Saas nähdä mitä nyt seuraa ja kuinka pian..

Sam Phillips

Tuohon palstan häirikköön ihan tuskastuneena ilmoitin äsken jälleen siitä kohteliaasti ja asiallisesti ylläpidolle, viimeksi minulle itselleni seurasi pitkä kirjoituskielto moisesta. Markolle ei tullut silloinkaan mitään seuraamuksia.

Ilmoitin nyt toistakymmentä sen viimeaikaista viestiä palstalle kuulumattomaksi, ja jokaisen viestin lähetin erikseen. Viimeksi niputin niitä linkkejä yhteen ja samaan viestiin, ja se ei miellyttänyt ylläpitoa. Luulisi että se olisi ollut helpompaa ja mukavampaa heille niin, mutta minkäs teet.

Ajattelin laittaa tämän viestin palstalle ihan vain kertoakseni mitä seuraa, kun / jos häiriköstä ilmoittaa. Viimeksi sain kirjoituskieltoa kuukauden, silloin ilmoitin tosin paljon enemmän noita asiattomia viestejä kuin nyt, mutta jotenkin on tunne että kyllä minut taas ylläpito tuosta teosta palkitsee kirjoituskiellolla. Markolle tuskin tulee taaskaan mitään vastaavaa estoa tänne kirjoittamiseen.

Minäkin olen ilmoittautunut halukkaaksi toimimaan tämän palstan sheriffinä, syystä, että saataisiin rockabilly takaisin palstalle, mutta eipä Eniro halua ottaa ketään. Mieluummin annetaan palstan olla pilalla ja yhden tyypin blogina, sen sijaan että otettaisiin huomioon kaikkien muiden palstalaisten toiveet ja palstan alkuperäinen tarkoitus olla rockabilly musiikkiin erikoistunut keskustelupalsta.

Todennäköisesti tämä on viimeinen viesti minkä tänne pystyn lähettämään, edessä häämöttää pitkä banni, kunhan joku moderaattori tai mikä lieneekään herää ja katsoo koneelleen. En tiedä haluanko edes sen jälkeen tulla tänne takaisin, ei ole oikein että häiriköstä ilmoittamalla itselle seuraa moinen kohtelu.

Jos harrastaisin vedonlyöntiä niin pistäisin vetoja pystyyn siitä, kuinka pitkän bannin tulen saamaan, ja kuinka nopeasti se tulee voimaan. Tuskin kuukausi piisaa tällä kertaa, olenhan "uusija", ja viimeistään iltapäivällä se lankeaa. Haluaako joku lyödä vetoa asiasta? Korostan vielä että ylläpidolle lähettämäni viestit olivat asiallisia ja mitään kirosanoja tai herjaavia kohtia niissä ei ollut, en nimitellyt Markoa mitenkään. Totesin vain viestien olevan palstalle kuulumattomia koska eivät mitenkään liity rockabillyyn, se on minun "rötökseni". Nyt se on morjens, lähetän tämän kun vielä voin.

6

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei tapahdu yhtään

      mitään. Itsekin olen ilmoittanut mm. viesteistä joissa on mainittu ystäviäni nimeltä ja ihme kyllä ne on poistettu. Omatoimisesti nämä eivät sentään toki osaa toimia. Lienee niin aikaavievää istua sormi perseenreiässä. Bannia en ole vielä saanut. Haistakoot vittu mun puolestani koko remmi ja tietty itse sairas häirikkö myös. Hillomunkit ja FRS HML sen kun jatkuu vaan täällä vuodesta toiseen. Se kait tämän palstan perimmäinen tarkoitus onkin?

      • Sam Phillips

        Mulle napsahti kirjoituskieltoa, tosin ei kestänyt tällä kertaa kuin alta viikon. Kielto tuli jotain 3 viikkoa jälkikäteen, mutta tuli kuitenkin. Hienolla tavalla kannustaa jatkossakin ilmoittamaan kunnianloukkauksista ja muista laittomuuksista, kun itse saa palkkioksi kirjoituskieltoa. Kiitos Eniro ja uudet omistajat.

        Mikä ihmetyttää vielä enemmän on se, että nähtävästi myös tuo häirikkö on lopultakin saanut ainakin jonkinlaisen bannin tänne. Jos häirikkö on pistetty lopullisesti pellolle täältä, niin silloin minun homma kannatti.


    • asian eteen yrittäny

      Itse rekisteröin tänne nimimerkin ja hain moderaattoriksi. Yhtään viestiä en ehtinyt sillä kirjoittamaan, koska nimimerkki suljettiin. Jäi arvoitukseksi johtuiko nimimerkin sulkeminen tästä salasanamadosta vai ylläpidosta jolle kerroin twistin häiriköinnistä.

    • Mr.R&R

      Antaa twistin kirjoitella.
      Ei niitä viestejä ole pakko lukea.
      Twisti kirjoittaa rockabillyn ohessa muutakin.
      Mitä sitten.
      Ei tämä rockabilly niin vakava asia ole.

      Lisäksi vaikuttaisi olevan twistille melko tärkeä homma
      tämä S-24:lle kirjoittelu.
      Ei olisi reilua bannata aktiivipostaajaa, sen tähden että
      hänen viestinsä eivät kaikkia satu miellyttämään.

      Ymmärrän hyvin, ettei tuolla asenteella sheriffin tähtiä
      jaella.

      • -----------

        Jos twisti toisi jotain uuttaa näkökulmaa tai pistäisi sepustuksensa yhteen ketjuun, silloin olis siedettävällä tasolla tää homma. Mutta nykyään suurin osa avauksista on näitä "En Kirjoittanut Pippeli Varastettiin".

        Lisäksi hän on uhkaillut täällä ihmisiä heidän omilla nimillään, sekä häpäissyt naispuolisia henkilöitä väittäessään heitä entisiksi seksipartnereikseen. Samoin Jehova -jutut ovat jo siinä rajoilla, noitten asioitten kanssa kun kannattaa olla tarkkana. Jehovaa ehkä voi haukkua, mutta auta armias jos vuokranantaja olisikin ollut muslimi.


      • avohoito on pop
        ----------- kirjoitti:

        Jos twisti toisi jotain uuttaa näkökulmaa tai pistäisi sepustuksensa yhteen ketjuun, silloin olis siedettävällä tasolla tää homma. Mutta nykyään suurin osa avauksista on näitä "En Kirjoittanut Pippeli Varastettiin".

        Lisäksi hän on uhkaillut täällä ihmisiä heidän omilla nimillään, sekä häpäissyt naispuolisia henkilöitä väittäessään heitä entisiksi seksipartnereikseen. Samoin Jehova -jutut ovat jo siinä rajoilla, noitten asioitten kanssa kun kannattaa olla tarkkana. Jehovaa ehkä voi haukkua, mutta auta armias jos vuokranantaja olisikin ollut muslimi.

        Pysyisi nyt twisti edes kerran asiassa. Onhan niissä viesteissämusajuttuakin mut lähinnä vaan sitä että tääkin on vinyylinä ja monet kerrat on tanssittu ja ostin taas hillomunkkeja yms. ei niihin pysty mitään keskustelua jatkamaan. forsalle ja muille löytyy omat palstansa, miksi se ei houri sinne. ei se täällä saa niihin mitään muuta kuin vittuilua vastaukseksi. Ja se on musta ihan oikein, samat säännöt kaikille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1739
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1708
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1229
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1057
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1011
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    10. 10
      980
    Aihe