Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi ulkomaalainen raiskaa

useammin?

16

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyi olkoon

      on ulkomaalaisen tuntema alemmuus, kateus, kauna, katkeruus ja viha suomalaisia kohtaan. Raiskaus on viharikos.

      • Professor 8Ball

        arabilla se on viharikos.

        Niggerillä ei niinkään,raiskaavat he afrikassa mustia naisia oikein porvoon mitalla.Länsimaissa toki valkoisia mutta valkoinen nainen onkin mustan miehen märkä uni.

        Suomessa tietääkseni arabit/turkkilaiset/kurdit tekevät raiskauksia enemmän kuin mustat miehet vaikka "tummaihoisista" raiskaajista yleisesti puhutaan.


    • 13

      enemmistö raiskaajista ovat suomalaiset miehet joten mene tarkistuttamaan aivosi.

      • Niinpä niin......

        Taisi olla tuo kommentti joltain matematiikkahaasteiselta mokulta. Jos ulkomailta tulleita miehiä on Suomessa 4 % ja he tekevät 16 % raiskauksista, niin kyllä pitäisi hälytyskellojen soida.


      • Rakas Watson

        maarallisesti kylla, mutta suhteutettuna ei.


      • 21

        Kyllä sinulla on oudot jutut. Totta kai enemmistö kaiken hyvän ja pahan tekijöistä Suomessa on suomalaisia. Suhteellisista määristä puhutaankin. Vai eikö sinusta ole mitään outoa siinä, että ulkomaalaiset tekevät suhteellisesti enemmän raiskauksia kuin suomalaiset? Rautalankaa: se tarkoittaa sitä, että kun otamme satunnaisotannalla 1000 kantaväestöön kuuluvaa suomalaista ja 1000 suomessa asuvaa ulkomaalaista, niin ulkomaalaisissa on absoluuttisesti enemmän raiskareita kuin suomalaisissa. Minusta se ainakin on erikoista ja tutkimisen arvoista.


      • 12

        Mitä ihmettä sinä okein kirjoittelet? Minä en ole yrittänyt syyllistää "muita enemmistön rikoksista". Miten kummassa sinä sellaiseen päätelmään olet tullut? Et ainakaan tekstini perusteella. Ja nuo mielenterveystoimistojutut kertovat kyllä enemmän kirjoittajastaan kuin mistään muusta. Idiootiksi ja hulluksi haukkuminen ei anna ihmisestä erityisen mairittelevaa kuvaa, tiedätkö. Tai voisit ainakin osoittaa, missä kohtaa ajatukseni eivät ole "terveet".


    • Puolituttu

      Vaikka seksuaalinen moraalittomuus on islamissa kiellettyä niin siitä huolimatta se kulttuuri vaikuttaa. Monet islamilaisista maista kotoisin olevat miehet eivät niin tosissaan välttämättä islamin lakeja ja uskontoakaan ota, mutta tapakulttuuri on ja etenkin ylenkatse "kristittyjä ja juutalaisia, sikoja ja apinoita" kohtaan on peritty äidinmaidossa. Tätä taustaa vasten on helppoa ymmärtää, miksi valkoisen naisen raiskaaminen ei ole suurikaan asia.

      Tiedän kotokaupungissani erään naistuttavan, jonka raiskasi kolme turkkilaista miestä keskellä kirkasta päivää kävelymatkalla eikä nainen ollut humalassa eikä miesten tuttu. Monesti sanotaan että terve mies ei raiskaa ja raiskaajalla on pakkomielle raiskata, mutta on vaikea kuvitella, että kolme samasta maasta kotoisin olevaa kaverusta omaisi yhteisen sairauden.

      • Rakas Watson

        sehan se. Mainitsit jo otsikossa mika sairaus niita yhdistaa: islam.

        Muuta ei tarvita.


      • Everstiluutnantti

        puhut, hyvä toveri.

        Tiedämme sen, että älyn käyttö on sallittua, jos sitä on. Tällä palstalla aika moni tuntuu sen verran 'tumpelolta', ettei ymmärrä absoluuttisen ja suhteellisen laskutavan eroa.

        Jos ulkomaalaiset miehet edustavat 4 prosenttia maamme väestöstä ja tekevät 16 prosenttia raiskauksista, niin miten moninkertainen on heidän suhteellinen edustuksensa?

        Ja jos poistamme tuosta ryhmästä venäläiset, virolaiset, muut eurooppalaiset sekä aasialaiset ja jätämme jäljelle vain Afrikasta, Turkista, Irakista ja Iranista tulleet, niin millaiseksi suhdeluku sitten muuttuu? Voisiko se alkaa nelosella ja sisältää sen jälkeen vielä yhden luvun?

        Päätelmiä voi tehdä kuka tahansa, mutta osuvien päätelmien teko edellyttää jonkin asteista, ei kovin suurta, kykyä kontrolloituun ajatteluun sekä tiettyä älykkyyden minimitasoa (ne luonnollisesti omaavat toisiinsa voimakkaan korrelaation).


    • pian ovat enemmistö

      Ei mene kauaa kun ulkomaalaisten määrä suomessa ylittää sen kriittisen rajan että ne tekevät yli puolet raiskauksista, ruotsissa ja norjassa tuo raja lienee jo ylitetty.

      Suomessakin Helsingin seudulla tuo raja on jo ylitetty

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Raiskaus

      "Ulkomailla syntyneiden osuus poliisin tietoon tulleista raiskauksista Helsingissä on yli 40 prosenttia. Tässä luvussa on mukana myös muualla kuin Suomessa asuvat raiskauksesta epäillyt. Suomessa asuva ulkomaalaisväestö on erittäin nuorta verrattuna kantaväestöön, jonka vuoksi prosenttiosuudet nousevat korkeiksi. Tilastollisen ikävakioinnin on arvioitu vähentävän ulkomaalaisväestön prosenttiosuuksia, seksuaalirikosten kohdalla kymmenelläkin prosenttiyksiköllä. Ulkomailla syntyneiden osuus Helsingin väestöstä on 8,3 prosenttia.[9]

      Vuonna 2007 ulkomaalaistaustaiset, joita on koko väestöstä alle neljä prosenttia, olivat epäiltynä joka viidennestä Suomessa tapahtuneesta raiskauksesta. Espoossa ulkomaalaisten tekemien raiskausten osuus oli lähes 70 prosenttia.[10]"

      • ........

        Ja keitä sitten on nuo "suomalaiset" rikolliset?
        Tässä vähän kaikkien rakastamaa tilastoa:

        Suomen asukasluku on 5 351 000 ja näistä 155 000 on ulkomaan kansalaista (2,9%).
        Vastaavasti Suomessa asuu 233 000 ulkomailla syntynyttä joista osa on saanut Suomen kansalaisuuden ja lasketaan sen vuoksi tilastoissa suomalaisiksi. (4,35%)

        Miehiä Suomessa asuu 2 625 000 miestä joista Ulkomaalaisia 81 600 (3,1%)
        Näistä ulkomaalaisista miehistä suurin osa on Euroopastä, Pohjois-Amerikasta tai kauko-idästä (79 000 miestä eli 3%) ja vain 2 600 miestä on Afrikasta, lähi-idädtä jne. (0,1%)

        Vastaavasti Suomessa syntyneitä miehiä asuu Suomessa 2 500 000 joista ulkomailla syntyneitä on 117 000 (4,68%).
        Näistä vastaavasti 42 000 miestä on lähtöisin Euroopasta, Pohjois-Amerikasta tai kauko-idästä (1,7%)
        mutta 75 000 miestä on lähtöisin Afrikasta, lähi-idädtä jne. (3%)

        Kun tarkastellaan tilannetta ulkomaan kansalaisten osalta ja toisaalta tiedetään että esimerkiksi raiskaukset ovat yleisiä juuri Afrikasta ja lähi-idästä tulleiden miesten keskuudessa, voidaan huomata että noin 0,1% osuus Suomessa asuvista tekee noin 20% raiskauksista Suomessa ja Espossa jopa 70%.

        Entäs tuo "suomalaisten" osuus?
        Tilastosta huomataan että erityisesti Afrikan ja lähi-idän suunnalta tulleet hakevat keskimääräistä enemmän suomen kansalaisuutta ja siirtyvät siten suomalaisiksi noissa tilastoissa. Euroopasta tulleet säilyttävät sitävastoin huomattavasti useammin alkuperäisen kansalaisuutensa koska eivät katso että suomen kansalaisuus toisi heille mitään lisä-arvoa.
        Aikaisemmin täälläkin on vain veikkailtu kuinka paljon nuo Suomen kansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset sitten nostavat suomalaisten rikostilastoa ja minullekkin oli melkoinen järkytys kun löysin oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen raportin:

        "Selvitettyihin ja selvittämättä jääneisiin rikoksiin perustuvien
        tietojen mukaan Suomen valtaväestö (suomen- ja ruotsinkieliset) muodosti 51
        prosenttia ryöstörikoksiin syyllistyneistä. Merkittävimmät muut kansallisuusryhmät
        syyllisten joukossa olivat romanit, maassa asuvat somalit Ja Afrikasta peräisin
        olevat muut maahanmuuttajaryhmät kuin somalit.
        Lähialueilta Suomeen suuntautunut tai maassa asuvien
        virolaisten ja venäläisten merkitys ryöstörikollisuudessa oli näiden tietojen
        pohjalta vähäinen, virolaisten ja venäläisten yhteisosuus syyllisistä
        oli 2,5 prosenttia. Tosin selvittämättömiin rikoksiin syyllistyneet virolaiset ja venäläiset saattoivat
        usein kirjautua suomalaisiksi, varsinkin jos rikoksen yhteydessä ei ollut
        juurikaan puhuttu."


    • JamaL:___:

      Mene sina suomalainen mualle.

      • 23

        Oi voi.
        Kuinkahan nopeasti tuo toimittaja saa potkut?
        Kyllä joku viherpeippo ottaa hänet hampaisiinsa.


    • raiskaus = ei kiva

      Nää raiskaukset on kyl ihan kamalia. Ihankun ne ois lisääntyny vuosien varrella?

    • Anonyymi

      Koko maassa ulkomaalaisten epäiltyjen osuus tietoon tulleista seksuaalirikoksista oli 25,3 prosenttia, joten joka neljäs seksuaalirikos oli ulkomaalaisen tekemä. Osuus on suuri, kun otetaan huomioon, että ulkomaan kansalaisia on Suomessa noin 5 prosenttia väestöstä.27.11.2021


      Ajatelkaa tuo luku jos kyseessä olisi vertaus 100.00 suomalaista ja 100.00 ulkomaalaista HYI VITTU!

      Siinä teille tilastoja. Ihan sairasta kelatkaa väkilukuun nähden. Ja vittu mitä tekee hallitus, ottaa lisää näitä persereiän vaanijoita kadunkulmaan rekkalasteittain.

      Saatana jokaikinen joka tekee raiskaus/muun seksuaalirikoksen niin perkele ULOS SUOMEN MAASTA.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe