Kampaaja pilasi tukan

Mazentaaaaa

Pakko saada purkaa mieltä, vaikka pinnallisia ongelmia nämä onkin. Olen kasvattanut hiuksiani 25 vuotta. Ensimmäiset 10 vuotta meni tosin siihen että kampaaja aina leikkasi pois sen minkä olin vaivalla kasvattanut. Sitten lopetin tyystin kampaajalla käymisen. Masennus oli aina niin kova kun tukka lyheni niin hirveästi. Tukkani pysyi nuo ensimmäiset 10 vuotta olkapääpituisena, luulin että tukkani ei siitä kasva, mutta se johtuikin vain siitä että kampaaja leikkasi niin paljon. Sitten aloin opiskella kovasti kaikkea mitä voisin hiusteni hyväksi tehdä. Söin spirulinaa, vehnänalkioöljyä ym. Jätin kampaamo ja silikonituotteet pois. Käytän vain luomutuotteita. Hiukseni kasvoivat hitaasti mutta varmasti kun niitä ei leikattu enkä rasittanut niitä kuivureilla tai raudoilla tai muotoilutuotteilla. Hiukseni myös paksuuntuivat hurjasti. Jossain välissä minulla oli myös hiustenpidennys minä aikana hiukset myös kasvoivat.

Viimeiset vuodet hiukseni ovat olleet todella hyväkuntoiset ja pitkät, jopa lantiolle saakka. Olen antanut ystäväni ja mummoni leikata niitä silloin tällöin. He ovat leikanneet niitä aina vain hieman. Nyt päätin 15 vuoden tauon jälkeen mennä kampaajalle. Kampaaja leikkasi ja laittoi hieman väriä. Olin shokissa kun lähdin pois. Oli tarkoitus leikata 10 senttiä. Huomasin heti että toiselta puolen oli leikattu ainakin 15-20 senttiä(näin myös suikaleet lattialla) ja toiselta puolen vain 5 senttiä! Otin heti valokuvia ja niistä näkyi ero selvästi, samoin kuin jos vetää tukan eteen. Toiselta puolen hiukset ovat rintaan asti, toiselta napaan. Toiselta puolen on siis pitempi ja aivan eri muotoinen kuin toiselta. En voi pitää hiuksia auki ollenkaan! Itkettää ihan. Olen aina ollut ylpeä hiuksistani. Hiukseni ovat olleet kuin merenneidolla, vyötärölle saakka. Nyt toiselta puolen tukka on hieman lapaluiden alle ja toiselta melkein vyötärölle. Kuinka voi olla mahdollista että ammattikampaaja ei osaa leikata tasaisesti??? Kampaaja seisoi leikatessaan. Huononäköinen mummonikin leikkaa tasaisemmin! Mummoni on leikannut istualtaan, jolloin hän on nähnyt latvan edessään eikä ylhäältä kuten kampaaja. Epäilen myös että viitta jota pidetään päällä vääristää joten kampaaja ei nähnyt mitä teki.

En tiedä mitä voisin tehdä, en enää uskalla mennä kampaajalle, siispä olen pitänyt hiuksiani kiinni. Jotenkin tätä pitäisi nyt kuitenkin korjata. Toisaalta ajattelin jättää siihen asti kunnes kasvavat. En halua mitään lapaluupituisia hiuksia, nyt on kuitenkin pituutta edes toisella puolen. Kyllä tilanne varmaan vuodessa kuitenkin korjaantuu jo aika paljon. Tai ehkä tätä voisi vaikka jotenkin v-malliseksi yrittää vetää jos vain tietäisi jonkun todella taitavan kampaajan.

Se ei auta mitään jos menen valittamaan kampaajalle. Hiukseni ovat pilalla. Hiusten värikin on luonnoton, jotenkin vihreän vaalea. Kaiken huippu oli, että väriainetököttiä oli jäänyt niskahiuksiin, minun piti siis juosta kotiin pesemään tukkaani. Kampaaja myös repi hiuksiani harjalla, föönasi ja sitten kuumensi raudalla. Tuntui että hirveä tukko lähti tukkaa samalla ja hiukset harottivat. Itse käsittelen tukkaani kuin hienointa silkkiä. Kampaaja oli vielä mainetta niittänyt ja tuttavieni suosittelema.

En enää ikinä mene kampaajalle!!!!!

Ikävä juttu, mutta tiedän että on olemassa oikeitakin ongelmia. Hiukset vaan ovat aina piristäneet mieltäni kun kaikki muu on ollut kuraa.

93

7635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sattuujatapahtuu

      Tästä tuli mieleen minun viime kertainen kampaaja reissuni. En leikannu tukkaa mutta värjäsin. Kampaaja raapi päätä pesupaikalla, poltti päänahkani hiustenkuivaimella ja olisin halunnu leikkauksen, mutta hänellä oli liian kiire, napsaisi hieman latvoja ja jouduin maksamaan koko pään leikkauksesta. Ja koko kampaaja prosessin aloittaminen kesti 40min kun hän ei löytäny värejä ja sähläsi jotain muuta.

      Että mainio reissu juu. Olisin halunnut vaalean blondit hiukset (menin värjäyttää tyvikasvun) mutta tämä sitten laittoi ruskeita raitoja blondeihin, kuulema blondit hiukset eivät sovi minulle yhtään ja nyt näkyy tyvikasvu selvästi kun ei sitä tyveä sitten voinut värjätä. Mainiota. Ensi kerralla värjään markettiväreillä kun meni rahaa ihan hukkaan.

    • Summer_010

      Ei kannata käydä kampaajalla, mullekin leikattiin hiukset siellä hirveeseen kuntoon. Siitä lähtien oon opetellut itte leikkamaan mun hiuksia ja värjäämään. :)

      • tuttifrutiii

        Kuinkahan monet naiset menevät joka vuosi parturille hymyssä suin ja valmiin mallin kanssa odottaen et saa unelmiensa hiukset? Ja sit lähtee kotiin itkukurkussa ja vetäen pipon syvään päähän ja haluais vajota maanrakoon? Mulle on käynyt näin mooonta kertaa, enkä jostain syystä vieläkään ota opikseni :-). Mutta toi on jo törkeetä! Luulis et parturi-kampaaja koulutuksen saanu henkilö osais leikata mutku ei.. Ja sit peritään ihan mahdottomat laskut vaikka lopputulos ei miellytä yhtään. Kampaajat ei varmaan ite ymmärrä miten hankalaa hiusten kasvattaminen on (en nyt solvaa ketään kampaajaa, on kampaajia jotka osaa leikata ja värjätä mut nää amatöörit jotka sit pilaa kaiken..) Annat vaa tuttavies leikata ja värjätä tai sit vaihat kotikampaajaan :-).


      • Anonyymi
        tuttifrutiii kirjoitti:

        Kuinkahan monet naiset menevät joka vuosi parturille hymyssä suin ja valmiin mallin kanssa odottaen et saa unelmiensa hiukset? Ja sit lähtee kotiin itkukurkussa ja vetäen pipon syvään päähän ja haluais vajota maanrakoon? Mulle on käynyt näin mooonta kertaa, enkä jostain syystä vieläkään ota opikseni :-). Mutta toi on jo törkeetä! Luulis et parturi-kampaaja koulutuksen saanu henkilö osais leikata mutku ei.. Ja sit peritään ihan mahdottomat laskut vaikka lopputulos ei miellytä yhtään. Kampaajat ei varmaan ite ymmärrä miten hankalaa hiusten kasvattaminen on (en nyt solvaa ketään kampaajaa, on kampaajia jotka osaa leikata ja värjätä mut nää amatöörit jotka sit pilaa kaiken..) Annat vaa tuttavies leikata ja värjätä tai sit vaihat kotikampaajaan :-).

        Oletko kirjoittaja se peruukki mies, joka esiinnyt naisena ja valehyelet taas jonkun muun haukkuvan kampaajia!


    • longhair77

      Voih, ikävä kuulla että kampaaja leikkasi noin huonosti! Järkyttävä tulos, todella, jos ei osannut leikata edes suoraan.

      Itselleni ei sattunut koskaan ihan noin karmivaa leikkausta, mutta usein lähti paljon enemmän kuin mistä oli sovittu (vaikka hiusteni kunto ei olisi varmasti edellyttänyt niin suurta kynimistä) ja kampaaja leikkasi kerroksia, vaikka nimenomaan en niitä halunnut.

      Jospa jaksaisit pitää hiuksia kiinni kunnes lyhimmät osat ovat jonkin verran pidemmät ja leikkaat sen jälkeen itse, tai annat läheistesi hoitaa leikkaamisen jatkossakin? Jos haluat leikata kokonaan itse, ilman kerroksia, löydät kotisivuni vasemmasta sivupalkista linkit pariinkin eri leikkausohjeeseen. Ne ovat helppoja toteuttaa. Olen leikannut omat hiukseni itse jo parin vuoden ajan ja saanut joka kerran juuri sen mitä haluan. Feyen ohjeilla saa tasaisen, U- ja V-muotoisen latvan. JJJ:n ohjeilla vain tasaisen.

      http://longhair77.suntuubi.com

    • Kotivärjääjä/leikkaa

      Kampaajalta saa "aina" lähteä pettyneenä pois, on se kumma juttu? Minäkin joka kerta kun on hiuksia kampaajalla leikattu. Ja sukulaisilta samaa laulua olen kuullut, kuten nyt juuri esim. äitini, joka ei ikinä käy kampaajalla, niin syntymäpäivälahjaksi sitten kävi leikkauttamassa ja värjäämässä päänsä.. ja naurussa oli pitelemistä, kun otsahiukset oli napsastu niin lyhyeksi, että heh heh ja luonnonkiharana se törröttää muutenkin ylöspäin, niin.. ja sitten se vaaleanruskeaväri, johon raitoja.. niin oli kampaajan silmissä muuttunut oranssiin vivahtavaksi ja kellertäväksi, huh huh. Kumma kun niiden pitää aina leikata enemmän kuin sanoo. Ja kumma, vaikka on kuva mukana, niin ei ole sinne päinkään. Turha sitä on kait valittaakaan, kun mitenkäs niitä saksittuja hiuksia enään takaisin saisi..? Väristä voi toki sanoa, että ei kelpaa, mutta... Niin kallista touhuakin koko homma, että pitäisi pikkusen parempaa palvelua alkaa saamaan.. kun mistäs sitä voi kaikkia hiustaiteilijoita tuntea, että tekeekö hyvää jälkeä vaiko eikö ja.. eikös niiden ammattilaisia kuuluisi kaikkien olla, että missä se vika oikein piilee, jos ei heissä ja taidoissa? Kun eiväthan kampaajat itse voi säveltää asiakkaan hiuksia sellaisiksi, kuin parhaaksi näkevät, koska asiakas on tilannut jotain ja sitä hänen tulisi myös saada! Eikös...
      Samoja hiusmalli julisteita ja kansioita "kaikki" paikat täynnä.. mutta että joku osaisi sellaisen edes tehdä, niin se onkin jo kokonaan toinen asia.....

      • ...........

        Löysin sattumalta valokuvia edelliskerran parturikäynnin jäljiltä ja kuva nyt itsevärjäämästä tukasta. Yllätys että oma vvärjäys näytti paljo paremmalta. Tietty olen saanut partureilta vinkkejä siihen mitkä sävyt mulle sopii ja millainen koostunus ja värisuhteen pitää olla päästäkseen haluttuun lopputulokseen.


    • pettynyt myös

      Sama juttu, pyysin edelliskerralla parturi blondaamaan maatienvärisiä hiuksiani, hän laittoin vuoroin hopeantaittoa ja vaalennusainetta. Hiukset ovat rumat tosi epäluonnolliset ja väri muuttui miltei heti kamalaksi vaikka käytän rasittavaa hopeashamppoota jatkuvasti. Hiukset ovat nyt ihan ihme väriset. Parturi myös pätki oidosti hiukset päänpäältä niin että latvat ovat todella harvat. Hiukset siis koko päästä noin 10cm pituisia. Olen myös yrittänyt kasvattaa hiuksiani ja hän lyhensi hiuksiani todella paljon.

      Tyvikasvu alkoi kasvaa ja menin samaan liikkeeseen eri parturille. Hänen piti tehdä hiuksistani luonnollisemman näköiset, joten hän laittoi vaan hiusten alle tummia raitoja. Ja lyhensi tukkaani aina polkkatukaksi asti ja pätki vielä lisää. Nyt minulla on siis todella ruman väriset hiukset, 5 sentin tumma tyvikasvu, katkotut ja lyhyet hiukset. Lisäksi hiukset on tosi huonossa kunnossa.
      Ajattelin jatkossa värjätä itse hiukseni ja leikkauttaa jossain muualla, niin että vain huonot latvat pois.

    • Hiushullu

      ... lukea näitä viestejä, tuntuu että kaikki joutuvat aina pettymään :( Juuri kun olen itse miettinyt pitkästä aikaa kampaajalle menemistä, kunnon mallin hankintaa hiuksiin, mutta nämä viestit saivat mieleeni aivan eri aatoksen. Ehkä sittenkin opettelen leikkaamaan hiukset itse.

      Mutta sinä, jos pitäisit hiuksia kiinni sen aikaa että lyhyemmältä puolelta hiukset ovat saaneet vähän lisää pituutta? Aika voi tuntua pitkältä, mutta lopuksi voit olla iloinen ettet pätkinyt niitä lisää. Toisaalta voisit leikata kummankin puolen yhtä lyhyeksi, ja silloin ne kasvaisivat samaa vauhtia pitkiksi eikä pompula ehtisi vaurioittaa hiuksiasi? Jos vaikka itse leikkaisit jonkin kivan mallin? kamala sanoa mutta minä toimisin toisen neuvon mukaan :( Tsemppiä, kyllä ne hiukset vielä kasvaa!

      • asd87fuuu

        Mulla oli myös teininä melkein lantiolle yltävät hiukset. sanoin kerran kaverilleni että leikkaisi minullekkin samanlaisen portaikon mitä oli siskolleenkin leikannut. Nohh kaveri kampasi tukan selän taakse ja alkoi napsimaan. Tulokena oli hieman olkapäiden yli ulottuva suora tuvva mutta takana oli epäilyttävä salmiakkikuvio alaspain :DD Siinä meni kaveruus koetukselle, mutta ollaan nykyään taas kavereita tytön kanssa ja kuittailen hänelle aina välillä siitä mun hiusmurhasta ja ai että kaveria nolottaa edelleen :DD

        muahaha


      • asd87fuuu
        asd87fuuu kirjoitti:

        Mulla oli myös teininä melkein lantiolle yltävät hiukset. sanoin kerran kaverilleni että leikkaisi minullekkin samanlaisen portaikon mitä oli siskolleenkin leikannut. Nohh kaveri kampasi tukan selän taakse ja alkoi napsimaan. Tulokena oli hieman olkapäiden yli ulottuva suora tuvva mutta takana oli epäilyttävä salmiakkikuvio alaspain :DD Siinä meni kaveruus koetukselle, mutta ollaan nykyään taas kavereita tytön kanssa ja kuittailen hänelle aina välillä siitä mun hiusmurhasta ja ai että kaveria nolottaa edelleen :DD

        muahaha

        Hahhahh sori mun kamalat kirjotusvirheet jotka johtuvat uusista rakennekynsistäni :D


    • aninnin

      Pari viikkoa sitten tein saman lupauksen, että ei enään ikinä kampaajalle. En ollut pariin vuoteen kampaajalla käynyt ja tukka oli kasvanut pitkäksi. Hiukset oli luonnon laineikkaat, paksut ja rintojen yli asti ulottuvat. Rakastin niitä. Erehdyin kumminkin kampaajalle, jota luulin luottokampaajakseni... Sanoin, että 5cm latvoista pois, niin saisin huonoimmat latvat pois. Mutta kampaaja aloitti leikkauksen niskasta ja en huomannut kuinka paljon latvasta oikesti lähti. Tukasta lähti 10-15cm ja ohentui hirveästi! Tukka on nyt suora ja luonnon laineet tunkevat latvoihin joten näyttää todella typerältä. Myös ohuen tuntuiset ja suorat. Itku pääsi heti kampaajalta poistuttuani aj tiukalle ponnarille pariksi päiväksi... En vieläkään ole sopeutut uuteen tukkaan vaan kaikki poppakonstit käyttöön kasvattamiseksi. Katkerana katselen valokuvaamosta tulleita kuvia, kun hetki sitten oli vielä sellainen tukka, mitä olin aina halunnut! Mutta onneksi on kohtalotovereita täällä, lievittää vitutusta huomattavasti! :D

      • MB86

        Itse juuri aloittavana kampaajana keskustelen uuden asiakkaan kanssa kunnolla ennen kuin mitään teen hiuksille.Tosiaan kun toisen pitkä on toiselle lyhyt ja niin edelleen on hyvä aloittaa maltillisesti.Pituus jonka aikoo leikata on myös hyvä näyttää asiakkaalle konkreettisesti ennen leikkausta.Aikaa siihen menee mutta ajattelen sen niin että kun käyttää alkuun aikaa asiakkaaseen ja saa häntä miellyttävän lopputuloksen niin usein sitten tulevat uudestaankin.
        Sitten valittamisesta:tehkää niin!Korjaukset on mahdollisia ja hinnanalennustakin voi pyytää jos työ on mennyt pilalle.Se kuuluu palveluun.


      • Mazentelija
        MB86 kirjoitti:

        Itse juuri aloittavana kampaajana keskustelen uuden asiakkaan kanssa kunnolla ennen kuin mitään teen hiuksille.Tosiaan kun toisen pitkä on toiselle lyhyt ja niin edelleen on hyvä aloittaa maltillisesti.Pituus jonka aikoo leikata on myös hyvä näyttää asiakkaalle konkreettisesti ennen leikkausta.Aikaa siihen menee mutta ajattelen sen niin että kun käyttää alkuun aikaa asiakkaaseen ja saa häntä miellyttävän lopputuloksen niin usein sitten tulevat uudestaankin.
        Sitten valittamisesta:tehkää niin!Korjaukset on mahdollisia ja hinnanalennustakin voi pyytää jos työ on mennyt pilalle.Se kuuluu palveluun.

        Voi kiitos tuesta! Olen nyt pitänyt tukkaa letillä, jolloin lyhyempi hius tunkee törröttämään. Ponnarilla pituuseron huomaa jos tarkkaan katsoo ja jos hiukset ovat sellaisessa asennossa. Jos haluan näyttää hyvälle, laitan piiskaletin, siinä eroa ei niin huomaa ja tuleepahan sitäkin käytettyä, se sopii minulle hyvin. Olenkin käyntännön syistä pitänyt tukkaani letillä arkisin jo 10 vuoden ajan. Pidän metallitonta kumilenkkiä myös niskassa. Hiukseni eivät ole kärsineet siitä.

        Kyllä nuo varmaan kasvavat. Aukikin ehkä voisi pitää, mutta silloin tukka pitää vetää eteen toiselle puolelle. Väristä en ole ihan varma, joissain kuvissa se näyttää ihan hyvälle, joissain luonnottomalle. Pitää olla kiitollinen että on edes tällaiset hiukset. Ei nämä nyt ihan huonot ole, tilapäisesti vain epätasaiset. Oletteko huomanneet uutisen että huippumallillakin voi mennä hiukset pilalle? Aika ikävän näköistä, sääliksi ihan käy.

        http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1295551/Losing-Tamara-Beckwith-falls-victim-curse-hair-extension--just-like-Naomi-Campbell.html

        Ehkä käyn eräällä toisella kampaajalla jossain vaiheessa, jonka kuulin olevan hyvä. Minulla on myös luonnon laineet, ja vasta leikattu tukka ei muutenkaan näytä hyvälle, juuri kuten joku sanoi, laineet tunkevat latvoihin. Mutta se varmaan helpottaa hieman kun aikaa menee.

        Mielenkiintoiset sivut sinulla longhair77! Myös minä olen harrastellut hiustenkasvattamista ja mutta minä olen hakenut oppini luontaispuolelta, en niinkään nettifoorumeilta. Minulla on ollut yhtä pitkät hiukset kuin sinulla, mutta nyt pidän ehkä eniten että hiukseni olisivat kyynärpäihin asti. Osaatpa laittaa hienoja nutturoita! Minä tarvitsisin töissäni nutturaa, mutta en osaa tuollaisia siistejä tehdä. Ehkä opettelen leikkaamaan itse. Kerran leikkasinkin, jolloin tuli ihan hyvää jälkeä. Minulla on vaatekaappien ovissa peilit joista näkee itsensä takaa hyvin.

        Katselin myös hiustuotteet joita käytät. Itse en käytä kuin luomutuotteita, silikoonia ja silkkejä en käytä. No silikoonia ehkä pari kertaa vuodessa kun haluan tosi sileät hiukset. Nyt kokeilin huvikseni laittaa kiiltoa kaakaovoilla jota käytän suklaantekemiseen ja yövoiteena. Hiusteni kuntoon olen tyytyväinen, kaksihaaraisia ei ole ollut vuosikausiin. Tehohoitoja en ole tarvinnut, enkä hiuksiinjätettäviä. Nyt ostin jonkun tehohoidon kun kampaajalla käynti rasitti niin hiuksiani, mutta hintaan nähden oli surkea tuote. Tuota CWC-menetelmää voisin kokeillakin. Tähän asti olen pessytkin shampoolla vain juuret. Pitääpä muuten kokeilla tuota kookosöljyäkin, minulla on sitäkin kaapissa! Ihan hyviä vinkkejä, aloetakin voisin kokeilla!


    • kasvava luonnonvara

      no voi hellanlettas sentään.

    • minä.

      No olipas harvinaisen huono kampaaja! Pitäisi mun mielestä kyllä saada rahat takaisin tuossa tapauksessa.
      Luulen kyllä että jos löytyy hyvä kampaaja niin voi saada tosi kivan hiusmallin jollaista ei itse osaisi välttämättä leikata, mutta se voi olla vaikeaa löytää oikeasti hyvä kampaaja.
      Itse olen aina ollut pettynyt kampaamokäynnin jälkeen, ikinä ei ole tullut sellaista kuin olen halunnut, mutta kyllä siihen on sitten aina tottunut loppujen lopuksi.
      Eikö olisi parempi leikata vaan ne kaikki hiukset samanpituisiksi niin ei tarvitse piilotella niitä?

    • dggs

      En mene enään ikinä PK dionsiin, koska pilasi hiukseni kokonaan...
      Pyysin että värjäisi blondiksi, mutta värjäsikin KELTAISEKSI.
      Pyysin että leikkaisi ihanvähän latvoista koska minulla on muutenki lyhyet hiukset ja hän leikkasikin paljon enemmän, että hiukseni mekein näyttivät jo polkkatukalta...... EN SUOSITTELE SITÄ KAMPAAMOA!

    • kämpääjä

      Hyvä kampaaja käyttää vähintään sen 15min konsultointiin, varsinkin jos kyse on isommasta operaatiosta (blondaus, hiuksen leikkaaminen uuteen malliin). Toki jos yhteinen sävel löytyy ja kumpikin luottaa toisiinsa niin eri juttu. Hyvä kampaaja myös näyttää kuvia, hahmottelee ehkä paperille ja näyttää väriä värikartasta.

      Älkää pliis yleistäkö, että ei pidä käydä kampaajalla! Itselläni muinoin oli pitkät hiukset ja nekin kyllä napsittiin aina ihan liian lyhyiksi kun kävin kampaajalla, nyt kun olen itse valmistunut ammattiin, tunnen osaavani käsitellä tämmöistä asiakasta joka ei halua paljoa pituudesta pois.

      Samoin värin kanssa käy helposti juurikin niitä kämmejä, että esim blondista tulee keltainen (hopeashampoo ei muuten rasita hiusta niinkun joku ylempänä taisi väittää). Se voi johtua kampaajan kokemattomuudesta, mutta myös yllättävistä seikoista, jotka ovat jääneet konsultoinnissa keskustelematta. Kampaaja ei voi välttämättä etukäteen etenkään jo värjätystä hiuksesta huomata onko hiuksessa luonnostaan paljon punapigmenttiä jolloin väristä tulee kellertävä. Vihertävä väri saattaa taas johtua joko kampaajan kokemattomuudesta tai jostain mokasta, että on laitettu liian tuhkainen/mattainen väri tai vaihtoehtoisesti hiuksessa on putkiveden jäljiltä kemikaaleja, joten huista kannattaa koittaa pestä syväpuhdistavalla shampoolla ennenkuin lähtee raivoamaan kampaajan huonosta työstä.

      Keskustele tarkoin, kerro koko hiuksen historia (etenkin kun ollaan vaalentamassa), näytä kuvia, pyydä nähdä kuvia ja värejä. Hyvä kampaaja tekee tämän kaiken pyytämättä, mutta jos epäilet, kysy!

    • sheephead

      Sääli kuulla, että löytyy noin huonoja kampaajia. On turha kuitenkaan yleistää, että kaikki kampaamot ovat yhtä surkeita, kun jo yksistään saman kampaamon erit työntekijöissä on eroja.
      Vuosi sitten kävin Glam-nimisessä kampaamossa. Hiukseni olivat silloin alaselkään, luonnonkiharat ja ERITTÄIN paksut. Parhaan kuvan niistä saat, kun ajattelet lammasta.
      Kerroin haluavani saada ne lyhyeksi ja jonkinlaisen sivuotsatukan. Näytin kuvaa ja kampaaja aloitti napsimisen. Astelin kampaamosta ulos olkapääpituisissa, tasapitkissä hiuksissa, joissa ei ollut lainkaan muotoa.
      Tämän vuoden toukokuussa hiukseni lähentelivät taas samoja mittoja ja pitäessäni niitä suoristettuina ja auki ne levittyivät olkapäilleni kolmioksi ja siitä suorana alas.
      Menin samaan kampaamoon, tällä kertaa eri kampaajalle. Kun hiusteni mallista puhuttiin, hän heitti VITSILLÄ että "Saa kai vähän kerroksia laittaa, ettei ole ihan tasainen polkkatukka" = entinen mallini. Nyt hiukseni ovat erittäin hyvät ja minulle sopivat, enää vain värjäys tulossa (:

      • asiakas.

        Uskomatonta, minusta nää mimmit suurentelee ja vääristää asioita, ei noin huonoja pa-kampaajia voi olla, eihän noilla avuilla kauaa tehdä töitä, potkut tulis heti.
        Minä olen aina saanut just sitä mitä olen tilannu, ja olen silmä tarkkana serannut kampaajani työskentelyä ja kertonut hänelle tarkkaan, mitä haluan ja aina olen myös sitä saanut.
        Onko nämä mimmit istunut penkissä silmät ummessa ja tuppisuuna , tai joku juorulehti nokan alla, kun eivät ole seuranneet, mitä toinen tekee.
        Eihän tällaisia mokia pääse syntyyn, kun ite maksavana asiakkaana valvoo mitä toinen tekee.
        Aina olen tyytyväisenä lähtenyt kampaamosta ulos.


    • liian lyhyt tukka

      No joo justiinhan minä sain sitä kesäloman päätteeksi pilatun tukan viikko sitten ja valitin tuolla toisella kanavalla, niin minähän olin jo narsisti. _Tosi törkeetä, kalipään kanss tässä kasvatellessa.

      • kauhupäivä

        Niin, vihaan kampaajalle käyntiä! Juuri noista kaikista syistä, mitä edellä on mainittu. Ikinä ei voi tietää, mikä on lopputulos. Vaikka kuinka yrität vahtia ja sanoa, että siitä noin ja tuosta noin, niin ne sakset käy niin nopeaan tahtiin, ja se on kerta napsasu...ja taas on tukka pilalla!!! Kyllästyttää!!!
        Sen takia olenkin päätynyt tasapitkään, siis ei kerroksia, koska ne on näköjään niin vaikeita leikata.....tai siis osataanhan ne leikata, mutta että saisi edes jotenkin samanlaisiksi molemmat puolet, puhumattakaan samanmittaisuudesta. Siis tasapitkät, vähän hartioiden alapuolelle, että on jotain mahdollisuutta saada ne tasoitettua edes jotenkin kunnialla. "Harmi", että hiukseni ovat paksut......välillä sekin on ollut liian haasteellista kampaajalle, joten kotona olen joutunut esim sivuhiuksia itse lisäksi tasaamaan.
        Kai se on sitten niin, että eihän jokaisesta tanssin harrastajastakaan tule tanssijaa, kun se vaatii luontaista kykyä ja lahjakkuutta alalle, niin kaikista haluavista ei koskaan voi tulla kampaajia.
        Aina sanotaan, että se on "käsityötä" ......mutta kun aika monelta kampaajalta silti puuttuu se kädentaito.
        4kertaa vuodessa on se kauhupäivä, kun pitää kampaajalla käydä. Muutaman kerran olen värjäyttänyt, mutta sekin riitti. Punertava "se kiva lämmin sävy" sieltä tullut molemmilla kerroilla. Ja "punapigmenttiä" ei ole, koska itse saan värjäämällä sellaisen kun haluan.
        Välillä kuulen jonkun naishenkilön puhuvan "hemmottelupäivästä".....käydään kampaajalla jne. Sitä minäkin toivoisin, mutta valitettavasti toisin on, kauhupäivä on.


    • kauhukokemus tämäkin

      Kampaaja on pilannut mun hiukset.
      Oon samalla kampaajalla käynyt melkein 20 vuotta - välillä oli katkoa kun kyllästyin siihen että oli aina myöhässä vaikka aika oli sovittu.
      Punainen väri on ollut mun väri varmaan kohta 15 vuotta. Keväällä kampaaja poltti mun hiukset keraamisella suoristajalla. Ei oltu ennen mun hiuksiin sitä käytetty, pössy vaan nousi kun käytti ekaan suortuvaan. En muista varmasti käyttikö mitään lämpösuojaa. Kysyin vielä että mahtaako tää olla ollenkaan ookoo - ja kampaajan vastaus oli että juu, tämä on niin hellävarainen - ei missään nimessä vahingoita hiusta; on niin hellävarainen notta että... No, seuraavalla kerralla ihmettelin kampaajalle että varmaan on polttanut edellinen käsittely hiukset kun on muuttuneet sivulta osa hiuksista ihan blondiks. Ja sanoin että missään nimessä ei samaa vehjettä enää mun hiuksiin käytetä.
      Pari kuukautta meni, ja kerran sitten muissa valoissa peilatessa huomasin että hiuksissa on takana järkyttävän näköinen vaalea raja joka erottuu ihan selvästi! Hiukset oli ihan blondit siitä mihin oli suoristusrautaa käytetty!
      Otin valokuvat ja näytin kampaajalle seuraavan käynnin yhteydessä joka oli muutaman päivän päästä. Kampaaja teki pigmenttikäsittelyn, sanoi että juu se korjaa ihan kaikki ja väri on sen jälkeen ookoo. Viikon väri kesti ja sen jälkeen pää oli ihan kirjava. Olevinaan korjaava käsittely ja kestää. Mitä vielä! Ja ihan kauhea! Hiukset pilattu täysin. Kasvattanut olen pitkälti yli kymmentä ja melkein 20 vuotta vuotta tasapitkiks hiuksia, tavoite melkein saavutettu ja sitten kampaaja pilaa hiukset huolimattomalla käsittelyllä ja huonolla ammattitaidolla. Ja kiireellä. Samanaikasesti oli käsittelyssä toinen asiakas. Kiire oli tietysti ja mun hiuksien kanssa piti hutiloida ja oikaista. No - eihän se mitään kampaajan kannalta merkkaa kun kampaajan ei ite näiden kanssa tarvii elää eikä näitä poltettuja ja kirjavia hiuksia katsoa joka päivä. Kampaaja vaan sanoo että ei oo tehny mitään virhettä. Kertaakaan ei ole edes anteeksi pyytänyt. Pigmenttikäsittelyn jälkeisellä käynnillä kun asian otin vielä puheeksi, en edes hänen henkilökuntansa enkä asiakkaiden edessä vaan ulkona - kieltäytyi puhumisen jälkeen tekemästä mitään ja käski tulemaan seuraavana päivänä. Eli passitti pois! Seuraavana päivänä ei edes pahoitellut edellispäivän tapahtumia että kieltäytyi värjäämästä hiuksia ja sitä että passitti minut matkoihinsa ilman anteeksipyyntöä. Lisäksi kun sitten seuraavana päivänä kun kysyin että varmasti hän on nähnyt jo monta kertaa aiemmin että takana on samanlaiset poltetut kohdat, että miksi ei ole sanonut mitään minulle, miksi ei ole ehdotanut mitään korjaavia hoitoja. Mitään ei vastannut mun kysymyksiin. Kampaaja vaan tietty aatellut että ollaan hiljaa niin kauan kun asiakas ei ite huomaa mitään! Niin että tällaista asiakaspalvelua Suomessa saa!

      • sallanea

        Se ei ole kampaajasta kiinni, se oli väristä kiinni. Joissain (varsinkin ns. vahvoissa väreissä kuten punainen tai sininen) väreissä on sellaiset pigmentit, että ne vaalenee joillain raudoilla käsiteltynä. Tunnen kampaajan jonka oma sininen hiusraita vaaleni samantien kun hän oli värjännyt sen, erehtyi nimittäin suoristamaan sen. Ei siinä, värjättiin vaan uudestaan, eri merkin värillä. Jos hiuksiisi tuli selkeä vaaleampi raita, tasaisen värin olisi saanut käsittelemällä raudalla loputkin hiusosiot, ja vasta sen jälkeen värjäämällä.
        Muutenkin, värjääminen erityisesti on niin haastavaa, koska kampaaja ei mitenkään voi tietää kaikkia värjäämiseen vaikuttavia asioita (asuintalon rauta- tai kuparipitoisuus, kaikki käsittelyt mitä hiuksessa on, varsinkaan kun asiakas itsekään ei tiedä sitä, asiakkaan hiushoitotottumukset... etc). useimmat hiusalan kouluttajatkin menevät tyylillä "kokeilaan tätä ja katotaan mitä siitä tulee". että ei se niin helppoa ole :)
        se miksi kannattaa käydä kampaajalla on se, että kampaaja tietää miten mikäkin väri toimii (eli jos asiakas on kertonut kaikki mitä hiuksille on tehty, mitä haluaa jnejne, väristä tulee kuten pitääkin), tietää milloin vaalentaa, milloin valita kestosävyte, kestoväri, suoraväri, värimaski, taitto jne.
        Edelleenkin allekirjoitan asiakkaan vastuuta, jos asiakas sanoo että "leikataan vähän kerroksittain, ja latvoista saa lyhentää kuolleet myös pois" tulos ei suurella todennäköisyydellä ole sitä mitä halutaan. kampaajat tietävät paremmin mikä on huonkuntoista hiusta, asiakas näkee huonoa latvaa 3cm, kampaaja 10 :D ja vähän kerroksittain voi tarkoittaa vain rikottua latvaa, tai tasaista latvaa mutta lyhyempää pääliosaa. Eikä me mitään ajatustenlukijoita olla, eikä myöskään kirurgeja. Tuokaa kuvia malliksi mitä haluaisitte, mutta muistakaa ettei teistä silti niiden julkkisten näkösiä tule! :)


      • Anonyymi

        Mies höpöttää, kalju mies?


    • MorticiaAddams

      Huh huh mitä kertomuksia. Onneksi itselleni ei ole koskaan käynyt noin. Silloin harvoin kun kampaamossa käyn, näytän kampaajalle kuinka paljon niitä latvoja saa lyhentää ja jos muutan tyyliä enemmän niin selityksen lisäksi näytän vielä kuvan siitä hiusmallista. Kertaakaan ei ole lähtenyt ylimääräistä. Ja värjäyksen hoidan kotona markettiväreillä. Lopputulos aina ollut hyvä, koskaan ei ole tavinnut vetää pipoa silmille asti häpeästä.

    • Jansci

      Leikkaan ja värjään itse = vältyn pettymyksiltä, säästän rahaa ja vahingoista voi syyttää itteensä (jos on niin tohelo että pilaa itse hiuksensa) :)

      T: 2 kertaa parturilla käynyt ja itku kurkussa sieltä lähtenyt

    • nipsu--

      Ite leikkaan AINA hiukseni ite! Viimeksi kävin eräässä Prisman Kampaamossa leikkauttamassa etuhiuksiani. Selitin myyjälle selvästi ja käsillä että haluun VINON etutukan (vedän etuhiuksiani yleensä sivuun) niin kampaaja leikkasi keskelt lyhyemmän ja molemmilta puolilta ei muuta kuin pari senttiä..

      kyllä vitutti sen jälkeen ja 30 euroo siitä maksoin.. :((

      • hapsu.

        Nyt meni yli, siis kuka sun tukkasi leikkasi, myyjä, kampaaja vai sinä ite?????
        Ekaksi sanot et aina sinä ITE ja sit leikkasi myyjä ja sit kampaaja vai selitit myyjälle ja se selitti kampaajalle.????ja sit sinnuu vitutti.


    • nipsu--

      siis siitä lähtien kun toi etutukka meni vituiks ni siitä lähtien aloin leikkaan ite. ja joo tarkotin tolla myyjällä sitä kampaajaa.eli kampaaja leikkas .. anteeks oli huonosti selitetty toi edellinen.

    • LadyMiss

      Minä kävin juuri kampaajalla ja heti seuraavana päivänä latvat harottivat. Pidin enemmän kauniista laineisista hiuksistani mitä nykyisistä föönättavista!

    • MALLU 99

      Kivat mulle ku toi äiti pakotti mut kampaajalle ja sit se vaaa jutteli mulle jotain nii sit OHO se leikkas ainaki 7 cm ku piti leikata vaa 3 cm nii ku täss ollaa kasvattamass hiuksii nii siinä meni sekin pilalle :(

    • Pronssitukka

      Olen raivoissani. Mulla oli vyötärölle yltävät hiukset. Pyysin leikkaamaan vähän ja päältä kerroksittain. leikkasi olkapään tasalle ja ei kerroksitttain, tasatukan. Poistuin paniikissa kampaamosta.
      Mikä helkkarin himo kampaajilla on pätkiä lyhyeksi !!! Hiusten kunto oli hyvä,paitsi latvoissa vähän kuivempaa, ei mitään rautakäsittelyjä ym. tehty aiemmin.
      En mene seuraavaan 20 v. taas kampaamoon leikkauttamaan, varma on !!!
      Pyysin vähän leikkaamaan mutta leikkasi 30 cm !!

    • MUR

      Mä olin kasvattanu vuoden mun hiuksia pidemmiksi. Otsatukankin olin kasvattamassa pois(se oli jo leualle asti) Ne oli melkein tasapaksut ja niihin pysty tekee kaikkia kampauksia. Nyt menin kampaajalle ja oon niin ärtynyt. Halusin et mulle leikataan vähän kerroksittain jotta ois jotain muotoa, mutta se ei osannu leikata päältä ollenkaan kerroksittain. Ne vaan törröttää ylöspäin. Näyttää iha kauheelta!! Ja entinen otsis jota olin kasvattanu on taas lähtöpisteessä(yhtä lyhyt ku sillon) MÄ EN ENÄÄ IKINÄ LEIKKAA HIUKSIA KERROKSITTAIN!!!!!!!! MUT SE ÄRSYTTÄÄ ENITEN KU OLLAAN TAAS LÄHTÖPISTEESSÄ :(

      • Vinkki vaan

        Kun pyytää kampaajalta vähän kerroksittain leikkaamista, voi olla varma, että saa epätasaiset hiukset, joista osa on 15 cm toisia lyhyempiä. Kannattaa määritellä aina senttimetreissä paljonko kerrostetaan, paljonko lyhennetään, mitä ei missään nimessä saa tehdä ja mitä on aikaisemmin tehty väärin, jotta kampaaja voisi edellisten virheistä ehkä jotain tehdä paremmin.

        Jos esim. ei halua, että otsatukkaa lyhennetään ja kampaaja näkee että sellainen on aikaisemmin ollut, kannattaa kertoa, että kasvattaa otsatukkaa pois, joten sitä ei saa lyhentää. Ei kannata antaa kampaajalle liian vapaita käsiä tai tulee epämiellyttäviä lopputuloksia.


    • RIKULIINA3

      Hei teille kaikille ja osanottoni tukan menetyksistä !! Itselleni on tehty viime marraskuussa TODELLA SAIRAS,JULMA TEMPPU isohkossa kampaamossa Itä-Uusimaalla.. = tilaukseni: pesu,kosteuttava hoito,leikkaus ja föönaus.. JA MITÄ "SAIN" !!! TOTAALISESTI TUHOTUN TUKAN PESUPAIKALLA HUOM!! IHOKARVOJENPOISTOAINEELLA PAKSU,TERVE TUKKA "PÄLVIKALJUILLE";HIUSRAJAT MYÖS LÄHES OLEMATTOMIKSI,ETTEI HIUKSENI EDES ns,TOIMI;KUNHAN MAKAAVAT JA ROIKKUVAT MITEN SATTUU... TODELLA TERVE,KIILTÄVÄ TUUHEA TUKKA ON NYT VÄHITELLEN LÄHINNÄ "TIPPUNUT/KUORIUTUNUT jne. PÄÄSTÄ JA TULOKSENA TÄYSI HIRVIÖTUKKA,JOKA VIELÄKIN 2kk.n jälkeen TÄYSIN TOIVOTON JA MASENNUS LUOKKAA 100 % / 24h... EIKÄ UUDISKASVUA OLE SUINKAAN KUIN OSASSA HIUKSIA SÄNKINÄ VASTA 2kk.n jälkeenkään... ETTÄ NÄYTTÄÄ TODELLAKIN ja KUULOSTAA SILTÄ,ETTÄ KAMPAAJAT OVAT ERITYSRYHMÄNÄ MIELISAIRAITA (avohoidokkeja) ,kenties narkkareita jne. IKUINEN KAMMO JÄÄ MINULLEKIN KAMPAAMOKÄYNTEIHIN TAHALLISEN TUHOAMISEN ANSIOSTA !!! MENKÄÄ SAIRAAT KAMPAAJAT HOITOON JA VAIHTAKAA AMMATTIA VAIKKAPA ROSKAKUSKEIKSI;SILLÄ TEHÄN OSAATTE "KOHDELLA kuin ROSKIA" ASIAKKAITANNE ... JA VIELÄ KIELLÄTTE KAIKEN JA RAHASTATTE SADISMILLANNE !!!

      • sallanea

        mikään hoitoaine tai tehohoito ei voi tuollaista tehdä, ei vaikka sulla olis joku allergia. mene lääkäriin, ennenkuin menee pahemmaksi, oireesi johtuu jostain muusta.
        ps. vaikka jotain myrkkyä päähäsi olisi pistettykin, se ei siellä päässäsi viikkoa enempää olisi vaikuttanut. että kerää pääs.


      • sontaa

        Tuo sun juttusi on täyttä sontaa


    • Ffgcgftx

      Kuulostaisi kyllä siltä että joku ihan muu kuin kampaajasi on pahasti hoidon tarpeessa...

    • Siviilisivusiili

      Mun hiuksia ei oo kukaan "pilannu" mutta en mä niistä aina oo tykännytkää.Joskus kun sanoin ihan selvästi että 5cm pois , niin eikös se sitten ottanut 15cm pois.Onneks oli sillon lantiolle ylettyvät hiukset.Kerran pyysin että värjäis punaseksi , niin niistä tuli lilahtavanruskeat. Nyt on onneks hyvä kampaaja, joka osaa neuvoa ja leikata.

    • kynittytulos

      No jopas on kokemuksia =(
      Mun tukka ei ole kampaajien takia kovin pitkäksi elämäni aikana ehtiny kasvamaan kun kampaajalla käymisteni jälkeen hartiamittaiset hiukset on kampaajat halunnu päästä kynimään poikatukaksi vaikka aina olen sanonut että tasataan vaan paitsi joskus menin kuvan kanssa sainpa sillonki lyhyen poikatukan. Sitten kun asiasta sanoo ettei tulos miellytä että on mielestäni liian lyhyt niin sitten sanovat että lyhyet hiukset sopii pidempiä paremmin.
      Olen alkanut harkitsemaan että pitäiskö vaan olla tekemättä tukalle yhtään mitään niin saisi varmaan joskus sen pitkän tukan.

    • sallanea

      ainoa mistä on vähääkään iloa, että teet reklamaation firmaan. ja jos samantien huomasit, olisit herranen aika sanonut jotain!! värin kampaaja olisi voinut korjata ainakin, ja leikkauksesta ei ainakaan olisi tarvinut maksaa.
      mutta, kampaajiakin on moneen junaan, jos ottaa sen halvimman citydeal-tarjouksen, ei voi odottaakaan parasta.

    • Jaaa

      Mitäs menit kampaajalle idiot

      Ihan oma vikas

    • tuttua on

      Minullakin kampaaja pilannut hiukset. Menin joskus monta vuotta sitten kampaajalle värjäyttään hiukset ja tasaamaan latvat. Hiukseni olivat puoleen selkään asti pitkät ja hyväkuntoiset. Hiukseni ovat luonnostaan vaaleat, mutta jostain syystä kampaaja laittoi hiuksiini niin voimakkaan vaalennuksen, että hiukseni paloivat purkaksi. En olisi edes halunnut vaalentaa, vaan olisin halunnut hieman kuparinhohtoa hiuksiini. No upeat pitkät hiukseni jouduttiin tietysti leikkaamaan ja olivat niin pahasti palaneet varsinkin takaa, että ainut vaihtoehto oli a-mallin polkka voimakkaasti kerrostettuna. Lisäksi jäljelle jääneet hiukset olivat kuivaa ja elotonta hamppua. Itkuhan siinä pääsi, kun kampaajalta lähdin enkä voi kuin kiitellä nopeasti kasvavaa tukkaani sekä hiustenpidennyksiä, että selvisin tuostakin kriisistä.

      Vaihdoin paikkakuntaa ja menin ihan sattumalta erään afrikkalaistaustaisen naisen kampaamoon. Hän kauhisteli aikaisemman kampaajan tekemää mokaa ja värjäsi hiukseni hyvin lähelle omaa luonnollista sävyäni sekä leikkasi ne tasaisesti hartiapituuteen. Siitä ne kasvoivatkin takaisin pitkäksi melko nopeasti ja olinkin hyvin tyytyväinen.

      Ehdin käydä pari kertaa kyseisellä kampaajalla, kunnes hän päätti lähteä jatkamaan opintojaan ja lopetti työskentelyn kampaajalla. Tämä oli suuri pettymys ja seuraavaksi menin tasoittamaan latvoja erään ketjun kampaamoon. Ajattelin tämän olevan laadukas ja asiakkaan toiveet huomioiva paikka, mutta ei sentään. Hiukseni leikattiin taas kerroksittain ja vielä revitysti (vaikka pyysin nimenomaan vain tasoittamaan latvat), joten ne näyttivät huomattavasti ohkaisemmilta ja huonokuntoisemmilta kuin mennessäni kampaamoon. Pettymys oli jälleen kerran iso!

      Nykyään käyn eräällä virolaisella kampaajalla, joka on vielä hyvin edullinenkin. Hän ottaa aidosti huomioon toiveeni mm. värin ja leikkauksen suhteen. Viime kerralla ei todellakaan lähtenyt kuin se 5 cm, jonka pyysin ottamaan ja sävykin on nyt niin lähellä omaa väriä, että ei ole tarvinnut värjätäkään pitkiin aikoihin. Nyt hiukseni ovat taas puoleen selkään asti pitkät, luonnollisen vaaleat ja erittäin hyväkuntoiset. Käyn leikkauttamassa otsatukkaa ja tasoittamassa latvoja muutaman kuukauden välein ja todellakin on kiva mennä, kun tietää että hiuksiani todellakin vain tasataan eikä yritetä väkisin leikata johonkin "trendikkääseen" malliin.

      • sallanea

        Yleensä ketjukampaamoissa on a)huonoa asiakaspalvelua b)johdon taholta niin kovat tuottavuuspaineet kampaajille että työ täytyy tehdä liukuhihnalta (=asiakkaaseen syventymättä) jos aikoo tienata..eli en suosittele.
        Ja kannattaa mennä ns. omannäköiseen paikkaan! Haluaako sitten klassista "venäläislookkia", trendikästä, tai räväkkää hippilookkia, niin menee sellaseen paikkaan jossa kampaajat ovat haluamasi tyylin mukaisia. Silloin parhaiten ymmärtävät mitä ajat takaa :)


    • kampaajan löytäneenä

      Valitettava tosi asia on että täältä suomesta löytyy aika paljon ammattitaidottomia kampaajia. Kun löydät oikean kampaajan ei kannata missään nimessä vaihtaa !
      Kampaajat ei nykyään jaksa kouluttaa itseänsä vaikka se olisi suotavaa. Parturi-kampaamo alalla ei ikinä ole valmis aina on uutta opittavaa. ketjuja kannattaa välttää koska sielä vaihtuu kampaajat koko ajan. itse suosisin pien yrittäjiä. Asiakkaalla on aina reklamaatio oikeus ja jos et ole tyytyväinen ilmoita asista asianomaiselle eläkä huutele seinille. Näin asiasta keskustellaan kampaamossa koska jokainen asiakas on maksava asiakas ja asiakas on aina oikeassa! Lisäksi jos epäilyttää jo siinä kohti kun istut penkiin voi ihan hyvin sanoa kampaajalle ettet haluakkaan leikkausta tai värjäystä ei siihe tartte jäädä. Suomalainen luonto on sellanen et on helpompi huudella kaupungilla kui huonoa palvelua on saanut mut sitte kun kampaaja kysyy onko tyytyväinen ni vastataan kyllä vaikka tosiasia olisi aivan toinen. Missä on rehellisyys kampaaja ei voi kehittyä jos hän ei tiedä missä meni vikaan. Tekopyhää !?

      • koulutusta.

        Väärää tietoa, kyllä suurinosa kampaajista juoksee kursseilla 2 kertaa vuodessa.
        Oman tavarantoimittajan kurssit jopa ilmaisia.


    • tuhahdus::

      Kyllä ne kurssit tiedetään kun jälki on mitä on.

      • Tyytyväinenasiakas

        Kylllä sitte kantsii itse laittaa tukkansa jollei mikään kelpaa....


      • kampuri

        Ei muuten oo ilmaisia!


    • masentunut2

      Itse kävin eilen kehutussa kampaamossa Turussa, sanoin kampaajalle että haluan vain hieman latvoja pois noin 5 cm. Kun lähdin kampaamosta tukka oli 15- 20 cm lyhyempi. Ennen hiukseni olivat todella pitkät, lantioille asti ja nyt juuri ja juuri rintaan. En voi käsittää tätä pahaa oloa, aina kun katson peilistä tai nään hiusteni nökö latvat mahassa kouraisee ja alan itkeä.... Tätä jatkunee kai seuraavat kaksi vuotta kunnes saan mahtavat hiukseni takaisin. KAMPAAJAT PILAAVAT LÄHES AINA HIUKSET.... jos löytää hyvän kampaajan ei kannata luulla ( kuten minä tein), että kyllä joku nyt osaa muutaman sentin siistiä, ei osaa ei !
      Monen mielestä kuullostaa varmasti tosi tyhmältä tämä, mutta hiukseni olivat ylpeyden aiheeni ja niitä aina kehuttiin, nyt nämä ovat samanlaiset tasapaksut nököt kuin kaikilla muillakin. ::(((

      • ihmeellistä??

        Tämän täytyy olla provo, ei kukaan nyt noin paljoa väärin voi leikata, et lantiomittaisesta tukasta tuli juur rintoihin asti,tai sitte on kuultu ihan väärin 5cm on kuultu 15cm.
        Jos sulla aina kampaaja pilannut hiukset niin miksi sinne pitää mennä tukkaas pilaamaan, latvat osaa siistiä vaikka ite.


    • kuohuu

      Kävin vasta kampaajalla ja sain sieltä hirveät hiukset. Leikkausjälki näkyy ja kampaaja leikkasi enemmän kuin piti. Vituttaa ihan kympillä, kun kasvonpiirteeni saavat minut näyttämään hiuksien kanssa miehelle, joka on antanut 5-vuotiaan lapsen operoida hiuksiaan. Kerroin kampaajalle toiveistani ja hän söhräsi hiukseni uuteen uskoon harvinaisen lyhyessä ajassa, ei nähnyt minkäälaista vaivaa. Kampaaja vielä peitti virheensä sotkemalla hieman hiuksiani. Peilin edessä käydessä tulee aina helvetinmoinen vitutus. Edes kunnon hikilenkki ei saa ärsytystä katoamaan. Hiukset kasvaa, mutta ei todellakaan ole mielekästä näyttää seuraavat pari kuukautta miehelle!

      Kampaamossa on parempia työntekijöitä ja jatkossa aion karttaa tätä kyseistä söhrijää kuin ruttoa.

    • tympääntynyt........

      Minulla on ihan samanlaisia kauhukokemuksia kuin muillakin täällä kirjoittajilla.

      Kävin tiistaina leikkaamassa hiukseni lyhyeksi. Halusin sivuilta ja takaa ihan lyhyet ja päältä pidemmät, vähän niinkuin rock-hiukset. Mutta tämäpä leikkasi etuhiukset vinoksi ja oikealta puolen pidemmäksi kuin vasemmalta. Ja kaiken huippu että pullitin 37€ koko hommasta.

      Päätin silloin että tähän huusholliin tulee hiustenleikkuri jolla alan leikkaamaan itse hiukseni lyhyeksi. Olen jo katsellut vaihtoehtoja ja tiedän minkälaisen haluan.

    • LIIAN PITKÄ TEKSTI

      EI NOIN PITKÄÄ TEKSTII JAKSA VITTU ERKKIKÄÄ LUKEE!!!!!!!!

    • tarkkatäti

      Olen surukseni huomannut että kampaajilla ei aina riitä mielenkiintoa siihen mitä asiakas kertoo haluavansa..ja puheripuliset kampaajat ovatkin omaa luokkaansa, suu käy enemmän kuin sakset.
      Ihmisen hiukset ovat esillä aina, on tärkeää paneutua asiakkaan toiveisiin ja kysyä eri vaiheissa paljonko otetaan, paljonko ohennetaan yms.
      Koskaan en ole ollut tyytyväinen siihen miten kampaaja viimeistelee ja kampaa hiukseni lähtökuntoon, mutta se on pieni paha.

    • drtyuyujyt76767567

      Kun kuuntelen sinun juttujasi niin helppo päätellä, että olet ihminen jonka ikinä ei edes kuuluisi käydä kampaajalla. Vinoon leikkaamisen kismittämisen ymmärrän, mutta etkö sitten itse muka nähnyt että hän leikkasi vinoon ja huomauttanut siitä? Itse tarkkailen kampaajaa aina kun hän leikkaa ja jos sakset alkavat huitoa siellä kohtaa missä ei pitäisi, sanon välittömästi eikä kampaaja silloin leikkaa siitä kohtaa. Simppeliä.

    • tarkkatäti

      Monella on vahavat silmälasit ja kun ne otetaan pois ollaan aika sokeita!
      Ei asiakas voi koko ajan seurata saksien liikkeitä, kyllä kampaajaan pitää kysyä vaihe vaiheelta asiakkaan mielipidettä.

      • gvhjghkjh7t7868

        Ei todellakaan tarvitse kampaajan minuutin välein kysellä miten nyt leikataan. Asiakkaan tehtävä on heti alussa tehdä kampaajan kanssa suunnitelma miten leikataan, muutoin on kampaajalla vapaat kädet. Ja kukas hitto käskee laseja ottamaan pois? Itse pidän aina päässä.


      • tarkkatäti
        gvhjghkjh7t7868 kirjoitti:

        Ei todellakaan tarvitse kampaajan minuutin välein kysellä miten nyt leikataan. Asiakkaan tehtävä on heti alussa tehdä kampaajan kanssa suunnitelma miten leikataan, muutoin on kampaajalla vapaat kädet. Ja kukas hitto käskee laseja ottamaan pois? Itse pidän aina päässä.

        No joo.
        Kävin kampaajalla, kerroin miten haluan leikattavan, kun laitoin rillit päähän, taas kerran oli muuta mitä pyysin!!


      • tyytyväinen asiakas
        tarkkatäti kirjoitti:

        No joo.
        Kävin kampaajalla, kerroin miten haluan leikattavan, kun laitoin rillit päähän, taas kerran oli muuta mitä pyysin!!

        Kyllä sinussa on sitte vika jos kymmenet pa-kampaajat tekee just päinvastoin, kun pyydät, ei joka ainoa voi tehdä niitä samoja "virheitä" sulle tai siitte sun mielikuva päässäsi on ihan eri mitä selität.


      • tarkkis.
        tyytyväinen asiakas kirjoitti:

        Kyllä sinussa on sitte vika jos kymmenet pa-kampaajat tekee just päinvastoin, kun pyydät, ei joka ainoa voi tehdä niitä samoja "virheitä" sulle tai siitte sun mielikuva päässäsi on ihan eri mitä selität.

        Mä käyn kyllä ihan samalla kampaajalla nykyään, vuosikaudet jo.
        Jos kampaaja kysymättä vetää selvästi lyhyemmäksi mitä pyydetään tai hän itse olettaa että niin olisi hyvä.

        Olen ollut asiakastyössä ja olin tarkka siitä mitä asiakas tahtoo, ei voi olettaa mitään omiaan.
        Hiukset onneksi kasvaa.
        Kaikki eivät välitä miten leikataan, en koskaan sanoisi tee mitä tykkäät, sellaisiakin kuulee jonkun kertovan.


      • Short10
        gvhjghkjh7t7868 kirjoitti:

        Ei todellakaan tarvitse kampaajan minuutin välein kysellä miten nyt leikataan. Asiakkaan tehtävä on heti alussa tehdä kampaajan kanssa suunnitelma miten leikataan, muutoin on kampaajalla vapaat kädet. Ja kukas hitto käskee laseja ottamaan pois? Itse pidän aina päässä.

        Heko. Pidät laseja kampaajalla päässä, eikö se haittaa kampaajan työtä suunnattomasti. Minullakin lasit ja AINA kampaaja käskee ottamaan ne pois. Eihän koko ajan vois saksien liikkeitä seurata, pitää antta työrauha kampaajalle, näkisin että hänen asiansa on tehdä työ asiakkaan toiveiden mukaan.
        Täällä on kans moneen junaan.


    • *******Ssad

      Olen myös saanut tuta tylyn kohtalon nykyiseltä kampaajaltani, nyt EX-kampaajaltani.

      Kävin eilen leikkauttamassa hiuksia. Tämä kyseinen kampaaja on leikannut jo useamman vuoden minun kuontaloni, joten hän tasan tarkkaan tietää että olen kasvattamassa pitkiä hiuksia enkä halua kuin kuivat latvat pois. MUTTA lähdin pois todella lyhyellä tukalla (pisimmät ehkä sen 4cm ja lyhyimmät n. 2cm).

      Taisi ressukka tajuta virheensä kun kyselin siitä että muistaako hän että olen kasvattamassa hiuksia. Ja muistutin asiasta myös ENNEN leikkaamaan rupeamista, ja hänkin itse sanoi että otetaan vain kuivat pois. Menettivät ainakin yhden pitkäaikaisen asiakkaan. Enpä taida ihan heti mennä mihinkään parturi-kampaajaliikkeeseen.

      Ei sillä että lyhyissä olisi mitään vikaa (sopivat paremmin minulle) mutta oli pakko kirjoittaa kun alkoi sen verran v******n koko homma.

      • missä ammattiylpeys?

        En myöskään ymmärrä tätä ammattikuntaa. Opiskelevat kampaajiksi, joiden tulisi osata hoitaa ja leikata hiuksia, mutta ei.

        Järjestään saan omakohtaisesti todeta sekä lukea/kuulla muiden kokemuksia, että pieleen menee.
        Onko mitään muuta ammattikuntaa jossa onnistumisprosentti sekä asiakas tyytyväisyys on tätä luokkaa?

        Aina jaksan uskoa, että jos tälläkerralla tulisin tyytyväisenä ulos karvarilta, mutta ei jälleen.
        Olen mielestäni joka kerran selvästi kertonut millaisen mallin ja väri haluan hiuksiin ja luottanut, että kyllähän ammatti-ihminen hoitaa työnsä ja pettynyt.

        Ei todellakaan viitsitä perehtyä asiakkaan hiuslaatuun värjätessä sekä habitukseen leikatessa.

        Kassalla kyllä selataan intensiivisesti koko hinnasto lävitse ja isketään lasku.
        Se onkin yleensä kampaajien ainut hetki, kun asiakas huomioidaan!


      • missä ammattiylpeys
        missä ammattiylpeys? kirjoitti:

        En myöskään ymmärrä tätä ammattikuntaa. Opiskelevat kampaajiksi, joiden tulisi osata hoitaa ja leikata hiuksia, mutta ei.

        Järjestään saan omakohtaisesti todeta sekä lukea/kuulla muiden kokemuksia, että pieleen menee.
        Onko mitään muuta ammattikuntaa jossa onnistumisprosentti sekä asiakas tyytyväisyys on tätä luokkaa?

        Aina jaksan uskoa, että jos tälläkerralla tulisin tyytyväisenä ulos karvarilta, mutta ei jälleen.
        Olen mielestäni joka kerran selvästi kertonut millaisen mallin ja väri haluan hiuksiin ja luottanut, että kyllähän ammatti-ihminen hoitaa työnsä ja pettynyt.

        Ei todellakaan viitsitä perehtyä asiakkaan hiuslaatuun värjätessä sekä habitukseen leikatessa.

        Kassalla kyllä selataan intensiivisesti koko hinnasto lävitse ja isketään lasku.
        Se onkin yleensä kampaajien ainut hetki, kun asiakas huomioidaan!

        juu blondia pyysin ja musta tuli, kyllä vi-tutti eivät erota mustaa ja vaaleaa värisokeita koko sakki.Leikkaus ihan pieleen senttiä pyysin ja ainakin 20senttiä lähti olin ihan klanipää.


    • tarkkatäti

      Minulla oli tasapitkät polkka hiukset, pyysin kampaajaa niskan puolelta keventämään..ei tuntunut ymmärtävän, kysyin olisiko paperia ja kynää niin piirtäisin mitä tarkoitan, vastaus oli ei meillä ole paperia..ja lopputulos oli se, että takaa melkein kuin poikatukka ja sivut ja edestä polkkis.
      Se olikin valmiiksi sen kampaajan kanssa silloin.

    • pa-ka kummissaan

      Alan ammattilaisena hirvittää lukea näitä tekstejä. Olen useankin asiakkaani kanssa puhunut siitä, että kuinka on mahdollista, että tässä maassa on pelkästään kampaajia jotka eivät tiedä eroa 1 tai 10 cm välillä?! Itse näytän aina asiakkaalle sen mitä aion leikata, enkä ainakaan tiedä leikanneeni 10-15 sen 1 cm:n sijasta. usein käy ennemmin niin, että leikataan lisää, kun olen asiakkaan 1 cm mukaan ottanut ja as haluaakin enemmän pois.. Monelle teistä kampaaja on saatanasta seuraava ja siitä olen pahoillani. En tiedä, miten voisi teidän oloa parantaa? Jos tietäisin, sen tekisin, koska se on se syy, miksi tälle alalle lähdin.

    • Ei tuolle kampaajall

      On pakko kertoa oma tarinani, kaksi päivää mennyt itkiessä. Olen käynyt muutaman kerran nyt samalla kampaajalla, joka mielestäni osasi leikata tukkaani hyvin. Istahdin tuolin ja pyysin PIENTÄ siistimistä takaa ja otsalta. Otin silmälasini pois, näkö miinus viisi. Kampaajalla sakset viuhuivat ja kun homma oli ohi ja oli aika nousta tuolista, kampaaja totesi iloisesti, että hänelle tuli tunne, että tukkani pitää olla lyhyt.
      Pakenin suorastaan paikalta ja kotona katsoin peiliin ja itkuhan siinä pääsi tuhoa katsellessa. Hiukset olivat takaa ennen olkapäille, nyt on sentti jäljellä. Otsatukka... No mitä siitä nyt on jäljellä.... Tarkoitus ilmeisesti oli, että tukka menisi sivuun toiselle puolelle. No kävi pieni arviointi virhe.... Ero toiselta puolelta toiselle on pahimmillaan neljä senttiä, muutama haiven menee sivuun kuin oli kait tarkoitus. Hyvin menee vinoon, eri asia kuinka kaunista katseltavaa tuo on. Kauttaaltaan tukka on sentistä pariin pitkä, menee päätä myöten kuin uitetulla rotalla.
      Hiuskseni kasvavat niin epätasaisesti, että kymmenen vuotta meni päälaen hiuksia kasvattaessa, että tukkaan pystyttiin laittamaan ensimmäiset raidat. Joten uusi kymmenvuotinen urakka odottaa. Tämä ei paljon naurata. Tätähän ei pysty edes korjaamaan millään. Tarkoitus oli ottaa taas uudet raidat ja olin varannut siihen ajankin.
      Mutta minähän en tätä purematta niele, tein valituksen kuluttaja-asiamiehelle, vien kopion valituksesta kampaajalle ja peruutan varaamani ajan. Yritän saada ajan toiselle kampaajalle, jota useat ovat suositelleet. Laitetaan väri, joka ehkä vähän saattaa pelastaa tilannetta. Ja jos saisi suostuteltua jatkossa leikkaamaan vaan vähän niitä kasvupyrähdyksiä tekeviä kohtia päässäni ja jos sitten joskus kymmenen vuoden päästä taas saisi jotain tehdyksi.
      Moinen amatööri pilaa kyllä kaikkien hyvienkin kampaajien maineen, jotenkin nämä "kirjekurssilaiset" pitäisi saada pois alalta.
      Se, että itsestä tuntuu tosi pahalle, on nähdä toisten ihmisten ilmeet tätä katsoessa. Ei tarvita sanoa tietääkseen mitä toinen ihminen ajattelee tämän nähdessään.

    • ---

      Ikävä sanoa kenestäkään pahaa mutta kävin Ikaalisis Hiusstudio Teijassa Kristiina-nimisellä tytöllä..ensinnäkin pälättää vain omista asioistaan, vaikka yritin viestittää, että haluan lukea siellä ollessani viimeisimmät lehdet ja toiseksi tukkani oli muutaman tunnin käsittelyn jälkeen suoraan jostain 90-luvulta. Luulin, että nuori kampaaja olisi muodissa mukana enemmän mutta ei.. Tukka on leikattu päältä lyhyeksi ja takana on tosi kiva takatukka, jes….
      ehkä kokemus tuo asiakaspalveluun tilanteenlukutaitoa, mutta itselleni jäi paha maku koko hommasta..kuulin tältä kyseiseltä tytöltä, että on siirtymässä Tampereelle kampaamo Loistoon(?), millähän meriiteillä on sinne päässyt? Älkää menkö Kristiinalle!

      • kalkkia

        Ja vieläkin kaivertaa, vaikka aikaa on kulunut 20v voi kauheeta sentään katkeraa


    • ??? ???

      Mitenkä hiusten leikkaaminen voi kestää muutaman tunnin?
      Etkö ollenkaan kertonut toivomuksiasi, oliko lehdet tärkeemmät kun oma tukka. Etkö edes seurannut mitä tyttö teki, kun vasta leikkaamisen jälkeen huomasit mitä tuli??

    • Tyytymätön

      Täällä myös yksi joka hyvin tyytymätön kampaamopalveliuhin. Pitkät hiukset leikattu epätasaisesti takaa eikä otettu huomioon sivujakausta. Hiukset siis eri mittaiset. Huomautin kampaajaa jakauksesta ja siitä että en halua leikattavaksi kuin vähän. Lisäksi hiukset pestiin allergisoivalla shampoilla, josta koitui kutinaa yms. Valittaessani kampaajalle puhelimitse, hän löi luurin kiinni korvaani toisella kertaa.

      • Eka-salonki

        hahhah, nyt jo naurattaa oma pahin kampaajapainajainen...

        Muutama vuosi sitten halusin tuuhennoksen hiuksiini. Kampaaja hössötti innoissaan että laitetaan teippituuhennos ja hän tilaa hyvät hiukset. Menin sitten kampaajalle sovittuna aikana, tuuhennoshiukset näyttivät ja tuntuivat hyviltä. Aloin siinä sitten ihmettelemään että paljonko se kampaaja oikein laittaa sitä hiusta takaraivolleni, eikö vähempi riitä. ..

        Minulla on suomalaiset ohuet hiukset jotka olivat olkapää pituudessa, kampaaja värjäsi niihin tummia raitoja, tuuhennoshiukset olivat vaaleat. Kun tuuhennos oli valmis huomasin kauhukseni että minulla on pää täynnä pidennyksiä, hiukset olivat puoleen selkään ja lisäkkeitä oli täydet kaksi nauhaa päässäni. LIsäksi lisäkkeet olivat sikin sokin päässä... muistaakseni koko homma maksoi jotain 700 e !!!!
        No eihän siinä mitään mutta kun omien hiuksien välistä vilkkui teipit aivan kuin pääni olisi ollut täynnä laastareita ja pidennykset painoivat kuin synti, saati että olen jo keski-ikäinen nainen jolla oli nyt vanhentava pissistukka päässä...oli pakko marssia seuraavana mahdollisena arkipäivänä takaisin kampaajalle ja pyytää häntä poistamaan osan pidennyksistä sekä lyhentämään hiuksia...tämä ammattilainen vetäisi saksilla suurimman osan 700e hiuksista kymmenen sentin pätkiksi joilla ei tee yhtään mitään...kehtasi vielä laskuttaa korjauksesta. Kävin vielä kerran hänellä nostamassa teipit mutta työnjälki oli niin hirveää että jouduin korjauttamaan sen toisella kampaajalla ( josta tuli oma kampaaja) joka epäili että olin itse laittanut ko. teippituuhennokset hiuksiini =D.


      • Jag har haft otur
        Eka-salonki kirjoitti:

        hahhah, nyt jo naurattaa oma pahin kampaajapainajainen...

        Muutama vuosi sitten halusin tuuhennoksen hiuksiini. Kampaaja hössötti innoissaan että laitetaan teippituuhennos ja hän tilaa hyvät hiukset. Menin sitten kampaajalle sovittuna aikana, tuuhennoshiukset näyttivät ja tuntuivat hyviltä. Aloin siinä sitten ihmettelemään että paljonko se kampaaja oikein laittaa sitä hiusta takaraivolleni, eikö vähempi riitä. ..

        Minulla on suomalaiset ohuet hiukset jotka olivat olkapää pituudessa, kampaaja värjäsi niihin tummia raitoja, tuuhennoshiukset olivat vaaleat. Kun tuuhennos oli valmis huomasin kauhukseni että minulla on pää täynnä pidennyksiä, hiukset olivat puoleen selkään ja lisäkkeitä oli täydet kaksi nauhaa päässäni. LIsäksi lisäkkeet olivat sikin sokin päässä... muistaakseni koko homma maksoi jotain 700 e !!!!
        No eihän siinä mitään mutta kun omien hiuksien välistä vilkkui teipit aivan kuin pääni olisi ollut täynnä laastareita ja pidennykset painoivat kuin synti, saati että olen jo keski-ikäinen nainen jolla oli nyt vanhentava pissistukka päässä...oli pakko marssia seuraavana mahdollisena arkipäivänä takaisin kampaajalle ja pyytää häntä poistamaan osan pidennyksistä sekä lyhentämään hiuksia...tämä ammattilainen vetäisi saksilla suurimman osan 700e hiuksista kymmenen sentin pätkiksi joilla ei tee yhtään mitään...kehtasi vielä laskuttaa korjauksesta. Kävin vielä kerran hänellä nostamassa teipit mutta työnjälki oli niin hirveää että jouduin korjauttamaan sen toisella kampaajalla ( josta tuli oma kampaaja) joka epäili että olin itse laittanut ko. teippituuhennokset hiuksiini =D.

        Minulla on useita epäonnisia kampaamokäyntejä. Eräässä tapauksessa ivallisesti käyttäytynyt kampaaja leikkasi hiukset keskijakauksen mukaan vaikka jakaukseni on sivulla. Tukasta tuli epätasainen. Lisäksi hiukset pestiin sopimattomalla shampoilla, joka jätti hiuksiin silikonikerroksen. Ottaessani myöhemmin yhteyttä kampaajaan, vastauksena oli pilkallisesti vähättelyä. Toinen kokemus oli eräästä erikoiskampaamosta, jossa tehty tehohoitokäsittely jätti hiukset limaisiksi, kyseessä oli öljyhoito. Molemmat tapaukset sattuivat Helsingissä.


      • jakaus
        Jag har haft otur kirjoitti:

        Minulla on useita epäonnisia kampaamokäyntejä. Eräässä tapauksessa ivallisesti käyttäytynyt kampaaja leikkasi hiukset keskijakauksen mukaan vaikka jakaukseni on sivulla. Tukasta tuli epätasainen. Lisäksi hiukset pestiin sopimattomalla shampoilla, joka jätti hiuksiin silikonikerroksen. Ottaessani myöhemmin yhteyttä kampaajaan, vastauksena oli pilkallisesti vähättelyä. Toinen kokemus oli eräästä erikoiskampaamosta, jossa tehty tehohoitokäsittely jätti hiukset limaisiksi, kyseessä oli öljyhoito. Molemmat tapaukset sattuivat Helsingissä.

        Just ja meikä kävi vaalentamassa hiukseni kuuluisaan kampaamoon ja melkeen musta tuli ja leikkasi vielä sivujakauksen vaikka pyysin keskijakausleikkausta kamalaaaaa


    • mervaf

      No huh huh, mulla on aina kaverit/äiti leikannut/värjännyt hiukseni enkä ole koskaan käynyt kunnon kampaajalla, ja näitä lukiessa en todellakaan kyllä uskalla mennä :(

    • Anonyymi

      Oletteko vaatineet ja saaneet mitään korvausta liian lyhyeksi leikatusta tukasta? Mä kävin just kampanjallaja näytin että leikataan latvoista 2cm. Nyt on epätasasesti leikattu, toiselta puolelta lähtenyt jotain 5cm ja toiselta puh 7cm. Hitto! Pitkään kasvatetut pitkät hiukset on taas liian lyhyet! Mun mielestä se että sais rahat takaisin ei vielä mitenkään riitä. 26 eur maksoi tasausleikkaus. Miten sen hyvitys muka korvaisi mitenkään tätä mielipahaaja vaivaa?

    • Anonyymi

      Olin tänään kampaajalla pyysin leikkaamaan etu hiukset ja kun katsoin peiliin ne näyttivät todella pahalle mitä minä nyt teen

    • Anonyymi

      Tunnistan tunteen.
      Minulle kävi samoin. Kampaaja pilasi hiukseni. Jouduin menemään Iso Omenan Redkeniin, koska oma kampaajani muutti Rovaniemelle.
      Olin pyytänyt netissä hiushoitoa ja latvojen tasauksen. Luulin, että nyt laitetaan hoito. Aine poltti minun hiukset. Lisäksi kampaaja silppusi pitkät hiukseni takaa epätasaisiin ja epäsymmetrisiin kerroksiin. Itki , tein reklamaation. Käsittely ja hintakaan ei pitänyt paikkaansa. Ilmeni, että kampaaja ei ymmärtänyt suomea ja oli päässyt jollain konstilla yritykseen. En mene enää ikinä. Nyt pidän hiuksia kiinni, sitä raippaa mitä on jäljellä.

    • Anonyymi

      Järkyttävää että kampaaja ei vaivaudu kuuntelemaan asiakasta. No, ehkä tuohon koulutukseen ei tarvitse olla mikään ruudinkeksijä.

      • Anonyymi

        Ei se ole koulutuksen vika, joka alalta löytyy ne tunnolliset ja hyvät ammattilaiset ja huonot , jotka ei sovi alalle , jopa terveydenhuollosta löytyy sellaisia hoitajia jotka ei ole ollenkaan sopivia alalle.


    • Anonyymi

      MÄ EN VITTU YMMÄRRÄ NÄITÄ IDIOOTTI-KAMPAAJOITA: OMAT HIUKSENI PILATTIIN AIVAN TÄYSIN. EN SAA HIUKSIANI ENÄÄ EDES KIINNI. KUN TILAA OLALLE YLETTYVÄT HIUKSET JA SAAKIN KAMALAN POLKAN: VÄRIKÄÄN EI OLLUT SE MINKÄ TILASIN.
      SUUTUTTAA AIVAN HELVETISTI.

    • Anonyymi

      Hyvä tietää että en ole ainut. Näytän aivan kamalalta ja mulla on joku ihme a-polkka ja kuitenkin takaa pidempi. Hiusta ei ole paljon joten ei voisi huonommin sopiva. Kävin tikkurilan varian opiskelijakampaamossa 13 € viime viikolla ja taisin olla opettajan lisäksi ainut kantasuomalainen paikalla olija ja sekoilun määrä oli melkoinen. Ei ikinä enää. Toivoin vain 5 cm pois ja tasaleikkuu niin takaa on 5 pois, sivuilta 10 ja miksi ei voi vaan leikata tasan, miksi pitää silleen rikkoa se leikkuupinta jo valmiiksi kuluneen näköiseksi?!

      • Anonyymi

        Tollasten kampaamojen ovelle vois kaataa sangollisen RIPULIPASKAA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tollasten kampaamojen ovelle vois kaataa sangollisen RIPULIPASKAA!

        Ne oli opiskelijoita, ei kantsi mennä, jos pelkää , koska ne vasta harjoittelevat , sillon voi tulla myös epätoivottuja malleja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tollasten kampaamojen ovelle vois kaataa sangollisen RIPULIPASKAA!

        Kouvolaan menee ,ei auta muu kuin kasvattaa ja sitä mukaa leikata tää sotku pois.puolestavälistä katkee ,koska tökötti laitettiin toisin ilman lupaani.Kohta 2 tennispallonkokoista hiuspalloa olen säästänyt .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kouvolaan menee ,ei auta muu kuin kasvattaa ja sitä mukaa leikata tää sotku pois.puolestavälistä katkee ,koska tökötti laitettiin toisin ilman lupaani.Kohta 2 tennispallonkokoista hiuspalloa olen säästänyt .

        Vielä itse en ole tehnyt mitää hiuksilleni vaikka tää Ja.a sanoi olet itse laittanut jotain.Miksi laittaisin viikonpäästä hiuksiini mitään jotka on jo pilalla.Sen verran että latvat tasasin,hiukset oli ihan rutikuivat,ja sekin osa on tallella.Hiusten väri oli ihan erinlainen ja laatu hius oli kuin ohentunut räpsi poikki kun kampasi.Se että se hius oli aina samanpituinen .kuin olisi katekennut puolestavälistä.Sehän aloitettiin laittamaan ensin alempaa ja sitten päälaelta lopuksi.Yhdessäkään hiuksessa ei ole tyvikasvua joka katkeaa,että se ei ole päänahassa vika.Itse en ole koskaan käsitellyt millään tököteillä hiuksiani.Kehuin aina aiemmin hiukset hyvät,mitä kävi.Luulis edes katsovansa mitä on käynyt,ei voi muka luottaa vai ni kaikkee sitä kuulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä itse en ole tehnyt mitää hiuksilleni vaikka tää Ja.a sanoi olet itse laittanut jotain.Miksi laittaisin viikonpäästä hiuksiini mitään jotka on jo pilalla.Sen verran että latvat tasasin,hiukset oli ihan rutikuivat,ja sekin osa on tallella.Hiusten väri oli ihan erinlainen ja laatu hius oli kuin ohentunut räpsi poikki kun kampasi.Se että se hius oli aina samanpituinen .kuin olisi katekennut puolestavälistä.Sehän aloitettiin laittamaan ensin alempaa ja sitten päälaelta lopuksi.Yhdessäkään hiuksessa ei ole tyvikasvua joka katkeaa,että se ei ole päänahassa vika.Itse en ole koskaan käsitellyt millään tököteillä hiuksiani.Kehuin aina aiemmin hiukset hyvät,mitä kävi.Luulis edes katsovansa mitä on käynyt,ei voi muka luottaa vai ni kaikkee sitä kuulee.

        Kusipäät eivät välitä rahat kelpaa kyllä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kusipäät eivät välitä rahat kelpaa kyllä

        Leikkasin latvoja taas että saa tän parturin jätökset pois.kiva kun oma käsittelemätön hiu s kasvaa!tää myrkkyjen lotraamien on nyt saanut päätöksen.muutenkin ihooireetkin voi johtua näistä monista käsittelyaineista,Miettikää muutkin onko koko homassa mitään järkeä?NO EI OOOO


    • Anonyymi

      No vaihda uudet!

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia, Tyhjän saa pyytämättäkin ja en maksa enää kampaamoille hiusten pilaamisesta,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe