Akryylikynnet Hämeenlinna-riihimäki alue

Tatja+++++

Etsin edullista akryylikynsien tekijää Hämeenlinna Riihimäki alueelta. Tähän mennessä halvin löytämäni yritys tekee ne hintaan 65€ ranskalaisilla ja huolto 45-50€. Eli tuota kalliimpia on turha edes tarjota. Itse asun Janakkalassa ja liikun sekä Hämeenlinnassa, että Riihimäessä, joten noilta alueilta tai matkanvarrelta olisi laittaja hakusessa.

Täälä löysin noilla hinnoilla, kun sitä kuitenkin joku kysyy, että mistä muka:
http://www.studiokh.net/3

Ja varmasti joku myös haukkuu laittajan taidot, mutta ei kannata edes vaivautua. Otan kynnet siellä, missä saan halvalla ja jos ovat huonot niin vaihdan paikkaa. :D

4

448

  Vastaukset

  • no miksi et menee sinne sitten?:)

   • Oli kesällä kaupan seinällä halvemman tekijän ilmotus ja sitähän mä tavallaan nyt haen, et jos tämä tekijä näkis mun ilmotuksen ja pikkasen mainostais itteensä tai jos joku hänen asiakkaansa näkis tän. :)


  • En usko, että löydät tuon halvempaa paikkaa jossa tekijällä olis paljon kokemusta, laadukkaat tarvikkeet ja jälki hyvää. Monet hiljattain kynsikurssin käyneet tekee halvemmalla, mutta jälkikään ei tietysti ole samaa tasoa kuin ammattilaisella.

   Näin koulun ilmotustaululla mainoksen FairNailista, joka toimii Hml:ssä. Hintojen perusteella voisin veikata, että kyseessä on juuri joku aloitteleva tekijä (http://fairnail.com).

  • Hei, kävin ottamassa kynnet Fairnailissa hääjuhlia varten. Laatu oli mielestäni hintaansa nähden todella hyvä. Sain sellaisen käsityksen, että henkilö tekee kynsiä ainoastaan sivutyönä, joten se ehkä selittää halvemmat hinnat? No minua ei ainakaan halpa hinta haittaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut