Nelikymppiset naiset

Vanhat, entiset ja..

Kun selaa treffipalstaa (teen sitä edelleen joskus, koska olin sivuilla aikoinaan ja koin muutaman suhteen ym.ja sain myös ystäviä), en voi olla huvittumatta nykyään nelikymppisten naisten ikätoiveista miesten suhteen!

Tulee mieleen väkisinkin ikäkriisi, kun nelikymppinen, minkä tahansa näköinen tai kokoinen nainen etsii itseään 10v. nuorempaa! Ja näitä riittää näköjään. Tämä trendi on yleistynyt todella lujaa vauhtia viimeisen parin, kolmen vuoden aikana (joojoo, tiedän palstalla olevan "miehiä", jotka etsivät paljon nuorempaa, mutta yllätys, yllätys, näyttää siltä, että näitä naisia on jopa enemmän). Tulee mieleen myös typeryys. Saahan sitä yrittää, mutta järki hoi! Jos nainen 165cm painaa 80kg, tai kauneus on kaukana, niin miksi?? Tai miksi ylipäätään?
Kuvitteleeko oikeasti esim. 42v. nainen, ettei löydä esim. 45v. "sitä oikeaa" miestä? Huh! Koska tämä nainen
voisi löytää vaikka 52v. miehestä "sen oikean".

Jotenkin tuntuu järjen katoamisen olevan todella yleistä netissä. Kuvittelevatko nämä naiset netissä olevan niin onnettomia tai huonolla itsetunnolla varustettuja miehiä (briljantteja sellaisia, ja tässähän on jo selvä ristiriita!), joille kelpaa mikä vain? Oikeassa elämässähän näin ei ole. Miksi siis netissä olisi
(briljantteja komistuksia, jotka kiinnostuisivat selkeästi vanhemmista naisista seurustelumielessä)? Toki nuorilla miehillä on vaiheensa, jolloin vanhempaa naista haluaa, mutta silloin kyse lyhyestä ajasta ja pelkästään seksistä.

Itselläni oli aikoinaan 42v. (itse olin 49v.), 43v. (viiskymppisenä). Yksi ainoa on elämässäni ollut minua vuoden vanhempi (hän olikin entinen alusvaatemalli:), lähinnä,) joten voitte kuvitella!
Lisäksi 24sen kautta on ollut n. 10v. nuorempia (ja näistä useimmat ottivat minuun yhteyttä) lyhyempiä suhteita, ja kaksi paljon nuorempaa, 26v. ja 27v. (jotka molemmat ottivat minuun yhteyttä!).

Nyt huomattavasti nuorempi "oikeasta elämästä" löytynyt kaunis nainen (itse olen suht karun näköinen, no, se on ollut usein se positiivinen juttu, mutta avuni ovat kropassa, seksissä ja korvien välissä= tyyli, huum.taju ja moni muu asia).
Jos vielä olisin treffipalstalla (jossa ovat monet ne jotka eivät aikoinaan vastanneet yksi ääliö, joka käyttäytyi kuin vähäjärkinen teini treffeillä Vappubileissä), en jaksaisi nähdä vaivaa näiden "olen 43v. ja etsin korkeintaan 43v. (ikähaarukkana 30-43v.) ikäistä mietsä, joka vie tajun ja carpe diem ja niin edelleen.
He eivät yksinkertaisesti osoita tarpeeksi älykkyyttä, jotta voisi kiinnostaa.

Tämä oikea elämä naisten kanssa on nykyään aivan toista kuin nettiprinsessojen satumaailma.

Ja on aivan turha tyrkyttää "miksi olet netissä, minä nauttisin elämästä nuorikon kanssa" - tyylisiä kommentteja. Minua kiinnostaa kaikki! Jo työnikin puolesta.

198

5065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huumorilla mennään

      Itse olen 45v enkä vois edes kuvitella nuorempaa miestä itselleni kuin 43v.
      Johan sen nuoremmat saisivat mut tuntemaan itseni pedofiiliks ;)

      Huvittavinta, kamalinta, naurettavinta ja säälittävintä on nää nuoret miehenalut ja vanhat papat, jotka eivät ymmärrä mitä ikähaarukka meinaa.

      • qewrqwer

        oot sie lumppu


    • ja ammattisi on?

      ja anna muidenkin elää juuri sellaisina kuin ovat....

    • rafrgghsg

      mitä se on sinulle edes kuuluu jos joku haluaa nuorempaa miestä? Näköjään itse pistät haulle kovat ulkoiset kriteerit kun rumat, lihavat ja vanhemmat eivät saisi edes etsiä haluamaansa. Heidän ilmeisesti pitäisi tyytyä ihan kehen tahansa joka suvaitsee kiinnittää heihin huomiota.

      Jos ei ole kiinnostunut jostakin profiilista mikään ei ole helpompaa kuin ohittaa se netissä. Jokainen etsikööt mitä haluaa ja toivottavasti moni löytäisi etsimänsä. Mihinkään korvikkeeseen ei tulisi tyytyä koska pitemmän päälle on parempi olla yksin kuin huonossa seurassa.

      • ap.

        Että saahan sitä yrittää. Silloin kyllä yleensä löytää itsensä omasta huonosta seurasta.


      • jfqjflk
        ap. kirjoitti:

        Että saahan sitä yrittää. Silloin kyllä yleensä löytää itsensä omasta huonosta seurasta.

        Miksi sitten vouhotat asiasta niin kuin se olisi sinulle isokin ongelma?


      • sipri11

        samaa mieltä olen,ostetaan ystävä tuorekurkku,saa siitä sit kaveritki leivän päälle.tai yksin ..


    • Brianori

      Mitenkään en luokitella halua ihmisisä, naisia...
      Mutta ehkäpä akateemiset naiset hiukan useammin hakevat itsensä ikäistä tai hitusen vanhempaa.
      Turhan monelle tuo nettideitti on kuin päiväunien tilausmyymälä...vailla mitään todellisuuspohjaa.

      Ilman noita päiväunihörhöjä tuo netti olisi paljon uskottavampi deittipaikka.
      Toki miehistäkin löytyy...siis seksiunien hakijaa.
      Sielläpä sitten pyritään kohtaamaan - se ``ooikea``

    • todellakonäin

      -"kun nelikymppinen, minkä tahansa NÄKÖINEN tai KOKOINEN nainen etsii itseään 10v. nuorempaa!"

      -"Jos nainen 165cm painaa 80kg, tai KAUNEUS on kaukana"

      -"Kuvittelevatko nämä naiset netissä olevan niin onnettomia tai huonolla itsetunnolla varustettuja miehiä, joille KELPAA mikä vain?"

      -"Yksi ainoa on elämässäni ollut minua vuoden vanhempi (hän olikin ENTINEN ALUSVAATEMALLI:), lähinnä,) joten voitte kuvitella! "

      -Lisäksi 24sen kautta on ollut n. 10v. NUOREMPIA (ja näistä useimmat OTTIVAT MINUUN YHTEYTTÄ) lyhyempiä suhteita, ja kaksi paljon nuorempaa, 26v. ja 27v. (jotka molemmat OTTIVAT MINUUN YHTEYTTÄ!).

      -"Nyt HUOMATTAVASTI NUOREMPI "oikeasta elämästä" löytynyt KAUNIS nainen "

      -"Jos vielä olisin treffipalstalla (jossa ovat monet ne jotka eivät aikoinaan vastanneet yksi ÄÄLIÖ, joka käyttäytyi kuin VÄHÄJÄRKINEN teini treffeillä Vappubileissä",

      -"Tämä oikea elämä NAISTEN kanssa on nykyään aivan toista kuin nettiprinsessojen satumaailma."

    • Entäs sitten?

      Sä et taida oikein hiffata. Jos nelikymppinen nainen hakee nuorempaa miestä, hän yleensä hakee sitä seksiseuraksi. Ei nainen välttämättä edes hae siitä nuoresta miehestä mitään ikuista rakkautta, vaan haluaa nauttia seksistä nuoren ja vetreän miehen kanssa. Sitähän miehetkin ovat tehneet iät ja ajat. Miksi se on naisten kohdalla muka niin paheksuttavaa? Jos nelikymppinen nainen hakee vakituista seurustelukumppania, niin silloin hän usein etsiikin samanikäistä tai hieman vanhempaa miestä. Mutta jos hän haluaa vain villiä seksiä eikä mitään sen vakavampaa, niin silloin hän etsii nuorempaa miestä. Moni eronnut nelikymppinen nainen, joka ei välttämättä halua mitään pysyvää suhdetta, mutta kaipaa seksiä, ottaa nuoresta miehestä väliaikaisen rakastajan. Nainen saa nuorta vetreää munaa ja nuori mies opetusta kokeneelta naiselta. Molemmat hyötyvät. Mitä pahaa siinä muka on?

      • spagufriidu78

        Aaaahhhh... 18-22v kollit ovat mun suosikkejani kuumassa seksissä..opetan pojille kuuman seksin salat ja pukeudun Sex-Asusteisiin ja näytän heille Tankotanssia,Spagaatteja ja Stripteasaan! Osa laukeaa jo esityksen aikana, mutta nuori Uros on pian valmis taas uuteen villiin seksiin kanssani! on kiva katsella Sixpackvatsaista nuorta miestä..*slurps* :oP:oP


      • Opetellut

        Tosiaan opettaa..kuulostaapa tylsältä. Katsos kun oikeita Miehiä ei enää tarvitse opettaa!


      • Tyttö tangon takaa
        spagufriidu78 kirjoitti:

        Aaaahhhh... 18-22v kollit ovat mun suosikkejani kuumassa seksissä..opetan pojille kuuman seksin salat ja pukeudun Sex-Asusteisiin ja näytän heille Tankotanssia,Spagaatteja ja Stripteasaan! Osa laukeaa jo esityksen aikana, mutta nuori Uros on pian valmis taas uuteen villiin seksiin kanssani! on kiva katsella Sixpackvatsaista nuorta miestä..*slurps* :oP:oP

        Minä ikinuori nainen nelikymppinen annan esitykseni kotona tankoa kiertäen punaisessa olohuoneessani, strippaan, että he näkevät komeat tatuointini ja viekottelen kielikorullani miehen mielet hekumaan. Kollit kuolaavat ja ovat sitten sulaa vahaa sylissäin, vanhat miehet, yli kolmevitoset saavat hakea omaikäisiään.


    • Live and let live

      Siis mikä oli pointtisi? Ensin kauhistelet sitä kun naiset etsivät itseään nuorempia miehiä...

      "Tulee mieleen väkisinkin ikäkriisi, kun nelikymppinen, minkä tahansa näköinen tai kokoinen nainen etsii itseään 10v. nuorempaa!"

      ...mutta sitten lopputekstisi olikin vain kehuskelua sillä kuinka paljon nuorempien naisten kanssa olet itse ollut. Mikäs ikäkriisi sinulla sitten on? Onko vain sinulla oikeus määrittää minkä ikäisiä toiset saavat tapailla? Eikö sinulla ole älykkyyttä, kun sanot että nuorempia miehiä etsivillä naisilla ei sitä ole?

      Miksi se on niin kaamea jos nainen pitää nuoremmista? Pidäthän sinä itsekin. Älä yritä kontrolloida muiden tekemisiä, et ole mikään ylituomari tai kaikkien pomo.

      • ap.

        On se, että nämä kyseiset naiset etsivät seurustelusuhdetta ja eivät sitä löydä nuoremmista miehistä.
        Niinpä "viihtyvät" palstalla vuosikausia ja ihmettelevät miksi ei seuraa löydy.
        Naiseni ovat ottaneet minuun yhteyttä. Jos ymmärrät.


      • TuuliaJuulia
        ap. kirjoitti:

        On se, että nämä kyseiset naiset etsivät seurustelusuhdetta ja eivät sitä löydä nuoremmista miehistä.
        Niinpä "viihtyvät" palstalla vuosikausia ja ihmettelevät miksi ei seuraa löydy.
        Naiseni ovat ottaneet minuun yhteyttä. Jos ymmärrät.

        etkö tajua, että ei nelikymppinen nainen etsi nuoresta miehestä seurustelusuhdetta vaan jotain ihan muuta......;) Sellaista mitä vanha mies ei pysty antamaan......

        Seurustelusuhteeseen etsitään yleensä samanikäinen mies, jos siis seurustelusuhdetta halutaan.
        Moni nelikymppinen nainen haluaa hyvää seksiä, eikä siksi halua vanhaa miestä.

        Ja nuorempia halukkaita kyllä löytyy....nam....


    • selannut

      Olen itse selannut 40-45 vuotiaiden vähintään ammattikorkeakoulututkinnon omaavien ja lapsettomien naisten profiileja. Näissä silmiinpistävää on se, että ikähaarukka on yllättävän usein joko painottunut nuorempiin miehiin tai sitten vanhempiin miehiin - vaikka oletus olisi että oma ikä olisi haarukan keskivaiheilla. Näin ei useinkaan ole. Oma ikon lähellä joko ala- taikka ylärajaa, mutta nuorempia miehiä ei etsitä sen useammin kuin vanhempiakaan.

    • jaahas taas....

      viesti on aika katkeran tuntuinen. sinulla on ollut huonoja kokemuksia nettideittailusta. anna ihmisten elää sellaista elämää, kuin itse haluavat. jokaisella meillä on omanlainen elämä. yhden ihmisen näkemys elämästä ei ole oikea. elätään ja annetaa toistenkin elää.

      • sovinistit kuuseen

        katosi siinä vaiheessa, kun ilmeni, että ikäero 10v. toiseen suuntaan (mies vanhempi) on mielestäsi varsin sopiva...


    • N40+

      Nelikymppisenä naisena totean että on todella rasittavaa se että alle 30-vuotiaat laittaa viestiä että eikö nyt mitenkään kävis... ja 60-vuotiaat ukkelit ovat sitten se toinen ääripää. Ei todellakaan kiinnosta.

      • Jawohl!

        Ei täällä menevä nainen aikaansa kirjoittelemalla katkeria viihdy. Täällä on aikaa niillä naisilla, joilla ei ole miestä vierellä. Raamattua lukemalla nämäkin naiset voisivat tulla uskoon ja pahuus voisi kadota pääkopasta eli konttori kuntoon! Eikä mikään 60-kymmpinen ole pappa, 85 vuosi olla jos päällinen rapisee. Naispuolisilla tuo mummotauti iskee ainakin näiden lukemisieni mukaan tuolla 40 ikävuoden jälkeen, kun kirjoittelevat sen oloisesti, että seksi ei maistu, mutta jos nuorempia miehiä saisi, niin voisi vielä tuntea ainakin itsensä nuoreksi, vaikka sillaill näytellen, että kyllä tämä maistuu. Onhan sitä kiva kavereillekin näytellä, että vaikka muitten mielestä (eivät tohdi sanoa ääneen) on vanha, niin onhan sillä nuori miesystävä. Tuskin pitkään, jos miehelle on tarjolla kunnon tipu...ei ole kauaa. Miehessä täytyy olla joku perusvika jos ottaa vanhemman naisen! Jawohl!


    • tätiosasto

      Tämä nyt on vain yksi määrätty ihmistyyppi, joilla on suurehkot luulot itsestään. Yleensä nämä tädit pitävät itseään jotenkin erityisen nuorekkaina ja heillä on se käsitys, että sopivat paremmin yhteen itseään nuoremman miehen kanssa. Tavallinen 40v nainen sen sijaan ei sen kummemmin juokse untuvikkojen perässä, ei nyt eikä ennen.

      • valo merkki

        eikö tässä kaikki olla tavallisia ja jokaisen pitäisi saada hakea sitä seuraa kun haluaa. Miksi se sinua liikuttaa mihinkään suuntaan ja minkä ikäisen kollin kanssa se naapurin täti tamppaa?

        Antakaa ihmisten valita sellainen kumppani -seksikaveri -tai mikä lie kuin he haluavat.

        Ja ootte vielä itse 40-50v ja tällaisia asioita jankkaatte ja jauhatte. Lapsellista!


      • Sp -57

        siis ainoastaan se, että on NUORI, ratkaisee?
        Nuori on aina kaunis ja kiinteälihainen?
        Ei pojat, ei se niin mee. Kauhulla katselen nuoria pari-kolmikymppisiä naisia, joilla läskit pursuavat, eikä edes ole vielä lapsia...mitähän sit synnytysten jälkeen......trikoot jalassa ja selluliitit reisissä näkyvät läpi...hyi kauhistus.
        Turha kai sanoa, että olen yli viiskymppinen, pitkä, hoikka nainen ja nuorta miestä on tarjolla pilvin pimein.
        Ei yksin se, että mies on nuori, merkitse ainakaan minulle sitä, että haluaisin hänet "sänkyyni". Pitää olla paljon muuta....
        Ja pari vuotta sitten seurustelin 62-ikäisen vireän (älyllisesti ja toiminnallisesti) miehen kanssa ja samaan aikaan pidin 26-ikäistä miestä rakastajani. Hauska yhteensattuma :)


      • MadRose
        Sp -57 kirjoitti:

        siis ainoastaan se, että on NUORI, ratkaisee?
        Nuori on aina kaunis ja kiinteälihainen?
        Ei pojat, ei se niin mee. Kauhulla katselen nuoria pari-kolmikymppisiä naisia, joilla läskit pursuavat, eikä edes ole vielä lapsia...mitähän sit synnytysten jälkeen......trikoot jalassa ja selluliitit reisissä näkyvät läpi...hyi kauhistus.
        Turha kai sanoa, että olen yli viiskymppinen, pitkä, hoikka nainen ja nuorta miestä on tarjolla pilvin pimein.
        Ei yksin se, että mies on nuori, merkitse ainakaan minulle sitä, että haluaisin hänet "sänkyyni". Pitää olla paljon muuta....
        Ja pari vuotta sitten seurustelin 62-ikäisen vireän (älyllisesti ja toiminnallisesti) miehen kanssa ja samaan aikaan pidin 26-ikäistä miestä rakastajani. Hauska yhteensattuma :)

        Eiköhän niitä läskejä löydy niin nuorista kuin vanhoistakin naisista joten turha kaivaa taas tuota korttia esiin. Aika paljon näkee tuhteja keski-ikäisiä tätejä mäkkärin jonossa tai muuten vain katukuvassa,ihan yhtä paljon kuin niitä nuorempiakin..


    • EUkko40v

      Olen nelikymppinen nainen ja haen miestä seksiseuraksi. Minulla on paljon ystäviä, jotka täyttävät muut tarpeeni. Kokemuksesta voin sanoa että nuori mies on innokkaampi ja varmatoimisempi sängyssä. Ja kun on kyse pelkästä seksistä , ei miehillekään tunnu olevan ongelma, että en ole ihan missimittainen tai missi-ikäinen.

      PS. Kirjoituksesi oli todella epäselvä, sekä kieliasultaan että mielipiteesi osalta.

      • pihjalanmarjoja

        ukkeli ei ole käynyt yöelämässä, kun ei tunnu tietävän yhtään missä mennään. Live-elämässähän ne nuoret miehet vasta tulevatkin aikuisille naisille itseään tyrkyttämään.

        Itse suosin oman ikäisiä, mutta ymmärrän hyvin kanssasisaria, jotka suosivat itseään nuorempia. Nuorissa on sekin etu, ettei niillä ole taakkoja, eikä tollaisia luutuneita mielipiteitä.

        Nauti nyt siitä vosustasi, ja mind your own business, pappa!


      • ap.
        pihjalanmarjoja kirjoitti:

        ukkeli ei ole käynyt yöelämässä, kun ei tunnu tietävän yhtään missä mennään. Live-elämässähän ne nuoret miehet vasta tulevatkin aikuisille naisille itseään tyrkyttämään.

        Itse suosin oman ikäisiä, mutta ymmärrän hyvin kanssasisaria, jotka suosivat itseään nuorempia. Nuorissa on sekin etu, ettei niillä ole taakkoja, eikä tollaisia luutuneita mielipiteitä.

        Nauti nyt siitä vosustasi, ja mind your own business, pappa!

        Tiedätkö miksi nuoret miehet tietyssä iässä kiinnostuvat vanhemmista naisista? Siksi, että se kuuluu tiettyyn
        kehitysvaiheeseen nuorella miehellä. Toisena syynä "saamisen" helppous.
        Ja tiedätkö mitä(än)? On säälittävää ja naurettavaa, kun peruskoulun käynyt kauppa-apulainen etsii (jolta sinäkin kuulostat) 10v. nuorempaa miestä ja vielä tositarkoituksella.


      • todentotta
        ap. kirjoitti:

        Tiedätkö miksi nuoret miehet tietyssä iässä kiinnostuvat vanhemmista naisista? Siksi, että se kuuluu tiettyyn
        kehitysvaiheeseen nuorella miehellä. Toisena syynä "saamisen" helppous.
        Ja tiedätkö mitä(än)? On säälittävää ja naurettavaa, kun peruskoulun käynyt kauppa-apulainen etsii (jolta sinäkin kuulostat) 10v. nuorempaa miestä ja vielä tositarkoituksella.

        aikamoinen...lukisitko oikein ajatuksen kanssa mitä sä tänne kirjoitat..."

        Ja tiedätkö mitä(än)? On säälittävää ja naurettavaa, kun peruskoulun käynyt kauppa-apulainen etsii (jolta sinäkin kuulostat) 10v. nuorempaa miestä ja vielä tositarkoituksella."

        Sanahan on tietenkin vapaa, mutta jonkin asteinen sivistymättömyys ja katkeruus paistaa kirjoituksissasi läpi.

        Ehkä sun avut ovat kropassa, seksissä, mutta korvien välissä tuskin on mitään :)


      • -.-.-..-.-.-.--.
        ap. kirjoitti:

        Tiedätkö miksi nuoret miehet tietyssä iässä kiinnostuvat vanhemmista naisista? Siksi, että se kuuluu tiettyyn
        kehitysvaiheeseen nuorella miehellä. Toisena syynä "saamisen" helppous.
        Ja tiedätkö mitä(än)? On säälittävää ja naurettavaa, kun peruskoulun käynyt kauppa-apulainen etsii (jolta sinäkin kuulostat) 10v. nuorempaa miestä ja vielä tositarkoituksella.

        Tunnut olevan katkera sekä vanha pappa, joka on jäänyt rannalle ruikuttamaan kun nainen onkin valinnut nuoremman miehen :D

        Tosi säälittävää, koska ei kukaan, siis EI KUKAAN joka seurustelee jaksa nähdä vaivaa siitä, jos nykyajan naiset tahtovat nuoremman miehen rinnalleen. Mutta totuus on kohdallasi aivan toinen, sinä olet saanut pakit naiselta/naisilta jotka eivät huoli vanhempaa miestä ja sekös sinua ärsyttää...


      • pihlajanmarjoja
        ap. kirjoitti:

        Tiedätkö miksi nuoret miehet tietyssä iässä kiinnostuvat vanhemmista naisista? Siksi, että se kuuluu tiettyyn
        kehitysvaiheeseen nuorella miehellä. Toisena syynä "saamisen" helppous.
        Ja tiedätkö mitä(än)? On säälittävää ja naurettavaa, kun peruskoulun käynyt kauppa-apulainen etsii (jolta sinäkin kuulostat) 10v. nuorempaa miestä ja vielä tositarkoituksella.

        Voi pappelia. Et sitten vain osaa nauttia siitä mitä sinulla sanojesi mukaan on, vaan käytät energiaasi muiden paheksumiseen ja kadehtimiseen. Kaikki sanomasi kielii syvästä katkeruudesta ikäisiäsi naisia kohtaan. Miksi ihmeessä? Onko exäsi kenties vaihtanut nuorempaan vai missä vika?
        Kun vain moinen naisviha ei näkyisi jo päälle. Viha ja ennakkoluulot eivät muuten tee kenestäkään nuorekasta...

        Minulla on muutamakin 40 ystävätär, jotka ovat olleet vuosikausia itseään nuorempien miesten kanssa. Ihan onnellisina. Pari perheenkin perustanutta.

        Ikävä riistää sinulta ilo, mutta minulla on ylempi korkeakoulututkinto ja hyväpalkkainen akateeminen ammatti. Ja kuten sanottu, tykkään ikäisistäni miehistä. 50-vuotias ei ole ikäiseni (40), ei ollut 10 vuotta sitten eikä ole nytkään.


      • ap.
        pihlajanmarjoja kirjoitti:

        Voi pappelia. Et sitten vain osaa nauttia siitä mitä sinulla sanojesi mukaan on, vaan käytät energiaasi muiden paheksumiseen ja kadehtimiseen. Kaikki sanomasi kielii syvästä katkeruudesta ikäisiäsi naisia kohtaan. Miksi ihmeessä? Onko exäsi kenties vaihtanut nuorempaan vai missä vika?
        Kun vain moinen naisviha ei näkyisi jo päälle. Viha ja ennakkoluulot eivät muuten tee kenestäkään nuorekasta...

        Minulla on muutamakin 40 ystävätär, jotka ovat olleet vuosikausia itseään nuorempien miesten kanssa. Ihan onnellisina. Pari perheenkin perustanutta.

        Ikävä riistää sinulta ilo, mutta minulla on ylempi korkeakoulututkinto ja hyväpalkkainen akateeminen ammatti. Ja kuten sanottu, tykkään ikäisistäni miehistä. 50-vuotias ei ole ikäiseni (40), ei ollut 10 vuotta sitten eikä ole nytkään.

        En paheksu, vaan säälin naisia, jotka eivät ed.mainitusta syystä löydä seuraa.

        Tietenkin...Kaikillahan täällä on muutama ja joillakin Kaikki:) ystävättäret seurustelevat ja asuvat ja ovat liitossa 5-10v. nuorempien miesten kanssa... Missähän ne live-elämässä ovat, kun ei löydy kuin aniharva???

        Exäni jätin 10v. sitten, koska homma ei vaan enää toiminut. Hän löysi sittemmin itseään 2v. vanhemman.

        Miksi olisin katkera ikäisilleni naisille? Siksikö, että kelpaan nuoremmille? Aika epälaagista noinkin korkeasti
        koulutetulle ihmiselle. Lapsellisuus paistaa kylläkin riviesi välistä, joten saanen epäillä koulutustasi.


      • cxzcxz
        ap. kirjoitti:

        En paheksu, vaan säälin naisia, jotka eivät ed.mainitusta syystä löydä seuraa.

        Tietenkin...Kaikillahan täällä on muutama ja joillakin Kaikki:) ystävättäret seurustelevat ja asuvat ja ovat liitossa 5-10v. nuorempien miesten kanssa... Missähän ne live-elämässä ovat, kun ei löydy kuin aniharva???

        Exäni jätin 10v. sitten, koska homma ei vaan enää toiminut. Hän löysi sittemmin itseään 2v. vanhemman.

        Miksi olisin katkera ikäisilleni naisille? Siksikö, että kelpaan nuoremmille? Aika epälaagista noinkin korkeasti
        koulutetulle ihmiselle. Lapsellisuus paistaa kylläkin riviesi välistä, joten saanen epäillä koulutustasi.

        vaan kaikissa vastauksissasi että aloituskirjoituksessasi katkeruus kuultaa läpi.Aika mielenkiintoista, keski-ikäinen mies ruotii täällä nelikymppisten naisten mieltymystä nuorempiin miehiin paheksuvaan sävyyn, arvostelee naisten ulkonäköä tyyliin :

        Jos nainen 165cm painaa 80kg, tai kauneus on kaukana, niin miksi nainen etsii nuorempaa miestä?

        So what? Jokainen elää omalla tavallaan, niinhän sinäkin elät.


      • .-.-.-.-.-.-.-.-
        ap. kirjoitti:

        En paheksu, vaan säälin naisia, jotka eivät ed.mainitusta syystä löydä seuraa.

        Tietenkin...Kaikillahan täällä on muutama ja joillakin Kaikki:) ystävättäret seurustelevat ja asuvat ja ovat liitossa 5-10v. nuorempien miesten kanssa... Missähän ne live-elämässä ovat, kun ei löydy kuin aniharva???

        Exäni jätin 10v. sitten, koska homma ei vaan enää toiminut. Hän löysi sittemmin itseään 2v. vanhemman.

        Miksi olisin katkera ikäisilleni naisille? Siksikö, että kelpaan nuoremmille? Aika epälaagista noinkin korkeasti
        koulutetulle ihmiselle. Lapsellisuus paistaa kylläkin riviesi välistä, joten saanen epäillä koulutustasi.

        "En paheksu, vaan säälin naisia, jotka eivät ed.mainitusta syystä löydä seuraa.

        Tietenkin...Kaikillahan täällä on muutama ja joillakin Kaikki:) ystävättäret seurustelevat ja asuvat ja ovat liitossa 5-10v. nuorempien miesten kanssa... Missähän ne live-elämässä ovat, kun ei löydy kuin aniharva??? "

        Mahdatkohan asua jossain tuppukylässä vai olisikohan aihetta käydä optikolla...?

        Minulla on kyllä ihan oikeita ystäviä sekä sukulaisia, jotka ovat perustaneet perheen heitä nuorempien miesten kanssa. Suurin ikäero parilla pariskunnalla on tuo "pahaksi" mainittu 10v, ja toisilla se 4-6v. itsekään en osaa sanoa, että miksi tämä ikäero on pompsahtanut toisinpäin mutta vain pari ystävääni on heitä vanhemman puolison kanssa.

        "Miksi olisin katkera ikäisilleni naisille? "

        Taidat olla, koska hyvässä suhteessa oleva ei näe vaivaa toisten tekemisistä/elämästä, miksi siis tämä asia vaivaa sinua niin, että tulet vuodattamaan sanojasi tänne nettideittailu palstalle??? Silloin kun mies on hyvässä suhteessa, häntä ei todellakaan kiinnosta tuntemattomien naisten mieltymykset.


      • tuijahelena.i
        ap. kirjoitti:

        En paheksu, vaan säälin naisia, jotka eivät ed.mainitusta syystä löydä seuraa.

        Tietenkin...Kaikillahan täällä on muutama ja joillakin Kaikki:) ystävättäret seurustelevat ja asuvat ja ovat liitossa 5-10v. nuorempien miesten kanssa... Missähän ne live-elämässä ovat, kun ei löydy kuin aniharva???

        Exäni jätin 10v. sitten, koska homma ei vaan enää toiminut. Hän löysi sittemmin itseään 2v. vanhemman.

        Miksi olisin katkera ikäisilleni naisille? Siksikö, että kelpaan nuoremmille? Aika epälaagista noinkin korkeasti
        koulutetulle ihmiselle. Lapsellisuus paistaa kylläkin riviesi välistä, joten saanen epäillä koulutustasi.

        Eikös se ikä olekaan vain numero?? Itse olin naimisissa 20 vuotta itseäni 10 vuotta vanhemman miehen kanssa. Ihan siksi että itseni ikäiset miehet olivat niin lapsellisia, että heidän kanssaan ei mistään tullut mitään. Avioliitto oli ihan onnellinen, päättyi nyt äskettäin eroon syistä joita en kerro.
        En ole rikas enkä korkeasti koulutettu, mutta elämänkokemusta on ja arvostan myös muiden elämää. En ole ajatellut että iällä olisi suuresti merkitystä, ihmisellä on merkitystä!!!


      • Kaikenlaisia..
        ap. kirjoitti:

        Tiedätkö miksi nuoret miehet tietyssä iässä kiinnostuvat vanhemmista naisista? Siksi, että se kuuluu tiettyyn
        kehitysvaiheeseen nuorella miehellä. Toisena syynä "saamisen" helppous.
        Ja tiedätkö mitä(än)? On säälittävää ja naurettavaa, kun peruskoulun käynyt kauppa-apulainen etsii (jolta sinäkin kuulostat) 10v. nuorempaa miestä ja vielä tositarkoituksella.

        Oot kyllä sitten tosi pöljä!=DD


      • ap.
        .-.-.-.-.-.-.-.- kirjoitti:

        "En paheksu, vaan säälin naisia, jotka eivät ed.mainitusta syystä löydä seuraa.

        Tietenkin...Kaikillahan täällä on muutama ja joillakin Kaikki:) ystävättäret seurustelevat ja asuvat ja ovat liitossa 5-10v. nuorempien miesten kanssa... Missähän ne live-elämässä ovat, kun ei löydy kuin aniharva??? "

        Mahdatkohan asua jossain tuppukylässä vai olisikohan aihetta käydä optikolla...?

        Minulla on kyllä ihan oikeita ystäviä sekä sukulaisia, jotka ovat perustaneet perheen heitä nuorempien miesten kanssa. Suurin ikäero parilla pariskunnalla on tuo "pahaksi" mainittu 10v, ja toisilla se 4-6v. itsekään en osaa sanoa, että miksi tämä ikäero on pompsahtanut toisinpäin mutta vain pari ystävääni on heitä vanhemman puolison kanssa.

        "Miksi olisin katkera ikäisilleni naisille? "

        Taidat olla, koska hyvässä suhteessa oleva ei näe vaivaa toisten tekemisistä/elämästä, miksi siis tämä asia vaivaa sinua niin, että tulet vuodattamaan sanojasi tänne nettideittailu palstalle??? Silloin kun mies on hyvässä suhteessa, häntä ei todellakaan kiinnosta tuntemattomien naisten mieltymykset.

        Valehtelija. Tuo mitä väität on jo tilastollinen mahdottomuus. Sori vaan.:) Olet juuri niitä "kaikki ystäväni
        asuvat nuoremman miehen kanssa"- tyyppejä. Että viitsitkin...'

        Tässä tuppukylässä asuu yli 200000 ihmistä. Näen kaksi kertaa paremmin mitä olisi esim. ajokorttiin tarvis.
        Ja näen todella harvoin naista jolla olisi 5-10v. nuorempi mies. Tunnen paljon ihmisiä ja työnikin kautta
        näen paljon pariskuntia ja asiat ovat juuri niin kuin tilastot väittävät ja ne jotka eivät tilastoissa ole sopivat
        hyvin jonon jatkoksi.

        Näillä palstoilla kirjoittavat monet suhteissa olevat.

        Minulle on aivan sama vaikka etsisit 30v. nuorempaa miestä. Siinäpä etsit.


      • .-.-.-.-.-.-.-.-
        ap. kirjoitti:

        Valehtelija. Tuo mitä väität on jo tilastollinen mahdottomuus. Sori vaan.:) Olet juuri niitä "kaikki ystäväni
        asuvat nuoremman miehen kanssa"- tyyppejä. Että viitsitkin...'

        Tässä tuppukylässä asuu yli 200000 ihmistä. Näen kaksi kertaa paremmin mitä olisi esim. ajokorttiin tarvis.
        Ja näen todella harvoin naista jolla olisi 5-10v. nuorempi mies. Tunnen paljon ihmisiä ja työnikin kautta
        näen paljon pariskuntia ja asiat ovat juuri niin kuin tilastot väittävät ja ne jotka eivät tilastoissa ole sopivat
        hyvin jonon jatkoksi.

        Näillä palstoilla kirjoittavat monet suhteissa olevat.

        Minulle on aivan sama vaikka etsisit 30v. nuorempaa miestä. Siinäpä etsit.

        "Ja näen todella harvoin naista jolla olisi 5-10v. nuorempi mies."

        Juuri näissä pareissa, se ikäero ei näy päälle päin. Ystäväni on naimisissa 10v nuoremman miehen kanssa ja he kyllä näyttävät ihan saman ikäisiltä, jotkut naiset kun ovat säilyneet hyvin vuosien saatossa, mutta minua ei henk.koht. kiinnosta ap:n uskomukset.

        Aivan sama vaikka uskoisit lehmiä satavan taivaalta, ei vaikuta kuitenkaan siihen todellisuuteen että nykypäivänä vaan on enemmän ja enemmän niitä pareja joista nainen on vanhempi, pidit siitä tai et.

        En minä mitään 30v nuorempaa etsi, enkä ole koskaan etsinytkään sehän menisi tuonne päiväkoti ikään jo.... Enkä ole systemaattisesti hakenut vain niitä nuorempia, mutta kohdalleni on vain sattunut niin, että nämä nuoret miehet ovat "tulleet ja vieneet" minut.

        Enkä voi valehdella, etteikö nuoremmat miehet olisi paremmassa kunnossa olevia, poikkeuksia toki löytyy vanhemmista miehistä, mutta ne ovat harvassa jotka oikeasti ovat niitä nuorekkaita sekä komeita ja pitävät itsestään huolta. Sellaiset miehet menevätkin heti, kun vapaille markkinoille tulevat.

        Se on vaan kummaa, kun vanhemmat miehet näkevät vaivaa naisista, jotka pitävät nuoremmista miehistä. Minusta se on aika "akkamaista" ja kaltaisesi "mies" on varmasti jätetty ruikuttamaan sekä dumpattu nuorempien tieltä..

        Ei muuten ketään täyspäistä miestä jaksa kiinnostaa treffipalstan naisten mieltymykset...


      • Harmaa hapsinen
        tuijahelena.i kirjoitti:

        Eikös se ikä olekaan vain numero?? Itse olin naimisissa 20 vuotta itseäni 10 vuotta vanhemman miehen kanssa. Ihan siksi että itseni ikäiset miehet olivat niin lapsellisia, että heidän kanssaan ei mistään tullut mitään. Avioliitto oli ihan onnellinen, päättyi nyt äskettäin eroon syistä joita en kerro.
        En ole rikas enkä korkeasti koulutettu, mutta elämänkokemusta on ja arvostan myös muiden elämää. En ole ajatellut että iällä olisi suuresti merkitystä, ihmisellä on merkitystä!!!

        Olin 62 kun tapasin 32 vuotiaan naisen. Tuo ikäero oli aina mielessä pitkään. Kaikki muu oli hyvää. Varmaan mielentilani vaikutti asia olin menettänyt vuosi takisin vaimoni. Aluksi se kaikki oli leikkiä, mutta se vaan jatkui nyt ole 69 vielä hän on vierelläni. Tiedän kyllä että lähden ennemmin, mutta ajattelen niin etten hänelle voi voisi pettymystä tuottaa . Ollaan vaan niin kauan kuin tää kestää vaikka ikaäeroa onkin 30 vuotta. Minulle ei koskaa se on ollt ihanaa aikaa elämä on vaan elettävää. Tiedän, että ihmiset ajattelee mitä tahansa mutta ajatekoon mitä tahansa tää kestää niin kauna kuin kestää. Näillä eväillä eletään. muut valitkoon myös oman elämänsä.


      • jovainjo
        Harmaa hapsinen kirjoitti:

        Olin 62 kun tapasin 32 vuotiaan naisen. Tuo ikäero oli aina mielessä pitkään. Kaikki muu oli hyvää. Varmaan mielentilani vaikutti asia olin menettänyt vuosi takisin vaimoni. Aluksi se kaikki oli leikkiä, mutta se vaan jatkui nyt ole 69 vielä hän on vierelläni. Tiedän kyllä että lähden ennemmin, mutta ajattelen niin etten hänelle voi voisi pettymystä tuottaa . Ollaan vaan niin kauan kuin tää kestää vaikka ikaäeroa onkin 30 vuotta. Minulle ei koskaa se on ollt ihanaa aikaa elämä on vaan elettävää. Tiedän, että ihmiset ajattelee mitä tahansa mutta ajatekoon mitä tahansa tää kestää niin kauna kuin kestää. Näillä eväillä eletään. muut valitkoon myös oman elämänsä.

        on pääasia, että on itse tyytyväinen elämäänsä...oli sitä ikäeroa useampi vuosi suuntaan tai toiseen.

        Mutta se on käsittämätöntä että naiset ja miehet katkeroituneina ihmissuhdekokemuksistaan tänne kirjoittelevat ja haukkuvat kilvan toisiaan.

        Tämän ketjun alkoitusteksti nelikymppisistä naisista on aivan omaa luokkaansa typeryydessään.


    • ------------------

      No minä 40v nainen en huolisi vanhempaa miestä kuin mitä itse olen, ja nämä nuoremmat miehet vain kiinnostavat minua yksinkertaisesti eikä ole koskaan ollut vaikeuksia saada n10v nuorempaa miestä seurustelu kumppaniksi.

      Minulla on kerran elämässäni ollut minua vanhempi seurustelu kumppani ja sekin oli alta 25v, sen jälkeen totesin ettei vanhemmat miehet vain ole minua varten. Ne naiset jotka tahtovat/huolivat 10v vanhemman miehen niin ovat kyllä itse vanhoollisia sekä tätimäisen ulkomuodon/näön omaavia.

      • ap.

        Naisia näkee vain netissä.


      • fakta-fakta
        ap. kirjoitti:

        Naisia näkee vain netissä.

        40 , 30 , 20 -----> UUSI SUKUPOLVI EI HUOLI VANHOISTA MIEHISTÄ !!!


      • ap.
        fakta-fakta kirjoitti:

        40 , 30 , 20 -----> UUSI SUKUPOLVI EI HUOLI VANHOISTA MIEHISTÄ !!!

        Olen hyväksynyt hyväksynyt muutaman tarjouksen, nuorin 27v.:)
        Painotan edelleen että itse en ole ottanut esim. ed.mainittuun naiseen yhteyttä.
        Tarjontaa riittää, kun on nuorekas, rento, hauska, karismaattinen jne.
        Kuinka monta nuorta olen sivuuttanut eri syistä, en edes muista.
        Nyt ei enää tarvitse muuta kuin nauttia. Löytyi se oikea ja kas kummaa, ihan riittävän nuori (joskin näyttää nuoremmalta vielä mitä on). 13v. nuorempi. Se nyt vain sattui niin, kun kohdalle tuli mukava ja seksikäs
        nainen.

        Eikö elämä olekin ihmeellistä?!


      • fakta-fakta
        ap. kirjoitti:

        Olen hyväksynyt hyväksynyt muutaman tarjouksen, nuorin 27v.:)
        Painotan edelleen että itse en ole ottanut esim. ed.mainittuun naiseen yhteyttä.
        Tarjontaa riittää, kun on nuorekas, rento, hauska, karismaattinen jne.
        Kuinka monta nuorta olen sivuuttanut eri syistä, en edes muista.
        Nyt ei enää tarvitse muuta kuin nauttia. Löytyi se oikea ja kas kummaa, ihan riittävän nuori (joskin näyttää nuoremmalta vielä mitä on). 13v. nuorempi. Se nyt vain sattui niin, kun kohdalle tuli mukava ja seksikäs
        nainen.

        Eikö elämä olekin ihmeellistä?!

        Kohta häpäisee kuin pieru Saharassa!


      • Vanha rouva
        ap. kirjoitti:

        Olen hyväksynyt hyväksynyt muutaman tarjouksen, nuorin 27v.:)
        Painotan edelleen että itse en ole ottanut esim. ed.mainittuun naiseen yhteyttä.
        Tarjontaa riittää, kun on nuorekas, rento, hauska, karismaattinen jne.
        Kuinka monta nuorta olen sivuuttanut eri syistä, en edes muista.
        Nyt ei enää tarvitse muuta kuin nauttia. Löytyi se oikea ja kas kummaa, ihan riittävän nuori (joskin näyttää nuoremmalta vielä mitä on). 13v. nuorempi. Se nyt vain sattui niin, kun kohdalle tuli mukava ja seksikäs
        nainen.

        Eikö elämä olekin ihmeellistä?!

        minullakin on sellainen nuori ja nätti, itseäni 8 vuotta nuorempi mies. On ollut jo yli kaksikymmentä vuotta. Tule sitten kertomaan, kun sinun nuorikkosi on katsellut sinua yhtä pitkään.


      • jo on aikoihin elett
        ap. kirjoitti:

        Olen hyväksynyt hyväksynyt muutaman tarjouksen, nuorin 27v.:)
        Painotan edelleen että itse en ole ottanut esim. ed.mainittuun naiseen yhteyttä.
        Tarjontaa riittää, kun on nuorekas, rento, hauska, karismaattinen jne.
        Kuinka monta nuorta olen sivuuttanut eri syistä, en edes muista.
        Nyt ei enää tarvitse muuta kuin nauttia. Löytyi se oikea ja kas kummaa, ihan riittävän nuori (joskin näyttää nuoremmalta vielä mitä on). 13v. nuorempi. Se nyt vain sattui niin, kun kohdalle tuli mukava ja seksikäs
        nainen.

        Eikö elämä olekin ihmeellistä?!

        sä voisit ollakin kaikkea mitä kirjoitat; nuorekas, rento, hauska, karismaattinen jne, mutta tapa jolla tänne kirjoitat kertoo ettet ole kovin älykäs ... naisestasikin vaan toteat että on mukava ja seksikäs ja riittävän nuori, toivottavasti edes sillä on älyä sen verran, että vaistoaa millaisen miehen kanssa seurustelee,tarjontaahan tuntuu riittävän ;)) No, otat uuden sitten jos nuorikko jättää ;))


      • tuijahelena.i

        Ja höpsistä!


      • ap.
        jo on aikoihin elett kirjoitti:

        sä voisit ollakin kaikkea mitä kirjoitat; nuorekas, rento, hauska, karismaattinen jne, mutta tapa jolla tänne kirjoitat kertoo ettet ole kovin älykäs ... naisestasikin vaan toteat että on mukava ja seksikäs ja riittävän nuori, toivottavasti edes sillä on älyä sen verran, että vaistoaa millaisen miehen kanssa seurustelee,tarjontaahan tuntuu riittävän ;)) No, otat uuden sitten jos nuorikko jättää ;))

        Siinä, että asun mukavan, seksikkään naisen kanssa??? Mitä muuta tarvitsee mies? Kaikissa on vikansa, mutta
        jos löytää mukavan, rennon, kauniin, ei-nipottajan, tarvitseeko muuta? Mieltymykset eri asioissa voivat
        olla erilaisia, mutta se ei ole tärkein pointti suhteessa. Ja kun se tärkein toimii, sillä mennään jo pitkälle.:)
        Ei ole enää kummallakaan pieniä lapsia, reissataan paljon (ei mitään tylsiä pakettimatkoja, vuokraamme taloja ja asuntoja, riippuen kohteesta), elämä on tosi mukavaa! Sitä kaikki muuten eivät tahdo kestää tylsyytensä
        keskellä...Useimmat kuitenkin sanovat reilusti olevansa kateellisia.

        Netissä vain nykyään yhä enemmän ja enemmän ihmiset näyttävät turhautuvan. Sääli. Siihen on syynsä ja yhden syyn jo mainitsin.


      • VoiPyhäLehmä
        ap. kirjoitti:

        Siinä, että asun mukavan, seksikkään naisen kanssa??? Mitä muuta tarvitsee mies? Kaikissa on vikansa, mutta
        jos löytää mukavan, rennon, kauniin, ei-nipottajan, tarvitseeko muuta? Mieltymykset eri asioissa voivat
        olla erilaisia, mutta se ei ole tärkein pointti suhteessa. Ja kun se tärkein toimii, sillä mennään jo pitkälle.:)
        Ei ole enää kummallakaan pieniä lapsia, reissataan paljon (ei mitään tylsiä pakettimatkoja, vuokraamme taloja ja asuntoja, riippuen kohteesta), elämä on tosi mukavaa! Sitä kaikki muuten eivät tahdo kestää tylsyytensä
        keskellä...Useimmat kuitenkin sanovat reilusti olevansa kateellisia.

        Netissä vain nykyään yhä enemmän ja enemmän ihmiset näyttävät turhautuvan. Sääli. Siihen on syynsä ja yhden syyn jo mainitsin.

        Juu, toistan itseäni taas... Eli.. EI KUKAAN, JOLLA ON OIKEA SUHDE (siis muu kuin mielikuvitus suhde), JAKSA NÄHDÄ VAIVAA TUNTEMATTOMIEN NAISTEN MIELTYMYKSISTÄ NUOREMPIIN MIEHIIN.

        Mutta on se sentään hyvä että sinulla on edes se mielikuvitus apunasi, se auttaa jo paljon eteenpän ;)


      • MaijaKaija
        ap. kirjoitti:

        Siinä, että asun mukavan, seksikkään naisen kanssa??? Mitä muuta tarvitsee mies? Kaikissa on vikansa, mutta
        jos löytää mukavan, rennon, kauniin, ei-nipottajan, tarvitseeko muuta? Mieltymykset eri asioissa voivat
        olla erilaisia, mutta se ei ole tärkein pointti suhteessa. Ja kun se tärkein toimii, sillä mennään jo pitkälle.:)
        Ei ole enää kummallakaan pieniä lapsia, reissataan paljon (ei mitään tylsiä pakettimatkoja, vuokraamme taloja ja asuntoja, riippuen kohteesta), elämä on tosi mukavaa! Sitä kaikki muuten eivät tahdo kestää tylsyytensä
        keskellä...Useimmat kuitenkin sanovat reilusti olevansa kateellisia.

        Netissä vain nykyään yhä enemmän ja enemmän ihmiset näyttävät turhautuvan. Sääli. Siihen on syynsä ja yhden syyn jo mainitsin.

        Rehellisesti sanottuna elämäsi tuntuu oikein mukavalta ja tunnut nauttivan siitä.Hieno homma.Eikö olisi alunperinkin kannattanut keskittyä omaan elämään, kun kerran menee hyvin ja on onnellinen.
        Omituista, että lähdit nelikymppisten arvostelu- ja mollaamislinjalle kun kerran oma elämä on mallillaan.Ei ymmärrä, ei!Odottaisi vanhemmanpuoleisen mieshenkilön kirjoittavan asiallisemmin koska nähtävästi osaat senkin taidon, koska Mikä vialla?-kirjoitus on ihan ok...johtuuko sitten siitä, että kerrot omasta elämästäsi naisesi kanssa.

        ps. noista nuoremmista miehistä . . . omassa kaveripiirissä 6 naista seurustelee tai on naimisissa itseään 2-7 vuotta nuoremman miehen kanssa ja 2 naista itseään vanhemman miehen kanssa, ulkonäöllisesti eroa ei huomaa


      • ap.
        VoiPyhäLehmä kirjoitti:

        Juu, toistan itseäni taas... Eli.. EI KUKAAN, JOLLA ON OIKEA SUHDE (siis muu kuin mielikuvitus suhde), JAKSA NÄHDÄ VAIVAA TUNTEMATTOMIEN NAISTEN MIELTYMYKSISTÄ NUOREMPIIN MIEHIIN.

        Mutta on se sentään hyvä että sinulla on edes se mielikuvitus apunasi, se auttaa jo paljon eteenpän ;)

        Sinun mielestäsi mikään ei saa kiinnostaa ihmistä, jos se ei kuulu ihmisen omaan elämään?
        Olen kiinnostunut monesta muustakin asiasta, tämä on vain yksi sellainen.

        Ps. huudatko aina?


      • VoiPyhäLehmä
        ap. kirjoitti:

        Sinun mielestäsi mikään ei saa kiinnostaa ihmistä, jos se ei kuulu ihmisen omaan elämään?
        Olen kiinnostunut monesta muustakin asiasta, tämä on vain yksi sellainen.

        Ps. huudatko aina?

        Saa toki kirjoittaa, mutta viesteistäsi huokuu katkeruus siitä, että sinut on jätetty nuoremman vuoksi. Ja henkilö joka on toimivassa parisuhteessa, ei selaile TREFFI-palstaa, heillä on parempaakin tekemistä kuin kytätä vieraiden naisten mieltymyksiä ;)

        PS. en huuda, kirjoitan ja välillä jopa isoilla kirjaimilla


      • ap
        VoiPyhäLehmä kirjoitti:

        Saa toki kirjoittaa, mutta viesteistäsi huokuu katkeruus siitä, että sinut on jätetty nuoremman vuoksi. Ja henkilö joka on toimivassa parisuhteessa, ei selaile TREFFI-palstaa, heillä on parempaakin tekemistä kuin kytätä vieraiden naisten mieltymyksiä ;)

        PS. en huuda, kirjoitan ja välillä jopa isoilla kirjaimilla

        Ja niiden käyttö, niinkuin sinä niitä käytät katsotaan "huutamiseksi" netissä. Jos et tiennyt.

        Kuka minut on jättänyt nuoremman vuoksi?:) Exäni (jonka luota aikoinaan lähdin) asuu nykyään kaksi vuotta minua vanhemman kanssa. Itse olen laittanut suhteita poikki erinäisen määrän, koska olen antanut järjen voittaa (elämässä oppii, kun elää, ja jossain vaiheessa alkaa tajuamaan mikä kannattaa ja mikä toimii pidemmän päälle jne.). Kukaan ei ole jättänyt minua nuoremman vuoksi. Kerran minut "jätettiin parin kuukauden jälkeen, koska kyseessä oli sairaalloisen mustasukkainen nainen. Minulla ei olisi saanut olla naispuolisia ystäviä. Tämä oli ainut kerta. Ja hyvä kun asia selvisi niinkin äkkiä.
        Nyt on löytynyt helmi.
        Siinä lyhyt oppimäärä historiaani.

        Treffipalstaa selailen edelleen, koska siellä on vanhoja tuttuja, ystäviä jne.
        Tosin suurin osa tutuiksi tulleista ja ne muutamat ystäväpiiristä ovat jo aikaa sitten löytäneet omansa.
        Ps. jokainen nainen itseään vanhemman miehen, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Eikä hänkään etsinyt nuorempaa, kunhan sattumalta törmäsi. Mistään kymmenestä vuodesta ei tosin ole kyse.


      • kaksonen+vaaka
        ap. kirjoitti:

        Naisia näkee vain netissä.

        Minä 51 v , ylipainoinen, iloinen, elämänmyönteinen, kaunis, fiksu nainen... olen menossa naimisiin lokakuussa 44v pitkän, hoikan, todella komean, hellän ja fiksun miehen kanssa.
        Heh ..heh .. onkohan meissäkin jotain vikaa :D


      • VoiPyhäLehmä
        ap kirjoitti:

        Ja niiden käyttö, niinkuin sinä niitä käytät katsotaan "huutamiseksi" netissä. Jos et tiennyt.

        Kuka minut on jättänyt nuoremman vuoksi?:) Exäni (jonka luota aikoinaan lähdin) asuu nykyään kaksi vuotta minua vanhemman kanssa. Itse olen laittanut suhteita poikki erinäisen määrän, koska olen antanut järjen voittaa (elämässä oppii, kun elää, ja jossain vaiheessa alkaa tajuamaan mikä kannattaa ja mikä toimii pidemmän päälle jne.). Kukaan ei ole jättänyt minua nuoremman vuoksi. Kerran minut "jätettiin parin kuukauden jälkeen, koska kyseessä oli sairaalloisen mustasukkainen nainen. Minulla ei olisi saanut olla naispuolisia ystäviä. Tämä oli ainut kerta. Ja hyvä kun asia selvisi niinkin äkkiä.
        Nyt on löytynyt helmi.
        Siinä lyhyt oppimäärä historiaani.

        Treffipalstaa selailen edelleen, koska siellä on vanhoja tuttuja, ystäviä jne.
        Tosin suurin osa tutuiksi tulleista ja ne muutamat ystäväpiiristä ovat jo aikaa sitten löytäneet omansa.
        Ps. jokainen nainen itseään vanhemman miehen, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Eikä hänkään etsinyt nuorempaa, kunhan sattumalta törmäsi. Mistään kymmenestä vuodesta ei tosin ole kyse.

        "Ps. jokainen nainen itseään vanhemman miehen, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Eikä hänkään etsinyt nuorempaa, kunhan sattumalta törmäsi. Mistään kymmenestä vuodesta ei tosin ole kyse."

        Elät tynnyrissä... muuta en voi kommentoida enää kirjoitustasi. Avaa silmät niin huomaat totuuden vaikka se ei sinua miellyttäisikään. Näillä mennään ja toivottavasti myös sinä löydät elämääsi jonkun muun tarkoituksen kuin nähdä vaivaa nelikymppisistä naisista ja heidän mieltymyksistään...


      • Hoh, hoijaa
        kaksonen+vaaka kirjoitti:

        Minä 51 v , ylipainoinen, iloinen, elämänmyönteinen, kaunis, fiksu nainen... olen menossa naimisiin lokakuussa 44v pitkän, hoikan, todella komean, hellän ja fiksun miehen kanssa.
        Heh ..heh .. onkohan meissäkin jotain vikaa :D

        Teille! Ihanaa... Saapas tuo yks kateellinen pitkän nenän!!!!!!!


      • Vikeltäjä.
        Vanha rouva kirjoitti:

        minullakin on sellainen nuori ja nätti, itseäni 8 vuotta nuorempi mies. On ollut jo yli kaksikymmentä vuotta. Tule sitten kertomaan, kun sinun nuorikkosi on katsellut sinua yhtä pitkään.

        Minua vokotteli joskus n. 8 vuotta vanhempi nainen, eikä olisi tullut kuuloonkaan ottaa tosissaan...vaikka kujersi työpaikalla alvariinsa. Vielä eronnut nainen. 8 vuotta nuorempi taas oli sitten, jonka kanssa menin naimisiin. 30 vuotta nuorempikin on puskenut kylkeen ja vakuuttanut rakkautta...kivoja likkoja kaikki. Täällä vain uhoaa hieman hikinen tunnelma. Naiset voisivat hieman osoittaa olevansa sivistyneempiä kuin me miehet: viina pois ja selvänä kirjoittelemaan, tupakat roskiin, pakkelia ei tarvitse, ikä näkyy kuitenkin, kasvisruokaa niin kilot putoaa. Nainen voi olla vielä nelikymppisenäkin ok jos ei ole noita tupakanpoltosta näkyviä huuliryppyjä ja viinan turvottamaa olemusta. Kireä pipo naisella saa miehet hyppäämään seinille ja pakoon. Viini paranee vanhetessaan, sanotaan, mutta tämähän ei ole viininmaistajien palsta.


    • elämävaanon

      sinun asenne muita ihmisiä kohtaan on noin ala-arvoinen live-elämässä kuin täälläkin, niin tuskinpa sinun huomattavasti nuorempi "oikeasta elämästä" löytynyt kaunis nainen sinua pitkään jaksaa katsella ja ennenkaikkea kuunnella...joudut sinäkin taas palaamaan tänne nettiprinsessojen satumaailmaan ihmettelemään elämän menoa.

      • pihlajanmarjoja

        Tämä on kai sitä kuulua miesten logiikkaa.

        "Minulla saa ja pitää olla 10 vuotta nuorempi nainen, mutta nainen jolla on itseä nuorempi mies on säälittävä".


      • ap.
        pihlajanmarjoja kirjoitti:

        Tämä on kai sitä kuulua miesten logiikkaa.

        "Minulla saa ja pitää olla 10 vuotta nuorempi nainen, mutta nainen jolla on itseä nuorempi mies on säälittävä".

        Näinpäinhän se on aina mennyt ja tulee menemään. Netti saa nelikymppisen naisen sekaisin.


      • jjalkjf
        ap. kirjoitti:

        Näinpäinhän se on aina mennyt ja tulee menemään. Netti saa nelikymppisen naisen sekaisin.

        Ja papparaiset ei oo koskaan tarvinneet mitään, ei edes nettiä, sekoillakseen.


      • höpöäijä oot
        ap. kirjoitti:

        Näinpäinhän se on aina mennyt ja tulee menemään. Netti saa nelikymppisen naisen sekaisin.

        Netti ja netti, entäs itselläsi. Et ole sen oikeutetumpi olemaan nuoren naisen kanssa kuin mitä naiset ovat.
        Olet pöljä sovinistisika, en huolis ikinä tuollaista äijää ja sitäpaitsi minulla naisella on 15 vuotta nuorempi mies, jonka kanssa nautimme elämästä täysin. Ja hän oli se aloitteen tekijä, enkä minä.;-)
        Ole sinä vaan asennevammoinesi kaikessa rauhassa.


    • Taika-Jimbo

      Tämä on jo selitetty monta kertaa täällä, mutta kertaan vielä: naisille nettideittailu on lottoamista, jossa haetaan päävoittoa. Normaalin kumppanin haku hoidetaan oikeassa elämässä.

    • 13+14

      on siinä, että ihmiset ovat erilaisia.Ajatelkaapa jos kaikki olisivat samanlaisia ja ajattelisivat samalla tavalla,,,hohhoijaa,,,tylsää!!!

      Masentavaa on tuollainen ihminen, joka tuomitsee/arvostelee ikävään sävyyn toisten tapaa elää ja haluta asioita omaa erinomaisuuttaan hehkuttaen.

      Se ja sama seurusteleeko mies tai nainen itseään kymmenen vuotta nuoremman tai vanhemman kanssa.Pää asia että itse tietää mitä tekee/haluaa,,,

      • Sp -57

        että suomalainen mies yrittää yhä edelleen komennella naista ja sitä miten he käyttäytyvät....nainen on mummumainen ja tätimäinen...sehän on paha loukkaus, jolla koetetaan saada naisilta itsetunto pois.
        Ja he itse ovat aina tehneet sitä...olleet niiiin ylpeitä pappoja ja harmaahapsia, eikä mikään pelaa ja silti koetetaan vokotella nuoria naisia. Se on luonnollista käyttäytymistä.
        Älkää uskoko naiset noita teitä mollaavia miehiä, menkää hakemaan nuoria kykeneviä masaimiehiä Afrikasta samalla tyylillä kuin Suomen miehet Thaimaan tyttöjä. Thaimaastahan haetaan tyttöjä siksi, ettei suomalainen nainen ymmärrä miehiä (siis mies ei kelpaa suomalaiselle todellisuudessa), siksipä on terveellistä hakea oma lelu Afrikasta naisen käyttöön. Erittäin hyväksyttävää, mutta kyllä Suomi-poika aloittaa itku- ja säälivirren sen jälkeen :)


      • Tellervo Tussu
        Sp -57 kirjoitti:

        että suomalainen mies yrittää yhä edelleen komennella naista ja sitä miten he käyttäytyvät....nainen on mummumainen ja tätimäinen...sehän on paha loukkaus, jolla koetetaan saada naisilta itsetunto pois.
        Ja he itse ovat aina tehneet sitä...olleet niiiin ylpeitä pappoja ja harmaahapsia, eikä mikään pelaa ja silti koetetaan vokotella nuoria naisia. Se on luonnollista käyttäytymistä.
        Älkää uskoko naiset noita teitä mollaavia miehiä, menkää hakemaan nuoria kykeneviä masaimiehiä Afrikasta samalla tyylillä kuin Suomen miehet Thaimaan tyttöjä. Thaimaastahan haetaan tyttöjä siksi, ettei suomalainen nainen ymmärrä miehiä (siis mies ei kelpaa suomalaiselle todellisuudessa), siksipä on terveellistä hakea oma lelu Afrikasta naisen käyttöön. Erittäin hyväksyttävää, mutta kyllä Suomi-poika aloittaa itku- ja säälivirren sen jälkeen :)

        että suomalaisella on miehellä on noin keskimäärin aika pienet vehkeet. Mitä vanhemmat, sitä pehmeemmät. Toisaalta, kyllä noi suomipapat taitaa tarvita nuoren naisen, jotta niillä enää edes veri lähtisi kiertämään hepin päähän saakka. Ehkäpä ne verisuonet on jo kalkkeutuneet alapäässäkin?


      • Hiki pintaan
        Tellervo Tussu kirjoitti:

        että suomalaisella on miehellä on noin keskimäärin aika pienet vehkeet. Mitä vanhemmat, sitä pehmeemmät. Toisaalta, kyllä noi suomipapat taitaa tarvita nuoren naisen, jotta niillä enää edes veri lähtisi kiertämään hepin päähän saakka. Ehkäpä ne verisuonet on jo kalkkeutuneet alapäässäkin?

        Kyllä jos mies näkee sielunsa silmin Suomi24:n tekstien perusteella luodun naiskuvan, niin on se ihme jos heppi reagoi :-) Tupakanhajuinen paha hengitys siihen päälle, niin pyörtyyhän siinä mies!
        On täällä ollut pari poikkeusta, ihan miellyttävästä tekstistä naisilta, kiitos heille. Heitä ei lasketa massaan mukaan.


      • Kapu,
        Sp -57 kirjoitti:

        että suomalainen mies yrittää yhä edelleen komennella naista ja sitä miten he käyttäytyvät....nainen on mummumainen ja tätimäinen...sehän on paha loukkaus, jolla koetetaan saada naisilta itsetunto pois.
        Ja he itse ovat aina tehneet sitä...olleet niiiin ylpeitä pappoja ja harmaahapsia, eikä mikään pelaa ja silti koetetaan vokotella nuoria naisia. Se on luonnollista käyttäytymistä.
        Älkää uskoko naiset noita teitä mollaavia miehiä, menkää hakemaan nuoria kykeneviä masaimiehiä Afrikasta samalla tyylillä kuin Suomen miehet Thaimaan tyttöjä. Thaimaastahan haetaan tyttöjä siksi, ettei suomalainen nainen ymmärrä miehiä (siis mies ei kelpaa suomalaiselle todellisuudessa), siksipä on terveellistä hakea oma lelu Afrikasta naisen käyttöön. Erittäin hyväksyttävää, mutta kyllä Suomi-poika aloittaa itku- ja säälivirren sen jälkeen :)

        Tuli elävästi mieleen Pekka Puupää elokuvien Justiina. Siinä mies saa kyytiä. Olisiko monien nelikymppisten nettinaisten mieleen tämä kuva ihanteena. Minä en eläisi lampaana tossun alla naisen komennon alla, kuten jotkut saamattomat. Meneväthän ne monet naiset jo armeijaankin. Kyllä tulee naisista kovin miesmäisiä tätä menoa ja se naisellisuus mistä moni laulu kertoo on kohta kadonnutta kansanperinnettä.


    • Aikuinen nainen

      Minä en ole kiinnostunut ulkomaisista miehistä, joten tästä juontuu tietenkin että kukaan muukaan ei saa olla kiinnostunut ulkomaisista miehistä.

      Minä en ole kiinnostunut itseäni vanhemmista miehiäst, joten tästä johtuu että kukaan muukaan ei saa olla kiinnostunut vanhemmista miehistä.

      Minä en ole kiinnostunut kookkaista/pitkistä/lihavista miehistä jne.

      Ymmärrät varmaan pointin? Minä en ole maailman napa. Etkä ole sinäkään. Elät sitä omaa elämääsi ja niin tekevät muutkin. Naiset eivät ole sinulle mikään varareservi ja haaremi josta menet nappaamaan sen kulloinkin haluamasi ja se aines mitä et edes halua jää sitten itkemään puutteessa ja rakkaudettomassa tilassaan kun se ei kelpaa sinulle eikä saisi kelvata muillekaan.

      Ihminen voi näemmä elää vaikka kuinka vanhaksi kehittymättä henkisesti yhtään miksikään. Itsekkyys, omahyväisyys, itsetärkeys ja kaiken kaikkiaan EGO jyllää.

      Juuri tuon takia en itse viehäty itseäni vanhemmista miehistä. Siellä on niin paljon noita ikuiseksi vauvaksi jääneitä minä-minä-ihmisiä.

    • naisten ulkonäköä

      mutta kerrot kuitenkin itse olevasi karun näköinen?
      Arvaapas kiinnostaisiko minua kauniina yli 40 naisena tuollainen miestyyppi, jos on tarjontaa komeista ja fiksuista, jopa itseäni paljon nuoremmista miehistä?

    • ggggggggggggggg...

      Siitä yksinkertaisesta syystä, että nuorempien miesten kanssa seksi on kuumempaa, kun hiipuvien vanhempien... naisten seksuaalisuus tunnetusti kypsyy iän myötä -miehillä kuihtuu.. näin se vaan on.

      Pari vanhempaa puoliseisokkista lerppakullia riittää -sen jälkeen ilomielin siirtyy ikäluokkiin, jossa vehkeet todennäköisimmin pelittää ilman poppakonsteja.

      Ja poikkeukset vahvistavat säännön.

      • VanhaVosu

        Minkäs minä sille voin kun olen esim (harvoin) yössä liikkeellä, itseäni huomattavasti nuoremmat hyvännäköiset kollit mouruaa perään?=)
        Olen pian 42 vuotta. Kukaan ei sitä ihan heti arvaisi, siis ikääni. Kyllä, olen hyvännäköinen ja huomattavasti nuoremman näköinen kuin 42. Monesti on mieli tehnyt lähteä nuoren miehen kainaloon, mutten ole kehdannut. Mitä nyt muutaman kerran=))
        Yhtottoja on tullut tapaamisten jälkeen näiltä miehiltä. Minulle on ollut tärkeää että vastapuoli on tiennyt minkä ikäiseen on silmänsä iskenyt. Mutta eipä ole koskaan ikäni heitä haitannut. Minua kylläkin..joten en ole alkanut seurustelemaan kenekään itseäni nuoremman kanssa=(


      • Korni Kalle

        Tää on hauska ketju, Kalle tykkää ; )


    • nettirinsessa

      Onko sulla "Game over" - kenties?

      Netti on just sitä varten että saa kokeilla mitä saa :) Vaikka olisi nainen. Ja vaikka ei olis mikään missi.

    • järkihoi

      "Jotenkin tuntuu järjen katoamisen olevan todella yleistä netissä. "...kirjoitat...

      niin mustakin tuntuu kun tän jutun lukee, kirjoittaja on siis yli viisikymppinen mies??? Onpa katkeraan sävyyn kirjoitettu.mikä saa kirjoittamaan tuollaista tekstiä, olisipa mielenkiintoista kuulla, mitä miehen elämässä on oikeasti tapahtunut....? ja miksi juuri kiinostaa 4-kymppisen naisen ikäkriisi, ei esim viisikymppisen...?

      • ap.

        Mikä siinä oli katkeraa? Ja muuten on aika köyhää vedota aina tuohon katkeruuteen asiassa kuin asiassa.

        Olen jo kertonut mitä elämässäni on tapahtunut. Välillä naisia netin kautta, välillä livenä ja nyt löytyi paras.
        Siis ihan oikeasta elämästä. Josta osa tosin nettikin on, mutta netissä liian moni nainen etsii jotain mitä ei ole. Ja varsinkin ne, jotka etsivät huomattavasti nuorempaa miestä. Muutamia vuosia sitten netissä ei ollut yhtä vaikeaa luoda suhteita ja käyttäytyä kuin aikuisen fiksun ihmisen pitäisi. Nykyään tuo kaikki alkaa olla historiaa. Tosin olen sitä mieltä, että fiksu löytää aina seuraa.

        Jos nelikymppinen nainen luulee olevansa ainoa, josta nuoret miehet ovat kiinnostuneita, hän on väärässä. Nuorta miestä kiinnostaa tietyssä vaiheessa vanhemmat (vähänkin hyvännäköiset tai hyvän kropan omaavat naiset). Seurustelu kyseisten naisten kanssa ei nuorta miestä kiinnosta. Jos nelikymppinen nainen etsii kymmenen vuotta nuorempaa se on turhaa touhua. Ja nämä naiset ovat aikuisten ihmisten tiellä netissä. Sotkemassa pakkaa entisestään.

        Nelikymppisiä tunnen eniten, en ole seurustellut tai asunut viisikymppisten naisten kanssa.
        Ja viisikymppiset naiset eivät luule enää liikoja itsestään.


      • AnTi-iDiOt
        ap. kirjoitti:

        Mikä siinä oli katkeraa? Ja muuten on aika köyhää vedota aina tuohon katkeruuteen asiassa kuin asiassa.

        Olen jo kertonut mitä elämässäni on tapahtunut. Välillä naisia netin kautta, välillä livenä ja nyt löytyi paras.
        Siis ihan oikeasta elämästä. Josta osa tosin nettikin on, mutta netissä liian moni nainen etsii jotain mitä ei ole. Ja varsinkin ne, jotka etsivät huomattavasti nuorempaa miestä. Muutamia vuosia sitten netissä ei ollut yhtä vaikeaa luoda suhteita ja käyttäytyä kuin aikuisen fiksun ihmisen pitäisi. Nykyään tuo kaikki alkaa olla historiaa. Tosin olen sitä mieltä, että fiksu löytää aina seuraa.

        Jos nelikymppinen nainen luulee olevansa ainoa, josta nuoret miehet ovat kiinnostuneita, hän on väärässä. Nuorta miestä kiinnostaa tietyssä vaiheessa vanhemmat (vähänkin hyvännäköiset tai hyvän kropan omaavat naiset). Seurustelu kyseisten naisten kanssa ei nuorta miestä kiinnosta. Jos nelikymppinen nainen etsii kymmenen vuotta nuorempaa se on turhaa touhua. Ja nämä naiset ovat aikuisten ihmisten tiellä netissä. Sotkemassa pakkaa entisestään.

        Nelikymppisiä tunnen eniten, en ole seurustellut tai asunut viisikymppisten naisten kanssa.
        Ja viisikymppiset naiset eivät luule enää liikoja itsestään.

        Mutta miksi sua kiinnostaa noin kovasti ketä ne "vanhat" naiset jahtaa jos se ei vaikuta sinuun itseesi mitenkään? Jos olisit tasapainoinen ihminen niin ei varmasti pahemmin muiden suhteet ja halut kiinnostaisi. Sulle ei näköjään sekään ole mennyt kaaliin että lähes poikkeuksetta vanhemmat naiset haluavat nuoren miehen vain makkariinsa eivätkä etsi siitä tarkoituksella mitään suhdetta vaikka mitä yrittäisit väittää.

        Ensin kehut isoon ääneen kuinka itselläsi on nuoria naisia riittänyt (muka heidän aloitteestaan :D) ja jos nainen tekee samoin niin olet haukkana paikalla arvostelemassa. Itse en henk.kohtaisesti haluaisi nuorempaa miestä koska olen itsekin niin nuori mutten tosiaan mitään vanhaakaan. Keski-ikäiset käppänät jotka kehuvat itseään nuorekkaiksi ovat yleensä melko kamalia tapauksia,he vain metsästävät nuoria naisia siinä harhaluulossa että ovat nuoria vielä itsekin ja haukkuvat surutta itsensä ikäiset naiset ryppyisiksi mummoiksi eivätkä ole itse käyneet peilin edessä edes sen vertaa että huomaisivat ne omat ruttunsa ja harvenevat tukkansa,yök..


      • :)))))
        ap. kirjoitti:

        Mikä siinä oli katkeraa? Ja muuten on aika köyhää vedota aina tuohon katkeruuteen asiassa kuin asiassa.

        Olen jo kertonut mitä elämässäni on tapahtunut. Välillä naisia netin kautta, välillä livenä ja nyt löytyi paras.
        Siis ihan oikeasta elämästä. Josta osa tosin nettikin on, mutta netissä liian moni nainen etsii jotain mitä ei ole. Ja varsinkin ne, jotka etsivät huomattavasti nuorempaa miestä. Muutamia vuosia sitten netissä ei ollut yhtä vaikeaa luoda suhteita ja käyttäytyä kuin aikuisen fiksun ihmisen pitäisi. Nykyään tuo kaikki alkaa olla historiaa. Tosin olen sitä mieltä, että fiksu löytää aina seuraa.

        Jos nelikymppinen nainen luulee olevansa ainoa, josta nuoret miehet ovat kiinnostuneita, hän on väärässä. Nuorta miestä kiinnostaa tietyssä vaiheessa vanhemmat (vähänkin hyvännäköiset tai hyvän kropan omaavat naiset). Seurustelu kyseisten naisten kanssa ei nuorta miestä kiinnosta. Jos nelikymppinen nainen etsii kymmenen vuotta nuorempaa se on turhaa touhua. Ja nämä naiset ovat aikuisten ihmisten tiellä netissä. Sotkemassa pakkaa entisestään.

        Nelikymppisiä tunnen eniten, en ole seurustellut tai asunut viisikymppisten naisten kanssa.
        Ja viisikymppiset naiset eivät luule enää liikoja itsestään.

        Netissä liian moni mies etsii jotain mitä ei ole. Ja varsinkin ne, jotka etsivät huomattavasti nuorempaa naista.

        Jos viiskymppinen mies luulee olevansa ainoa, josta nuoret naiset ovat kiinnostuneita, hän on väärässä. Nuorta naista kiinnostaa tietyssä vaiheessa vanhemmat, eteenkin heidän rahansa (vähänkin hyvännäköiset tai hyvän kropan omaavat miehet). Seurustelu kyseisten miesten kanssa ei nuorta naista kiinnosta. Jos viiskymppinen mies etsii kymmenen vuotta nuorempaa se on turhaa touhua. Ja nämä miehet ovat aikuisten ihmisten tiellä netissä. Sotkemassa pakkaa entisestään.


      • ap.
        AnTi-iDiOt kirjoitti:

        Mutta miksi sua kiinnostaa noin kovasti ketä ne "vanhat" naiset jahtaa jos se ei vaikuta sinuun itseesi mitenkään? Jos olisit tasapainoinen ihminen niin ei varmasti pahemmin muiden suhteet ja halut kiinnostaisi. Sulle ei näköjään sekään ole mennyt kaaliin että lähes poikkeuksetta vanhemmat naiset haluavat nuoren miehen vain makkariinsa eivätkä etsi siitä tarkoituksella mitään suhdetta vaikka mitä yrittäisit väittää.

        Ensin kehut isoon ääneen kuinka itselläsi on nuoria naisia riittänyt (muka heidän aloitteestaan :D) ja jos nainen tekee samoin niin olet haukkana paikalla arvostelemassa. Itse en henk.kohtaisesti haluaisi nuorempaa miestä koska olen itsekin niin nuori mutten tosiaan mitään vanhaakaan. Keski-ikäiset käppänät jotka kehuvat itseään nuorekkaiksi ovat yleensä melko kamalia tapauksia,he vain metsästävät nuoria naisia siinä harhaluulossa että ovat nuoria vielä itsekin ja haukkuvat surutta itsensä ikäiset naiset ryppyisiksi mummoiksi eivätkä ole itse käyneet peilin edessä edes sen vertaa että huomaisivat ne omat ruttunsa ja harvenevat tukkansa,yök..

        En ole kehunut isoon ääneen mitään, vaan kertonut asiat niinkuin ne ovat ja ovat menneet.
        Minusta ihminen, joka on kiinnostunut muustakin kuin omasta elämästä positiivisella tavalla on varsin tasapainoinen.
        Täällähän ei paljon muuta lnäe nykyään kuin naisia haukkumassa miehiä ja toisinpäin. Yksi syy on ihmisten
        mahdottomat vaatimukset.

        Omasta aloitteestaan naiset lähestyivät minua.
        Nykyiseni kanssa livenä kävi niin, että itse tein aloitteen. Mutta useinmiten naiset ovat tehneet sen, livenäkin. Ja parissa tapauksessa on vaikea mennä sanomaan kumpi sen lopulta teki.

        Tasapainosta puheenollen...Et vaikuta sellaiselta, tai sitten olet todella nuori, joten en näe syytä jatkaa keskustelua kanssasi.


      • OuNouNou
        ap. kirjoitti:

        En ole kehunut isoon ääneen mitään, vaan kertonut asiat niinkuin ne ovat ja ovat menneet.
        Minusta ihminen, joka on kiinnostunut muustakin kuin omasta elämästä positiivisella tavalla on varsin tasapainoinen.
        Täällähän ei paljon muuta lnäe nykyään kuin naisia haukkumassa miehiä ja toisinpäin. Yksi syy on ihmisten
        mahdottomat vaatimukset.

        Omasta aloitteestaan naiset lähestyivät minua.
        Nykyiseni kanssa livenä kävi niin, että itse tein aloitteen. Mutta useinmiten naiset ovat tehneet sen, livenäkin. Ja parissa tapauksessa on vaikea mennä sanomaan kumpi sen lopulta teki.

        Tasapainosta puheenollen...Et vaikuta sellaiselta, tai sitten olet todella nuori, joten en näe syytä jatkaa keskustelua kanssasi.

        kertoa millälailla oma kiinnostuksesi muiden tekemisestä on positiivinen. mä en näe positiivisuuden häivääkään kirjoituksissasi, puhuisit edes ihmisistä yleisellä tasolla etkä vain naisista

        Omaa erinomaisuuttasi täällä hehkutat ja muita aliarvioit ja jopa halveksut tyyliin "sitten olet todella nuori, joten en näe syytä jatkaa keskustelua kanssasi" Mihin se positiivinen kiinnostus yhtäkkiä hävisi? Kyllä alkaa olemaan jo sellaista selittelyn makua kirjoituksissasi....

        *Minusta ihminen, joka on kiinnostunut muustakin kuin omasta elämästä positiivisella tavalla on varsin tasapainoinen. * Itseesikö viittaat tällä lauseella? Tasapainoisuudesta ei häivääkään.


      • AnTi-iDiOt
        ap. kirjoitti:

        En ole kehunut isoon ääneen mitään, vaan kertonut asiat niinkuin ne ovat ja ovat menneet.
        Minusta ihminen, joka on kiinnostunut muustakin kuin omasta elämästä positiivisella tavalla on varsin tasapainoinen.
        Täällähän ei paljon muuta lnäe nykyään kuin naisia haukkumassa miehiä ja toisinpäin. Yksi syy on ihmisten
        mahdottomat vaatimukset.

        Omasta aloitteestaan naiset lähestyivät minua.
        Nykyiseni kanssa livenä kävi niin, että itse tein aloitteen. Mutta useinmiten naiset ovat tehneet sen, livenäkin. Ja parissa tapauksessa on vaikea mennä sanomaan kumpi sen lopulta teki.

        Tasapainosta puheenollen...Et vaikuta sellaiselta, tai sitten olet todella nuori, joten en näe syytä jatkaa keskustelua kanssasi.

        Eipä vain mene järkevälle ihmiselle kaaliin miksi aikuiseksi itseään väittävä mies vikisee toisten asioista täällä? Niinkuin joku jo sanoikin,ei mikään ihme että joudut etsimään aina niitä paljon nuorempia naisia koska henkinen kehityksesi on pahasti kesken.

        "Täällähän ei paljon muuta lnäe nykyään kuin naisia haukkumassa miehiä ja toisinpäin."
        Niin ja siinäkin on pakko olla mukana noinkin "kypsän" ihmisen? Se ei ole kauhean tervettä että väität tuon jankkaamisen olevan vain "positiivista" kiinnostusta sellaisia asioita kohtaan jotka eivät sulle mitenkään kuulu. Heh, olet tainnut käsittää sanan positiivinen jotenkin väärin. Se,että puolestasi kannustaisit vanhempia naisia elämään miten he haluavat tai edes kyselisit hyvässä hengessä kysymyksiä näistä suhteista olisi positiivista kiinnostusta,sinun kiinnostuksesi rajoittuu vain näiden naisten nälvimiseen ja itsesi kehumiseen. Tule siinä sitten lässyttämään minun nuoruudestani kun itselläsi ei mene hissit edes ylimpiin kerroksiin asti..


      • Kukin taaplaa...
        :))))) kirjoitti:

        Netissä liian moni mies etsii jotain mitä ei ole. Ja varsinkin ne, jotka etsivät huomattavasti nuorempaa naista.

        Jos viiskymppinen mies luulee olevansa ainoa, josta nuoret naiset ovat kiinnostuneita, hän on väärässä. Nuorta naista kiinnostaa tietyssä vaiheessa vanhemmat, eteenkin heidän rahansa (vähänkin hyvännäköiset tai hyvän kropan omaavat miehet). Seurustelu kyseisten miesten kanssa ei nuorta naista kiinnosta. Jos viiskymppinen mies etsii kymmenen vuotta nuorempaa se on turhaa touhua. Ja nämä miehet ovat aikuisten ihmisten tiellä netissä. Sotkemassa pakkaa entisestään.

        Kyllä minä olen löytänyt miehenä kaikenikäistä seuraa, josta valita! Valitettavasti olet väärässä! Mutta, sehän on ymmärrettävää naisen logiikkaa. Riippuu mistä roikkuu, mutta sen olen todennut, että nuoremmat naiset ovat mukavia ja vanhat jotenkin katkeroituneita, hiljaisia, itseensä käpertyneitä ajan hampaan kuluttamia, jotenkin tylsistyneitä veitsiä. Poikkeuksia joka lähtöön on; se on elämän suola, niin kuin on viinakin viisasten juoma, eikä sovi kaikille.


      • ------------------
        Kukin taaplaa... kirjoitti:

        Kyllä minä olen löytänyt miehenä kaikenikäistä seuraa, josta valita! Valitettavasti olet väärässä! Mutta, sehän on ymmärrettävää naisen logiikkaa. Riippuu mistä roikkuu, mutta sen olen todennut, että nuoremmat naiset ovat mukavia ja vanhat jotenkin katkeroituneita, hiljaisia, itseensä käpertyneitä ajan hampaan kuluttamia, jotenkin tylsistyneitä veitsiä. Poikkeuksia joka lähtöön on; se on elämän suola, niin kuin on viinakin viisasten juoma, eikä sovi kaikille.

        Et vissiin ymmärtänyt viestin pointtia...??

        Sanasta sanaa kun on kopioitu toisen viestistä, mutta mies ja nainen sana vaihdettu päittäin toiseen viestiin verrattuna... Kommentoippas siihenkin samoin ;)


    • TarjaHelena4

      pappa!

      Olen nelikymppinen nainen, ja jostain kumman syystä live-elämässä löydän useimmiten vähän itseäni nuorempaa seuraa. Syynä on se, että miehet 40 ja sitä vanhemmat ovat hirveän vanhanaikaisia ja ukkoontuneita!

      Itse muuten halusit tavata minutkin, mutta sait pakit.

      Keskity lapsiisi, he varmasti tarvitsevat sinua. Kuten jokainen lapsi tarvitsee vanhempiaan.

      • neli5nen

        Olen nelivitonen ja varma siitä ettet pärjäisi mulle missään asiassa mikä liittyy tämän päivän juttuihin.
        No, ehkä tiedät viimeiset trendit sukkien kutomisesta.
        Miehet on aina paremmin kärryillä asioista.
        Nelikymppiset nettitreffi-naiset tietävät kuka on Lauri Tähkä ja siihen se sitten jääkin, se nuorekkuus.
        Ennenaikojaan vanhentuneita tätejä te olette. Paria poikkeusta lukuunottamatta.


      • HiddaTilda;)
        neli5nen kirjoitti:

        Olen nelivitonen ja varma siitä ettet pärjäisi mulle missään asiassa mikä liittyy tämän päivän juttuihin.
        No, ehkä tiedät viimeiset trendit sukkien kutomisesta.
        Miehet on aina paremmin kärryillä asioista.
        Nelikymppiset nettitreffi-naiset tietävät kuka on Lauri Tähkä ja siihen se sitten jääkin, se nuorekkuus.
        Ennenaikojaan vanhentuneita tätejä te olette. Paria poikkeusta lukuunottamatta.

        Luuletko tosiaan, että nykypäivän nelikymppiset naiset ehtivät sukkia kutomaan? :D
        Tai edes osaisivat kutoa sukat?

        Ehkä sitten eläkkeellä, mutta luultavasti ei silloinkaan. Eikä ne kudotut sukat oikein korkkareihin sovi!
        Nykypäivän keski-ikäiset naiset matkustelevat ja pitävät hauskaa! Ja pitävät myös kunnostaan huolta!
        Miehistä ei valitettavasti voi sanoa samaa. (Kaljoittelevia ja tupakoivia miehiä riittää, ja ne tavat näkyvät kropassa ja ihossa! Hyi! )

        Katsopas vaikka Madonnaa, ikä 52v. Kutooko sukkia? ;)


      • Korttipakka .
        HiddaTilda;) kirjoitti:

        Luuletko tosiaan, että nykypäivän nelikymppiset naiset ehtivät sukkia kutomaan? :D
        Tai edes osaisivat kutoa sukat?

        Ehkä sitten eläkkeellä, mutta luultavasti ei silloinkaan. Eikä ne kudotut sukat oikein korkkareihin sovi!
        Nykypäivän keski-ikäiset naiset matkustelevat ja pitävät hauskaa! Ja pitävät myös kunnostaan huolta!
        Miehistä ei valitettavasti voi sanoa samaa. (Kaljoittelevia ja tupakoivia miehiä riittää, ja ne tavat näkyvät kropassa ja ihossa! Hyi! )

        Katsopas vaikka Madonnaa, ikä 52v. Kutooko sukkia? ;)

        Kyllä me nauroimme sivusta, kun laivamatkalla 40-50 vuotiaat kutoivat tyttäriensä kanssa jotain sukan tapaista - eli aikaa on ...aikaa on! Ei tavatonta ollenkaan tuo neulonta! Ja tämä tarina on tosi, kuten Tapsan laulussakin nasevasti sanotaan (korttipakka).


      • villasukka+pipo
        Korttipakka . kirjoitti:

        Kyllä me nauroimme sivusta, kun laivamatkalla 40-50 vuotiaat kutoivat tyttäriensä kanssa jotain sukan tapaista - eli aikaa on ...aikaa on! Ei tavatonta ollenkaan tuo neulonta! Ja tämä tarina on tosi, kuten Tapsan laulussakin nasevasti sanotaan (korttipakka).

        että myös tyttäret kutoivat...muutamia vuosia sitten poikien harrastuksena oli pipojen virkkaus...eli käsitöiden tekeminen ei katso aikaa, ei paikkaa, ei sukupuolta , ei ikää ... :))))))


    • camerondias

      Olen se 46-vuotias ja 76- kiloinen nainen ja minulla on samalla tavalla oikeus etsiä minkäikäistä seuraa tahansa netistä tai/ja livenä. En ole myöskään vähäjärkinen kauppa-apulainen ja onko kauppa-apulaisia yleensä ollenkaan enää kuin opiskelijoissa tms. Halveksut muiden tekemisiä ja kehut omaasi. Haet ilmeisesti, ainankin kirjoituksiesi perusteella, ihmistä pintapuolisisista syistä; seksikä, nuori ja kaunis. Olet löytänyt sellaisen. Itse kehut olevasi sitä ja tätä. Ota muuten huomioon, että sinua arvioi muutkin ihmiset kuin sinä itse. Monasti sitä luulee itsestään kaikenlaista ja ei voi aina tietää todellisuudessa mitä toiset oikeasti ajattelevat.

      Jos olet nyt ns. kunnollisessa ja hyvässä suhteessa nuorikon kanssa, niin miksi et voi hyväksyä, että meillä yli nelikymppisillä voisi olla kymmenen vuotta tai nuorempikin kumppani. Tunnen naisia, joilla kymmenen vuotta ja ylikin nuorempi mies. Serkkuni aikoinaan tapasi itseään 14 vuotta nuoremman miehen ja heillä nyt kaksi lasta. Mikä ihme toi nyt on. Mikäs poliisi tai tuomari sinä olet arvostelemaan täällä toisten valintoja ja järkeä. Itsestäni tällä hetkellä on kiinnostunut 38-vuotias mies ja en itseni mielestä enkä hänenkään mielestä ole ruma tai kelpaamaton varsinkaan ihmissuhteeseen. Mitä nyt on lukenut tätä keskustelupalstaa, niin kyllä sinä aika katkeralta tunnut nelikymppisten naisten suhteen, sanot mitä sanot. Kukaan täysjärkinen mies ei todellakaan kuluta aikaansa täällä ihmetellen miten nelikymppiset naiset hakevat nuorempaa seuraa netissä. Samalla tavallahan tekin miehet olette aina ja aina hakeneet itsetuntoanne pönkittääksenne nuorempaa ja nuorempaa seuraa niinkuin itsekin teet parasta aikaa. Itseäni taas ihmetyttää miten alle 30 oleva nuori nainen jaksaa olla kiinnostunut viiskymppisestä papasta, se on niinkuin seurustelisi isoisän kanssa. Ai nii, tehän matkustelette trendikkäästi, ei siis mitään tylsiä pakettimatkoja jne. Mutta voihan se olla, että loppujen lopuksi olettekin henkisesti samalla tasolla ja ulkoiset seikat ovat pääasia.

      • Elina27v

        No minä ymmärrän oikein hyvin, että keskustelun aloittajalla on 13 vuotta nuorempi rinnallaan. Kun ei ole henkisesti oikein ikäisensä tasolla, niin silloin täytyy päätyä tällaiseen ratkaisuun. Ja se on oikein hyvä kaikkien osapuolten kannalta! Nainen etsii isää ja mies etsii lasta, kaikki saa sitä mitä etsiikin.


      • e. a. presley
        Elina27v kirjoitti:

        No minä ymmärrän oikein hyvin, että keskustelun aloittajalla on 13 vuotta nuorempi rinnallaan. Kun ei ole henkisesti oikein ikäisensä tasolla, niin silloin täytyy päätyä tällaiseen ratkaisuun. Ja se on oikein hyvä kaikkien osapuolten kannalta! Nainen etsii isää ja mies etsii lasta, kaikki saa sitä mitä etsiikin.

        "Keskustelun aloittajalla (miehellä) on 13 vuotta nuorempi rinnallaan... Kun ei ole henkisesti
        oikein ikäisensä tasolla..." Mutta jos keskustelun aloittaja olisikin nainen, niin eihän sekään
        silloin olisi henkisesti ikäisensä tasolla, jos sillä naisella olisi 13 vuotta nuorempi rinnallaan, eikö vaan?

        Mies on henkisesti keskenkasvuinen pelle, jos hänellä on huomattavasti nuorempi nainen,
        mutta mitäs nimitystä sitten käytetään naisesta, jolla on huomattavasti nuorempi mies?

        "Nainen etsii isää, mies etsii lasta..." Mutta etsiihän nainenkin silloin lasta, jos etsii nuorta
        kumppania?


      • juuri näin
        e. a. presley kirjoitti:

        "Keskustelun aloittajalla (miehellä) on 13 vuotta nuorempi rinnallaan... Kun ei ole henkisesti
        oikein ikäisensä tasolla..." Mutta jos keskustelun aloittaja olisikin nainen, niin eihän sekään
        silloin olisi henkisesti ikäisensä tasolla, jos sillä naisella olisi 13 vuotta nuorempi rinnallaan, eikö vaan?

        Mies on henkisesti keskenkasvuinen pelle, jos hänellä on huomattavasti nuorempi nainen,
        mutta mitäs nimitystä sitten käytetään naisesta, jolla on huomattavasti nuorempi mies?

        "Nainen etsii isää, mies etsii lasta..." Mutta etsiihän nainenkin silloin lasta, jos etsii nuorta
        kumppania?

        Miesten henkinen kehitys laahaa vuosia jäljessä naisiin nähden mutta sitähän sinä et miehenä voi myöntää..


      • e. a. presley
        juuri näin kirjoitti:

        Miesten henkinen kehitys laahaa vuosia jäljessä naisiin nähden mutta sitähän sinä et miehenä voi myöntää..

        Elikkäs viittäkymppiä lähentelevät miehet on henkiseltä kehitykseltään vielä kolmekymppisten tasolla?
        Eli miehet laahaa vuosia, ainakin parikymmentä vuotta naisia jäljessä, okei, selkis.

        Mutta mitenkäs se juttu, jos yli nelikymppinen nainen etsii sellaista kolmekymppistä miesseuraa ja monet
        etsii, kun henkiseltä kehitykseltäänhän se kolmekymppinen sälli, on sun teorian mukaan, vasta ehkä noin kymmenvuotiaan tasolla... Eli naiset etsii sellaista henkiseltä kehitykseltään ala-asteikäisen tasoista
        miesseuraa?


      • vastaus-
        e. a. presley kirjoitti:

        "Keskustelun aloittajalla (miehellä) on 13 vuotta nuorempi rinnallaan... Kun ei ole henkisesti
        oikein ikäisensä tasolla..." Mutta jos keskustelun aloittaja olisikin nainen, niin eihän sekään
        silloin olisi henkisesti ikäisensä tasolla, jos sillä naisella olisi 13 vuotta nuorempi rinnallaan, eikö vaan?

        Mies on henkisesti keskenkasvuinen pelle, jos hänellä on huomattavasti nuorempi nainen,
        mutta mitäs nimitystä sitten käytetään naisesta, jolla on huomattavasti nuorempi mies?

        "Nainen etsii isää, mies etsii lasta..." Mutta etsiihän nainenkin silloin lasta, jos etsii nuorta
        kumppania?

        Jätetään saivartelut. Tässä tapauksessa herra aloittaja on henkisesti epäkypsä hänen tavastaan ajatella ja tuoda julki ajatuksia. Hänen ainoa päämääränsä on saada nuori, kaunis nainen rinnalleen ja ulkoiset ja pinnalliset seikat tuntuvat olevan pääasiassa. Siinä tapauksessa herra ap on ilmiselvästi epäkypsä viiskymppinen mies ja rinnalla on hyvä olla tasoisensa nuori nainen, joka ihailee häntä vielä!!


      • 30-20=10.....:D
        e. a. presley kirjoitti:

        Elikkäs viittäkymppiä lähentelevät miehet on henkiseltä kehitykseltään vielä kolmekymppisten tasolla?
        Eli miehet laahaa vuosia, ainakin parikymmentä vuotta naisia jäljessä, okei, selkis.

        Mutta mitenkäs se juttu, jos yli nelikymppinen nainen etsii sellaista kolmekymppistä miesseuraa ja monet
        etsii, kun henkiseltä kehitykseltäänhän se kolmekymppinen sälli, on sun teorian mukaan, vasta ehkä noin kymmenvuotiaan tasolla... Eli naiset etsii sellaista henkiseltä kehitykseltään ala-asteikäisen tasoista
        miesseuraa?

        Meni mimmiltä jauhot suihin?!:D


      • juuri näin
        30-20=10.....:D kirjoitti:

        Meni mimmiltä jauhot suihin?!:D

        Kaikilla ei ehkä ole aikaa roikkua täällä vahtaamassa koko ajan kun on muutakin elämää? Enpä mä mistään numeroista tuossa puhunut vaan totesin vain että miehet on vuosia jäljessä. Ja koska naiset hakevat vain seksiseuraa nuoremmista miehistä niin se päänsisältö ei välttämättä kauheasti kiinnosta..


      • herra aloittaja
        vastaus- kirjoitti:

        Jätetään saivartelut. Tässä tapauksessa herra aloittaja on henkisesti epäkypsä hänen tavastaan ajatella ja tuoda julki ajatuksia. Hänen ainoa päämääränsä on saada nuori, kaunis nainen rinnalleen ja ulkoiset ja pinnalliset seikat tuntuvat olevan pääasiassa. Siinä tapauksessa herra ap on ilmiselvästi epäkypsä viiskymppinen mies ja rinnalla on hyvä olla tasoisensa nuori nainen, joka ihailee häntä vielä!!

        Olen nähnyt liian paljon tätä maailmaa ja elämää, jotta voisin olla epäkypsä. Jo ammattinikin puolesta saatika muussa elämässä. Olen lapseni kasvattanut, lapsenlapsi on lähellä sydäntäni, samoin kuin puolisoni vastaava.
        Se että olen saanut yht.ottoja nuoremmilta naisilta on mielestäni normaalia. Niinhän se melkein kaikkien miesten kohdalla menee. Tosin nuo kaksi huomattavasti nuorempaa hieman yllättivät, mutta he olivatkin kypsiä nuoria naisia. Silti, heidän kanssaan olisi koskaan voinut kuvitella seurustelevani.

        Kun tapasin nykyiseni, ajattelin hänen olevan liian nuori minulle. Kunnes kertoi tyttärensä iän.

        Motiivini tuoda julki aloitukseni kaltainen asia on yksinomaan yritys saada tietyt naiset järkiinsä. Tosin en usko voivani niin paljon vaikuttaa, että joku (järkensä ja suhteellisuudentajunsa menettänyt) kirjoitukseni
        vuoksi muuttaisi ajatusmaailmaansa. Säälin noita naisia, jotka ihmettelevät miksi ei seuraa löydy. Ja tavallaansäälin niitä monia hyviä miehiä, jotka eivät heille kelpaa, syystä että ovat muutaman vuoden vanhempia.

        Naisellani on minua ennen ollut nuorempia miehiä joiden kanssa mistään ei tullut mitään. Lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, epäkypsiä, jopa sängyssäkin surkeita etc. etc.

        Ei naiseni minua ihaile sen kummemmin (ei näytä sitä), mutta arvostaa elämänsä ensimmäistä toimivaa suhdetta vailla ed. mainittujen nuorempien miesten epäkypsyyttä ynnä muuta. Ja rakastaa minua "enemmän kuin luulen" (omilla sanoillaan).

        Päämääräni on hyvä suhde. Joskaan en laita hanttiin kauneudelle ja mukavuudelle ja helppoudelle.
        Kukapa laittaisi?

        Nyt kuuntelen musaa ja nautin omasta seurastani ja painan mieleeni muutaman reitin Javean seudulta, ettei tarvitse kahden viikon päästä tuijottaa niin paljon karttaa, kun ajaa.


      • OMG!!!!
        herra aloittaja kirjoitti:

        Olen nähnyt liian paljon tätä maailmaa ja elämää, jotta voisin olla epäkypsä. Jo ammattinikin puolesta saatika muussa elämässä. Olen lapseni kasvattanut, lapsenlapsi on lähellä sydäntäni, samoin kuin puolisoni vastaava.
        Se että olen saanut yht.ottoja nuoremmilta naisilta on mielestäni normaalia. Niinhän se melkein kaikkien miesten kohdalla menee. Tosin nuo kaksi huomattavasti nuorempaa hieman yllättivät, mutta he olivatkin kypsiä nuoria naisia. Silti, heidän kanssaan olisi koskaan voinut kuvitella seurustelevani.

        Kun tapasin nykyiseni, ajattelin hänen olevan liian nuori minulle. Kunnes kertoi tyttärensä iän.

        Motiivini tuoda julki aloitukseni kaltainen asia on yksinomaan yritys saada tietyt naiset järkiinsä. Tosin en usko voivani niin paljon vaikuttaa, että joku (järkensä ja suhteellisuudentajunsa menettänyt) kirjoitukseni
        vuoksi muuttaisi ajatusmaailmaansa. Säälin noita naisia, jotka ihmettelevät miksi ei seuraa löydy. Ja tavallaansäälin niitä monia hyviä miehiä, jotka eivät heille kelpaa, syystä että ovat muutaman vuoden vanhempia.

        Naisellani on minua ennen ollut nuorempia miehiä joiden kanssa mistään ei tullut mitään. Lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, epäkypsiä, jopa sängyssäkin surkeita etc. etc.

        Ei naiseni minua ihaile sen kummemmin (ei näytä sitä), mutta arvostaa elämänsä ensimmäistä toimivaa suhdetta vailla ed. mainittujen nuorempien miesten epäkypsyyttä ynnä muuta. Ja rakastaa minua "enemmän kuin luulen" (omilla sanoillaan).

        Päämääräni on hyvä suhde. Joskaan en laita hanttiin kauneudelle ja mukavuudelle ja helppoudelle.
        Kukapa laittaisi?

        Nyt kuuntelen musaa ja nautin omasta seurastani ja painan mieleeni muutaman reitin Javean seudulta, ettei tarvitse kahden viikon päästä tuijottaa niin paljon karttaa, kun ajaa.

        Olet kyllä niin itseriittoisen oloinen mies,että alkaa ihmetyttää,että mitä se sun ihana naisesi sinussa oikeastaan näkee?? Taitaa sulla olla paksu lompakko,joka naistasi kiehtoo;) Säälin sinua,kun et nyt näe metsää puilta.Toitotat kuinka säälittäviä me kesk-ikäiset naiset ollaan toiveinamme.Minusta sinä olet säälittävä kun et tajua totuutta,jossa satut elämään.Onnea valitsemallsesi tielle!


      • iekdie
        herra aloittaja kirjoitti:

        Olen nähnyt liian paljon tätä maailmaa ja elämää, jotta voisin olla epäkypsä. Jo ammattinikin puolesta saatika muussa elämässä. Olen lapseni kasvattanut, lapsenlapsi on lähellä sydäntäni, samoin kuin puolisoni vastaava.
        Se että olen saanut yht.ottoja nuoremmilta naisilta on mielestäni normaalia. Niinhän se melkein kaikkien miesten kohdalla menee. Tosin nuo kaksi huomattavasti nuorempaa hieman yllättivät, mutta he olivatkin kypsiä nuoria naisia. Silti, heidän kanssaan olisi koskaan voinut kuvitella seurustelevani.

        Kun tapasin nykyiseni, ajattelin hänen olevan liian nuori minulle. Kunnes kertoi tyttärensä iän.

        Motiivini tuoda julki aloitukseni kaltainen asia on yksinomaan yritys saada tietyt naiset järkiinsä. Tosin en usko voivani niin paljon vaikuttaa, että joku (järkensä ja suhteellisuudentajunsa menettänyt) kirjoitukseni
        vuoksi muuttaisi ajatusmaailmaansa. Säälin noita naisia, jotka ihmettelevät miksi ei seuraa löydy. Ja tavallaansäälin niitä monia hyviä miehiä, jotka eivät heille kelpaa, syystä että ovat muutaman vuoden vanhempia.

        Naisellani on minua ennen ollut nuorempia miehiä joiden kanssa mistään ei tullut mitään. Lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, epäkypsiä, jopa sängyssäkin surkeita etc. etc.

        Ei naiseni minua ihaile sen kummemmin (ei näytä sitä), mutta arvostaa elämänsä ensimmäistä toimivaa suhdetta vailla ed. mainittujen nuorempien miesten epäkypsyyttä ynnä muuta. Ja rakastaa minua "enemmän kuin luulen" (omilla sanoillaan).

        Päämääräni on hyvä suhde. Joskaan en laita hanttiin kauneudelle ja mukavuudelle ja helppoudelle.
        Kukapa laittaisi?

        Nyt kuuntelen musaa ja nautin omasta seurastani ja painan mieleeni muutaman reitin Javean seudulta, ettei tarvitse kahden viikon päästä tuijottaa niin paljon karttaa, kun ajaa.

        Nykyaikana naiset ovat vanhempia suhteessä pääsääntöisesti, hyvin harvassa on sellaiset jossa mies on vanhempi, ehkä juuri nämä eläkeiässä olevat jotka ovat puolisonsa jo ennen sotia löytäneet.

        Palstalle kun voi kirjoittaa mitä tahansa, ja herra ap:llä on nähtävästi hyvinkin vilkas mielikuvitus tämän oletettuun naisystävään. Mitään naista siis ei ole, ja setä purkaa kiukkunsa nelikymppisiin naisiin jotka ei huoli hänen ikäisiään miehiä vaan kääntävät katseensa nuorempiin joihin heillä on myös mahdollisuus.

        Minulla on aina ollut tilanne, jossa itse olen voinut valita useista vaihtoehdoista nuoremman miehen ja myöskin saanut erittäin kovat haukut vanhemmilta miehiltä jotka eivät voi sietää sitä, että saan nuorempia ihan aviomieheksi asti.

        Toivottavasti siis myös sinä ap, löydät sen oikean ja lakkaat haukkumasta naisia, se onni voi potkaista sinuakin vanhemmalla naisella ;)


      • aatosta...
        herra aloittaja kirjoitti:

        Olen nähnyt liian paljon tätä maailmaa ja elämää, jotta voisin olla epäkypsä. Jo ammattinikin puolesta saatika muussa elämässä. Olen lapseni kasvattanut, lapsenlapsi on lähellä sydäntäni, samoin kuin puolisoni vastaava.
        Se että olen saanut yht.ottoja nuoremmilta naisilta on mielestäni normaalia. Niinhän se melkein kaikkien miesten kohdalla menee. Tosin nuo kaksi huomattavasti nuorempaa hieman yllättivät, mutta he olivatkin kypsiä nuoria naisia. Silti, heidän kanssaan olisi koskaan voinut kuvitella seurustelevani.

        Kun tapasin nykyiseni, ajattelin hänen olevan liian nuori minulle. Kunnes kertoi tyttärensä iän.

        Motiivini tuoda julki aloitukseni kaltainen asia on yksinomaan yritys saada tietyt naiset järkiinsä. Tosin en usko voivani niin paljon vaikuttaa, että joku (järkensä ja suhteellisuudentajunsa menettänyt) kirjoitukseni
        vuoksi muuttaisi ajatusmaailmaansa. Säälin noita naisia, jotka ihmettelevät miksi ei seuraa löydy. Ja tavallaansäälin niitä monia hyviä miehiä, jotka eivät heille kelpaa, syystä että ovat muutaman vuoden vanhempia.

        Naisellani on minua ennen ollut nuorempia miehiä joiden kanssa mistään ei tullut mitään. Lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, epäkypsiä, jopa sängyssäkin surkeita etc. etc.

        Ei naiseni minua ihaile sen kummemmin (ei näytä sitä), mutta arvostaa elämänsä ensimmäistä toimivaa suhdetta vailla ed. mainittujen nuorempien miesten epäkypsyyttä ynnä muuta. Ja rakastaa minua "enemmän kuin luulen" (omilla sanoillaan).

        Päämääräni on hyvä suhde. Joskaan en laita hanttiin kauneudelle ja mukavuudelle ja helppoudelle.
        Kukapa laittaisi?

        Nyt kuuntelen musaa ja nautin omasta seurastani ja painan mieleeni muutaman reitin Javean seudulta, ettei tarvitse kahden viikon päästä tuijottaa niin paljon karttaa, kun ajaa.

        Ihan mieltä lämmittää, että tässä maailmassa on vielä mies, joka jaksaa kantaa huolta nelikymmppisistä naisista, yrittää saada heidät järkiinsä ja vielä sääliikin heitä...sääliä riittää myös monille hyville miehillekin, jotka eivät näille naisille kelpaa...aitoa lähimmäisenrakkautta tässä kylmässä maailmassa!

        Oman naisensakin kanssa alkoi seurustelamaan vasta kun kuuli hänen tyttärensä iän.Ja ajatella mikä lahja hän on naiselleen, jonka entiset nuoremmat miehet ovat olleet lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, EPÄKYPSIÄ ja JOPA sängyssäkin SURKEITA...

        Tuntuu siltä, että naisesi on jotenkin epävarma tunteissaan sinua kohtaan, jos ei näytä ihailuaan sen kummemmin ja rakastaminenkin jää vain luulemiseksi...

        Kyllä nykyisellä naisellasi on harvinaisen epäkypsä mies! Eli mahdut loistavasti nuorempien epäkypsien entisten seurustelukumppanien joukon jatkoksi.........


      • ap.
        OMG!!!! kirjoitti:

        Olet kyllä niin itseriittoisen oloinen mies,että alkaa ihmetyttää,että mitä se sun ihana naisesi sinussa oikeastaan näkee?? Taitaa sulla olla paksu lompakko,joka naistasi kiehtoo;) Säälin sinua,kun et nyt näe metsää puilta.Toitotat kuinka säälittäviä me kesk-ikäiset naiset ollaan toiveinamme.Minusta sinä olet säälittävä kun et tajua totuutta,jossa satut elämään.Onnea valitsemallsesi tielle!

        Itseriittoinen? Missä kohtaa olen itseriittoinen?

        Jos nelikymppinen hyvännäköinen nainen viitsii olla kanssani...Kait minussa jotain sitten on...

        Lompakko ei pullistele seteleistä, teen ihmisläheistä työtä.


      • ap.
        iekdie kirjoitti:

        Nykyaikana naiset ovat vanhempia suhteessä pääsääntöisesti, hyvin harvassa on sellaiset jossa mies on vanhempi, ehkä juuri nämä eläkeiässä olevat jotka ovat puolisonsa jo ennen sotia löytäneet.

        Palstalle kun voi kirjoittaa mitä tahansa, ja herra ap:llä on nähtävästi hyvinkin vilkas mielikuvitus tämän oletettuun naisystävään. Mitään naista siis ei ole, ja setä purkaa kiukkunsa nelikymppisiin naisiin jotka ei huoli hänen ikäisiään miehiä vaan kääntävät katseensa nuorempiin joihin heillä on myös mahdollisuus.

        Minulla on aina ollut tilanne, jossa itse olen voinut valita useista vaihtoehdoista nuoremman miehen ja myöskin saanut erittäin kovat haukut vanhemmilta miehiltä jotka eivät voi sietää sitä, että saan nuorempia ihan aviomieheksi asti.

        Toivottavasti siis myös sinä ap, löydät sen oikean ja lakkaat haukkumasta naisia, se onni voi potkaista sinuakin vanhemmalla naisella ;)

        tästä maailmasta...? Vai jostain muusta maailmasta. Tässä maailmassa miehet ovat suhteessa niitä kauemmin eläneitä aika h-tin kovalla prosentilla. Voi olla, että siellä jossain on toisinpäin.

        En ole haukkunut naisia. Ihmetellyt kylläkin.


      • ap.
        aatosta... kirjoitti:

        Ihan mieltä lämmittää, että tässä maailmassa on vielä mies, joka jaksaa kantaa huolta nelikymmppisistä naisista, yrittää saada heidät järkiinsä ja vielä sääliikin heitä...sääliä riittää myös monille hyville miehillekin, jotka eivät näille naisille kelpaa...aitoa lähimmäisenrakkautta tässä kylmässä maailmassa!

        Oman naisensakin kanssa alkoi seurustelamaan vasta kun kuuli hänen tyttärensä iän.Ja ajatella mikä lahja hän on naiselleen, jonka entiset nuoremmat miehet ovat olleet lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, EPÄKYPSIÄ ja JOPA sängyssäkin SURKEITA...

        Tuntuu siltä, että naisesi on jotenkin epävarma tunteissaan sinua kohtaan, jos ei näytä ihailuaan sen kummemmin ja rakastaminenkin jää vain luulemiseksi...

        Kyllä nykyisellä naisellasi on harvinaisen epäkypsä mies! Eli mahdut loistavasti nuorempien epäkypsien entisten seurustelukumppanien joukon jatkoksi.........

        Näin naiseni on kertonut. Eikä hän ole ainoa nainen, jonka olen kuullut puhuvan samaa.
        Ja samaa mieltä on onneksi suurin osa naisista. Eivät halua epäkypsiä nuorempia miehiä.
        Näinhän se on pääosin mennyt aina ja tulee aina menemään. Se on tervettä ajattelua.
        Mitä epäkypsää on siinä, että ihmettelee naisten käytöstä ja säälii heitä. Säälittäväähän se on.


      • Bouring......
        ap. kirjoitti:

        tästä maailmasta...? Vai jostain muusta maailmasta. Tässä maailmassa miehet ovat suhteessa niitä kauemmin eläneitä aika h-tin kovalla prosentilla. Voi olla, että siellä jossain on toisinpäin.

        En ole haukkunut naisia. Ihmetellyt kylläkin.

        Sorry, et vissiin elä nykymaailmassa koska kuten olet varmasti huomannut, lähes jokainen tähänkin viestiketjuun kirjoittanut nainen on sen todennut sinulle, että naiset eivät enää huoli vanhempia miehiä enkä jaksa tästä enempää jankuttaa ap:lle koska se ei mene jakeluun niin antaa pappan elää siellä talvisodan aikakaudella....


      • Nuorta lihaa, yes!
        ap. kirjoitti:

        Näin naiseni on kertonut. Eikä hän ole ainoa nainen, jonka olen kuullut puhuvan samaa.
        Ja samaa mieltä on onneksi suurin osa naisista. Eivät halua epäkypsiä nuorempia miehiä.
        Näinhän se on pääosin mennyt aina ja tulee aina menemään. Se on tervettä ajattelua.
        Mitä epäkypsää on siinä, että ihmettelee naisten käytöstä ja säälii heitä. Säälittäväähän se on.

        Niin minunkin miehet ovat kertoneet, että vanhemmat naiset ovat niitä joiden kanssa perustetaan perhe, nuoremmista siihen ei ole. Nykyaikana kun vanhemmat naiset ovat paremmassa kuosissa kuin nuoremmat, näin se vaan menee ja olenkin samaa mieltä, kerran kun pääsee nuoren miehen makuun, vanhaa ei enää edes vilase.


      • ap.
        Nuorta lihaa, yes! kirjoitti:

        Niin minunkin miehet ovat kertoneet, että vanhemmat naiset ovat niitä joiden kanssa perustetaan perhe, nuoremmista siihen ei ole. Nykyaikana kun vanhemmat naiset ovat paremmassa kuosissa kuin nuoremmat, näin se vaan menee ja olenkin samaa mieltä, kerran kun pääsee nuoren miehen makuun, vanhaa ei enää edes vilase.

        Naurultani en saa sanottua...muutakuin miten naurattaa..:DDDD


      • pelipoikki
        Nuorta lihaa, yes! kirjoitti:

        Niin minunkin miehet ovat kertoneet, että vanhemmat naiset ovat niitä joiden kanssa perustetaan perhe, nuoremmista siihen ei ole. Nykyaikana kun vanhemmat naiset ovat paremmassa kuosissa kuin nuoremmat, näin se vaan menee ja olenkin samaa mieltä, kerran kun pääsee nuoren miehen makuun, vanhaa ei enää edes vilase.

        Oma nuori mieheni (eli itseni ikäinen) ei mihinkään vanhaan käpyyn kyllä koskisi. Ja miksi te vanhat naiset aina jankkaatte että olette paremmassa kunnossa kuin nuoret naiset? Kyllä niitä läskejä löytyy sekä nuorista että vanhoista,ihan kaikenikäisistä ihmisistä joten miksi helvetissä te aina luulette olevanne jotain taivaanlahjoja paljon nuoremmille miehille? Nuorissä naisissa on urheilullisiä henkilöitä samoin kuin teissä vanhemmissakin,ei ole mikään kirjoittamaton sääntö että nuoret naiset ovat kaikki huonokuntoisia läskejä ja kaikki keski-ikäiset tai vanhemmat naiset ovat urheilullisia ja hoikkia. Huoh..

        Olen myös sitä mieltä että kaikki suuret ikäerot niin naisen tai miehen hyväksi ovat outoja enkä itse voisi kuvitellakaan että ottaisin itseäni paljon vanhemman tai nuoremman miehen. Itseäni huomattavasti vanhempi mies tosin tuntuu ajatuksena paljon ällöttävämmältä kuin nuorempi mies mutten silti kelpuuttaisi mitään kakaraa parisuhteeseenkaan. En ole koskaan tajunnut niitä naisia jotka haluavat jotain isänsä ikäistä äijää, kai heillä on joku isäkompleksi tai rahapula.


      • ---------------
        ap. kirjoitti:

        Naurultani en saa sanottua...muutakuin miten naurattaa..:DDDD

        No ehkä nyt ymmärsit pointin???

        Nuoremmat naiset eivät huoli eivätkä kiinnostu vanhoista miehistä ;)


      • vastaus-
        herra aloittaja kirjoitti:

        Olen nähnyt liian paljon tätä maailmaa ja elämää, jotta voisin olla epäkypsä. Jo ammattinikin puolesta saatika muussa elämässä. Olen lapseni kasvattanut, lapsenlapsi on lähellä sydäntäni, samoin kuin puolisoni vastaava.
        Se että olen saanut yht.ottoja nuoremmilta naisilta on mielestäni normaalia. Niinhän se melkein kaikkien miesten kohdalla menee. Tosin nuo kaksi huomattavasti nuorempaa hieman yllättivät, mutta he olivatkin kypsiä nuoria naisia. Silti, heidän kanssaan olisi koskaan voinut kuvitella seurustelevani.

        Kun tapasin nykyiseni, ajattelin hänen olevan liian nuori minulle. Kunnes kertoi tyttärensä iän.

        Motiivini tuoda julki aloitukseni kaltainen asia on yksinomaan yritys saada tietyt naiset järkiinsä. Tosin en usko voivani niin paljon vaikuttaa, että joku (järkensä ja suhteellisuudentajunsa menettänyt) kirjoitukseni
        vuoksi muuttaisi ajatusmaailmaansa. Säälin noita naisia, jotka ihmettelevät miksi ei seuraa löydy. Ja tavallaansäälin niitä monia hyviä miehiä, jotka eivät heille kelpaa, syystä että ovat muutaman vuoden vanhempia.

        Naisellani on minua ennen ollut nuorempia miehiä joiden kanssa mistään ei tullut mitään. Lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, epäkypsiä, jopa sängyssäkin surkeita etc. etc.

        Ei naiseni minua ihaile sen kummemmin (ei näytä sitä), mutta arvostaa elämänsä ensimmäistä toimivaa suhdetta vailla ed. mainittujen nuorempien miesten epäkypsyyttä ynnä muuta. Ja rakastaa minua "enemmän kuin luulen" (omilla sanoillaan).

        Päämääräni on hyvä suhde. Joskaan en laita hanttiin kauneudelle ja mukavuudelle ja helppoudelle.
        Kukapa laittaisi?

        Nyt kuuntelen musaa ja nautin omasta seurastani ja painan mieleeni muutaman reitin Javean seudulta, ettei tarvitse kahden viikon päästä tuijottaa niin paljon karttaa, kun ajaa.

        Sillä ei ole mitään merkitystä onko lapsia ja lapsenlapsia, mies voi olla koko ikänsä typerä, lapsellinen ja hieman omaa ikäisistään jälkeenjäänyt ihmisen kehityksessä kaikesta huolimatta. Moni sinun ikäinen kehuu näkevänsä elämää ja maailmaa, mutta mitä se todellisuudessa on. Ikä, niinkuin sinä 50-kymppinen, ei ole tae että olisit jotenkin muita yläpuolella. Kyllä teitä tällaisia miehiä löytyy joka kulmassa, et ole ainut. Lapsia osaa kuka tahansa tehdä, ei siihen mitään ihmettä tarvitse, riittää pienempikin värkki.

        Miksi juuri sinun pitää saada tietyt naiset järkiinsä? Mikä on järkevää? Sekä, että sinun omanikäiset ja 40-kymppiset naiset katselisivat ikäisiään ja vanhempia miehiä ja itse haet nuorempia naisia? Mistä sinä tiedät, että jotkut naiset eivät seuraa löydä? Seuraatko heitä alituiseen ja kyttäät tekemisiä? Pitäisikö sinun valkkaamasi mies kelvata jollekkin Irmalle tai Seijalle, kun eivät oikein omaa parastaan ymmärrä?

        Sinä olet säälittävä homekorva prinsessoinesi, kehuinesi ja pintapuolisine juttuinesi. Vai on naisellasi ollut epäkypsiä miehiä nuoremmissa ja itse kuvittelet olevasi oikein alfauros. Kyllä siinä passaa henkseleitä paukutella, kun nuori likka kehuskelee. Ja kyllä se vaan niin on, että nuoremmat kollit päihittävät aina viiskymppisen sänkyhommissa. On takuulla enemmän seisokkia.

        Älä ihmettele, että ihmiset pitävät sinua epäkypsänä tyyppinä. Joku nuori hemaiseva pimu saattaa katsoa sinua ylöspäin, ehkä rahojesi ja ammattisi puolesta (sitä ainakin osaat tuoda julki), mutta muut hieman naureskelevat.


      • älyäläkarkaa
        vastaus- kirjoitti:

        Sillä ei ole mitään merkitystä onko lapsia ja lapsenlapsia, mies voi olla koko ikänsä typerä, lapsellinen ja hieman omaa ikäisistään jälkeenjäänyt ihmisen kehityksessä kaikesta huolimatta. Moni sinun ikäinen kehuu näkevänsä elämää ja maailmaa, mutta mitä se todellisuudessa on. Ikä, niinkuin sinä 50-kymppinen, ei ole tae että olisit jotenkin muita yläpuolella. Kyllä teitä tällaisia miehiä löytyy joka kulmassa, et ole ainut. Lapsia osaa kuka tahansa tehdä, ei siihen mitään ihmettä tarvitse, riittää pienempikin värkki.

        Miksi juuri sinun pitää saada tietyt naiset järkiinsä? Mikä on järkevää? Sekä, että sinun omanikäiset ja 40-kymppiset naiset katselisivat ikäisiään ja vanhempia miehiä ja itse haet nuorempia naisia? Mistä sinä tiedät, että jotkut naiset eivät seuraa löydä? Seuraatko heitä alituiseen ja kyttäät tekemisiä? Pitäisikö sinun valkkaamasi mies kelvata jollekkin Irmalle tai Seijalle, kun eivät oikein omaa parastaan ymmärrä?

        Sinä olet säälittävä homekorva prinsessoinesi, kehuinesi ja pintapuolisine juttuinesi. Vai on naisellasi ollut epäkypsiä miehiä nuoremmissa ja itse kuvittelet olevasi oikein alfauros. Kyllä siinä passaa henkseleitä paukutella, kun nuori likka kehuskelee. Ja kyllä se vaan niin on, että nuoremmat kollit päihittävät aina viiskymppisen sänkyhommissa. On takuulla enemmän seisokkia.

        Älä ihmettele, että ihmiset pitävät sinua epäkypsänä tyyppinä. Joku nuori hemaiseva pimu saattaa katsoa sinua ylöspäin, ehkä rahojesi ja ammattisi puolesta (sitä ainakin osaat tuoda julki), mutta muut hieman naureskelevat.

        "Minä tiedän kaiken ja senkin täydellisesti" ...tähän malliin mies täällä kirjoittaa, yrittää olla toisinaan kovinkin asiallinen ja fiksu onnistumatta siinä.

        Keskustelupalstahan tämä on ja jokainen voi mielipiteensä sanoa, mutta kannattaa miettiä miten sen tekee, järjen käyttö on toki sallittua ja suotavaa, mutta tämä mies ei ainakaan ole siinä onnistunut.

        Itse asiassa tuntuu oudolta, että tuon ikäisen miehen mielenkiinto kohdistuu nelikymppisiin naisiin ja heidän elämäntyyliinsä.Ja tekee sen vielä hyvinkin ala-arvoiseen tyyliin, mikä tekee miehestäkin täyden idiootin.

        Ja vielä oudompaa on, että mies kertomansa mukaan elää nuoren unelmanaisensa kanssa lähes täydellisessä suhteessa ja silti roikkuu täällä naisia mollaamassa.Jotenkin vielä ymmärtäisi jos olisi nuorempaan mieheen vaihdettu katkera sinkku....mikä on varmasti joskus tapahtunut hänelle ja siitä jääny pienoinen katkeruus päälle...mutta jos on aidosti onnellinen elämässään, niin miksi täällä roikkumssa?

        Mahtaakohan sun nainen olla samaa mieltä kanssasi ja allekirjoittaa kaiken sen, mitä olet tänne kirjoittanut? Mä olisin aika huolissani mikäli mun mies kirjoittelisi samaan tyyliin naisista kuin sinä!


      • Kotini on kotilo
        e. a. presley kirjoitti:

        "Keskustelun aloittajalla (miehellä) on 13 vuotta nuorempi rinnallaan... Kun ei ole henkisesti
        oikein ikäisensä tasolla..." Mutta jos keskustelun aloittaja olisikin nainen, niin eihän sekään
        silloin olisi henkisesti ikäisensä tasolla, jos sillä naisella olisi 13 vuotta nuorempi rinnallaan, eikö vaan?

        Mies on henkisesti keskenkasvuinen pelle, jos hänellä on huomattavasti nuorempi nainen,
        mutta mitäs nimitystä sitten käytetään naisesta, jolla on huomattavasti nuorempi mies?

        "Nainen etsii isää, mies etsii lasta..." Mutta etsiihän nainenkin silloin lasta, jos etsii nuorta
        kumppania?

        Ikäkompleksi näyttää olevan se tärkein kriteeri toista haettaessa. Jos sitten mies löytää nuoremman, ovat monet naiset suunnattoman kateellisia ja katkeria...olen siitä hyvin vakuuttunut ja faktaa on. Ei ihmiskunta olisi lisääntynyt jos kaikkien parien olisi pitänyt löytää samana päivänä syntynyt kumppani, noin niin kuin karrikoidusti.
        Mies on vielä toimiva elämänsä loppuun asti...naisella tuo lastenteko lopahtaa ja siinä muuttuu paljon, luonne ja muutakin, siitä moni ero saa alkunsa. Nainen pyrkii myös perheen määräileväksi henkilöksi, pitäisi lukea vähän vaikka Raamattua ja saisi elämänohjeita tuohon seikkaan. Mieshän on perheen pää, nainen sitä vain tosin pyrkii pyörittämään suuntaan ja toiseen. Nainen hakee nuorempaa siksi, että saisi määräillä, kun vanhempaa miestä on todella vaikea pitää kurissa, liian vanhaa ei taas jaksa varmasti katsella, joutuu hoitamaan vielä ennen vanhainkotia.


      • Sillimarkkinat
        Nuorta lihaa, yes! kirjoitti:

        Niin minunkin miehet ovat kertoneet, että vanhemmat naiset ovat niitä joiden kanssa perustetaan perhe, nuoremmista siihen ei ole. Nykyaikana kun vanhemmat naiset ovat paremmassa kuosissa kuin nuoremmat, näin se vaan menee ja olenkin samaa mieltä, kerran kun pääsee nuoren miehen makuun, vanhaa ei enää edes vilase.

        Juurihan sanoit, että olet vanhempi nainen. Kyllä mies haluaa tuoreen sillin tuoksua ja raitista merituulta! Ei täällä kukaan nuori nainen kirjoittelekaan, sehän on selvä. Täällä ovat ikääntyneet ja yksin jääneet vanhemmat naiset, yli nelikymppiset! Muilla ei ole edes aikaa perheeltään.


      • _kyrsääpäkyrsää
        Kotini on kotilo kirjoitti:

        Ikäkompleksi näyttää olevan se tärkein kriteeri toista haettaessa. Jos sitten mies löytää nuoremman, ovat monet naiset suunnattoman kateellisia ja katkeria...olen siitä hyvin vakuuttunut ja faktaa on. Ei ihmiskunta olisi lisääntynyt jos kaikkien parien olisi pitänyt löytää samana päivänä syntynyt kumppani, noin niin kuin karrikoidusti.
        Mies on vielä toimiva elämänsä loppuun asti...naisella tuo lastenteko lopahtaa ja siinä muuttuu paljon, luonne ja muutakin, siitä moni ero saa alkunsa. Nainen pyrkii myös perheen määräileväksi henkilöksi, pitäisi lukea vähän vaikka Raamattua ja saisi elämänohjeita tuohon seikkaan. Mieshän on perheen pää, nainen sitä vain tosin pyrkii pyörittämään suuntaan ja toiseen. Nainen hakee nuorempaa siksi, että saisi määräillä, kun vanhempaa miestä on todella vaikea pitää kurissa, liian vanhaa ei taas jaksa varmasti katsella, joutuu hoitamaan vielä ennen vanhainkotia.

        _on kyllä totta joskus ja itsekin olen syyllistynyt siihen. Pitääpi katsoa peiliin. Nykyään mun puolesta mies saakin olla perheen pää jos hänestä on siihen ja kunhan molemmat kunnioittavat toisiaan. Ei musta sen tossun alla olevan miehenkään puolisona ole hyvä olla.


      • shitdetector
        OMG!!!! kirjoitti:

        Olet kyllä niin itseriittoisen oloinen mies,että alkaa ihmetyttää,että mitä se sun ihana naisesi sinussa oikeastaan näkee?? Taitaa sulla olla paksu lompakko,joka naistasi kiehtoo;) Säälin sinua,kun et nyt näe metsää puilta.Toitotat kuinka säälittäviä me kesk-ikäiset naiset ollaan toiveinamme.Minusta sinä olet säälittävä kun et tajua totuutta,jossa satut elämään.Onnea valitsemallsesi tielle!

        Sun vastaus todistaa täydellisesti sen kuinka sokeita naiset ovat itselleen :)


      • Lahnaa huuleen
        aatosta... kirjoitti:

        Ihan mieltä lämmittää, että tässä maailmassa on vielä mies, joka jaksaa kantaa huolta nelikymmppisistä naisista, yrittää saada heidät järkiinsä ja vielä sääliikin heitä...sääliä riittää myös monille hyville miehillekin, jotka eivät näille naisille kelpaa...aitoa lähimmäisenrakkautta tässä kylmässä maailmassa!

        Oman naisensakin kanssa alkoi seurustelamaan vasta kun kuuli hänen tyttärensä iän.Ja ajatella mikä lahja hän on naiselleen, jonka entiset nuoremmat miehet ovat olleet lapsellisia, huomionkipeitä, mustasukkaisia, onnettomia, EPÄKYPSIÄ ja JOPA sängyssäkin SURKEITA...

        Tuntuu siltä, että naisesi on jotenkin epävarma tunteissaan sinua kohtaan, jos ei näytä ihailuaan sen kummemmin ja rakastaminenkin jää vain luulemiseksi...

        Kyllä nykyisellä naisellasi on harvinaisen epäkypsä mies! Eli mahdut loistavasti nuorempien epäkypsien entisten seurustelukumppanien joukon jatkoksi.........

        Naiset kehuvat kovasti täällä itseään tosi petoina..mutta minulla tuli mieleen hengetön lahna, joka makaa ja odottaa vain perkausta.


    • joooooooh

      Netti on netti ja täällä jokainen voi laittaa sellaisia vaatimuksia kun huvittaa. Jos sattuu löytämään näihin vaatimuksiin sopivia kumppaneita, hyvä niin, mutta jos vaatimukset ovat liian epärealistisia, jää todennäköisemmin ilman.

    • :)))))))

      No niin kaikki naiset, tehkää ihmeessä kuten kaikkitietäväinen ap asiansa ilmaisi:

      Kipin kapin vaihtamaan ne ihannemiesten iät 20v ylös päin ja menkää eläkeläistansseihin, sieltä se onni saattaakin jo löytyä ;D

      • Sairas_maailma

        Lähtökohtaisesti musta on oksettavaa ja epänormaalia isot ikäerot, oli sitten kumpi vaan vanhempi tai nuorempi. Ei se ole ihan biologisesti normaalia että itseään paljon vanhempi kiinnostaa, yleensä siihen liittyy jotain muuta sitten taustalla. Nuori nainen tosiaan varmaan etsii henkistä turvaa eli isähahmoaan vanhemmasta miehestä.

        Vanhemman miehen kohdalla nyt toki tietää mikä häntä kiinnostaa nuorikoissa; vielä kokematon ja taivuteltavissa oleva mieli sekä nuori vartalo. Ottaen huomioon sen miten miehet nykyään vaatii että naisten pitää olla alapäästään ihan posliineja, niin naisenhan pitäisi näyttää suurinpiirtein lapselta, jotta kiihottaisi seksuaalisesti mahdollisimman paljon. Ja mun mielestä tällainen suuntaus on todella, todella sairasta.


      • ap.
        Sairas_maailma kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti musta on oksettavaa ja epänormaalia isot ikäerot, oli sitten kumpi vaan vanhempi tai nuorempi. Ei se ole ihan biologisesti normaalia että itseään paljon vanhempi kiinnostaa, yleensä siihen liittyy jotain muuta sitten taustalla. Nuori nainen tosiaan varmaan etsii henkistä turvaa eli isähahmoaan vanhemmasta miehestä.

        Vanhemman miehen kohdalla nyt toki tietää mikä häntä kiinnostaa nuorikoissa; vielä kokematon ja taivuteltavissa oleva mieli sekä nuori vartalo. Ottaen huomioon sen miten miehet nykyään vaatii että naisten pitää olla alapäästään ihan posliineja, niin naisenhan pitäisi näyttää suurinpiirtein lapselta, jotta kiihottaisi seksuaalisesti mahdollisimman paljon. Ja mun mielestä tällainen suuntaus on todella, todella sairasta.

        Kokematon, taivuteltavissa oleva mieli. Hmm. Jos minun naistani tarkoitat, voin kertoa hänen olevan jo isoäiti, vaikka ikää ei paljon olekaan (kukaan ei häntä tahdo uskoa isoäidiksi, koska näyttää kolmevitoselta).
        on jo aika paljon elämänkokemusta muutenkin.

        Olen samaa mieltä kanssasi isoista ikäeroista. Mutta onhan aina ollut mies vanhempi - nainen nuorempi se huomattavasti yleisempi, joten niinpäin se ei tunnu pahalta. Kunhan pysytään jossain rajoissa. Toisinpäin se on tuntuu groteskilta.

        Lähtökohtaisesti ja oma henkilökohtainen mielipiteeni on vastaan posliinia. Nainen on huomattavasti seksikkäämpi tyylikkäästi siistittynä kuin ilman karvan karvaa.


      • Korni Kalle
        ap. kirjoitti:

        Kokematon, taivuteltavissa oleva mieli. Hmm. Jos minun naistani tarkoitat, voin kertoa hänen olevan jo isoäiti, vaikka ikää ei paljon olekaan (kukaan ei häntä tahdo uskoa isoäidiksi, koska näyttää kolmevitoselta).
        on jo aika paljon elämänkokemusta muutenkin.

        Olen samaa mieltä kanssasi isoista ikäeroista. Mutta onhan aina ollut mies vanhempi - nainen nuorempi se huomattavasti yleisempi, joten niinpäin se ei tunnu pahalta. Kunhan pysytään jossain rajoissa. Toisinpäin se on tuntuu groteskilta.

        Lähtökohtaisesti ja oma henkilökohtainen mielipiteeni on vastaan posliinia. Nainen on huomattavasti seksikkäämpi tyylikkäästi siistittynä kuin ilman karvan karvaa.

        Sä olisit ollu ihan siististi cool, jos olisit jättänyt ton viestittelysi aloitukseen sen sijaan että väittelet täällä pissakakka-meiningillä ja tää viimeinen on kyllä jo niin syvältä että myötähäpeästä ihokarvat pongahtelee jo ulos kropasta.


      • pikepoke
        ap. kirjoitti:

        Kokematon, taivuteltavissa oleva mieli. Hmm. Jos minun naistani tarkoitat, voin kertoa hänen olevan jo isoäiti, vaikka ikää ei paljon olekaan (kukaan ei häntä tahdo uskoa isoäidiksi, koska näyttää kolmevitoselta).
        on jo aika paljon elämänkokemusta muutenkin.

        Olen samaa mieltä kanssasi isoista ikäeroista. Mutta onhan aina ollut mies vanhempi - nainen nuorempi se huomattavasti yleisempi, joten niinpäin se ei tunnu pahalta. Kunhan pysytään jossain rajoissa. Toisinpäin se on tuntuu groteskilta.

        Lähtökohtaisesti ja oma henkilökohtainen mielipiteeni on vastaan posliinia. Nainen on huomattavasti seksikkäämpi tyylikkäästi siistittynä kuin ilman karvan karvaa.

        Mun mielestä on ihan hyvä, että oot ottanu hoiviis harvinaisen nuorena isoäidiksi tulleen tapauksen. Eihän semmoset naiset taas suurimmalle osalle miehistä kelpaa, jolla on muksuja ja vieläpä lapsenlapsiakin jo! Niillähän on paikatkin ihan löystynyt synnytysten jäljiltä herranjestas sentää. Jees, eli pointsit sulle!


      • Alba......
        ap. kirjoitti:

        Kokematon, taivuteltavissa oleva mieli. Hmm. Jos minun naistani tarkoitat, voin kertoa hänen olevan jo isoäiti, vaikka ikää ei paljon olekaan (kukaan ei häntä tahdo uskoa isoäidiksi, koska näyttää kolmevitoselta).
        on jo aika paljon elämänkokemusta muutenkin.

        Olen samaa mieltä kanssasi isoista ikäeroista. Mutta onhan aina ollut mies vanhempi - nainen nuorempi se huomattavasti yleisempi, joten niinpäin se ei tunnu pahalta. Kunhan pysytään jossain rajoissa. Toisinpäin se on tuntuu groteskilta.

        Lähtökohtaisesti ja oma henkilökohtainen mielipiteeni on vastaan posliinia. Nainen on huomattavasti seksikkäämpi tyylikkäästi siistittynä kuin ilman karvan karvaa.

        "Mutta onhan aina ollut mies vanhempi - nainen nuorempi se huomattavasti yleisempi, joten niinpäin se ei tunnu pahalta. Kunhan pysytään jossain rajoissa. Toisinpäin se on tuntuu groteskilta."

        Kirjoituksestasi huomaa, että olet vanha sekä vanhanaikainen mies, omaksut arabikulttuurin ajattelutavan tuossa ikäero asiassa, mitä ei täällä Suomessa enää harrasteta.

        Olet sen verran iäkäs, että elät vielä 1900-luvun alkutiimoilla ajatuksellisesti, mutta nykyaika on nykyaikaa, sitä et voi välttää mitenkään.

        Minä taas olen nauttinut koko elämäni ajan minua väh. 7v nuorempien miesten seurasta täysin rinnoin, itse olen myös niin nuorekas, kaunis sekä hyväkroppainen että "kelpaan" minua nuoremmille miehille, olen myös niin huumorintajuinen, etten jaksaa muuta kuin nauraa noita sinun "väitteitäsi" jotka siis miellät yleisiksi olettamuksiksi.


      • kolmekymppinensälli
        pikepoke kirjoitti:

        Mun mielestä on ihan hyvä, että oot ottanu hoiviis harvinaisen nuorena isoäidiksi tulleen tapauksen. Eihän semmoset naiset taas suurimmalle osalle miehistä kelpaa, jolla on muksuja ja vieläpä lapsenlapsiakin jo! Niillähän on paikatkin ihan löystynyt synnytysten jäljiltä herranjestas sentää. Jees, eli pointsit sulle!

        miehet, minäkin, ajattelee 40 ikäisistä meitä jahtaavista naisista, juuri noin kun kirjoitit.
        "On muksuja ja vieläpä lapsenlapsiakin jo! Niillähän on paikatkin ihan löystynyt synnytysten
        jäljiltä herranjestas sentää."


      • ap.
        Korni Kalle kirjoitti:

        Sä olisit ollu ihan siististi cool, jos olisit jättänyt ton viestittelysi aloitukseen sen sijaan että väittelet täällä pissakakka-meiningillä ja tää viimeinen on kyllä jo niin syvältä että myötähäpeästä ihokarvat pongahtelee jo ulos kropasta.

        Tehdä siksi, että keskustellaan?

        Perustele väitteesi. Vai etkö pysty?


      • ap.
        pikepoke kirjoitti:

        Mun mielestä on ihan hyvä, että oot ottanu hoiviis harvinaisen nuorena isoäidiksi tulleen tapauksen. Eihän semmoset naiset taas suurimmalle osalle miehistä kelpaa, jolla on muksuja ja vieläpä lapsenlapsiakin jo! Niillähän on paikatkin ihan löystynyt synnytysten jäljiltä herranjestas sentää. Jees, eli pointsit sulle!

        Tosin paikat ihan kondiksessa, onhan hän synnyttänyt vain yhden lapsen. Ja pitänyt huolta itsestään ja pitää yhä. Tähän asti paras!:)
        Mitä lapsenlapsi tähän kuuluu?


      • ap.
        Alba...... kirjoitti:

        "Mutta onhan aina ollut mies vanhempi - nainen nuorempi se huomattavasti yleisempi, joten niinpäin se ei tunnu pahalta. Kunhan pysytään jossain rajoissa. Toisinpäin se on tuntuu groteskilta."

        Kirjoituksestasi huomaa, että olet vanha sekä vanhanaikainen mies, omaksut arabikulttuurin ajattelutavan tuossa ikäero asiassa, mitä ei täällä Suomessa enää harrasteta.

        Olet sen verran iäkäs, että elät vielä 1900-luvun alkutiimoilla ajatuksellisesti, mutta nykyaika on nykyaikaa, sitä et voi välttää mitenkään.

        Minä taas olen nauttinut koko elämäni ajan minua väh. 7v nuorempien miesten seurasta täysin rinnoin, itse olen myös niin nuorekas, kaunis sekä hyväkroppainen että "kelpaan" minua nuoremmille miehille, olen myös niin huumorintajuinen, etten jaksaa muuta kuin nauraa noita sinun "väitteitäsi" jotka siis miellät yleisiksi olettamuksiksi.

        on yleisesti ja tilastollisesti todettu: sama vanha kaava ei ole miksikään muuttunut, eikä muutu.
        Vaikka kuinka rypiselisit vastaan.


      • :D
        ap. kirjoitti:

        on yleisesti ja tilastollisesti todettu: sama vanha kaava ei ole miksikään muuttunut, eikä muutu.
        Vaikka kuinka rypiselisit vastaan.

        "rypiselisit" :D


      • joojoojooo
        ap. kirjoitti:

        Tehdä siksi, että keskustellaan?

        Perustele väitteesi. Vai etkö pysty?

        kyllä tehdään ,mutta sentään jokinmoinen taso tossa kirjoitustyylissäkin olisi suotavaa, kaikkein eniten pistää silmään tuo hyvin halventava kirjoitustyylisi,,,kyllä se kertoo paljon ihmisestä ...olisit vähän miettinyt sanavalintojasi kirjoittaessasi juttua.


      • heh hee...
        ap. kirjoitti:

        on yleisesti ja tilastollisesti todettu: sama vanha kaava ei ole miksikään muuttunut, eikä muutu.
        Vaikka kuinka rypiselisit vastaan.

        "Niinkuin on yleisesti ja tilastollisesti todettu: sama vanha kaava ei ole miksikään muuttunut, eikä muutu."

        Jos olet niin tutkinut tätä aihetta, niin heitäppä linkkejä näihin "tilastollisesti todettuihin" kaavoihin.

        Olet samanlainen kuin isoisäni: näin on tämä aina tehty, niin se tullaan aina samoin tekemäänkin, oli kyse puuron keittämisestä taikka laiturin korjauksesta. Taidatte olla samaa ikäluokkaa ;)


      • ap.
        heh hee... kirjoitti:

        "Niinkuin on yleisesti ja tilastollisesti todettu: sama vanha kaava ei ole miksikään muuttunut, eikä muutu."

        Jos olet niin tutkinut tätä aihetta, niin heitäppä linkkejä näihin "tilastollisesti todettuihin" kaavoihin.

        Olet samanlainen kuin isoisäni: näin on tämä aina tehty, niin se tullaan aina samoin tekemäänkin, oli kyse puuron keittämisestä taikka laiturin korjauksesta. Taidatte olla samaa ikäluokkaa ;)

        Ei tämä maailma miksikään muutu, eikä ihminen. Se on harhaa vain, jos joku Madonna (otetaan meikit pois ja katsotaan naisen naamaa!) on seonnut avioeronsa myötä, se on vain Madonna. (joka ei ole mitään muuta kuin iso vitsi, tuote).
        Hyvin tiedät tämän itsekin, miksi siis väität vastaan?

        Juurihan todettiin sekin, ettei mitään puumanaisia ole oikeassa elämässä. Ym.Ym.


      • lökgakg
        ap. kirjoitti:

        Tehdä siksi, että keskustellaan?

        Perustele väitteesi. Vai etkö pysty?

        "en voi olla huvittumatta nykyään nelikymppisten naisten ikätoiveista miesten suhteen!"

        "Tulee mieleen myös typeryys."

        "yksi ääliö, joka käyttäytyi kuin vähäjärkinen teini treffeillä Vappubileissä"

        "Jotenkin tuntuu järjen katoamisen olevan todella yleistä netissä"

        Et sinä halua keskustella vaan haastaa riitaa. Voit briljeerata saavutuksillasi ihan kuinka paljon tahansa mutta tässä valossa yksi on varma: sinulla ei ole minkään valtakunnan psykologista osaamista. Jos olisi, ymmärtäisit että haukkumalla, arvostelemalla ja ylenkatseella saa aikaa vain vastarintaa ja -hyökkäyksiä eikä rakentavaa keskustelua. Eli jokin nyt mättää, veikkaan että motiivisi.


      • älyhoi.
        ap. kirjoitti:

        Ei tämä maailma miksikään muutu, eikä ihminen. Se on harhaa vain, jos joku Madonna (otetaan meikit pois ja katsotaan naisen naamaa!) on seonnut avioeronsa myötä, se on vain Madonna. (joka ei ole mitään muuta kuin iso vitsi, tuote).
        Hyvin tiedät tämän itsekin, miksi siis väität vastaan?

        Juurihan todettiin sekin, ettei mitään puumanaisia ole oikeassa elämässä. Ym.Ym.

        Pahvi mikä pahvi, elät sota-ajassa, etkä pääse tuosta ajatuksesta irti. Anyway, yksikään nainen jonka tunnen ei huoli vanhaa miestä kumppanikseen, se on fakta.


      • hah, hah, haa
        ap. kirjoitti:

        Tosin paikat ihan kondiksessa, onhan hän synnyttänyt vain yhden lapsen. Ja pitänyt huolta itsestään ja pitää yhä. Tähän asti paras!:)
        Mitä lapsenlapsi tähän kuuluu?

        "Tähän asti paras." Todella huvittavaa, ei sua voi tosissaan ottaa. Arvostelet toisia naisia kypällä ja kehut omaa nuorikkoasi parhaaksi panoksi tähän mennessä. Olet isä ja isoisä ja olet jopa kaupungin paras naimamies. Kaikki muut ei ole mitään ja nuoret kollit huonoja sängyssä ja sinä päihität kaikki nuoret kollitkin....mitä vielä? odotan huvittuneena...:-)


      • TuuliaJuulia

        tai tutustumaan vanhainkotiin isoisän pelikavereihin! Sieltä se onni löytyy! Saat lykätä rollaattoria papan kanssa yhdessä!

        Mitenkäs se menikään: rikas mies, ikä 90 , kuume 40


      • että silleen
        ap. kirjoitti:

        Ei tämä maailma miksikään muutu, eikä ihminen. Se on harhaa vain, jos joku Madonna (otetaan meikit pois ja katsotaan naisen naamaa!) on seonnut avioeronsa myötä, se on vain Madonna. (joka ei ole mitään muuta kuin iso vitsi, tuote).
        Hyvin tiedät tämän itsekin, miksi siis väität vastaan?

        Juurihan todettiin sekin, ettei mitään puumanaisia ole oikeassa elämässä. Ym.Ym.

        Onneksi olen lihava ja ruma ja vähän koulutettu 42-vuotias nainen!
        Riittää ihan valittavaksi asti miehiä, sekä nuorempia että vanhempia, sinkkuja ja varattuja, seurusteluun ja seksiin. Ja kaikki taatusti fiksumpia kuin sinä!!!
        Sano sinä aloittaja mitä sanot, mutta tämä on tosi.
        Ehkä jotkut ihmiset katsovat ja arvostavat naisessa muutakin kuin koulutusta, ulkonäköä ja ikää.


      • PiiriPieniPyörii
        älyhoi. kirjoitti:

        Pahvi mikä pahvi, elät sota-ajassa, etkä pääse tuosta ajatuksesta irti. Anyway, yksikään nainen jonka tunnen ei huoli vanhaa miestä kumppanikseen, se on fakta.

        Hyvin on pieni piiri sitten varmaan!


      • _miiiiie_
        Sairas_maailma kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti musta on oksettavaa ja epänormaalia isot ikäerot, oli sitten kumpi vaan vanhempi tai nuorempi. Ei se ole ihan biologisesti normaalia että itseään paljon vanhempi kiinnostaa, yleensä siihen liittyy jotain muuta sitten taustalla. Nuori nainen tosiaan varmaan etsii henkistä turvaa eli isähahmoaan vanhemmasta miehestä.

        Vanhemman miehen kohdalla nyt toki tietää mikä häntä kiinnostaa nuorikoissa; vielä kokematon ja taivuteltavissa oleva mieli sekä nuori vartalo. Ottaen huomioon sen miten miehet nykyään vaatii että naisten pitää olla alapäästään ihan posliineja, niin naisenhan pitäisi näyttää suurinpiirtein lapselta, jotta kiihottaisi seksuaalisesti mahdollisimman paljon. Ja mun mielestä tällainen suuntaus on todella, todella sairasta.

        samaa mieltä ton kakskymppisten palvoimisen vanhempien miesten joukossa. Ei kait nyt kukaan tahdo lapsenlastaan naida. Musta toisaalta on ihan normaalia hakea miehestä henkistä turvaa (katso toi "mies on perheen pää" viesti). Mullakin oli 21-vuotias nuorukainen 31-vuotiaana ja hänestä kyllä oli turvaa tiettyyn pisteeseen saakka. En tiedä tapaanko yhtä tasaaista miestä enää mutta enpä ole haku-päällä nytkään.


    • Kutistuujavenyy

      Hah. Minä en ottaisi nuorempaa miestä pystykirnussakaan. Täytän kekrinä 51 ja huomaan, että katselen jo 60-v. miehiäkin "sillä silmällä". Haluan sympaattisen miehen, jolla on elämänkokemusta, eikä turhia vikinöitä. Voihan se keski-ikäinenkin olla marisija, mutta jos saisin jonkun jänkäjoosepin, jolla riittäisi virtaa muuhun kuin pelkästään naimiseen ja juomiseen, olisin onnellinen.

      Nämä nykymiehet, joille ruokakin pitää olla streiloitua ja kärpänen saa paniikkiin, on kauheita. En ole ollut miehen kanssa yli 5 vuoteen, koska en ole löytänyt muuta kuin vikisijöitä: sataa, ei voi mennä ulos, on kylmä, mulla on kipuja, palelee, paha olo, nuha, en jaksa kävellä sinne...ja pisteenä ii:n päälle: MULLA ON SELEKÄ PASKANA JA POLOVET KIPEÄT.

      Tsiisös. Olen pitkään jo totutellut elämään ihan itsekseni (lapsiat saa olla), koska nykymiesten elämänarvot ovat iso talo ja hieno auto, mönkijä ja täysvarustettu kesämökki. En jaksa semmoisten kanssa, ahdistaa.

      • ap.

        Olet aivan oikeassa! Nautihan elosta ilman rutisijoita!


    • mk

      Tosi kivasti kerroit tunteesi. Minulta lähti vuosi sitten vaimo ja vei kaksi Rakasta tyttöä mukanaan,voin sanoo .et harmittaa.....mut elämää pitää vaa jaksaa elää... :)

    • 12+4

      kaksi viimeistä laustetta pistää miettimään "Minua kiinnostaa kaikki! Jo työnikin puolesta."

      Reilusti yli viisikymppinen, keski-ikäinen mies.Ja kiinnostuksen kohteena ovat nelikymppiset naiset, jotka...hyvänen aika sentään...etsivät nuorempaa miestä.Tekstissäsi löytyy sanoja ikäkriisi, minkä tahansa näköinen/kokoinen,typeryys, järjen katoaminen, älykkyyden puute jne ja nämä kaikki on yhdistetty nelikymppisiin naisiin.

      Aivan varmasti aloituskirjoituksen kirjoittanut mies jossain sisimmissään tiedostaa juttunsa ala-arvoisuuden sikäli mikäli omaa yhtään tunneälyä. Mutta mikä mahtaa olla se työ minkä puolesta ap.tuntee kiinnostusta kyseiseen aiheeseen?

      • eräslukijavaan

        Aiempien tekstien mukaan on kuulemma mielenterveysalalla. Hoitaja? Kuvitella! On kehuskellut "aamttitaidollaan" ja kertonut asioita joita on nähnyt ja kokenut työssään. Vaitiolovelvollisuus... Herra on jo niin tunnettu täällä palstalla, että ainakin minä kykenisin profiloimaan hänet, vaikka en asu samalla paikkakunnalla.


      • ljlhlh
        eräslukijavaan kirjoitti:

        Aiempien tekstien mukaan on kuulemma mielenterveysalalla. Hoitaja? Kuvitella! On kehuskellut "aamttitaidollaan" ja kertonut asioita joita on nähnyt ja kokenut työssään. Vaitiolovelvollisuus... Herra on jo niin tunnettu täällä palstalla, että ainakin minä kykenisin profiloimaan hänet, vaikka en asu samalla paikkakunnalla.

        Jaa, että mielenterveysalalla,,,olettettavasti siellä hoitoa saavien puolella.


      • -,.-,.-,.
        eräslukijavaan kirjoitti:

        Aiempien tekstien mukaan on kuulemma mielenterveysalalla. Hoitaja? Kuvitella! On kehuskellut "aamttitaidollaan" ja kertonut asioita joita on nähnyt ja kokenut työssään. Vaitiolovelvollisuus... Herra on jo niin tunnettu täällä palstalla, että ainakin minä kykenisin profiloimaan hänet, vaikka en asu samalla paikkakunnalla.

        Eli ap on samaistunut potilaisiinsa.. Just, no näkeehän se hänen ymmärryksen tasostaankin jo :D


      • _saajöpöttää
        ljlhlh kirjoitti:

        Jaa, että mielenterveysalalla,,,olettettavasti siellä hoitoa saavien puolella.

        aliarvioida mielenterveyspotilaita. Moni heistä on fiksuja mutta ujoja eivätkä millään muotoa halveksi toisia sillä heidän oma tilanteensakin on hankala. Noita kuvailemiasi ihmisiä löytyy todennäköisemmin työelämästä


    • ymmällään nnnnn

      Aloittaja hehkuttaa typeristä naisista, jotka etsivät nuorempia miehiä.. ja samaan henegenvetoon ehättää todistelemaan että itsellä on aina ollut vain nuorempoia naisia. Idiootti!

      • 10+14

        äijällä yksi jalka jo haudassa.
        Vanha pelimiestä harmittaa et ei pysty enää pyöritä nuoria naisia.


      • TuuliaJuulia
        10+14 kirjoitti:

        äijällä yksi jalka jo haudassa.
        Vanha pelimiestä harmittaa et ei pysty enää pyöritä nuoria naisia.

        Vielä sata vuotta sitten naiset ottivat itseään vanhempiakin miehiä, koska vanha mies oli varakkaampi ja kykenevämpi elättämään perhettä. Huono puoli oli se, että vaimot jäivät nuorena leskeksi mutta talous oli turvattu ja sitten saattoivat ottaa oman ikäisensä uudeksi aviomieheksi.

        Oma isoäitini otti aikoinaan oman ikäisensä miehen, ikäeroa vain pari kuukautta.

        Mutta nyt eletään nykyaikaa, sitä ei vanhemmat ihmiset vaan ymmärrä. Ei kukaan vaimo halua enää miehensä omaishoitajaksi tai jäädä nuorena leskeksi. Ja mitä nuorempi mies, niin sitä enemmän "peitto heiluu". Ei nainen halua impoa miestä, kun itsellään on hyvät seksivuodet menossa....


      • kylmää totuutta

        Mitä helvettiä näille kanoille on jossain kohtaa nupin sisällä tapahtunut?
        Täällä sitten ruikutetaan ja vittuillaan ja ollaan ilman miestä. Ja ilman pysytte.
        Netti tosissaan sekoittaa akkojen kaalit.
        Aloittaja on oikeassa.


      • kkkfkf
        kylmää totuutta kirjoitti:

        Mitä helvettiä näille kanoille on jossain kohtaa nupin sisällä tapahtunut?
        Täällä sitten ruikutetaan ja vittuillaan ja ollaan ilman miestä. Ja ilman pysytte.
        Netti tosissaan sekoittaa akkojen kaalit.
        Aloittaja on oikeassa.

        Netti sekoittaa miesten mielen, kuvitellaan että ollaan jotain julkimoja ja ladellaan vaatimuksia nuorista naisista, jotka ei huoli vanhaa miestä. Missä kohtaa on miehillä viirannut ja pahasti kun ette näytä tajuavan, ettei naiset huoli enää vanhoja miehiä, omanikäinen tai nuorempi niin hyvää tulee.

        Eikä naisena ole valittamista, koska saamme nuorempia, miksi siis tyytyä isäni ikäiseen, iskä minulla jo on.


      • kylmää totuutta
        kkkfkf kirjoitti:

        Netti sekoittaa miesten mielen, kuvitellaan että ollaan jotain julkimoja ja ladellaan vaatimuksia nuorista naisista, jotka ei huoli vanhaa miestä. Missä kohtaa on miehillä viirannut ja pahasti kun ette näytä tajuavan, ettei naiset huoli enää vanhoja miehiä, omanikäinen tai nuorempi niin hyvää tulee.

        Eikä naisena ole valittamista, koska saamme nuorempia, miksi siis tyytyä isäni ikäiseen, iskä minulla jo on.

        Koita muru kestää. Kyllä säkin joskus löydät jonkun. Itseäs vanhemman.
        Tai voithan itkeä tyynysi märäksi.


      • lennä mun lempeni...
        kylmää totuutta kirjoitti:

        Koita muru kestää. Kyllä säkin joskus löydät jonkun. Itseäs vanhemman.
        Tai voithan itkeä tyynysi märäksi.

        Minäkin 44v. olisin saanut heti kättelyssä 19-vuotiaan "poikasen". Eihän tuo 25:n vuoden ikäero ole vielä paljonkaan, jos miehiltä kysytään. Ja varsinkin, jos se on toisinpäin :DDDDDDDDDD

        Tosin tämä keskenkasvuinen oli "sitä yhtä vailla" ja mitä ilmeisimmin ollut koko pienen ikänsä.


      • kylmää totuutta
        lennä mun lempeni... kirjoitti:

        Minäkin 44v. olisin saanut heti kättelyssä 19-vuotiaan "poikasen". Eihän tuo 25:n vuoden ikäero ole vielä paljonkaan, jos miehiltä kysytään. Ja varsinkin, jos se on toisinpäin :DDDDDDDDDD

        Tosin tämä keskenkasvuinen oli "sitä yhtä vailla" ja mitä ilmeisimmin ollut koko pienen ikänsä.

        Joku pillunkipeä (ja kenties muutenkin kipeä) teinipoika..Huhhuh.


      • Titta11
        lennä mun lempeni... kirjoitti:

        Minäkin 44v. olisin saanut heti kättelyssä 19-vuotiaan "poikasen". Eihän tuo 25:n vuoden ikäero ole vielä paljonkaan, jos miehiltä kysytään. Ja varsinkin, jos se on toisinpäin :DDDDDDDDDD

        Tosin tämä keskenkasvuinen oli "sitä yhtä vailla" ja mitä ilmeisimmin ollut koko pienen ikänsä.

        42 itse ja 19v kaipasi seuraa. Ei oikein iskenyt, kun oma poika on saman ikäinen :D Tietty vois katsella tuollaisia kolmevitosia, kun ei viisikymppiset kaljamahat oikein kiinnosta.


      • En njummärrä!
        10+14 kirjoitti:

        äijällä yksi jalka jo haudassa.
        Vanha pelimiestä harmittaa et ei pysty enää pyöritä nuoria naisia.

        Pysty nenäjavascript:void(0); ei pyöritä ..suomenkieltä pitäisi osata kirjoittaa, että me njummärrämme!


    • Elämä on ihanaa..

      Nainen on joskus tuntenut olevansa hyvin suosittu tottakai, nuorena kaikki ovat! Mutta ! Joillekin naisille jää tämän sorttinen sitten soimaan korvissa vielä vaikka vanhainkodissa...eikä anna periksi, että nuoruus meni, kukka kuihtui ja on aika nauttia vanhuudesta ilman miesten flirttailua!
      Kuvalliset profiilit tavallaan kauhistuttavat, näkee, että ei ei ei, tuohon en ainakaan halua tutustua! Nainen, yli 40 ja ei kelpaa edes 50 vuotias terve, fiksu, filmaattinen mies, kun mies on niin vanha!
      Ikä on sellainen merkillinen suomalaisen naisen sairaus ja trauma, vaikka mies olisi kuinka kiva, niin jos ikä ei ole kohdallaan, niin eihän sitä edes harkita...mitähän kaveritkin sanoisi! Suomalainen trauma - mitä toiset ajattelevat hänestä - hevon p:t, mitä väliä sillä on, jos olet itse tyytyväinen ja onnellinen. Minä en pannut yhtään pahakseni, kun 30 vuotta nuorempi nainen halusi minut :-)
      Nuorena, kun olin 21, nainen oli 17 ja hän sanoi, että olen liian vanha hänelle - miten sukkelaa! Paras kai olisi, että pariskunta olisi syntynyt samana päivänä, muuten ei kelpaa!! :-)))
      Nuo 40 vuotiaat naiset eivät todella tiedosta, että heissä ei ole sitä hehkeyttä, eloa, iloa silmäkulmassa, se on katkeruus erosta, joka näkyy naisista...voi se näkyä tietysti miehistäkin, mutta nyt kun naisista on puhe, niin eihän tuolle mitään voi tehdä. Nämä 40 vuotiaat voivat saada lyhytaikaista seksiseuraa lemmenkipeiltä miehiltä, mutta unelmat he voivat heittää. Minun ystäväpiiristä pari haki juuri Thaimaalaiset naiset, heidät on kasvatettu kunnioittamaan miehiä. Siinä mies sitten varmasti palkitsee kunnioituksellaan myös naiset. Tästä moni nainen nousee takajaloilleen, etteivät halua palvella miehiä...ei todella tarvitsekaan...sitten asutaan vain yksin...kyllä naisia ulkomailla riittää ja lisää tulee nopeaan tahtiin. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.....

      • 40+++

        ollaan hehkeitä, iloisia, eloisia, flirttailevia NUORTEN MIESTEN SEURASSA!!!

        Taas vanhan miehen seura MASENTA MIELTÄ!!!


      • aha,aha

        Monella miehellä on jo noin 4-kymppisenä kolesteroli-ja verenpainelääkitys, iso maha kannettavana, kaljuuntuminen hyvää vauhtia käynnissä, fyysinen kunto vähän sitä sun tätä ja usein näyttävät huomattavasti ikäistään vanhemmilta.Makuuhuoneessa sitten paljastuu loputkin: ei ota eteen, ei millään vaikka kuinka yrittää ja nysvää, nainenkin sen näkee ja tuntee eli ei siis tunnnu missään eikä miltään;) ...tyhjän saa pyytämättäkin.

        Eli oli nainen kaunis tai ruma, laiha tai lihava, 4-kymppinen tai 5-kymppinen ja haluaa kunnon toimintaa makuuhuoneen puolella, niin kannattaa valita se huomattavasti nuorempi mies...elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa...


      • Yägs

        Noin ajattelee vain ja ainoastaan suomalainen mies...

        Kappas vaan, mutta minulla on ystäviä joilla sattuu olemaan heitä nuoremmat puolisot ja se on vain fakta nykyaikana että ne hyvinsäilyneet naiset nappaavat nuoremmat miehet itselleen. Harvemmat yli 40v miehet enää näyttävät ulkoisesti siltä, että nuoremmat naiset enää huolisivat nämä ja siksi siis joutuvat ostamaan vaimonsa Thaimaasta kun eivät saa enää suomalaista naista.

        Thaimaalaisessa naisessa on se ero, että hän rakastaa miehen rahaa, jos ja kun se loppuu niin loppuu myös "rakkaus". Ja vaimosta joutuu myös maksamaan tämän perheelle, joka kk pitää lähettää näille rahaa ja sekään ei ole pois suljettu fakta, että "lapsettomalla, neityellä" löytyisi lapsi Thaimaasta, joka asuu isovanhempiensa luona kun äiti koittaa etsiä rikasta miestä itselleen...

        Näitä palstoja lukiessa olen kyllä tullut siihen tulokseen, että en tule koskaan huolimaan suomalaista miestä itselleni. He eivät osaa muuta kuin haukkua maansa naisia, eivätkä osaa käsitellä naista siten miten muun maalaiset sen tekevät.

        Bye bye Suomi-kaljamahaiset ukot, teitä päin en muuta kuin pieraisisi :D


      • satsuma---

        Ihan äärettömän lapsellisen miehen kirjoitus. Todellakin monet nelikymppiset naiset ovat hehkeitä ja kaikkii eivät ole eronneita naisia. Monilla nelikymppisillä naisilla on nuorempi mies ihan aviomiehenä eikä vain seksikumppanina. Sulla 30-vuotta nuorempi nainen!! Loistavaa!! Tulee vaan mieleen mitä 30-vuotta nuoprempi nainen näkee niinkin vanhassa ukossa kuin sinä. Ei varmaan ole kaikki ruuvit tallella. Ja mitä thaimaalaisiin vosuihin tulee, niin sehän tiedetään miksi lähtevät vaikka minkänäköisen ja ikäisen miehen matkaan. Varmaan kasvatettukin kunnioittamaan ja passaamaaan miehiä ja varsinkin rahaa. No sellaisia rahan perässä juoksevia typeriä maalaislikkojahan ne kaikki on laidastaan, ei mitään häpyä. Niille kelpaa juuri ne ylijäämä miehet, joita suomalainen nainen ei huoli. Kun katsoo katukuvaa, niin laidastaan näiden tuontivaimokkeiden käsipuolessa on paksumahainen, vanha ja epämiellyttävännäköinen suomihölmö.


      • BBTTWW
        Yägs kirjoitti:

        Noin ajattelee vain ja ainoastaan suomalainen mies...

        Kappas vaan, mutta minulla on ystäviä joilla sattuu olemaan heitä nuoremmat puolisot ja se on vain fakta nykyaikana että ne hyvinsäilyneet naiset nappaavat nuoremmat miehet itselleen. Harvemmat yli 40v miehet enää näyttävät ulkoisesti siltä, että nuoremmat naiset enää huolisivat nämä ja siksi siis joutuvat ostamaan vaimonsa Thaimaasta kun eivät saa enää suomalaista naista.

        Thaimaalaisessa naisessa on se ero, että hän rakastaa miehen rahaa, jos ja kun se loppuu niin loppuu myös "rakkaus". Ja vaimosta joutuu myös maksamaan tämän perheelle, joka kk pitää lähettää näille rahaa ja sekään ei ole pois suljettu fakta, että "lapsettomalla, neityellä" löytyisi lapsi Thaimaasta, joka asuu isovanhempiensa luona kun äiti koittaa etsiä rikasta miestä itselleen...

        Näitä palstoja lukiessa olen kyllä tullut siihen tulokseen, että en tule koskaan huolimaan suomalaista miestä itselleni. He eivät osaa muuta kuin haukkua maansa naisia, eivätkä osaa käsitellä naista siten miten muun maalaiset sen tekevät.

        Bye bye Suomi-kaljamahaiset ukot, teitä päin en muuta kuin pieraisisi :D

        Etteikö suomalainen nainen ole rahan perään? Hahhahahahaa!

        Tisekseen: Kun katsoo katunäkymää tai duunipaikan naisia ja miehiä, kyllä 40-50v. löytyy huomattavasti
        enemmän lihavia naisia. Se on todettu monet kerrat. Eikä se lihavuus ole mitään ihan pientä...

        Ja tuo valehtelu nuoremmosta miehistä kaikkien ystävien kohdalla alkaa jo puistattaa.


      • tuoio
        BBTTWW kirjoitti:

        Etteikö suomalainen nainen ole rahan perään? Hahhahahahaa!

        Tisekseen: Kun katsoo katunäkymää tai duunipaikan naisia ja miehiä, kyllä 40-50v. löytyy huomattavasti
        enemmän lihavia naisia. Se on todettu monet kerrat. Eikä se lihavuus ole mitään ihan pientä...

        Ja tuo valehtelu nuoremmosta miehistä kaikkien ystävien kohdalla alkaa jo puistattaa.

        Jokainen saa vaatia mitä huvittaa, mutta on toinen asia että saako sitä vaatimaansa koskaan... Niin miehet kuin naisetkin, miehet eivät vaan tunnu tajuavan, että eletään nykyajassa ja nykyajan naiset eivät enää huoli heitä vanhempia miehiä. Samanikäinen sen olla pitää mutta vanhuksia emme huoli, niin kuin tekivät isoäitimme toisen maailmansodan aikana.

        Miehet kuvittelevat saavansa nuorempia naisia mutta näin ei tosielämässä käy, toki sellaiset tätimäiset nuoremmat daamit saattavat olla sen tyyppisiä, että heille kelpaa vanhempi mies koska ovat itsekin niin iäkkään oloisia. Se on vaan fakta, ettei nykynainen huoli rinnalleen vanhempaa miestä, ja miksi huolisi kun saamme omanikäisiä tai nuorempiakin.


      • -wtf-
        BBTTWW kirjoitti:

        Etteikö suomalainen nainen ole rahan perään? Hahhahahahaa!

        Tisekseen: Kun katsoo katunäkymää tai duunipaikan naisia ja miehiä, kyllä 40-50v. löytyy huomattavasti
        enemmän lihavia naisia. Se on todettu monet kerrat. Eikä se lihavuus ole mitään ihan pientä...

        Ja tuo valehtelu nuoremmosta miehistä kaikkien ystävien kohdalla alkaa jo puistattaa.

        Opettelehan edes kirjoittamaan, kiitos


      • BBTTWW
        -wtf- kirjoitti:

        Opettelehan edes kirjoittamaan, kiitos

        Mihin jäi piste lauseen perästä?


      • Ilmalaiva vai vaiva?
        Yägs kirjoitti:

        Noin ajattelee vain ja ainoastaan suomalainen mies...

        Kappas vaan, mutta minulla on ystäviä joilla sattuu olemaan heitä nuoremmat puolisot ja se on vain fakta nykyaikana että ne hyvinsäilyneet naiset nappaavat nuoremmat miehet itselleen. Harvemmat yli 40v miehet enää näyttävät ulkoisesti siltä, että nuoremmat naiset enää huolisivat nämä ja siksi siis joutuvat ostamaan vaimonsa Thaimaasta kun eivät saa enää suomalaista naista.

        Thaimaalaisessa naisessa on se ero, että hän rakastaa miehen rahaa, jos ja kun se loppuu niin loppuu myös "rakkaus". Ja vaimosta joutuu myös maksamaan tämän perheelle, joka kk pitää lähettää näille rahaa ja sekään ei ole pois suljettu fakta, että "lapsettomalla, neityellä" löytyisi lapsi Thaimaasta, joka asuu isovanhempiensa luona kun äiti koittaa etsiä rikasta miestä itselleen...

        Näitä palstoja lukiessa olen kyllä tullut siihen tulokseen, että en tule koskaan huolimaan suomalaista miestä itselleni. He eivät osaa muuta kuin haukkua maansa naisia, eivätkä osaa käsitellä naista siten miten muun maalaiset sen tekevät.

        Bye bye Suomi-kaljamahaiset ukot, teitä päin en muuta kuin pieraisisi :D

        Tässä edellinen tarjosi itseään juuri nuoremmille. Ei luulisi kelpaavan pojille saati sitten vanhemmillekaan miehille. Juttu haisi sen verran pahalle!


      • Noin ikkää
        tuoio kirjoitti:

        Jokainen saa vaatia mitä huvittaa, mutta on toinen asia että saako sitä vaatimaansa koskaan... Niin miehet kuin naisetkin, miehet eivät vaan tunnu tajuavan, että eletään nykyajassa ja nykyajan naiset eivät enää huoli heitä vanhempia miehiä. Samanikäinen sen olla pitää mutta vanhuksia emme huoli, niin kuin tekivät isoäitimme toisen maailmansodan aikana.

        Miehet kuvittelevat saavansa nuorempia naisia mutta näin ei tosielämässä käy, toki sellaiset tätimäiset nuoremmat daamit saattavat olla sen tyyppisiä, että heille kelpaa vanhempi mies koska ovat itsekin niin iäkkään oloisia. Se on vaan fakta, ettei nykynainen huoli rinnalleen vanhempaa miestä, ja miksi huolisi kun saamme omanikäisiä tai nuorempiakin.

        Kyllä on joka ikäluokkaa ollut koemielessä ja mukavimmat ja luontevimmat löytyi nuoremmista. Vanhemmat yli 40 ovat urautuneita ja turhautuneita, katkeroituneita eroihin ja miehiin. Ei se vaihtamalla parane. Se paranee vain kun nainen ymmärtää kuunnella myös miestä ja muuttaa hieman turhia toiveitaan nuorista miehistä, kun eivät ole enää teininuoria.


      • ohlhl
        Noin ikkää kirjoitti:

        Kyllä on joka ikäluokkaa ollut koemielessä ja mukavimmat ja luontevimmat löytyi nuoremmista. Vanhemmat yli 40 ovat urautuneita ja turhautuneita, katkeroituneita eroihin ja miehiin. Ei se vaihtamalla parane. Se paranee vain kun nainen ymmärtää kuunnella myös miestä ja muuttaa hieman turhia toiveitaan nuorista miehistä, kun eivät ole enää teininuoria.

        "Kyllä on joka ikäluokkaa ollut koemielessä ja mukavimmat ja luontevimmat löytyi nuoremmista. Vanhemmat yli 40 ovat urautuneita ja turhautuneita"

        Täysin samaa mieltä, en minäkään naisena huoli yli 40v miestä, nuoremmissa vara parempi ja miksi huolia vanhempi mies kun on saumaa nuoreempiikin.

        "Ei se vaihtamalla parane"

        Toisinaan kyllä paranee, siitä ei tarvitse kiistellä.


      • Fiksu&filmaattinem
        satsuma--- kirjoitti:

        Ihan äärettömän lapsellisen miehen kirjoitus. Todellakin monet nelikymppiset naiset ovat hehkeitä ja kaikkii eivät ole eronneita naisia. Monilla nelikymppisillä naisilla on nuorempi mies ihan aviomiehenä eikä vain seksikumppanina. Sulla 30-vuotta nuorempi nainen!! Loistavaa!! Tulee vaan mieleen mitä 30-vuotta nuoprempi nainen näkee niinkin vanhassa ukossa kuin sinä. Ei varmaan ole kaikki ruuvit tallella. Ja mitä thaimaalaisiin vosuihin tulee, niin sehän tiedetään miksi lähtevät vaikka minkänäköisen ja ikäisen miehen matkaan. Varmaan kasvatettukin kunnioittamaan ja passaamaaan miehiä ja varsinkin rahaa. No sellaisia rahan perässä juoksevia typeriä maalaislikkojahan ne kaikki on laidastaan, ei mitään häpyä. Niille kelpaa juuri ne ylijäämä miehet, joita suomalainen nainen ei huoli. Kun katsoo katukuvaa, niin laidastaan näiden tuontivaimokkeiden käsipuolessa on paksumahainen, vanha ja epämiellyttävännäköinen suomihölmö.

        Kyllä näkö ja käyttäytyminen on ihan toista esim. thaimaalaisilla naisilla. Siinä suomi-nainen, tynnyrimuoto ja paksusankaiset silmälasit kyllä jää toiseksi. En ole kyllä kertaakaan törmännyt isomahaiseen mieheen, mitä mainitsit. Taitaa olla liioiteltu ja taiteilijan lahja sinulla, eli värität kertomuksia. Taitaa olla kateus vain? Nämä ulkolaiset ovat useimmiten vielä raittiita. Suomalainen nainen, joka tupakoi ! HUH..se henki haisee niin kuvottavalle, että miehen on sitten myös poltettava tai sitten vain valehdelta, ettei haittaa, muuten tulee sellainen vene, nimeltä Selipaatti! Tatuointeja kun vielä lisää ja kielikoruja, niin avot! Viinaa unohtamatta! Missä on se Tapani Kansan laulama suomalaisen miehen unelmanainen?? TULKAA TYTÖT TAKAISIN;

        http://www.youtube.com/watch?v=aYomNmYKrto

        Kuunnelkaapa, Tapani on fiksu mies!


      • saadappasaada

        olis suomalaista naista noilla asenteilla saanutkaan. Asiathan ovat kohdallasi hyvin kun thaikkua saat. Ne nyt kelpuuttaa rumammankin kunhan nousevat köyhyydestä.


      • kaljamahatar
        Yägs kirjoitti:

        Noin ajattelee vain ja ainoastaan suomalainen mies...

        Kappas vaan, mutta minulla on ystäviä joilla sattuu olemaan heitä nuoremmat puolisot ja se on vain fakta nykyaikana että ne hyvinsäilyneet naiset nappaavat nuoremmat miehet itselleen. Harvemmat yli 40v miehet enää näyttävät ulkoisesti siltä, että nuoremmat naiset enää huolisivat nämä ja siksi siis joutuvat ostamaan vaimonsa Thaimaasta kun eivät saa enää suomalaista naista.

        Thaimaalaisessa naisessa on se ero, että hän rakastaa miehen rahaa, jos ja kun se loppuu niin loppuu myös "rakkaus". Ja vaimosta joutuu myös maksamaan tämän perheelle, joka kk pitää lähettää näille rahaa ja sekään ei ole pois suljettu fakta, että "lapsettomalla, neityellä" löytyisi lapsi Thaimaasta, joka asuu isovanhempiensa luona kun äiti koittaa etsiä rikasta miestä itselleen...

        Näitä palstoja lukiessa olen kyllä tullut siihen tulokseen, että en tule koskaan huolimaan suomalaista miestä itselleni. He eivät osaa muuta kuin haukkua maansa naisia, eivätkä osaa käsitellä naista siten miten muun maalaiset sen tekevät.

        Bye bye Suomi-kaljamahaiset ukot, teitä päin en muuta kuin pieraisisi :D

        en edes pieraisisi sellaisen miehen suuntaan jonka just kuvailit. Olen kanssasi ehdottomasti samoilla linjoilla ettei tollanen mies suomalaista saisikaan. KAuheen katkeraa ja tulikivenkatkuista tää sanailu täällä.

        Pidetään yhtä mielipiteissä kaljamahoja kohtaan.


      • klementiini::
        satsuma--- kirjoitti:

        Ihan äärettömän lapsellisen miehen kirjoitus. Todellakin monet nelikymppiset naiset ovat hehkeitä ja kaikkii eivät ole eronneita naisia. Monilla nelikymppisillä naisilla on nuorempi mies ihan aviomiehenä eikä vain seksikumppanina. Sulla 30-vuotta nuorempi nainen!! Loistavaa!! Tulee vaan mieleen mitä 30-vuotta nuoprempi nainen näkee niinkin vanhassa ukossa kuin sinä. Ei varmaan ole kaikki ruuvit tallella. Ja mitä thaimaalaisiin vosuihin tulee, niin sehän tiedetään miksi lähtevät vaikka minkänäköisen ja ikäisen miehen matkaan. Varmaan kasvatettukin kunnioittamaan ja passaamaaan miehiä ja varsinkin rahaa. No sellaisia rahan perässä juoksevia typeriä maalaislikkojahan ne kaikki on laidastaan, ei mitään häpyä. Niille kelpaa juuri ne ylijäämä miehet, joita suomalainen nainen ei huoli. Kun katsoo katukuvaa, niin laidastaan näiden tuontivaimokkeiden käsipuolessa on paksumahainen, vanha ja epämiellyttävännäköinen suomihölmö.

        Olen kanssasi samaa mieltä. Mutta: eikös kaikki ole hyvin kun "rakkautta" piisaa ainakin sen pankkitilin sadon verran.


      • Laps Suomen ällös..
        Yägs kirjoitti:

        Noin ajattelee vain ja ainoastaan suomalainen mies...

        Kappas vaan, mutta minulla on ystäviä joilla sattuu olemaan heitä nuoremmat puolisot ja se on vain fakta nykyaikana että ne hyvinsäilyneet naiset nappaavat nuoremmat miehet itselleen. Harvemmat yli 40v miehet enää näyttävät ulkoisesti siltä, että nuoremmat naiset enää huolisivat nämä ja siksi siis joutuvat ostamaan vaimonsa Thaimaasta kun eivät saa enää suomalaista naista.

        Thaimaalaisessa naisessa on se ero, että hän rakastaa miehen rahaa, jos ja kun se loppuu niin loppuu myös "rakkaus". Ja vaimosta joutuu myös maksamaan tämän perheelle, joka kk pitää lähettää näille rahaa ja sekään ei ole pois suljettu fakta, että "lapsettomalla, neityellä" löytyisi lapsi Thaimaasta, joka asuu isovanhempiensa luona kun äiti koittaa etsiä rikasta miestä itselleen...

        Näitä palstoja lukiessa olen kyllä tullut siihen tulokseen, että en tule koskaan huolimaan suomalaista miestä itselleni. He eivät osaa muuta kuin haukkua maansa naisia, eivätkä osaa käsitellä naista siten miten muun maalaiset sen tekevät.

        Bye bye Suomi-kaljamahaiset ukot, teitä päin en muuta kuin pieraisisi :D

        Jos ei nelikymppinen nainen osaa syödä terveellisesti, vaan piereskelee, niin on se ällöttävää. Eikö miesten olisi syytä hieman arvostellakin naisia, jos näin hävyttömiä jopa kieleltään löytyy? Minulla ei ole miehenä ilmavaivoja, se on vain pientä seurantaa siitä mitä laittaa vatsaansa. En omista sitä ns. kaljamahaa. Haluan kyllä naisen, joka voisi vielä hankkia lapsiakin. Eikö tuo ole yksi syy ottaa nuorempi nainen, kysyn vaan.


      • satsuma--- kirjoitti:

        Ihan äärettömän lapsellisen miehen kirjoitus. Todellakin monet nelikymppiset naiset ovat hehkeitä ja kaikkii eivät ole eronneita naisia. Monilla nelikymppisillä naisilla on nuorempi mies ihan aviomiehenä eikä vain seksikumppanina. Sulla 30-vuotta nuorempi nainen!! Loistavaa!! Tulee vaan mieleen mitä 30-vuotta nuoprempi nainen näkee niinkin vanhassa ukossa kuin sinä. Ei varmaan ole kaikki ruuvit tallella. Ja mitä thaimaalaisiin vosuihin tulee, niin sehän tiedetään miksi lähtevät vaikka minkänäköisen ja ikäisen miehen matkaan. Varmaan kasvatettukin kunnioittamaan ja passaamaaan miehiä ja varsinkin rahaa. No sellaisia rahan perässä juoksevia typeriä maalaislikkojahan ne kaikki on laidastaan, ei mitään häpyä. Niille kelpaa juuri ne ylijäämä miehet, joita suomalainen nainen ei huoli. Kun katsoo katukuvaa, niin laidastaan näiden tuontivaimokkeiden käsipuolessa on paksumahainen, vanha ja epämiellyttävännäköinen suomihölmö.

        ikä on sivuseikka kunnhan mlemat sen hyväksyy. Siitä ei kannata plla kayeelinen. Eletään kuin eletääm. Kaikki ei voi sitä käsittää. onni yksillä kesä kaikilla


    • vastausta

      Nelikymppisenä lapsettomana sinkkunaisena itselläni ei ainakaan mielenkiintoa riitä jo perhe-elämää eläneisiin miehiin, ja näitähän monet ikäisistäni ja minua vanhemmista miehistä ovat. Pitkä opiskelu ja työelämää takana vasta viitisen vuotta, joten koen viiteryhmäkseni kyllä enemmän 30 kuin keski-ikäiset miehet. Ja jos ulkonäöstä puhutaan niin uskomattoman kauniita nelikymmpiset ja tätäkin vanhemmat naiset ovat samanikäisiin miehiin verrattuna!

      • mies ihmettelee

        Miten kukaan voi opiskella 35-vuotiaaksi?

        Minulla oli kaksi akateemista tutkintoa kasassa 24-vuotiaana kuten myös joillakin tuttavillani.
        Nelikymppisenä olin ehtinyt olla työelämässä pitkään, omakin firma oli ollut viitisentoista vuotta.


      • vastausta
        mies ihmettelee kirjoitti:

        Miten kukaan voi opiskella 35-vuotiaaksi?

        Minulla oli kaksi akateemista tutkintoa kasassa 24-vuotiaana kuten myös joillakin tuttavillani.
        Nelikymppisenä olin ehtinyt olla työelämässä pitkään, omakin firma oli ollut viitisentoista vuotta.

        Saahan sitä ihmetellä, ei kaikki ole sellaisia neroja kuin sinä. Hyvin olet edellisestä lamasta sitten selvinnyt, kaikilla ei välttämättä mene asiat juuri samoin kuin sinulla. Jotkut joutuvat jopa opiskelemaan uuden ammatin, kun ei akateeminen työttömyys kovin kauaa elätä.


      • Luulot veks

        Mitä tarinaa...


      • mies ihmettelee
        vastausta kirjoitti:

        Saahan sitä ihmetellä, ei kaikki ole sellaisia neroja kuin sinä. Hyvin olet edellisestä lamasta sitten selvinnyt, kaikilla ei välttämättä mene asiat juuri samoin kuin sinulla. Jotkut joutuvat jopa opiskelemaan uuden ammatin, kun ei akateeminen työttömyys kovin kauaa elätä.

        Pahemminhan se 1990-luvun lama puraisi firmoja mutta siitäkin pärjättiin.

        Taitaapi itselläkin olla kolmas tai neljäs ammatti menossa, pärjäilisin parisssa muussakin. Vaikka kokkina tai astianpesijänä.


      • af-ro-dite

        Puhut totta ja suomalainen nainen kuten sinäkin pitää itsestään huolta ja päihittää monet etelä-euroopan maiden naiset ulkonäössä ja nuorekkuudessa puhumattakaan Aasian länki-lyhytsäärisistä, kurttuisista kierosilmäisistä naisista, jotka muutenkin muistuttavat enemmän apinaa kuin ihmistä.


      • mercedes----
        vastausta kirjoitti:

        Saahan sitä ihmetellä, ei kaikki ole sellaisia neroja kuin sinä. Hyvin olet edellisestä lamasta sitten selvinnyt, kaikilla ei välttämättä mene asiat juuri samoin kuin sinulla. Jotkut joutuvat jopa opiskelemaan uuden ammatin, kun ei akateeminen työttömyys kovin kauaa elätä.

        Herranjestas sentään! Eihän kaikki kulje samaa rataa kuin edellinen tyyppi, että plakkarissa kaksi akateemista tutkintoa jo kaksnelosena ja mikä ihmeen saavutus se nyt loppujen lopuksi on elämässä ja arvostellaanko ihmiset nykyään pelkkien tutkintojen perusteella? Kyllä niitä tutkintoja kuka tahansa saa hankittua, mutta kaikki eivät halua ja ole niiiin kunnianhimoisia eikä vanhemmat eivät ole painostamassa taka-alalla.

        Tiedän ihmisiä, jotka vaihtavat ammattia vanhemmallakin iällä kuten esim 30-40- vuotiaana. Pitääkö ihmisten tietää tasan tarkkaan kakskytvuotiaana mitä haluaa tehdä loppuikänsä? Ei minun mielestäni. Meillä ihmisillä onneksi on vapaus valita vielä nelikymppisinä mitä haluamme tehdä ammatiksemme ja kaikki meistä ei halua akateemista loppututkintoa!! Olisihan se aika kornia, jos Suomessa kaikilta vaaditaan akateeminen loppututkinto, että saisimme meille kuuluvaa arvostusta ihmisinä.

        Huom! Yksityisyrittäjyys ei nyt aina välttä'mättä ole kaikkein ihanteellisin tapa tehdä rahaa ja töitä. Eikä itseasiassa yksityisyrittäjyyteen aina edes tarvita sitä akateemista loppututkintoa:-)

        Itse olen töissä eräälle keskisuurelle yritykselle pääkaupunkiseudulla ja ajatellut joskus perustaa oman yrityksen (minulla alempi korkeakoulututkinto), koska kokemusta alasta, mutta pääomaa puuttuu. Oman yrityksen perustaminen Suomessa huonolla kantimilla.


      • HyvätNaurut
        af-ro-dite kirjoitti:

        Puhut totta ja suomalainen nainen kuten sinäkin pitää itsestään huolta ja päihittää monet etelä-euroopan maiden naiset ulkonäössä ja nuorekkuudessa puhumattakaan Aasian länki-lyhytsäärisistä, kurttuisista kierosilmäisistä naisista, jotka muutenkin muistuttavat enemmän apinaa kuin ihmistä.

        Just. Suomalainen nainen. Voiko olla tylsempää naista.


      • mies ihmettelee
        mercedes---- kirjoitti:

        Herranjestas sentään! Eihän kaikki kulje samaa rataa kuin edellinen tyyppi, että plakkarissa kaksi akateemista tutkintoa jo kaksnelosena ja mikä ihmeen saavutus se nyt loppujen lopuksi on elämässä ja arvostellaanko ihmiset nykyään pelkkien tutkintojen perusteella? Kyllä niitä tutkintoja kuka tahansa saa hankittua, mutta kaikki eivät halua ja ole niiiin kunnianhimoisia eikä vanhemmat eivät ole painostamassa taka-alalla.

        Tiedän ihmisiä, jotka vaihtavat ammattia vanhemmallakin iällä kuten esim 30-40- vuotiaana. Pitääkö ihmisten tietää tasan tarkkaan kakskytvuotiaana mitä haluaa tehdä loppuikänsä? Ei minun mielestäni. Meillä ihmisillä onneksi on vapaus valita vielä nelikymppisinä mitä haluamme tehdä ammatiksemme ja kaikki meistä ei halua akateemista loppututkintoa!! Olisihan se aika kornia, jos Suomessa kaikilta vaaditaan akateeminen loppututkinto, että saisimme meille kuuluvaa arvostusta ihmisinä.

        Huom! Yksityisyrittäjyys ei nyt aina välttä'mättä ole kaikkein ihanteellisin tapa tehdä rahaa ja töitä. Eikä itseasiassa yksityisyrittäjyyteen aina edes tarvita sitä akateemista loppututkintoa:-)

        Itse olen töissä eräälle keskisuurelle yritykselle pääkaupunkiseudulla ja ajatellut joskus perustaa oman yrityksen (minulla alempi korkeakoulututkinto), koska kokemusta alasta, mutta pääomaa puuttuu. Oman yrityksen perustaminen Suomessa huonolla kantimilla.

        Eipä minua kukaan painostanut, oli mahdolisuudet ja uusien asioiden oppiminen oli hauskaa.

        Toki saman ajan olisi saanut vietettyä jossain opistossa missä on paljon tiukempi kuri ja vähemmän omaa päätösvaltaa.

        Oikeastaan olen alikoulutettu, vasta tohtorintutkinto antaa valmiudet itsenäiseen työhön jos sekään.

        Omassa firmassa parasta on se, että töitä tehdään silloin kun niitä on ja luppoaikana ei tarvitse ilmestyä työpaikalle näyttelemään ahkeraa.


      • kaikkia
        HyvätNaurut kirjoitti:

        Just. Suomalainen nainen. Voiko olla tylsempää naista.

        Olen 45-vuotias nainen, kuntoileva, kunnossa-kokoa 36 (enemmän Madonnaa kun Heinäsirkkaa).
        Aikoinani oli profiili tällä foorumilla ja ikätoive vastakappaleelle oli -2- 6 vuotta. Ikä ei koskaan ole mielestäni ollut se ratkaisevin tekijä. On ennenaikaisesti vanhentuneita ja nuorekkaana pysyneitä- yksilöllisyys kunniaan.
        Minusta yleistäminen on yksinkeraisuuden osoittamista... Helmiä ja vähemmän helmiä löytyy jokaisesta ikäryhmästä.
        Kuten ylhäällä jossain on mainittu, epärealistinen haku /etsintä on suurin syy pettymyksiin !! Ennen profiilin kirjoitamista voisi jokainen kirjoittaa esseen "Millainen henkilö minä olen.Mitä annettavaa minulla on parisuhteessa."-Ja sitten voisi miettiä, minkälaista puoliskoa tulisi etsiä... Muutakin kun ulkonäköä.
        Olen sitä mieltä, että jokainen saa etsiä mitä haluaa. Mutta miltä näyttää pönäkkä hapsutukkainen 50 25-vuotiaiden kaveripiirissä ? Vitsiltä ? Voihan olla myös että ei...
        Olen itse seurustellut parin itseäni hiukan vanhemman miehen kanssa (erikseen tietenkin-ettei kenenkään tarvitse katkaista verisuonta päästään asian vuoksi) ja ongelma minulle on ollut se, että kerrat ja kestävyys ei kummallakaan ollut enää nuoruuden tasolla. Valitettavasti...
        Että tavallaan ymmärrän naisia, jotka pitävät nuorempia miehiä mahdollisuutena ;D
        Etsiköön jokainen mistä pitää... Onnekas löytää mitä etsii ja lottovoiton ovat saaneet ne, jotka parisuhteessa ovat tyydytettyjä sekä fyysisesti että psyykkisesti.
        Tytöt ja pojat kypsyvät nuorena eri aikaan-ehkä me osittain myös vanhennutaan niin...?


      • Heinäntekijä.
        kaikkia kirjoitti:

        Olen 45-vuotias nainen, kuntoileva, kunnossa-kokoa 36 (enemmän Madonnaa kun Heinäsirkkaa).
        Aikoinani oli profiili tällä foorumilla ja ikätoive vastakappaleelle oli -2- 6 vuotta. Ikä ei koskaan ole mielestäni ollut se ratkaisevin tekijä. On ennenaikaisesti vanhentuneita ja nuorekkaana pysyneitä- yksilöllisyys kunniaan.
        Minusta yleistäminen on yksinkeraisuuden osoittamista... Helmiä ja vähemmän helmiä löytyy jokaisesta ikäryhmästä.
        Kuten ylhäällä jossain on mainittu, epärealistinen haku /etsintä on suurin syy pettymyksiin !! Ennen profiilin kirjoitamista voisi jokainen kirjoittaa esseen "Millainen henkilö minä olen.Mitä annettavaa minulla on parisuhteessa."-Ja sitten voisi miettiä, minkälaista puoliskoa tulisi etsiä... Muutakin kun ulkonäköä.
        Olen sitä mieltä, että jokainen saa etsiä mitä haluaa. Mutta miltä näyttää pönäkkä hapsutukkainen 50 25-vuotiaiden kaveripiirissä ? Vitsiltä ? Voihan olla myös että ei...
        Olen itse seurustellut parin itseäni hiukan vanhemman miehen kanssa (erikseen tietenkin-ettei kenenkään tarvitse katkaista verisuonta päästään asian vuoksi) ja ongelma minulle on ollut se, että kerrat ja kestävyys ei kummallakaan ollut enää nuoruuden tasolla. Valitettavasti...
        Että tavallaan ymmärrän naisia, jotka pitävät nuorempia miehiä mahdollisuutena ;D
        Etsiköön jokainen mistä pitää... Onnekas löytää mitä etsii ja lottovoiton ovat saaneet ne, jotka parisuhteessa ovat tyydytettyjä sekä fyysisesti että psyykkisesti.
        Tytöt ja pojat kypsyvät nuorena eri aikaan-ehkä me osittain myös vanhennutaan niin...?

        Onhan se komiaa, jos on pitkäsäärinen! Ei kai 40-kymppinen nainen enää voi itsekään sanoa olevansa seksinhimoinen eikä kyvykäs. Tuli mieleen, että voi olla vaikka kuin kuivettunut kelo jo moni siinä iässä. No, sen näkee, kun kokee ja tulee tuohon ikään.


    • teko...

      Kai se vanhempi nainen kelpaa nuoremmalle miehelle siinä kuin sinäkin olet kelvannut. Ihan naurettavaa jeesustelua.

      • Usko,toivo&rikkaus

        Aivan selvästi naisten epätoivo kuvastuu kirjoituksista. Kauneus ja nuoruus on kadonnut, edessä vanhuus. Olisiko joistain pojista vielä elämän viihdykkeeksi? Vaikkei löydy, tai tilapäistä, puutteessa olevaa poikaa löytyy, niin vaikerrus kuuluu netin kautta. Ikävää kai se on, mutta eikö nainen pysty elämään ilman miestäkin, onko sillä pakko kiillottaa ulkokuvaa muitten silmissä? Voi olla ihan hyvin oma itsensä ja elää yksinkin. En minä ainakaan usko, että muuten on aikaa täällä kirjoitella katkeria vastauksia ja yrittää kehua olemattomia.


    • kuvitella?

      "Itselläni oli aikoinaan 42v. (itse olin 49v.), 43v. (viiskymppisenä). Yksi ainoa on elämässäni ollut minua vuoden vanhempi (hän olikin entinen alusvaatemalli:), lähinnä,) joten voitte kuvitella! "

      Kuvitella mitä?

      Ainakin tässä kirjoituksessa tulee selväksi se, että naisilla kauneus on kaukana, mutta miehet briljantteja komistuksia paitsi ketjun aloittaja itse....

    • lopettakaa

      Jokaisella on oikeus olla sen ikäisen ihmisen lähellä, joka hänelle parhaiten sopii. Tärkeintä on se, että arvostaa toista ja on onnellinen. Kuka minkäkin ikäistä hakee, on sivu seikka. Tärkeintä on rakkaus.

      • samaamieltä

        kunhan rakkautta piisaa. Silloin on jo leivät ja pullat tosi hyvin uunissa.


    • ertwegee

      Täällä nyt vaan tuntuu olevan keski-iän ylittäneitä miehiä, joita se näyttää hurjasti hattaavan jos naiset nyt pitävätkin nuoremmista miehistä, eipä tästä muutoin tällaista taistelua olisi tullut. Eläkää ja antakaa muidenkin elää ;)

      • Just woman

        Syyttelyä, tuomitsemista....hmm... Mutta JOKAINENHAN meistä ikääntyy - se on väistämätöntä. Jos pysytään hengissä, saavutaan samaan maaliin, mutta eri aikaan. Turha tuomita siitä, mitä toinen tekee keski-iässä tai miltä näyttää - yhdellä riippuu maha, toisella takapuoli, mutta silti voi elää hemmetin hauskaa ja mielenkiintoista aikaa! Se miten ikääntymiseen suhtautuu, onkin ratkaisevaa: ikäännynkö vai vanhenenko? Mitä teen elämälläni, haluanko nauttia sen kaikista puolista? Kadunko sitten elämän ehtoolla keinutuolissa, etten ottanut hetkestä silloin kerran kiinni (koska asia ei ollut ikäiselleni sopivaa tms.)?
        -Kyllä minulle olisi omanikäinenkin seura kelvannut (eron jälkeen), mutta ei napannut, en kohdannut. Ehkä olen ujokin kun en ole katseisiin juuri osannut vastata - mielenkiintoisia nelikymppisiä miehiä on tullut vastaan junassa, työmatkoilla. Se yksi ainoa kunnon potentiaalinen tapaus ketä deittailin oli lopulta vain kiinnostunut omasta erinomaisuudestaan ja etsi parikymppistä latex-neitoa. -Tapasin miehiä, kaikenikäisiä mutta enimmäkseen nuorempia, netin kautta koska baaritouhu ei kiinnostanut. Jostain syystä en ole kiinnostunut 50-60v. miehistä, mutta ei voi ehkä yleistää -hyviä tyyppejä on kaikenikäisissä. Löysin sitten pari nuorempaa fiksua miestä seuraksi (tosin erikseen :)...ystäviksi, rakastajiksi. He haluavat olla yhteyksissä edelleen, vuosien jälkeen. Olen kuitenkin seurustellut jo 5v., mies on vuosikymmenen nuorempi. Enkä kadu pätkääkään "seikkailujani" - kuten monien muidenkin ikäisteni naisten, kokemuksistani saisi tehtyä kirjan, jossa totuus on tarua ihmeellisempää!
        Elä siis ja anna toistenkin elää...........


    • Pakkanen panee

      Nuoret miehet taitavat poikkeuksetta olla persaukisia tai vähävaraisia, jos kelpaa vanhempi nainen. Se on ihan peri vanha luonnon laki, että mies on vanhempi. Selvemmin tuo näkyy mitä etelämmäksi mennään maapallolla. Pohjoisessa tuo pakkanen on mahdollisesti palelluttanut joskus pääparan.

      • tshhxdhxh

        Sedältä on taas lääkkeet ottamatta :D Vedä käteen, niin sunkin elämä paranee!!


      • Käsisaha
        tshhxdhxh kirjoitti:

        Sedältä on taas lääkkeet ottamatta :D Vedä käteen, niin sunkin elämä paranee!!

        Jos sinun elämä on parantunut myös jollain käsikäyttöisellä, olisiko se saha tai pora, jolla vedit käteen, niin miksi jonkun muun pitäisi loukata kätensä? Pikemminkin tuo vie terveyskeskuskäynnille.


      • Tikki kätee
        tshhxdhxh kirjoitti:

        Sedältä on taas lääkkeet ottamatta :D Vedä käteen, niin sunkin elämä paranee!!

        Se veto ol sellanen, ett lekuril ol mäntävä, sattu pirusti, vetivät toiskyt tikkii kätee.


    • jahas.

      Logiikka karkaa jos itse etsii nuorempia ja huomattavasti nuorempia, mutta muiden pitäisi ottaa vanhempi automaattisesti. Eikö omanikäiset kelpaa ap.lle?

      • Millis__

        Treffipalstoilla vallitsee melkoinen ikärasismi eli miehet hakevat usein n. 10 vuotta nuorempia naisia ja nainen on säälittävä, jos hän hakee ikäistään tai nuorempaa miestä. Live-elämässähän se ei mene näin, vaan ainakin omalla kohdallani minusta ovat aina olleet kiinnostuneita nimenomaan nuoremmat miehet, jotka eivät edes ole ymmärtäneet olevansa minua nuorempia. Itse koin sen nuorempana häiritsevänä, mutta näin vanhempana (40 ), nautin siitä, koska näin vanhempana ikäero ei tunnu niin suurelta, aikuisia kun kuitenkin ollaan. 23-vuotiaana tilanne sen sijaan oli toinen eli silloin jo viiden vuoden ikäero tuntui aikamoiselta ja toki olikin, koska aikuisen kokemusmaailma oli toisella vasta alussa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2132
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe