Ihana harastus mut silti huonoja kokemuksia

luonnonkihara91

Ite oon palanu noin 9 vuotta ringetee kentällä että maalissa. Sairaan mukava laji ja paljon hauskoja tilanteita ja vauhtia riittää. Mut silti olin joukueen ulkopuolinen noin 8 vikaa vuotta mit pelasin yhes joukueessa. Olin se josta puhutiin paskaa ja pilkatiin koska en ollu sisäpiiriin kuluva, vaan olin tullu toisest kylästä ja muohemmin mukaan joukueeseen. Yks inhotavista kokemuksista oli se kun joukueen kapteeni oli laittanu nimeltämaintsematomaan kuvagaleriiaan kuvan meidän joukueesta ja poistanut mut kuvasta kokonaan!! Se oli tosi inhotava kuulla mutkien kautta et sillain oli tehty. Ja muutenkin sain kuulla aina mutkien kautta et musta oli puhutu paskaa. Vikka olin hyvä pelaaja ja olin monissa maalitilanteissa mukana ja muuta sellasita ja silti. Ainot paikka jossa mua ehk vähän arvostetiin kun olin maalivahtina.

Lopetin viimekaudella (2009-2010) ja oon siit lähtien ettiny uuta joukuetta, mut mulla on vaan se hankaluus et muihin kaupnkeihin mulla on aina matka ongelma, kun kerran asun täällä keskellä ei mitään. Ois ihan kiva kuulla löytyskö jostain Lounais-Suomen sarjasta tai Etelä-Suomen sarjasta joku jolla ois halua ottaa pelaamaan tällänen -91 syntynyt nuorinainen. =D

2

1994

Vastaukset

  • Yleensä joukkueissa laaditaan pelisääntöjä ja mikään syrjiminen ei todellakaan kuulu niihin. Pelaajan taso ei myös ole mikään syy syrjiä ketään vaan kaikkia kannustetaan ja jos varsinkin maalivahtina olet hyvä niin ihmettelen kovasti tälläistä?

  • Tooooosi myöhään tulee nyt mutta helsinki ringeten naisten joukkue ottaa aina kaikki mukaan ja vastaan, jos vielä etit joukkuetta nii mee kokeilemaan sinne :---)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.