CLUBHOUSE VUOSAARI

pattie

Mitä kokemuksia teillä on kuntokeskus Clubhousesta? Onko ketään "metsästetty" liittymään huikeilla lupauksilla? Yrityshän on saneerauksessa. Minulle on luvattu 9 hyvää ja 10 kaunista liittymisetuina, mutta ovatko ne vain velkaisen yrityksen katteettomia puheita??

15

1582

  Vastaukset

  • Huikeista Clubhouse Incanton lupauksista en tiedä, mutta tämä jäsenneuvottelujärjestelmä suosii kyllä hyviä puhujia. Tilanteessa kirjaimellisesti käydään läpi mitä asiakas maksaa ja mitä ei. Minä nauroin sille, että joutuisin maksamaan liittymismaksun siitä, että sitoudun vuodeksi syytämään heille rahaa. Lopputulos oli se, että en joutunut maksamaan liittymismaksua. Kaikki keskeyttämiseen liittyvä tai sopimuksen irtisanomiseen liittyvä kannattaa vaatia sopimuspaperiin. Ja kaikkiin kirjallisessa muodossa esitettyihin epäloogisuuksiin kannattaa puuttua sopimusta tehdessä. Älä luota siihen, että on sana sanaa vastaan.

  • Ihan ok. Taitaa olla tasokkain sali Suomessa. En ole enään jäsen mutta jos aloittaisin uudestaan niin liittyisin ehdottomasti takaisin. Omaa laiskuuttani lopetin. Eikä minun tarvinnut mihinkään jäsenneuvotteluun mennä vaan täytin vastaanotossa lapun.

  • Sopimus paperi ihan selkeä, mutta pientä pränttiä. LUKEKAA SOPIMUS HUOLELLA ! Ja moneen kertaan, että ymmärrätte mihin sitoudutte! tämä pätee kaikille klubeille. Ja aina voi kysyä, jos joku kohta askarruttaa. Ja jos vähänkään epäilyttää jaksaako treenata säännöllisesti, älkää liittykö!

  • Jäsen monen vuoden takaa. Oikein mukava ja tasokas paikka. Voin suositella!

  • Minulle sanottiin sopimuksentekotilanteessa, että esim. muutto olisi peruste irtisanoutua veloituksetta. Mieheni irtisanoi sopimuksensa jo aiemmin, veloituksetta. Nyt minulta peritään 10 eur/kk jäljellä olevasta sopimuskaudesta. Sopimukset kun tehdään 24 kk:ksi niin ihan mukava summa..

  • club house meni tänään konkurssiin.

  • Joo niin meni...se oli niin paras paikka. Kiva kun tieto tuli vasta näin myöhää, ei tiedä mihin voisi siirtyä.

  • Paska juttu. Vaikea löytää toista yhtä makeeta paikkaa. Harmi. Kiitti henksulle olitte kivoja ja aina niin iloisia loppuun asti.

  • Oli tosi upea kuntosali ja hyvät ryhmäliikuntatunnit.
   Mihin nyt ;-( , yhtä hyvää voi olla vaikea löytää,,,,,,, HARMI

  • Ikävä hienoa kuntosalia ja upeeta henkilökuntaa.
   Toivottavasti homma jatkuu konkurssin jälkeen

  • Hyvä uutinen Fressi tulee jatkamaan ClubHousen toimintaa. Liikunta jatkuu.

  • Aivan loistavaa, hienoa. Mukava päästä takaisin treenaa

   • Fressi kuuluu Fysioline Oy:n yritysryppääseen, kuten esimerkiksi perinteikäs Wrange myöskin. Kokemusta liikuntakeskusten ylläpidosta löytyy ja Fressin menestyksen takana onkin vankka osaaminen ja huippupalvelu. Hyvä uutinen, Fressi on best !


  • Clubhouse Incanto OY:n konkurssipesä on juuri tehnyt liiketoiminnan
   jatkamisesta koskevan sopimuksen Fysioline Fressi OY:n kanssa. Toiminta
   jatkuu liikuntapalveluiden osalta jo alkuviikosta. Uusi omistaja tekee
   erillisen tiedotteen lähiaikoina.

   Onnea ja mesnestystä uudella yrittäjälle!

   MUTTA:

   TOIVOTTAVASTI uusi yrittäjä pysyy housuissaan eikä karkoita Clubilaisia räikeällä hinnanankorotuksilla !!!

  • Vuosaaren Fressissä treenaavat: miten koette kuntosalin ilmapiirin? Onko sali sopiva myös naisille? Osaako kukaan suositella hyvää PT:yö sieltä? Vai onko suosituksia jostain muusta Vuosaaren salista ja mahd. PT:stä?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   675
   13474
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2242
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   95
   1110
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   104
   1073