KEMI ON KURJA PAIKKKA ASUA

Kurja kemiläinen

Kemi on kurja paikka. Asunnot ovat lahoamiskunnossa olevia Itätuulen ylikalliita murjuja.

Muutenkin koko paikka on ankea ja onneton

33

3813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä valittaa?

      Itätuulen kämpässä? Miks et osta itelle omaa taloa, jonka voit rempata siihen kuntoon kun ite haluat?

      Toki jos sulla ei ole rahaa, nii sitte on kyllä turha valittaa. Olisit kiitollinen, että saat sentään olla sisällä lämpimässä näillä pakkasilla.

      • ORANKKUTANKKI

        Tässä kirjoittelee kokoomuslainen,joka on niellyt kaikki uusliberalismin virukset.Eikö sitä velkaa ole kaltaisillanne tarpeeksi,pitääkö kaikkien tyhjätaskujen ottaa asuntolainoja,sekä kulutusluottoja.Jos tätä velkarallia jatketaan tulee hetki jolloin vekselipommit pamahtaa maksuun.Neuvotaan menettelemään kuten Kreikassa on menetelty ja nyt vaaditaan koko maailmaa maksamaan.Kirjoittaja puhuu asiaa,itse muutin Kemiin muuan vuosi sitten,mutta kuukauden kuluttua tulin toisiin aatoksiin,niinpä olen vaihtamassa paikkakuntaa.En ole edes saanut asuntoa Itätuulen jätekatoksista,en myöskään suurpääoman Avarasta,vaan yksityiseltä.Eikö velanotto Kemissäkin riitä kun jo ollaan kriisikunta.Mennäppä keskellä,kirkasta,parhainta työpäivää kaupungille,niin seisoo kadunlaidoissa 100,000 euron maastureita ja luxusautoja kilometrien jonoina.Tämä on virheellinen ja tuhoisa profiili,eikä kaikki halua valtavia velkoja kontolleen.


    • kemiläine

      Ei mulla vaan oo valittamista. Asunto on kunnossa ja kaupunki passeli. En tosin ole Itätuulella asunut mutta eipä tuo kaupunkiin liity.

      • hei hei

        No mitäs asuu itätuulen kämpis onhan niitä muitakin vuokra-asuntoja kemissä ja kyl niitä löytyy ympäri kemiä.kypsy siihen et jos haluuaa asua paskassa asunnossa niin se kyl lahoa itätuuli kyl on sellainen.kemis on mahtava asua en vaihtais paikkaa millään.


    • kemiläistynyt

      Olen kyllä tosi eri mieltä. Asuminen Kemissä on ihanan halpaa, hyväkuntoisen omakotitalon oman tontin perheelle saa helposti 60 000 -100 000 eurolla. (Pääkaupunkiseudun yksiön vuokralla täällä maksaa omakotitalo- ja autolainan pois 10 vuodessa) Kaikkialle on lyhyt matka, nyt molempien työmatkat ovat vain 5-6 km. Pyörätiet ovat hyvässä kunnossa, ihmiset ystävällisiä ja kiireettömiä. Lappi ja luonto ovat lähellä, samoin palvelut. Lentäen ja junalla pääsee Helsinkiin tai ulkomaille käymään jos haluaa. Keskusta on muuttunut kivaksi (puiden ja katujen valokoristeet, kävelykatu taideteoksineen ja esiintymislavoineen, merenrannan oleskelualue ravintoloineen).

      • Positiivari123

        Harvinaisen myönteinen kirjoitus näiden kaikkienvalitusten keskellä. Hyvä


      • angelika7

        Pyörätietkö hyvässä kunnossa?!
        Täällä on yleensä ottaen kaikki tiet niin huonossa kunnossa, sekä kesällä että talvella, että terveenkin ihmisen on vaikea kävellä, saati sitten jos joutuu jotain apuna käyttämään. ( esim. sauvoja )
        Talvisin liukasta, mutta ei soraa, tai lunta polviin asti tai sitten se lumi on sulanut sohjoksi ja jäätynyt, eli ei täällä pahemmin ilman jonkinlaisia vaelluskenkiä tai epätasaiseen maastoon tarkoitettuja jalkineita kävellä. Tälläista siitäkin huolimatta, että joku taho on vastuussa vahingoista ( tarkoitan teiden ja pihojen jne. hiekoittamisesta ja pitämisestä kulkukelpoisina sekä turvallisena ).
        Kesällä ei viitsi korkkareilla lähikauppaan kävellä, kun pilalle menevät! On nimittäin sellaista monttua nämä keskustankin kadut.


    • voi vittu.fi

      varmaankin joku homo.

    • psaodaod

      Täällä on TOSI kylmää, verratuna sisämaahan, mutta muuten täällä viihtyy.

    • peiliinkatsomisenpai

      Vaatetus/asennekysymys. Tuskinpa olot muuallakaan olot juurikaan paranee. Negatiivisilla kirjoituksilla täällä provosoidaan kun ei nähdä missään paikallisissa asioissa mitään positiivista paitsi se oma "erinomaisuus".

      • pqjsdpojwdpj

        tällä naamalla viitti peiliin katella. pää täyteen niin jaksaa taas tätä shaissee.
        koko suomi on niin paska maa että hyi vittu. pitikin syntyä tänne.
        voittaispa lotossa niin häipyisin täältä lopullisesti.


    • Lottovoittaja.

      Missä Kemin rikkaat asuvat? Kemissäkin on varakkaita ihmisiä. Torniossa taitaa olla Hellälä rikkaitten asuinpaikkana.

    • sivusta seurannut

      kemin rikkaat asuu oklaholmankadulla, niillä on pätäkkää vetää huumeita ja viinaa ja ajaa taksilla päivästä toiseen eikä töitä rahan eteen tartte vissiin tehdä mitään, jostain sitä vain tuntuu riittävän, tuskin sossun 400e on mitään muuta kuin pulujen syöttämistä varten.

      • ORANKKUTANKKI

        Tässäkö on vastaus Kemin ikuiseen,krooniseen rahapulaan.Verokertymiä on kasautunut kuitenkin valtavasti,mihin ne ovat joutuneet.Kuntalaisten hyväksi ei ole panostettu 20 vuoteen juuri mitään.Ainut,mutta kallis satsaus on vieläkin keskeneräinen kävelykatu.Vai,että Oklaholmassa asuu Kemin vauraat,tätä en tiennyt,missä tällainen leiri muuten sijaitsee.


      • toddasta
        ORANKKUTANKKI kirjoitti:

        Tässäkö on vastaus Kemin ikuiseen,krooniseen rahapulaan.Verokertymiä on kasautunut kuitenkin valtavasti,mihin ne ovat joutuneet.Kuntalaisten hyväksi ei ole panostettu 20 vuoteen juuri mitään.Ainut,mutta kallis satsaus on vieläkin keskeneräinen kävelykatu.Vai,että Oklaholmassa asuu Kemin vauraat,tätä en tiennyt,missä tällainen leiri muuten sijaitsee.

        Juups, kävelykatuun on satsattu, jos sitä nyt kävelykaduksi voi sanoa. En tai Minun mielestäni se on sellainen keskikaupungin liikenteen tukko. Varmaan sen takia rakennettu, ettei me huomattaisi kuinka kaupungin väkiluku sen kuin pienenee. On ainakin ruuhkan tuntua:-)
        Toisaalta, olihan siellä kesällä kaljaterassia ja karaoketa, noin niin kuin piristykseksi Kemin asukkaille, vai mitä?


    • Kemissä yli 20v.

      Oudon negatiivista porukkaa täällä roikkuu, kun ei mikään oo kunnossa. Mun mielestäni tää Kemi on kyllä pohjois-suomen kaupungeista parhaita viihtyvyyden ja edullisuuden puolesta, mutta nää perus valittajat ottaa hiukan päähän kun kaikki pitäs saada kun manulle illallinen. Itse olen asunut useammassakin kaupungissa Hesasta utsjoelle, mutta täällä viihdyn ja teen töitä asuen omassa talossa hyvien naapureiden ympäröimänä.........
      Jos itselläni ois noin ahdistavaa niin olisin jo muuttanut pois täältä, keksikää jotain tekemistä niin ei tartte kaikesta valittaa.

    • Hyh...

      Vieläkö sielä haisee pazka?..siis se tehdas?

    • taukkiko?

      Asuin ennen Rovaniemellä ja muutin Kemiin. Täällä vuokra-asunnot ovat melkeen 200 euroa halvempia kuin roissa. Eikä kaupungissa ole valittamista. Paljon rauhallisempi ja mukavampi paikka asua kuin Rovaniemi. Täällä omistusasunnotkin ovat monin verroin halvempia kuin Rovaniemellä, tosin uudet kerrostalo omistusasunnot ovat sikakalliita, joita ei ole järkeä ostaa. Mielummin ostan omakotitalon, kuin uuden sikakalliin kerrostalo-osakkeen!

      • no

        eipä ole omassakaan asunnossa juuri asumisrauhaa, siitä pitää kaupungin omistama asunto tai siinä olevat asujat huolen, häätyy lähteä aina kyläilemään, että nukkua saapi, ei kait tämäkään aivan oikein ole oikeuden mukaista mutta ei niitä poliisiakaan viiti aina soitella.


      • kyllä
        no kirjoitti:

        eipä ole omassakaan asunnossa juuri asumisrauhaa, siitä pitää kaupungin omistama asunto tai siinä olevat asujat huolen, häätyy lähteä aina kyläilemään, että nukkua saapi, ei kait tämäkään aivan oikein ole oikeuden mukaista mutta ei niitä poliisiakaan viiti aina soitella.

        kaupunkina kemi ois kemiläiselle paras paikka asua, mutta ei oo sitä rahhaa pieni asunto on mutta sitä hallittee aivan toinen vaikka en oo vuokranutkaan sitä, mutta onhan se niinku jännää iltasinkin joskus railakasta ajanvietettä saa korvat turrana kuunnella ja yötä kohti meno paranee vain, mutta viimein aamulla koitta jo hiljaisuus saa aamukahvit keitellä ihan rauhassa melekeinpä keskikaupungilla vaikka harvoinpa siellä piipahdetaan sattuneesta syystä, turha ittensä kiusaamistahan se on, mutta aina se toivo paremmasta elää, jospa seuraavalla kerralla ois rauhaisaa.


    • taukkiko?

      Unohtu mainita että ne roin KAssin vuokra-asunnot ovat oikeita murjuja ja sikakalliita. KEmissä ainoat huonot itätuulen asunnot ovat kivikossa, tosin kivikossa asuntoja ei enää vuokrata. Käykää ensin rovaniemellä kas-asunnoilla asumassa niin saatte näkemystä ja huomaatte kuinka hyvä hinta-laatusuhde on itätuulella!

    • Naapurista kotoisin.

      Kemi on kaupunkina ihan jees, ainoastaan iso-osa kemiläisistä on jostain sieltä minne aurinko ei paista.

    • JaakkoS.

      On se kumma että täällä roikkuu hirveesti valittajia. Suurin osa tuntemistani ihmisistä tykkää Kemistä ja haluaa asua täällä. Jostain syystä ne, jotka valittavat ja ruikuttavat ovat tällä palstalla.

      Minä tykkään asua Kemissä. Kemi on hieno paikka.

      • Unnah Anumemah

        Nää ruikuttajat on Torniolaisia kadepaskoja sekä muualle muuttaneita itseään älytyhmänä pitäviä äidin pikku mussukoita joilla on valtava ikävä kotia.
        Koittavat täällä nostattaa omaa alenmuustilaansa, siinä onnistumatta koska palaavat aina uudestaan ja uudestaan tälle palstalle ruikuttaan.
        Varmaan jokainen heistä tunnistaa sisällään asuvan äidin helmoihin tarttuvan South Parkista tutun Eric Cartmanin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Eric_Cartman


    • kemi on nyvä paikka asua,sopivan pieni,ei tarvi joka paikkaan jonottaa.....

    • ex-hesalainen

      miusta ihan hyvä asuu Kemissä, 7 vuotta jo asunnu, eikä mieli tee muuttaa Hesaan

    • Aukustin perillinen

      Ette vain osaa kehittää kaupunkianne.
      Riitelyyn menee kaikki energia.

      • armoton sossupummi

        kemis on ihan paska sossu,ei antaneet mulle ku 20 taksilippuu /kk ja vaik saanki käyttää ne milloin haluun taksikuskat vittuilee ku tuun yöllä baarista himaan.Ja käyttörahaakaan en saa ku vajaat 600 egee kauppa vuokra ja sähkö ym laskujen lisäks,vittu ihan paska kylä.ny mä en saanu ku viikon reissun ylläkselle,vaik anoin kyl kahta viikkoo leville,ihan paskaa touhuu...


    • tere tulemast!

      >2011
      >Sano kemiä pohjoisen p-rei'äksi
      >???
      >Flawless victory!

    • kävelykatu

      vielä pääsee citymarkettiin kahta reittiä, toinen joutaa sulkea ,on muuten liian helppoa

    • Tornio>=)

      Kemi on paska paikka. Get over with it.

    • Anonyymi

      No vissiin kun niitä kerta jokivarteen muuttaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      422
      2948
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2266
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      343
      1939
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1883
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1737
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    7. 158
      1202
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1042
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe