Missä yrität iskeä naisia ?

onko noin

Elikkäs kysymys AT-miehille ja muille tällaisille "naisongelmaisille".

Missä paikoissa olet tähän mennessä yrittänyt naisiin tutustua/iskeä ?

Tuli vaan mieleeni, että ei kai vaan ole niin, että AT-miehet järjestään pyörivät jossain seduloissa ja muissa pintaliitopaikoissa, joista ihan varmasti löytää nämä kaikkein nirppanokkaisimmat ja valikoivimmat naisihmiset...

Tietysti sitten, jos "tavispaikkojen" naistarjonta ei kelpaa, niin kai sitä sitten vaan pitää hakata päätään seinään.

15

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisasialooseri.

      mielestäsi"tavispaikka"? Joku lähiöräkälä vai? Jossa pyörii keski-ikäisiä mammoja.

      Tottakai yritän iskeä naisia baareista, seduloista sekä muista yökerhoista, mistäs sitten pitäisi? Taviksia ne ihmiset ovat seduloissakin, vaikka ehkä muuta kuvittelevatkin.

      Sitäpaitsi ei ATM saa taviksia yhtään sen paremmin kuin itseään huippumalleiksi luulevia naisia.

    • Darth

      loveshyna tai tämmöisenä rakkaushylkiönä en edes pysty lähestymään. Ravintolassa olen tainnut käydä 7-8 vuotta sitten viimeksi XD ja alkeelliset räpellykset mitä sain aikaan, ei niitä edes iskuyrityksiksi voi kuvata. Nuorempana kävin niissä ravintoloissa, mitä nyt paikkakunnalla on. Ihan tavan paikkoja, ei ne ihmiset minua parempia ulospäin olleet, mutta ehkei tällä paikkakunnalla mitään seduloita edes ole. Mitä siis ovat "tavispaikat"?

      Introvertti miesten ongelma on pikemminkin se, että he tarvitsevat aikaa luottamuksen muodustukseen ja voidakseen olla luonnollisia, ja baarikulttuuri, jossa ensivaikutelma pitää antaa heti tai game over, ei kertakaikkiaan sovi heille.

    • m30.

      En juurikaan enää edes yritä iskeä naisia baareissa tai yökerhoissa, koska humala vaikuttaa naisiin ilmeisesti enemmän kuin miehiin. Humalassa nainen voi jutella koko illan miehen kanssa baarissa, antaa puhelinnumeronsa, ehkä suudellakin. Viikolla kun sitten soittaa, niin joko A) nainen ei vastaa ollenkaan, tai B) nainen vetkuttelee ja ketkuilee ja siirtelee tapaamisten aikoja, tai C) nainen tylyttää ja vittuilee. Jos sattuisikin käymään D) nainen suostuu treffeille, niin ei niistä yleensä seuraa mitään, koska nainen pettyy mieheen, kun kännissä mies vaikutti kivemmalta. Eli en siis enää iske naisia baarissa. Joskus saatan huvin vuoksi vähän flirttailla baarissa, mutta en edes yritä mitään sen enempää.

      Nettideittejä yritin joskus vuosia sitten, mutta totesin, että rumimmat ja tylsimmätkin naiset saavat niin paljon meilejä erilaisilta komistuksilta ja pelimiehiltä, että näiden naisten standardit nousevat huomattavasti heidän oman tasonsa yläpuolelle. Turhaa hommaa.

      Naisia yritän tosissani iskeä aina, kun sopivissa ympyröissä, esim. harrastusten tai töiden kautta kiinnostavan naisen tapaan. Minulla on yksi harrastustyyppinen juttu, tai oikeastaan enemmänkin kuin harrastus, jonka kautta enimmäkseen olen naisia viime vuodet katsellut. Ei se sieltäkään helppoa ole, kaikkia siirtoja täytyy miettiä harkiten, ettei ilkeiden naisten juorurinki ala pilkkaamaan. Naista yrittävä mies on nimittäin naisille kummallisen mieluinen pilkankohde, jonka elämä halutaan tuhota juoruringin kautta täysin.

    • Älymies 23

      Enpä oikein missään.

    • ^Lähetä'

      Ei sillä ole merkitystä. Jos tavisnaisen ajatuksissa pyörii tuollaiset jutut ja ajatukset "seduloista", niin tuskin meillä olisi kovin paljon yhteistä jutun juurta ja ajatuksia muutoinkaan.

    • Onkohan noin?

      Mitä nuo "tavispaikat" on?

      Täällä puhutaan "naisongelmista" aivan kuin joidenkin kummajaisten touhuna vaikka ihan tavis- ja normimiehelle voi olla vaikeaa löytää seuraa.

      Parhaiten olen onnistunut tutustumaan sattumalta jonkun harrastuksen tai tapahtuman yhteydessä tai sitten niin että mennään istumaan pubiin jossa on sattunut olemaan jonkun isomman sosiaalisen ringin omaavan kaverini tuttavia.

      Nyt on hankalaa kun ei ole oikein ketään kenen kanssa käydä baareissa ja menoissa, joten yksinään seuraan hakeutuminen on hankalampaa.
      Sanonpa ihan suoraan että jo kenelle tahansa on vaikeaa löytää sopivaa paikkaa naisen iskemiselle vaikka pintapaikat kiertäisikin kaukaa.

      Jos olet nainen niin ei ihmekkään jos ihmettelet moista asiaa koska sinullahan riittää vientiä joka tapauksessa.

      • 15+13

        sen viennin näkis.... tavallisen elämän pakoissa (työ, harrastukset, kahvilat, kaupat jne.) ei kukaan mies ole tullut edes hituisen iskemään. Baareissa liikku vain humalaisia ja petipuuhiin haluavia miehiä, jotka eivät kiinnosta. Olen tyytynyt olemaan yksin.


      • Onkohan noin?
        15+13 kirjoitti:

        sen viennin näkis.... tavallisen elämän pakoissa (työ, harrastukset, kahvilat, kaupat jne.) ei kukaan mies ole tullut edes hituisen iskemään. Baareissa liikku vain humalaisia ja petipuuhiin haluavia miehiä, jotka eivät kiinnosta. Olen tyytynyt olemaan yksin.

        Iskisimpä heti jos naiset osoittaisivat oikeasti huomiota.
        Mutte se huomio taitaa olla varattu "eri kaliiberin" miehille joten se siitä.

        Jos et hymyile, katsele silmiin noissa paikoissa missä liikut tai mene miehen lähelle yms. tai yritä lopulta itse aloitteita niin se on voi voi.

        On sinulla sentään baarissa jotakin vientiä verrattuna normimieheen.


    • Joopa että sitten tällainen, mitä tarkoitetaan naisongelmaisella? Se että ei saa ketään vai? Jos se on ongelma niin silloin tämä asia ei koske minua. Mutta jos tarkoitetaan että ei löydä sopivaa niin silloin tämä koskee minua. Koska huonoon suhteeseen en missään nimessä rupea.

      No joka tapauksessa vastaan:
      "Missä paikoissa olet tähän mennessä yrittänyt naisiin tutustua/iskeä ?"
      Baareissa tulee käytyä niin harvoin että sieltä en iske ketään, kun sen tietää kännissä oleva ihminen on täysin erilainen kuin selvinpäin. Mutta muualla yritän tutustua missä se suinkin on vain mahdollista ja tuntuu siltä, että voisi yrittää onneansa.

      "Tietysti sitten, jos "tavispaikkojen" naistarjonta ei kelpaa, niin kai sitä sitten vaan pitää hakata päätään seinään."
      Kyllä minulle kelpaa kuka vaan kunhan tietyt kriteerit täyttyvät sekä tunne on molemminpuolinen.

    • KFNekjnkjfjnfwkfefw

      Kaikessa yksinkertaisuudessaan olen päättänyt että se on nainen joka iskee minut, kassajonossa, kirjastossa tai kun harvoin käyn baarissa.

      Koska olen päättänyt näin eikä asenteitani voi enää muuttaa niin tässä mennään kolmatta vuotta häiriöttä *heheheheheheeee*

      Maailma ei vaadi minua pariutumaan eikä minua kiinnosta pariutua naisen kanssa jota ei kiinnosta oma pariutumisensa kanssani niin paljoa että siirtäisi tikkua ristiin asioita edistääkseen.

      Parempi yksin kuin huonossa suhteessa & muut tympeät sloganit joilla koitan peitellä sitä kuinka yksinäinen ja turhautunut olen.

    • ATM4EVA.

      Silloin kun vielä yritin, niin tietysti baareissa, koska alkoholi saa minut edes jossain määrin sosiaaliseksi ja baari on ainoa paikka, missä humalainen mies voi yrittää lähestyä naista.

      Kävin ihan normaaleissa paikoissa, esimerkiksi sellaisissa kuin Amarillo, joka varmaankin löytyy jokaisesta keskisuuresta kaupungista. Komeana miehenä pääsin Amarillossa aika usein jopa tanssimaan tytön/naisen kanssa (lue: kähmimään tyttöä/naista), koska meno on erittäin ulkonäkökeskeistä ja möly peittää alleen epäsosiaalisuuteni. Tanssilattiakäpälöinnistä on kuitenkin vielä pitkä matka treffeille saati sitten seksiin, ja tuossa vaiheessa epäonnistuin aina. Lisäksi kävin koulun bileissä, mutta siellä ongelmana oli että kaikki tiesivät jo epäsosiaalisuuteni, joten minua hyljeksittiin ulkonäöstäni huolimatta.

      Mikä muuten on tavispaikka? Jokin muu kuin sedula?

      • 9+5

        haluaa treffeille miehen kanssa joka alkaa kähmim0ään tanssilattialla? Minä en ainakaan. Arvostan miehiä, jotka ovat kohteliaita eivätkä heti käy kiinni "kuin sika limppuun".


      • ATM4EVA.
        9+5 kirjoitti:

        haluaa treffeille miehen kanssa joka alkaa kähmim0ään tanssilattialla? Minä en ainakaan. Arvostan miehiä, jotka ovat kohteliaita eivätkä heti käy kiinni "kuin sika limppuun".

        naiset yleensä skippaavatkin treffit ja lähtevät suoraan tanssilattialta YTM:n kämpille panemaan.


    • nuorimies.

      Treffipalstalla yritin mutta poistin profiilin, kun miehenä siellä on lähes mahdotonta löytää seuraa eli tällä hetkellä en etsi naista mistään.
      Baareissa kyllä käyn joskus mut en minä siellä ketään yritä iskeä ja vaikka haluaisinkin iskeä jonkun niin en ujouden takia uskalla, niin käyn siellä vain viettämässä iltaa kavereiden kanssa.

      Itse en edes kelpuuttaisi noita pintaliitopaikkojen bimboja parisuhteeseen vaan ihan mielelläni ottaisin jonkun tavallisen perusnätin naisen, joten omalla kohdallani se naisettomuus tuskin johtuu siitä, että rima olis liian korkealla.

    • anonyymi atm

      En missään, en ole koskaan tehnyt aloitteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      76
      2894
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2025
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      152
      1471
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      313
      1436
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1219
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1139
    9. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1123
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1067
    Aihe