Ottakaa filippiiniläinen nainen!

SilmätAukaissut

Näitä kotimaisia vaihtoehtoja tarpeeksi katseltua, törmäsin filippiiniläiseen! Ja huh huh. Selvisi sitten syy missä vika: kotimaiset sopivat NAISET ovat niin harvassa, ettei ihmekään kun ei satu kohdalle!

Suomalainen nainen: itsepäinen, hankala alusta loppuun, kaikki työ pitäisi tehdä itse, asenne on yleensä suosta, sitoutuneisuus nolla, hymyä tai positiivisuutta saa hakea, mikäli sitä löytyy niin sitten on luonteeltaan huikentelevainen kännäilevä polttava tai huoraava tai ei ns. tiedä mitä haluaa (aikuinen ihminen? haloo!), ja joka ei piittaa romantiikasta tai oikeista, syvistä arvoista (rakkaus, kiintymys, nöyryys ja kiitollisuus elämään yms.) vaan pintaliidosta eli mitkä vaatteet tänään päälle ja onko mies lihaksikas ja seikkailuhenkinen remonttimies joka viihtyy kotona muttei ole ripustautuva ja rahaa on sekä sopivat kaverit ja harrastukset ja pystyy sietämään naisen ennakkoluuloja ja mielenvikaista asennevammaisuutta! Listaa voin tarvittaessa jatkaa...se on PITKÄ.

Filippiiniläinen NAINEN: aina mukava, hymyilevä, omaa loistavat arvot ja asenteen elämään, ei harrasta paheita vaan omaa hienot tavat ja käyttäytyy kuten hieno nainen ja on myös NAISELLINEN, HYMYILEE kaiken aikaa, pitää romantiikasta! ja sitoutuu mieheen ja arvostusta sekä kunnioitusta näyttäen JOKA PÄIVÄ! Ei omaa ennakkoluuloja eikä vikuroi vaan on mieleltään vakaa. Hoitaa kodin ja miehen onnellisuus elämänarvoista tärkeimpiä! Uskonnollisuus plussaa koska osoittaa syviä arvoja elämään! Ja mikä parasta, suhteessa on jatkuvasti HAUSKAA eikä riitoja ja nalkutusta tarvitse sietää vaan KAIKESTA voidaan keskustella ja tämä NAINEN ennenkaikkea YMMÄRTÄÄ miestä!

EDUT ovat aika selvät, ettenkö sanoisi. =) Tsemppiä miehet, näyttäkää todellinen valtanne älkääkä alistuko naisten määräämiin parisuhdemarkkinoihin!

T. Onnellinen suomalainen mies joka ei aiemmin uskonut onnellisuuteen!

5

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parikymppinen tyttö

      Onpa sullakin kuva suomalaisista naisista ja on toki hyvä että yleistät.. :D Mä olen sopivalla tavalla itsepäinen (eli en anna kenenkään kävellä yli, en kuitenkaan ole ilkeä tai ylimielinen), hankala en juurikaan, arvostan sitä että ihmiset siivoavat omat sotkunsa, pesen miehen pyykit samalla kun omani, siivoan isoimman osan taloa ja samaa ruokaahan me syödään, mutta jos hän haluaa rassata autoaan niin ei kamalasti ilahduttaisi keräillä jälkiä, samoin kuin mies ei kerää vaikkapa meikkejäni lavuaarin reunalta aamuisin.
      Olen sitoutunut suhteeseen, enkä ole edes harkinnut pitkän suhteen aikana ettäkö en olisi ja välillä tuntuu että hymyilen jopa liikaakin. En juo paria siideriä lukuunottamatta _vuodessa_ lainkaan, poltaminen on ehdoton ei. Huoraamista nyt tuskin harrastaa sanan varsinaisessa merkityksessä kovinkaan moni suomalainen nainen, huoria löytyy itseasiassa enemmän näiden filippiiniläisten joukosta, halusit tai et.
      Olen romantikko, erittäin rakastava, sopivan nöyrä (se on tietysti tulkintakysymys mikä on sopivan nöyrä, en alennu nuolemaan kenenkään kenkiä, mutta kyllä, olen nöyrä.), kiitollinen niistä asioista mitä minulla on.
      On totta että tykkään pintaliitoisista asioista; vaatteet ja kauneusjutut ovat yksi intohimoni. Tarkoittaako se, että minussa eli ole syvällistä puolta? No ei todellakaan. Mieheni ei ole keskivertomiestä lihaksikkaampi ja parisen kymmentä kiloa ylipainoinen ja silti rakastan häntä yli kaiken ja seksi on täydellistä.
      Täytyy myöntää että osaan arvostaa miehessä sitä että hän käyttää vasaraa paremmin kun minä, itse kun en sitä otaa käyttää peruskoulun puukässätunneilla opeteltuja taitoja kummemmin.. :D ja niistäkin on jo hyvän aikaa. Itse toivon että mies viihtyy kotona koska viiihdyn siellä itsekin. Suhteen alkuvaiheessa olin itse rikkaampi osapuoli, mutta koska poikaystävä on jo valmistunut ja työssä käyvä ja itse yhä opiskelen, on varmaan itsestäänselvää kummalla on enemmän rahaa nyt. Valitsinko hänet koska tiesin hänen saavan töitä valmistuttuaan? Hell no.
      MIelestäni on ihan ok toivoa mieheltä kohtuu asiallista kaveriporukkaa, en itse ainakaan tykkäisi jos poikaystävä kulkisi joittenkin narkkareiden, diilerien tai vastaavien seurassa. Jokainen harrastakoon mitä parhaaksi näkee - lakien ja terveyden rajoissa. Ennakkoluuloja on kaikilla (kuten sinulla suomalaisia naisia kohtaan) ja niitä on valitettavasti pakko sietää kumppaninkin tai niitä on muutettava. Haluatko kertoa vähän lisää tästä suomalaisten naisten asennevammaisuudesta? :D
      Ja usko tai älä, olen myös mukava, hauskakin (välillä), naisellinen (fyysisesti/kropaltani, henkisesti, tyyliltäni), tunnustan rakkauttani häntä kohtaan päivittäin ja odotan samaa takaisin. Meillä on hauskaa, mutta parisuhde ei ole normaali jos joskus ei ole kränää. Kaiken saa kuitenkin sovittua. Minulle on opetettu jo pienenä hyvät tavat. En myöskään ole kuullut olevani mitenkään mieleltäni vajaa. :D

      En tiedä millaisiin emakkoihin sä olet suomalaisissa naisissa törmännyt, et ainakaan niihin tavallisiin. :D Mutta ei kait, kaikki valitkoon semmoisen kumppanin kun parhaaksi näkee (minä omani, sinä filipinon), mutta oli pakko tulla kertomaan että mielikuvasi suomalaisista naisista on vähintäänkin kyseenalainen. :D

      • Olet täydellinen kumppani miehellesi, voiko hän parempaa toivoa? Ei voi.

        Olisin todella tyytyväinen jos löytäisin samantyyppisen kuin sinä, tosin taitaa kaikki teidänlaisenne olla jo varattuja...

        No aika näyttää.


    • jari234567

      Aloitusviestin kirjoittaja taitaa olla sama, joka aiemmin vasta "laatuvertaili" thainaisia ja suomalaisia naisia.

      Miksi vihaat naisia? Oliko äitisuhteesi vaikea? AIKUISTU.

      TUOLLE EI KANNATTAISI VASTATA ENÄÄ MITÄÄN. Sen pää on pipi. Innostuu vain vastustuksesta eikä pysty ajattelemaan asioita järkevästi ja rehellisesti.

      • eräs sivusta..

        Viestisi sai aikaan naurua täällä koneen ääressä, olet juuri sellainen suomalainen nainen, kuin ketjun aloittaja kuvaili, heti HUUTAMASSA ja raivoamassa, haukkumassa, solvaamassa ja vielä valehtelemassa, kun et kestä muiden mielipiteitä, laitoit vielä miehen nimen nimimerkkiisi.


    • ............

      Sinä taidat olla rakastunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1885
    2. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      30
      1640
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      77
      1565
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1422
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      310
      1368
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1192
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1119
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1009
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      997
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      238
      894
    Aihe