Nigerialainen mies

Martta1959

Olen nyt noin kahden kuukauden ajan viestitellyt netin välityksellä eräälle nigerialaiselle miehelle. Olen ihan rakastunut häneen ja hänkin sanoo pitävänsä minusta. Hän on todella mukava ja sympaattinen. Ongelma vaan on että hän on Nigeriassa ja minä Suomessa. Sovimme kuitenkin että tapaamme. Itseäni ei nyt hirveästi Nigeriaan lähtö houkuttele joten mies ehdotti että jospa hän tulisi Suomeen jotta voisimme tavata. Hän sanoi olevanda köyhästä perheestä ja tällä hetkellä työtön joten minun tulisi lähettää hänelle 1600 euroa matkaa varten. Muuten hän ei välttämättä pääsisi Suomeen. Uskon kovasti että välillemme voisi kehittyä jotain jos hän vain on valmis muuttamaan Suomeen luokseni.

Mitä mieltä olette, voisiko tällainen suhde toimia?

36

6377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IH8them

      .ifunanya tai mikälie"myqueenonlyone" lirkutus on saanut sut tohon mielenhäiriöön!! Nää on niiin kuultu.
      ÄLÄ LÄHDE SINNE ÄLÄKÄ ANNA SYYTÄ UKON TULLA TÄNNE!! Taitava ukko on manipuloimaan ja syy on vain ja ainoastaan Sinun hyväksikäyttö..
      Nigeria (entinen Biafra) ja Edon suistoalue on öljyaluetta, mutta sieltä ei varakkaita nigerialaisia tule...miksi? Eipä ole yksityisomistuksessa yksikään pumppu..öljymaineella vaan mainostetaan.
      Samaa heimoa on täällä Suomessakin..suurin osa tullut laittomasti ja varmistaneet oleskelulupansa hankkimalla lapsen hyväuskoisen ja typerän suomalaisnaisen kanssa. Naisista suuri osa nyt yksinhuoltajia.
      Minä valitettavasti tiedän yhden igbo-miehen, joka teki juuri näin. Enkä usko, että kukaan hänen maanmiehistään ja lähipiiristä olisi toista keinoa (rehellistä) käyttänyt..Nyt kiusaa entistä vaimoaan lapsen tapaamisilla vaikeuttamalla ja haukkumalla äitiä. Olin tekemisissä hänen kanssaan vain 5kk!. Kahden kuukauden jälkeen hän sanoi rakastavansa minua..
      Sen jälkee hän selitti ongelmistaan Suomessa, hän kuulema halusi olla rehellinen minulle, luuli ehkä minun säälivän ja aloittavan yhteiselon hänen kanssaan..Väärin!
      Kerroin hänelle suoraan, mitä mieltä olen hänen kaltaisistaan laittomista tulijoista, vaikka olisivat tuomionsa kärsineet. Kovin hyvin tuntui ukko tietävän jo ja sanoi heti, ettei käytä Kelaa, hän käy töissä..juu siivouslafkassa (asui pimeänä vuokralaisena toisen niksun kämpässä) ja oli kirjoilla vielä ex-vaimonsa osoitteessa. Pikku ongelmat ja hätävalheet lisääntyivät ja katkaisin välit lopullisesti..Jätkä on ollut lähes kymmenen vuotta Suomessa..ei osaa puhua suomea, eikä ole osallistunut jatkokurssille. Ei ole osannut hankkia itselleen mitään ammatillista koulutusta koko tänä aikana. (vaikka sanoi opiskelevansa)
      Todellisuudessa mättää sinne kotimaansa perheelle rahansa, ettei pystynyt edes syntymäpäivalahjaa lapselleen ostaa paitsi jotain kirpparikrääsää ehkä..Huhhuh! Tyhmän ylpeyttä ja takaisinmaksua, koska ei sieltäkään ihan pennittömänä tulla. Pitää sille rikollisjärjestöllekin maksaa, jotka heidät tänne roudas.
      Mutta minä olin ilkeä, kun "kuulustelin" ja kyselin häneltä..Ihan sama mulle. Minusta nämä miehet ovat onnetonta ja valehtelevaa roskasakkia.. En ihmettelisi yhtään, vaikka olisi tämäkin kulttuurimies huumeisiin sekaantunut. Tästä viisastuneena, en tasan varmasti ole missään tekemisissä yhdenkään nigerialaisen kanssa. Tai samantien afrikkalaisten..Tunnen suurta inhoa nähdäkin näitä mixed-pareja. Minun avarakatseisuus loppui tohon.
      Vituttaa ja hävettää edes myöntää tämäkin, koska tiedän ettei kukaan suomalainen mies minua huoli enää.

      • u8what??

        vanha luuta hhihihhiiiii


      • BLACSABBAHT

        ihmettelen suuresti ku jatkuvasti saa lukea että naiset ja miehet lähettää rahaa jollekin jota ei ole edes TAVANNU


      • Marttaxi
        BLACSABBAHT kirjoitti:

        ihmettelen suuresti ku jatkuvasti saa lukea että naiset ja miehet lähettää rahaa jollekin jota ei ole edes TAVANNU

        Onhan tavannu; I l o v e y o u !!


      • Anonyymi

        En huoli en, mutta arvostan rehellisyyttäsi silti. Toivottavasti nuoret naiset nyt oikeasti huomaavat että se on vain muutama prosentti, joka saa nämä suhteet toimimaan. Sama kun ottaisit suomalaisen miehen jolla uhkapeli ongelma, sinne ne uppoaa sinunkin rahasi varmasti. Minäkin sain selville vaimon menneisyyden myöhemmin, nyt mietin miten saisin hoidettua eron niin ettei jäisi kauheasti velkaa. Lapsiakin on vielä huollettavana. Vaimo luulee että hyväksyn hänen seikkailunsa jotka jättänyt sanomatta, mutta en todellakaan. Nyt olen tapaillut hiljalleen paria suomalaista naista ja huomannut että ehkä tämä tästä. Pohjalla tullaan varmasti käymään eron takia, mutta kunnioitus toista kohtaan on täysin mennyt. En mene ainakaan ikinä enää naimisiin, sen verran luotto mennyt naisiin.


    • Ife

      Hei!

      Kyseessä ei ole mikään muu suhde kuin huijaus, kai itsekin ymmärrät? 2kk netissä juttelun jälkeen ei kukaan rakasta toista eikä kukaan rehellinen ihminen pyydä rakastamaltaan ihmiseltä rahaa "lentolippuihin" tai muuhunkaan. Ei auta vaikka itse kuinka uskoisit, rakkautta tuossa ei ole tippaakaan, ei kannata ikinä lähettää rahaa eikä muutakaan. Varo huijaria.

    • VAROITUS!

      On erittäin todennäköistä, että kyseessä on huijaus. Ei koskaan pidä lähettää rahaa tai tavaraa henkilölle, jota ei ole tavannut. Pyyntö voi tulla vasta pitkän ajan kuluttua, mutta se tulee joka tapauksessa. Huijari kertoo olevansa äkillisessä rahapulassa tai tarvitsevansa rahaa esimerkiksi lentolippuihin tai perheenjäsenen sairaalamaksuihin. Ensimmäinen summa voi olla pienehkö, mutta sen jälkeen pyynnöt jatkuvat ja summat kasvavat. Sinun tapauksessasi rahat menisivät hukkaan, koska köyhä työtön nigerialainen ei saisi viisumia Suomeen, vaikka hän mitä väittäisi. Hän voi myös valehdella, että hänellä on jo viisumi tai suhteita lähetystöihin. Älä usko häntä.

      Huijarit ovat taitavia ja ammattimaisia. He vastaavat tuhansiin deitti-ilmoituksiin ja monet pyörittävät samanaikaisesti useita huijauksia. Pienen mittakaavan huijarit keräävät pieniä summia sieltä täältä, mutta jotkut ovat saaneet huijatuksi jopa satoja tuhansia. Huijarit osaavat vakuuttaa uhrinsa siitä, että kyseessä on todellinen rakkaussuhde. Joskus he etenevät avioliittoon asti päästäkseen tavoitteeseensa. He varoittavat muista huijareista ja sanovat olevansa itse rehellisiä. Kaikessa tavoitteena on vain taloudellinen hyöty, mutta luonnollisesti myös seksi kelpaa mieshuijareille. On tapauksia, joissa uhri on matkustanut tapaamaan huijaria ja joutunut kaapatuksi tai pahoinpidellyksi tai jopa tapetuksi.

      Huijareita on erittäin vaikea saada kiinni. Jos lähetät rahaa tuntemattomalle henkilölle esimerkiksi Western Unionin kautta, voit olla varma, että poliisi ei voi auttaa sinua saamaan rahojasi takaisin. Sinun tapauksessasi ei edes olisi tapahtunut rikosta, koska mies voisi aina väittää rakastavansa sinua oikeasti. Selvissä rikostapauksissakin Nigerian poliisi on erittäin tehoton ja niin korruptoitunut, että et vaikeuksiin joutuessasi saisi välttämättä minkäänlaista apua ilman isoja rahasummia. Jos yhtään välität itsestäsi ja hengestäsi, älä matkusta Nigeriaan nettituttavuuden perässä.

      Lisätietoa ja neuvoja:

      http://www.romancescam.com/forum/portal.php
      http://www.scamwarners.com/

    • 13

      Nigerialaiset ovat erittäin luotettavia.Varsinkin nettituttavuudet.

      Ja ei kun rahat liikkumaan!

      • ,..---.,

        kaiken menit siis vipuun buahabahaaaaaa


    • nämä tiedetään

      Ethän oikeasti ole noin tyhmä? Ei sieltä Nigeriasta Suomeen ihan noin vain tulla. Onneksi. Mies ei tule saamaan viisumia, ellei hän ole todistettavasti tulossa opiskelemaan Suomeen tai työhön. Ja silloin ei 1500 ekeä riitä tulemiseen. Miehen tilillä pitää olla rahaa ennen viisumin anomista 6000 e. Ja sitten kun Suomeen päästään, niin lähetetään rahat seuraavan tulijan tilille...
      En ymmärrä, miksi haluaisit ruveta seurustelemaan miehen kanssa, joka jatkuvasti ehdottelee treffejä muille naisille esim. kadulla kulkiessaan. Nuoret tytöt ovat erityisesti heidän suosiossaan. Pelottavia ahdistelijoita ovat. En ole rasisti, mutta työssäni törmännyt afrikan maista tuleviin ja eivät kunnoita naista yhtään. Ärtyvät suorastaan kun virastossa onkin tiskin takana nainen. Monesti olen suorastaan pelännyt heidän asioita hoitaessani. En sano, että kaikki ovat tuollaisia, ehkä sieltä hieman paremmin suomalaiseen yhteiskuntaa sopeutuviakin löytyy.
      Toivottavasti martta tuo nimimerkkisi ei ole syntymävuotesi? Eihän? Muutoin olet todella tyhmä. Kirjoituksesi onneksi kuulostaa nuoren tytön haihattelulta. Ota suomalainen mies. Tiedät mitä saat. Nekin osaa rakastaa.

      • Tartta Tatin

        hihihihihiii vai olisi parempi vaihtoehto? hihihihihihiiii
        Jo palstalle kirjoittelevat ovat hyvä esimerkki suomimiehestä joita kannattaa vältellä. Kaheleita tokkiinsa ja aika pimeitä huh huh.


      • nämä tiedetään
        Tartta Tatin kirjoitti:

        hihihihihiii vai olisi parempi vaihtoehto? hihihihihihiiii
        Jo palstalle kirjoittelevat ovat hyvä esimerkki suomimiehestä joita kannattaa vältellä. Kaheleita tokkiinsa ja aika pimeitä huh huh.

        mansikka, tietääpä ainakin mitä saa. On ainakin yhteinen kieli ja mieli :). Minusta tällä palstalla mielipiteensä julkituovat ovat tosi miehiä, uskaltavat olla eri mieltä. Kyllä aloittaja mielestäni on erittäin tyhmä, jos lähettää tuntemattomalle miehelle rahaa, että mies pääsee Suomeen. Olisi yhtä tyhmä, jos rahan pyytäjä oli suomalainen. On se kumma, että aikuinen nainen voi mennä noin sekaisin muka rakkaudesta. Nettituttavuus! Eipä ole ihme, että ulkomaalaiset miehet partaansa nauraa suomalaisille naisille, luulevat että kaikki ovat yhtä tyhmiä. Omaa kantaani en muuta. Minulle kelpaa vain suomi-mies.


    • nikkenakke2

      on huono provo, kyllä tuon ikäisen ihmisen pitäisi huijari tunnistaa!

      • nakke nikuttaja

        mutta ei tyhmät huijaria tunnista, näin se on.


    • Voihvoih..

      Jos miehellä ei ole edes rahaa tulla Suomeen itse niin en usko, että suhde on kannattava pidemmän päälle.

      • sicksick

        meidän naiset ne rahattomat miehet elättävät, tai jos ei, niin kela ja sossu hyysäävät.


      • kaiken taman nahnyt
        sicksick kirjoitti:

        meidän naiset ne rahattomat miehet elättävät, tai jos ei, niin kela ja sossu hyysäävät.

        Vai etta nyt se kaypa hinta on tanaan 1600 tulla Suomeen - kiitos tiedosta! Hyva nainen - ala ole niin sinisilmainen, talla miehella on ehka 100 eri internetnaista listalla, ja jokaiselta pyydetaan rahaa. Nain tama juttu toimii. He istuvat internetkahviloissa porukalla, ja nauravat makeesti holmoille naisille, JOS nyt taas tarppaisi.
        Avaa silmasi !

        "Uskot" etta teilla olisi tulevaisuus - siis mika? Lahetat rahaa (lentolippu ei Nigeriasta maksa 1600 Euroa), sitten se ei yhtakkia riitakaan, lisaa, silla valin koko heimo elaa nailla rahoilla, tai niilla ostetaan huumeita tuoda Eurooppaan, sekin mahdollisuus on.
        Jos nyt jaat kiinni tahan mieheen, ja hanelle myonnettaisiinkin viisumi tulla Suomeen, sitten on edessa oleskeluluvat (onko hanella jo tyopaikka sopimus kadessa?), kuinka han kaikki nama asiat toimittaa itse ? Kielitaidottomana sina joudut juoksemaan toimistoissa yms. ja elattaan hanta.
        Naiden suhteiden keskimaarainen kestoaika on noin 6 kuukautta.
        tiedoksi vain.
        Ei rehellinen mies naiselta rahaa pyyda, ei koskaan! Hanella pitaisi olla sen verran itsetuntoa etta on itse vastuussa asioistaan.
        Heraa jo, hello-o-o !


      • business as usual
        kaiken taman nahnyt kirjoitti:

        Vai etta nyt se kaypa hinta on tanaan 1600 tulla Suomeen - kiitos tiedosta! Hyva nainen - ala ole niin sinisilmainen, talla miehella on ehka 100 eri internetnaista listalla, ja jokaiselta pyydetaan rahaa. Nain tama juttu toimii. He istuvat internetkahviloissa porukalla, ja nauravat makeesti holmoille naisille, JOS nyt taas tarppaisi.
        Avaa silmasi !

        "Uskot" etta teilla olisi tulevaisuus - siis mika? Lahetat rahaa (lentolippu ei Nigeriasta maksa 1600 Euroa), sitten se ei yhtakkia riitakaan, lisaa, silla valin koko heimo elaa nailla rahoilla, tai niilla ostetaan huumeita tuoda Eurooppaan, sekin mahdollisuus on.
        Jos nyt jaat kiinni tahan mieheen, ja hanelle myonnettaisiinkin viisumi tulla Suomeen, sitten on edessa oleskeluluvat (onko hanella jo tyopaikka sopimus kadessa?), kuinka han kaikki nama asiat toimittaa itse ? Kielitaidottomana sina joudut juoksemaan toimistoissa yms. ja elattaan hanta.
        Naiden suhteiden keskimaarainen kestoaika on noin 6 kuukautta.
        tiedoksi vain.
        Ei rehellinen mies naiselta rahaa pyyda, ei koskaan! Hanella pitaisi olla sen verran itsetuntoa etta on itse vastuussa asioistaan.
        Heraa jo, hello-o-o !

        Itse asiassa Nigeriassa on sellaisia bisnesyrityksiä, joissa istuu miehiä ottamassa netin kautta yhteyttä länsimaisiin naisiin. Sitten kun rahaa pyydetään, se menee firman tilille eikä siitä miehestä kuulu enää uudestaan. Se jonka kanssa olet netissä jutellut, ei välttämättä ole sekään aina sama mies, vaan se joka on työvuorossa. Heillä on ihan käsikirjoitukset, jotteivät "mokaa".

        Jossain tapauksessa eivät edes esiinny nigerialaisina, vaan esim. amerikkalaisina ja imuroivat netistä jonkun onnettoman tyypin kuvan esittämään itseään.

        Tyyppi on ihanan viaton ja työteliäs, mutta kumma kyllä aina ilmestyy rahahuolia, joissa vain sinä voit auttaa. Tarvitaan rahaa sukulaisen leikkaukseen tai matkalippu tai tyyppi ryöstetään tai joku bisnesasiakas ei maksanut ja firma katuu ellet juuri sinä auta.... ja pläppläp.

        Nämä firmat on samat jotka ovat lähetelleet ns. Nigerian kirjeitä. Eli menee samaan liikeideaan eli huijaus. Pelottavaa edes antaa henkilökohaisia tietoja kuten nimi, osoite, pankkitili, tms. kyllä ne niitä osaa hyväksikäyttää. Voivat lähettää sulle jotain maksumääräyksiä joita ei muka voi Nigeriassa lunastaa, menet sitten pankkiin niiden kanssa ja joudut itse rikosoikeudelliseen vastuuseen kun ne ovatkin väärennettyjä (näin kävi yhdelle naiselle jenkeissä).

        Tästähän on ollut Jenkeissä juttua jo vuosia sitten. Etsi tietoa netistä sanoilla "Nigerian Romance Scam" tai "Nigerian Dating Scam".


      • lolololol222
        business as usual kirjoitti:

        Itse asiassa Nigeriassa on sellaisia bisnesyrityksiä, joissa istuu miehiä ottamassa netin kautta yhteyttä länsimaisiin naisiin. Sitten kun rahaa pyydetään, se menee firman tilille eikä siitä miehestä kuulu enää uudestaan. Se jonka kanssa olet netissä jutellut, ei välttämättä ole sekään aina sama mies, vaan se joka on työvuorossa. Heillä on ihan käsikirjoitukset, jotteivät "mokaa".

        Jossain tapauksessa eivät edes esiinny nigerialaisina, vaan esim. amerikkalaisina ja imuroivat netistä jonkun onnettoman tyypin kuvan esittämään itseään.

        Tyyppi on ihanan viaton ja työteliäs, mutta kumma kyllä aina ilmestyy rahahuolia, joissa vain sinä voit auttaa. Tarvitaan rahaa sukulaisen leikkaukseen tai matkalippu tai tyyppi ryöstetään tai joku bisnesasiakas ei maksanut ja firma katuu ellet juuri sinä auta.... ja pläppläp.

        Nämä firmat on samat jotka ovat lähetelleet ns. Nigerian kirjeitä. Eli menee samaan liikeideaan eli huijaus. Pelottavaa edes antaa henkilökohaisia tietoja kuten nimi, osoite, pankkitili, tms. kyllä ne niitä osaa hyväksikäyttää. Voivat lähettää sulle jotain maksumääräyksiä joita ei muka voi Nigeriassa lunastaa, menet sitten pankkiin niiden kanssa ja joudut itse rikosoikeudelliseen vastuuseen kun ne ovatkin väärennettyjä (näin kävi yhdelle naiselle jenkeissä).

        Tästähän on ollut Jenkeissä juttua jo vuosia sitten. Etsi tietoa netistä sanoilla "Nigerian Romance Scam" tai "Nigerian Dating Scam".

        skämmäs nigerialainen heppu joka väitti olevansa alunperin tanskalainen joka oli muttaanut lapsena britteihin ja kasvanut ja opiskellut siellä. Nyt miehellä oli oma öljy-alan yritys. Profiilikuvana mies käytti imuroitua eurooppalaisen miehen kuvaa. Kertoi olevansa leskimies jolla yksi tytär. Antoi myös puhelinnumeron jossa englannin suunta. Muutamia kertoja soittelikin kaverilleni. Koska kaverini ei koskaan ole puhunut nigerialaisen kanssa ei hän osannut miehen puhetyylistä tunnistaa tätä nigerialialaiseksi.

        Jonkin ajan kuluttua mies "lähti" tyttärineen bisnesmatkalle Nigeriaan ja siitä alkoi sitten vääntö. kerrottakoon että mies oli hyvin tuottelias lemmenviestien suhteen, pitkä lemmenlurituksia (valmiita pohjia) useita päivittäin. Tunteja mesessä.

        Loppujen lopuksi miestä kohtasi reissullansa epäonni ja mm. visakortit lakkasi toimimasta. Joten lentolippurahaa tarvittiin miehelle ja "tyttärelle". Eihän kaverillani oikeasti ollut edes sellaisia rahoja lähettää sinne. No, vauhdittaakseen asioita mies sitten ilmoitti että tytär on kidnapattu. (tämän osasinkin jo ennustaa). Seurasi useita puheluita (varastetuilla puhelinkorteilla) Suomeen, jopa "kidnappari" soitti ukaasit. Myös näytelmään oli värvätty lapsi joka itkien pyysi mommya pelastaman hänet. Miten sitten kaverini joka tosiaan oli kokematon tälläisten skämmien suhteen sitten huomasi mistä oli kysymys? Aluksi ei mitenkään, niin uskottavasti skämmäri osasi hommansa esittää.

        Satuin kerran olemaan paikalla kun mies soitti, sanoin että haluan puhua miehen kanssa. ( minulla nigerialainen mies). Ja todella, mies oli kaukana oxford englantia puhuvasta britistä. Siellä mongersi voimakkaalla igbo-aksentilla puhuva nigerialaismies. Loppu onkin historiaa....Kaverinin jatkoi sitten huijarin vedättämistä jonkin aikaa kunnes laittoi viimeiseen viestiin maagiset numerot 419, siihen loppui yhteydenpito.


      • EiKIITOS!
        lolololol222 kirjoitti:

        skämmäs nigerialainen heppu joka väitti olevansa alunperin tanskalainen joka oli muttaanut lapsena britteihin ja kasvanut ja opiskellut siellä. Nyt miehellä oli oma öljy-alan yritys. Profiilikuvana mies käytti imuroitua eurooppalaisen miehen kuvaa. Kertoi olevansa leskimies jolla yksi tytär. Antoi myös puhelinnumeron jossa englannin suunta. Muutamia kertoja soittelikin kaverilleni. Koska kaverini ei koskaan ole puhunut nigerialaisen kanssa ei hän osannut miehen puhetyylistä tunnistaa tätä nigerialialaiseksi.

        Jonkin ajan kuluttua mies "lähti" tyttärineen bisnesmatkalle Nigeriaan ja siitä alkoi sitten vääntö. kerrottakoon että mies oli hyvin tuottelias lemmenviestien suhteen, pitkä lemmenlurituksia (valmiita pohjia) useita päivittäin. Tunteja mesessä.

        Loppujen lopuksi miestä kohtasi reissullansa epäonni ja mm. visakortit lakkasi toimimasta. Joten lentolippurahaa tarvittiin miehelle ja "tyttärelle". Eihän kaverillani oikeasti ollut edes sellaisia rahoja lähettää sinne. No, vauhdittaakseen asioita mies sitten ilmoitti että tytär on kidnapattu. (tämän osasinkin jo ennustaa). Seurasi useita puheluita (varastetuilla puhelinkorteilla) Suomeen, jopa "kidnappari" soitti ukaasit. Myös näytelmään oli värvätty lapsi joka itkien pyysi mommya pelastaman hänet. Miten sitten kaverini joka tosiaan oli kokematon tälläisten skämmien suhteen sitten huomasi mistä oli kysymys? Aluksi ei mitenkään, niin uskottavasti skämmäri osasi hommansa esittää.

        Satuin kerran olemaan paikalla kun mies soitti, sanoin että haluan puhua miehen kanssa. ( minulla nigerialainen mies). Ja todella, mies oli kaukana oxford englantia puhuvasta britistä. Siellä mongersi voimakkaalla igbo-aksentilla puhuva nigerialaismies. Loppu onkin historiaa....Kaverinin jatkoi sitten huijarin vedättämistä jonkin aikaa kunnes laittoi viimeiseen viestiin maagiset numerot 419, siihen loppui yhteydenpito.

        Mut onneks sä satuit paikalle........
        Luojan lykky kaverillesi. Ihan hullua. Järkyttyneenä luen näitä juttuja täällä, kun noi huijarit yrittää.


      • lolololol222 kirjoitti:

        skämmäs nigerialainen heppu joka väitti olevansa alunperin tanskalainen joka oli muttaanut lapsena britteihin ja kasvanut ja opiskellut siellä. Nyt miehellä oli oma öljy-alan yritys. Profiilikuvana mies käytti imuroitua eurooppalaisen miehen kuvaa. Kertoi olevansa leskimies jolla yksi tytär. Antoi myös puhelinnumeron jossa englannin suunta. Muutamia kertoja soittelikin kaverilleni. Koska kaverini ei koskaan ole puhunut nigerialaisen kanssa ei hän osannut miehen puhetyylistä tunnistaa tätä nigerialialaiseksi.

        Jonkin ajan kuluttua mies "lähti" tyttärineen bisnesmatkalle Nigeriaan ja siitä alkoi sitten vääntö. kerrottakoon että mies oli hyvin tuottelias lemmenviestien suhteen, pitkä lemmenlurituksia (valmiita pohjia) useita päivittäin. Tunteja mesessä.

        Loppujen lopuksi miestä kohtasi reissullansa epäonni ja mm. visakortit lakkasi toimimasta. Joten lentolippurahaa tarvittiin miehelle ja "tyttärelle". Eihän kaverillani oikeasti ollut edes sellaisia rahoja lähettää sinne. No, vauhdittaakseen asioita mies sitten ilmoitti että tytär on kidnapattu. (tämän osasinkin jo ennustaa). Seurasi useita puheluita (varastetuilla puhelinkorteilla) Suomeen, jopa "kidnappari" soitti ukaasit. Myös näytelmään oli värvätty lapsi joka itkien pyysi mommya pelastaman hänet. Miten sitten kaverini joka tosiaan oli kokematon tälläisten skämmien suhteen sitten huomasi mistä oli kysymys? Aluksi ei mitenkään, niin uskottavasti skämmäri osasi hommansa esittää.

        Satuin kerran olemaan paikalla kun mies soitti, sanoin että haluan puhua miehen kanssa. ( minulla nigerialainen mies). Ja todella, mies oli kaukana oxford englantia puhuvasta britistä. Siellä mongersi voimakkaalla igbo-aksentilla puhuva nigerialaismies. Loppu onkin historiaa....Kaverinin jatkoi sitten huijarin vedättämistä jonkin aikaa kunnes laittoi viimeiseen viestiin maagiset numerot 419, siihen loppui yhteydenpito.

        Huvittavia nuo ovat.
        Netissä on 419eater sivusto jolla on paljon esimerkkejä siitä miten niitä on huijattu takaisin.


      • pieni kommentti
        buddy-love kirjoitti:

        Huvittavia nuo ovat.
        Netissä on 419eater sivusto jolla on paljon esimerkkejä siitä miten niitä on huijattu takaisin.

        Ei huijauksissa ole mitään huvittavaa. 419Eater pyrkii juuri sen takia estämään huijauksia, koska uhrien taloudelliset, henkiset ja sosiaaliset kärsimykset voivat olla niin hirveitä.

        Tässä yhteydessä mainittakoon, että huijareille ei koskaan pidä antaa mitään omia tietojaan. Jos huijarilla on ne jo hallussaan, yhteydenpito on viisainta lopettaa heti.


      • kalexis
        buddy-love kirjoitti:

        Huvittavia nuo ovat.
        Netissä on 419eater sivusto jolla on paljon esimerkkejä siitä miten niitä on huijattu takaisin.

        Ei viidakkokuumetta potevia idiootteja vastaan mitkään suojakeinot tehoa. Joten antaa mennä vaan.


    • höh3

      et kai lähettäny???
      ite otin pikavippejä ja velkaa yli12000 menetin kotini ja kaiken kukkuraks kun lupas maksaa ni se halus tilinumeron ja ajokortin kuvan identiteetin varmistamiseks.... joten toden näkösesti ottavat tälläkin hetkellä lainoja minun nimelläni....
      ole onnelline kun olet tajunnut tilanteen.

    • kale12

      Älä välitä noista, ovat vain kateellisia. Nyt äkkiä matkarahat pojalle, jotta saat Kafferisi suomeen.

      • Kateeksikäy

        Ja jos tää liukenee niin on siellä jokunen miljardi lisää, että eikun vetämään paljo ei tarvi yrittää. Kaksikin kuukautta on pitkä aika odottaa tulevansa huijatuksi.


    • TYhmiä

      Tuntuu,että nämä igbot ovat muutoinkin laiskoja tyhmän oloisia

      • Niksulanväki

        Laiskoja ? Tuollaista yritteliäisyyttä en ikinä ole tavannut keneltäkään suomalaiselta😂. Eräskin niksu iski aamubussissa kukonlaulun aikaan. Pari kertaa sitten tavattiinkin. Mutta se katos ja otti vielä parin vuoden kuluttua yhteyttä Nigeriasta.


    • vedätys

      Aloittajalle: - Sua vedätetään 99%....kokeile, ellet usko.

    • HyiH-tto

      7 vuotta tällaisia tyhmiä, yksinäisiä suomalaisia naisia on huijattu.
      kaiken maailman rikollista ja terroristia on tullut Suomeen tällaisten naisten kautta. Tappajia, raiskaajia, tyhjäntoimittajia... Hävettää ja hirvittää!

    • Anonyymi

      Lähetä rahaa vain! Mene itse perässä juntti!

    • Anonyymi

      Ihan varmasti toimii jopa etänä niin kauan kuin sinulta liikenee hänelle rahaa. Jos omat rahat loppuu, niin tee kuten moni muukin nainen, että otat pika- tai pidempääkin lainaa ja lähetä sinne Nigeriaan.

    • Anonyymi

      Pistät rahat sinne vaan, pari pikavippiä perään ja luottokorttia myös. Saa juoksevat kulut hoidettua. Sitten kun 2-3 kertaa olet laittanut lentolippurahat, ehkä huomaat että sua on viety 100-0 ...

    • Anonyymi

      Ei kannata uskoa kaikkea minkä lukee tai kuvista näkee. Hän saattaa oikeasti olla amerikkalainen korkea-arvoinen upseeri ja herrasmies............

    • Anonyymi

      Virtuaalisuhde on kyllä kätevä, saa varmasti mitä haluaa. Sitten voi valitella, etteikö ne rahat tosiaan vieläkään ole tulleet, vaikka jo monta kertaa olen lähettänyt.

    • Anonyymi

      menikö rahat vai miten homma eteni

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe