Ilman seksiä, kiitos

soulislove

Nykyään on normaalia ryhtyä pikasuhteisiin ja käyttää muita ihmisiä kertakulutushyödykkeinä, vastaillaan deitti-ilmoihin ja pidetään samaan aikaan "vakipanoja" - homma toimii kuin liukuhihnatehtaalla ja röörit tulee aina rasvattua, jääkö silti sydämeen ja ajatuksiin mitään...?

Kun on sitten totuttu saamaan naisia ja miehiä petiin vähän kuin jauhelihaa alesta, ei mikään enää säväytä - seksistä on tullut banaalia, ei tunnu enää miltään. Tuottaa enää vain tyydytystä pikaisesti. Sitten rampataan seksitautitesteissä ja kaivataan elämään lopulta jotain pysyvää. Silloin otetaan kännykkä käteen ja mennään nimilistaa läpi, soitetaan jollekin entiselle vakipanolle tai eksälle.

Mä en ole elänyt tuon trendin mukaan. Olen tapaillut muutamaa miestä, en ole omannut vakipanoja enkä yhdenyönjuttuja. En pystyisi heittämään seksiä kuin keikkana jollekulle johon en luottaisi ja jota en rakastaisi ja koska seksiä ei ole juurikaan ollut, ei se luontuisi helpolla ja sattuisi.

Mutta tämä on monelle liian ihmeellinen skenaario, ei ole "normaalia" että joku haluaisi odottaa seksin suhteen eikä olisi valmis heittämään seksiä heti alelaariin. Mitä helvettiä edes on rakastelu? Trendinä on että pannaan ja jauhetaan panemisesta.

Olen miettinyt ettei ole niin hullu ajatus ollenkaan, että joku odottaisi esimerkiksi kihloihin asti ennen kuin olisi seksiä. Kun suhde on vakavammalla perustalla ja luottamukset ovat kunnossa, rakkautta ilmoilla ihan kihloihin asti, niin silloin rakastelu on jotakin mikä on ainutlaatuista.

Mietin tässä samalla myös sitä, miten kokemusten näkeminen ja kokeminen on menettänyt postmodernissa maailmassa yksilöytensä, ainutlaatuisuutensa. Kaikki kierrätetään, tuotteistetaan ja näytetään media-poppina. Kukaan ei enää muista mitä on tehdä asiat siten miltä ne tuntuvat eikä uskoa vallitsevia käsityksiä, media-hypetuksia ja ohjeita, miten ollaan pornahtavia. Mitä on enää koskettaa toista sormenpäillä ihoon ja katsoa silmiin, häkeltyä toisen olemassaolosta, kertoa ajatuksista toiselle josta toivoo sielunparia, kun todennäköistä on että olet yksin hölmöine rakkauksine ja ajatuksine - toinen mietti samaan aikaan kuinka eksänsä teki niin ja näin seksissä ja voisitte mennä treffeille sinne yhteen kahvilaan jossa hän oli yhden naisen kanssa. Ehkä et saa herätettyä toista näkemään sinua uutena ihmisenä, ehkä toinen on jo turtunut suhteissaan eikä enää osaa rakastua ainutkertaisesti ja avoimesti.

Ehkä sinä olet marginaalissa.

7

1053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Sieluton-

      Tunsin erään naisen joka ajatteli noin kerran.
      Arvaa mitä hän teki?

      Hän sitten ihastui erääseen mieheen joka oli oikea panopate. Naistenmies, pahinta mahdollista laatua.

      Ei hän ollut kiinnostunut oikeasta "sielullisesta rakkaudesta" vaan siitä että tietty hänen haluamanssa ja himoitsemansas mies tuntisi sielullista rakkautta häntä kohtaan. Hän väitti että hänen rakkautensa oli sielullista vaikka kyseessä oli kuten muillakin naisilla puhdas himo tätä miestä kohtaan.

      Kannattaa aina ensimmäisenä varmistaa ne omat motiivit ja miettiä miksi esimerkiksi tuntee jotain "sielullisuutta" jotakin kohtaan.

      • Sivuhuomautus...

        Sielullisuuden tunteminen tarkoittaa juuri sitä, että siihen liittyy myös himo. Oikeista syistä kumpuava.

        Ns. tunteet ovat täydet jotakuta kohtaan.


    • Aivan kuin omia ajatuksiani, hyvä että myös teidänlaisia naisia on olemassa :)

    • suomi mies

      Olrn ron jäkeen koittanut tapailla naisia ja kun sellaisen olen sitten tavnnut niin nainen on hetki ekalla treffeillä halunnut seksiä ja siihen se sitten on lopahtanut.
      Mun mielestä pitää ensin teffailla ja tutustu antaa tilaa kehittyä side välille ja sitten vasta siihen seksiä.
      Olen ollut näiltä markkinoilta pois n. 12 vuotta ja ajattelen asiat niin kun se aikoinaa ajattelin,
      saatan olla vanhanaikainen mutta mun mielestä se menee seurustelun kautta.

      Yks nainen oli sellaine kiva ja nätti joka kanssa olitiin niin kun pitää tapailtiin ilman seksiä mutta se sitten kerran lohkas et jos sitä panettaa niin on sillä panokavereita ja "homat hoituu"
      ei se sitten enää mua kiinnostanut...

      Hirveen vaikeeta on nelikymppisen miehen vaan löytää uutta naista sen olen huomannut.

      • missBlueOne

        jos nelikymppiselle miehelle on vaikeaa,niin on se vaikeaa naisillekin.
        Mä olen ite sellainen,kuka haluaa tutustua lähemmin ja sit edetä seksiin...mut arvatkaapa vaan kiinnostaako se toista osapuolta.Juu ei kiinnosta.Ainoa mikä kiinnostaa on se ,et milloin pannaan.Tosi kiva alkaa rakentaan mitään semmoselle pohjalle.
        Mut en aio rakentaa,mä pärjään myös yksinäni ja aion olla niin kauan yksin,kunnes löydän sen,joka haluaa minusta enemmän.Välillä ihan ärsyttää,ettei miehet ymmärrä kuin hyvän naisen ne minusta sais..;)
        Mutta mieluummin olen yksin,vaikka sitten loppuelämäni.


      • missBlueOne kirjoitti:

        jos nelikymppiselle miehelle on vaikeaa,niin on se vaikeaa naisillekin.
        Mä olen ite sellainen,kuka haluaa tutustua lähemmin ja sit edetä seksiin...mut arvatkaapa vaan kiinnostaako se toista osapuolta.Juu ei kiinnosta.Ainoa mikä kiinnostaa on se ,et milloin pannaan.Tosi kiva alkaa rakentaan mitään semmoselle pohjalle.
        Mut en aio rakentaa,mä pärjään myös yksinäni ja aion olla niin kauan yksin,kunnes löydän sen,joka haluaa minusta enemmän.Välillä ihan ärsyttää,ettei miehet ymmärrä kuin hyvän naisen ne minusta sais..;)
        Mutta mieluummin olen yksin,vaikka sitten loppuelämäni.

        Niin totta. Olisin voinut itse kirjoittaa tuon. Ja alottajan kirjoitus täyttä asiaa. Olen 32-vuotias nainen ja saan paljon miehiltä huomiota,mutta se seksi taitaa olla aina pääasia. Olen jo menettänyt toivoni löytää sen sielunkumppanin. Ja totuuden nimissä,pakko mainita,että valitettavasti myös naisista löytyy yhä enemmän sellaisia,jotka haluavat vin yhdenyön juttuja. Sääli...


    • N20+

      Onpa mukava etten ole ainoa joka ajattelee vähän samaan tapaan. Itse en ole koskaan harrastanut yhden yön juttuja, oikeastaan koko ajatus kuvottaa minua. Tämän takia minua pidetään epänormaalina, koska nykyään vaan jostain hemmetin syystä kuuluu paneskella kaikkea mikä liikkuu. Itse olen kumminkin vakaasti sitä mieltä, että rakastelu kuuluu parisuhteeseen, ei seksissä ilman rakkautta ole mitään mieltä. Mutta kukin tietysti tekee niinkuin itsestä hyvältä tuntuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1885
    2. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      30
      1640
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      77
      1565
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1422
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      310
      1368
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1192
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1119
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1009
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      997
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      238
      894
    Aihe