Millainen on hyvä karaokejuontaja?

Laululintu90

Siinähän se tulikin. Ihan itselle vinkkejä kaipaisin.

17

2926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .-,.,.-

      Siinähän se tulikin.

      • herraosturt

        koomikko sana pois. Stand up täytyy osata olla.
        Monet eivät hyväksy juontajiksi mitään pellejä.
        Asiallinen ja rehti niin kaikki sujuu, huumoria tietenkään unohtamatta jos se liittyy asiaan.
        Kaikki ylimääräinen sepustus pois juonnoista, niitä ei jaksa kauan kuunnella.


    • Amis_rules

      naine tietenkii, ja hyvät bosat, ja avonainen paita, laskee kaverit aina eka laulaan ja antaa illal mulle p***uu!
      ei tarvii tietää musiikist eikä säädöist mitää kuhan näyttää vaa hyvält ja jakaa p***uu..ja on hyvän näkönen.. käyttää suurimman ajan mua viihdyttäen eikä huomioi muita... ei oo tehny karaoke hommii enepää ku pari iltaa six ettei kuulostais nii kyllästyneelt kuin alal pitempää olleet ,,, ja antaa myös kaverille sitä p***uu

    • Joka tietää jotain muusiikista/karaokesta.

    • ---------

      Ystävällinen! Vaikka joku laulaisikin huonosti, niin juontaja ei mitenkään nolaisi häntä kommenteillaan tai vihjailisi siihen suuntaan edes äänensävyllään, että ei pitänyt tulkinnasta. Neutraalisti toteaisi, että "Siinä Arja esitti kappaleen Ihmisten edessä", ei mitään vineemistä, kuten: "Köh, köh... tuota... siinäpä oli Arjalta öö... mielenkiintoinen tulkinta *tukahdutettua naurua*" Hyviä laulajia voi sitten vaikka kehuakin, mutta ikinä ei sais huonoudesta mainita, jos toinen yrittää laulaa tosissaan.

    • Nbd

      Kyselet nyt ihan väärässä paikassa tuollaista asiaa. Ei suomi24:n keskusteluissa ole koskaan mainittu ensimmäistäkään hyvää karaokejuontajaa, vaan haukuttu tasapuolisesti kaikki paikalla olevat tahi olemattomat alimpaan helvettiin.

      Mitäpä jos kävisit lähiseutusi karaokepaikoissa katselemassa, jos siellä sattuis jossain olemaan hyvä juontaja, ja ottaisit mallia.

    • oke... .

      Karaoke juontaja tulisi osata säätää musiikin nopeus laulajaa vastaavaksi...
      esim monet piisit soi melkosella vauhdilla ja laulusta tulee kiireen sävyttävää kimitystä.

      Että hiukan juontamistaitoja ja sitte toi äänilaitteiston säätöjen osaaminen.
      Ei sen kummempaa.

      Niin ja, tietysti vuorojen jakaminen kaikille tasapuolisesti

      • Palikka6

        Valitettavasti karaokelaitteista puuttuu hidastus ja nopeutusnäppylä , sekä kännisuodatin!
        tietääkseni ainoastaan joissakin super CD G järjestelmissä on ko. ominaisuus.


    • Iso tila, missä vaihtuva asiakaskunta vaatii erilaista juontajaa, kuin tuttu paikallinen. Sekin, jos asiakas voi tarvittaessa pyytää karaokejuontajaa auttamaan joidenkin sellaisten kappaleiden laulamisessa, mitä ei esimerkiksi aiemmin ole laulanut ja pelkää että koko kappale voisi mennä pieleen. Sellaisen juontajan ollessa kyseessä uskaltaa yrittää oudompienkin kappaleiden laulamista eikä jämähtää ainoastaan niihin muutamaan kappaleeseen jotka tietää osaavansa. On paljon rakentavampaa yrittää lauleskella uusia kappaleita, kuin vaan pitäytyä jossakin tietyssä.

    • maunahaukka-88

      Tumma tulinen, karvainen ja iso kul**inen TIETENKIN! :)

      • tietoalisää

        Millainen on hyvä karaokejuontaja? :)

        Karaokejuontajan tulisi muistaa olevansa palveluammatissa joten tottakai hyvä käytös, tasapuolisuus jne. ovat itsestään selviä.

        Juontajan ei mielestäni välttämättä tarvitse osata laulaa kunhan juttu luistaa ja on nimenomaan sitä huumoria ja osaa nauraa myös itselleen.

        Reipas, ei puhu liikaa, ei tuo itseään esille liikaa, ei säikähdä sama mitä juttua tulee, osaa kääntää asioita huumorilla positiiviseksi.

        Mitä mieltä olette itse? Mitä juontajan tulisi osata? Entä karaoke laitteiden tarkempi käytön osaaminen? Kuinka paljon annatte anteeksi vetäjällä?


    • Vanha Vetäjä

      Jokainen juontaja on erilainen, ollaanhan me ihmisetkin omia yksilöitä. Onneksi näin on, jokainen tekee hommaa tyylillään. Olen nähnyt tapauksia, jotka ovat aivan mahtavia miksaamaan saundit kohdilleen, mutta juontaminen on tervanjuontia ja sitten on taas sellaisia, jotka osaavat kyllä keventää iltaa tarinoilla, mutta miksaamisessa on pahoja aukkoja. Väliin tulee eteen egoilijoita, joille oma ääni on se ykkösprioriteetti siellä tutussa kulmakuppilassa ja toisinaan on pieniä hiirukoita laitteiden takana. Mutta kaikenkaikkiaan kun tuo homma ei aina ole niitä helpoimpia (mietitään nyt: kymmenet enemmän ja vähemmän humalaiset selittämässä sitä-sun-tätä ja jotkut jopa käyvät lähes päälle jne.) niin nostan hattua jokaiselle, kuka näitä keikkoja lähtee tekemään.

      Ja jos jonkun paikan vetäjän tyyli ei miellytä, niin ei muuta kuin suunta seuraavaan baariin. Varmasti jokaiselle löytyy sellainen vetäjä, kenen
      juontamista ja miksaamista haluaa kuunnella ja missä tykkää laulaa.

      Laulelemisiin.

    • Kevään l-lintunen

      Näin on Vanha Vetäjä ja onhan tosi mielekästäkin käydä erilaisissa ja eri juontajien vetämissä paikoissa. Ei pääse kyllästymään. Minä tykkään käydä laulamassa jo heti alkuillasta, jolloin on vähän porukkaa, eikä vielä niin humalaisia ja pääsee paremmin laulamaankin. Sekin hyvä puoli, että juontajalla on alkuillasta enempi aikaa jokaiselle laulajallekin.
      Nostan hattua kaikille vetäjille, jotka jaksavat kerta toisensa jälkeen vetää iltoja jopa neljään aamuyöstä, jolloin ei tosiaankin taida olla selvästä päästä laulajia.
      Jaksamista ja iloista laulukevättä niin juontajille kuin laulajillekin.

    • vuosista ei jaks kir

      Hyvä juontaja on persoona.Oma sellainen.Hyvä juontaja kuuntelee oppiakseen, eikä ole karaokejumala tiskin takana.
      Hyvä juontaja ei hauku muita juontajia, ei ole kateellinen hyvistä suorituksista, eikä niinollen säädä hyvän laulajan mikrofonia persiilleen.
      Hyvä juontaja heittää läppää, on pitkäpinnainen, nöyrä muttei koira.
      Hyvä juontaja osaa tunnustella fiiliksiä, nostattaa, laulaa välillä itsekkin, ja ei vedä herneitä saamastaan kritiikistä, vaan osaa ottaa siitä kaiken olennaisen, jonka avulla voi kehittyä lisää.
      Hyvä juontaja on muistaa itse valinneensa ammattinsa, ja osaa pitää breikkiä, jos pipo alkaa kiristää.

    • Keikkaa tehny

      Vuosista ei jaksa kir nimimerkki kiteytti kommenttiinsa kaiken olennaisen.

      Oman egon hinkkaaminen on KJ:n virhe nro 1. Tätä esiintyy varsinkin vasta-alkaneilla nuorilla juontajilla.
      Nyrkkisääntö on että jos laulajia on yli 7 ei KJ laula koko iltana kuin korkeintaan pari nostatus biisiä.

      Virhe nro. 2 on se, että KJ luulee olevansa illan pomo. Hän kuvittelee olevansa puikoissa ja määräävänsä mitä lauletaan ja kuka laulaa. VÄÄRÄ LUULO. Asiakkaiden on saatava tasapuolista kohtelua ja jokaisen on päästävä laulamaan vuorollaan. Pieniä vaihtoja toki joutuu tekemään mutta jonon runko pysyy samana. Jos Erkki on tullut paikalle ensimmäisenä hän luonnollisesti laulaa useamman kappaleen kuin klo 23 tullut laulaja. Mutta se klo 23 tullutkaan laulaja ei joudu odottamaan vuoroaan 15-20 min pitempään. Jos on paljon laulajia, uudet kiilaa jonossa EI KUKAAN MUU.

      Säädöistä ollaan montaa mieltä. KJ:n on osattava perussäädöt eikä ääni saa MISSÄÄN TILANTEESSA KIERTÄÄ (ujeltaa korvia vihlovasti). Jos näin tapahtuu EI VIKA TODELLAKAAN OLE LAITTEISSA VAAN SÄÄDÖISSÄ.
      Laitetuntemus on oltava niin hyvä, että tietää missä on vika jos jotain häiriötä tapahtuu. RCA:t, HDMI:t, PA:t jne.... on oltava hanskassa jotta homma ongelmatilanteissa onnistuu.......

      Paras neuvo kuitenkin oli tuo että juontaja MUISTAA ITSE VALINNEENSA AMMATTINSA JA PITÄÄ BREIKKIÄ JOS ALKAA PIPO KIRISTÄÄ!!!

      Ai niin JA MUSIIKISTA TÄYTYY PITÄÄ.... ihan kaikenlaisesta musiikista. Jos yleisö näkee illan aikana, että ahaa tässä meillä "humppajuontaja" tai tämä hemmo on selvästi enämpi hevimiehiä niin juontaja on epäonnistunut hommassaan.
      Hyvä juontaja diggaa niin Steppenwolfia kuin Arja Havakkaa -ja kaikkea siltä väliltä. Joskus saattaa se illan kolmas tulkinta Uralin pihlajasta juontajaa hieman sylettää MUTTA SE KAPPALE ON ESITTÄJÄLLEEN TÄRKEÄ joten KJ:n naama pysyy peruslukemilla. Kaikenlainen mollaaminen on ehdottomasti kielletty.
      Se minkä ihmiset unohtaa on että monelle on TOOODELLA iso kynnys ylipäätänsä mennä laulamaan. Jos sitten osakseen saa ivailua saattaa se kokeilukerta olla siinä.

      Tätä romaania voisi jatkaa loputtomiin

      Loistavia keikkoja kaikille -niin laulajille (jotka sen palkan loppupeleissä juontalle maksaa) kuin Karaokejuontajillekin!

    • Tämmöinen on hyvä

      1. Siistin näköinen, asu, olemus eikä tuoksu hielle.
      2. Tasapuolinen, ei suosi esim kavereitaan.
      3. Laulaa illan aikana yhden kappaleen ellei nin ettei laulajia ole juurikaan.
      4. Hymyilee ja on positiivinen.
      5. Kiittää kaikkia laulajia esityksen jälkeen.
      6. Kesken illan aikana tulleet laulajat laittaa kierroksen loppuun.
      7. On rehti, reipas, raitis ja jämpti.
      8. Säätää säädöt laulajan äänen mukaan hyvin.

      • tämä unohtui

        9. Ja kärsivällinen kestämään humalaisten söhellystä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe