Puhelinmyynti ulkomailla

Konkari85

Moro!Kokemusta alalta semmoset kolme vuotta ja hyvin on mennyt.Nyt vaan alkaa tuntuu siltä että suomesta pitäs päästä pois ja nähdä maailmaa,miksei sitten samalla tehtyä rentoa työtä ulkomailla.Kysymys kuuluukin että onko muita kuin espanjan "paskafirmoja" tarjolla?Tai ainaki täältä semmosen käsityksen on saanut ettei noissa juuri voi tienata,tosin reissun tarkoitus ei ois tienaaminen vaan se että elämästä sais rennomman eikä tarvis palella täällä suomessa :)

Kuka vaan joka on tehnyt ulkomailla puhelinmyyntiä,ilmoittaa välittömästi sijainnin,palkkauksen ja firman ja myytävät tuotteet!?:D Onko esimerkiksi jossain "halpismaassa" (turkki,tunisia jne) jotain firmoja pystyssä...Loistava tilannehan ois se kun omat säästöt riittä helposti elelyyn,eikä tulisi hirveitä paineita myynnistä heti alussa!

13

3959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MUjer))

      Jos olet esim.lehtiä myynyt,ota yhteys lehtitaloihin.Duuniahan voit tehdä melkein missä halppismaissa tahansa,läppäri mukaan,monenlaisia nettiyhteyksiä löytyy mistä tahansa.

      Jos nimittäin haluat olla oma herrasi))

      Näitä rannikon ,ym esp.puh.myynti firmoja ei kannatA harkita.

    • ...

      http://www.teleperformance.com

      Toimii useammassa maassa, itse olin Etelä-Euroopassa kyseisellä firmalla ja soittelin puheluita Suomeen suomen kielellä. Palkka ei mikään erikoinen ja vähän tylsä homma, lisäksi aikaiset aamut rasittivat (klo 07.00 alkoi työt). Toisaalta pääsee aikaisin poiskin ja vaikka rannalle, jos vain jaksaa. Itse en siis kovasti työstä tykännyt, koneella istumista eikä mitään ylimääräistä saanut tehdä aikansa kuluksi vaikka puhelin ei olisi soinut koko päivänä. Mutta kai sitä hetken tekee jos on pakko. Enkä usko sen tekevän elämää sen rennommaksi, vaikka lämpösessä maassa olisikin työ. Kylmäksi ilmastoidussa salissa istut 6-8 tuntia ja aurinkoa näkee vain kahvitauolla..

      • kiinnostaa myös

        Hei,

        millaista liksaa sait,entä maksettiinko palkka miten?kerro hiukan lisää firmasta?


      • fkdjflksmf

        Olitko Lissabonin Teleperformancessa? Itse olin siellä, joten tuo kuulostaa erittäin tutulta.


      • ...
        kiinnostaa myös kirjoitti:

        Hei,

        millaista liksaa sait,entä maksettiinko palkka miten?kerro hiukan lisää firmasta?

        Hei!
        Hieman myöhään vastaan nyt. Eli palkka taisi olla n. 3-4 euroa tunnilta, Portugalin hintatasosta kun on kyse, niin rikastumaan ei pääse. Tein 6-tuntisia päiviä 5 pv viikossa, eli palkka suunnilleen 400 kuussa, muistaakseni. Sillä pärjäs just sen pari kuukautta, mitä noissa hommissa olin, kun oli muutakin rahoitusta takana (opintotuilla maksoin vuokran). Palkka maksettiin suoraan tilille, eli pitää hommata portugalilainen tili. Sekä veronmaksajanumero. Minä sain numeron paikallisen kaverin avustuksella, piti olla joku "takaaja" ainakin siihen aikaan (4 vuotta sitten).

        Mutta kuten sanoin, en tykännyt hommasta lainkaan. Kyllä siellä oli tyyppejä, jotka tuntuivat ihan pitävän, mutta niille tulikin enemmän puheluita -> aika kuluu mukavammin. Esim. espanjalaiset tuntuivat olevan koko ajan äänessä. :) Itse olin siellä ainut suomalainen, enempää kun ei tarvinnut. Muuta hommasta ei oikein voi sanoakaan. Simppeliä työtä, jota hetken aikaa tekee, mutta ympäristö ja palkka eivät houkuttele jäämään.


    • Puhelinmyyntityö

      www.soittokielto.fi
      Sinne kannattaa laittaa CV. Itse olen ollut töissä jo 9kk ja tykkään kauheasti. Tää toimisto sijaitsee Fuengirolassa, mistä on hyvät yhteydet Malagaan ja muualle Espanjaan. Espanjaa ei tarvitse osata, että pääsisi tänne töihin. Tääl on tosi mukavia ihmisiä töissä, että on kiva mennä töihin aamulla, eikä iske masennus heti ajatuksesta vaan. Meillä on hyvät työajat eli 6h päivässä joko ilta-tai aamuvuorossa. Mikä on hyvä niin ei tartte joka aamu herätä aikaisin ja voi mennä rannalle arskailemaan =) Joka kuukausi tulee pohjapalkka, mikä on vajaa 700e ja mitä ahkerampi on myymään sitä enemmän saa komissiota. Eli on itsestä kiinni, soittoja pitää tehä aika monta päivässä että saa päivän tavotteen ja sen lisäksi vielä komissiota. Soittokielto on onneks aika helppoa, eli ei tartte opetella ulkoo mitään kahen sivun spiikkejä ja ihmiset on suurimmaks osakseen mukavia. Muutettiin vielä ihan uuteen toimistoon , mikä on tosi siisti! Useimmat puhelinfirmat mitä tääl on, on epäsiistejä. Meillä on myös ilmastointi kesää varten, kun lämpötilat nousee siihen 35asteeseen. Meillä on myös jokaviikko kilpailuja, mitkä piristää kivasti viikkoa! Myös täällä meiän uudella toimistoalueella on muitakin soittofirmoja eri maista, että heidän kanssaa on kiva höpistä heidän mielipiteistä ja kokemuksista!
      Suosittelen kovasti tänne tulemista! vaikkei tykkäis puhelinmyynnistä saapahan ainaki hienon kokemuksen Espanjasta!

      • Saitza

        Hyvä myyntipuhe,todella soopaa!!!
        Vaihtuvuus tuossa firmassa on huippuluokkaa,ei siellä kukaan viihdy.
        Tuo soittolielto.fi on skeidaa,en todellakaan suosittele kenellekään.


      • puhelinmyyjä
        Saitza kirjoitti:

        Hyvä myyntipuhe,todella soopaa!!!
        Vaihtuvuus tuossa firmassa on huippuluokkaa,ei siellä kukaan viihdy.
        Tuo soittolielto.fi on skeidaa,en todellakaan suosittele kenellekään.

        jokaisella on oma mielipiteensä, ikävää jos ajattelet noin, mutta minä viihdyn työssäni hyvin =)


      • Anonyymi

        höpöp höpö


    • Belfastilainen

      Hei!
      Belfastissa Pohjois-Irlannissa olisi paikka vapaa suomenkielen puhujalle. Työ tehdään suomeksi, mutta englantiakin on osattava. Työ on asiakastukea netin välityksellä, helppoa ja miellyttävää hommaa, ei tosin puhelinmyyntiä kuten etsit, mutta varmasti rentoa hommaa ja varma palkka. Kokemusta et paljon tarvitse, asiakaspalvelukokomuksesta on hyötyä jota sulla jo on. Palkka on 14k punnissa, jolla pärjäilee, koska Belfast on suht edullinen mesta.

      Jos kiinnostuit ja haluat lisäinfoa, tsekkaa firman sivut
      http://www.the-gem.com/Homepage.aspx ja jätä hakemus. Paikka vapaa heti!

      • entinen myyjä

        hah... soittokielto = k1

        hanurista juu...


    • puh.myynti

      Kohtuu tuore firma rekryää suomalaisia soittelemaan Tallinasta voipin kautta Suomeen. Tarjoavat asunnon ja ilmeisesti hurjimpien juttujen perusteella jopa autonkin, kannattaa ehkä tiedustella lisätietoja.

      Kouluttavat ainakin Helsingissä ja Tampereella NordVoice-nimisellä firmalla työntekijöitä ja lähettävät sitten Tallinnaan.

    • kp

      hei osaisiko joku kertoa onko englanissa mahdollista tehda puhelinmyyntitoita? olen taalla talla hetkella etsimassa toita itse ja kaikki tyo kelpaa kuhan on vaan rahaa maksaa vuokra.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe