Tatuoinnit?

fdhdgfhd

Mitä mieltä olette tautoinneista miehillä? Pitääkö niitä olla paljon, vai yks jossain olkapäässä, vai mielummin ei ollenkaan?

28

1416

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tattoos no!

      Ei ollenkaan. Kertoo paljon miehestä, jos antaa tatuoida ihonsa. Eli suomeksi sanottuna lapsellinen ja typerä mies.

      • Onerva O

        Ehdottomasti kyllä pitää olla tatuointeja, niin paljon kuin ihoa riittää. Sellanen äijä on kokenut jo tuskaakin niin hemmetisti ettei säikähdä ihan pienestä enää. Akka saa hyppiä vaikka polkkaa selän päällä tai hakata kaulimella, ei tunnu missään.
        Niin sen pitää olle.
        Kunnon havajilainen naamaa myöden tatskoissa, kiitos!


    • Toftto21

      Tatuoinnit ovat ns. roskaväen eli alempien sosiaaliluokkien juttu ja tuntuvat minusta kovin vastenmielisiltä niin naisilla kuin miehilläkin.

      Ainoastaaan jakuzan ym. rikollisjengien pomoilla tatskat sallitaan kun niillä on tietty merkitys. Mutta kun kaikilla Keravan Janeilla ja Sannoilla on jo joku kuvatus niskassaan.... ompa yksilöllistä.

      • leimattu ja ylpeä

        "..Tatuoinnit ovat ns. roskaväen eli alempien sosiaaliluokkien juttu ja tuntuvat minusta kovin vastenmielisiltä niin naisilla kuin miehilläkin.."

        Millä vitun vuosisadalla sä elät? tatuointeja lötyy jokaseisesta sosiaaliluokasta, statuksella ei ole mitään merkitystä! Tiedätkö mikä on todella whitetrashii? tietämättömyys..

        "..inoastaaan jakuzan ym. rikollisjengien pomoilla tatskat sallitaan kun niillä on tietty merkitys.."

        Liikaa leffoja kenties?

        Jokaisessa kulttuurissa löytyy tatuointeja joilla on merkitys, ei ainoastaan Yakuzalla (kirjoitetaan Y:lla ei J:lla)

        Sinuna en puhuisi mitään "alemmista sosiaaliluokista" :-D


      • tiputtajatar

        Jakuzoilla ja muilla riiiikkailla rikollisilla ne niin hienoja. Ihme tyyppi kun ihailee rikollisia jos niillä on valtaa ja rahaa. Mitä hemmetin hienoa on huumeita myyvässä raiskarissa millä on kyllä rahaa, mutta empatia on ihan nolla.


    • huk

      Minä tykkään. :) Ei haittaa vaikkei tatuointia ole mutta en pistä vastaankaan jos on. Mun mielestä ne ovat seksikkäitä, riippuen tietenkin tatuoinnista :)

      • Näpetsiini

        Käsivarressa on jotain niin sytyttävää.


    • NqM

      Tatuoinnit miehillä on ihan kivoja jos niitä on kohtuullinen määrä (tarkoittaen ettei niitä ole naamassa ja koko selkää peittämässä) Olkapäissä ja käsivarsissa tatuoinnit on jees. Ei oikein myös iske jos tatuoinnit ovat samaa tasoa kuin monet tällä sivulla: http://ugliesttattoos.failblog.org/.

    • ei sytytä

      Tatuoinnit on vähän sellainen rahvaan juttu. Jos miehellä on tatuointeja, kuuluu hän todennäköisesti alimpiin sosiaaliluokkiin ts. on niin kutsuttu tavan duunari.

      • merkille, että

        tatuoinnit ovat yleisempiä ammattikunnassa potsarit, teollisuustyöntekijät, varastomiehet osastolla. Kyllä tietenkin näitä keskiluokkaisia pikkukapinallisia ja pikkutaiteilijasieluja näkee tatuoituina. Kyllä ne tatuointien määrät taitavat pääsääntöisesti vähetä, noustaessa korkeammalle työpaikan hierarkiassa edelleen.


      • Nalle Ballroos

        Mikä ihmeen tavan duunari? Tarkoitit varmaan tavallista duunaria. Näkee että kouluja ei tarvi käydä kun isä maksaa :D

        Et ole vissiin käynyt normaali duunarien työpaikoissa ikinä, et edes isäsi firmassa. Ei siellä kauheesti näy mitään tatuoituja miehiä ja naisia. Ai niin et maininnut naisista mitään vai eikö tullut mitään sanottavaan mieleen kun on niin Tauno :)


    • namnamnamm

      Tatuoinnit on todella turn-on. Yksinäinen tatska olkavarressa ei ole niin jees, mutta jos on esim. toinen/molemmat kädet kokonaan tatskattu, sormissa olevat tatskat on siistejä, selkä, rinta, maha.... Jaloissa olevat ei niin sytytä. Mutta siis hieno tatska on aina hieno ja seksikäs!

    • n+20v

      Ehdottomasti tatuointeja! Oma mies on oikee ylpeydenaihe, etenkin kesäisin hihattomassa paidassa ja kädet tatuoituna. En saa katsettani irti tatuoiduista miehistä ;)

      • metri merkku

        Tattoot ja lävärit on ihan järkyttävän kauheita oli ne kenellä tahnsa ihmisellä.


      • häirikkö hihhuli
        metri merkku kirjoitti:

        Tattoot ja lävärit on ihan järkyttävän kauheita oli ne kenellä tahnsa ihmisellä.

        On ne kauheita joo. Voi voi nykynuorisoa ja merimiehiä! Kauheeta kauheeta!


    • Adonis atm

      Voit kuulua mihin luokkaan tai ryhmään tahansa, sillä ei ole mitään merkitystä. Tatuoinnin ottamisessa on kuitenkin eräs "sääntö".
      Mauton tatuointi saadaan aikaiseksi silloin kun se otetaan vain siksi, että tatuoinnit ovat hienoja ja sellainen näyttää coolilta. Tatuoinnilla tulisi olla joku merkitys kantajalleen tai sen tulisi kuvastaa tatuoidun persoonallisuutta. Sellaista tatuointia kantaa ylpeänä koko ikänsä, eikä tarvitse välittää siitä mitä mieltä toiset siitä ovat. Tatuointi on silloin osa sinua ja se on syntynyt persoonallisuutesi, elämänkokemuksesi tai sielunelämäsi innoittamana.

      Jos taas aiot käydä pyytämässä vanhemmiltasi lupaa, saatko ottaa sellaisen mageen tribalkuvion käteen koska se on niin kova, ja kaikilla kavereillakin on... Kehoitan miettimään asiaa uudestaan.

      On aivan turhaa kysyä muilta mitä mieltä he ovat tatuoinneista. Toiset pitävät kovasti ja toiset eivät, tatuointi otetaan ennen muuta itseään varten.

    • -----------

      Ei ollenkaan. Jos olet David Beckham, saatat saada anteeksi.

    • lölllö

      pari tatskaa, toinen käsivarressa ja selässä toinen, hyvä on ;)
      ai niin, pari lävistystäkin löytyy, sopiva, ei yliampuvaa, minä tykkään ainakin ;)

    • tatuoitunainen.

      Riippuu missä ja MILLAISIA.

      Joku natsi-svastika ois mulle nou-nou ilman todella hyvää ja luotettavaa selitystä. Ja haluisin sen pois...

      Tribaalit tms.... ei kerro tyypistä mitään.

      Jos on tatskoja haluun kuulla tarinat niiden takaa. Jos on kunnon syyt ja tatuoinnit ei rumia niin ok, jos vaan joku trendivillitys niin aika nou-nou.

    • were

      eipä tatuoinnit haittaa niin kauan kun ne on tehty hyvänmaun rajoissa... tatuoinnit mitkä peittää yli 50% kropasta onkin eri asia... ja varsinkin jos ne ovat isoja ja värikkäitä ns. iholle tehtyjä julisteita.

    • en tykkäääääää

      En tykkää. Pari on aika maksimi, ja tatuoinnin pitäisi merkitä sen ottajalle jotain. Pahinta on, kun ihmiset ottavat niitä siksi, koska se on in. Tai kännissä festareilla yms.! Toisaalta iskin baarissa silmäni mieheen, jolla oli pari tatskaa käsivarressa, eli mikään maailmanloppu se ei ole. Mielummin ei silti, ja vähempi parempi. Kokonaan tatuoidut käsivarret ovat jo itselleni liikaa.
      En ole mikään iskelmää kuunteleva toimistotantta, vaan indie-henkinen parikymppinen tyttö/nainen. En sitten tiedä mistä tatuointi "inhoni" johtuu... Kavereilla ne eivät myöskään haittaa, mutta itse en todellakaan ottaisi.

      • mmyah

        tatskat on ihanii! mut rajansa kaikella...koko kroppa ei saa olla inkattu.


    • juuhh..

      "Tatuoinnit ovat ns. roskaväen eli alempien sosiaaliluokkien juttu ja tuntuvat minusta kovin vastenmielisiltä niin naisilla kuin miehilläkin."

      Hohhoijaa, ei pidä paikkaansa nykypäivänä!

      Itse en ole koskaan kuulunut alempaan sosiaaliluokkaan. Aina olen menestynyt opinnoissa ja nykyään töissä yritysjuristina erinomaisella palkalla.

      Kaiken lisäksi olen kaunis ja hyväkroppainen nainen :) ...Ja minulla on puolet selästä tatuoituna enkä ole katunut sitä hetkeäkään!

      • Anonyymi

        Oletko vankilassa ?


    • rqtwyuegsfs

      Itellä on kuvia paljonki, olen siis nainen. Omalla miehelläni on tatuointeja mutta en niiden vuoksi häntä "valinnut"... Muut asiat hänen ulkonäössään viehätti enemmän. Itseasiassa pari hänen kuvaansa ovat mielestäni todella rumia ja typeriä :D Tykkään hänen leveästä selästään ja siinä onkin kaunis tatuointi ja se on mielestäni todella seksikäs. Joten... Ei minua haittaa kuvat mutta ei ne välttämättömiäkään ole. Jos on hieno kuva, ihailen sitä. Jos ei... Unohdan sen olemassa olon aika pian. :D

    • Anonyymi

      Ei tatuointeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3065
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2421
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2217
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1257
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe