Naisgootit - onko heitä?

Byronic hero

Ja jos heitä yhä on olemassa (ja goottius on elämäntapa, joka ei ihan hevillä vaihdu), niin deittailevatko naisgootit ei-gootteja? Hölmö kysymys, mutta koska itselleni kävi selväksi, etten tuohon gootti-kategoriaan kuulu, koska a.)kuuntelen enemmän muuta musiikkia kuin varsinaista gootti-musiikkia -> joka on siis yhtä kuin olla gootti, ja b.) en pukeudu yhtä tyylikkäästi kuin gootit. Mustat vaatteet ei tee gootin näköiseksi. Mutta kuitenkin olen sitä mieltä että naisgootit ovat kauneimpia naisia mitä maailmasta löytyy, niin kieltämättä jos vain antisosiaaliselta luonteeltani kykenen, niin mielelläni sellaiseen naiseen tutustuisin. Harmi vain, että oman paikkakunnan naisgootit (joita olen tässä viimeisten viiden vuoden aikana nähnyt kenties öh, noin 5) ovat melko vähissä, etten voi sellaiseen välttämättä tutustua.

Kieltämättä kun ajattelen syitä miksi olen kiinnostunut juuri naisgooteista, niin ne asiat jotka kuuluvat goottiuteen musiikin lisäksi, ovat ehkä enemmän itseäni kiinnostavia. Goottiuden näen erilaisena asiana hevarina tai hiphopparina olemisesta (kuten joku jossain sanoi, että gootti on pelkästään gootti musiikin takia) sikäli, että ainakin osalla gooteista on mielenkiintoa elämän mystiikkaan, ja siinä missä tavan ihminen jakautuu dr.jekylliksi ja mr.hydeksi, niin jotkut gootit ovat molempia yhtä aikaa. Tavan väki pelkää, vieroksuu tai pitää typerinä asioita jotka kiinnostavat osaa gooteista.

Tai ehkä mulla on vain suuret odotukset gooteista, kun itseasiassa mun pitäisi vain hyväksyä se seikka, että ei voi olla erilainen, ja pimeä ja valoisa luonne yhtä aikaa, vaan jokaisen pitäisi kuulua johonkin ihmisryhmään, jos haluaa löytää samankaltaisen sielun vierelleen jostain päin maailmaa.

3

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdii

      Niin no musiikistahan SE KOKO juttu lähtee ja siksipäs se pääasia siinä onkin. Kaikki muu siinä sen ympärillä tulee vasta sitten.
      Ne vähät gootit, joita tiedän, eivät pidä itsestään poikkeavista miehistä ( ei amispoppareita, ei pussihousuja) eli kyllä pitää olla samanhenkinen, metallisti vähintään, mikäli metallia sietää.
      Massasta poikkeavat ovat harvassa täälläkin, joka on tietyllä tavalla vittumaistakin.. Ahdistaa tää tavantallaajien ja pitkääntöllääjien keskellä kulkeminen..
      Mitä tulee musiikin lisäksi mainitsemaasi elämään- ja tapoihin, gooteilla yleensä on tapana osata ajatella asioita pintaa syvemmälle, mitä taas valtavirralla ei todellakaan ole..
      On kuitenkin myös pitkälle makukysymys, sietääkö erilaista ihmistä vierellään vai pitääkö olla samanhenkinen? Itselle erilainen persoona on ehtottomasi NOUNOU!!

      • Byronic hero

        ...mulla on toivoa. Mahtavaa.


    • sin_bin

      "Hölmö kysymys, mutta koska itselleni kävi selväksi, etten tuohon gootti-kategoriaan kuulu, koska a.)kuuntelen enemmän muuta musiikkia kuin varsinaista gootti-musiikkia -> joka on siis yhtä kuin olla gootti, ja b.) en pukeudu yhtä tyylikkäästi kuin gootit."

      VAROITUS: seuraava teksti sisältää gootti-sanan raiskaamista

      b) Oma tyylisi varmasti kehittyy ajan myötä. Ehkä vuoden päästä voit jo sanoa olevasi tarpeeksi tyylikäs itsesi mielestä.. ja koska näin on, kannattaa nyt jo unohtaa b) huoli gootteuden tiellä.

      a) En minäkään kuuntele goottimusaa "tarpeeksi". Genrejä olkoon vaikka 25 mitä kuuntelen. Miten ihmeessä pystyisin kuuntelemaan goottimusaa yli 50% ajasta (= enemmän gootti-, kuin muuta musiikkia). Käyn kuitenkin kuuntelemassa goottimusiikkia livenä. Muun musiikin livenäkemisestä en ole koskaan maksanut, enkä muissa porukoissa pyöri, kuin gootti. Rakkautesi musiikkiin näkyy, et voi taistella hyvänkuulloista musiikkia vastaan, mutta voit silti väittää olevasi gootti. Minusta gootin on oltava mukana goottikulttuurissa ja sen tukemisessa, muulla ei niinkään ole väliä. (Gootit ovat yksilöitä, joillekin ei riitä "pelkkä goottimusiikki" ja se heille suotakoon oikeudeksi.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe