Mies Pilateksessa?

aiheutanpanetusta

Onko outoa jos mies osallistuu Pilates-tunnille?

24

2595

Vastaukset

 • Miehiä käy enempi vähempi ryhmäliikunnassa, riippuen salista.
  Jos kysyt vain puntteja nostavilta, niin heidän mielestähän kaikki miehet mitkä tekee muuta kuin nostaa vain niitä puntteja tai käyttää käsitaljoja ovat poikkeavia...

  Ryhmiksiä kannattaa kokeilla, sitten näkee taipuuko ja pysyykö rytmissä mukana.

  • rytmissä mukana pysyminen ei oo siitä kii käykö nainen pilateksessa


 • Kyllä Pilates sopii miehillekin, ehdottomasti eikä se olisi mitenkään outoa. Omassa ryhmässäni useampiakin miehiä, eikä kukaan pidä sitä outona

 • Pilatesta harrastava mies ei kyllä naisia saa. Hihitellään salilla näille "miehille."

  • Sulla on joko heikko itsetunto, tai sitten tuo mielipiteesi oli vitsi!
   Olen hypännyt salilla jo toistakymmentä vuotta ja käynyt muutamia kertoja Pilateksessakin, joka tiedän tekevän vyötärönseudun liikkuvuudelle tosi hyvää.
   Pilatestunnin jälkeen vartalo on kuin kumivarsi, liikkuvuus aivan mahtava.
   Ainut huono puoli noissa tunneissa on sama, kuin kaikessa muussakin, eli löytää kaikkeen harrastukseen aikaa.
   Kukaan 172,5 kiloa penkistä nostava ei Pilatekselle hihittele.
   Varmasti jo 90 kilon rajan ylitys saa itsetunnon nousemaan niin, että nurkantakana hihittelyt voi jättää pullamössöpojille.


  • aktiiviliikkuja kirjoitti:

   Sulla on joko heikko itsetunto, tai sitten tuo mielipiteesi oli vitsi!
   Olen hypännyt salilla jo toistakymmentä vuotta ja käynyt muutamia kertoja Pilateksessakin, joka tiedän tekevän vyötärönseudun liikkuvuudelle tosi hyvää.
   Pilatestunnin jälkeen vartalo on kuin kumivarsi, liikkuvuus aivan mahtava.
   Ainut huono puoli noissa tunneissa on sama, kuin kaikessa muussakin, eli löytää kaikkeen harrastukseen aikaa.
   Kukaan 172,5 kiloa penkistä nostava ei Pilatekselle hihittele.
   Varmasti jo 90 kilon rajan ylitys saa itsetunnon nousemaan niin, että nurkantakana hihittelyt voi jättää pullamössöpojille.

   ne hvin penkkarit ei pääse pelkällä tangolla kyykkyyn (tanko suorien käsien päällä) kaatumatta onne niin tönkköjä.


  • Oletko lainkaan selvillä siitä, että esimerkiksi jääkiekkoilijoille suositellaan balettitunteja, koska siellä osa liikkeistä hyödyntää pelaajaa! Tässä taannoin kertoi muuan, miten oli pantu menemään balettitunnille ryhmä pelaajia ja he sanoivat kokemuksestaan, että sehän on rankempaa kuin kiekonpeluu. Olet aika juntti, jos tuollaisia hihittelyjuttuja harrastat, kun näet mm. Pilatekseen meneviä miehiä. En kyllä ikinä tuollaista junttia huolisikaan saleilleni!


  • Siinä taas on yksi, jolla pää on umpilihasta. Jops valitsen miestä, valitsen mieluummin aivan toisenlaisen miehen kuin sen, joka harrastaa muita liikuntalajeja kuin penkki 172,5 kiloa. Olet ääliö.


 • On. Saat homon maineen.

  • niin homothan kattelee vain miehiii kuten sä


  • Ja tuossa toinen ääliö.


  • nainen salilta kirjoitti:

   Ja tuossa toinen ääliö.

   ja tuossa lesbo. HOMOISTA


 • Pilates tehoaa miehille siinä missä naisillekkin! Minun ryhmässäni on useampiakin miehiä, ja lisäksi tällä pienellä paikkakunnallamme on jopa oma pilates ryhmä miehille.

  Ja sinä "penkki 172,5 kiloa": Pilates tukee kuntosaliharjoittelua enemmän kuin uskotkaan. Jos harrastaisit pilatesta, penkistä nousisi 180kg ;)

  • Juuri niin! Kirjoitat asiaa. Minulla on tuttava, joka vetää pilatestunteja ja siellä käy muutama todella hyväkuntoinen mies, ja nimenomana mies eikä joku penkiltä nostojaan kehuskeleva juntti.


 • Kyllähän pilates kuullostaa ja näyttää miehillä homoilulta, ei siitä mihinkään pääse.

  • mikähän sinusta ei näyttäs kiva tietää mitä harrastat. outo lintu. joku laji tekee sustakin homon.


 • No joo; tätä keskustelua seuranneena on nyt komentoitava. Harrastan itse Pilatesta - olen itse siis nainen - ja tunneilla käy myös miehiä. Enemmistö osallistuhista kieltämättä on naisia, mutta en todellakaan pidä tunneille osallistuvia miehiä mitenkään omituisina, naismaisina taikkapa jopa homoina. Jos on homo, niin sitten on, ei ketään varmasti Pilateksen harrastaminen homoksi tai homomaiseksi tee. Pilates on kohtuullisen vaativa laji ja kehittää syviä vatsalihaksia tehokkaammin ja nopeammin, kuin salilla vatsalihasten rääkkääminen. Salilla saavat lähinnä pinnalliset vatsalihakset treeniä; syviä onkin sitten vaikeampi treenata. Olen itse ´jo vuosia harrastanut melkoisen kovaakin salitreeniä, joten lihasta ja voimaa oli jo ennen Pilateksen aloittamistakin. Tosin jo parissa kuukaudessa huomasi Pilateksen vaikutuksen vatsalihaksiin. Joten suosittelen lajia kaikille; myös miehille.

 • Olen yli 50-vuotias mies ja käynyt pilateksessa lähes neljä vuotta. Menin pilatekseen, koska selkäleikkaksen jälkeen olin joutunut käyttämään särkylääkkeitä päivittäin yli kymmenen vuotta. Kahden vuoden harjoittelun jälkeen en enää tarvinnut ottaa särkylääkkeitä selkäkipuun. Pilatekseen säännöllinen harjoittelu vahvistaa syviä lihaksia eli ydintukea ja lisää nivelten liikkuvuutta. Pilates sopii kaikille sukupuolesta ja iästä riippumatta. Kannustan kaikkia kokeilemaan myös pilatesta.

 • Jos oikeasti kiinnostaa niin lajin kehitelijä oli mies, mutta toki jokaisella saa olla oma mielipide ja käsitys. Ketä kiinnostaa enemmän niin Google kyllä kertoo, mutta tässä yksi linkki: https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Pilates

  mm. nyrkkeilijät käyttivät metodia tehostaakseen harjoitteluaan...

  Täällä voi käydä kokeilemassa, niin miehet kuin naisetkin: www.pilatesatelje.fi

 • Kyllä on varmasti sitten kieroutunut mies.

 • Laittaisin pilatekseni kauemmaksi ajaksi ihan jonnekin parempaan.

 • Ei oo yhtään outo juttu, kunhan mies käyttäytyy siellä asiallisesti, eikä ahdistele naisia seksuaalisesti tms. häiriintynyttä. Hyvä hygienia on myös hyvä muistaa sinne ryhmään liikkumaan tullessa, eli ei sovi haista junttimaisesti pistävelle hielle.

  • Ei ne kaikki pilates opettajatkaan mitenkään asiallisia ole, esim. Turussa Taru Uusitalo/Montanari. Sillä haisee hengitys aina paskalle ja se esittelee persettään jatkuvasti jossain huomiota herättävissä persettä korostavissa trikoissa ja kesäisin se on siellä jossain pikku shortseissa, jotka paljastaa sen tosi selluliittiset ja luutasuoniset jo varttuneen naisen löysät pakarat. :/ Ihan oon meinannu oksentaa näistä näyistä siellä ja tähän vielä päälle se, et sen pitää sitä rupsahtanutta läskimahaansa siellä vilautella vetelemällä toppiaan ylös! Ja tää henkilö on tosiaan siis itse vyötärön ympärykseltään ihan lössähtänyt akka, ei omaa mitään hienotunteisuutta ja sosiaalista sensitiivisyyttä. Turussa tosin löytyy ihan asiallisiakin pilates opettajia tämän lisäksi, nuoret naiset ovat asiallisempia opettajia, eikä heillä ole tarvetta tällaiseen pornahtavuuteen opettajana esiintyessä siitä huolimatta, etteivät ole vielä ollenkaan rupsahtaneita.

   Jostain syystä vanhemmat naiset pilates opettajina, jotka ovat siis synnyttäneitä ja aikansa eläneitä, eivät osaa käyttäytyä ihan asiallisesti tunneillaan, vaan tuovat sinne jotain eroottisuutta, yksikin tällainen vanha pilates opettaja nainen Turussa, Satu Suominen muistaakseni, oli tunneillaan topissa ilman rintaliivejä! Nännit vaan törrötti läpi ja rinnat roikkui navassa. Sitten nää vanhat pilates opettaja naiset valittaa kuinka heiltä tullaan kyseleen eroottista hierontaa tms., niin mistäköhän tämä johtuu, ihan oma vika, kun eivät osaa käyttäytyä asiallisesti.

   Uskon näiden tämän tyylisten vanhojen naisten olevan kyllä niin puutteessa, että suostuisivatkin varmaan mies pilatesoppilaidensa kaikenlaisiin ehdotuksiin vapaa-ajalla.


 • Potensiolääke saattaa laittaa aineenvaidunnan sekaisin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451