokaiselle käyttäjälle ennemmin tai myöhemmin.

        Sanoit että näkemyksesi perustuvat tosiasioihin ja eivät ole ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa. Olet siis luopunut liiterinkatto/rasvateoriastasi, vai onko sille löytynyt lukemistasi tutkimuksista perusteita?

        Entä kuinka paljon kannabis tietojesi mukaan aiheuttaa skitsofreniaa? Sanoit että pyytämiäni linkkejä joku kirjoitti tänne. Tulkitsenko oikein, että olet samaa mieltä linkkien sisällöstä, eli siitä, että kannabis lisää skitsofrenian riskiä siten, että se puhkeaa todennäköisesti kannabiksen vaikutuksesta yhdelle sadasta käyttäjästä?

        1 per 100 kannabiksen käyttäjää. Allekirjoitatko tämän luvun vai et?


      • ronettaja
        Huutavanääni kirjoitti:

        Muuten,--jossain vaiheessa kysyin sinulta, mutta en ole huomannut vastaustasi, että "oletko sitä mieltä, että Raakkuna, kun hänet vietiin tahdonvastaiseen hoitoon, että hän vei näin ollen paikan sellaiselta, joka olisi halunnut sinne itse vapaaehtisesti ?

        Olisi hienoa, jos vastaisit.

        Saattaa olla etten ole huomannut vastata viesteihisi. Jos muita vastaamattomia viestejä on, huomautathan niin vastaan niihin.

        Huutavaääni: "oletko sitä mieltä, että Raakkuna, kun hänet vietiin tahdonvastaiseen hoitoon, että hän vei näin ollen paikan sellaiselta, joka olisi halunnut sinne itse vapaaehtisesti ?"

        Rehellisesti sanottuna en tiedä. En näe myöskään mielekkäänä miettiä asiaa, sillä jokaisen halukkaan tulisi päästä hoitoon. Samoin jos on vaaraksi muille ihmisille, tulee tietenkin saattaa hoitoon. Tai jos on vahvat perusteet siitä, että elämänlaatu paranee pakkohoidon ansiosta, näen myös pakkohoidon harkittavana vaihtoehtona.


      • ronettaja kirjoitti:

        Huutavaääni: "Siis kirjoitukseni ja päätelmäni perustuu nähtyihin tosiasioihin ja ne ei ole yhtään ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa, vaan päinvastoin. Mtä enemmän tutkimuksien tuloksia tulee lähes viikottain, niin ne kaikki tukee vieressä seuranneen näkemyksiä kannabiksen käyttäjän elämästä."

        Eikö sinun tulisi rehellisyyden nimissä puhua myös siitä, kuinka näkemyksesi perustuu yhden (1) henkilön seuraamiseen. Henkilön joka on käyttänyt kannabista suurinpiirtein 30 vuotta. Päivittäin. Runsaita määriä. Ollut käytännössä jatkuvasti kannabiksen vaikutuksen alaisena. Onko tämä mielestäsi tavallinen kannabiksen käyttötapa? Jos ei, miksi et korosta runsaan käytön riskejä, vaan annat/annoit ymmärtää, etenkin silloin rasvateoriastasi kirjoitellessasi, että poikasi kaltaiset ongelmat tulevat lähes jokaiselle käyttäjälle ennemmin tai myöhemmin.

        Sanoit että näkemyksesi perustuvat tosiasioihin ja eivät ole ristiriidassa lääketieteellisen tutkimuksen kanssa. Olet siis luopunut liiterinkatto/rasvateoriastasi, vai onko sille löytynyt lukemistasi tutkimuksista perusteita?

        Entä kuinka paljon kannabis tietojesi mukaan aiheuttaa skitsofreniaa? Sanoit että pyytämiäni linkkejä joku kirjoitti tänne. Tulkitsenko oikein, että olet samaa mieltä linkkien sisällöstä, eli siitä, että kannabis lisää skitsofrenian riskiä siten, että se puhkeaa todennäköisesti kannabiksen vaikutuksesta yhdelle sadasta käyttäjästä?

        1 per 100 kannabiksen käyttäjää. Allekirjoitatko tämän luvun vai et?

        "Eikö sinun tulisi rehellisyyden nimissä puhua myös siitä, kuinka näkemyksesi perustuu yhden (1) henkilön seuraamiseen."

        Kun on kysymys "rehellisyyden nimissä" kirjoittamisesta, niin on pakko lmoittaa, että kokemukseni perustuu satoihin nähtyihin tapauksiin. Olet näemmä unohtanna, että allekirjoittanut on ollut yli viisitoista (15) vuotta huumevastaisessa vapaaehtoisjärjestössa palkattomana toimihenkilönä järjestelemässä mm. hoitoja huumeongelmaisille.
        Poikani toki oli ja on vieläkin innoiottavana tekijänä mainittuun työhön.

        Myös tämä yli kolmen vuoden aika näillä palstoilla, kertoo palstojen seuraajille monia kymmeniä tapauksia, joissa entiset ja nykyisetkin ongelmaiset ovat uskaltaneet avautua ja kertoneet kannabiksen aiheuttamista psykooseista ja hoitoon joutumisestaan.

        Ja kun otetaan huomioon, että kuinka monella on yleensä rohkeutta tulla näille palstoille "herjattavaksi" ja kuinka monella on kokemusta ja osaamista osallistuaja keskutelupalstoille.
        Monilla ongelmaisilla ei ole tietokonetta ja jos onkin, niin ei ole rohkeutta asettua maalitauluksi.

        Ja kun otetaan vielä huomioon, että tilastojen mukaan 10 % kannabiksen käyttäjistä tulee ongelmaisiksi, niin että se huomataan. Loput 90 % on niitä, joita ei VIELÄ noteerata ongelmaisiksi, niin että sen ulkopuoliset huomaisivat. (Niinkuin sinäkin)

        "Olet siis luopunut liiterinkatto/rasvateoriastasi, vai onko sille löytynyt lukemistasi tutkimuksista perusteita?"

        Miten niin luopunut?

        Liiterikattovertaukseni oli kirjoittamishistoriani alussa vertauskuva siitä, mitä tapahtuu, jos talon isäntä syytää liiteriin enemmän puita kuin on kulutus, niin seurauksena on, että jokin paikka repeää liiterissä.
        Silloin sanoin "että katto repeää".

        Tämän vertauksen avulla halusin kertoa, että jos kaveri käyttää rasvaliukoista kannabista enemmän, kun puoliintumisaika (siis aineosien poistuminen kehosta) sallii, niin tulee ongelmia.

        Nyt sinä tietysti sanot, että " ahaa, sinä siis hyväksyt kannabiksen käytön niissä puitteissa, että kunhan entiset jämät on alta pois, ettei tapahtuisi nk. varastoitumista kehoon ja varsinkin aivoihin".

        Tähän sanoisin, että ensinäkin sinä teet tässäkin tapauksessa rikoksen. Ja toiseksi, sinä et tunne itseäsi ja puoliintumisaikataulua sinun kohdallasi niin tarkasti, että voit olla varma siitä, että entiset "jämät" on alta pois.

        Ps. nyt on kello niin paljon, että lähden katsomaan klo. kymmenen uutisia ja sitten nukkumaan.

        Arvaan että vastaat tähän ja siksi voinkin ilmoittaa, että jatkan kirjoittamista silloin, kun vastaan siihen.

        Hyvää yötä.


      • ronettaja
        Huutavanääni kirjoitti:

        "Eikö sinun tulisi rehellisyyden nimissä puhua myös siitä, kuinka näkemyksesi perustuu yhden (1) henkilön seuraamiseen."

        Kun on kysymys "rehellisyyden nimissä" kirjoittamisesta, niin on pakko lmoittaa, että kokemukseni perustuu satoihin nähtyihin tapauksiin. Olet näemmä unohtanna, että allekirjoittanut on ollut yli viisitoista (15) vuotta huumevastaisessa vapaaehtoisjärjestössa palkattomana toimihenkilönä järjestelemässä mm. hoitoja huumeongelmaisille.
        Poikani toki oli ja on vieläkin innoiottavana tekijänä mainittuun työhön.

        Myös tämä yli kolmen vuoden aika näillä palstoilla, kertoo palstojen seuraajille monia kymmeniä tapauksia, joissa entiset ja nykyisetkin ongelmaiset ovat uskaltaneet avautua ja kertoneet kannabiksen aiheuttamista psykooseista ja hoitoon joutumisestaan.

        Ja kun otetaan huomioon, että kuinka monella on yleensä rohkeutta tulla näille palstoille "herjattavaksi" ja kuinka monella on kokemusta ja osaamista osallistuaja keskutelupalstoille.
        Monilla ongelmaisilla ei ole tietokonetta ja jos onkin, niin ei ole rohkeutta asettua maalitauluksi.

        Ja kun otetaan vielä huomioon, että tilastojen mukaan 10 % kannabiksen käyttäjistä tulee ongelmaisiksi, niin että se huomataan. Loput 90 % on niitä, joita ei VIELÄ noteerata ongelmaisiksi, niin että sen ulkopuoliset huomaisivat. (Niinkuin sinäkin)

        "Olet siis luopunut liiterinkatto/rasvateoriastasi, vai onko sille löytynyt lukemistasi tutkimuksista perusteita?"

        Miten niin luopunut?

        Liiterikattovertaukseni oli kirjoittamishistoriani alussa vertauskuva siitä, mitä tapahtuu, jos talon isäntä syytää liiteriin enemmän puita kuin on kulutus, niin seurauksena on, että jokin paikka repeää liiterissä.
        Silloin sanoin "että katto repeää".

        Tämän vertauksen avulla halusin kertoa, että jos kaveri käyttää rasvaliukoista kannabista enemmän, kun puoliintumisaika (siis aineosien poistuminen kehosta) sallii, niin tulee ongelmia.

        Nyt sinä tietysti sanot, että " ahaa, sinä siis hyväksyt kannabiksen käytön niissä puitteissa, että kunhan entiset jämät on alta pois, ettei tapahtuisi nk. varastoitumista kehoon ja varsinkin aivoihin".

        Tähän sanoisin, että ensinäkin sinä teet tässäkin tapauksessa rikoksen. Ja toiseksi, sinä et tunne itseäsi ja puoliintumisaikataulua sinun kohdallasi niin tarkasti, että voit olla varma siitä, että entiset "jämät" on alta pois.

        Ps. nyt on kello niin paljon, että lähden katsomaan klo. kymmenen uutisia ja sitten nukkumaan.

        Arvaan että vastaat tähän ja siksi voinkin ilmoittaa, että jatkan kirjoittamista silloin, kun vastaan siihen.

        Hyvää yötä.

        Huutavaääni: "Kun on kysymys "rehellisyyden nimissä" kirjoittamisesta, niin on pakko lmoittaa, että kokemukseni perustuu satoihin nähtyihin tapauksiin."

        Ehkä voisit kertoa enemmän mitä näit huumevastaisessa järjestössä. Asiasta tulee liuta kysymyksiä mieleen, ihan vain mielenkiinnosta, mutta selkeyden vuoksi ja kirjoitustaakkaasi keventääkseni en niitä tässä kysy.

        Huutavaääni: "Ja kun otetaan vielä huomioon, että tilastojen mukaan 10 % kannabiksen käyttäjistä tulee ongelmaisiksi, niin että se huomataan. Loput 90 % on niitä, joita ei VIELÄ noteerata ongelmaisiksi, niin että sen ulkopuoliset huomaisivat. (Niinkuin sinäkin)"

        Käsittääkseni kymmenesosa (10%) kannabiksen käyttäjistä joutuu ongelmiin, muille ei ongelmia juurikaan tule. Ja tuo 10% on pitkän aikavälin luku. Ei siis niin, että 10% on heti ongelmissa ja loput jäävät odottamaan kunnes ongelmat eskaloituvat heidän kohdallaan.

        Kysyin: "Olet siis luopunut liiterinkatto/rasvateoriastasi, vai onko sille löytynyt lukemistasi tutkimuksista perusteita?"

        Vastasit: "Miten niin luopunut?"

        Sanoit että näkemyksesi eivät ole ristiriidassa lääketieteellisten tutkimusten kanssa. Ymmärrän tämän niin, että joko olet löytänyt tutkimuksista todisteita rasvateoriallesi tai olet luopunut kyseisestä ajatuksesta. Et selvästikään ole luopunut, joten olet löytänyt sitä tukevia tutkimuksia. Eikö niin?

        Onko todisteita siitä, että kannabis jää aktiivisessa muodossaan rasvakudokseen, vai onko kyseessä inaktiivinen metaboliitti? Millä nopeudella kannabis kertyy rasvakudokseen? Mitä havaittuja vaikutuksia tällä kertymisellä on?

        Henkilökohtaisesti en usko ajatukseen rasvakudoksiin kasautuvasta kannabiksesta. Kyllä se olisi huomattu. Sen sijaan metaboliitit (aineenvaihduntatuotteet) jäävät elimistöön, mutta niillä ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia. Sen sijaan ajattelen, että havaintosi ovat johtaneet sinua harhaan. Uskoakseni havaintosi ovat looginen seurausa jatkuvasta ja runsaasta käytöstä. Ei siis siitä että aineenvaihduntatuotteet kertyvät elimistöön, vaan siitä ettei olla ikinä selvinpäin.

        Kun jäi se vastaus uupumaan, niin kysynpä vielä uudestaan: Mites se kannabis ja skitsofrenia? Kuinka yleistä skitsofrenia on kannabista käyttävillä lukemiesi tutkimusten mukaan? Allekirjoitatko tuon aiemmin mainitun tutkimuksen, jossa oli havaittu, että 1 henkilö sadasta kannabiksen käyttäjästä saattaa saada kannabiksesta skitsofrenian?


      • ronettaja kirjoitti:

        Huutavaääni: "Kun on kysymys "rehellisyyden nimissä" kirjoittamisesta, niin on pakko lmoittaa, että kokemukseni perustuu satoihin nähtyihin tapauksiin."

        Ehkä voisit kertoa enemmän mitä näit huumevastaisessa järjestössä. Asiasta tulee liuta kysymyksiä mieleen, ihan vain mielenkiinnosta, mutta selkeyden vuoksi ja kirjoitustaakkaasi keventääkseni en niitä tässä kysy.

        Huutavaääni: "Ja kun otetaan vielä huomioon, että tilastojen mukaan 10 % kannabiksen käyttäjistä tulee ongelmaisiksi, niin että se huomataan. Loput 90 % on niitä, joita ei VIELÄ noteerata ongelmaisiksi, niin että sen ulkopuoliset huomaisivat. (Niinkuin sinäkin)"

        Käsittääkseni kymmenesosa (10%) kannabiksen käyttäjistä joutuu ongelmiin, muille ei ongelmia juurikaan tule. Ja tuo 10% on pitkän aikavälin luku. Ei siis niin, että 10% on heti ongelmissa ja loput jäävät odottamaan kunnes ongelmat eskaloituvat heidän kohdallaan.

        Kysyin: "Olet siis luopunut liiterinkatto/rasvateoriastasi, vai onko sille löytynyt lukemistasi tutkimuksista perusteita?"

        Vastasit: "Miten niin luopunut?"

        Sanoit että näkemyksesi eivät ole ristiriidassa lääketieteellisten tutkimusten kanssa. Ymmärrän tämän niin, että joko olet löytänyt tutkimuksista todisteita rasvateoriallesi tai olet luopunut kyseisestä ajatuksesta. Et selvästikään ole luopunut, joten olet löytänyt sitä tukevia tutkimuksia. Eikö niin?

        Onko todisteita siitä, että kannabis jää aktiivisessa muodossaan rasvakudokseen, vai onko kyseessä inaktiivinen metaboliitti? Millä nopeudella kannabis kertyy rasvakudokseen? Mitä havaittuja vaikutuksia tällä kertymisellä on?

        Henkilökohtaisesti en usko ajatukseen rasvakudoksiin kasautuvasta kannabiksesta. Kyllä se olisi huomattu. Sen sijaan metaboliitit (aineenvaihduntatuotteet) jäävät elimistöön, mutta niillä ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia. Sen sijaan ajattelen, että havaintosi ovat johtaneet sinua harhaan. Uskoakseni havaintosi ovat looginen seurausa jatkuvasta ja runsaasta käytöstä. Ei siis siitä että aineenvaihduntatuotteet kertyvät elimistöön, vaan siitä ettei olla ikinä selvinpäin.

        Kun jäi se vastaus uupumaan, niin kysynpä vielä uudestaan: Mites se kannabis ja skitsofrenia? Kuinka yleistä skitsofrenia on kannabista käyttävillä lukemiesi tutkimusten mukaan? Allekirjoitatko tuon aiemmin mainitun tutkimuksen, jossa oli havaittu, että 1 henkilö sadasta kannabiksen käyttäjästä saattaa saada kannabiksesta skitsofrenian?

        Kirjoitit mm.


        "Ei siis niin, että 10% on heti ongelmissa "

        Niinpä. OLenkin aina painottanut, että ongelmat ei näy heti,...vaan "jälkijunassa". Siksi se on vaaraööinen.

        "Sanoit että näkemyksesi eivät ole ristiriidassa lääketieteellisten tutkimusten kanssa. Ymmärrän tämän niin, että joko olet löytänyt tutkimuksista todisteita rasvateoriallesi tai olet luopunut kyseisestä ajatuksesta. Et selvästikään ole luopunut, joten olet löytänyt sitä tukevia tutkimuksia. Eikö niin?

        Onko todisteita siitä, että kannabis jää aktiivisessa muodossaan rasvakudokseen, vai onko kyseessä inaktiivinen metaboliitti? Millä nopeudella kannabis kertyy rasvakudokseen? Mitä havaittuja vaikutuksia tällä kertymisellä on?"

        Huomaan, että olet keskusteluissa myös "Erään" kanssa, hän näyttää jo vastanneen sinulle aloituksessa
        "Kannabis-vähähaittainen huume" edellä, mainittuihin kysymyksiisi.


      • Nerihut
        Huutavanääni kirjoitti:

        Kirjoitit mm.


        "Ei siis niin, että 10% on heti ongelmissa "

        Niinpä. OLenkin aina painottanut, että ongelmat ei näy heti,...vaan "jälkijunassa". Siksi se on vaaraööinen.

        "Sanoit että näkemyksesi eivät ole ristiriidassa lääketieteellisten tutkimusten kanssa. Ymmärrän tämän niin, että joko olet löytänyt tutkimuksista todisteita rasvateoriallesi tai olet luopunut kyseisestä ajatuksesta. Et selvästikään ole luopunut, joten olet löytänyt sitä tukevia tutkimuksia. Eikö niin?

        Onko todisteita siitä, että kannabis jää aktiivisessa muodossaan rasvakudokseen, vai onko kyseessä inaktiivinen metaboliitti? Millä nopeudella kannabis kertyy rasvakudokseen? Mitä havaittuja vaikutuksia tällä kertymisellä on?"

        Huomaan, että olet keskusteluissa myös "Erään" kanssa, hän näyttää jo vastanneen sinulle aloituksessa
        "Kannabis-vähähaittainen huume" edellä, mainittuihin kysymyksiisi.

        Toiko se "jälkijuna" sitten pojallesi ne maailman vahvimman psykedeelin eli LSD:n käytön haitat skitsofrenian muodossa?


      • Soltier
        Killittäjä kirjoitti:

        Ei se hoito sun poikaasi paranna. Samanlainen se tulee olemaan loppuikänsä, vaikka olisi loppuelämänsä laitoksessa. Mielenkiintoista on kyllä se, että se paranoidina skitsona pärjäsi vuosia teltassa ulkomailla asuen, vaikka käyttinkin kannabista joka päivä.

        Samanlainen toi Raakkunan isäkin tulee olemaan, loppuelämänsä. Mielenterveysongelmainen kannabisfanaatikko, joka lähettelee "Tositietoa"-tekstiään jatkuvasti jonnekin, kun on sen varmaan ihan itse kirjoittanut.


      • MemiNerkki
        Huutavanääni kirjoitti:

        Kirjoitit mm.


        "Ei siis niin, että 10% on heti ongelmissa "

        Niinpä. OLenkin aina painottanut, että ongelmat ei näy heti,...vaan "jälkijunassa". Siksi se on vaaraööinen.

        "Sanoit että näkemyksesi eivät ole ristiriidassa lääketieteellisten tutkimusten kanssa. Ymmärrän tämän niin, että joko olet löytänyt tutkimuksista todisteita rasvateoriallesi tai olet luopunut kyseisestä ajatuksesta. Et selvästikään ole luopunut, joten olet löytänyt sitä tukevia tutkimuksia. Eikö niin?

        Onko todisteita siitä, että kannabis jää aktiivisessa muodossaan rasvakudokseen, vai onko kyseessä inaktiivinen metaboliitti? Millä nopeudella kannabis kertyy rasvakudokseen? Mitä havaittuja vaikutuksia tällä kertymisellä on?"

        Huomaan, että olet keskusteluissa myös "Erään" kanssa, hän näyttää jo vastanneen sinulle aloituksessa
        "Kannabis-vähähaittainen huume" edellä, mainittuihin kysymyksiisi.

        "Kannabis-vähähaittainen huume"

        Kannabis on tosiaan erittäin vähähaittainen huume tai päihde. Sanovat, että se on maailman vähähaittaisin, mikä varmaan pitää myös paikkansa.


    • rasssswaaa

      "itse asiassa sieltä ensimmäisen kerran löysin sanan "rasvaliukoinen". "

      Menitkö vasta sen jälkeen sekaisin, vai olitko sekaisin jo ennen löytämistäsi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe