Sukulaiset tenttasivat

Naisasialooseri.

eilen minua emäntäasioista, kun söin vanhemmillani joulupuuroa. Sanoin, että asia on työn alla ja väläytin positiivisen tekohymyn. Sukulaiset käskivät kiirehtimään emännän rengastamisessa.

Mitenkäs muilla? Näittekö jouluaattona sukulaisianne, jotka utelivat naisasioistanne?

21

723

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fuck them

      Vittuako se niille kuuluu.
      Olen joskus sanonut ettei nykyajan naisista ole vakaviin suhteisiin. Mikä on totta.

      Alat vaikuttaa sukulaisasialooserilta jos et osaa laittaa heille jauhoja suuhun.

    • mies 40

      Näin sukulaisia, mutta eivät tentanneet naisasioista. Eivät ole tentanneet enää vuosikymmeneen.
      Sitä tää vanheneminen tekee, eihän kukaan kysy 40 vuotiaalta naisista yhtään mitään.

    • 13

      Ai kuinkas sä et sanonu niille että olet ATM ja naiset vaan nussivat YTM:ien panoverkostoissa eivätkö ole ATM:istä kiinnostuneita?

      • Juuri näin. Ja jos ei markkina-arvoteorian perusteiden läpikäynti siinä joulupöydässä riitä hiljentämään kaikkia vanhoja jääriä, niin läksiäislahjaksi printtaat niille Laasasen blogista parhaat palat.


      • Naisasialooseri.

        ihmisä, itse olleet naimisissa vuosikymmeniä ja tottakai olleet toistensa ensimmäiset sänkykumppanit. Mies on kunnollinen insinööri, oka tapasi naisensa tämän ollessa nuorena siivoojana samalla tehtaalla. Nykyään he ovat varakas pariskunta, jolla on menestyvä poika Niin helppoa se oli ennen vanhaan. Naiset eivät hummanneet pelimiesten kanssa vaan menivät nuorena ja koskemattomana naimisiin kunnon miesten kanssa.


      • Naisasialooseri.
        stalemate81 kirjoitti:

        Juuri näin. Ja jos ei markkina-arvoteorian perusteiden läpikäynti siinä joulupöydässä riitä hiljentämään kaikkia vanhoja jääriä, niin läksiäislahjaksi printtaat niille Laasasen blogista parhaat palat.

        voisin jo nyt alkaa kokamaan materiaalia kattavaan MAT-esitemään, jonka voisin sitten ensi jouluna esittää. Tai jossain isoissa sukujuhlissa, jossa kaikki ovat paikalla.

        Minun tapauksessani olisi myös erittäin tärkeää kertoa love-shyness mielisairaudesta ja sitä tutkineesta tohtori Brian Gilmartinista. Sivistyneinä ja älykkäinä ihmisinä sukulaiseni varmasti kiinnostuisivat sellaisesita tieteellisistä tutkimuksista. Ja tottakai myös autsimista ja aspergerin syndroomasta pitäisi sanoa jokunen sana.


    • 13

      Sinulla on sitten vielä toivoa. Et ole niin yli-ikäinen, että sukulaiset pitäisivät luuserina tai/ja homoseksuaalina.

    • m30.

      Yleensä vaikenen tai vaihdan puheenaihetta, jos sukulaiset tai muut vastaavat tenttaavat naisasioista tai uralla etenemisestä. Siis jos kyseessä ovat muut sukulaiset kuin äiti, isä tai veljeni, joille en heillekään paljoa puhu näistä asioista.

      Olen kylläkin suunnitellut muutamia lauseita, joita vielä joskus käytän näissä tilanteissa, jollekin kusipäiselle sukulaiselle:
      "Mites teillä menee Mairen kanssa sängyssä nykyään?"
      "Mites teillä töissä, ootko jo pian ajatellut jäädä eläkkeelle kun olet noin vanha?"
      "Mites toi Maire, kun silläkin noi vaihdevuodet taitaa jo olla ollu, antaako se enää koskaan sulle?"
      "Niin näistä rakkausasioista puheenollen, pystyykö teidän Arvi nykyään enää ollenkaan kun tuota ikääkin on?"
      "Niin näistä työasioista puheenollen, teillähän oli firmassa yt-neuvottelut tossa viime vuonna, tuliko noottia että noin vanhat työntekijät saattaisivat olla turhaa lastia?"

      Joku päivä kun vittuunnun tarpeeksi johonkin sukulaiseen, niin käytän näitä.

      • m30.

        En varmaan ikinä opi ymmärtämään miksi täällä räppästään noita miinuksia. No naisethan niitä kyllä painelee, että ei sitä varmaan kukaan muukaan ymmärrä...


      • :D

        Naispuolisten kyselijöiden suhteen kanttaa muistaa, että uskollisuus on heille herkkää aluetta. Hyvä on huomioida myös kansansairauksien sivuvaikutukset parisuhteen nautintoihin.

        "Vieläkös teidän Timpalla seisoo minkään vertaa, kun se sokeritauti on niin pahentunut? Hän kuulemma lopetti vieraissa käynninkin sen vuoksi. Ja lääkäri ei voi Viagraa kirjoittaa, kun on niitä sydänvaivojakin? Onko se todella näin? Koko kaupunkihan se tietää, että T oli terveinä päivinään sentään kova pukki.."


      • Ei noin

        Olen minäkin miettinyt että jos joku jolle asia ei kuulu kysyisi jotain niin pitäisikö vaan kertoa?

        Ei, ei mulla ole vakituista naissuhdetta seurustelumielessä. Sori. Sen sijaan olen pannut enemmän naisia kun mitä tässä tuppukylässä on asukkaita. Mulla on ollut kerran tippuri ja kahdesti klamydia. Tykkään BDSM-jutuista. Nykyinen vakkari on antanut mun mällätä naamalleen. Kerran nussin naista joka oli, rakas äiti, vanhempi kun sinä.

        Voisi olla viimeinen kerta kun asiasta keskustellaan.


    • Ei se satu

      naisasioista tentattu.

    • :D

      Ne on vain huolissaan sun stalkkailuista ja pelkäävät ettet koskaan saa pakkomielteittesi takia naista pitkäaikaiseen suhteeseen. Väläytitkö kunnon sosiopaattismileyn?

    • Kyllä minulta on kysytty mutta ei tänä jouluna vaan silloin tällöin tulee kysymyksiä tähän liittyen.
      Eipä siihen voi paljoa muuta vastata kuin että ei vaan ole.
      Minusta kyllä johtuu se miksi en ole kenenkään kanssa, kun en ketä tahansa hyväksy. Vaan pitää olla juuri sellainen jonka kanssa vain kolahtaa, muuten ei tule kovin pitkäkestoista olemaan. No sitä päivää odotellessa..

    • Äitis vagina

      Luin ensin että "emätinasioista" ja mietin että miksi ne sinulta niistä tenttaa kun olet ehkä viimeinen joka voisi jotakin sellaisista tietää...

    • -sinkku-

      Kyllä se vaan on alistuttava että sinkulta saa ärsyttävästi kysellä ko. asioita jos takaisin kyselet yksityiasioita sinua pidetään vieläkin "omituisempana", epäoikeudenmukaista mutta niinhän elmä monesti on, eli yksinkertainen lääke kaikenlaiseen v.tutukseen on että pitää vaan se kumppani etsiä, vaikka hampaat irvessä...

      • Reipas Poikamies

        En puhu vanhempieni kanssa koskaan naisasioistani, korkeintaan onko vai ei jotain juttua. Äitini veli on ainut henkilö jonka kanssa voin jutella tarkemmin naisista, hän on aika selvä ytm.

        Totean että lyhyt suhteeni naiseen lopetti sukulaisteni utelut kertaheitolla. nyt "eronneena" on kiva sanoa että etsin sitä vielä oikeampaa kumppaniani. Jospa sitten sormuskauppaankin pääsisimme ;)
        Nosti todella paljon mun itsevarmuuttani, helppo keskustella asiasta "aikuisten kesken" eikä vain nolona todeta olevan naisen "hakusessa" juu know...

        Kyllä se naisettomuus on nuorelle miehelle tosi iso risti kannettavaksi nykyään. Pitää olla katsokaas nais "säätöjä" ja viikonloppu-naisia, jotta mies kamut ei katso kieroon...Luoja armahda jos olisi vielä kokematonkin.


    • prkle.

      luulevat homoksi joten ei tarvi kyselyitä kuunnella.

    • petronelli

      Noh tuon takia en tänäänkään mennyt äidille joulupöytään. Ois ollut kasa tätejä ja setiä tenttaamassa mun seksielämästä. Kerran kyllä möläytin ne hiljaiseksi serkun pojan kastajaisissa. Täti kysyi, että "Onkos sillä Petronellillä nyt ketään uutta kiikarissa?" johon vastasin viinipullon jälkeen, että "On niitä ainakin kolme. Yksi on varattu, yksi on hyvä punkassa ja yhdellä ois rahaa. Kenet sinä täti ottaisit, nyt ku oot taas sinkku? " (Tätin mies kuoli vanhuuteen 3v sitten). Pikkanen hiljaisuus laski ruokapöytään, mutta hauska enoni kommentoi tovin päästä, että "Minä ottaisin nyt sen rikkaan, kun vaimoon on jo uponnut melko paljon rahaa".

      Eno (62v.) ja kaksi serkkua onvatkin ainoat huumorintajuiset sukulaiset äitin puolelta ja monesti käydään takakontilla salaa, kun huivi alkaa kiristämään sukujuhlissa. Mutta siltä olen parhaimmat vinkit miehen metsästykseen saanut. Tää on ehkä paras. Jos otat rikkaan ja vanhan miehen, niin käytä ohutta kumia, koska se laukeaa herkemmin ja saa sydärin. Jos taas kyseessä on komea Don Juan niin paksua, että riittää lempeä koko yöksi. Mitä siinä voi muuta ku nauraa?

    • työtön ATM

      Onnistuin välttämään tämän :-)

    • Ei noin

      Vanhemmat eivät kysyneet mitään. Mutta isosisko kyllä totesi että mun olisi nyt vihdoin ja viimein aika jättää irtosuhteet ja vakiintua jonkun kivan naisen kanssa. Tämä kiva tuli äänenpainolla joka antaa ymmärtää että mun pitäisi löytää joku tavis. Ja kyseessä ei ollut niinkään tenttaus vaan käsky koska hän jopa kertoi vapaana olevastaan kaverista mikä tuntui jo pohjanoteeraukselta.

      Mistä hitosta se edes tietää että mulla on irtosuhteita? Helvetti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      238
      7998
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      13
      2621
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      47
      1975
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1778
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      333
      1731
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1704
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1681
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1639
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      153
      1601
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      342
      1314
    Aihe