Olemuksen tasosta huomioita

Not enough

Usein puhutaan miten pitäisi olla itsevarma yms.

Kuitenkin valitettava totuus on että ulkoinen olemus painaa enemmän kuin yhdenkään miehen itsevarmuus tai luonne voi riittää kirimään kiinni esimerkiksi.

Olen silloin tällöin kaupungilla parin "nörttiystävävän" kanssa. En ole itse nörttiä nähnytkään, mutta molemmissa näissä herroissa on hieman sellaista.
Voin kertoa että noin yleisesti harvempi nainen vilkaisee meistä ketään ja jos vilkaisee niin katse suuntautuu minuun joka on pisin ja ryhdikkäin tuosta porukasta.
Kaverini ovat yrittäneet lähestyä naisia ja pakkeja heillä on runsaasti takataskussa. Tämä koskee baareja ja erilaisia tapahtumia yms. Yleensä vasta tämän jälkeen he lisäävät alkoholiannosten kokoa koska eivät viitsi juovuksissa lähestyä vaikka pikkaisen etukäteen pitää ottaa rohkaisua.

Jos taas olen liikkeellä erään varatun ystäväni kanssa joka on minua pidempi ja sellainen "miehen roikaleen" näköinen niin naiset katselevat lähes poikkeuksetta häntä. En saa oikeastaan edes hajakatseita osakseni. Tätä miestä lähestyy naiset myös muualla ajautuen hänen lähelleen kuin mehiläiset hunajan. En usko että hänelle tekisi vaikeaa kuin sormia napsauttamalla iskeä vähintään yksin nainen kaupungilta per päivä tekemättä juuri itse mitään. Hän ei ole kuitenkaan pelimies ja on varattu vieläpä (ei pidä sormusta). Joten hän ei vehtaa. Osa noista tilanteista on huvittavia kun häntä lähestytään minun läsnäollessa jopa ja nainen tuskin huomaa minua "siinä mielessä". Kerran esimerkiksi aloin jutella eräässä baarissa naisen kanssa joka istui minun lähistöllä. Kun kaverini lähti käymään WC:ssa niin nainen kysyi että voisikon tutustuttaa kaverini hänelle. :D

Omalla kohdalla todella harvat aloitteet tuottaa tulosta ja sanotaanko mitä tulee ulkomuodon/käytöksen yms. muuttaminen "iskevämpään" muotoon niin vaikea enää tästä pidemmälle mennä muuttumatta toiseksi ihmiseksi. Olen muuttanut muutaman vuoden aikana itseni joksikin muuksi kuin alunperin olin ja varmaan erotun joukosta, mutta en riittävästi eli se heruttava ihana miehinen tai renttumainen fiilis minusta jää naisilta puuttumaan.
Olen liian turvallinen valinta. Ei hyvä.

Joten väitteet siitä että naiset valitsevat luonteen eivätkä lähes sadan prosentin varmuudella ulkoisen olemuksen perusteella joka vaikuttaa naisen tulkintaan miehen "siitä jostakin" ja "kemioista" niin on ihan täyttä roskapuhetta.

Ehkä jossain elokuvissa tai sitten sopivassa porukassa kun osuu kaikki tähdet kohdilleen, muulloin painaa miehen ulkoinen panetusarvo. Eli jos joku ihmettelee miksei onni käy tai toisaalta miksei joku nainen löydä seuraa niin naisenkin kannattaa katsoa sinne peiliin ja miettiä asiaa syvällisesti.

Amen.

55

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reipas Poikamies

      "muulloin painaa miehen ulkoinen panetusarvo"

      Koskee monesti juuri sellaista peruskomeeta passiivista miestä, joka on kuitenkin tarpeeksi komea että naiset tulee juttusille silmäpelinsä jälkeen. Nainen eikä mieskään voi tietää toisen oikeaa luonnetta eikä muutakaan jos ei ole ennen tavannut. Siksipä on luotettava että komea naama antaisi hyvän miehen naiselle.

      Tosin rumatkin miehet ovat vonganneet kauniilta naisilta pillua. Se on mahdollista.

      En usko enää että Suomessa edes tarvitsee olla "taitava iskiä" kun kaikki petaa meidän seksimarkkinoillamme miehen hyväksymisen vain ulkonäön perusteella ja että edes jotain osaa puhua seksin suuntaan.

      Iskeminen on kuin peli, jossa voi olla hyvä tai huono luonnostaan, mutta aina voi mies kehittyä kun tahtoo niin. Ei siinä asiassa ole yksin enää pian 2011-luvulla.

      • Not enough

        Rumat naiset ovat vonganneet ja ehkä kyse usein on juuri tuosta "vongauksesta" joka sotketaan "itsevarmuuteen".
        Kaikkien olemus vain ei riitä siihen että tekee heti vaikutuksen eikä luonne että olisi mahiksia edes vonkaukseen. Sanoisin myös että nuo "rumat miehet" ovat miehisellä tavalla rumia eli silti se ulkoinen olemus painaa aika helvetin paljon.

        Esimerkiksi kaverieni kohdalla näin ulkopuolelta arvioiden heillä on välillä ollut aivan yhtä hyvät mahdollisuudet iskeä nainen baarista kuin lumipallolla selvitä helvetin pätseistä.


    • mr. olemus

      Heh, täytyy myöntää että tämmöisenä hukkapätkänä (hädin tuskin 170-senttisenä) miehenä voin sanoa että onhan tuossa totuutta. Jotenkin naurattaa olla esim. yli 190-senttisen ystäväni kanssa liikenteessä. Naiset tulevat joskus juttelemaan mutta ahdistuvat kyllä kun huomaavat kumpi meistä on porukan "johtava supliikkimies" (vinkki: se ei ole kaverini). Yleensä pettyvät ja lähtevät kävelemään.

      Mutta, hätä ei ole tämännäköinen! Olen kyllä joskus saanut pimpsukkaa ihan varsin siedettävänäköisiltäkin neideiltä. Eli ei se ulkonäkö aina kaikkea ratkaise. Enemmänhän tässä joutuu töitä tekemään mutta... niitähän tänne on tekemään tultu? Lopussa kiitos seisoo!

      • Not enough

        Jonkun verran voi, mutta kyllä se useimmilla miehillä se raja tulee vastaan jos mies ei ole komean/miehekkään näköinen ja oloinen.

        Olen myös yleisesti itsevarmempi esimerkiksi kuin tuo hurmuri, mutta jos joutuu lähtemään naisten suhteen kaukaa jonkun takaa olemuksen ja ensivaikutelman suhteen niin nainen uskoo löytävänsä tällaisen miehen sitten myöhemmin.

        Täten on miehen mahdoton vaikuttaa jos on jo alunperin alakynnessä että "pysähdy kohdalleni".
        Olen tämän varatun kaverini kanssa suurin piirtein yhtä supliikki. Hänessä on vain "sitä jotain" joka saa naiset veteläksi jo valmiiksi.

        Toisaalta saan kai jonkinlaisia bonuspisteitä muuten kun minulla on sellainen kaverina kun taas nörttiystävien kanssa taidan saada miinuksia kuuluen heidän "epähaluttuun" porukkaan.


    • 3466y34

      Kyllä se itsevarmuus on kuitenkin se avain. Sä et oo vaan tarpeeksi itsevarma vaikka jotain kehitystä olisitkin saanut aikaiseksi. Totta kai komeat tyypit saa huomiota ihan luonnostaan tekemättä mitään, mutta helvetin itsevarma (ei kuitenkaan mikään kusipää) ja hyvä supliikkimies saa kyllä pokattua muijan vaikka jonkun komean mutta ei niin hyvän supliikkimiehen edestä, jos niinkseen on. Kyllä se persoona ratkaisee pitemmän päälle, mutta sen julki tuomiseen pitää tehdä enemmän työtä kuin ulkonäön julkituontiin koska ulkonäkö näkyy heti, mutta persoona pitää tuoda esiin.

      • Not enough

        En kyllä lainkaan ymmärrä mitä ihmeen itsevarmuutta tässä pitäisi löytää.
        Kuulostaa todella typerältä.

        Jos puhut itsensä tyrkyttämisestä ja päällepäsmäröinnistä niin se on totta, siinä suhteessa en ole äänekkäin itsensä esille tuoja. Ehkä itsevarmuuteni on sitä hiljaisempaa sorttia.

        Puhuisin kyllä silloin "heruttamistaidosta" kuin itsevarmuudesta. Itsevarmuutta minulla riittää sanoa että puhut itsevarmuuden suhteen löpöä.
        Se ei ole itsevarmuudesta kiinni jos istun naisen kanssa ja huomaa kuinka hän jo valmiiksi suhtautuu minuun tietyllä tavalla ja vaikka yritän kovasti luottaen itseeni vakuuttaa olevani hyvä tyyppi.

        Ei se mihinkään vie ilman sitä oikeaa olemusta. Jos taas tarkoitat itsevarmalla käytöksellä heruttamista ja äijäilyä niin olet oikeassa, minulla ei ole perusluonteeni puoleasta pidemmälle mahkuja.


      • Not enough

        Toisin sanottuna "itsevarmuus" on tekosyy jolla pallo heitetään miehelle kun ei voida myöntää että syy voisi olla jossain muualla jo alustavasti kuten ihan luontaisessa olemuksessa.

        Itsevarmuus asian toistelu on sama kuin jollekin joka huomaa olevansa huono jossakin asiassa ulkoisista olosuhteista tai omista muista ominaisuuksista johtuen kerrotaan olevan "huono itsetunto".

        Se ei vain pidä paikkaansa.


      • y54w23yw3245y
        Not enough kirjoitti:

        En kyllä lainkaan ymmärrä mitä ihmeen itsevarmuutta tässä pitäisi löytää.
        Kuulostaa todella typerältä.

        Jos puhut itsensä tyrkyttämisestä ja päällepäsmäröinnistä niin se on totta, siinä suhteessa en ole äänekkäin itsensä esille tuoja. Ehkä itsevarmuuteni on sitä hiljaisempaa sorttia.

        Puhuisin kyllä silloin "heruttamistaidosta" kuin itsevarmuudesta. Itsevarmuutta minulla riittää sanoa että puhut itsevarmuuden suhteen löpöä.
        Se ei ole itsevarmuudesta kiinni jos istun naisen kanssa ja huomaa kuinka hän jo valmiiksi suhtautuu minuun tietyllä tavalla ja vaikka yritän kovasti luottaen itseeni vakuuttaa olevani hyvä tyyppi.

        Ei se mihinkään vie ilman sitä oikeaa olemusta. Jos taas tarkoitat itsevarmalla käytöksellä heruttamista ja äijäilyä niin olet oikeassa, minulla ei ole perusluonteeni puoleasta pidemmälle mahkuja.

        No ok. Naiset pitää hurmata, tai muussa tapauksessa joudut vain luottamaan tuuriin että kohdalle joskus sattuu just se hippityttö jolla on samanlainen ajatusmaailma kuin sulla. Pitää olla aktiivinen ja kehittää sosiaalisia taitojaan. Jos on tottunut jatkuvasti saamaan pakkeja ja suorastaan odotat sitä että "kohta ne pakit taas tulee" niin kyllä se näkyy olemuksessa jo ennen kuin ehdit edes lähestyä ketään. Itsevarmuus on mm. sitä että ei piittaa siitä että saako sitä naista jonka kanssa on puhumassa vai ei. Sitten jos löydätte yhteisen jutun juuren ja oot sopivan rento ja huoleton ja osaat osoittaa kiinnostustas hänelle, niin siinä ollaan jo pitkällä. Pitää olla myös tietynlainen asenne, ei saa ajatella että "kun mä en nyt vaan oo niin hyvännäköinen kuin mun kaverit". Sun pitää olla se "palkinto" eikä sen naisen. Vaaditaan siis sekä itsevarmuutta että niitä "herutustaitoja" jos haluaa monia naisia, mutta jos sulle riittää vaan se yks special one, niin sitten riittää itsevarmuus ja kohtuulliset sosiaaliset taidot. Ei ne naiset sun hurmaavaan persoonaas pääse kiinni jos sä vaan istut niitten vieressä ja juttelet ympäripyöreitä.


      • Not enough
        y54w23yw3245y kirjoitti:

        No ok. Naiset pitää hurmata, tai muussa tapauksessa joudut vain luottamaan tuuriin että kohdalle joskus sattuu just se hippityttö jolla on samanlainen ajatusmaailma kuin sulla. Pitää olla aktiivinen ja kehittää sosiaalisia taitojaan. Jos on tottunut jatkuvasti saamaan pakkeja ja suorastaan odotat sitä että "kohta ne pakit taas tulee" niin kyllä se näkyy olemuksessa jo ennen kuin ehdit edes lähestyä ketään. Itsevarmuus on mm. sitä että ei piittaa siitä että saako sitä naista jonka kanssa on puhumassa vai ei. Sitten jos löydätte yhteisen jutun juuren ja oot sopivan rento ja huoleton ja osaat osoittaa kiinnostustas hänelle, niin siinä ollaan jo pitkällä. Pitää olla myös tietynlainen asenne, ei saa ajatella että "kun mä en nyt vaan oo niin hyvännäköinen kuin mun kaverit". Sun pitää olla se "palkinto" eikä sen naisen. Vaaditaan siis sekä itsevarmuutta että niitä "herutustaitoja" jos haluaa monia naisia, mutta jos sulle riittää vaan se yks special one, niin sitten riittää itsevarmuus ja kohtuulliset sosiaaliset taidot. Ei ne naiset sun hurmaavaan persoonaas pääse kiinni jos sä vaan istut niitten vieressä ja juttelet ympäripyöreitä.

        Olen aktiivisempi ja sosiaalisempi kuin esimerkiksi tämä varattu hurmurikaverini. Hän on itseasiassa hieman ujo vieraiden ihmisten seurassa. Vain alkoholi vapauttaa ja rentouttaa häntä riittävästi.

        En odota pakkeja. En odota oikeastaan mitään enää nykyään. Teet oletuksia tässä tapauksessa minusta jotka vain eivät pidä paikkaansa. Keskity aiheeseen mistä puhutaan.

        Silloin kun olen aktiivisesti ja itsevarmasti etsinyt seuraa niin sitä vähemmän olen sitä saanut. Ne muutamat kerrat kun olen baarista jonkun pokannut treffeille kahville esimerkiksi on tapahtunut normaalin jutuskelun ohella kun olen ollut hieman ns. mieli maassa ja nainen jonka kanssa olen jutellut ei ole oikeastaan pahemmin kiinnostanut.

        Väitän tässä että naiselle miehen ulkoinen olemus ja herutustaidot ovat 90% miehen persoonasta. Jos ne ovat kohdallaan niin lopulla ei ole kauheasti väliä.

        Itsevarmuus on tässä tapauksessa mielestäni väärä termi.

        Pokaalin kiilto takaa palkinnon houkuttelevuuden varsinkin jos se on suuresti tavoiteltu. Se mitä pokaali ajattelee itsestään ei tee siitä palkinnosta sinällään yhtään sen houkuttelevampaa ellei osaa kiillottaa itseään tarpeeksi sopivassa valossa.


      • Not enough
        y54w23yw3245y kirjoitti:

        No ok. Naiset pitää hurmata, tai muussa tapauksessa joudut vain luottamaan tuuriin että kohdalle joskus sattuu just se hippityttö jolla on samanlainen ajatusmaailma kuin sulla. Pitää olla aktiivinen ja kehittää sosiaalisia taitojaan. Jos on tottunut jatkuvasti saamaan pakkeja ja suorastaan odotat sitä että "kohta ne pakit taas tulee" niin kyllä se näkyy olemuksessa jo ennen kuin ehdit edes lähestyä ketään. Itsevarmuus on mm. sitä että ei piittaa siitä että saako sitä naista jonka kanssa on puhumassa vai ei. Sitten jos löydätte yhteisen jutun juuren ja oot sopivan rento ja huoleton ja osaat osoittaa kiinnostustas hänelle, niin siinä ollaan jo pitkällä. Pitää olla myös tietynlainen asenne, ei saa ajatella että "kun mä en nyt vaan oo niin hyvännäköinen kuin mun kaverit". Sun pitää olla se "palkinto" eikä sen naisen. Vaaditaan siis sekä itsevarmuutta että niitä "herutustaitoja" jos haluaa monia naisia, mutta jos sulle riittää vaan se yks special one, niin sitten riittää itsevarmuus ja kohtuulliset sosiaaliset taidot. Ei ne naiset sun hurmaavaan persoonaas pääse kiinni jos sä vaan istut niitten vieressä ja juttelet ympäripyöreitä.

        Topicissa muuten ei ollut kyse sitten nyt vain minusta vaan yleisesti huomioita aiheesta. Pakko tietysti katsella asiaa omalta kantiltaan.

        Olen hieman liian tottunut jo sinkuksi kun ei oikein seuranhaku onnistunut tuossa taannoin ja muutama juttu meni mönkään joten nykyisellän se voi toki näkyä käytöksestä ei alakuloisuutena vaan tietynlaisena tyytyväisyytenä ja toisaalta haluttomuudelta tutustua naisiin sen paremmin.

        Sillä ei ole mitään tekemistä itsevarmuuden kanssa kuitenkaan.


      • 5633q4yt
        Not enough kirjoitti:

        Olen aktiivisempi ja sosiaalisempi kuin esimerkiksi tämä varattu hurmurikaverini. Hän on itseasiassa hieman ujo vieraiden ihmisten seurassa. Vain alkoholi vapauttaa ja rentouttaa häntä riittävästi.

        En odota pakkeja. En odota oikeastaan mitään enää nykyään. Teet oletuksia tässä tapauksessa minusta jotka vain eivät pidä paikkaansa. Keskity aiheeseen mistä puhutaan.

        Silloin kun olen aktiivisesti ja itsevarmasti etsinyt seuraa niin sitä vähemmän olen sitä saanut. Ne muutamat kerrat kun olen baarista jonkun pokannut treffeille kahville esimerkiksi on tapahtunut normaalin jutuskelun ohella kun olen ollut hieman ns. mieli maassa ja nainen jonka kanssa olen jutellut ei ole oikeastaan pahemmin kiinnostanut.

        Väitän tässä että naiselle miehen ulkoinen olemus ja herutustaidot ovat 90% miehen persoonasta. Jos ne ovat kohdallaan niin lopulla ei ole kauheasti väliä.

        Itsevarmuus on tässä tapauksessa mielestäni väärä termi.

        Pokaalin kiilto takaa palkinnon houkuttelevuuden varsinkin jos se on suuresti tavoiteltu. Se mitä pokaali ajattelee itsestään ei tee siitä palkinnosta sinällään yhtään sen houkuttelevampaa ellei osaa kiillottaa itseään tarpeeksi sopivassa valossa.

        Kuten sanottua, totta kai komea mies viehättää enemmän ensisilmäyksellä koska ulkonäön näkee heti, mutta taviksen näköinen pystyy voittamaan tässäkin komean miehen jos on tällä paremmat sosiaaliset taidot. Jatkuvasti näkee ihan tavallisen näköisiä jätkiä joilla on hyvännäköiset typykät kainalossa. Jotkut teinipissikset on kaikkein eniten niitten kiiltokuvapoikien perään.

        "Ne muutamat kerrat kun olen baarista jonkun pokannut treffeille kahville esimerkiksi on tapahtunut normaalin jutuskelun ohella kun olen ollut hieman ns. mieli maassa ja nainen jonka kanssa olen jutellut ei ole oikeastaan pahemmin kiinnostanut."

        Tuossa voi olla ongelman ydin. Eli sä oot saanu nää naiset treffeille just siksi kun sä et ole asettanut niitä millekään korokkeelle vaan oot osannut olla rennosti - eli itsevarmasti - itsesi. Jos pystyisit olemaan samalla tavalla huoleton niitten kiinnostavampien naisten kanssa, niin tuloksia varmasti syntyis silläkin saralla. Tietenkään kaikki naiset ei lämpee kaikille, ei nyt pidä hulluja kuvitella, mutta tietty välinpitämättömyys on tarpeen jotta naiset kiinnostuu. Jos ne huomaa että sä haluat niitä ja tavoittelet niitä niin ne helposti torjuu sut, naiset on just tolla tavalla kieroja, sun pitää olla kiinnostava niille mutta sopivasti välinpitämätön. Joku pingottunut pokaaja tuskin sytytttää ketään.


      • 76q235426
        Not enough kirjoitti:

        Toisin sanottuna "itsevarmuus" on tekosyy jolla pallo heitetään miehelle kun ei voida myöntää että syy voisi olla jossain muualla jo alustavasti kuten ihan luontaisessa olemuksessa.

        Itsevarmuus asian toistelu on sama kuin jollekin joka huomaa olevansa huono jossakin asiassa ulkoisista olosuhteista tai omista muista ominaisuuksista johtuen kerrotaan olevan "huono itsetunto".

        Se ei vain pidä paikkaansa.

        "Luontainen olemus" on tekosyy, jolla mies voi heittää vastuun johonkin muuhun kuin omaan käyttäytymiseen. Hyvä ulkonäkö on etulyöntiasema mutta viime kädessä taistelun ratkaise persoonallisuus ja sosiaaliset taidot, eli se miten sä pystyt tuomaan persoonallisuutes esiin. Jos olet hyvännäköinen, sosiaalisesti lahjakas ja omaat kiinnostavan persoonallisuuden, niin silloin sä olet voittamaton, mutta jos olet ihan taviksen näköinen mutta suht. kiinnostava persoona, niin peli ei ole vielä menetty jos pystyt kehittämään sosiaalisia taitojasi joilla voit tuoda tuota persoonaa esille. Vai haluatko sä kilpailla niistä samoista mallipimuista joista ne alfauroksetkin kilpailee? Luuletko että kaikille naisille pitää olla joku mallimies? Jotain tolkkua nyt hei komoon.


      • Not enough
        5633q4yt kirjoitti:

        Kuten sanottua, totta kai komea mies viehättää enemmän ensisilmäyksellä koska ulkonäön näkee heti, mutta taviksen näköinen pystyy voittamaan tässäkin komean miehen jos on tällä paremmat sosiaaliset taidot. Jatkuvasti näkee ihan tavallisen näköisiä jätkiä joilla on hyvännäköiset typykät kainalossa. Jotkut teinipissikset on kaikkein eniten niitten kiiltokuvapoikien perään.

        "Ne muutamat kerrat kun olen baarista jonkun pokannut treffeille kahville esimerkiksi on tapahtunut normaalin jutuskelun ohella kun olen ollut hieman ns. mieli maassa ja nainen jonka kanssa olen jutellut ei ole oikeastaan pahemmin kiinnostanut."

        Tuossa voi olla ongelman ydin. Eli sä oot saanu nää naiset treffeille just siksi kun sä et ole asettanut niitä millekään korokkeelle vaan oot osannut olla rennosti - eli itsevarmasti - itsesi. Jos pystyisit olemaan samalla tavalla huoleton niitten kiinnostavampien naisten kanssa, niin tuloksia varmasti syntyis silläkin saralla. Tietenkään kaikki naiset ei lämpee kaikille, ei nyt pidä hulluja kuvitella, mutta tietty välinpitämättömyys on tarpeen jotta naiset kiinnostuu. Jos ne huomaa että sä haluat niitä ja tavoittelet niitä niin ne helposti torjuu sut, naiset on just tolla tavalla kieroja, sun pitää olla kiinnostava niille mutta sopivasti välinpitämätön. Joku pingottunut pokaaja tuskin sytytttää ketään.

        Ehken olisi pikkaisen pitänyt avata tuota sanaa "olemus" enemmän.
        En tarkoittanut pelkästään komeaa ulkomuotoa vaan jonkinlaista miehisyyttä sekä sellaista sopivaa käytöstä joka menee normaalin sosialisoinnin yläpuolelle. Voimme ikuisesti kiistellä myös siitä kuka on "tavis".

        Joidenkin ihmisten ulkomuoto ja luonne eivät vain sovellu eivätkä taivu iskemiseen. Itsevarmalla ololla ja tsempillä ei voi mahdottomuuksiin kiriä etumatkaa kiinni.

        Tuohon jälkimmäiseen pointtiin sanoisin että tuolla tavalla suhtautuen ei kyllä isketä naisia baarista. Olen tuolloin aivan liian välinpitämätön ja ainut syy minkä takia tuolloin joku kiinnostui johtunee tuurista. Voin myös sanoa ettei nämä naiset pidemmän päälle minua kiinnostaneet. Eräs nainen näistä oli kyllä huomattavan nätti, mutta uskon sen olleen ihan puhdas vahinko.

        Onhan se vähän huvittavaa kun olen "En välitä oikein mistään ja juon tässä olueni sekä vedän muutaman paukun asenteella enkä tahdo pitää edes hauskaa mutta voin kertoa yhden surkuhupaisan jutun" asenteella ja joku nainen kiinnostuu silloin... :D

        Ainut millä tavalla minusta tulisi pingottunut pokaaja muuten on jos alan miettimään jotain tuollaisia "kelpaanko vai en" juttuja tai yrittämään olemaan itsevarma heruttelija yms. Aivan varmasti menisi päin puuta.

        Uskoisin että omalla kohdalla (mistä tässä ei ollut edelleenkään kyse vaan ketjussa on puhe yleisestä huomiosta jonka uskon pitävän satavarmana paikkansa) kyse on siitä etten pysty tuomaan esille sisintäni koska ulkoinen luontainen olemukseni ei anna myöten.

        Yleensä myös jos puhutaan muusta kuin baareista niin henkilökohtaisesti minusta kiinnostuu aivan erilaiset naiset kuin mitä pohjimmiltaan itse olen koska he tekevät päätelmiä juuri ulkoisen olemuksen perusteella. Olen ehkä liian rauhallinen ja turvallinen vaihtoehto. Ei sellainen vain sytytä.


      • Not enough
        76q235426 kirjoitti:

        "Luontainen olemus" on tekosyy, jolla mies voi heittää vastuun johonkin muuhun kuin omaan käyttäytymiseen. Hyvä ulkonäkö on etulyöntiasema mutta viime kädessä taistelun ratkaise persoonallisuus ja sosiaaliset taidot, eli se miten sä pystyt tuomaan persoonallisuutes esiin. Jos olet hyvännäköinen, sosiaalisesti lahjakas ja omaat kiinnostavan persoonallisuuden, niin silloin sä olet voittamaton, mutta jos olet ihan taviksen näköinen mutta suht. kiinnostava persoona, niin peli ei ole vielä menetty jos pystyt kehittämään sosiaalisia taitojasi joilla voit tuoda tuota persoonaa esille. Vai haluatko sä kilpailla niistä samoista mallipimuista joista ne alfauroksetkin kilpailee? Luuletko että kaikille naisille pitää olla joku mallimies? Jotain tolkkua nyt hei komoon.

        Ihan miten haluat asian ilmaista, mutta olen eri mieltä.
        Tuo etulöyntiasema on niin valtaisa että loppupeleihin pääseminen vaatii jo sen kaltaista että siihen ei välttämättä ole varaa tai halua.

        Oletko ollut ikinä muuten liikenteessä jonkun toisen kaverisi kanssa johon naiset kiinnittävät aina ensiksi huomiota eikä sinuun?

        Minun ei tarvitse kehittää sosiaalisia taitojani vaan naisten tulisi kehittää sosiaalisia lukutaitojaan nähden tuon olemusasian taakse, ei minun kohdalla vaan myös muiden miesten kohdalla.
        Herutustaitojen opettelu on asia erikseen. Olen jonkun verran flirtti noin yleisestikin, mutta olen päätellyt ettei se vain riitä.

        Mallia en etsi, mutta naisen linjat olisi hyvä olla kunnossa.
        Ehkä olemme vain eri mieltä tästä asiasta emmekä löydä yhteistä johtopäätöstä.
        Siitä yksilöstä joka iskee naisia "vian etsiminen" on lopulta turhaa puuhaa koska se ympäristö määrittelee meitä niin paljon suhteessa muihin.


      • Not enough
        Not enough kirjoitti:

        Ihan miten haluat asian ilmaista, mutta olen eri mieltä.
        Tuo etulöyntiasema on niin valtaisa että loppupeleihin pääseminen vaatii jo sen kaltaista että siihen ei välttämättä ole varaa tai halua.

        Oletko ollut ikinä muuten liikenteessä jonkun toisen kaverisi kanssa johon naiset kiinnittävät aina ensiksi huomiota eikä sinuun?

        Minun ei tarvitse kehittää sosiaalisia taitojani vaan naisten tulisi kehittää sosiaalisia lukutaitojaan nähden tuon olemusasian taakse, ei minun kohdalla vaan myös muiden miesten kohdalla.
        Herutustaitojen opettelu on asia erikseen. Olen jonkun verran flirtti noin yleisestikin, mutta olen päätellyt ettei se vain riitä.

        Mallia en etsi, mutta naisen linjat olisi hyvä olla kunnossa.
        Ehkä olemme vain eri mieltä tästä asiasta emmekä löydä yhteistä johtopäätöstä.
        Siitä yksilöstä joka iskee naisia "vian etsiminen" on lopulta turhaa puuhaa koska se ympäristö määrittelee meitä niin paljon suhteessa muihin.

        Uskon muuten että sama koskee naisiakin. Erona on tässä se että naisilla on enemmän kysyntää ja miehillä on aktiivinen rooli.

        Täten ajatellaan että miehen tulee "kehittyä" jotta olisi naisen arvoinen. Sitten vedotaan erilaisiin taitoihin, sosiaalisuuteen ja itsevarmuuteen vaikka asian voi helposti todeta jo yhdellä vilkaisulla mistä naiset syttyvät ja mistä eivät.

        Osalla ihmisistä on usko että ihminen kykenee tarpeeksi luottaen itseensä mihin hyvänsä, mutta siinä tulee vain vastaan sellainene este kuin muiden ihmisten odotukset. Ne voivat jo alustavasti määrittää miten sinulle käy uskoitpa asiaasi tai et.


      • 735325w6
        Not enough kirjoitti:

        Ihan miten haluat asian ilmaista, mutta olen eri mieltä.
        Tuo etulöyntiasema on niin valtaisa että loppupeleihin pääseminen vaatii jo sen kaltaista että siihen ei välttämättä ole varaa tai halua.

        Oletko ollut ikinä muuten liikenteessä jonkun toisen kaverisi kanssa johon naiset kiinnittävät aina ensiksi huomiota eikä sinuun?

        Minun ei tarvitse kehittää sosiaalisia taitojani vaan naisten tulisi kehittää sosiaalisia lukutaitojaan nähden tuon olemusasian taakse, ei minun kohdalla vaan myös muiden miesten kohdalla.
        Herutustaitojen opettelu on asia erikseen. Olen jonkun verran flirtti noin yleisestikin, mutta olen päätellyt ettei se vain riitä.

        Mallia en etsi, mutta naisen linjat olisi hyvä olla kunnossa.
        Ehkä olemme vain eri mieltä tästä asiasta emmekä löydä yhteistä johtopäätöstä.
        Siitä yksilöstä joka iskee naisia "vian etsiminen" on lopulta turhaa puuhaa koska se ympäristö määrittelee meitä niin paljon suhteessa muihin.

        Tuo kuulostaa siltä kuin sä surkuttelisit että sä et onnistu hurmaamaan kaikkia naisia. Vai miten sä selität sen että ihan taviksen näköisilllä miehillä on tyttöystävä, joillakin jopa hyvännäköinen sellainen? Ei ulkonäkö ole todellakaan mikään elämän ja kuoleman kysymys. Se on pelkästään etulyöntiasema, mutta ei kaikkea ratkaiseva omináisuus.


      • 6341423q6
        Not enough kirjoitti:

        Uskon muuten että sama koskee naisiakin. Erona on tässä se että naisilla on enemmän kysyntää ja miehillä on aktiivinen rooli.

        Täten ajatellaan että miehen tulee "kehittyä" jotta olisi naisen arvoinen. Sitten vedotaan erilaisiin taitoihin, sosiaalisuuteen ja itsevarmuuteen vaikka asian voi helposti todeta jo yhdellä vilkaisulla mistä naiset syttyvät ja mistä eivät.

        Osalla ihmisistä on usko että ihminen kykenee tarpeeksi luottaen itseensä mihin hyvänsä, mutta siinä tulee vain vastaan sellainene este kuin muiden ihmisten odotukset. Ne voivat jo alustavasti määrittää miten sinulle käy uskoitpa asiaasi tai et.

        Toisten ihmisten odotukset on ihan irrelevanttia kamaa. Sä voit muokata niitä odotuksia ja rikkoa ne omalla käytökselläs. Miks sun pitäis alistua siihen kuvaan jonka joku muu on susta luonut?


      • Not enough
        735325w6 kirjoitti:

        Tuo kuulostaa siltä kuin sä surkuttelisit että sä et onnistu hurmaamaan kaikkia naisia. Vai miten sä selität sen että ihan taviksen näköisilllä miehillä on tyttöystävä, joillakin jopa hyvännäköinen sellainen? Ei ulkonäkö ole todellakaan mikään elämän ja kuoleman kysymys. Se on pelkästään etulyöntiasema, mutta ei kaikkea ratkaiseva omináisuus.

        Onko sinulla joku asennevamma?
        Oikeasti alkoi vituttamaan kun tässä koko keskustelun ajan poljetaan naamaan että minä surkuttelen itseäni tai mulla on itsevarmuuden puute.

        Eikö täällä voi keskustella oikeasti aiheesta vaan pitää mennä toisen miehenkin henkilökohtaisuuksiin?

        En surkuttele vaan kerroin omia huomioitani aiheesta. Jos olet eri mieltä. Ok.
        Väitteeni on että ulkoinen olemus (lue määritelmäni) painaa enemmän kuin yleisesti väitetään.
        Etulyöntiasema katsos voi olla sellainen joka ratkaisee lähes kaiken.

        Minusta tuntuu että jos me tavattaisiin niin se olisit sinä joka itkisit jälkeenpäin, OK? ;)
        Tuliko asia selväksi?


      • Not enough
        6341423q6 kirjoitti:

        Toisten ihmisten odotukset on ihan irrelevanttia kamaa. Sä voit muokata niitä odotuksia ja rikkoa ne omalla käytökselläs. Miks sun pitäis alistua siihen kuvaan jonka joku muu on susta luonut?

        Ei vaan väitteesi on irrelevantti.

        Ihmisten odotukset muokkautuvat tietysti toisten ihmisten myötä mutta se riippuu siitä vaikutusvoimasta joka sinulla on voitko muokata niitä.

        Jos sinulla ei ole ulkoinen olemus kunnossa niin niiden muokkaaminen olisi sama kuin yrittäisit paota Atlanttia.

        Henkilökohtaisesti en alistu mihinkään kuvaan vaikka sinähän koko ajan mainostat kuinka minun kannattaisi muokkautua siihen kuvaan mitä naiset haluavat eli opetella heruttelemaan.

        Eli kukakohan taipuu kenen haluihin lopulta? ;)


      • 3222232
        76q235426 kirjoitti:

        "Luontainen olemus" on tekosyy, jolla mies voi heittää vastuun johonkin muuhun kuin omaan käyttäytymiseen. Hyvä ulkonäkö on etulyöntiasema mutta viime kädessä taistelun ratkaise persoonallisuus ja sosiaaliset taidot, eli se miten sä pystyt tuomaan persoonallisuutes esiin. Jos olet hyvännäköinen, sosiaalisesti lahjakas ja omaat kiinnostavan persoonallisuuden, niin silloin sä olet voittamaton, mutta jos olet ihan taviksen näköinen mutta suht. kiinnostava persoona, niin peli ei ole vielä menetty jos pystyt kehittämään sosiaalisia taitojasi joilla voit tuoda tuota persoonaa esille. Vai haluatko sä kilpailla niistä samoista mallipimuista joista ne alfauroksetkin kilpailee? Luuletko että kaikille naisille pitää olla joku mallimies? Jotain tolkkua nyt hei komoon.

        Minkäslainen on kiinnostava persoonallisuus? Esim itsesi kohdalla?


      • 4263ger
        Not enough kirjoitti:

        Onko sinulla joku asennevamma?
        Oikeasti alkoi vituttamaan kun tässä koko keskustelun ajan poljetaan naamaan että minä surkuttelen itseäni tai mulla on itsevarmuuden puute.

        Eikö täällä voi keskustella oikeasti aiheesta vaan pitää mennä toisen miehenkin henkilökohtaisuuksiin?

        En surkuttele vaan kerroin omia huomioitani aiheesta. Jos olet eri mieltä. Ok.
        Väitteeni on että ulkoinen olemus (lue määritelmäni) painaa enemmän kuin yleisesti väitetään.
        Etulyöntiasema katsos voi olla sellainen joka ratkaisee lähes kaiken.

        Minusta tuntuu että jos me tavattaisiin niin se olisit sinä joka itkisit jälkeenpäin, OK? ;)
        Tuliko asia selväksi?

        "Minusta tuntuu että jos me tavattaisiin niin se olisit sinä joka itkisit jälkeenpäin, OK? ;)
        Tuliko asia selväksi?"

        Joopa joo. Vedät hernettä nenään kun argumentit loppuu kesken. Ihan asiaahan minäkin puhun vaikka käytänkin esimerkkejä. Ilman esimerkkejä puhutaan pelkästä teoriasta, millä ei ole taas mitään tekemistä minkään kanssa. Mihinkään henkilökohtaisuuksiin ei ole menty. Sun pääpointtis tuntuu olevan että ainoastaan komeat miehet saa naisia, mikä on ihan järjetön väite ja helposti vääräksi todistettavissa. Kyllä komeat saa naisia ehkä enemmän mutta kyllä taviksen näköisetkin saa naisia jos vaan osaavat niitä hankkia. Miinustele nyt sitten minkä ehdit, jos et muuten osaa perustella väitteitäsi.


      • 562q36
        Not enough kirjoitti:

        Ei vaan väitteesi on irrelevantti.

        Ihmisten odotukset muokkautuvat tietysti toisten ihmisten myötä mutta se riippuu siitä vaikutusvoimasta joka sinulla on voitko muokata niitä.

        Jos sinulla ei ole ulkoinen olemus kunnossa niin niiden muokkaaminen olisi sama kuin yrittäisit paota Atlanttia.

        Henkilökohtaisesti en alistu mihinkään kuvaan vaikka sinähän koko ajan mainostat kuinka minun kannattaisi muokkautua siihen kuvaan mitä naiset haluavat eli opetella heruttelemaan.

        Eli kukakohan taipuu kenen haluihin lopulta? ;)

        sulla on tappiomieliala valmiina. ei sun tarvi taipua mihinkään naisten haluamaan kuvaan vaan osata tuoda se persoonasi esille. jos ei ole sosiaalisia taitoja, kykyä kommunikoida ja tuoda paras puoltaan esille, niin ei sun persoonaasi kukaan näe. ymmärrät nää "herutustaidot" ihan nurinkurisesti. kyse ei ole siitä että sun pitäis teeskennellä jotain muuta kuin mitä olet, vaan opetella tuomaan se kätkössä oleva puolesi esille.

        tällä palstalla tuntuu olevan joku sääntö, että "mä olen surkea" ja "mä en pärjää". ja sen takia ei viitsitä edes yrittää, kun on jo valmiiksi luovuttanut.


      • Not enough
        4263ger kirjoitti:

        "Minusta tuntuu että jos me tavattaisiin niin se olisit sinä joka itkisit jälkeenpäin, OK? ;)
        Tuliko asia selväksi?"

        Joopa joo. Vedät hernettä nenään kun argumentit loppuu kesken. Ihan asiaahan minäkin puhun vaikka käytänkin esimerkkejä. Ilman esimerkkejä puhutaan pelkästä teoriasta, millä ei ole taas mitään tekemistä minkään kanssa. Mihinkään henkilökohtaisuuksiin ei ole menty. Sun pääpointtis tuntuu olevan että ainoastaan komeat miehet saa naisia, mikä on ihan järjetön väite ja helposti vääräksi todistettavissa. Kyllä komeat saa naisia ehkä enemmän mutta kyllä taviksen näköisetkin saa naisia jos vaan osaavat niitä hankkia. Miinustele nyt sitten minkä ehdit, jos et muuten osaa perustella väitteitäsi.

        Otoksia toisesta vastauksestasi:
        "sulla on tappiomieliala valmiina"
        "jos ei ole sosiaalisia taitoja, kykyä kommunikoida ja tuoda paras puoltaan esille, niin ei sun persoonaasi kukaan näe"
        ""mä olen surkea" ja "mä en pärjää". ja sen takia ei viitsitä edes yrittää, kun on jo valmiiksi luovuttanut. "

        Ei vaan sääntö on se että kun joku tekee huomioita aiheesta niin hänen täytyy olla ilman sosiaalisia kykyjä oleva munaton valittaja, sängyssään omaa kohtaloaan valittava jonka aloitus on tietysti vain surkuttelua.

        "Miinustele nyt sitten minkä ehdit, jos et muuten osaa perustella väitteitäsi. "

        En ole miinustellut täällä yhtään mitään.

        Perustelin väitteeni jo aloituksessa. Olisi pitänyt ehkä jättää oma osani tässä asiassa huomioimatta ja vain keskittyä näihin kavereihini niin ei olisi tarvinnut mennä sinunkaan heti henkilökohtaisuuksiin.

        Argumentteja minulla riittää mutta minulla ei ole sinun kanssa mitään puhuttavaa koska jokaisen viestini jälkeen tulee yksi "sulla on huono itsevarmuus ja itket täällä" kommentti lisää.

        Olen joskus miettinyt että jos tuo varattu kaverini ja nörttiystäväni lähtisimme yhdessä ulos niin veikkaan että nörttiystäväni muuttuisivat täysin näkymättömiksi naisille, ehkä jopa toisiksi naisolennoiksi.

        Sen verran paljon uskon sen ulkoisen olemuksen painavan.

        "Sun pääpointtis tuntuu olevan että ainoastaan komeat miehet saa naisia, mikä on ihan järjetön väite ja helposti vääräksi todistettavissa."

        Ei vaan olemus johon kuuluu osana miehen komeus, renttumaisuus, Suomessa äijämäisyys ja ne herutustaidot. Mies saa muuten olla ihan normaalinnäköinen ja sosiaalisilta taidoiltaan normaali mutta jää iskutilanteissa paitsioon koska naiset jo suoralta kädeltä poimivat joukosta ne jotka kiinnostavat enemmän ja kirittävää kiinni on liikaa.

        Voisin tuoda esille lukuisia esimerkkejä tilanteista joissa nainen on selkeästi kiinnittänyt huomion jopa keskustellessa tähän varattuun kaveriini eikä minuun jopa SEN JÄLKEEN kun on kuullut hänen olevan varattu!

        Uskon että kokemukseni ovat lähempänä kokemusta kuin sinun "oot luuseri" höpötykset. Ethän edes tunne minua.


      • 484567534w7
        Not enough kirjoitti:

        Otoksia toisesta vastauksestasi:
        "sulla on tappiomieliala valmiina"
        "jos ei ole sosiaalisia taitoja, kykyä kommunikoida ja tuoda paras puoltaan esille, niin ei sun persoonaasi kukaan näe"
        ""mä olen surkea" ja "mä en pärjää". ja sen takia ei viitsitä edes yrittää, kun on jo valmiiksi luovuttanut. "

        Ei vaan sääntö on se että kun joku tekee huomioita aiheesta niin hänen täytyy olla ilman sosiaalisia kykyjä oleva munaton valittaja, sängyssään omaa kohtaloaan valittava jonka aloitus on tietysti vain surkuttelua.

        "Miinustele nyt sitten minkä ehdit, jos et muuten osaa perustella väitteitäsi. "

        En ole miinustellut täällä yhtään mitään.

        Perustelin väitteeni jo aloituksessa. Olisi pitänyt ehkä jättää oma osani tässä asiassa huomioimatta ja vain keskittyä näihin kavereihini niin ei olisi tarvinnut mennä sinunkaan heti henkilökohtaisuuksiin.

        Argumentteja minulla riittää mutta minulla ei ole sinun kanssa mitään puhuttavaa koska jokaisen viestini jälkeen tulee yksi "sulla on huono itsevarmuus ja itket täällä" kommentti lisää.

        Olen joskus miettinyt että jos tuo varattu kaverini ja nörttiystäväni lähtisimme yhdessä ulos niin veikkaan että nörttiystäväni muuttuisivat täysin näkymättömiksi naisille, ehkä jopa toisiksi naisolennoiksi.

        Sen verran paljon uskon sen ulkoisen olemuksen painavan.

        "Sun pääpointtis tuntuu olevan että ainoastaan komeat miehet saa naisia, mikä on ihan järjetön väite ja helposti vääräksi todistettavissa."

        Ei vaan olemus johon kuuluu osana miehen komeus, renttumaisuus, Suomessa äijämäisyys ja ne herutustaidot. Mies saa muuten olla ihan normaalinnäköinen ja sosiaalisilta taidoiltaan normaali mutta jää iskutilanteissa paitsioon koska naiset jo suoralta kädeltä poimivat joukosta ne jotka kiinnostavat enemmän ja kirittävää kiinni on liikaa.

        Voisin tuoda esille lukuisia esimerkkejä tilanteista joissa nainen on selkeästi kiinnittänyt huomion jopa keskustellessa tähän varattuun kaveriini eikä minuun jopa SEN JÄLKEEN kun on kuullut hänen olevan varattu!

        Uskon että kokemukseni ovat lähempänä kokemusta kuin sinun "oot luuseri" höpötykset. Ethän edes tunne minua.

        en ole mielestäni mitään "oot luuseri" juttuja heittänyt. sun tekstistäsi nyt vaan saa sellaisen kuvan että ei ole naisrintamalla onnistunut ja nyt olet sitä mieltä vain ulkonäkö/olemus vaikuttaa.

        naiset diggaa varatuista, totta kai, onhan se merkki siitä että joku on jo hänet huolinut, eli hänessä täytyy olla jotain hyvää. jos sinä ja se varattu komea kaverisi seisotte vierekkäin niin totta kai naiset kiinnostuu siitä komeasta vaikkakin varatusta. mun pointti olikin se että pitää osata tuoda sitä kätkössä olevaa persoonaansa esille, ja tähän tarvitaan sosiaalisia taitoja joita voi jokainen opetella. ei tarvitse teeskennellä mitään, vai luuletko että naiset kiinnostuu jostain teeskentelijöistä? enpä usko.

        jokaisen on hyvä olla oma itsensä, mutta se "oma itse" pitää osata tuoda esille keskustelulla jne. eli jos se komea tyyppi seisoo vaan paikallaan eikä osaa keskustella (näin esimerkkinä vaan, enhän tunne tuota tyyppiä josta puhut) mutta sinä taviksen näköisempänä osaat keskustella kiinnostavasti ja herättää sillä tavalla naisten huomion, niin silloin ne naiset kiinnostuu sinusta enemmän, vaikka se toinen olisikin paremman näköinen.


      • 34753457
        484567534w7 kirjoitti:

        en ole mielestäni mitään "oot luuseri" juttuja heittänyt. sun tekstistäsi nyt vaan saa sellaisen kuvan että ei ole naisrintamalla onnistunut ja nyt olet sitä mieltä vain ulkonäkö/olemus vaikuttaa.

        naiset diggaa varatuista, totta kai, onhan se merkki siitä että joku on jo hänet huolinut, eli hänessä täytyy olla jotain hyvää. jos sinä ja se varattu komea kaverisi seisotte vierekkäin niin totta kai naiset kiinnostuu siitä komeasta vaikkakin varatusta. mun pointti olikin se että pitää osata tuoda sitä kätkössä olevaa persoonaansa esille, ja tähän tarvitaan sosiaalisia taitoja joita voi jokainen opetella. ei tarvitse teeskennellä mitään, vai luuletko että naiset kiinnostuu jostain teeskentelijöistä? enpä usko.

        jokaisen on hyvä olla oma itsensä, mutta se "oma itse" pitää osata tuoda esille keskustelulla jne. eli jos se komea tyyppi seisoo vaan paikallaan eikä osaa keskustella (näin esimerkkinä vaan, enhän tunne tuota tyyppiä josta puhut) mutta sinä taviksen näköisempänä osaat keskustella kiinnostavasti ja herättää sillä tavalla naisten huomion, niin silloin ne naiset kiinnostuu sinusta enemmän, vaikka se toinen olisikin paremman näköinen.

        ja enempää en tästä asiasta jaksa väitellä. kiinnostava olisi kuulla jonkun naisen mielipide että valkkaako ne komean mutta huonon keskustelijan vai kiinnostavan taviksen näköisen. veikkaanpa että suurin osa ottaisi jälkimmäisen, ja eka kiinnostaisi korkeintaan yhden yön juttuna.


      • Not enough
        484567534w7 kirjoitti:

        en ole mielestäni mitään "oot luuseri" juttuja heittänyt. sun tekstistäsi nyt vaan saa sellaisen kuvan että ei ole naisrintamalla onnistunut ja nyt olet sitä mieltä vain ulkonäkö/olemus vaikuttaa.

        naiset diggaa varatuista, totta kai, onhan se merkki siitä että joku on jo hänet huolinut, eli hänessä täytyy olla jotain hyvää. jos sinä ja se varattu komea kaverisi seisotte vierekkäin niin totta kai naiset kiinnostuu siitä komeasta vaikkakin varatusta. mun pointti olikin se että pitää osata tuoda sitä kätkössä olevaa persoonaansa esille, ja tähän tarvitaan sosiaalisia taitoja joita voi jokainen opetella. ei tarvitse teeskennellä mitään, vai luuletko että naiset kiinnostuu jostain teeskentelijöistä? enpä usko.

        jokaisen on hyvä olla oma itsensä, mutta se "oma itse" pitää osata tuoda esille keskustelulla jne. eli jos se komea tyyppi seisoo vaan paikallaan eikä osaa keskustella (näin esimerkkinä vaan, enhän tunne tuota tyyppiä josta puhut) mutta sinä taviksen näköisempänä osaat keskustella kiinnostavasti ja herättää sillä tavalla naisten huomion, niin silloin ne naiset kiinnostuu sinusta enemmän, vaikka se toinen olisikin paremman näköinen.

        Ok. Jatketaan järkipohjalta.
        Näkemykseni on se että naisten iskemiseen tarvitaan "erityisiä" sosiaalisia taitoja. Ei siis yleisiä.
        Esimerkiksi olen tätä varattua kaverinani sosiaalisempi ja varmasti sosiaalisilta taidoiltani parempi. Hän rentoutuu alkoholin perusteella ja naiset alkavat pyöriä, hyöriä sekä kyhnäämään hänen ympärillä.

        Noin keskimäärin keskustelutaidoiltamme olemme suht tasoissa, mutta väitän että hänen olemuksensa miehenä vie voiton
        Toisin sanottuna sinä teet vertauksen hyvännäköisen avuttoman sosiaalisen tyyppin ja tavallisen näköisen sosiaalisen tyypin välillä.

        Mutta jos mies on tavoiteltu jo olemuksen perusteella ja hänellä on tiettyjä tilanteisiin ja naisiin sopivia herutustaitoja niin hän on valovuosia jokaista tavanomaista ihan sosiaalistakin tyyppiä edellä.
        Se on minun mielipide.


      • Not enough
        34753457 kirjoitti:

        ja enempää en tästä asiasta jaksa väitellä. kiinnostava olisi kuulla jonkun naisen mielipide että valkkaako ne komean mutta huonon keskustelijan vai kiinnostavan taviksen näköisen. veikkaanpa että suurin osa ottaisi jälkimmäisen, ja eka kiinnostaisi korkeintaan yhden yön juttuna.

        Naiset eivät tajua tästä aiheesta mitään keskusteluissa.
        Sen todellisuuden näkee baareissa ja näissä tilanteissa.

        Sen takia tämän avasinkin.

        Kirjoitan tästä lähinnä sen vuoksi omalta kannaltani koska tunnen itseni ja tehnyt nämä havainnot varsinkin viime aikoina kun en ole varsinaisesti etsinyt seuraa.
        Tällä hetkellä on vähän sellainen vaihe meneillään ettei oikein jaksaisi koska tietyt jutut meni mönkään jotka syntyivät muualla kuin baarissa.

        Toisin sanottuna olen pystynyt hieman "ulkopuolisena" kattelemaan miten asiat toimii kun en ole ollut kiinteästi mukana naisjahdissa.


      • 3473465weg
        Not enough kirjoitti:

        Ok. Jatketaan järkipohjalta.
        Näkemykseni on se että naisten iskemiseen tarvitaan "erityisiä" sosiaalisia taitoja. Ei siis yleisiä.
        Esimerkiksi olen tätä varattua kaverinani sosiaalisempi ja varmasti sosiaalisilta taidoiltani parempi. Hän rentoutuu alkoholin perusteella ja naiset alkavat pyöriä, hyöriä sekä kyhnäämään hänen ympärillä.

        Noin keskimäärin keskustelutaidoiltamme olemme suht tasoissa, mutta väitän että hänen olemuksensa miehenä vie voiton
        Toisin sanottuna sinä teet vertauksen hyvännäköisen avuttoman sosiaalisen tyyppin ja tavallisen näköisen sosiaalisen tyypin välillä.

        Mutta jos mies on tavoiteltu jo olemuksen perusteella ja hänellä on tiettyjä tilanteisiin ja naisiin sopivia herutustaitoja niin hän on valovuosia jokaista tavanomaista ihan sosiaalistakin tyyppiä edellä.
        Se on minun mielipide.

        Niin kuin aiemminkin sanoin, ulkonäkö on etulyöntiasema, sen takia sun herutustaidot tai sosiaaliset kyvyt pitää olla paremmat kuin sillä komealla. Haluttaviin naisiin tarvii erityisiä taitoja jos tarkoitat sillä sitä että heihin tulee suhtautua eri tavalla kuin esim. kavereihin tai siskoon. Mutta ei ne taidot ole mitään sellaista hepreaa mitä ei jokainen voisi oppi, toiset helpommin ja toiset vaivalloisemmin.


      • Not enough
        3473465weg kirjoitti:

        Niin kuin aiemminkin sanoin, ulkonäkö on etulyöntiasema, sen takia sun herutustaidot tai sosiaaliset kyvyt pitää olla paremmat kuin sillä komealla. Haluttaviin naisiin tarvii erityisiä taitoja jos tarkoitat sillä sitä että heihin tulee suhtautua eri tavalla kuin esim. kavereihin tai siskoon. Mutta ei ne taidot ole mitään sellaista hepreaa mitä ei jokainen voisi oppi, toiset helpommin ja toiset vaivalloisemmin.

        Väitän että ihan normaalitkin naiset tiettyjen miesten läsnäollessa keskittyvät heihin ja unohtavat muut.

        Toisin sanottuna kynnys nousee muilla miehillä mitä enemmän näitä "olemus miehiä" ja mitä suurempi se ero näihin muihin on näillä "olemus miehillä".

        Jos sanotaan henkilökohtaisesti niin en usko että minun luonteeni enempää taipuu noihin naisen iskentä kykyihin. Osaan heittää läppää yms. mutta loppu vaatisi jo sen kaltaista sisäistä ohjelmointia että sitten olisi pitänyt syntyä jo eri ihmiseksi.

        Myös ulkoisessa olemuksessa voisi muuttua trendikkäämpään suuntaan, mutta joku raja siinäkin on oltava. En kuitenkaan riikinkukoksi tahdo muuttua. Liikun niin eri tasolla näissä jutuissa ja varsinkin kun etsin vakavampaa suhdetta enkä yhden illan hoitoja.

        Uskon kuitenkin että se raja on olemassa ja vaikka kuten sanoit taitoja voi opetella niin voi kysyä mikä on liikaa.
        Oman muodonmuutokseni jälkeen niin huomaan miten raadollista touhu on ja ei se flaksi ole niin mahdottoman paljon parantunut. Varatun kaverin ei tarvitse edes yrittää, hän on vain läsnä ja naiset kiinnostuu. Itse joutuu tappelemaan joka helvetin sekunnista että naisen kiinnostus pysyy yllä.

        Sitä ei välttämättä jaksa varsinkaan jos odottaa vilpitöntä pitkäaikaista suhdetta ja kiinnostusta.


      • jfkglh
        Not enough kirjoitti:

        En kyllä lainkaan ymmärrä mitä ihmeen itsevarmuutta tässä pitäisi löytää.
        Kuulostaa todella typerältä.

        Jos puhut itsensä tyrkyttämisestä ja päällepäsmäröinnistä niin se on totta, siinä suhteessa en ole äänekkäin itsensä esille tuoja. Ehkä itsevarmuuteni on sitä hiljaisempaa sorttia.

        Puhuisin kyllä silloin "heruttamistaidosta" kuin itsevarmuudesta. Itsevarmuutta minulla riittää sanoa että puhut itsevarmuuden suhteen löpöä.
        Se ei ole itsevarmuudesta kiinni jos istun naisen kanssa ja huomaa kuinka hän jo valmiiksi suhtautuu minuun tietyllä tavalla ja vaikka yritän kovasti luottaen itseeni vakuuttaa olevani hyvä tyyppi.

        Ei se mihinkään vie ilman sitä oikeaa olemusta. Jos taas tarkoitat itsevarmalla käytöksellä heruttamista ja äijäilyä niin olet oikeassa, minulla ei ole perusluonteeni puoleasta pidemmälle mahkuja.

        Naiset usein suhtautuvat siihen ulkoisesti vetävimpään ukkoon "tietyllä tavalla". Silloin muiden täytyy riittävän äänekkäällä hyvällä läpällä tuoda omaa persoonaansa esille, ja jättää ehkä se hunksi varjoonsa. Jos huomaa, että nainen on kiinnostunut juuri tietynlaisista asioista, esim. humanisti-taiteenystävä, niin sitten voi puhua enemmän niistä.

        Itsevarmuudesta on kyllä kiinni se, että antaa pelikentän toisten haltuun, jos nainen on kiinnostunut ensimmäisenä siitä komeasta ja isosta kaverista. Onhan se kyllä monesti niinkin, että ei pysty tilannetta enää kääntämään edukseen, mutta ei mitenkään automaattista.
        Sitäpaitsi vetävien kaverien kanssa liikkumisessa on se hyvä puoli, että jos naisia on useampia, niin eivät ne kaikki voi sitä kaveria saada.


      • Not enough
        jfkglh kirjoitti:

        Naiset usein suhtautuvat siihen ulkoisesti vetävimpään ukkoon "tietyllä tavalla". Silloin muiden täytyy riittävän äänekkäällä hyvällä läpällä tuoda omaa persoonaansa esille, ja jättää ehkä se hunksi varjoonsa. Jos huomaa, että nainen on kiinnostunut juuri tietynlaisista asioista, esim. humanisti-taiteenystävä, niin sitten voi puhua enemmän niistä.

        Itsevarmuudesta on kyllä kiinni se, että antaa pelikentän toisten haltuun, jos nainen on kiinnostunut ensimmäisenä siitä komeasta ja isosta kaverista. Onhan se kyllä monesti niinkin, että ei pysty tilannetta enää kääntämään edukseen, mutta ei mitenkään automaattista.
        Sitäpaitsi vetävien kaverien kanssa liikkumisessa on se hyvä puoli, että jos naisia on useampia, niin eivät ne kaikki voi sitä kaveria saada.

        Mutta voidaan kysyä onko se itsevarmuutta että tuodaan itseä esille läpällä naiselle joka alunperin hädin tuskin on huomannut sinua ja pitää tätä toista parempana vaihtoehtona?

        Siinä tulee aika paskamainen fiilis tilanteesta ja siitä naisesta "joka pitää voittaa" puolelleen kun joku toinen tekee sen jo lähes automaattisesti.

        Ei se siitä naisesta anna kovin hyvää kuvaa ja eikös itsestään itsevarma mies pitäisi jättää tuollainen nainen omaan arvoonsa?

        Kysymys on sitten siitä miten pitkään jaksaa kamppailla ja taistella huomiosta jos joku saa jo naisten jalat tutisemaan ja lihan väräjämään jo kävellessään huoneeseen sisään.

        Voiko sellaiseen naiseen luottaa suhteessakaan?


      • jfkglh
        Not enough kirjoitti:

        Mutta voidaan kysyä onko se itsevarmuutta että tuodaan itseä esille läpällä naiselle joka alunperin hädin tuskin on huomannut sinua ja pitää tätä toista parempana vaihtoehtona?

        Siinä tulee aika paskamainen fiilis tilanteesta ja siitä naisesta "joka pitää voittaa" puolelleen kun joku toinen tekee sen jo lähes automaattisesti.

        Ei se siitä naisesta anna kovin hyvää kuvaa ja eikös itsestään itsevarma mies pitäisi jättää tuollainen nainen omaan arvoonsa?

        Kysymys on sitten siitä miten pitkään jaksaa kamppailla ja taistella huomiosta jos joku saa jo naisten jalat tutisemaan ja lihan väräjämään jo kävellessään huoneeseen sisään.

        Voiko sellaiseen naiseen luottaa suhteessakaan?

        menee miehen kanssa sänkyyn pelkästään ulkonäön perusteella, ilman että miehen tarvii puhua mitään tai mies voi käyttäytyä kuin joku peruskonttorirotta? Tarkoitan sitä, että ensivaikutelman jälkeen tilanne voi olla vielä aika auki.
        Jotkut naiset ovat sitten vain epäluotettavia, toiset eivät. Ei välttämättä liity ensivaikutelmien vahvuuteen.


      • Not enough
        jfkglh kirjoitti:

        menee miehen kanssa sänkyyn pelkästään ulkonäön perusteella, ilman että miehen tarvii puhua mitään tai mies voi käyttäytyä kuin joku peruskonttorirotta? Tarkoitan sitä, että ensivaikutelman jälkeen tilanne voi olla vielä aika auki.
        Jotkut naiset ovat sitten vain epäluotettavia, toiset eivät. Ei välttämättä liity ensivaikutelmien vahvuuteen.

        Kritisoin tässä käsitettä tuosta "itsevarmuudesta".

        Mielestäni on mieheltä itsevarmuutta että hän ei ala yrittämään lirkuttelemaan ja heruttamaan naisia, joiden alkuperäinen kiinnostus on kohdistunut jonnekin muualle.
        Teet tässä taas sen jaon kuten tuo toinenkin että on olemassa joku komea kaveri joka tekee heti vaikutuksen mutta on peruskonttorirotta verrattuna vähmemän komeaan supliikkin kaveriin.

        Puhunkin siitä että esimerkiksi tämä varattu kaverini on hyvä juttelija myöskin.
        Tajuatko yhtään miltä tuntuu olla sellaisen kanssa vaikkapa samassa pöydässä jossa naiset keskittyvät häneen selkeästi?
        Eli minun miehenä pitää alkaa "ylihuutamaan" kuten huutokaupassa ja myymään itseäni toisen tuotteen tilalle johon selkeästi nainen on aluksi iskenyt silmänsä ja jossa silmät lepää?
        Arvostanko silloin itseäni kovinkaan paljoa ja onko se todellista itsevarmuutta?

        Jos nainen on niin heikko että on tehnyt jo jonkin sortin valinnan silloin alussa niin kuinka pitkälle jaksat lähteä ryömimään hänen puolestaan?

        Ja kyllä todellakin epäluotettavuus voi liittyä ensivaikutelman vahvuuteen. Jos naisella on taipumusta että aivot valahtaa tuonne navan alapuolelle kun tietynlainen herra tulee näköpiiriin niin on todennäköisempää että ei ne pöksyt pysy varattunakaan pitkään jalassa kun tällainen alkaa sitten häntä vokottelemaan.

        Aivan kuten miehilläkin jos miehen on taipumus seurata ja menettää itsehiilintänsä kauniiden naisten seurassa niin luuletko ettei sellainen petä todennäköisemmin kuin joku johon ensivaikutelmalla ole niin selvä tunneperäinen vaikutus?


      • jfkglh
        Not enough kirjoitti:

        Kritisoin tässä käsitettä tuosta "itsevarmuudesta".

        Mielestäni on mieheltä itsevarmuutta että hän ei ala yrittämään lirkuttelemaan ja heruttamaan naisia, joiden alkuperäinen kiinnostus on kohdistunut jonnekin muualle.
        Teet tässä taas sen jaon kuten tuo toinenkin että on olemassa joku komea kaveri joka tekee heti vaikutuksen mutta on peruskonttorirotta verrattuna vähmemän komeaan supliikkin kaveriin.

        Puhunkin siitä että esimerkiksi tämä varattu kaverini on hyvä juttelija myöskin.
        Tajuatko yhtään miltä tuntuu olla sellaisen kanssa vaikkapa samassa pöydässä jossa naiset keskittyvät häneen selkeästi?
        Eli minun miehenä pitää alkaa "ylihuutamaan" kuten huutokaupassa ja myymään itseäni toisen tuotteen tilalle johon selkeästi nainen on aluksi iskenyt silmänsä ja jossa silmät lepää?
        Arvostanko silloin itseäni kovinkaan paljoa ja onko se todellista itsevarmuutta?

        Jos nainen on niin heikko että on tehnyt jo jonkin sortin valinnan silloin alussa niin kuinka pitkälle jaksat lähteä ryömimään hänen puolestaan?

        Ja kyllä todellakin epäluotettavuus voi liittyä ensivaikutelman vahvuuteen. Jos naisella on taipumusta että aivot valahtaa tuonne navan alapuolelle kun tietynlainen herra tulee näköpiiriin niin on todennäköisempää että ei ne pöksyt pysy varattunakaan pitkään jalassa kun tällainen alkaa sitten häntä vokottelemaan.

        Aivan kuten miehilläkin jos miehen on taipumus seurata ja menettää itsehiilintänsä kauniiden naisten seurassa niin luuletko ettei sellainen petä todennäköisemmin kuin joku johon ensivaikutelmalla ole niin selvä tunneperäinen vaikutus?

        itsevarmuutta on kyllä se, että valitsee kenelle naiselle huomiotaan jakaa.

        "Tajuatko yhtään miltä tuntuu olla sellaisen kanssa vaikkapa samassa pöydässä jossa naiset keskittyvät häneen selkeästi?"
        Tajuan, koska itsellänikin on pidempiä ja komeampia kavereita, jotka ovat sosiaalisesti myös taitavia. Jos joku nainen porukassa kiinnostaa, yksi tapa tuoda itseään esille on vain osallistua keskusteluun aktiivisesti ja katsoa miten tilanne etenee. Toinen tapa on yrittää korostaa sitä, että on erilainen kuin kaverinsa jollain naiselle merkittävällä tavalla. Joskus toimii, joskus ei.

        Onhan se totta, että jos kaverilla on koko paketti hyvin kasassa, ja nainen arvostaa juuri sellaisia ominaisuuksia, niin sitten kannattaa vain hyväksyä (ainakin sen tietyn naisen kohdalta) että peli on pelattu. Ja voi käydä enemmän baareissa vähemmän vetävien kavereiden kanssa :)


      • Not enough
        jfkglh kirjoitti:

        itsevarmuutta on kyllä se, että valitsee kenelle naiselle huomiotaan jakaa.

        "Tajuatko yhtään miltä tuntuu olla sellaisen kanssa vaikkapa samassa pöydässä jossa naiset keskittyvät häneen selkeästi?"
        Tajuan, koska itsellänikin on pidempiä ja komeampia kavereita, jotka ovat sosiaalisesti myös taitavia. Jos joku nainen porukassa kiinnostaa, yksi tapa tuoda itseään esille on vain osallistua keskusteluun aktiivisesti ja katsoa miten tilanne etenee. Toinen tapa on yrittää korostaa sitä, että on erilainen kuin kaverinsa jollain naiselle merkittävällä tavalla. Joskus toimii, joskus ei.

        Onhan se totta, että jos kaverilla on koko paketti hyvin kasassa, ja nainen arvostaa juuri sellaisia ominaisuuksia, niin sitten kannattaa vain hyväksyä (ainakin sen tietyn naisen kohdalta) että peli on pelattu. Ja voi käydä enemmän baareissa vähemmän vetävien kavereiden kanssa :)

        Noin olen tuuminut itsekin.
        Tosin hänen kanssaan liikkuessa on hauskaa muutenkin ja toisaalta naisiin on sillä tavoin helpompi tutustua kuin esimerkiksi nörttiystävieni kanssa.

        Ehkä tässä vain painaa omaa mieltä toisaalta se että jos tajuaa miten nämä hommat menee niin että jos joku varatun kaverini kaltainen on naisen huomiopiirissä niin onhan selvä että silloin muutenkin voi olla hankalaa baarissa tehdä vaikutusta.

        Tämän yleisen huomion lähinnä halusin tehdä.

        Itse taidan kehitellä tuossa eräässä kohdassa mainitsemastani "välinpitämättömyydestä" jonkinlaisen taktiikan. ;) Ei tässä muu taida auttaa. Pitäisi vain löytää se "siipimies" joka olisi suurin piirtein samalla olemusarvoilla liikkeellä kuin itse.


    • Totuuden Torvi

      Jos on rikas julkkis.

    • Ei noin

      Noinhan se etenkin baarissa menee. Seksikkyys herättää mielenkiinnon. Jos ei ole naisen mielestä puoleensavetävä niin sitten ei ole eikä se siitä miksikään muutu.

      Oma ulkoinen olemus on rock ja "renttu" ja se vetoaa kai aika moniin naisiin. Varsinaisesti en ole kai komea, mutta aika tumma, urheilullinen ja tatuoitu. Exän mukaan näytän Adrien Brodyn pahalta velipuolelta. Kai se sitten herättää jonkun seksivaiston joissain naisissa. Tottakai itekin tykkään vähän vaihtoehtoisemmista naisista, esim. tatuoiduista tai sellaisista joilla on pinkki tukka.

      • Not enough

        Osa ei usko noita, juttuja mutta tämä varattu kaverini on juuri sellainen joka vetää naisia ja heidän katseita puoleensa kuin magneetti. Jo kadulla kävellessä huomaa naisten tuijottavan häntä.
        En ole varsinaisesti kateellinen ja kaverini ei ole mikään pelimies. Oikeastaan on hämmentävää että hän on varattu. Hän saa noita katseita sekä huomiota myös ollessaan liikkeellä avovaimonsa kanssa ja heillä onkin toisinaan riitaa aiheesta.

        Samoin voin todeta että näitä nörttiystäviäni ei kukaan katsele. Olen myös tullut siihen tulokseen että kun olen nörttiystävieni seurassa niin vaikka erotun ehkä siinä joukossa "edukseni" niin samalla minut liitetään osaksi tätä nörttijoukkoa ja todennäköisesti joku arvioi minua sen perusteella. Toisaalta varatun kaverini kanssa ollessa liikkeellä saattaa tulla positiivisempi vaikutus kun kaverini on sellainen hurmuri vaikka hänen varjoonsa sitten selvästi jäänkin.

        Sinulla on varmasti juuri sellainen olemus joka baarissa sytyttää. Minun on juuri päinvastainen ja voisi sanoa että ei se herätä kenessäkään mitään. Itsekin olen joskus etsinyt juuri vaihtoehtonaisia, mutta koska en ulkoisesti muistuta vaihtoeläjää niin tavallaan en tee noihin naisiin vaikutusta.

        Sitten joku normaalimpi nainen etsii ehken tasokkaampaa, parempaa statusta, tietynkaltaista sosiaalisuutta (suurta kaveripiiriä jne.) sekä myös usein tietynlaista olemusta.

        Pitäisi varmaan alkaa vetämään jotain "huoleton herrasmies" linjaa eli pukeutua ihan parhaimpiinsa ja mennä sitten johonkin paremman laadun baareihin. Saattaisi sopia minulle parhaiten. Harmi että yhteiskunnallinen status ei riitä siihen ja sisäisesti olen vähän liian vaihtoehtoeläjä.


      • Ei noin
        Not enough kirjoitti:

        Osa ei usko noita, juttuja mutta tämä varattu kaverini on juuri sellainen joka vetää naisia ja heidän katseita puoleensa kuin magneetti. Jo kadulla kävellessä huomaa naisten tuijottavan häntä.
        En ole varsinaisesti kateellinen ja kaverini ei ole mikään pelimies. Oikeastaan on hämmentävää että hän on varattu. Hän saa noita katseita sekä huomiota myös ollessaan liikkeellä avovaimonsa kanssa ja heillä onkin toisinaan riitaa aiheesta.

        Samoin voin todeta että näitä nörttiystäviäni ei kukaan katsele. Olen myös tullut siihen tulokseen että kun olen nörttiystävieni seurassa niin vaikka erotun ehkä siinä joukossa "edukseni" niin samalla minut liitetään osaksi tätä nörttijoukkoa ja todennäköisesti joku arvioi minua sen perusteella. Toisaalta varatun kaverini kanssa ollessa liikkeellä saattaa tulla positiivisempi vaikutus kun kaverini on sellainen hurmuri vaikka hänen varjoonsa sitten selvästi jäänkin.

        Sinulla on varmasti juuri sellainen olemus joka baarissa sytyttää. Minun on juuri päinvastainen ja voisi sanoa että ei se herätä kenessäkään mitään. Itsekin olen joskus etsinyt juuri vaihtoehtonaisia, mutta koska en ulkoisesti muistuta vaihtoeläjää niin tavallaan en tee noihin naisiin vaikutusta.

        Sitten joku normaalimpi nainen etsii ehken tasokkaampaa, parempaa statusta, tietynkaltaista sosiaalisuutta (suurta kaveripiiriä jne.) sekä myös usein tietynlaista olemusta.

        Pitäisi varmaan alkaa vetämään jotain "huoleton herrasmies" linjaa eli pukeutua ihan parhaimpiinsa ja mennä sitten johonkin paremman laadun baareihin. Saattaisi sopia minulle parhaiten. Harmi että yhteiskunnallinen status ei riitä siihen ja sisäisesti olen vähän liian vaihtoehtoeläjä.

        mikä sitten toimii. Tottakai rock/vaihtoehtonaisiin puree rock/vaihtoehtotyylinen mies joten mulle pääasiallinen kohderyhmä on selvä. Joskus huomiota tulee tietenkin muiltakin ja käytän niitäkin tilaisuuksia hyväkseni.

        Sinänsä siinä ei ole minusta mitään ihmeellistä että toisia katsellaan enemmän kun toisia. Katselen itsekin tietynlaisia naisia enemmän kun toisenlaisia.


    • raamikkaat ja

      erittäin hyvännäköiset miehet pistää silmään, aivan kuten hyvännäköiset naiset miehille. Mutta jos miehen olemus on itserakas tai puheet ala-arvoisia/tyhmiä, niin kiinnostus lopahtaa samantien. Siinä ei auta hyvä ulkonäkö eikä mikään. Olen enemmän sitä tyyppiä, että jos oikeasti ihastun mieheen, niin sitä ujommaksi vajoan ja vaikeampi on lähestyä. En todellakaan osaa "tyrkyttää" itseäni. Mitä enemmän mies on "kaveri tyyppiä", sitä helpompaa on jutella normaalisti ja avoimesti.

      • Not enough

        Kyllä, mutta varmasti valitset kuitenkin sen hyvännäköisen kuin sitten sen jonka kanssa on helppo jutella kaverina.

        Toisin sanottuna ainoastaan "tyydyt" siihen kaverityyppi mieheen jos saatavilla lähistöllä ei ole miestä joka herättää heti huomiosi olemuksellaan.

        Olen muuten ihan ok raamikas. Ongelmani nimenomaan on liian vähäinen itserakkaus jolla en pommita naista tarpeeksi enkä heruta.
        Tätä kautta kun jo valmiiksi tietyt miehet herättävät naisten huomion niin on vaikea kiriä enää kiinni edes hyvillä jutuillaan että joku minua kiinnostava nainen kiinnostuisi. Ainahan sieltä joku epätoivoinen baaristakin löytyy. Olen vähän liian tyytyväinen sinkkuuteeni että sellaisiin naisiin jaksaisin kiinnittää huomiota. Varsinkaan jos tiedän että he myös tyytyvät minuun vaikka haluaisivat todellisuudessa vaikkapa tämän varatun kaverini kaltaisen.

        Ei siinä järin arvostettu olo tule. Sen takia en varsinaisesti viihteellä ollessa enää seuraa etsikään. Ihan turhaa touhua tällä olemuksella ja luonteella joka ei taivu herutusjuttuihin vaikka kuinka supliikki muuten olisikin.


      • tiedosta heikkoutesi
        Not enough kirjoitti:

        Kyllä, mutta varmasti valitset kuitenkin sen hyvännäköisen kuin sitten sen jonka kanssa on helppo jutella kaverina.

        Toisin sanottuna ainoastaan "tyydyt" siihen kaverityyppi mieheen jos saatavilla lähistöllä ei ole miestä joka herättää heti huomiosi olemuksellaan.

        Olen muuten ihan ok raamikas. Ongelmani nimenomaan on liian vähäinen itserakkaus jolla en pommita naista tarpeeksi enkä heruta.
        Tätä kautta kun jo valmiiksi tietyt miehet herättävät naisten huomion niin on vaikea kiriä enää kiinni edes hyvillä jutuillaan että joku minua kiinnostava nainen kiinnostuisi. Ainahan sieltä joku epätoivoinen baaristakin löytyy. Olen vähän liian tyytyväinen sinkkuuteeni että sellaisiin naisiin jaksaisin kiinnittää huomiota. Varsinkaan jos tiedän että he myös tyytyvät minuun vaikka haluaisivat todellisuudessa vaikkapa tämän varatun kaverini kaltaisen.

        Ei siinä järin arvostettu olo tule. Sen takia en varsinaisesti viihteellä ollessa enää seuraa etsikään. Ihan turhaa touhua tällä olemuksella ja luonteella joka ei taivu herutusjuttuihin vaikka kuinka supliikki muuten olisikin.

        sellainen mies herättää kiinnostuksen joka välittömästi katsoo kiinnostuneena MINUUN ja vaivautuu ottamaan selvää minusta sekä yrittää saada yhteyden että kiinnostusta yllä. Jos on merkkejä siitä että mies on vähänkään varattu, kiinnostunut jostakusta muusta, hakee vain seksiä, esittää haluttua siinä suhteessa että luulee maineellaan/ulkonäöllään saavansa kenet tahansa kiinnostus lopahtaa meikäläiseltä. Se on joko kiinnostan heti tai go go!
        En tyydy kakkoseksi kenellekkään enkä kilpailemaan huomiosta tai rakkaudesta.
        Heikolla hetkellä saattaa toki haksahtua tunteilemaan sellaisen kanssa jonka kanssa tietää ettei tulevaisuutta. Tai kostaakseen.
        Ujo ihastus on oikeastaan aika ihana valloittaa ja ajan kanssa voittaa ujous pikkuhiljaa lämmittelemällä lähestymällä.


      • Not enough
        tiedosta heikkoutesi kirjoitti:

        sellainen mies herättää kiinnostuksen joka välittömästi katsoo kiinnostuneena MINUUN ja vaivautuu ottamaan selvää minusta sekä yrittää saada yhteyden että kiinnostusta yllä. Jos on merkkejä siitä että mies on vähänkään varattu, kiinnostunut jostakusta muusta, hakee vain seksiä, esittää haluttua siinä suhteessa että luulee maineellaan/ulkonäöllään saavansa kenet tahansa kiinnostus lopahtaa meikäläiseltä. Se on joko kiinnostan heti tai go go!
        En tyydy kakkoseksi kenellekkään enkä kilpailemaan huomiosta tai rakkaudesta.
        Heikolla hetkellä saattaa toki haksahtua tunteilemaan sellaisen kanssa jonka kanssa tietää ettei tulevaisuutta. Tai kostaakseen.
        Ujo ihastus on oikeastaan aika ihana valloittaa ja ajan kanssa voittaa ujous pikkuhiljaa lämmittelemällä lähestymällä.

        Nyt ymmärrät ehkä miltä miehestä esimerkiksi minusta voisi tuntua kun naiset kiinnittää suurimman huomionsa lähinnä tähän kaveriini ja minuun vain ehkä "tyydytään". Varsinkin sen jälkeen kun kaverini on paljastunut varatuksi.

        Itseasiassa tämä varattu kaverini on hieman epävarma joskus, mutta ei naisten kanssa koska hän saa niin paljon huomiota. Uskon että se auttaa häntä ajattelemaan olevansa haluttu joten hän voi pysyä rentona varsinkin kun sitä avittaa hieman alkoholiannoksilla.

        Ehkä pitäisi etsiä joku uusi tyyppi tuonne baariin joka olisi suht samantasoinen minun kanssani. Mutta toisaalta tulee typerä olo jos ajattelee että varattu kaverini kuitenkin mukana ollessa keräisi sen huomion ja minä olisin lähinnä vain kuu joka kiertää maapalloa.

        Hieman typeräksi tuntee olonsa. Toisaalta varatun kaverini kanssa on jo muutenkin hauskaa kulkea.


      • on muka
        Not enough kirjoitti:

        Nyt ymmärrät ehkä miltä miehestä esimerkiksi minusta voisi tuntua kun naiset kiinnittää suurimman huomionsa lähinnä tähän kaveriini ja minuun vain ehkä "tyydytään". Varsinkin sen jälkeen kun kaverini on paljastunut varatuksi.

        Itseasiassa tämä varattu kaverini on hieman epävarma joskus, mutta ei naisten kanssa koska hän saa niin paljon huomiota. Uskon että se auttaa häntä ajattelemaan olevansa haluttu joten hän voi pysyä rentona varsinkin kun sitä avittaa hieman alkoholiannoksilla.

        Ehkä pitäisi etsiä joku uusi tyyppi tuonne baariin joka olisi suht samantasoinen minun kanssani. Mutta toisaalta tulee typerä olo jos ajattelee että varattu kaverini kuitenkin mukana ollessa keräisi sen huomion ja minä olisin lähinnä vain kuu joka kiertää maapalloa.

        Hieman typeräksi tuntee olonsa. Toisaalta varatun kaverini kanssa on jo muutenkin hauskaa kulkea.

        haluttu naisten keskuudessa? Minkä näköinen hän on?


      • Not enough
        on muka kirjoitti:

        haluttu naisten keskuudessa? Minkä näköinen hän on?

        Pitkä (190 ), hieman äijämäinen ja hieman rentun oloinen pukeutumiseltaan, parta tai sänki ja kuten sanoin niin osaa jutella naisten kanssa kun rentoutuu varsinkin alkon avulla.

        Siinäpä se. Mitään muuta en osaa sanoa hänestä sellaista joka näkyisi heti ulospäin.
        Ei ole mikään mallipoika. Sellaisia olen myös tuntenut ja ovat keränneet samalla tavoin katseita.

        Naiset jatkuvasti kattelee häntä ja voin sanoa että esimerkiksi baarissa on vähän outo olo kun naiset kattelee samaan pöytään mutta tajuaa että katseet ei suuntaudu minuun vaan kaveriini.

        Hän on pillumagneeti. Oikeastaan aika huvittavalla tasolla jo. :D


      • x + y = z
        tiedosta heikkoutesi kirjoitti:

        sellainen mies herättää kiinnostuksen joka välittömästi katsoo kiinnostuneena MINUUN ja vaivautuu ottamaan selvää minusta sekä yrittää saada yhteyden että kiinnostusta yllä. Jos on merkkejä siitä että mies on vähänkään varattu, kiinnostunut jostakusta muusta, hakee vain seksiä, esittää haluttua siinä suhteessa että luulee maineellaan/ulkonäöllään saavansa kenet tahansa kiinnostus lopahtaa meikäläiseltä. Se on joko kiinnostan heti tai go go!
        En tyydy kakkoseksi kenellekkään enkä kilpailemaan huomiosta tai rakkaudesta.
        Heikolla hetkellä saattaa toki haksahtua tunteilemaan sellaisen kanssa jonka kanssa tietää ettei tulevaisuutta. Tai kostaakseen.
        Ujo ihastus on oikeastaan aika ihana valloittaa ja ajan kanssa voittaa ujous pikkuhiljaa lämmittelemällä lähestymällä.

        "Ujo ihastus on oikeastaan aika ihana valloittaa ja ajan kanssa voittaa ujous pikkuhiljaa lämmittelemällä lähestymällä. "

        Mitä ihanaa siinä on? Itellä se käsitys ujoista ettei niistä ota oikeen selvää, eli aika tuuripeliä loppujen loupuksi ovatko seksin vai myös jonkun muun perässä.


      • mallipoikia
        Not enough kirjoitti:

        Pitkä (190 ), hieman äijämäinen ja hieman rentun oloinen pukeutumiseltaan, parta tai sänki ja kuten sanoin niin osaa jutella naisten kanssa kun rentoutuu varsinkin alkon avulla.

        Siinäpä se. Mitään muuta en osaa sanoa hänestä sellaista joka näkyisi heti ulospäin.
        Ei ole mikään mallipoika. Sellaisia olen myös tuntenut ja ovat keränneet samalla tavoin katseita.

        Naiset jatkuvasti kattelee häntä ja voin sanoa että esimerkiksi baarissa on vähän outo olo kun naiset kattelee samaan pöytään mutta tajuaa että katseet ei suuntaudu minuun vaan kaveriini.

        Hän on pillumagneeti. Oikeastaan aika huvittavalla tasolla jo. :D

        koska nämä ovat epämiehekkäitä ja neitimäisiä. Tuollainen rentunnäköinen sänkileuka sen sijaa voi vetää naisia puoleensa.


      • Not enough kirjoitti:

        Pitkä (190 ), hieman äijämäinen ja hieman rentun oloinen pukeutumiseltaan, parta tai sänki ja kuten sanoin niin osaa jutella naisten kanssa kun rentoutuu varsinkin alkon avulla.

        Siinäpä se. Mitään muuta en osaa sanoa hänestä sellaista joka näkyisi heti ulospäin.
        Ei ole mikään mallipoika. Sellaisia olen myös tuntenut ja ovat keränneet samalla tavoin katseita.

        Naiset jatkuvasti kattelee häntä ja voin sanoa että esimerkiksi baarissa on vähän outo olo kun naiset kattelee samaan pöytään mutta tajuaa että katseet ei suuntaudu minuun vaan kaveriini.

        Hän on pillumagneeti. Oikeastaan aika huvittavalla tasolla jo. :D

        "Pitkä (190 ), hieman äijämäinen ja hieman rentun oloinen pukeutumiseltaan, parta tai sänki"
        Kuvaus kuvaa minua :)

        "Naiset jatkuvasti kattelee häntä ja voin sanoa että esimerkiksi baarissa on vähän outo olo kun naiset kattelee samaan pöytään mutta tajuaa että katseet ei suuntaudu minuun vaan kaveriini."
        Niinpä näin käy, en voi mitään :)
        Mutta siis näin tapahtuu muuallakin kuin baarissa. Esim. kaupoissa, kahviloissa, jne..
        Ja sinkku olen ja tulen pysymään ennen kuin sopiva tulee vastaan.


      • Not enough
        itmies kirjoitti:

        "Pitkä (190 ), hieman äijämäinen ja hieman rentun oloinen pukeutumiseltaan, parta tai sänki"
        Kuvaus kuvaa minua :)

        "Naiset jatkuvasti kattelee häntä ja voin sanoa että esimerkiksi baarissa on vähän outo olo kun naiset kattelee samaan pöytään mutta tajuaa että katseet ei suuntaudu minuun vaan kaveriini."
        Niinpä näin käy, en voi mitään :)
        Mutta siis näin tapahtuu muuallakin kuin baarissa. Esim. kaupoissa, kahviloissa, jne..
        Ja sinkku olen ja tulen pysymään ennen kuin sopiva tulee vastaan.

        Katseet suuntautuu sinuun?
        Jos et ole sosiaalisesti aivan taitamaton niin sitten vain valitset sopivan.


    • nöösi_poika

      ...kirjoittamasi pitää täysin paikkaansa!

      "Omalla kohdalla todella harvat aloitteet tuottaa tulosta ja sanotaanko mitä tulee ulkomuodon/käytöksen yms. muuttaminen "iskevämpään" muotoon niin vaikea enää tästä pidemmälle mennä muuttumatta toiseksi ihmiseksi. Olen muuttanut muutaman vuoden aikana itseni joksikin muuksi kuin alunperin olin ja varmaan erotun joukosta, mutta en riittävästi eli se heruttava ihana miehinen tai renttumainen fiilis minusta jää naisilta puuttumaan. Olen liian turvallinen valinta. Ei hyvä."


      Olen 31-vuotias enkä juuri koskaan saa minkäänlaista huomiota naisilta osakseni. Ulkonäköään on tosiaan vaikea muuttaa radikaalisti... Eikä siinä ole ideaa että feikkaa olevansa pelimies. Kuinka kauan sitä sitten jaksaa feikata? Kuinka kauan jaksaa esittää jotain muuta mikä oikeasti on?

      • Not enough

        Itseasiassa minulla muutos lähti liikkeelle siitä kun eräs tyyppi sanoi että "näytät turhaan vanhalta ja vakavalta, leikkauta hiuksesi uuteen muottiin yms. oot kuitenkin seurallinen jätkä niin kohta kuljet tyttöystävän kanssa".

        En ollut oikeastaan tajunnut itse miten olin jumahtanut tiettyyn muottiin joten sitä muokkasin sitten sillä tavoin että kroppa on paremmassa kunnossa (ei se aiemminkaan huono ollut), luovuin silmälaseista, hankin jotain tyylikkäämpiä vaatteita, mallikkaampi kampaus yms. Lisäksi selkeästi eri asenteella suhtauduin eli en enää niin vakavalla naamalla suhteisiin tai kohtaamisiin. Olen kuitenkin pohjimmiltani varsin sosiaalinen ja humoristinen.
        Mutta, ei se maaliin asti ole kantanut eli mitään sopivaa vakituista ei ole löytynyt.
        Olen nyt tässä tilanteessa kun muutosta kesti muutaman vuoden ja enkä usko että ei ole enää mahdollista muuttaa itseään.

        Tietysti jotain trendikkäämpää vaatetta ja härpälettä voi hankkia sekä varmaan sitten todellakin alkaa vetämää "hei babe" pelimieslinjaa mutta se on niin kaukana itsestä kuin olla voi.
        Ikä alkaa olla kohta samoissa lukemissa kuin sinulla ja ei se naismatsku ole ainakaan parantumaan päin. Päivä päivältä on enemmän vain esimerkiksi yksinhuoltajia tarjolla tai naisia jotka ovat muuttuneet "keski-ikäisiksi tädeiksi" 30 rajan ylitettyään.
        Jos olisi vetävämpi olemus niin valinnanvaraa olisi huomattavasti enemmän josta myös muuten sopivampi löytyisi sitten.

        Sulle antaisin sen ohjeen että kannattaa kuitenkin yrittää jonkin verran muuttaa itseä ja kokeilla. Ei siinä menetä mitään ja kattoa missä sitten se oma raja kulkee. Mutta tosiaan kun en ole viime aikoina edes mahdottomasti seuraa etsinyt niin on huomannut mistä se johtuu ettei valinnanvaraa ole paljon ja etukäteen on jo alakynnessä näissä asioissa.

        Jos on kuitenkin lähes tai täysin kokematon miehenä niin varmasti kannattaa ainakin yrittää muuttaa itseään jonkin verran. Minulla ei ole tuota taakkaa ja tämän verran sitä pystyy muuttumaan ilman että itse muuttuu joksikin toiseksi kuin on syntynyt ja alkaa tosissaan "feikata".


      • happy woman
        Not enough kirjoitti:

        Itseasiassa minulla muutos lähti liikkeelle siitä kun eräs tyyppi sanoi että "näytät turhaan vanhalta ja vakavalta, leikkauta hiuksesi uuteen muottiin yms. oot kuitenkin seurallinen jätkä niin kohta kuljet tyttöystävän kanssa".

        En ollut oikeastaan tajunnut itse miten olin jumahtanut tiettyyn muottiin joten sitä muokkasin sitten sillä tavoin että kroppa on paremmassa kunnossa (ei se aiemminkaan huono ollut), luovuin silmälaseista, hankin jotain tyylikkäämpiä vaatteita, mallikkaampi kampaus yms. Lisäksi selkeästi eri asenteella suhtauduin eli en enää niin vakavalla naamalla suhteisiin tai kohtaamisiin. Olen kuitenkin pohjimmiltani varsin sosiaalinen ja humoristinen.
        Mutta, ei se maaliin asti ole kantanut eli mitään sopivaa vakituista ei ole löytynyt.
        Olen nyt tässä tilanteessa kun muutosta kesti muutaman vuoden ja enkä usko että ei ole enää mahdollista muuttaa itseään.

        Tietysti jotain trendikkäämpää vaatetta ja härpälettä voi hankkia sekä varmaan sitten todellakin alkaa vetämää "hei babe" pelimieslinjaa mutta se on niin kaukana itsestä kuin olla voi.
        Ikä alkaa olla kohta samoissa lukemissa kuin sinulla ja ei se naismatsku ole ainakaan parantumaan päin. Päivä päivältä on enemmän vain esimerkiksi yksinhuoltajia tarjolla tai naisia jotka ovat muuttuneet "keski-ikäisiksi tädeiksi" 30 rajan ylitettyään.
        Jos olisi vetävämpi olemus niin valinnanvaraa olisi huomattavasti enemmän josta myös muuten sopivampi löytyisi sitten.

        Sulle antaisin sen ohjeen että kannattaa kuitenkin yrittää jonkin verran muuttaa itseä ja kokeilla. Ei siinä menetä mitään ja kattoa missä sitten se oma raja kulkee. Mutta tosiaan kun en ole viime aikoina edes mahdottomasti seuraa etsinyt niin on huomannut mistä se johtuu ettei valinnanvaraa ole paljon ja etukäteen on jo alakynnessä näissä asioissa.

        Jos on kuitenkin lähes tai täysin kokematon miehenä niin varmasti kannattaa ainakin yrittää muuttaa itseään jonkin verran. Minulla ei ole tuota taakkaa ja tämän verran sitä pystyy muuttumaan ilman että itse muuttuu joksikin toiseksi kuin on syntynyt ja alkaa tosissaan "feikata".

        No, vastaan nyt naisena kuitenkin. Oma miesystäväni on juuri sellainen puoluettomasti katsottuna tavallisen näköinen (näin siis hyvin monen ystäväni mielestä) mutta käyttäytyy itsevarmasti ja on tosi hauska sekä huomaavainen tyyppi. Kun ensi kerran tapasimme pidin häntä kivana mutten erityisen hyvännäköisenä. Hän kuitenkin pyysi ulos, suostuin kun sinkku olin ja ihastuinkin sitten aika nopeasti ja nykyään hän on mielestäni erittäin viehättävä myös ulkoisesti.

        Itse olen oikein kaunis nainen ja monet tämän miehen kaverreista ovat ensi tapaamisilla ihmetelleet, että miten hän on onnistunut tuollaisen saamaan. No minusta minä olen tietysti onnekas, koska minulla on mies, joka sytyttää minut aina uudestaan, naurattaa kuoliaaksi ja on muutenkin ihana tyyppi.

        En ole ikinä perustanut kuivista komistuksista ja väittäisin ,että kyllä se nainen etsii juuri sitä itsevarmuutta ja persoonaa, joka tietysti pitää olla kivassa muttei missään tapauksessa tylsässä paketissa.
        Not enough kuulostat viesteisssäsi huonolta keskustelijalta, joka tarttuu yksityiskohtiin ja jankkaa. Oikeastaan juuri sellaiselta "insinööri" tyypiltä, jota nimenomaan persoonaan huomiota kiinnittävät naiset välttävät viimeiseen asti. Sinun pitäisi ehkä tosian vähän relata niin kiinnostaisit juuri niitä naisia, jotka ei eivät ole sen KEN-miehen perään.

        niin ja ikää oli minulla 29-vuotta ja takana muutamia suhteita.


      • Not enough
        happy woman kirjoitti:

        No, vastaan nyt naisena kuitenkin. Oma miesystäväni on juuri sellainen puoluettomasti katsottuna tavallisen näköinen (näin siis hyvin monen ystäväni mielestä) mutta käyttäytyy itsevarmasti ja on tosi hauska sekä huomaavainen tyyppi. Kun ensi kerran tapasimme pidin häntä kivana mutten erityisen hyvännäköisenä. Hän kuitenkin pyysi ulos, suostuin kun sinkku olin ja ihastuinkin sitten aika nopeasti ja nykyään hän on mielestäni erittäin viehättävä myös ulkoisesti.

        Itse olen oikein kaunis nainen ja monet tämän miehen kaverreista ovat ensi tapaamisilla ihmetelleet, että miten hän on onnistunut tuollaisen saamaan. No minusta minä olen tietysti onnekas, koska minulla on mies, joka sytyttää minut aina uudestaan, naurattaa kuoliaaksi ja on muutenkin ihana tyyppi.

        En ole ikinä perustanut kuivista komistuksista ja väittäisin ,että kyllä se nainen etsii juuri sitä itsevarmuutta ja persoonaa, joka tietysti pitää olla kivassa muttei missään tapauksessa tylsässä paketissa.
        Not enough kuulostat viesteisssäsi huonolta keskustelijalta, joka tarttuu yksityiskohtiin ja jankkaa. Oikeastaan juuri sellaiselta "insinööri" tyypiltä, jota nimenomaan persoonaan huomiota kiinnittävät naiset välttävät viimeiseen asti. Sinun pitäisi ehkä tosian vähän relata niin kiinnostaisit juuri niitä naisia, jotka ei eivät ole sen KEN-miehen perään.

        niin ja ikää oli minulla 29-vuotta ja takana muutamia suhteita.

        Kuulostan jankkaajalta netissä? :D

        En ole insinööriä nähnytkään ja voisi melkein tähän jättää vastaamisen etten kuulosta "jankkaajalta".
        Mielestäni se vain ei ole jankkaamista jos on eri mieltä jostakin asiasta ja toinen vain jatkaa sitä viestin toistamista johon on pakko vastata uudestaan jne.

        Onneksi et tunne minua lainkaan muuta kuin näiden viestien perusteella, muuten nuo otaksuntasi minusta todennäköisesti hävettäisivät sinua. Viimeksi muutama tunti sitten sain kaupan kassalta sain palautetta miten minulla aina joku juttu löytyy joka tilanteeseen. ;)

        Missä tutustuit muuten mieheesi?

        Nyt et ehkä ymmärtänyt sitä että vaikka joku naisyksilö kuten sinä voisitte valita toisin niin kysymys on siitä etsinnän vaikeudesta että löytyy nainen joka ei etsi sitä Ken tyyppiä.

        Ei sellaisia naisia omien havaintojen mukaan puussa kasva.

        Sori jos jankkasin nyt. Ja sori kun pyysin anteeksi. Se tuskin tekee minusta epävarmaa inssiä. ;)

        Täällä kovasti vakuutetaan että naiset välittävät lopulta persoonasta, hauskoista jutuista ja itsevarmuudesta . Harmi että tuo teoria ei vastaa käytäntöä. ;)


      • ,,,,,,,,,,,,,,,,
        happy woman kirjoitti:

        No, vastaan nyt naisena kuitenkin. Oma miesystäväni on juuri sellainen puoluettomasti katsottuna tavallisen näköinen (näin siis hyvin monen ystäväni mielestä) mutta käyttäytyy itsevarmasti ja on tosi hauska sekä huomaavainen tyyppi. Kun ensi kerran tapasimme pidin häntä kivana mutten erityisen hyvännäköisenä. Hän kuitenkin pyysi ulos, suostuin kun sinkku olin ja ihastuinkin sitten aika nopeasti ja nykyään hän on mielestäni erittäin viehättävä myös ulkoisesti.

        Itse olen oikein kaunis nainen ja monet tämän miehen kaverreista ovat ensi tapaamisilla ihmetelleet, että miten hän on onnistunut tuollaisen saamaan. No minusta minä olen tietysti onnekas, koska minulla on mies, joka sytyttää minut aina uudestaan, naurattaa kuoliaaksi ja on muutenkin ihana tyyppi.

        En ole ikinä perustanut kuivista komistuksista ja väittäisin ,että kyllä se nainen etsii juuri sitä itsevarmuutta ja persoonaa, joka tietysti pitää olla kivassa muttei missään tapauksessa tylsässä paketissa.
        Not enough kuulostat viesteisssäsi huonolta keskustelijalta, joka tarttuu yksityiskohtiin ja jankkaa. Oikeastaan juuri sellaiselta "insinööri" tyypiltä, jota nimenomaan persoonaan huomiota kiinnittävät naiset välttävät viimeiseen asti. Sinun pitäisi ehkä tosian vähän relata niin kiinnostaisit juuri niitä naisia, jotka ei eivät ole sen KEN-miehen perään.

        niin ja ikää oli minulla 29-vuotta ja takana muutamia suhteita.

        "Itse olen oikein kaunis nainen"

        On se kumma miten naisten on aivan pakko joka viestissä kehua itseään kauniiksi. Kuka noita enää edes uskoo. Itse en ole montaa kaunista suomalaista naista elämäni aikana nähnyt, siksi on kummallista että täällä netissä joka toinen nainen ilmoittaa olevansa kaunis...


      • Ei noin

        pelimies? Tai paremminkin pelimiehen feikkaaminen?

        En jaksa uskoa että naiset kiinnostuvat lähtökohtaisesti joistain patologisista valehtelijoista jota kai pelimiehellä tarkoitetaan mutta jos nyt pelimiehelle tarkoitetaan kaveria joka jututtaa baarin jokaista tyttöä niin väkisinkin siinä käy flaksi. Ainakin välillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      148
      5226
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2252
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1688
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1574
    5. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1561
    6. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      322
      1561
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      23
      1535
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      131
      1326
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1319
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      47
      1187
    Aihe