ripsienpidennys tarvikkeet netistä?

haaveilija234

onko kukaan täällä tilannut ripsienpidennykseen ripset ja liiman netistä? olen yrittänyt kattoa, mutta joka paikassa tuntuu olevan tuotteet myynnissä vain yrityksille. onko kukaan tilannut yksityishenkilönä? miten laittaminen itse onnistui ?

23

9778

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,m,

      Meinasitko itse laittaa itsellesi?

    • Riikka83

      minä käytän tätä sivustoa: www.minuripsmed.ee

      Erittäin hyvät ja halvat tuotteet!

    • jonkiv

      voin suositella tuota minuripsmed sivustoa! itse tilaan kaikki tuotteet tuolta, ellen pääse käymään henk.kohtaisesti tallinnassa kyseisessä liikkeessä!

    • snipsu

      Moikka! Itse ajattelin tilata ripsienpidennystuotteet ebaysta, hakusanalla lash extension löytyy paljon tuotteita mutta semmoset paketit mitkä maksaa jotain 14 puntaa ei ehkä oo hirveen luotettavia joten tilaan tuotteet erikseen vähän luotettavammalta myyjältä.. Itselle saa tehtyä ehkä semmosella ebaystä saatavalla a-tason liimalla jossa ripsien luvataan pysyvän viikosta neljään viikkoon, koska voimakkaammilla liimoilla ei itselleen kannata tehdä sillä liimaa ei missään nimessä saisi mennä silmään tai iholle (eli jos haluaa pysyvämmät ripset ja vahvempaa liimaa niin pitää olla joku kaveri joka tekee, ja senkin kannattaa ensin harjoitella monta kertaa tuolla a tason liimalla! ) mutta tuon a tason liiman ei pitäisi olla kovin ärsyttävää vaikka vahvaa kemikaaliahan sekin varmaan on. Youtubesta löytyy hyviä videoita tuohon ripsien tekemiseen hakusanoilla lash extension tai eyelashextension, ja seuraavat tavarat kannattaisi melkein ainakin olla kun ripset tekee: 2xpinsetit, suorat ja semmoiset kurvipinsetit, eripituisia ripsiä, liima, suojat silmien alle ja semmoinen ilmakuivattaja. Myös liimanpoistaja on hyvä olla valmiina jos jotain menee pieleen..

      Toivottavasti oli apua =)

    • miettikää

      Älkää alkako tekemään ripsien pidennyksiä ilman osaavan ammattilaisen koulutusta! Voitte aiheuttaa silmiin pysyviä vaurioita ja altistaa allergioille! Lisäksi liimoja on laidasta laitaan ja kaikki myytävät liimat eivät ole suomessa edes hyväksyttyjä.

    • ripset1

      LashLovers ripsienpidennystarvikkeet on huippuja ja todella edullisia verrattuna muihin suomessa.. ja ystävällisesti auttaavat kaikissa kysymyksissä. Mutta siis et saa tilattua niitä ilman minkäänlaista koulutusta mikä on aivan oikein.

    • babette
    • Ripset2

      Www.bhcosmetics.fi voin suositella sitä sivua!!! Nopea toimitus ja hyvät hinnat!!!

    • asiakas84

      www.ladymoonlight.fi myy saman valmistan kuin minuripsmed mutta tulee suomesta ja saa noutaakin hki. myös hyvä liima heillä. suosittelen :)

      • viroviro

        miksi maksaa jollekin vielä väliin kun voi tilata suoraan sieltäkin?


    • ammattilainen1

      Älkää hyvät ihmiset vaarantako näköänne laittamalla ripsiä kavereillanne, jotka eivät ole käyneet koulutusta!! Ja ebaysta nyt saa aivan mitä vaan, kuituja valmistetaan vaikka mistä kovista muoveista epähygieenisissä oloissa. Jos saat paketin viidellä eurolla niin hiukan epäilyttää, ei niitä kukaan tappiolla myy. LashLoversilta olen minäkin aina saanut vastaukset kysymyksiini ja todella hyvät tuotteet. Ja on vertailupintaa, koska olen käynyt xtreme-lashes koulutuksen. Kannattaa muutenkin perehtyä asiaan, ripsien asentaminen ei ole ihan youtubesta opittavissa: www.lashlovers.fi

    • ripset2

      www.bhcosmetics.fi tilaan kaikki tuotteet sieltä ja nyt alkoi syys ale ja toimitus on ilmaista !!

    • selvä homma

      toi bh cosmetics vaikuttaa myyvän täysin samoja tuotteita kuin viron minuripsmed. mutta kalliimmalla tietenkin. etiketit vaan on vaihdettu.

    • RipsiRiitta

      www.sugamami.com Mä tilasin tuolta, ja oli nopea toimitus ja varsinkin hinnat kohdillaan!! Tuotteet voi kuulemma myös noutaa tikkurilan liikkeestä..
      Ainiin, ja se liima pysyy tosi hyvin :)

      • MinnaL28

        Vaikuttaa ihan ok kaupalta, hinnat kohdillaan ja toivottavasti valikoima lisääntyy...


    • onnellinen18

      Minä löysin Helsingin kampista, ruoholahdenkatu 10 kauneushoitolasta kaupan jossa myydään "Marabella" ripsienpidennys tuotteita. Hoitolan nimi oli muistaakseni Kaunis Marabella. Heillä on tosi iso valikoima kaikenlaista. Ripsiä todellakin iso valikoima ja sit sain sieltä ihanan rasian jossa oli timantit jo valmiiksi ripsiin liimattu :) . Edulliset hinnat ja tosi hyvänlaatuiset ripset ja nopeasti kuivuva liima!. Minusta ne on aika paljon samaa mitä minuripsmed.ee myy. Onneksi ei enää tarvitse tilata ja odotella vaan saan nopeasti tarvittavat tavarat haettua sieltä! Suosittelen!! Löysin ne facebookista ja niiden tuotteet jos tästä on apua... naputtele facebookiin Marabella...

    • 3-14

      liima kirvelee silmään todella paljon ja on vaarallista jos pidennykseen tarkoitettua liimaa tai edes niitä liimahuuruja joita sen kuivuessa tulee joutuu silmään. se ei ole samaa tavaraa kuin kaupoissa irtotupsujen kanssa myytävät liimat. en todellakaan suosittele amatöörikäyttöön!! tällä niitä vihaisia lääkäreitä sun muita saadaan aukomaan päätään että ripsipidennys vaarallista kun taitamattomat tekevät!

    • Sini 92

      Oon niiiin samaa mieltä edellisen kans tost liimahommasta!
      Ite tilasin ennen virost, mut nyt suosin suomalaista. Tilasin siit sugamami kaupast ja oli hyvää liimaa ja edullista!!! Muist en tiiä...

    • Suosittelen

      www.marabella.fi

    • Ninnukka

      Löysin facebookista mainoksen kautta tuon Sugamami gluen; Ultra super taisi olla nimi...ainakin siinä oli vihreä korkki.
      Se tarttuu kiinni heti eikä tule mitään hajua edes. Asiakkailla pysynyt todella hyvin. Ainakin siis minä ja kollegani tilataan jatkossa kaikki tuolta.

    • Miru

      Sugamami.com , laadukasta ja nopea toimitus joten voin suositella.
      Tilattiin ensin myös Tallinnasta mutta...

    • simpukka99

      Huuto.net:ssä on ainakin myynnissä ripsienpidennyssetti

    • Honey1133

      www.crystaldreamlashes.fi Olen tilannut sieltä. Hyvät hinnat ja tuotteet,nopea toimitus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe