Pitopalvelun pitäjä ei ilmeisesti osaa tai ymmärrä miten lihaa käsitellään.
Sain juuri tiedon että eräät hautajaiset on pilalla kun yrittäjä ei huolinutkaan hirvenlihaa käristykseen joka oli omaisten touhuamaa ja vainajan toivomus !
Yrittäjä oli hommaanut tilalle ns. junanalle jäänyttä poronlihaa..???
Ei varmaan tulla käyttämään kyseistä yritystä missään toiminnassa.
" Salgompin " Pitopalvelu
51
2873
Vastaukset
- Pietari 2
Voi että,onpa ikävä,että tällainen tapaus on sattunut.
Ikäväksi asian tekee se,että hautajaiset on ainutkertainen tapahtuma ihmisen elämässä ja vainajan toivomus jäi toteuttamatta!
Lohdutusta Teille kärsimään joutuneille saatte varmaan Korkeimmalta.- HERJATALVITARHA
Onko kyseessä ammattitaidon puute tai pelkkä työn paljous(suuri määrä lihaa leikattavana lyhyessä ajassa) vai hygienia?
Mitä sanoo terveystark? - toive jäi toteuttama
HERJATALVITARHA kirjoitti:
Onko kyseessä ammattitaidon puute tai pelkkä työn paljous(suuri määrä lihaa leikattavana lyhyessä ajassa) vai hygienia?
Mitä sanoo terveystark?tässä paikassa ,En suosittele juhlien järjestäjäksi missään vaiheessa
- kokki 3
toive jäi toteuttama kirjoitti:
tässä paikassa ,En suosittele juhlien järjestäjäksi missään vaiheessa
Kilpailijan provokaatio. Alhaista
- uimarin ystävätär
kokki 3 kirjoitti:
Kilpailijan provokaatio. Alhaista
tuskinpa kukaan kilpailija menee toisen pitopalvelun keittiöön kieltämään omaisten toiveiden toteuttamista,alhaista panettelua todellakin!
- 82
HERJATALVITARHA kirjoitti:
Onko kyseessä ammattitaidon puute tai pelkkä työn paljous(suuri määrä lihaa leikattavana lyhyessä ajassa) vai hygienia?
Mitä sanoo terveystark?Ei varmaan liian suuri työ taakka koska oli halunnu ottaa tilauksen vastaan,, mutta jos ei ymmärrä lihan päälle mitään,, hygienia puoli ei vaikuta yksityistilaisuuteen terveystarkastajan puolelta mitenkään.. vaan yrittäjän maine nyt ainakin kärsii pahanpäiväisesti,, tulee saamaan --------- miinuksen
- ihmevalittaja
82 kirjoitti:
Ei varmaan liian suuri työ taakka koska oli halunnu ottaa tilauksen vastaan,, mutta jos ei ymmärrä lihan päälle mitään,, hygienia puoli ei vaikuta yksityistilaisuuteen terveystarkastajan puolelta mitenkään.. vaan yrittäjän maine nyt ainakin kärsii pahanpäiväisesti,, tulee saamaan --------- miinuksen
no olisit mennyt pitään monttu bileet muualle,jos sellainen pitopalvelu löytyy joka alkaa tekee ruokaa tilaajan tarpeista..mitä sitä täällä enään valittaa jälkeen päin.mitäs menit sinne
- urpooot
et voi mennä ravintolaankaan lihaköntti kainalossa ja sanoa et tehkää tästä ruoka,ei ravintola tai pitopalvelu voi mistä vaan muovipussissa tuodusta lihasta alkaa ruokaa tekeen ihmisille,mitä jos lihasta tulee vaik ruokamyrkytys,mitäs siihen terveystarkastajat sanoo,,hygienia laki jo kieltää sen jos ruokaa tehdään ammattimaisesti..
- voi halavatun pata
ei kai ole mennyt niin pahasti monttubileet pieleen,että vasta hautajaispäivänä lihanleikkuu tyssää....kai sitä nyt hyvissä ajoin tällaiset jutut pitopalvelun ja tilaajan välillä selvitetään.Jos ei ole selvitetty,niin onpa todella ammattitaidotonta hommaa.
Asia on muuten niin,että hygienian kannalta lihoissa pitää olla leimat,tuli ne lihat sitten vaikka javaruskairan takamailta! - Kotiruoka
voi halavatun pata kirjoitti:
ei kai ole mennyt niin pahasti monttubileet pieleen,että vasta hautajaispäivänä lihanleikkuu tyssää....kai sitä nyt hyvissä ajoin tällaiset jutut pitopalvelun ja tilaajan välillä selvitetään.Jos ei ole selvitetty,niin onpa todella ammattitaidotonta hommaa.
Asia on muuten niin,että hygienian kannalta lihoissa pitää olla leimat,tuli ne lihat sitten vaikka javaruskairan takamailta!Laki syyttäis sekaantumisesta rikolliseen toimintaan.Pitää olla luvat ja leimat lihassa,hygieniapassi ym.Omat eväät pitää syödä kotona.
- herjanko vika kaikki
Kotiruoka kirjoitti:
Laki syyttäis sekaantumisesta rikolliseen toimintaan.Pitää olla luvat ja leimat lihassa,hygieniapassi ym.Omat eväät pitää syödä kotona.
oliko tämä hirvenlihan tilalle pitopalvelu salcompin toimesta hankittu junanalle jäänyt liha paistilihaa vai sitä halvempaa säielihaa?
Jos oli paistilihaa,niin on kyllä laadukas valinta ollut pitolan yrittäjältä......mutta jos on ollut sitä ns.säielihaa,niin sitten ollaan kaukana ainakin laatuajattelusta tilaisuuden arvokkuuden huomioonottaen.
Keskustelun aloittaja voinee täsmentää tämän seikan. - Pitopalvelu/Omaiset
herjanko vika kaikki kirjoitti:
oliko tämä hirvenlihan tilalle pitopalvelu salcompin toimesta hankittu junanalle jäänyt liha paistilihaa vai sitä halvempaa säielihaa?
Jos oli paistilihaa,niin on kyllä laadukas valinta ollut pitolan yrittäjältä......mutta jos on ollut sitä ns.säielihaa,niin sitten ollaan kaukana ainakin laatuajattelusta tilaisuuden arvokkuuden huomioonottaen.
Keskustelun aloittaja voinee täsmentää tämän seikan.Muistotilaisuuden ruokatarjoiluista on sovittu aikaisemmin omaisten ja pitopalvelun kanssa.
Päätimme yhteistyössä vaihtaa käristyksen hirvestä poroon.
Elintarvikelain mukaan pitopalvelu ei voinut käyttää toimitettuja hirvenlihoja.
Pitopalvelu käyttää ainoastaan laadukkaita asianmukaisesti käsiteltyjä elintarvikkeita.Tilaisuus oli onnistunut ja omaiset ovat tyytyväisiä pitopalvelun toimintaan ,ruokaan ja järjestelyihin. - vainajan ystävä
Pitopalvelu/Omaiset kirjoitti:
Muistotilaisuuden ruokatarjoiluista on sovittu aikaisemmin omaisten ja pitopalvelun kanssa.
Päätimme yhteistyössä vaihtaa käristyksen hirvestä poroon.
Elintarvikelain mukaan pitopalvelu ei voinut käyttää toimitettuja hirvenlihoja.
Pitopalvelu käyttää ainoastaan laadukkaita asianmukaisesti käsiteltyjä elintarvikkeita.Tilaisuus oli onnistunut ja omaiset ovat tyytyväisiä pitopalvelun toimintaan ,ruokaan ja järjestelyihin.pitopalvelu/omaiset.
olisikohan omaiset ollut vastineessa mukana??????
kyllä hirvenliha on kelvannut muille monttubileitä järjestäneille, kannattaisi lukea se elintarvikelaki uudestaan, ja ajan kanssa.
vieraat eivät kuitenkaan olleet kovin "tyytyväisiä" järjestelyyn, kylmää oli muussakin kuin sisätilojen lämmössä, no ruokajuomana ollut vesi oli sentään lämmintä - kokki 3
vainajan ystävä kirjoitti:
pitopalvelu/omaiset.
olisikohan omaiset ollut vastineessa mukana??????
kyllä hirvenliha on kelvannut muille monttubileitä järjestäneille, kannattaisi lukea se elintarvikelaki uudestaan, ja ajan kanssa.
vieraat eivät kuitenkaan olleet kovin "tyytyväisiä" järjestelyyn, kylmää oli muussakin kuin sisätilojen lämmössä, no ruokajuomana ollut vesi oli sentään lämmintäONKO PÄIVÄNSANKARI VALITTANU??
- mettäseuralainen/toh
kokki 3 kirjoitti:
ONKO PÄIVÄNSANKARI VALITTANU??
ne hirvenlihat?Syntyikö ympäristöpäästöjä?
- pösilöt
vainajan ystävä kirjoitti:
pitopalvelu/omaiset.
olisikohan omaiset ollut vastineessa mukana??????
kyllä hirvenliha on kelvannut muille monttubileitä järjestäneille, kannattaisi lukea se elintarvikelaki uudestaan, ja ajan kanssa.
vieraat eivät kuitenkaan olleet kovin "tyytyväisiä" järjestelyyn, kylmää oli muussakin kuin sisätilojen lämmössä, no ruokajuomana ollut vesi oli sentään lämmintätehkää se käristys kotona ja keittäkää kahvit päälle,,ei tarvi sit valittaa,ei tälläistä valitusta kyl muualla kun kemijärvellä.
ja jos niin paljon vaivaa niin mene ihmeessä tekeen reklamaatio kyseiseen firmaan..ihme valittaja.
- junan alle jäänyt
vaikka se poro olisikin junan alle jäänyttä, mutta jos se on terveysviromaisten tarkastama ja leimattu. se on ihmisravinnoksi kelpaavaa. Toki junan alle jäänyttä poroa ei saa leimatuksi. oliko hirven lihassa leimaa? oliko se tarkastettu/leimattua lihaa.
- raakile kakkonen
pitopalvelun valmistettavaksi vaikka monttubileväelle siten,että siinä ei ole mitään venkulointeja?
Minun käsitys on sellainen,että yleensäkin kemijärveläiset pitopalvelut ja ravintolat eivät halua ottaa hygieniasyistä lihaa muualta kuin alan tukkuliikkeistä.
Kerroppa,miten pari pässiä laitan pitokattilaan tyttäreni synttäreille paikallisissa pitopalveluissa?Entä kalaruokien hallinta?
Tämä salcompin tapaus on aivan ok esimerkki monessakin mielessä,miten asioiden pitää toteutua tai mitkä syyt estivät toteuttamasta käristyskattausta tukun ulkopuolisesta hankintapaikasta. - penseänä
raakile kakkonen kirjoitti:
pitopalvelun valmistettavaksi vaikka monttubileväelle siten,että siinä ei ole mitään venkulointeja?
Minun käsitys on sellainen,että yleensäkin kemijärveläiset pitopalvelut ja ravintolat eivät halua ottaa hygieniasyistä lihaa muualta kuin alan tukkuliikkeistä.
Kerroppa,miten pari pässiä laitan pitokattilaan tyttäreni synttäreille paikallisissa pitopalveluissa?Entä kalaruokien hallinta?
Tämä salcompin tapaus on aivan ok esimerkki monessakin mielessä,miten asioiden pitää toteutua tai mitkä syyt estivät toteuttamasta käristyskattausta tukun ulkopuolisesta hankintapaikasta.Alan osaajat tietävät
- Veli kuudes veikko
penseänä kirjoitti:
Alan osaajat tietävät
Mielenkiinnosta käytyyn pitopalvelukeskusteluun kysyisin;onko mahdollista laittaa esim.syntymäpäiväjuhliin ruokailukoostumus itse pyydetyistä kaloista ja minkälaiset toimenpiteet tuore kala vaatii?Pitääkö ne leimata jonkun toimesta?
Pian on tulossa synttärit ja täysiä kymmppejä täytyy jossain juhlistaakin kun kotiolot ovat liian pienet.
Ulkomailla olen nähnyt valmistettavan aterian hotellin altaan elävistä kaloista itse valiten,miten se käy täällä Suomessa.Tai jos ei nyt aivan elävistä kaloista,niin kuitenkin tuoreesta vastapyydetystä kalasta??? - 20+33
Veli kuudes veikko kirjoitti:
Mielenkiinnosta käytyyn pitopalvelukeskusteluun kysyisin;onko mahdollista laittaa esim.syntymäpäiväjuhliin ruokailukoostumus itse pyydetyistä kaloista ja minkälaiset toimenpiteet tuore kala vaatii?Pitääkö ne leimata jonkun toimesta?
Pian on tulossa synttärit ja täysiä kymmppejä täytyy jossain juhlistaakin kun kotiolot ovat liian pienet.
Ulkomailla olen nähnyt valmistettavan aterian hotellin altaan elävistä kaloista itse valiten,miten se käy täällä Suomessa.Tai jos ei nyt aivan elävistä kaloista,niin kuitenkin tuoreesta vastapyydetystä kalasta???yksityistilaisuus ei vaadi mitään leimattua tuotetta,, lihaa eikä myöskään kalaa, tietenki se pitää osata käsitellä ... jota ilmeisesti jotku ei osaa alkuunkaan vaikka toimivat alalla,,
- paskapuhetta tuosta leimaamattomasta lihasta,, mitekähän kävisi kaikkien seurojen hirvipeijasten jos noihin väärin väiitäjien mielipiteisiin uskottaisiin.. säännöt on toiset onneksi. - Tyytyväinen asiakas
20+33 kirjoitti:
yksityistilaisuus ei vaadi mitään leimattua tuotetta,, lihaa eikä myöskään kalaa, tietenki se pitää osata käsitellä ... jota ilmeisesti jotku ei osaa alkuunkaan vaikka toimivat alalla,,
- paskapuhetta tuosta leimaamattomasta lihasta,, mitekähän kävisi kaikkien seurojen hirvipeijasten jos noihin väärin väiitäjien mielipiteisiin uskottaisiin.. säännöt on toiset onneksi.Semmoisessa tilassa, missä valmistetaan ruokaa muillekkin ja muulloinki kuin yksityistilaisuuteen on toimittava omavalvontasuunnitelman mukaisesti ja se edellyttää toimia hygienia määräysten mukaisesti. Enpä jaksa uskoa, että siellä hirvipeijaisissa on omavalvontasuunnitelmia!Eikä kaikisti se hygienia puolikaan ole kohillansa! Tuskin tällä asialla on mitään tekemistä osaamattomuuden kanssa. Käyn päivittäin syömässä kyseisessä lounaspaikassa ja ruoka on aina ollut erittäin maistuvaa. Jatkakaa samaan malliin tytöt.Eihän nämä tekstit ole kun katkerien ja kateellisten ihmisten panettelua!!!
- tyytymätön selitys
Tyytyväinen asiakas kirjoitti:
Semmoisessa tilassa, missä valmistetaan ruokaa muillekkin ja muulloinki kuin yksityistilaisuuteen on toimittava omavalvontasuunnitelman mukaisesti ja se edellyttää toimia hygienia määräysten mukaisesti. Enpä jaksa uskoa, että siellä hirvipeijaisissa on omavalvontasuunnitelmia!Eikä kaikisti se hygienia puolikaan ole kohillansa! Tuskin tällä asialla on mitään tekemistä osaamattomuuden kanssa. Käyn päivittäin syömässä kyseisessä lounaspaikassa ja ruoka on aina ollut erittäin maistuvaa. Jatkakaa samaan malliin tytöt.Eihän nämä tekstit ole kun katkerien ja kateellisten ihmisten panettelua!!!
Jankkaajat;Eikö sitä tuoretta hirvenlihaa pystytty laittamaan asianmukaisesti leikattuna ja hygieniamääräysten edellyttämällä tavalla muistotilaisuuteen?Missä omavalvontasuunnitelma petti?Eipäs nyt puututa muihin peijaisiin,vaan pysytään aloitetun asian kimpussa ja toimitetuissa metsästysseuran lahjoituslihoissa ja ratkaisua odotan siitä-missä kylmäketju petti?
- määkivaan
Tyytyväinen asiakas kirjoitti:
Semmoisessa tilassa, missä valmistetaan ruokaa muillekkin ja muulloinki kuin yksityistilaisuuteen on toimittava omavalvontasuunnitelman mukaisesti ja se edellyttää toimia hygienia määräysten mukaisesti. Enpä jaksa uskoa, että siellä hirvipeijaisissa on omavalvontasuunnitelmia!Eikä kaikisti se hygienia puolikaan ole kohillansa! Tuskin tällä asialla on mitään tekemistä osaamattomuuden kanssa. Käyn päivittäin syömässä kyseisessä lounaspaikassa ja ruoka on aina ollut erittäin maistuvaa. Jatkakaa samaan malliin tytöt.Eihän nämä tekstit ole kun katkerien ja kateellisten ihmisten panettelua!!!
Voi itku, ku söin hyvää sammakonkoipee tuntsalla... :)
miksi pitää lyödä lyötyä?
"Eihän nämä tekstit ole kuin katkerien ja kateellisten ihmisten panettelua"
Ällös sitten panettele! Tee työtä, jolla on tarkoitus! :):) - Tyydyttääkö
tyytymätön selitys kirjoitti:
Jankkaajat;Eikö sitä tuoretta hirvenlihaa pystytty laittamaan asianmukaisesti leikattuna ja hygieniamääräysten edellyttämällä tavalla muistotilaisuuteen?Missä omavalvontasuunnitelma petti?Eipäs nyt puututa muihin peijaisiin,vaan pysytään aloitetun asian kimpussa ja toimitetuissa metsästysseuran lahjoituslihoissa ja ratkaisua odotan siitä-missä kylmäketju petti?
Sitä kannattee varmaan mennä kysymään metästysseuran lihan lahjottajalta. Tai ruokapaikan pitäjiltä miksi eivät suostuneet laittamaan kyseisiä lihoja. Taisivat olla väärin käsiteltyjä, lämpymässä ilimassa roikotettuja, haisevia vanahan kaakin lihoja kuka hullussa niihin sillon koskee.Roskapönttöön ne semmoset joutaa, eikä haittaa vaikka tulee vähän ympäristö päästöjä. Tässä kaupungissa on paljon enemmän ympäristölle haitallisia päästöjä ko muutamat vanahan kaakin lihat!
- h2o-linjalla
Tyydyttääkö kirjoitti:
Sitä kannattee varmaan mennä kysymään metästysseuran lihan lahjottajalta. Tai ruokapaikan pitäjiltä miksi eivät suostuneet laittamaan kyseisiä lihoja. Taisivat olla väärin käsiteltyjä, lämpymässä ilimassa roikotettuja, haisevia vanahan kaakin lihoja kuka hullussa niihin sillon koskee.Roskapönttöön ne semmoset joutaa, eikä haittaa vaikka tulee vähän ympäristö päästöjä. Tässä kaupungissa on paljon enemmän ympäristölle haitallisia päästöjä ko muutamat vanahan kaakin lihat!
Juu juu,kyllähän Kemijärvellä saa jonkunlaisen leiman ottahan tai muuhun paikkaan kaikki yrittäjät jossakin vaiheessa.
Salacombin(Elisan talvipuutarha) yrittäjät ovat nyt saaneet tietynlaisen leimansa lihankäsittelytaidoistaan yleisöarviona.
Tekipä yrittäjät mitä tahansa selittääkseen asiaa niin leima vaan on nyt tosiasia ja jatkoksi jää sitten seurata,miten he onnistuvat lihoja käsittelemään.
Tämä leimautumishomma on tuoreille yrittäjille ehkä ensimmäinen koitos taistella paikallisia mieltymyksiä lakihygienian nimissä vastaan ja saada itsensä ymmärretyksi ja toimintatapnsa myös.
Kadehtijoita ja katkeria kyttääjiä on joka paikassa,jotka hakevat kaiken negatiivisen kokoon.Yrittäpolulla saa kestää kaiken loskan aina eläkepäiviin asti-kokemusta on. - leima(ttu)
h2o-linjalla kirjoitti:
Juu juu,kyllähän Kemijärvellä saa jonkunlaisen leiman ottahan tai muuhun paikkaan kaikki yrittäjät jossakin vaiheessa.
Salacombin(Elisan talvipuutarha) yrittäjät ovat nyt saaneet tietynlaisen leimansa lihankäsittelytaidoistaan yleisöarviona.
Tekipä yrittäjät mitä tahansa selittääkseen asiaa niin leima vaan on nyt tosiasia ja jatkoksi jää sitten seurata,miten he onnistuvat lihoja käsittelemään.
Tämä leimautumishomma on tuoreille yrittäjille ehkä ensimmäinen koitos taistella paikallisia mieltymyksiä lakihygienian nimissä vastaan ja saada itsensä ymmärretyksi ja toimintatapnsa myös.
Kadehtijoita ja katkeria kyttääjiä on joka paikassa,jotka hakevat kaiken negatiivisen kokoon.Yrittäpolulla saa kestää kaiken loskan aina eläkepäiviin asti-kokemusta on.kemijärvellähän saa leiman pelkästä kävely tyylistä. onko tämä sitten hyvä leima vai huono leima? kun on tehty ruoka porosta, eikä hirvestä jonka lihaa ei voi käyttää. onko lihat ollut sitten huonoja. kuka tietää. varmaankin omaiset ja yrittäjät tietävät. Tuleeko tästä nyt sitten huonoa leimaa yrityksen maineelle, koska on vaihdettu raaka-aineita hirvestä poroon. vai olisiko tullut enempi miinusta jos olisivat tehneet ruuan huonosta lihasta? tuliko sika säkissä? vai miksi piti vaihtaa raaka-ainetta.
itse olen ollut kyseisen firman juhlissa. olen ollut tyytyväinen sapuskaan. itse ajattalen että kyseiset kirjoitukset ovat asiallisia enempi tai vähempi. minusta tämä materiaalin muuttaminen on sitä hyvää leimaa, koska liha on ollut kelpaamatonta on saatu tilalle toista yhtä laadukasta, ehkä laadukkaampaa lihaa. kuka tykkää hirvestä kuka porosta. itse pidän molemmista lihoista, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä. jokaisella on omat mieltymyksensä. hyvin järjestelty yrittäjiltä vaihto yhtä laadukkaaseen lihaan. hyvä tytöt hienosti improvisoitu laadusta tinkimättä - kalppinokka
leima(ttu) kirjoitti:
kemijärvellähän saa leiman pelkästä kävely tyylistä. onko tämä sitten hyvä leima vai huono leima? kun on tehty ruoka porosta, eikä hirvestä jonka lihaa ei voi käyttää. onko lihat ollut sitten huonoja. kuka tietää. varmaankin omaiset ja yrittäjät tietävät. Tuleeko tästä nyt sitten huonoa leimaa yrityksen maineelle, koska on vaihdettu raaka-aineita hirvestä poroon. vai olisiko tullut enempi miinusta jos olisivat tehneet ruuan huonosta lihasta? tuliko sika säkissä? vai miksi piti vaihtaa raaka-ainetta.
itse olen ollut kyseisen firman juhlissa. olen ollut tyytyväinen sapuskaan. itse ajattalen että kyseiset kirjoitukset ovat asiallisia enempi tai vähempi. minusta tämä materiaalin muuttaminen on sitä hyvää leimaa, koska liha on ollut kelpaamatonta on saatu tilalle toista yhtä laadukasta, ehkä laadukkaampaa lihaa. kuka tykkää hirvestä kuka porosta. itse pidän molemmista lihoista, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä. jokaisella on omat mieltymyksensä. hyvin järjestelty yrittäjiltä vaihto yhtä laadukkaaseen lihaan. hyvä tytöt hienosti improvisoitu laadusta tinkimättäEn ota kantaa salagompin pitoihin,mutta sen ilmaisen,että eihän hirvenliha ole samassa kategoriassa poronlihan kanssa.
Hirvihän on jutuissakin jo salakaatoroskatuote,ja poroahan et nappaa noin vain-se on jonkun omistamaa lihaa ja merkattuna poron korvaan.
Hirvi on vapaata riistaa ja liha hätävaraa....paremman puutteessa.
Hyi hirvenliha,inhottavaa ja halpaa(hirvenliha 10e/kg ja poronpaisti lähes 30e/kg).
Tästäpä repikää sitten ATERIAN ARVOKKUUS.Tätä össöähän on jaettu vuosikymmenet peijaisissa milloin kypsänä ja vähemmän kypsänä. - hirvas-hirvi
määkivaan kirjoitti:
Voi itku, ku söin hyvää sammakonkoipee tuntsalla... :)
miksi pitää lyödä lyötyä?
"Eihän nämä tekstit ole kuin katkerien ja kateellisten ihmisten panettelua"
Ällös sitten panettele! Tee työtä, jolla on tarkoitus! :):)No perskule kilpailijahan vois alkaa mainostaan "käristystä asiakkaan omasta lihasta".
Ja kauppa kävis. - Valitan!
hirvas-hirvi kirjoitti:
No perskule kilpailijahan vois alkaa mainostaan "käristystä asiakkaan omasta lihasta".
Ja kauppa kävis.En tunne vainajaa, en pitopalvelua, en tapausta, mutta luulen, että tärkeintä on vainajan tahto päästä lepoon.
- Itse L.Portti
hirvas-hirvi kirjoitti:
No perskule kilpailijahan vois alkaa mainostaan "käristystä asiakkaan omasta lihasta".
Ja kauppa kävis.EI,EI...vaikka kuinka toivoisit omia lihojasi nautittavan pitopalvelussa tai tilausravintolassa,niin siinä erehdyt!
Kenenkään kilpailijankaan etu ei ole riskeerata hygienialla ja muilla asetusten vastaisilla tempuilla,tässä ollaan kyllä solidaarisia Heralammen yritystalon pitopalvelulle. - hirviä
kalppinokka kirjoitti:
En ota kantaa salagompin pitoihin,mutta sen ilmaisen,että eihän hirvenliha ole samassa kategoriassa poronlihan kanssa.
Hirvihän on jutuissakin jo salakaatoroskatuote,ja poroahan et nappaa noin vain-se on jonkun omistamaa lihaa ja merkattuna poron korvaan.
Hirvi on vapaata riistaa ja liha hätävaraa....paremman puutteessa.
Hyi hirvenliha,inhottavaa ja halpaa(hirvenliha 10e/kg ja poronpaisti lähes 30e/kg).
Tästäpä repikää sitten ATERIAN ARVOKKUUS.Tätä össöähän on jaettu vuosikymmenet peijaisissa milloin kypsänä ja vähemmän kypsänä.Helikopterilla aitaan teurastettavaksi ajetun poron liha on ihmisravinnoksi kelpaamatonta. Tienvarsia nuollen ja kaikenlaista etelän jäkälää syöden poro myrkyttyy niin, että liha haisee paskalle jo keitettäessä.
- oi voi
Itse L.Portti kirjoitti:
EI,EI...vaikka kuinka toivoisit omia lihojasi nautittavan pitopalvelussa tai tilausravintolassa,niin siinä erehdyt!
Kenenkään kilpailijankaan etu ei ole riskeerata hygienialla ja muilla asetusten vastaisilla tempuilla,tässä ollaan kyllä solidaarisia Heralammen yritystalon pitopalvelulle.kyllä omien tarvikkeiden , myös lihojen käyttö on mahdollista. on pidetty peijaiset omista lihoista mm koilliskunnassa, on pidetty hautajaiset mm seurakuntatalolla, jossa toimijana oli kemijärveläinen suosittu yrittäjä, on pidetty monia " pirskeitä" omilla lihoilla ja kaloilla ravintolassa, joten haista.......
- orpana poek
oi voi kirjoitti:
kyllä omien tarvikkeiden , myös lihojen käyttö on mahdollista. on pidetty peijaiset omista lihoista mm koilliskunnassa, on pidetty hautajaiset mm seurakuntatalolla, jossa toimijana oli kemijärveläinen suosittu yrittäjä, on pidetty monia " pirskeitä" omilla lihoilla ja kaloilla ravintolassa, joten haista.......
koilliskunnassa, musta sä nyt turhaan säätelet sillä himmentimellä
keskustelijoiden älynväläyksiä.
Jos kokki tekee ihmeitä, eli taikoo omista hapansilakoista porukalle
syömistä, niin siitä vaan. Hittojako kelleen kuuluu, jos oman kompostin syönki????
:D - pyttipannun ystävä
orpana poek kirjoitti:
koilliskunnassa, musta sä nyt turhaan säätelet sillä himmentimellä
keskustelijoiden älynväläyksiä.
Jos kokki tekee ihmeitä, eli taikoo omista hapansilakoista porukalle
syömistä, niin siitä vaan. Hittojako kelleen kuuluu, jos oman kompostin syönki????
:DMenkää vain sinne salgombille "rätäämään" ja ottakaa selvää,miksi lihaa ei osata leikata!
- allun tuttu
pyttipannun ystävä kirjoitti:
Menkää vain sinne salgombille "rätäämään" ja ottakaa selvää,miksi lihaa ei osata leikata!
Kaikkihan me muistamme sparista allun sieltä lihatiskin takaa.
Nyt näyttäs olevan töitä,kuka tietää-missä allu leikkaa lihaa? - orpana poek
pyttipannun ystävä kirjoitti:
Menkää vain sinne salgombille "rätäämään" ja ottakaa selvää,miksi lihaa ei osata leikata!
mennään vaan
http://www.youtube.com/watch?v=-up0_Pn5Gf8 - leimanleima
orpana poek kirjoitti:
mennään vaan
http://www.youtube.com/watch?v=-up0_Pn5Gf8hirvi on isänpäivänä kievarissa....leimattuna?
- jänistääkö hirvenlih
leimanleima kirjoitti:
hirvi on isänpäivänä kievarissa....leimattuna?
eivät osaa vieläkään salgompilla leikata hirven lihaa vaikka on ollut viikko aikaa treenata tytöillä.
- drzsfyrty
jänistääkö hirvenlih kirjoitti:
eivät osaa vieläkään salgompilla leikata hirven lihaa vaikka on ollut viikko aikaa treenata tytöillä.
leikkaajilla menee kato rakennekynnet mutkille.
- jjkklllio
hirviä kirjoitti:
Helikopterilla aitaan teurastettavaksi ajetun poron liha on ihmisravinnoksi kelpaamatonta. Tienvarsia nuollen ja kaikenlaista etelän jäkälää syöden poro myrkyttyy niin, että liha haisee paskalle jo keitettäessä.
tässä tuonnottain tuli ratiossa juttu,haastateltiin ylälapin poromiestä joka totesi et.ei poronliha enää maistu samalle kuin silloin ennen.syötetään kaiken laiset rehut ja aiv:eetniin eihänse ole kumma jos alakaa lihaki maistuu aiv:lle.HYI SAATANA.
- omat eväät.
drzsfyrty kirjoitti:
leikkaajilla menee kato rakennekynnet mutkille.
Heittäkää helvettiin tuo parjaaminen ja järjestäkää itse juhlanne, tarjottavanne! Pystyttekö samaan? Kyllä tytöt osaa leipoa ja keittää ja tarjottavat on kaunista katseltavaa ja hyvää syötävää. Tilojahan on vuokrattavana, eikun rätäämään eväät ja kakut. Tulos on mikä on.
- näläkänen 2007
omat eväät. kirjoitti:
Heittäkää helvettiin tuo parjaaminen ja järjestäkää itse juhlanne, tarjottavanne! Pystyttekö samaan? Kyllä tytöt osaa leipoa ja keittää ja tarjottavat on kaunista katseltavaa ja hyvää syötävää. Tilojahan on vuokrattavana, eikun rätäämään eväät ja kakut. Tulos on mikä on.
satuin kerran pohjanpirtinpäähän ja pizzaa teki mieli.
Sain listan ja tilasin.
Kului hiukka aikaa kun puhelin soi ja tarjoilija,joka toimi pizzakokkina vastasi puhelimeen ja kertoi,että ei täällä nyt kovin kiirettä ole,rätään tässä pari pizzaa...
tais olla joku javaruslainen se tarjoilijatar - kemijärven yllä
näläkänen 2007 kirjoitti:
satuin kerran pohjanpirtinpäähän ja pizzaa teki mieli.
Sain listan ja tilasin.
Kului hiukka aikaa kun puhelin soi ja tarjoilija,joka toimi pizzakokkina vastasi puhelimeen ja kertoi,että ei täällä nyt kovin kiirettä ole,rätään tässä pari pizzaa...
tais olla joku javaruslainen se tarjoilijataroli aihe sitten mikä tahansa, musta leima lyödään kemijärven ylle.
ihmisen saattaminen viimeiselle matkalleen - sekin riepotellaan kemijärvellä täysin järjen ja inhimillisyyden vastaisesti.
en kommentoi pitopalven/omaisten väleihin/en ruokaan/sen laatuun
tämä oli minusta huippu kemijärven ja sen asukkaiden/vainajankin mustamaalaukselle
tyhjennetään kemijärvi täysin näistä jankkaajista. menköön he paremmille metsästysmaille. kyllähän meillä tyytyväisillä olisi sitten makeat paikat asua ja elää paikkakunnalla. kehua retostella, kuinka meillä menee hyvin-kuinka on hauskaa-turvallista. - kaakoko
allun tuttu kirjoitti:
Kaikkihan me muistamme sparista allun sieltä lihatiskin takaa.
Nyt näyttäs olevan töitä,kuka tietää-missä allu leikkaa lihaa?koivupekan kaupassa (Polar Wild)
- luutonpaisti
kaakoko kirjoitti:
koivupekan kaupassa (Polar Wild)
Laita Allu jurnuttajille lihankäsittelykurssi salgombin tyttöjen kanssa pystyyn,niin loppuu ainakin yksi huoli pitopalveluista!
- koivupekka
luutonpaisti kirjoitti:
Laita Allu jurnuttajille lihankäsittelykurssi salgombin tyttöjen kanssa pystyyn,niin loppuu ainakin yksi huoli pitopalveluista!
joo,olis syytä halkaista lihaa oikein...onko kyseessä aamu,ilta vai yökurssi?Milloin allu joutaa työstään?
Toisekseen ihan oikeesti;hakekaa ne lihat vaikka suoraan sieltä PolarrWillistä! - Ruoka ja palvelu OK
jänistääkö hirvenlih kirjoitti:
eivät osaa vieläkään salgompilla leikata hirven lihaa vaikka on ollut viikko aikaa treenata tytöillä.
Kyllä siellä osataan leikata lihat, hyvää ja maukasta ruokaa on ollut. Kattaukset ovat olleet erittäin kauniita, naurettavaa panettelua, oliskohan kateutta???
- ...
jänistääkö hirvenlih kirjoitti:
eivät osaa vieläkään salgompilla leikata hirven lihaa vaikka on ollut viikko aikaa treenata tytöillä.
Kyllä kiinnostais nähdä näiden valittajien omat taidot! :) Näkee kyllä minkä tasosta porukkaa tässä kylässä asuu. En ole kertaakaan huonoa ruokaa kyseisestä pitopalvelusta saanut ja olen sentään 20v näitä pöperöitä syönyt ;) MEIDÄN ÄITI TEKEE TEIDÄN ÄITIEN RUUAT!!!!!!
- pervo itekki
... kirjoitti:
Kyllä kiinnostais nähdä näiden valittajien omat taidot! :) Näkee kyllä minkä tasosta porukkaa tässä kylässä asuu. En ole kertaakaan huonoa ruokaa kyseisestä pitopalvelusta saanut ja olen sentään 20v näitä pöperöitä syönyt ;) MEIDÄN ÄITI TEKEE TEIDÄN ÄITIEN RUUAT!!!!!!
ja --likit räksyttää !!
- Ei puutarhuri
pervo itekki kirjoitti:
ja --likit räksyttää !!
likit eivät voi olla joka asiaan syyllisiä,päinvastoin yhteistyökumppaneita,monta asiakasta hommanneet Salcompin Pitopalvelulle
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1575960
- 1145545
Olen miettinyt kauan
miten reagoisin, kun näen sinut taas. Ehkä ladannut tuohon hetkeen liikaa odotuksia. Ja sitten kun lopulta olit siinä, h465237Vanhempi mies
Jos yritän ajatella sinut pois sydämestäni, ikävä ja surullinen kaipuu tulee kaksin verroin kovempana. Olit mun unessa323235- 552789
Ostiko maailma sinut minulta?
Kun et enää resonoi kuin ennen. Kun et enää ihmetellen katso ympärillesi ja pohdi mitä mäen takana on? Ymmärrän ja tue252601- 432290
- 232090
Minne sä aina välillä joudut
Kun pitää hakemalla hakea sut sieltä ja sitten oot hetken aikaa esillä kunnes taas menet piiloon, en ymmärrä 🤔❤️ Oot ta131900On niin vaikea olla lähelläsi
En saa ottaa kädestäsi kiinni, en saa halata. En saa silittää hiuksiasi. Enkä saa sinua koskaan omakseni. ☔ Miehelle na151811