Vanhat puumailat

matti

Moi, näin jossain vanhoja puisia tennismailoja vitriinissä. Kerääkö niitä joku? Miksi ja minkälaisia? KÄyttöarvo lienee vähäinen?

Itselläni lienee josssain komeron pohjalla ainakin 70-luvun alun Dunlop Maxply, taitaa olla alkuperäiset jänteetkin, sellaiset tummanpuhuvat. Säilytänkö, myynkö, vai pistänkö hellapuiksi?

5

784

Vastaukset

 • Toistaiseks niillä lienee vain tunnearvoa. Voi kunpa mäkin olisin säilyttäny omani...

  Voi sellasesta joku vähän maksaakin, mut tuskin rikastut. Niitä on sen verta paljon viel olemassa...

  Mut älä ihmeessä tuhoa. Mielummin kysy josko joku seura kaipaisi sellaista...

  • ...ei kun joo, jotain tuollaista ajattelin, se Maxply on niin kaunista puutyötä ja viimeistelyä kahvaa myöten, että se saa säilyä.


  • matti kirjoitti:

   ...ei kun joo, jotain tuollaista ajattelin, se Maxply on niin kaunista puutyötä ja viimeistelyä kahvaa myöten, että se saa säilyä.

   Multaki löytys pari vanhaa adidaksen puumailaa, molemmissa alkuperäiset jänteet ja kaikki. Toinen vaan alkaa olla jo semmoista vuosimallia että ikä alkaa tehä temppujaan sille.


 • En tiedä mitä ap on tehnyt mailoilleen, mutta olisihan ne hienoja koristeita ajoilta menneiltä. Itsellä vanhoja vesisuksia, nykyiset jo pikkaisen erilaisia.

  • Minulla on vanha Slazenger, jolla pelasin paljon ja kirpputorilta saatu Yakim, joka on vähän kiero yläosastaan. Seura järjesti monta vuotta sitten puumailakisat ja pelasin siellä Slazengerilla. Ap jännittää kai vielä mailoja ja on hänellä monta puumailaa vieläkin. Eikun Karipekka se taisi ollakin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.