Miten hymyillään?

myrtsiini

Jokaisen miehen ihannenainen varmaan hymyilee, vai kuinka? Ja muutenkin hymyt ois kivoja, ihan kenen tahansa kasvoilla. Kai se on tämä ihmisen perusluonne. Hymy koskettaa kaikkia. Mutta miten se tapahtuu? Siis miten loihdin hymyn huulilleni?

En ole tainnut montaakaan kertaa elämässäni hymyillä. Synkeää ja ankeaa on elo ollut lapsesta asti. Ja sit päälle tää suomalaisuus. Kaiken kaikkiaan taidan olla aika juron näköinen nuori nainen. Alakuloisen ainakin.

En osaa hymyillä. Mitenhän saisin siis hymyn kasvoilleni? Siis aidon näköisen hymyn, ei tekohymyä. Mitä ajatellessa teille nousee hymy huulille? Vai pitäiskö mennä peilin teen treenaamaan hymylihaksia? Sanokaa jotain pöhköä tai hauskaa jota voisin ajatella kun istun metrossa, kävelen kadulla tai istun yksin baarissa. (Vai vietäisiinkö minut hoitoon, jos yksinäni hymyilisin...)

Aika pönttö kysymys vissiin, mutta kyllä mä olen tätä ihan tosissani miettinyt.

17

2482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *Nana*

      Pitää alkaa varmaan löytämään aiheita iloon niin että hymy syttyy ilman pohdintaa? Anna itsellesi lupa hymyillä pienen pienille asioille, koska vaan ja missä vaan.

    • myrtsiini

      Jos joitain pieniä ilonaiheita edes löytyisi... Pisti vaan miettimään, kun yhtäkkiä holsasin etten koskaan hymyile ja etten osaa hymyillä.

      • myrtsiini

        Ja vaikka elämä ois ollut ankeaa ja tulevaisuus on seinä, voisko silti hymyillä... Tuntuu jotenkin luvattomalta.


      • *Nana*
        myrtsiini kirjoitti:

        Ja vaikka elämä ois ollut ankeaa ja tulevaisuus on seinä, voisko silti hymyillä... Tuntuu jotenkin luvattomalta.

        Tarkennus: hymyile kun näet jotain outoa/kaunista/hassua. Hymyn syyn ei tarvitse tulla sinusta sisältä, loistavasta tulevaisuudesta tai älyttömän hyvästä elämäntilanteesta.

        Hymyile mitättömille, mutta plussan puolella oleville asioille ensin. Kaikki alkaa paranemaan, vaatii vähän uskallusta. Hymyily rentouttaa.


    • sdrjfhb

      Vietä aikaa ilosten ja tyytyväisten ihmisten kanssa. Seura tekee kaltaisekseen.

      • %%%

        vaikka tällaisessa maassa ilonaiheet ovat harvassa niin yritä edes.


    • smilettäjä

      Hymyily on taitolaji. Monalisamainen hymy, joka ei ole väkinäinen vaan kiltti perusilme naamalla on aina kaunista katseltavaa. Vääränlainen tai liian persoonallinen hymy saa kauniinkin ihmisen näyttämään rumalta. Esim. näkyvät ikenet, liian leveälle vedetty suu, irvistykset ym. Täytyy myös osata hymyillä siten, ettei kasvoille tule uurteita! Hymyily ei tee pidemmän päälle hyvää kasvoille, joten se on syytä säästää sosiaalisiin vuorovaikutustilanteisiin.

      Tässä vääräoppinen tapa hymyillä:
      http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/miss_suomi_2007/416323.jpg

      Ja tässä oikeaoppinen:
      http://www.iltasanomat.fi/viihde/Helena Lindgren turvekylpyyn!/art-1288339644405.html

      • rjuytrekjkkqqqq

        Hymyillessä näkyvät ikenet ovat tosiaan aika antismile...


    • Arvottaja

      Antaa oudon vaikutelman, jos yrittää väännellä naamaa hymyyn samalla kun kehon kieli, olemus ja vibat kertovat jotain muuta. Naisen hymy on ihana silloin, kun hän on rakastunut, onnellinen ja vapaa ja hehkuu sisäistä valoa. Muusta hymyilystä ei nyt juurikaan ole väliä muuta kuin sosiaalisten tilanteiden öljynä.

      Kulttuureissa, joissa ystävällisyyttä ja sosiaalista kanssakäymistä on enemmän kuin Suomessa, saan kuulla jatkuvasti kehoituksia hymyillä. Varmaan tuima pohjan poika on pelottava näky, vaikkei olisi edes vihainen tai negatiivinen. En jaksa käskystä hymyillä, mutta smalltalk ajaa pitkälti saman asian eli ihmisten rauhoittamisen.

    • scvsdf34v

      Emmäkää mielelläni hymyile, ainakaan tahallani. En halua hymyillä oikeestaan koskaan toisille tai vaikka jollekki upporändömille nevahöödille (joka siis on itsestäni nähden sellainen). Varsinkaan kauneille naiseille ei pysty. Ne on kuitehi kaikki varattuja.
      Muiden seurassa ollessa tunnen itseni aina erilaaseksi kun omassa seurassa käyskennellessäni. Aina sama fakkimainen olo. Semmonen joka tulee vasta tilanteen jälkeen . Saapuu inhottava, ruma ja taitamaton olo, että tässä menee iloton juntti, samallaane olo ku mikä oli yläaste-aikana. Että hyvin toennäköösesti jotku ryhtyy pia kuiskimaan musta jotai tai karttelemaan ja väistelemään. Aina on joku, joka kyttää touhuamisiani ja täytyy meittiä miten tehdä ne niin että toiset sietää näkemänsä.
      En uskalla hymyillä omalle peilikuvallenikaan, koska itseinho. Kauppojen pukukopeissa käynti on vihonviimeisestä lerssistä, koska suuret peilit ja liikaa valoa. Lisäksi kun pitää sitten kohta palata takaisin ihmisten nähtäväksi. Vaikka ei mussa ulkoosesti mitään isompia vikoja tai friikkiyttä oo. Mieli vaan oon jotenkin monisairas. Harvoin tahdon julkisesti mitään ilmeitä, tunteita tahi eleitä edes näyttää. Jankonpetoni-asenteella mennään ja ollaan useinmiten ja yksin puhutaan ja satoja kirouksia päivittäin lausahdetaan.
      Joskushan joissai lehtijutuis sanotaan että oudolta ihmiiseltä yllättäen tullut hymy voisi pelastaa jonkun päivän tai yön. Mutta ei se hymy silläkään uhalla vaa lähe. Yksin kyllä joskus riepuväsyneenä omille vitseille saattaa nauraa ja siinä sivusa hymyillä.
      Mutta hymyilköön mieluummin kauniit ihmiset, jotka kaiken muun hyvän lisäksi sattuvat olemaan heidät itsensä kanssa eli sietämään itseään. Olkoon heille ulkoistettu se hymyilyhomma. Sellaasten hymyilyllä voi olla jotain muutakin virkaa kuin koiran. En tarkoita itsestään pitävällä tietenkään itserakasta. Semmoonen oon itse.

      YO-kuvan otto esimerkiksi oli huomattavan tukevasti perseestä kumpuava tilanne koska siinä täytyi saada mukaan muutama hymykuvakin. En olisi sallinut itseni ylioppiloituman, mikääli olisin tienny mitä paskaa yo-juhlakaluna kekkuloitsenta o. Sen teko-onnellisen muka-helpoittuneen olon ylläpitelyn muisteleminen on poikinut monta vähemmän voimaannuttavaa hetkeä.
      Kolmen kuvan sarja niistä kuvista siis koostettiin, semmoonen triptyykki. Kaikki koekuvat poltin huolellisesti kyllä jo vuosikausia sitten. En kestänyt sitä että jossain on minusta hymykuvia ja uhkaa siitä että ne saattaisivat ilmaantua silmiini jollain itseinhon hetkellä.
      Se on toki mukavata jos mulle hymyillään mutta myös vaivaavaa, sillä tiedän etten osaa hymyillä takaisin muuten kuin tahtomalla, ja tahtohymyä on raskas katsoa kenen vaan. Se käy työstä.

    • rftgyuhji

      Jos haluatte hymyillä toisille. Lähtekää siitä, että haluatte auttaa muita, tuoda hymyllä heille hyvän päivän. Voi olla alkuun hankalaa, mutta kun sisäistää sen halun, niin kyllä se hymykin tulee sieltä.

      Asia helposti unohtuu minä-keskeisyyteen, omiin pelkoihin tai muuhun sellaiseen. Ja unohtaa, että olisi voinut hymyilläkin. Loppujen lopuksi se on hyvin vähän mitä antaa itseltään, mutta toiselle se voi olla suurikin asia.

      • sdfgsdg

        Kai se on paljon toiselle silloin kun hymyilijä on kaunis ja kivakin jopa. Kaikkien ei viis välttämättä ees kannata hymyillä. Hymyilkää enemmän te joiden hymystä on hyötyä. Kaikki ei tunne oloaan rennoksi hymyillessään toisille. Se saattaa hyvinkin lisätä hymyilyn yrittäjän itseinhoa ja huonontaa hänen itsetuntoaan.
        En tiiä miltä näytän hymyillessäni tai mikä olisi eniten hyötyä tuova hymyilytyyli, enkä halua ikimaailmassa ainakaan harjoitella semmoista peilin eessä. Se ei vaan jotenki kuulu mun hommiin. En kestä katsoa hymyilevää naamaani. Ei vaa helevetti saata. Voi tok olla että pitäs opetella uuestaan itkemäänkin sekä nauramaan julkisesti ääneen. Ja ehkä liuta muitakin tunteita.
        Aattelen että toiset näkee ja tuntee mut yhtä inhoottavana tai ainakin samalla tavalla kuin mä iteitteni, vaikka tieän ettei varmaan kukaan aattelemusta sitä ei minua sillä tavalla, kuin mä ite. Silti olen kehittänyt mielessäni jonkin tavan jolla musta varmaan keskimääräisesti ajatellaan ja useimmiten uskon että se on oikea arvio tosiasioiden tolasta. Sitä en tiiä halauaisinko saada selville miten muut näkee mut ja vaikkeepas mun hymyn.
        Hymy on jotenki sairaan raskas ilme, muodostaa itse. Muut kyllä mielestäni näyttää siedettäviltä, hyviltä tai kaunehilta hymyillessään. Ilmeettömän perusnaaman näkeminen taas voi tuotta minussa jopa myötänolostumista ja pientä turhautumista ja raivostuttavuutta. Kuitenkin itse haluaisin pitää naaman aika tonninsetelillä,se on mielestäni kaikkein rennoin ilme, semmoinen lepoaseto naamalla, ettei tarvi jännittää mitään ja pystyy vapaasti ajattelemaan ku ei tarvi käyttää huomiotaan ja enerkiaa elilaisten ilmeiden väsäämiseen.
        Kai sen hymyn ei ole siis tarkoitus syntyä tahtomalla ja tehden. Yleensä hymyilyttää vain sillon ku ei tekis mieli hymyillä eikä varsinkaan nauraa. Niissä tilanteissa se hymy voisikin olla semmoinen toisia ilahduttava. Vaikkapa jossain täpötäyes ototushhuonees jos kaikki kattoo toisians eli toolit kiertää seiniä. Silloon täytyy purra kieltä, poskea ja huulia, jottei tulisi mieleen mitään huvittavia asioita. Jos ilo on hukassa elämästä niin kannattaa siis joutua vaikka odotushuonetilanteeseen. Sillon taatusti muistuu kaikki hymyilyttävät asiat mieleen.


    • asdfcasef

      Hymy ei maksa mitään, varsinkaan ruman ihmisen hymy. Kauniin hymy taas voi maksaa paljonkin, vaikka jopa kokonaisen avioliiton, jos se viettelee huoraamaan. Taitaa olla sittehi paree että vain rumat hymyilevät ;)

    • HymyileÄläIrvistä

      Hymyillessä suupielien kuuluu kaartua hieman ylöspäin. Kannattaa katsoa peilistä tapahtuuko näin.
      Jos suu hymyillessä levenee vain suoraan sivusuunnassa, lopputulos on irvistys. Silloin on parempi olla hymyilemättä.

      • uitguyfdrt

        Jos hymy tulee "sydämestä", sen kyllä myös huomaa :)


    • Anonyymi

      En hymyile juurri koskaan muille, tai oikeasaan ikinä. Se on niin saatanan raskas ilme naamalle. Saatan hymyillä yksin joillekin ylilauta- tai youtube-jutuille kun oon yksin talossa koneella helvetin väsyneenä

    • Anonyymi

      Mä mietin kans että miten kukaan edes jaksaa olla naama hymyssä koko ajan. Minulle sanotaan usein että näytän vihaiselle vaikken olisi. Ei vaan naama pysy virneessä koko ajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe